Kirjoittaja Aihe: NÄKÖKULMA Persujen tarjoilut - "vain suomalaisille"  (Luettu 2083 kertaa)

Lentomestari

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 3 224
  • Liked: 12
  • Odottavan aika on pitkä
Aika moukkamaista tekstiä, pitäiskö näitä kerätä yhteen läjään muisteltavaksi sitten vanhoille päiville? En nyt löytänyt mihin laittaa, laitoin sitten ihan puhtaalle sivulle.

Huomatkaa kuinka puolueen nimeä tahallaan vääristellään.

Lainaus
Eduskuntaryhmien kesäkokousten tehtävä on saada mediahuomiota puolueelle ja sen budjettitavoitteille.

Toisin kuin monella muulla ryhmällä persussuomalaisten happening Turun torilla keräsi satamäärin yleisöä. Muiden ryhmien tilaisuuksissa enemmistönä pakkaavat olemaan toimittajat ja kuvaajat.

Paljon oli mediaväkeä täälläkin, mutta äkkirikastunut eduskuntaryhmä kohteli heitä kylmäkiskoisesti: ei edes työskentelytiloja ollut tarjolla - lounaasta puhumattakaan. Kaikissa muissa kesäkokouksissa moinen on itsestäänselvyys.

Oliko syynä kokemattomuus vai nuukuus? Mieleen tulee Aarno "Loka" Laitisen sutkaus, ettei runsaskaan tarjoilu vaikuta siihen, missä sävyssä toimittaja isännistä kirjoittaa. Mutta se vaikuttaa, jos tarjoilua ei ole!

Iltapäivällä persussuomalaisten lipun alla torikojussa paistettiin vielä lettuja paikallisen puolueväen voimin. Jono oli pitkä, mutta odotukseni palkittiin.

Huomasin jonoon tulleen myös aasialaisen näköisen pienen naisen lastenrattaiden kanssa. Pian paikalle asteli puolueen oma järjestysmies, joka kysyi naiselta, osasiko tämä suomea. Kun vastausta ei kuulunut, mies toisti kysymyksensä englanniksi ja ruotsiksi. Nainen vain hymyili hämillään ja vilkuili toiveikkaana lettukojulle päin.

- Tämä on vain suomalaisille, ilmoitti mies ja osoitti kojua.

TIMO HAKKARAINEN
timo.hakkarainen@iltalehti.fi

Tagit: