Kirjoittaja Aihe: Eurostatin yhteenveto EU:n turvapaikkatilastoista  (Luettu 2862 kertaa)

Roope

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 27 875
  • Liked: 38395
    • Profiili
Eurostatin yhteenveto turvapaikkahakemuksien ja -päätösten muutoksista EU:ssa viime vuosina. Tilastojen terminologiaa ja turvapaikanhakuun liittyviä sopimuksia. Paljon tilastolinkkejä. Eurostatin tietokannasta saa näköjään kaivettua esiin muun muassa eri maiden Dublin-tapausten määrän, jota olen pitkään hakenut.

Lainaus
This article describes recent developments in international protection, presenting recent information on the numbers of asylum applicants and decisions on asylum applications in the European Union (EU).

The analysis focuses on characteristics of asylum applicants (country of origin, age and sex distribution) as well as decisions on asylum applications. Most of the statistics displayed in this article were collected under the new regulatory framework of Regulation 862/2007 on migration and international protection statistics.
Eurostat: Asylum statistics explained

Joku viitseliäs voisi ottaa asiaksi kasata HommaWikiin vastaavanlaisen yhteenvedon muutoksista Suomessa ja EU:ssa. Sellaista ei kai ole tai en ainakaan mistään löydä. Voin avustaa tiedon ja linkkien keräämisessä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset