HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Yleinen Israel-keskustelu

<< < (2333/2352) > >>

Caucasian:

--- Lainaus käyttäjältä: Hamsteri - 23.06.2024, 03:00:56 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Analyysi7 - 22.06.2024, 21:16:36 ---
oma väestö ilmeisesti vaan pyörittelee käsiään rauhallisina

--- Lainaus päättyy ---

Arabiemiraattien hallinto maksaa öljytuloista joku 3000-5000 euroa kuukaudessa kansalaisille. Emiraattien arabiväestö ei tee töitä ollenkaan.

--- Lainaus päättyy ---
Kun öljytulot joskus loppuvat, niin vierastyövoima pitäisi karkottaa ja oman väen ryhtyä tekemään töitä (kukaan ei osaa mitään muuta kuin shoppailla). Mikä voisi mennä pieleen?

ämpee:
½-uutinen YLE:ltä.
https://yle.fi/a/74-20096265


--- Lainaus käyttäjältä: YLE ---WHO: Rafahin rajan sulkeminen estänyt ainakin 2000 lääkintäevakuointia Gazasta

WHO:n edustaja Rik Peeperkorn sanoo, että ennen sulkua Gazasta evakuoitiin noin 50 kriittisessä tilassa olevaa potilasta päivässä.
--- Lainaus päättyy ---

Hankala tilanne ainakin niille jotka pitäisi evakuoida lääkinnällisistä syistä.


--- Lainaus käyttäjältä: YLE ---Rafahin rajanylityspisteen sulkeminen on estänyt ainakin 2000 lääkinnällistä evakuointia Gazasta Egyptiin, Maailman terveysjärjestö (WHO) sanoo.

Israelin joukot valtasivat Egyptin ja Gazan välillä sijaitsevan rajanylityspisteen toukokuun alussa aloittaessaan maahyökkäyksensä Rafahissa. Tätä ennen rajanylityspiste oli elintärkeä reitti avustuskuljetuksille ja Gazassa haavoittuneille siviileille.

WHO:n edustaja Rik Peeperkorn sanoo, että ennen sulkua Gazasta evakuoitiin noin 50 kriittisessä tilassa olevaa potilasta päivässä.
--- Lainaus päättyy ---

Rafahin rajanylityspiste on siis suljettu ja tämä sulkeminen tapahtui sen jälkeen kun Israelin joukot valtasivat tuon Egytin ja Gazan välillä olleen pisteen.


--- Lainaus käyttäjältä: YLE ---Peeperkornin mukaan lähellä sijaitsevan, Israelin-vastaisen Kerem Shalomin rajanylityspisteen käyttäminen on vaarallista.
--- Lainaus päättyy ---

Ehkäpä Peepkronilta mutta ainakin YLE:ltä jäi mainitsematta, että Kerem Shalomin rajanylityspisteen vaarallisuutta aiheuttaa Hamas joka tulittelee estoitta tätä rajanylityspistettä.
Jostain kumman syystä tuo ei mahtunut uutiseen.

Katsokaamme mitä tästä rajanylityspisteen sulkemisesta kerrotaan muualla.
https://www.jpost.com/breaking-news/article-807627


--- Lainaus käyttäjältä: Jerusalem Post ---Talks held to re-open crossing, increasing aid

The United States, Egypt, and Qatar held talks late last week aimed at re-opening the crossing and increasing humanitarian aid flows, according to Egyptian security sources.
--- Lainaus päättyy ---

Yhdysvallat, Egypti ja Qatar ovat neuvotelleet viime viikolla tuon Rafahin rajanylityspisteen avaamisesta, ja kuten huomataan Israelia ei näihin neuvotteluihin tarvittu sillä Egypti on se joka tätä rajanylityspistettä pitää suljettuna.


--- Lainaus käyttäjältä: Jerusalem Post ---But Rafah, where Egypt wants Israeli troops to pull back and a Palestinian presence to be restored, remains closed.
--- Lainaus päättyy ---

Elikkä Egypti ei halua Israelin olevan pilaamassa hyviä busineksiä palestiinalaisten kanssa ja rajanylityspistettä ei avata jos vanhat businekset eivät pääse taas alkamaan.
Kun muistamme että Hamasin aseistuksen valta-osa on salakuljetettu Egyptin kautta niitä tunneleita pitkin joiden olemassa oloa Egypti vieläkin koittaa kieltää, niin mistään pikkurahasta ei ole kyse.
Siinä mitkään lääkinnälliset tarpeet paina kun rahasta on kyse.
Että sellaista veljesrakkautta jälleen.

YLE todellakin esitteli ½-uutisen, se asian toinen puoli jäi kokonaan kertomatta.

ämpee:
Informaatiosota käy kuumana, ja tässä ensin uutinen siten kuin se halutaan kertoa.

We are outraged and strongly condemn the killing of our colleague, Fadi Al-Wadiya, in an attack this morning in Gaza City.

The attack killed Fadi, along with 5 other people including 3 children, while he was cycling to work, near the MSF clinic where he was providing care. pic.twitter.com/Lmd8E5AkC1— MSF International (@MSF) June 25, 2024
--- Lainaus päättyy ---

"Fysioterapeutti ja kolmen lapsen isä ja osallisena MSF:n toimintaan jo vuodesta 2018.
Israelin iskussa kuoli hänen lisäkseen 5 muuta henkilöä joista 3 lapsia."

Sitten se todellisuus.

A Palestinian Islamic Jihad operative involved in developing the terror group's missiles was killed in an airstrike earlier today, the military says.

Fadi Jihad Muhammad al-Wadiya was targeted in a drone strike in Gaza City, the IDF says.

Al-Wadiya was involved in "the… pic.twitter.com/StTzfR7FNs— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) June 25, 2024
--- Lainaus päättyy ---

Kuten filmistä saatamme nähdä niitä muita henkilöitä ei ainakaan kovin lähellä ollut eikä leikkiviä lapsia näy missään.
"Ansioluettelokin" on hivenen toisenlainen, "A Palestinian Islamic Jihad operative involved in developing the terror group's missiles...he was also a "source of knowledge" within Islamic Jihad, in the fields of electronics and chemistry."

MSF joko ei välitä tarkistella taustoja tai sitten MSF on osa terroristien toimintaa tuolla Gazassa mikä sekään ei enää jaksa hämmästyttää.

alussaolisana:
^

Jos tuo kaatopaikalla lojuva fillari on ohjusiskun jäljiltä, niin minä olen Aku Ankka.

ämpee:

--- Lainaus käyttäjältä: alussaolisana - 26.06.2024, 13:03:32 ---^

Jos tuo kaatopaikalla lojuva fillari on ohjusiskun jäljiltä, niin minä olen Aku Ankka.

--- Lainaus päättyy ---

Kuulehan Aku, tuo valokuva on Lääkärit Ilman Aivoja-järjestön ottama tai hyväksymä jolloin se on palestiinalaisten itse pikku kätösin ottama valokuva.
Kumma miten Hamasin valheet kelpaavat sellaisenaan mutta kun kuvalla esitellään todellisuutta niin ei tunnu kelpaavan.

Kaatopaikka on Hamasin hyvän hallintotavan mukainen sovelias ympäristö palestiinalaisille avustusmagneeteille, niillä avustuksilla Hamas sitten rahoittaa toimintansa ja hankkii aseita itselleen ja kaivattaa tunneleita itselleen, rivipalestiinalainen saa sen magneetin osan kerta toisensa jälkeen kun kaivuutöiltään ehtii.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta