HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Yleinen Israel-keskustelu

<< < (2/2351) > >>

Kristiina:
Ei vain  Israel-kielteisyys johtuu vasemmistolaisen valtamedian Israel-vastaisesta aivopesupropagandasta, jota on harjoitettu vuosikymmenet.

Itse heräsin eräänä päivänä vuonna 2000. "Urheat" Allahinsa nimeen vannovat palestiinalaisterroristit olivat tehneet "kunniakkaan" terrori-iskun israelilaiseen lapsiperheiden suosimaan pizzeriaan ja useita pieniä lapsia (joukossa pieniä vauvoja) oli kuollut. Luin tapahtuneesta Ilta-Sanomista, joka vieritti syyn täysin Israelin niskaan, silloin heräsin huomaamaan mitä valhetta ja sontaa meille oikein syötetään ja miten läpeensä mätää joukkoa Suomessa on. Sama tapahtui WTC-iskun kohdalla, 3000 siviiliä kuoli ja Taanilat ja Hassit vain hurrasivat, kun "USA saa nyt mitä tilaa". (Palestiinalaiset hurrasivat tietysti myös).

Suurin osa suomalaisten Israel-vastaisuudesta perustuu puhtaaseen tietämättömyyteen kun uskotaan se tarkoitushakuinen valhe, mitä YLE ja muut vasemmistomediat syöttää.

Kristiina:

--- Lainaus käyttäjältä: Hoff - 25.03.2009, 20:19:19 ---
Olisin kiinnostunut kuulemaan islamilaisesta terrorismista pre-Israel ajalta.

Joten kyllä, syytän Israelia osaltaan islamilaisen terrorismin synnyttäjänä.


--- Lainaus päättyy ---

Muslimien terrori pohjautuu siihen mitä Koraani ja Mohammed opettaa. Ja näin on ollut siitä lähtien, kun islam syntyi. Islamissa on kaksi kenttää: islamin huone ja sodan huone

"Islam pitää koko maailmaa työmaanaan. Sen tehtävänä on saada sharia, islamin laki hallitsemaan kaikkialla. Euroopan islamneuvoston julkilausuma 1980: ”Islam on usko, elämäntapa ja liike, jonka päämääränä on islamilaisen järjestyksen luominen (koko) maailmaan”. Kysymys ei siis ole vain lähetys-, vaan valloitustehtävästä. Maailma on jaettu kahteen ”huoneeseen”: dar-ul islam (islamin huone), jossa islam ei ole ainoastaan vallitseva uskonto, vaan hallitsee myös poliittisena systeeminä ja dar-ul harb (sodan huone), jota ”ei vielä ole kunnioitettu islamilla”.

(Risto Sotamiehen luennosta)
 
Ensisijainen kohde on tietysti juutalaiset ja Israelin valtio "Ensin lauantai-ihmiset, sitten sunnuntai-ihmiset." toissijainen kohde kristityt, mutta varsinainen päämäärä on alistaa koko maailma islamin alle.

On naiivia olettaa, että muslimien väkivalta ja terrori lakkaisi, jos Israel lakkaisi olemasta. Mitä tekemistä esim. Madridin tai Iso-Britannian terrori-iskujen uhreilla oli Israelin kanssa?

Ongelma on itse islam.

Hoff:

--- Lainaus käyttäjältä: Kristiina - 25.03.2009, 19:34:39 ---Israel alunperin kuului juutalaisille, vähän niinkuin USA kuului intiaaneille.

--- Lainaus päättyy ---
Ei. Israel kuuluu juutalaisille, vähän niin kuin Uralin vuoristo suomalaisille (Erään teorian mukaan nykyiset suomalaiset ovat sieltä kotoisin). Ne juutalaiset jotka asuivat nykyisen Israelin alueella kuuluivat sinne. Ne, jotka ovat asuneet vuosituhansia Euroopassa, kuuluvat Eurooppaan.

--- Lainaus ---Arabit saivat Palestiinan mandaatin alueesta merkittävästi suuremman osan (nykyinen Jordania), 80% ja juutalaiset n. 20%. Juutalaiset hyväksyivät jakopäätöksen, mutta Egypti, Transjordania, Syyria, Libanon, Irak ja Saudi-Arabia sekä Arabiliitto eivät hyväksyneet.
--- Lainaus päättyy ---

Asiat saadaan helposti kuulostamaan halutulta kun jätetään jotain kertomatta. Tuosta ehdotetun juutalaisvaltion väestöstä lähes puolet olisi ollut arabeja, mutta kyseessä olisi ollut juutalaisten johtama juutalaisvaltio.


--- Lainaus ---paikalliset palestiinalaiset saivat määräykset jättää asumuksensa ja lähteä evakkoon ympäröiviin maihin.
--- Lainaus päättyy ---
Tulimme tänne ja aiheutimme sodan kotialueellenne, mutta nyt lähtekää pakolaisiksi.

--- Lainaus ---Sopiikin kysyä miksi arabivaltiot eivät asuttaneet omia pakolaisiaan, kuten esim. Suomi teki karjalaisevakoille.
--- Lainaus päättyy ---
Libanon asutti ja maksoi kovan hinnan.


--- Lainaus ---Lähi-Idän kriisin ainoa syy on se, että islam ei koskaan hyväksy eikä tule hyväksymään juutalaisvaltion olemassaoloa. Muslimit ovat tyytyväisiä vasta sitten kun Israel lakkaa olemasta.
--- Lainaus päättyy ---
Siirtokuntien palestiinalaisvangit kannattaa myös muistaa


--- Lainaus ---Minusta taas on vähän outoa vastustaa Israelia ja islamia samaan aikaan.

--- Lainaus päättyy ---
Toivottavasti tämä ei ole yleinen mielipide. Minusta kaikenlaista vääryyttä voi vastustaa samaan aikaan.

Hoff:

--- Lainaus käyttäjältä: Kristiina - 25.03.2009, 20:39:05 ---Ongelma on itse islam.

--- Lainaus päättyy ---
Olisin myös kiinnostunut kuulemaan muslimien ja juutalaisten yhteiselosta Lähi-idässä ennen Israelin valtion perustamista. Omien tietojeni perusteella elo on ollut hyvinkin rauhanomaista. Ääriryhmät ovat Israelin perustamisen jälkeen kasvaneet Hommaakin jyrkemmällä käyrällä.

Risto A.:

--- Lainaus käyttäjältä: kmruuska - 24.03.2009, 09:57:35 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Risto A. - 24.03.2009, 01:36:20 ---- Tutkii tämän jälkeen omien sotilaidensa raportoimat sotaan inherentisti kuuluvat siviilionnettomuudet, toimii siis by the book ja mitä tekee pingviini? Itkee sydänverta.
--- Lainaus päättyy ---

Olisiko se siviilionnettomuus jos esimies käskisi sotilaan ampua sinut kun kävelet kadulla?

--- Lainaus päättyy ---

Sen ainakin tiedän, että massamurhat toreilla ei liikuta sinua puoleen jos toiseen, joten epäilen, että minun ampumiseni kadulle olisi sinun mielestä hieno asia oli tilanne mikä tahansa.

Tämä on erittäin tyypillinen piirre omassa ant-farmissasi ja usko pois, et ole ensimmäinen vasemmistotillittäjä, joka tulee identtisella kasalla paskaa minua vastaan.

- Tosiasia, että jokainen valtio on muodostunut sodan kautta, ei niinkään ota sinua päähän. Sinua ei ota päähän se, että muslimit ovat sodassa lähes jokapuolella maailmaa joko itseään vastaan tai muita. Se ei haittaa sinua tipantippaa, että suurin osa mm. irakin uhreista tulee pommeista toreilla, työvoimajonoissa jne, jossa muslimi räjäyttää itsensä ja ottaa mukaan satoja toisia muslimeja. Ainoa mikä sinua ottaa päähän on se goddamn jew.

Miksi? Koska vasemmistolainen ohjelmointisi sanoo niin. Ainoa mitä sinä teet on, että toistat samoja asioita, jotka on sen tuhanteen kertaan käyty läpi ja luulet olevasi 'omalla' asialla ja itse keksineesi pölinäsi.

- Hopeless case of a kid in denial.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta