UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Yleinen Israel-keskustelu  (Luettu 1261920 kertaa)

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 363
 • Liked: 13819
 • "Ich bin Jude"
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8010 : 25.05.2019, 10:57:10 »
Ostin joitakin päiviä sitten eräästä isosta antikvariaatista - niitä on vielä, Boko Haram ja muu aivotyhjiö ei ole täysin vallannut maatamme - Risto Huvilan kirjoittaman The Miracle of Israel and President Truman*. Kirja kertoo Israelin synnystä ja siitä, kuinka suuressa määrin presidentti Truman vaikutti siihen. Se on myös avoimesti hyvin Israel-myönteinen.

Tuossahan ei sinänsä ole mitään kummaa, paitsi että avoimesti Israel-myönteiset kirjat ovat melko harvinaisia avoimeisti Israel-kielteisten kirjojen laajassa virrassa. Mutta ei siitä sen enempää.

Varsinainen juttu oli siinä, että se ylipäätään oli hyllyssä. Olivat näet pitäneet sitä melkeinpä liian arveluttavana kirjana otettavaksi myyntiin. Kuitenkin ko. antikvariaatissa on sekä Leninin, Stalinin, Maon ja muiden veristen kommunistien kirjoittamia kirjoja. Ja natsien kirjoittamia kirjoja. Sekä lukuisia moderneja "palestiinalaisten" sotaa Israelia vastaan tukevia kirjoja. Ja paljon muuta poliittista kirjallisuutta, kuten hyvinvarustetussa antikvariaatissa kuuluu ollakin. Mutta että otettaisiin yksi Israelia tukeva kirja, se aiheutti hämmennystä...

* On saatavana myös suomeksi: Israelin ihme ja presidentti Truman (Aikamedia Ltd 2018).
« Viimeksi muokattu: 25.05.2019, 11:26:58 kirjoittanut Veikko »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 434
 • Liked: 1638
 • Pimeä voima
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8011 : 25.05.2019, 11:20:51 »
Ns. palestiinalaiset ovat jordanialaisia. 

No, ehkä nyt pikkuhiljaa alkavat silmät avautua.

Näinollen haluat ehkä etnisesti puhdistaa valepalestiinalaiset takaisin jordaniaan.

Tämä selvä.

Putsista seuraa ehkä jotain trabelseja, mutta kaikesta hyvästä ehkä kannattaa maksaa.

Kuka maksaa?

Mazel tov!

Meidät karjalaiset puhdistettiin hävitystä Karjalasta takaisin Suomeen. En tiedä tekikö se meille hyvää, mutta ainakin rajalla on nyt rauha.
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 362
 • Liked: 5146
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8012 : 25.05.2019, 11:22:55 »
Meidät karjalaiset puhdistettiin hävitystä Karjalasta takaisin Suomeen. En tiedä tekikö se meille hyvää, mutta ainakin rajalla on nyt rauha.

Joku ajattelija oli miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että Karjalan alue olisi mahdollisesti palautettu Suomelle, jos karjalaiset olisivat asuneet siellä sodan jälkeen. Evakuointi saattoi siis maksaa nämä alueet.
« Viimeksi muokattu: 25.05.2019, 11:39:15 kirjoittanut Supernuiva »

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 678
 • Liked: 4362
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8013 : 25.05.2019, 11:30:27 »
Meidät karjalaiset puhdistettiin hävitystä Karjalasta takaisin Suomeen. En tiedä tekikö se meille hyvää, mutta ainakin rajalla on nyt rauha.

Joku ajattelija oli miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että Karjalan alue olisi mahdollisesti palautettu Suomelle, jos karjalaiset olisivat asuneet siellä sodan jälkeen. Evakuointi saattoi siis maksaa nämä alueet.

Jos karjalaiset olisivat jääneet Karjalaan, olisi nämä pikaisesti pakkosiirretty jonnekin kauas Siperiaan. Alue olisi joka tapauksessa tyhjentynyt alkuperäisistä asukkaista ja Suomi tuskin olisi edes välttämättä halunnut sekalaisesta Neuvostoliiton alueelta haalitusta väestä itselleen harmia. Siinä olisi voinut saada senkaltaista esimakua monikulttuurista, että Suomen halu saada sellaista lisää, olisi voinut huomattavasti vähentyä. Näillä "venäläisilläkin" (mm. Neuvostoliiton muslimit olisi ollut tuolloin kätevä siirtää Karjalan alueelle) olisi ollut Suomen kansalaisina äänioikeus... huh!
Rajoittamaton suvaitsevaisuus johtaa vääjäämättömästi suvaitsevaisuuden katoamiseen.Mikäli emme laajenna rajoittamattoman suvaitsevaisuuden käsitettä myös suvaitsemattomiin emmekä ole valmiita puolustamaan suvaitsevaa yhteiskuntaa suvaitsemattomien hyökkäyksiltä,tuhoutuvat suvaitsevaiset ja sen mukana suvaitsevaisuus.

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 563
 • Liked: 637
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8014 : 30.05.2019, 09:57:46 »
Ei tullut Netanjahun hallitusta. Tuleekin uudet vaalit. Koko pelleilyn tarkoitus on lakaista Netanjahun korruptiosyytteet maton alle.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2643
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8015 : 30.05.2019, 10:18:02 »
Ei tullut Netanjahun hallitusta. Tuleekin uudet vaalit. Koko pelleilyn tarkoitus on lakaista Netanjahun korruptiosyytteet maton alle.

Jaa. Lehdet taas ilkkuivat että nyt Netanjahu ei pääse värkkäämään lakia, jolla saisi immuniteetin, eli tämä "pelleily" on Netanjahun tappio.

Lieberman halusi myös ultraortodoksit armeijaan, mikä kuulostaa reilulta vaatimukselta, mutta vähemmän yllättäen ei kelvannut ultraortodokseille itselleen, ja heillä oli jopa 16 edustajaa potentiaalisissa hallituspuolueissa.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 905
 • Liked: 1689
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8016 : 30.05.2019, 10:38:00 »
Jos karjalaiset olisivat jääneet Karjalaan, olisi nämä pikaisesti pakkosiirretty jonnekin kauas Siperiaan.

Tämän tapaisia siirtoja tehtiin kiistanalaisilta alueilta, joten suomalaisten siirto olisi ollut mahdollinen ja jopa todennäköinen. Mutta huomattava osa siirretyistä yleensä palasi entisille kotiseuduilleen 1950-luvulla Stalinin hirmuhallinnon hellitettyä otettaan. Todennäköisesti myös suomalaiset olisivat palanneet Karjalaan. Mitä todennäköisimmin siellä olisi asunut tuolloin jo muitakin. Joka tapauksessa suomalaiset olisivat olleet merkittävä vähemmistö tai mahdollisesti jopa enemmistö alueen väestöstä Neuvostoliiton hajotessa vuoden 1991 lopussa. Tuolloin vallinneessa ilmapiirissä monet heistä olisivat mahdollisesti kannattaneet alueen liittämistä Suomeen, koska muistelen, että tuohon aikaan jopa jotkut alueella asuneet venäläiset esittivät haastatteluissa tuollaisia ajatuksia. Syynä oli tietysti toive paremmasta elintasosta Suomen yhteydessä. Mikä olisi ollut mielipide Suomessa, sitä en osaa sanoa. Oltaisiinko suomalaiset otettu tänne laman keskelle mieluummin paluumuuttajina kuin neuvoteltu Venäjän kanssa alueen tai osan siitä palauttamisesta Suomelle. Venäjän taloudellinen tilanne oli tuohon aikaan katastrofaalisen huono, joten esimerkiksi kaksikymmentä miljardia nykyeuroa olisi varmaan jo kiinnostanut neuvottelujen aloittamistarjouksena. Suomessa tuohon aikaan vallinnut lama tosin olisi vaikeuttanut Suomen ostomahdollisuuksia. Suurin ongelma olisi kuitenkin ehkä ollut se, että suomalaiset eivät olisi halunneet Karjalaa takaisin. 

Tämä on tietysti pelkkää jossittelua, mutta jos Suomi olisi toiminut kuin arabit kiistassaan Israelin kanssa, Karjalan asukkaat olisi majoitettu leireille, joissa moni heistä olisi vielä tänä päivänäkin. Täällä Suomessa, jota Neuvostoliitto/Venäjä olisi vuosien varrella moneen kertaan miehittänyt ja pommittanut kostona suomalaisten vastarinnasta, valtaa pitäisi kansallis-fanaattinen uskonnollinen ääripuolue, ja täältä ammuttaisiin raketteja Pietarin lähelle, josta vastattaisiin kahta kauheammalla tulella. Suomalaisia "marttyyreitä" haudattaisiin surusaattueissa, joissa räiskittäisiin rynnäkkökivääreillä ilmaan. Tällainen hulluus jatkuisi aina vain.

Onneksi Suomi ei tehnyt noin vaan alistui tosiasioiden edessä ja alkoi rakentaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

Miksi arabit ovat toimineet, niin kuin ovat toimineet, vaikka lopputulos ei ole ollut menestys. Syynä on todennäköisesti uskonto ja siihen sidoksissa oleva kunniakulttuuri. Tappiota vääräuskoisia vastaan ei hyväksytä, vaan jatketaan itsetuhoista toivotonta vastarintaa marttyyrin kruunu silmissä kiiltäen. Valtaa pitävä ääriliike Hamas edustaa tavallaan eräänlaista kuoleman kulttia.

Yksi syy sille, miksi arabit eivät pärjää juutalaisille, voi olla ero kansanryhmien keskimääräisessä älykkyydessä, joka on juutalaisilla korkeampi kuin arabeilla. Jälkimmäisten kultturiin kuuluvat serkkuavioliitot eivät ole parantaneet tilannetta tässä suhteessa, vaan ovat todennäköisesti yksi rappion syistä.
« Viimeksi muokattu: 30.05.2019, 10:39:31 kirjoittanut Jack »

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 314
 • Liked: 14467
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8017 : 30.05.2019, 12:12:30 »

Yksi syy sille, miksi arabit eivät pärjää juutalaisille, voi olla ero kansanryhmien keskimääräisessä älykkyydessä, joka on juutalaisilla korkeampi kuin arabeilla.

Tuo voi olla yksi syy mutta mielestäni kulttuurelliset syyt ovat suurempia, eli kun kusetus on kunniassa ja omiin liiveihin vetämistä pidetään ansiona, niin yhteistyö jota välttämättä tarvittaisiin ei mitenkään onnistu.
Juutalaisilla nämä asiat ovat jokseenkin päinvastoin, eli välttämätön yhteistyö onnistuu kitkatta.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 699
 • Liked: 20037
 • Ego sum Spartacus
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8018 : 08.06.2019, 21:34:39 »
Lainaus
..............Two rabbis at a pre-military religious academy in a West Bank settlement were recorded making derogatory and racist comments about Arabs, defending Adolf Hitler’s worldview, and openly promoting Jewish supremacy.

In a series of undated recordings published by Channel 13 news on Monday, Rabbi Eliezer Kashtiel, the head of the Bnei David academy in Eli, can be heard calling for the enslavement of the “stupid and violent” non-Jews due to their genetic inferiority.

“The gentiles will want to be our slaves. Being a slave to a Jew is the best. They’re glad to be slaves, they want to be slaves,” he told a class in one of the video clips. “Instead of just walking the streets and being stupid and violent and harming each other, once they’re slaves, their lives can begin to take shape.”

“All around us, we are surrounded by peoples with genetic problems. Ask a simple Arab ‘where do you want to be?’ He wants to be under the occupation. Why? Because they have genetic problems, they don’t know how to run a country, they don’t know how to do anything. Look at them.”

In the lecture, Kashtiel goes on to embrace racism against non-Jews.

“Yes, we’re racists. We believe in racism… There are races in the world and peoples have genetic traits, and that requires us to try to help them,” he said. “The Jews are a more successful race.”

In another clip from the Bnei David Yeshiva published by Channel 13, Rabbi Giora Redler can be heard praising Hilter’s ideology during a lesson about the Holocaust.

“Let’s just start with whether Hitler was right or not,” he told students. “He was the most correct person there ever was, and was correct in every word he said… he was just on the wrong side.”

Redler goes on to say that pluralism is the “real” genocide being perpetrated against the Jewish people, not Nazi Germany’s Final Solution.

“The real Holocaust was not when they murdered the Jews, that’s not it. All these excuses — that it was ideological or systematic — are nonsense,” he said. “Humanism, and the secular culture of ‘We believe in man,’ that’s the Holocaust.”

The comments drew wide condemnation from opposition lawmakers who called for pulling all state funding to the Eli-based academy over Kashtiel’s and Redler’s remarks.

“This is not Judaism, and these are not our values,” Blue and White MK Yair Lapid said in a statement. “People who talk this way are not worthy of calling themselves rabbis… the state needs to stop funding this program until the racist rabbis are removed.”

Meretz chairwoman Tamar Zandberg sent a letter to the Education Ministry demanding that all state funding be severed in light of “the chauvinism, homophobia and hate being spewed from that academy.”

After the footage was aired on Monday, Kashtiel and Redler,  in a statement to Channel 13, acknowledged making the remarks but claimed the comments were taken out of context.

Kashtiel said he was “pained” that his “lesson on human rights” was misinterpreted, telling the network he meant the precise opposite, and was calling for “social responsibility and caring for the weak.” He said his references to slavery and racism were a “modernist-socialist interpretation” of those concepts.

Read: Officers and gentlemen? Religious Zionist flagship academy comes under scrutiny

In his lesson, Redler said he was simply trying to “explain Hitler’s morbid logic,” and accused the media of a “cynical smear” against him days before Holocaust Remembrance Day.

Rabbis teaching at the Eli academy — a darling of the national religious camp for funneling of thousands of religious officers into senior combat positions in the IDF — have a history of making controversial and illiberal remarks.

In 2016, the co-founder of the Bnei David academy, Yigal Levinstein, was recorded in class calling gay people “sick and perverted. In another lecture that year, Levinstein claimed that drafting women to the IDF was making them “crazy” and stripped them of their Jewishness.

Bnei David’s other co-founder, Rabbi Eli Sadan, preaches against educating women, claiming that independent thinking “neuters their most important capability… to build the home.”

Last year, footage surfaced of another Bnei David teacher, Rabbi Yosef Kelner, lecturing students on women being “weak-minded” and possessing a reduced capacity for spirituality.

In 2017, then-defense minister Avigdor Liberman vowed to defund the Eli academy, but the move was blocked by the attorney general for legal reasons. Instead, Liberman announced that he would restrict the number of students as a punitive measure for the “constant sexism” at the Eli academy.


https://www.timesofisrael.com/embracing-racism-rabbis-at-pre-army-yeshiva-laud-hitler-urge-enslaving-arabs/

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 158
 • Liked: 2249
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8019 : 12.06.2019, 15:33:22 »
Fox:

NY Times will end its political cartoons after 'anti-Semitic' depiction of Netanyahu, cartoonist says

Lainaus
The New York Times will no longer be publishing political cartoons following the uproar surrounding an anti-Semitic depiction of Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, according to a political cartoonist whose work was featured in the paper.

In April, The New York Times International published a cartoon featuring Netanyahu as a guide dog and wearing a Star of David around his neck being walked by President Trump seen wearing a yarmulke. After putting out a statement admitting the cartoon had "anti-Semitic tropes" and was an "error in judgment," the paper issued an apology. The cartoon received widespread condemnation, including from its own editorial board, which called it "obviously bigoted" as well as a scathing op-ed from NYT columnist Bret Stephens.

Well, it appears the paper is taking preemptive measures so that such a controversy will never happen again. And that means "the end of political cartoons at The New York Times," according to longtime political cartoonist Patrick Chappatte.

"In 20-plus years of delivering a twice-weekly cartoon for the International Herald Tribune first, and then The New York Times, after receiving three OPC awards in that category, I thought the case for political cartoons had been made... But something happened," Chappatte began a post written on his website Monday.

"In April 2019, a Netanyahu caricature from syndication reprinted in the international editions triggered widespread outrage, a Times apology and the termination of syndicated cartoons. Weeks later, my employers tell me they're ending political cartoons altogether by July. I’m putting down my pen, with a sigh: that’s a lot of years of work undone by a single cartoon - not even mine - that should never have run in the best newspaper of the world."

Chappatte expressed his concerns go beyond political cartoons and how "mobs" on social media leave no room for "ponderation or meaningful discussions."
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2643
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8020 : 12.06.2019, 15:46:40 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 158
 • Liked: 2249
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8021 : 12.06.2019, 15:50:56 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.

Joka tapauksessa on aika hysteeristä lopettaa poliittisten pilapiirrosten julkaiseminen kokonaan vain tuon yhden kuvan takia.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2643
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8022 : 12.06.2019, 16:30:05 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.

Joka tapauksessa on aika hysteeristä lopettaa poliittisten pilapiirrosten julkaiseminen kokonaan vain tuon yhden kuvan takia.

Kyllä. Ylipäätään kaikki pilakuvista ja sanomisista pöyristyminen on lähtenyt täysin lavasta.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 363
 • Liked: 13819
 • "Ich bin Jude"
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8023 : 12.06.2019, 18:18:30 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.

Joka tapauksessa on aika hysteeristä lopettaa poliittisten pilapiirrosten julkaiseminen kokonaan vain tuon yhden kuvan takia.

Toistaiseksi taitaa olla kuitenkin: "cartoonist says".
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 978
 • Liked: 2399
 • 17 v.
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8024 : 12.06.2019, 19:22:30 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.

Joka tapauksessa on aika hysteeristä lopettaa poliittisten pilapiirrosten julkaiseminen kokonaan vain tuon yhden kuvan takia.

Varsinkin kun näin pro-Israel -ihmisenäkään en näe tuota kuvaa mitenkään antisemiittisenä. Tuohan on taiteilijan näkemys Trumpin ja Israelin valtion suhteesta, eikä todellakaan mikään ”juutalaiset ovat koiria” -juttu. Tosin ongelmallista siinä on se, että Lähi-Idän kattilassa on heitä, joille koira on vahva symboli.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 158
 • Liked: 2249
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8025 : 18.06.2019, 15:28:53 »
Tiedä sitten kuinka antisemiittistä, mutta miksiköhän Trumpilla on kipa päässä?

Daavidintähti koiran kaulapannassa on ehkä perusteltu, jos Netanjahun naama ei ole lukijoille tuttu tai jos daideilijan kyvyt eivät riitä tunnistettavan karikatyyrin piirtämiseen.

Joka tapauksessa on aika hysteeristä lopettaa poliittisten pilapiirrosten julkaiseminen kokonaan vain tuon yhden kuvan takia.

Varsinkin kun näin pro-Israel -ihmisenäkään en näe tuota kuvaa mitenkään antisemiittisenä. Tuohan on taiteilijan näkemys Trumpin ja Israelin valtion suhteesta, eikä todellakaan mikään ”juutalaiset ovat koiria” -juttu. Tosin ongelmallista siinä on se, että Lähi-Idän kattilassa on heitä, joille koira on vahva symboli.

Tässä kuvassahan Netanjahu oli opaskoira, joka taluttaa Trumpia, joka on sokea. Tässä siis se koiruus liittyy siihen Trumpin sokeuteen eikä Netanjahun juutalaisuuteen.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 829
 • Liked: 2656
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8026 : 16.07.2019, 09:31:40 »
Tiedoksi näin etukäteen!

Juutalaisten maailmanlaajuinen teurastus1 alkaa, jos Israel ei lopeta Gazan saartoa perjantaihin 19.7.2019 mennessä. Näin on luvannut tunteikkaassa puheessaan Hamas-poliitikko Fathi Hammad 12.7.2019.

Hän ei kumminkaan sanonut mitään Egyptistä, joka myös on Gazan rajanaapuri. Sana "teurastus" on tämän maltillisen rauhanuskoisen ilmaisu. Hän myös kertoo, että gazalaiset eivät ole rationaalisia. Ovat jo lähtökuopissa valmiina räjäyttämään pommivyöt. Heitä on maailmalla ja odottavat käskyä. Juutalaisia on kaikkialla ja rauhanuskoinen neuvookin ostamaan veitsen. Länsi-rannalla sellainen maksaa vain viisi shekeliä.  Kyllä sellaisen rahan raaskii uhrata. Ja pääsy paratiisin varmistuu.

Nyt olisi hyvä jättää kipa kotiin, jos lähtee kaupungille perjantaina.

Lainaus
Hamas Political Bureau member Fathi Hammad said in a July 12, 2019 speech at a March of Return rally that aired on Al-Aqsa TV (Hamas-Gaza) that Israel has until the following Friday (July 19) to lift the siege on the Gaza Strip and implement its understandings with Hamas, lest the Palestinians in Gaza, the West Bank, and all over the world use the "many methods and means" that are "up their sleeves" to "powerfully explode" in Israel's face. He said that, contrary to what Israel thinks, the Gazan...

Video puheesta täällä:
[1] https://www.memri.org/tv/hamas-political-bureau-fathi-hammad-explosive-belts-knives-slaughter-kill-jews-all-over-world-israel-one-week-ultimatum
Det räcker med att en klass berikas med 2-3 invandrare – ofta ensamkommande – så är klassen förstörd, berättar Karin. Dessa elever saknar impulskontroll och beter sig som om de vore galna.
https://samnytt.se/exklusivt-mote-topplararen-karin-vittnar-om-invandringskaos-i-eftertraktad-stockholmsskola/

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 829
 • Liked: 2656
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8027 : 19.08.2019, 04:08:45 »
Uutisia Jerusalemista !  Torstaina 15.8.2019 kaksi nuorukaista tuli puukottamaan poliiseja, joita oli neljä. Ohessa video siitä, miten poikien kävi. Toisella kävi hyvä tuuri. Pääsi paratiisiin samantien.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gNOPjBkf5Z4

Miksikö kerron tästä arkipäiväisestä tapahtumasta. Ovat kuumakalleja nuo aavikkoihmiset. Jotain tällaista tullaan näkemään Suomessakin ja onhan sitä jo nähty Turussa. Toisessa tapauksessa Jerusalemissa musulmaani raiskasi teini-ikäisen tytön ja viilsi tietysti kurkun auki ja vatsa myös piti avata. Mies tunnusti terroriteon ja mikäs siinä istuessa vankilassa, koska palestiinalaishallinto palkinnee hänet rahallisesti tukemalla hänen omaisiaan. FB:ssä arabinimiset riemuitsivat tytön kuolemasta. Tuskinpa ovat riemuitsijat saaneet banneja. Tämä on sitä parempaa kurkun aukiviiltämistä.

VIDEO: Palestinska ynglingar försöker knivhugga poliser
https://samnytt.se/video-palestinska-ynglingar-forsoker-knivhugga-poliser/

Palestinier våldtog och mördade judisk tonårstjej – hittades naken med halsen avskuren och magen uppsprättad
https://samnytt.se/arab-valdtog-och-slaktade-judisk-tonarstjej-hittades-naken-med-halsen-avskuren-och-magen-uppsprattad/
Det räcker med att en klass berikas med 2-3 invandrare – ofta ensamkommande – så är klassen förstörd, berättar Karin. Dessa elever saknar impulskontroll och beter sig som om de vore galna.
https://samnytt.se/exklusivt-mote-topplararen-karin-vittnar-om-invandringskaos-i-eftertraktad-stockholmsskola/

Karjala

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 64
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #8028 : 19.09.2019, 20:56:33 »
Israelissa oli tiistaina vaalit. Tosin suurta muutosta ei tapahtunut vaikka vaalit järjestettiin kun ei kyetty hallitusta kokoamaan, joten samassa paikassa ollaan taas. Mediassa jo sanottu että jos 70% puolueista pitää lupauksista kiinni niin tulee kolmannet vaalit, kun ennen vaaleja jokainen kertoili kenen kanssa ei voi mennä hallitukseen. Nyt pitää vain lupauksia perua. Saa nähä mitä tulee.

Edelliset vaalit olivat 5kk sitten.
https://en.wikipedia.org/wiki/September_2019_Israeli_legislative_election

Tagit: israel