UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Yleinen Israel-keskustelu  (Luettu 1186985 kertaa)

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 358
 • Liked: 12789
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7710 : 16.05.2018, 12:53:29 »
En ole ketjua lukenut ja ottamatta kantaa asiaan muuten ilmaisen suuren ihmetykseni siitä, kuka hullu vanhempi vie 8 kk ikäisen vauvansa keskelle väkivaltaisia mielenosoituksia?  >:(

Palestiinalaiset, jotka pitävät jopa omia lapsiaan ihmiskilpinä. On päivänselvää, että tuollaisella moraalilla ja asenteella varustettu kansa ei kykene ikinä luomaan omaa toimivaa valtiotaan.
omat lapset ihmiskilpinä, onko tässä muita todisteita kuin valemedia ja Hamas? Hamashan on samanlainen kuin kokoomus, puhuu isänmaasta mutta edustaa globalisteja.

Suhtaudun kriittisesti tuohon uutiseen, mutta jos "uutinen" on lähtöisin palestiinalaisilta tai heidän tukijoiltaan, jostakin syystä he haluavat antaa kuvan että käyttäisivät omia lapsiaan ihmiskilpinä. Eiväthän he muuten tuollaisia "uutisia" levittelisi. Israelilla taas ei ole mitään syytä levitellä tuollaisia, oli totta tai ei.

Ihmiskilpien käyttö ei sinänsä ole mitään uutta tuolla, mutta 8 kk:n ikäinen vauva on ollut vanhempiensa kanssa tai ainakin vanhempiensa suostumuksella, jos on ollut mellakka-alueella.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 295
 • Liked: 8458
 • Anyone?
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7711 : 16.05.2018, 12:55:34 »
En ole ketjua lukenut ja ottamatta kantaa asiaan muuten ilmaisen suuren ihmetykseni siitä, kuka hullu vanhempi vie 8 kk ikäisen vauvansa keskelle väkivaltaisia mielenosoituksia?  >:(

Sitä suositellaan ihan kirkon työntekijöidenkin toimesta. Kts.sigu.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 363
 • Liked: 6950
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7712 : 16.05.2018, 12:58:07 »
Lainaus
kuka hullu vanhempi vie 8 kk ikäisen vauvansa keskelle väkivaltaisia mielenosoituksia?

Jokaisen muslimivanhemman haave on, että heidän lapsensa kuolisi marttyyrina islamin puolesta, tai maallikkojen tapauksessa Palestiinan puolesta.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

potta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 250
 • Liked: 273
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7713 : 16.05.2018, 13:22:16 »
Max Blumenthalin ja  Dan Cohenin dokumentti "Killing Gaza" vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Killing Gaza
http://www.informationclearinghouse.info/49417.htm
Lainaus

May 14, 2018 "Information Clearing House" -  WASHINGTON, D.C.—Israel’s blockade of Gaza—where trapped Palestinians for the past seven weeks have held nonviolent protests
(jatkuu artikkelissa)

Lopetin tuohon kohtaan. Tuo "nonviolent protests" on 100% bullshittiä. Joka tuollaista valhetta syöttää jo alkuunsa, tuskin jatkossakaan mitään rehellistä tarinaa heittää.
pääsit sentään pidemmälle - sanan 'blockade' kohdalla piti tehdä jo tekstihaku, josko Egypt olisi myös mainittu Gazan saartajana, mutta ei.

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7714 : 16.05.2018, 13:55:35 »
Kun lähi-idän pinta-ala on 7,207,575 km2, ja Israelin 20 991 km², niin onhan se kumma etteivät saa niitä palestiinalaisia minnekkään muualle mahtumaan vaan Israeliin pitäsi mukamas palata.

Israel on pakolaisensa asuttanut, arabien asuttamista ei poliittisista syistä ole aloitettu koskaan.

Minne olit ajatellut ajaa palestiinalaiset pois Suur-Israelin alueelta? Israel hellii Suur-Israelin utopiaa, joten minne palestiinalaisten tulisi lähteä?

Israel annettiin juutalaisille vuonna 1948, mutta se halusi enemmän maata itselleen. Joten palestiinalaisten pitäisi pakata laukut ja lähteä pois tieltä. Minne?

Onko palestiinalaisilla pienempi oikeus saada olla olemassa kuin juutalaisilla? Miksi?

Niin - olisihan se mukava vallata hyvässä kunnossa oleva valtio kukoistavine hedelmätarhoineen aivan kuten eteläisen Afrikan neekerit ovat tehneet aiemmin valkoisten hallitsemille valtioille, jotka nyt ovat kaikkea muuta kuin kukoistavia. Varsinkin esimerkiksi nykyinen ns. Zimbabve.

Jos halua olisi, Arabian niemimaalla on kyllä tilaa. Mutta mikään valtio ei tietysti halua ylimääräistä vierasta rähinäsakkia riesakseen kun omissakin on jo ihan tarpeeksi harmia.

Tässä kartta miten Israel on kaapannut itselleen lisää maata, viis veisaten YK:n asettamista rajoista:


Täältä voit lukea palestiinalaisten lasten elämästä:

https://www.theguardian.com/world/2014/feb/08/children-of-occupation-growing-up-in-palestine

Lainaus
EU:n ininää vuodelta 2009:

—  2008, uusi synagooga vihittiin käyttöön Temppelivuoren luostarin vieressä, palestiinalaiset huolestuivat Israelin sunnitelmista pakkolunastaa luostari 'radikaalina';

— Israel pakkolunasti 29 dunumia (seitsemän hehtaaria) uudisasutuksen rakentamista varten;

— lisää uudisasukkaita tunkeutui Temppelivuorelle, Israelin turvallisuusjoukkojen suojelemina;

— palestiinalaisia perheitä häädettiin kodeistaan;

— provokatiivinen uudisasutuksen laajentuminen jatkui "Palestiinan väestön sydämessä"”

— palestiinalaisten urbaanikehitys lopetettiin, "riistämällä kaikki alueet missä talouskasvu on mahdollista";

— maata takavarikoidaan teiden rakentamista varten;

— Israelin pystyttämä Eristysaita aiheuttaa vakavia humanitäärisiä, sosiaalisia sekä taloudellisia ongelmia palestiinalaisille; sen lisäksi Eristysaidasta 86% on Vihreän Linjan sisäpuolella; Eristysaita suurentaa laittomasti Israelin rajoja; sinne viedään laittomia uudisasutuksia, aita eristää 285,000 palestiinalaista, Itä-Jerusalem mukaanluettuna;

— mitä enemmän Eristysaitaa rakennetaan, sitä enemmän perustetaan tarkastusasemia ja palestiinalaisten elämää tiukennetaan; vain 20 %:lla maanviljelijöistä on lupa viljellä maataan; arviolta 35 tuhatta palestiinalaista tulee tarvitsemaan lupakirjoja omiin koteihinsa, eikä ole varmaa annetaanko heille lupakirjat;

— Itä-Jerusalemin yliopisto menetti 70 % opiskelijoistaan;

— palestiinalaisilla kristityillä ja muslimeilla ei ole pääsyä uskonnollisiin laitoksiin;

— West Bankin ja Itä-Jerusalemin taloudet ovat romahtaneet, koska ne on eristetty markkinoista ja palveluista;

— Itä-Jerusalemin sairaaloilla on vaikeuksia hoitaa niitä sairaita, joille ei ole annettu lupaa mennä sairaalaan;

— Itä-Jerusalemille annetaan minimaalinen budjetti, joten siellä ei ole julkisia palveluita - mikä on räikeässä ristiriidassa juutalaisten asuttamien alueiden kanssa;

— vain muutamia lupakirjoja on annettu palestiinalaisten talojen rakentamiselle Itä-Jerusalemiin;

—  Israelin miehitettyä Itä-Jerusalemin, on palestiinalaisille jätetty vain 12 % asutukseen (palestiinalaiset omistivat alunperin koko alueen):

— jos rakentaa ilman lupaa, rakennus tuhotaan. rakennuslupia myönnetään alle 200 vuodessa, useiden vuosien odotuksen jälkeen ja niiden ostaminen on todella kallista puuhaa”

— vaikka palestiinalaisilla on lukuisia muita rajoituksia ja esteitä, juutalaiset löytävät aina uusia rajoituksia.

Israelin Itä-Jerusalemin miehitys on fakta:

— Rakennettava eristysaita tulee ympäröimään koko kaupungin;

— laittomien uudisasutusten laajentaminen jatkuu;

— koti toisensa jälkeen tuhotaan.

— palestiinalaisille myönnettyjen työlupien määrä vähenee joka vuosi

— syrjivä verotus

--- pilkotut kylät on nimetty Alue A, B, C jne.

Kun eristysaita on valmis, silloin koko Itä-Jerusalem on fyysisesti, poliittisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti eristetty. Palestiinalaiset pelkäävät, eivätkä suotta, että Israelia ei tulla rankaisemaan millään tavalla. Israelin takia ei ole mitään mahdollisuutta rauhaan.

EU-maat eivät ole tehneet mitään asian eteen. Israelin annetaan jatkaa kansainvälisen lain rikkomista.

EU ei ole asettanut mitään poliittisia seurauksia Israelille, mikäli Israel kieltäytyy toimimasta kansainvälisten lakien mukaisesti. Joten palestiinalaistet tulevat menettämään kaikki oikeutensa ja kaiken jäljellä olevan maansa.

Historiallista taustaa:

Vuonna 1947 YK luovutti juutalaisille 56% historiallisesta Palestiinasta, palestiinalaisille jäi 42 % - mukaanlukien koko Jerusalem.

Vuonna 1948 Israel käynnisti Itsenäisyyssodan ja kaappasi itselleen 78 %. YK myönsi silloin juutalaisille pääsyn Jerusalemiin ja lupasi palestiinalaisille oikeden palata takaisin koteihinsa.

Vuonna 1949 YK antoi Israelille YK-jäsenyyden sillä ehdolla, että se vannoo kunnioittavansa ja hyväksyvänsä YK:n aikaisemmat säädökset. Silti Israelin kabinetti esti palestiinalaisia pakolaisia palaamasta takaisin, sekä omaksui "israelilaistamisen" sekä "arabilaisuuden poistamisen" politiikan. Samaa politiikkaa ylläpidetään vielä tänäkin päivänä, jotta säilytetään "juutalainen luonne", palestiinalaiset on määrätty eristykseen, vankeuteen sekä jatkuvaan vainoon sotilaallisen miehityksen alaisuudessa.

Vuonna 1967 Israel miehitti West Bankin, Itä-Jerusalemin mukaanluettuna, 28 palestiinalaista kylää, Beetlehemin alueita sekä Beit Jalan kaupungin maistraatit tehdäkseen Jerusalemista Israelin suurimman kaupungin.

Palestiinalaiset kylät paloiteltiin, jottei niissä asuisi liikaa palestiinalaisia, ja suurin osa palestiinalaisten maista määrättiin juutalaisille. Jäljelle jääviä palestiinalaisia kutsuttiin virallisesti "vakituisiksi asukkaiksi".

Palestiinalaisten uusi todellisuus:

— epätoivottuja omassa maassaan;

— kohdeltiin kuin ulkomaalaisia maahanmuuttajia;

— kiellettiin kansalaisoikeudet, jopa alkuperäisiltä jerusalemilaisilta, joiden juuret olivat vuosisatoja tai vieläkin vanhempia;

— Israel alkoi poistamaan heitä, talo toisensa jälkeen tuhottiin tehdäkseen tietä uusille juutalaisille uudisasukkaille;

Israel rajoittaa palestiinalaisen väestön kasvua seuraavasti:

— pakkolunastamalla Palestiinan maata, takavarikoimalla heidän omaisuutensa, sekä eristysaidan avulla;

— eristämällä Itä-Jerusalem fyysisesti West Bankista;

— säätämällä syrjiviä lakeja, mukaanlukien maiden pakkolunastukset, kotien tuhoamiset, rakentamalla erilaisia rajoituksia kuten esim. kielletty pääsy ja muita rajoittavia lakeja;

— kumoamalla palestiinalaisten asumisoikeuksia ja muita etuja;

— sallimalla Itä-Jerusaelmiin vain muutamia palveluita, aiheuttaen puutteita ja rohkaisten palestiinalaisia lähtemään pois; pesumahdollisuuksia ei ole, jäteveden infrastruktuuri on poistettu, jätteet kasaantuvat kaduilla, posti ei toimi, vain muutamat lähiöt saavat puhdasta vettä, vain muutamia kouluja on jätetty pystyyn jne. jne.

— nostamalla palestiinalaisten köyhyys käsittämättömälle tasolle;

— käyttämällä poliisin voimakeinoja vainota, pahoinpidellä, terrorisoida ja tappaa.

Itä-Jerusalem on laittomasti anneksoitu ja miehitetty. Israel ei ole edes toimittanut palestiinalaisille elintärkeitä tavaroita tai palveluja. Se käyttää väkivaltaa, murhia, silpomista, julmaa kohtelua, kidutusta ja raivoa palestiinalaisia kohtaan. Israel väittää, että kaikki sen miehittämillä alueilla ovat "suojeltuja henkilöitä" ja lain suojelemia. Se määrää väkivaltaisesti toimeenpantuja massakarkoituksia minne tahansa, sekä kuljettaa omaa väestöään asuttamaan miehitettyjä alueita.  Israel rikkoo kaikkia sääntöjä ja pitää muita alempiarvoisina.

Vuoden 2003 lain jälkeen juutalaiset eivät saa tuoda palestiinalaisia puolisoitaan tai lapsiaan Israeliin. Kaikilla, jotka syntyvät miehitetyllä alueella, on kielto mennä Israeliin. Juutalaisia on myös kielletty matkustamasta Gazan Area A:han tai West Bankiin ilman erityislupaa.

Palestiinalaisen väestön kasvaessa kiihtyy Israelin väkivaltainen etninen puhdistus.

Vuoteen 2008 mennessä 23,535 palestiinalaisten kodit on tuhottu. Syyksi annettiin:

— rankaisu toiminnasta

— rakennusluvan puuttuminen

— armeijan maanraivaus

—  muita määrittelemättömiä syitä.

Esimerkki:

Lainaus
Hiba al-Almi kertoi, että hänen perheellään oli unelma ostaa koti. Vuonna 2002 hänen isänsä käytti kaikki säästönsä - 200.000 dollaria - ostaakseen asunnon. Rakentaja näytti rakennusluvan. Vuonna 2006 perhe muutti asuntoon. Seuraavana päivänä poliisit ja Jerusalemin viranomaiset ilmoittivat että rakennus tuhotaan.

Perhe alkoi kantamaan ulos huonekalujaan, mutta asianajajan avulla määräystä siirrettiin. Vuonna 2008 ryhmä tarkastajia ja rajapoliiseja kävi muutaman kerran talossa valokuvaamassa rakennusta ilman selitystä.

Vähän sen jälkeen vanhempani olivat ulkomailla ja olin yksin kotona. Ovikello soi, oven takana oli kolme viranomaista ja rajapoliisiupseeri. He tutkivat jokaisen huoneen.

Häntä pelotti niin paljon, että hän nukkui yön tätinsä luona. Yöllä naapuri soitti ja sanoi poliisin luultavasti tulevan sinä yönä. Tunnin kuluttua hän kuuli kranaattien räjähtävän, sen jälkeen oveen hakattiin. Sisään ryntäsi muutama poliisi mustilla naamioilla sekä viisi valtavankokoista koiraa.”

Heidät komennettiin ulos talosta 'välittömästi', he eivät saaneet edes pukeutua, heille kiroiltiin, heitä lyötiin, yksi koira usutettiin kimppuun. Hilan hiuksiin tartuttiin ja hänet iskettiin maahan missä häntä potkittiin. Sen jälkeen poliisi heitti hänet ulos asunnosta ja rappuja alas. Muut poliisit olivat eteisessä ja he pahoinpitelivät häntä myös. Hän rukoili heitä päästämään hänet hakemaan arvoesineensä ja kouluprojektinsa tietokoneella. Poliisit kielsivät.

Hänen isänsä palasi takaisin seuraavana aamuna, mutta häntä ei päästetty rakennukseen. Illalla kuului kova räjähdys ja koko talo sortui. Kaikki hänen muistonsa ja perhevalokuvansa paloivat poroiksi. Kaikki huonekalut ja muut arvoesineet paloivat myös.

Perhe elää nyt vuokratussa asunnossa ja tapahtuma aiheutti syviä haavoja. Tätä samaa toistetaan koko West Bankissa ja Itä-Jerusalemissa.


On perheitä, jotka asuvat luolissa, asunnoissa ihmisillä on nostetut häkit missä perhe viettää aikansa, oman turvallisuutensa takia koska poliisit tekevät jatkuvasti 'ratsioita' taloissa.

Jos haluaa saada perusoikeuksia pitää olla "Israelilainen". Tämä on Israelin tapa päästä eroon palestiinalaisista, jotta juutalaisille tulisi lisää alueita.

Heti alkuvaiheessa, kun Israelin valtio perustettiin, juutalaiset käyttivät väkivaltaa saavuttaakseen poliittisia tavoitteita. Sen jälkeen sotia, valtion-rahoittama terrorismi, sotilaalliset miehitykset, etninen puhdistus, maiden ryöstämiset, poliisivaltion oikeus, sekä hidas massamurha jotta juutalaiset saisivat juutalaisen valtion.

Lainaus
Sabbah Haitham:

“SINÄ viet veteni, poltat oliivipuuni, tuhoat kotini, otat työpaikkani, varastat maani, pidätät isäni, tapat äitini, pommitat maatani, näännytät meidät kaikki nälkään, nöyryytät kaikkia meitä.... MUTTA.... Minä olen syyllinen. Koska heitin pommin takaisin.”

https://www.globalresearch.ca/israel-s-illegal-annexation-of-east-jerusalem/12988


Onko länsimediassa näytetty kuvia siitä, kuinka palestiinalaiset viime päivien aikana ovat käyttäneet tennismailoja, joiden avulla he heittävät takaisin israelilaisten heittämiä pommeja?

Tuskin on näytetty. Sehän voisi saattaa Israelin huonoon valoon..

Eilen iltauutisissa oltiin muka-kauhistuneita massateurastuksesta Palestiinan rajalla. Sen jälkeen uutistenlukija ilmoitti närkästyneenä, kuinka LAITTOMASTI miehitetyssä Krimissä on valmistunut Euroopan pisin silta, joka yhdistää Krimin Venäjään. Huikea ja kallis projekti, Venäjä on todellakin satsannut krimiläisten elintason nostamiseksi ja pitää krimiläisistä erittäin hyvää huolta. Mutta Israel keppostelee samalla kun Venäjä on maailman suurin rikollinen  :facepalm:

Kuinka monta israeliaista diplomaattia on lähetetty takaisin Israeliin eilisen teurastuksen jälkeen?

Nolla.


Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 481
 • Liked: 15538
 • antikomintern
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7715 : 16.05.2018, 14:09:40 »
Tällainen on Lähi-itä: kaikki yhtä vastaan ja silti turpaan ja menettävät maa-alueitaan, jotka näkyvät rajansiirtoina kartalla. Lisäksi yksityistä maata on ostettu arabeilta juutalaisille. Kartan vuosiluvuile ja muutoksille rajoissa löytyy alta selitys: naapurimaiden hyökkäykset. Eikä edes kaikkia niitä (esim. 1973 Jom kippur -sota).

1945 Israelin perustaminen Brittien mandaattialueelle.
1947 Itsenäisyyssota
1967 Kuuden päivän sota
2010 rajaselkkaus Israelin-Libanonin rajalla
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7716 : 16.05.2018, 14:23:34 »
Max Blumenthalin ja  Dan Cohenin dokumentti "Killing Gaza" vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Killing Gaza
http://www.informationclearinghouse.info/49417.htm
Lainaus

May 14, 2018 "Information Clearing House" -  WASHINGTON, D.C.—Israel’s blockade of Gaza—
(jatkuu artikkelissa)

+10000

Mutta mitä tässä voi tehdä, kun Netanjahu ja Trump eilen fiilisteli ja juhli "Rauhan ja Totuuden päivää", Trumpin kaiken kukkuraksi ollessa rauhannobelin ehdokas?

Ja Ivanka Trump, joka vuosi sitten itki vuolaasti parin syyrialaisten 'kaasutettujen' lasten puolesta, usuttaen isukkia pommittamaan Syyriaa kostoksi - seisoi hymyilevänä Jerusalemissa;  samalla kun palestiinalaisia lapsia tulitettiin.

Toisten elämä on arvokkaampaa kuin toisten. Jos palestiinalaisia ei voi käyttää herättämään 'empatiaa', ei niitä tarvitse huomioida lainkaan. "Ovat itse syypäitä koko sotkuun"


Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 813
 • Liked: 5625
 • Tempus edax rerum
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7717 : 16.05.2018, 14:32:51 »
Toisten elämä on arvokkaampaa kuin toisten.

Todisteiden valossa tältä hyvin pitkälle näyttäisi.

Is Israel a psychopath?
https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
Lainaus
There is a lot of talk these days about the psychopaths ruling the world. A study among high executives of large companies, published under the title Snakes in Suits, shows that psychopathic traits are widespread among them.[1] This naturally reflects into collective forms of psychopathy: in The Corporation: The Pathological Pursuit of Profit and Power, Joel Bakan noted that “corporate behavior is very similar to that of a psychopath.”[2]

Some states also behave like psychopaths among nations. The USA is such a state, with a “pathology of power” (the title of Norman Cousins’s 1987 book) probably related to the degree of psychopathy of the men in charge. Behind the mask of sanity and morality displayed by the US on the world’s stage, there is a “deep state” moved by an insatiable thirst for power and uninhibited by any moral conscience or empathy; this pathological deep state is today in almost complete control of US foreign policy.

Israel is another psychopathic state. The relationship between the US and Israel is a peculiar one, and there are differing opinions regarding its nature. Who, of the two, is the driving force? Have US moles infiltrated and hijacked Israel’s foreign policy, or the opposite? I consider that the issue has been settled by Professors Mearsheimer and Walt in their 2008 book The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy (and before that by Pat Buchanan in his 2003 article “Whose War?”[3]): it is Israel who has drawn the United States into wars which were not in their strategic interest, and which, in fact, jeopardize US national security. It was true about Iraq, and it is true about Syria. The Neocons, the overwhelmingly dominant force in the US deep state since 2001, are crypto-Zionists. America is not controlling Israel’s foreign and colonial policy; it has failed to do so whenever it tried, and it has now stopped trying. Instead, as Ariel Sharon famously said one month after 9/11: “We, the Jews, control America, and the Americans know it.”[4] The very fact that this outrageous statement was quickly buried makes its point self-evident: for, as Gilad Atzmon has also famously said, “Jewish power is the ability to get non-Jews to stop talking about Jewish power.”
(jatkuu artikkelissa)
NOVUS ORDO HOMMARUM
Junes Lokka saatava PS:n kansanedustajaehdokkaaksi Oulun vaalipiirissä!
#ActeX #GiletsJaunes #MacronDemission #SipiläMustGo #OrpoOut
Lainaus
"it's too late to work within the system"--Claire Wolfe

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7718 : 16.05.2018, 15:02:05 »
Toisten elämä on arvokkaampaa kuin toisten.

Todisteiden valossa tältä hyvin pitkälle näyttäisi.

Is Israel a psychopath?
https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
Lainaus
There is a lot of talk these days about the psychopaths ruling the world. A study among high executives of large companies, published under the title Snakes in Suits, shows that psychopathic traits are widespread among them.[1] This naturally reflects into collective forms of psychopathy: in The Corporation: The Pathological Pursuit of Profit and Power, Joel Bakan noted that “corporate behavior is very similar to that of a psychopath.”[2]

Some states also behave like psychopaths among nations. The USA is such a state, with a “pathology of power” (the title of Norman Cousins’s 1987 book) probably related to the degree of psychopathy of the men in charge. Behind the mask of sanity and morality displayed by the US on the world’s stage, there is a “deep state” moved by an insatiable thirst for power and uninhibited by any moral conscience or empathy; this pathological deep state is today in almost complete control of US foreign policy.

Israel is another psychopathic state. The relationship between the US and Israel is a peculiar one, and there are differing opinions regarding its nature. Who, of the two, is the driving force? Have US moles infiltrated and hijacked Israel’s foreign policy, or the opposite? I consider that the issue has been settled by Professors Mearsheimer and Walt in their 2008 book The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy (and before that by Pat Buchanan in his 2003 article “Whose War?”[3]): it is Israel who has drawn the United States into wars which were not in their strategic interest, and which, in fact, jeopardize US national security. It was true about Iraq, and it is true about Syria. The Neocons, the overwhelmingly dominant force in the US deep state since 2001, are crypto-Zionists. America is not controlling Israel’s foreign and colonial policy; it has failed to do so whenever it tried, and it has now stopped trying. Instead, as Ariel Sharon famously said one month after 9/11: “We, the Jews, control America, and the Americans know it.”[4] The very fact that this outrageous statement was quickly buried makes its point self-evident: for, as Gilad Atzmon has also famously said, “Jewish power is the ability to get non-Jews to stop talking about Jewish power.”
(jatkuu artikkelissa)

Kiitos, loistava artikkeli!

Jos mennään historiaan, niin Jaakobilla oli 12 poikaa, Juudas oli yksi pojista. Juudas ja Jaakobin pojan Joosefin kaksi poikaa päättivät halkaista Israelin kahtia. Pohjois-Israelissa asui ne alkuperäiset Israelin kymmenen heimoa/Jaakobin poikaa, Etelä-Israelissa Juudaksen ja Joosefin poikien heimot.

Juudas teki diilin Assyrian kuninkaan kanssa, jotta tämä hyökkäisi Pohjois-Israeliin hävittämään Israelin heimot. Ne kymmenen heimoa vietiin Egyptiin orjuuteen, mistä Mooses johdatti ne vapauteen, Eurooppaan perustamaan valtioita.

Myöhemmin babylonialaiset hyökkäsivät Etelä-Israeliin vangiten juutalaiset. 

Israelin nimi annettiin Jaakobin kymmenelle pojalle, joten juutalaisten käyttämä Israel-nimi on täyttä valhetta.

Jumala kielsi juutalaisia koskaan perustamasta valtiota sen jälkeen, kun antoivat Israelin heimot Egyptiin orjuuteen.

Tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että Joosefin pojat menivät Britanniaan ja Amerikkaan ja että Israel, Britannia ja USA ovat kytkettyjä toisiinsa lopun aikoina.

Juudas oli vain yksi Jaakobin 12:sta pojasta. Googlettakaa "Israel's ten lost tribes" jos haluatte lukea enemmän. Niillä ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 724
 • Liked: 1842
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7719 : 16.05.2018, 15:33:17 »
En ole ketjua lukenut ja ottamatta kantaa asiaan muuten ilmaisen suuren ihmetykseni siitä, kuka hullu vanhempi vie 8 kk ikäisen vauvansa keskelle väkivaltaisia mielenosoituksia?  >:(

Palestiinalaiset, jotka pitävät jopa omia lapsiaan ihmiskilpinä. On päivänselvää, että tuollaisella moraalilla ja asenteella varustettu kansa ei kykene ikinä luomaan omaa toimivaa valtiotaan.
omat lapset ihmiskilpinä, onko tässä muita todisteita kuin valemedia ja Hamas? Hamashan on samanlainen kuin kokoomus, puhuu isänmaasta mutta edustaa globalisteja.

Valemediasta en tiedä, mutta jos:

A) 8 kk ikäinen vauva on todella tukehtunut kyynelkaasuun, silloin
B) 8 kk ikäinen vauva on tuotu mellakkaan mukaan eli toisin sanoen
C) käytetty ihmiskilpenä.

Logiikka. Käytä sitä. Ei se niin haastavaa ole.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 430
 • Liked: 9521
 • Koska me perimme niin hyvän maan
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7720 : 16.05.2018, 16:13:01 »
---
Näissäkin kannattaa aina muistaa kriittisyys ja lähdekritiikki. Palestiinalaisten "Pallywood" on jo tunnettu käsite jossa pyritään kusettamaan länsimaista hyväuskoista mediaa maskeeraamalla tai esim. kantamalla pommikuoppaan hiiltyneitä lasten leluja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pallywood

Vauva kuvissa näyttää kyllä valitettavasti oikeasti kuolleelta (ks. kuva jossa isä suutelee kuollutta vauvaa).

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7721 : 16.05.2018, 16:51:12 »
En ole ketjua lukenut ja ottamatta kantaa asiaan muuten ilmaisen suuren ihmetykseni siitä, kuka hullu vanhempi vie 8 kk ikäisen vauvansa keskelle väkivaltaisia mielenosoituksia?  >:(


Palestiinalaiset, jotka pitävät jopa omia lapsiaan ihmiskilpinä. On päivänselvää, että tuollaisella moraalilla ja asenteella varustettu kansa ei kykene ikinä luomaan omaa toimivaa valtiotaan.
omat lapset ihmiskilpinä, onko tässä muita todisteita kuin valemedia ja Hamas? Hamashan on samanlainen kuin kokoomus, puhuu isänmaasta mutta edustaa globalisteja.

Valemediasta en tiedä, mutta jos:

A) 8 kk ikäinen vauva on todella tukehtunut kyynelkaasuun, silloin
B) 8 kk ikäinen vauva on tuotu mellakkaan mukaan eli toisin sanoen
C) käytetty ihmiskilpenä.

Logiikka. Käytä sitä. Ei se niin haastavaa ole.

Israelin mediako levittää kyseistä kuvaa? Kai ymmärrät, että Israel käyttää propagandaa pitääkseen muun maailman hiljaa?

Kuten esim. äskettäin julkaistu video - Israelin toimesta tietysti - missä 'palestiinalainen' kävelee kainalosauvoilla, mutta lähteekin yhtäkkiä juoksemaan.

Ettekö ole kuulleet miten mielenosoituksia manipuloidaan soluttautujien avulla?

Lasketaan kaikki menetykset eilisen teurastuksen jälkeen:

Palestiinalaiset - luku kasvaa koko ajan

Israelilaiset - 0

Ja tässä nähdään yksi esimerkki siitä, miten israelilaiset sotilaat oikein odottavat mielenosoittajia lähestymään heitä jotta pääsevät ampumaan:

https://www.youtube.com/watch?v=ey48uTfIeww

Sitten vain odottamaan kunnes YK päättää, että Suomi on Ruotsin aluetta ;)

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 724
 • Liked: 1842
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7722 : 16.05.2018, 16:56:27 »
Ne kymmenen heimoa vietiin Egyptiin orjuuteen, mistä Mooses johdatti ne vapauteen, Eurooppaan perustamaan valtioita.

Lähi-Itä ei ole osa Eurooppaa.

Mooseksen kirjat 2, 4 ja 5 kertovat Egyptin orjuudesta ja (osittain takaisin-) pääsystä luvattuun maahan. Luvattu maa on osapuilleen siellä, missä Israel on tänä päivänä. Toki paljon pienempänä kuin vaikkapa Daavidin aikana.

Juudalaisia, israelilaisia, leeviläisiä, joosefilaisia yms. ei vielä ollut Egyptiin siirryttäessä, koska Jaakob lähti poikineen (ml. Juuda) Egyptiin hyvässä järjestyksessä nälänhätää pakoon Joosefin ollessa Faaraon neuvonantaja. Vasta Egyptissä tuo sukukunta kehittyi kansaksi, ja lopulta orjuuttamksen jälkeen pakeni kohti luvattua maata.

Taitaa olla nyt sinulla puurot ja vellit pahemman kerran sekaisin, vaikka ihan mielenkiintoista tarinaa onkin.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 377
 • Liked: 4753
 • Musse Pigg
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7723 : 16.05.2018, 16:58:27 »

Palestiinalaiset - luku kasvaa koko ajan

Israelilaiset - 0

Ja tässä nähdään yksi esimerkki siitä, miten israelilaiset sotilaat oikein odottavat mielenosoittajia lähestymään heitä jotta pääsevät ampumaan:

https://www.youtube.com/watch?v=ey48uTfIeww

Sitten vain odottamaan kunnes YK päättää, että Suomi on Ruotsin aluetta ;)

Koska palet eivät saa tapettua ainuttakaan israelilaista, tätä on pidettävä osoituksena edellisten hyvyydestä.

Israel voisikin oikein hankkia Syyriasta sitä samaa kloorikaasua, jolla sielläpäin ei kuulemma tapettu yhtään islamistia. On se kumma kun Hamas ei sitten näiden samojen mielestä ole mikään islamistinen liike.

Ruotsi muuten tunnustaa Palestiinan valtion, joo odotetaan että Suomi jälleen kerran haluaa äänestää Venäjään liittymisestä.
- Rebel with a cause.

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7724 : 16.05.2018, 17:06:55 »

Palestiinalaiset - luku kasvaa koko ajan

Israelilaiset - 0

Ja tässä nähdään yksi esimerkki siitä, miten israelilaiset sotilaat oikein odottavat mielenosoittajia lähestymään heitä jotta pääsevät ampumaan:

https://www.youtube.com/watch?v=ey48uTfIeww

Sitten vain odottamaan kunnes YK päättää, että Suomi on Ruotsin aluetta ;)

Koska palet eivät saa tapettua ainuttakaan israelilaista, tätä on pidettävä osoituksena edellisten hyvyydestä.

Israel voisikin oikein hankkia Syyriasta sitä samaa kloorikaasua, jolla sielläpäin ei kuulemma tapettu yhtään islamistia. On se kumma kun Hamas ei sitten näiden samojen mielestä ole mikään islamistinen liike.

Ruotsi muuten tunnustaa Palestiinan valtion, joo odotetaan että Suomi jälleen kerran haluaa äänestää Venäjään liittymisestä.

Kannattaisi tutkia Libanonin lähihistoriaa ja Israelin käyttämää kloorikaasua libanonilaisiin siviileihin. Israel on tiukasti kieltäytynyt liittymästä OPCW-järjestöön, joten heillä on varmasti kemiallisia myrkkyjä ihan omasta takaa.

Ei Suomi enää voi liittyä Venäjään, joten sitä uhkakuvaa on turha helliä.

Mutta miettikää mikä sampo Suomi olisi USA:lle? Venäjän rajaa riittää, joten kun YK päättää että Suomi on Ruotsin aluetta, meillä on rautaa rajalla eikä Suomesta ole väliä.

Sitä paitsi se olisi ihanteellinen tilanne Ruotsille, joka voisi kipata Suomeen ylimääräistä 'väestöä' muista maista ;)

Ei millään sopimuksilla ole mitään väliä, ne on tehty rikottaviksi mikäli katsoo länsimaita.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 724
 • Liked: 1842
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7725 : 16.05.2018, 17:21:21 »
Ja tässä nähdään yksi esimerkki siitä, miten israelilaiset sotilaat oikein odottavat mielenosoittajia lähestymään heitä jotta pääsevät ampumaan:

https://www.youtube.com/watch?v=ey48uTfIeww

Sitten vain odottamaan kunnes YK päättää, että Suomi on Ruotsin aluetta ;)

Videon otsakkeessa sanotaan, että sotilas juhlii ammuttuaan palestiinalaisen mielenosoittajan. (Eli tapettuaan, noin suomeksi).

Videolta selviää, että sotilas ampuu kumiluodilla kivenheittäjää, eli mellakoitsijaa, osuen käteen. Siinä otsikko on oikeassa, että tämä ampuja hihkuu riemusta, mikä on häiritsevää. Toinen sotilas pyytää tätä pysymään ammattimaisena.

Sotilaat myös keskustelevat siitä, että kumiluodeilla ei oikein meinaa osua mihinkään. Mahdottoman kauaksi niitä ei siten kannattane kylvää. Kivenheittäjä varmasti näki ties kuinka kauan, että häntä tähdätään aseella. Ehkä tuossa kohtas voisi harkita muutakin strategiaa kuin kiven heittäminen tai eteneminen?

Repeat after me: mielenosoittajat eivät heitä kiviä. Mellakoitsijat heittävät kiviä. Kivet voivat vammauttaa pysyvästi tai pahimmassa tapauksessa tappaa.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7726 : 16.05.2018, 17:28:10 »
Ne kymmenen heimoa vietiin Egyptiin orjuuteen, mistä Mooses johdatti ne vapauteen, Eurooppaan perustamaan valtioita.

Lähi-Itä ei ole osa Eurooppaa.

Mooseksen kirjat 2, 4 ja 5 kertovat Egyptin orjuudesta ja (osittain takaisin-) pääsystä luvattuun maahan. Luvattu maa on osapuilleen siellä, missä Israel on tänä päivänä. Toki paljon pienempänä kuin vaikkapa Daavidin aikana.

Juudalaisia, israelilaisia, leeviläisiä, joosefilaisia yms. ei vielä ollut Egyptiin siirryttäessä, koska Jaakob lähti poikineen (ml. Juuda) Egyptiin hyvässä järjestyksessä nälänhätää pakoon Joosefin ollessa Faaraon neuvonantaja. Vasta Egyptissä tuo sukukunta kehittyi kansaksi, ja lopulta orjuuttamksen jälkeen pakeni kohti luvattua maata.

Taitaa olla nyt sinulla puurot ja vellit pahemman kerran sekaisin, vaikka ihan mielenkiintoista tarinaa onkin.

Olen tutkinut aihetta viimeisen viiden vuoden ajan, jopa tonkinut juutalaisten Tooraa ja lukenut juutalaisten rabbien selitykset. Joka puolelta.

Joten tuskin minulla on vellit ja puurot sekaisin. Mutta se on mielenkiintoinen aihe, se täytyy myöntää. Mutta aivan liian pitkä, jotta sitä alkaisi selostamaan perusteellisesti foorumilla. Siksi lyhyt tynkäselostus.guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7727 : 16.05.2018, 17:39:36 »
Ja tässä nähdään yksi esimerkki siitä, miten israelilaiset sotilaat oikein odottavat mielenosoittajia lähestymään heitä jotta pääsevät ampumaan:

https://www.youtube.com/watch?v=ey48uTfIeww

Sitten vain odottamaan kunnes YK päättää, että Suomi on Ruotsin aluetta ;)

Videon otsakkeessa sanotaan, että sotilas juhlii ammuttuaan palestiinalaisen mielenosoittajan. (Eli tapettuaan, noin suomeksi).

Videolta selviää, että sotilas ampuu kumiluodilla kivenheittäjää, eli mellakoitsijaa, osuen käteen. Siinä otsikko on oikeassa, että tämä ampuja hihkuu riemusta, mikä on häiritsevää. Toinen sotilas pyytää tätä pysymään ammattimaisena.

Sotilaat myös keskustelevat siitä, että kumiluodeilla ei oikein meinaa osua mihinkään. Mahdottoman kauaksi niitä ei siten kannattane kylvää. Kivenheittäjä varmasti näki ties kuinka kauan, että häntä tähdätään aseella. Ehkä tuossa kohtas voisi harkita muutakin strategiaa kuin kiven heittäminen tai eteneminen?

Repeat after me: mielenosoittajat eivät heitä kiviä. Mellakoitsijat heittävät kiviä. Kivet voivat vammauttaa pysyvästi tai pahimmassa tapauksessa tappaa.

Repeat after me: Tähän mennessä palestiinalaisten kivet eivät ole vammauttaneet yhtäkään israelilaista sotilasta.

Siinä palestiinalaisten 'uhka' ja israelilaisten aseistautuminen hampaisiin asti 'uhkaa' varten pähkinänkuoressa.

Tosin asiat ovat muuttumassa. Israel on pommittanut Syyriaa seitsemän vuoden ajan Syyrian tekemättä mitään. Israel tuli niin ylimieliseksi, että päätti voivansa listiä syyrialaisia sekä iranilaisia sotilaita, jolloin Iran ja Syyria ovat siirtämässä sodankäynnin Golaniin.

Kohta tulee muutakin kuin pikkukiviä, mutta itsepähän kerjäsivät sitä ;)

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 957
 • Liked: 6067
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7728 : 16.05.2018, 19:47:10 »
Israel, palet, hulluja molemmin puolin. Paleille on tarjottu muistaakseni 5 kertaa maata, jopa niitä alkuperäisiä rajoja, joka kerta Israel on sanonut kyllä, joka kerta Palet ovat sanoneet ei. Sellaista se on kun Israel haluaisi olla olemassa ja Paleille Israelin olemassaolo ei ole hyväksyttävä asia.

Israel toteuttaa omien rajojensa suojausta siten kuin se parhaaksi näkee. Sen on tehtävä niin sillä jos se häviää kerrankin, se lakkaa olemasta. Se voi voittaa miljoona sotaa/konfliktia yms yms. Mutta se ei voi hävitä yhtään. Palet ja muut voivat hävitä miljoona ihan rauhassa, mutta tarvitsevat vain sen yhden voiton. Välillä sitä toivoisi että Israel tyhjentäisi ne hurjat alueet, rahtaisi ne asukkaat Jordaniaan tai minne muualle vain, sitten jättäisivät ne tontit tyhjiksi. Kas kummaa, konfliktit siirtyvät muille rajoille.

Suomitar kirjoittaa heitellyistä kivistä. Pari mietelausetta. Peace trough superior firepower ja If you find yourself in a fair fight, your tactics suck.

Israel osoittaa myös että rajoja voidaan vartioida ja vyöry mikä niiden yli haluaa, voidaan pysäyttää jos tahtoa on.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

potta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 250
 • Liked: 273
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7729 : 16.05.2018, 20:00:48 »
Repeat after me: Tähän mennessä palestiinalaisten kivet eivät ole vammauttaneet yhtäkään israelilaista sotilasta.

Siinä palestiinalaisten 'uhka' ja israelilaisten aseistautuminen hampaisiin asti 'uhkaa' varten pähkinänkuoressa.

Kohta tulee muutakin kuin pikkukiviä, mutta itsepähän kerjäsivät sitä ;)
Entä sitten, eihän se ole Israelin vika, että vain yksi sotilas loukkaantui alkuviikon kähinöissä. Israelin tavoite on suojella kansalaisiaan kaikin keinoin, palestiinalaisia ei oma kansan turvallisuus kiinnosta kun Hamas maksaa sekä protesteihin kokonaisuudessaan osallistuville perheille, että rajavyöhykkeille tunkeutuville. Maanantain jälkeen Israel viestitti Egyptin kautta, että ellei toiminta rauhoitu, he ottavat Hamasin johtohenkilöt kohteeksi. Kuinka ollakaan tiistai, jonka piti olla viikkoja jatkuneiden rajamellakoiden huipentuma, olikin lässähdys.

Viimeisin luku palestiinalaisten osalta taitaa olla 62 kuollutta, näistä 50 Hamasin oman ilmoituksen mukaan heidän omia jäseniään ja 3 Islamic jihadin jäsentä. Hämmästyttävällä tarkkuudella onnistuivat iipot kyllä poimimaan pahikset tavallisempien mellakoitsijoiden joukosta. Loput 9 olivat hekin vapaaehtoisesti ja tiedostaen tai sellaisen paikalle tuomana tilanteessa, jossa viime viikkojen aikana oli kuollut viitisenkymmentä. Mutta itsepähän kerjäsivät sitä ;) vai miten muotoilisit?

Valemediasta en tiedä, mutta jos:

A) 8 kk ikäinen vauva on todella tukehtunut kyynelkaasuun, silloin
B) 8 kk ikäinen vauva on tuotu mellakkaan mukaan eli toisin sanoen
C) käytetty ihmiskilpenä.

Logiikka. Käytä sitä. Ei se niin haastavaa ole.

Voi olla tai olla olematta:
Lainaus
Layla’s family claimed Tuesday that the baby had ended up in the area of the protest as a result of a mixup, the AP reported added. The Gaza Health Ministry initially counted her among several dozen Palestinians killed Monday.

Lisäksi kyynelkaasukin on kyseenalaistettu, joskin sillä ei ole enää väliä kun hyvä tarina lähti jo lentoon:
Lainaus
The Health Ministry also reported that a baby died after inhaling tear gas at the main protest area in Gaza. An unidentified doctor told the Associated Press on Tuesday that the baby, Layla Ghaben, had a preexisting medical condition and that he did not think her death was caused by tear gas.
https://www.washingtonpost.com/world/toll-for-gaza-protests-rises-to-59-as-baby-dies-from-tear-gas-with-more-protests-expected/2018/05/15/ee4156f8-57c6-11e8-9889-07bcc1327f4b_story.html?noredirect=on&utm_term=.bdd4fd095ac2
« Viimeksi muokattu: 16.05.2018, 21:55:33 kirjoittanut potta »

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 724
 • Liked: 1842
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7730 : 16.05.2018, 22:27:49 »
Repeat after me: mielenosoittajat eivät heitä kiviä. Mellakoitsijat heittävät kiviä. Kivet voivat vammauttaa pysyvästi tai pahimmassa tapauksessa tappaa.

Repeat after me: Tähän mennessä palestiinalaisten kivet eivät ole vammauttaneet yhtäkään israelilaista sotilasta.

En pysty toistamaan tuota, koska se ei pitäne paikkansa. Kaikenkaikkiaan palestiinalaisten kivenheittokeppostelulla on tiettävästi 14 kuolonuhria (en tiedä onko joukossa sotilaita), ja oletettavasti hyvin iso määrä loukkaantuneita. Pikainen googlaus paljastaa että ainakin tänä ja viime vuonna on sotilaita pitänyt paikkailla kivenheiton jäljiltä.

Kuten palestiinalaisten itsekin kuvaamilta videoilta näet, palestiinalaiset paitsi heittävät kiviä (ja isoja kuulalaakereita ja joskus polttopulloja), myös linkoavat niitä perinteisillä lingoilla sekä kuminauhalingoilla. Näitä kepposteluja on tuhansittain vuositasolla, ja on selvää että aina välillä napsahtaa, ja toisinaan, vaikkakin harvoin, myös kuolettavasti. Ja paljon useammin napsahtaisi, jos sotilaat eivät näitä hermanneja pitäisi loitolla kumiluodein.

Siinä palestiinalaisten 'uhka' ja israelilaisten aseistautuminen hampaisiin asti 'uhkaa' varten pähkinänkuoressa.

Kivenheittoa merkittävämpi uhka on puukkohippajaiset, Carmageddon-tyyppiset autoajelut ja itsemurhapommitukset, joita sotilaat tietysti ensisijaisesti estävät pitämällä gazalaiset gazassa eikä Israelissa hillumassa. Ihan todellinen uhka, johon Israel on vastannut ihan todellisin keinoin (aita, sotilaat, tiesulut (Länsiranta, ei Gaza)), jotka ovat myös toimineet.

Israel haluaa minimoida omat tappionsa, koska heille marttyyriys ei tuo paratiisipaikkaa toisin kuin gazalaisille.

Tosin asiat ovat muuttumassa. Israel on pommittanut Syyriaa seitsemän vuoden ajan Syyrian tekemättä mitään. Israel tuli niin ylimieliseksi, että päätti voivansa listiä syyrialaisia sekä iranilaisia sotilaita, jolloin Iran ja Syyria ovat siirtämässä sodankäynnin Golaniin.

Kohta tulee muutakin kuin pikkukiviä, mutta itsepähän kerjäsivät sitä ;)

Jaa-a ja justiinsa. Israelin ilmavoimat on kyllä useitakin kertoja iskenyt Iranista tulevien asekuljetusten kimppuun, ja tämän vuoden alkupuolella oli pientä kähinää kun Iranin vakoilulennokki tuli Israelin puolelle, jolloin IAF iski lennokin tukikohtaan (ja menetti yhden F-16 -hävittäjän).

Noin muuten, jos naapurillani on linna ja paljon pyssyköitä, en välttämättä lähtisi haastamaan häntä heittämällä kiviä ja polttopulloja. Mutta pointsit kuitenkin paleille että lähtevät.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

guest13807

 • Vieras
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7731 : 16.05.2018, 22:28:20 »
Pyydän jo etukäteen anteeksi kaikilta israel-faneilta  :P

Lainaus
Syyria ottaa käyttöön uudet toimintasäännöt Israelia vastaan

By Sayed Hasan

May 13, 2018 "Information Clearing House"

10.5.2018, Israel ja Syyria ampuivat ohjuksia.

Valtamedia sekä eräät 'vaihtoehtomediat', kuten esim. Russia Today, ilmoittivat nopeasti Israelin armeijan version - "Vastasimme Iranin hyökkäykseen, joka ampui 20 ohjusta Israeliin. Pysäytimme niistä neljä ja loput putosivat Syyrian alueelle. Israel ei kärsinyt vahinkoja. Israel vastasi tähän odottamattomaan aggressioon 'laajalla operaatiolla' tuhoten koko iranilaisen infrastruktuurin Syyriassa."

Tässä nähdään sionistien propaganda; Sotilaallinen sensuuri Israelin mediassa. Eikä kansanvälinen mediakaan kestä lähempää tarkastelua.

Israel oli todellinen hyökkääjä.

Israel on pommittanut Syyriaa useampaan kertaan, sen jälkeen kun Trump irtisanoi ydinasesopimuksen Iranin kanssa. Mutta tällä kertaa Syyria vastasi iskuun sellaisella voimalla, mikä järisytti Israelia.

Syyrian - ei Iranin - vastaus koostui yli 50:stä - ei 20:stä - ohjuksista Israelin miehitetyssä Golanissa sijaitseviin sotilastukikohtiin aiheuttaen aineellista vahinkoa ja jopa kuolinuhreja. Israelin media ei raportoinut niistä, johtuen sotilaallisesta sensuurista mikä kieltää kertomasta, että Israel oli hyökkääjä, että yli 20 ohjusta ammuttiin Israeliin, kohteiden identifioinnin ja aineellisen vahingon. Siten Israelin länsimaiset vasallikaupungit ulostivat sairasta retoriikkaa, kuinka Israelilla on oikeus puolustaa itseään.

Libanonin Al-Mayadeen uutisoi mihin kohteisiin ohjukset osuivat:

1/ Sotilaallinen teknologia- ja elektroniikkakeskus;
2/ Tiedustelupalveluiden raja-asema 9900;
3/ Sotilaallinen keskus elektroniselle häirinnälle;
4/ Eri verkostojen sotilaallinen vakoilukeskus;
5/ Lähetysasema;
6/ Tarkkuusaseiden yksikkö;
7/ Taisteluhelikoptereiden lentokenttä;
8/ Prikaati 810:n päämaja;
9/ Hermonin komentokeskus;
10/ Erikoisjoukkojen päämaja.

Israelin sotaministeri Avigdor Liebermanin väitteet Israelin iskujen menestyksestä ovat suuresti liioteltuja; Venäläiset sotilasupseerit, joiden tutkat seurasivat taistelua samanaikaisesti, ilmoittivat kuinka yli puolet Israelin ohjuksista torjuttiin. Syyrian armeija laski kolme kuollutta ja kaksi loukkaantunutta, tutka-asema ja ammusvarasto tuhottu. Sekä aineellista vahinkoa Syyrian ohjustorjuntayksiköille, jotka ovat tehokkaasti torjuneet iskuja (Tel Aviv, Washington, Lontoo sekä Pariisi), toisin kuin myyttinen “Iron Dome”, jonka pääasiallinen tehtävä on vakuuttaa Israelin väestö.

Robert Fisk: “Viimeöiset Israelin ilmaiskut, oletettavasti iranilaisia joukkoja vastaan Syyriassa, sen jälkeen kun oletettu iranilainen ohjusisku oli tehty Golanin isreaelilaisia joukkoja vastaan - on täytynyt olla etukäteen amerikkalaisten tiedossa."

Huomatkaa myös se tosiasia, ettei Israel pelkää lainkaan lukemattomia terroristiryhmiä, päinvastoin! Israelin unelma - nähdä lukemattomat terroristiryhmät vuodattamassa Syyrian armeijan ja niiden liittolaisten veret kuiviin - on yhtäkkiä muuttunut painajaiseksi, koska syyrialaiset, iranilaiset ja libanonilaiset joukot ovat tänään vahvempia kuin koskaan aikaisemmin; sen lisäksi ne ovat liittoutuneet Palestiinan Vastustusjoukon, Irakin, Jemenin sekä Venäjän kanssa - ja nyt ne toimivat täysin uusien sääntöjen mukaan.

Libanonin kenraalisihteeri Hassan Nasrallah on ilmoittanut, että sen jälkeen kun Israelin palkkasoturit on selätetty Syyriassa, niiden sponsorit voivat joko antautua tai sekaantua enemmän ja avoimemmin.

Iran on vastustanut Israelin rasistista ja kolonistista projektia ja toimii Palestiinan täydellisen vapautuksen puolesta haluten päättää laittoman 'sionistisen hallituksen'. Etelä-Afrikan apartheid-hallitus romahti kun se kärsi sotilaallisen häviön Angolassa ja Namibiassa. Iran pitää Israelia samanlaisena apartheid-valtiona.

Hassan Nasrallah sanoi, että Israelin suora aggressio iranilaisia joukkoja kohtaan Syyriassa oli suuri käännekohta. Nyt Israelin on kohdattava iranilaiset joukot suoraan - joko Syyriassa, miehitetyssä Palestiinassa tai muualla.

Kun iranilaiset ohjukset astuvat näyttämölle, silloin ne laukaistaan Iranista käsin ja valtavalla menestyksellä.

Todellisuus poikkeaa täysin enemmistömedian esittämästä todellisuudesta. "Toimittajat", jotka kesytettyinä ottavat vastaan Israelin propagandajulkaisuja ja julkaisevat ne edelleen, ne eivät ole muuta kuin Netanyahun "diplomaattisten valheiden" agentteja. Israel valehtelee jatkuvasti koko maailmalle - ja jopa omalle kansalleen. Kun sen vastuuttomilla toiminnoilla on katastrofaaliset seuraukset, silloin se julkaisee nopeasti vastakkaisia uutisia, missä Israel esittää itsensä sekä uhrina että oikeudenmukaisena rankaisijana - samaan aikaan väittäen Venäjälle, ettei sillä ole minkäänlaisia aikomuksia puuttua konfliktiin ja kuinka se toivoo konfliktin loppuvan.

Kansainvälinen media toistaa Israelin väittämiä välittömästi, ilman minkäänlaista kritiikkiä. Iranin, Syyrian, Venäjän tai Libabonin järkevät toiminnat.... niistä ei haluta puhua ja ne yritetään välittömästi kieltää 'propagandana'.

Ajatelkaa miten Israelin kitkerä tappio käännettiin välittömästi menestystarinaksi, siinä näette miten propaganda toimii.

Yoav Kish painotti, että sensuuri kieltää heitä mainitsemasta millainen käännekohta isku oli Israelille - Golanin sotilastukikohdat ovat nyt maalitauluina kiitos Israelin ilmaiskujen, eikä pelkästään Israelin ilmavoimat.

Toimittajat ja israelilaiset analyytikot painottivat tapahtuman psyykkisiä ja taloudellisia vaikutuksia; yli 20.000 Golanin uudisasukasta piti kiireesti siirtää pommisuojiin keskellä yötä - luku tulee kasvamaan seuraavan iskun myötä - hotellivarauksia perutaan, koska pelätään sotaa Israelin ja Iranin välillä.  Sionistit eivät välitä tippaakaan siitä suuresta kärsimyksestä ja tuhosta jonka he ovat aiheuttaneet palestiinalaisille, mutta heti kun he kokevat pienenkin menetyksen se on kestämätöntä Israelin yhteiskunnalle.

Netanyahu teki jo vuonna 2005 selväksi, että sota Iranin kanssa on vääjäämätön. Tosin hän on yrittänyt saada USA:ta aloittamaan sodan hänen puolestaan, mutta mikään ei tule auttamaan.

Israelin ilmaiskujen (9.4.) oli tarkoitus yllyttää Washington, Lontoo ja Pariisi hyökkäämään Syyriaan, mutta se päättyi katkeraan tappioon, Israel pahensi omaa tilannettaan taas kerran ja se tulee olemaan yksin silloin, kun sen omien toimintojen katastrofaaliset seuraukset iskevät, ja vain siksi, että israelilaisten sokea ylimielisyys triggeröi heidät.

Venäjä on investoinut liikaa Syyriaan, jotta se antaisi kenenkään - Washington, Tel Aviv, Riyadh tai Ankara – mitätöidä sen uurastuksia. Moskova on jo ilmoittanut, ettei se tule enää sietämään länsimaiden ilmaiskuja Syyriassa jonkun uuden kemiallisten aseiden näytelmän jälkeen.

Israelin aggressiot Syyriassa tulevat maksamaan maltaita Israelin ilmavoimille, sen sotilastukikohdille ja sen väestölle, koska Syyrian ja sen liittolaisten (Libanon ja Iran) ovat päättäneet vastata jokaiseen hyökkäykseen maalla, ilmassa tai merellä. He aikovat nyt kohdistaa huomionsa Israeliin ja he ovat yhtenäinen joukko eivätkä he pelkää sodan eskaloitumista.

Mitä tulee Israeliin, sille jopa Gazan rauhalliset mielenosoitukset ovat liikaa, joten se ei ole valmis yhteenkään sotaan, puhumattakaan kun useat maat käyvät suoraan hyökkäykseen.

Syyrian armeija sai tarpeekseen toukokuun ilmaiskuista ja se on päättänyt lähteä sotimaan vihollisen alueelle ja iskeä koko sionistiseen entiteettiin.

Syyrian iskut Golanissa avaavat uuden luvun historiassa, koska nyt Israel joutuu puolustusasemaan.

Translated for the Saker Blog - Source : http://sayed7asan.blogspot.fr/2018/05/la-syrie-impose-de-nouvelles-regles-de.htmlristo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 724
 • Liked: 1842
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7732 : 16.05.2018, 22:30:58 »
Max Blumenthalin ja  Dan Cohenin dokumentti "Killing Gaza" vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Killing Gaza
http://www.informationclearinghouse.info/49417.htm
Lainaus

May 14, 2018 "Information Clearing House" -  WASHINGTON, D.C.—Israel’s blockade of Gaza—where trapped Palestinians for the past seven weeks have held nonviolent protests
(jatkuu artikkelissa)

Lopetin tuohon kohtaan. Tuo "nonviolent protests" on 100% bullshittiä. Joka tuollaista valhetta syöttää jo alkuunsa, tuskin jatkossakaan mitään rehellistä tarinaa heittää.
pääsit sentään pidemmälle - sanan 'blockade' kohdalla piti tehdä jo tekstihaku, josko Egypt olisi myös mainittu Gazan saartajana, mutta ei.

Juu totta, hyvä huomio. Taisi omat silmäni taas harittaa. Tuon kyllä jännä juttu kuinka vuodesta toiseen Israel saartaa Gazaa, jonka alue rajoittuu etelän suunnilla Egyptiin. Makes sense.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 762
 • Liked: 40728
 • Ilon ja toivon admin
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7733 : 16.05.2018, 22:40:04 »
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005682852.html (16.5.2018)

Lainaus
Islamistijärjestö Hamasin mukaan Gazan ja Israelin rajalla tapetuista suurin osa oli sen jäseniä

Hamasin johtohenkilö: ”50 marttyyria oli Hamasista ja 12 muita ihmisiä”.

ISLAMISTIJÄRJESTÖ Hamasin mukaan suurin osa tällä viikolla Gazan ja Israelin rajalla tapetuista oli sen jäseniä, kertoo uutistoimisto AFP. Yhteensä 62 palestiinalaista on kuollut Israelin armeijan ampumiin luoteihin.

Salah Bardawil, yksi järjestön johtohenkilöistä, kertoi Palestiinan televisiossa, että ”50 marttyyria oli Hamasista ja 12 muita ihmisiä”. Hän ei kertonut, olivatko kuolleet Hamasin poliittisesta vai sotilaallisesta siivestä.

ISRAEL ON PITÄNYT juuri Hamasia syyllisenä levottomuuksiin. Israelin parlamentin puhemies Yuli Edelstein kommentoi Gazan tapahtumia keskiviikkona Ranskan-vierailullaan.

Edelstein sanoi, että Israel on jo vuosia ollut tietoinen Hamasin aikeista tehdä terroritekoja mielenosoitusten varjolla. Hänen mukaansa Gazassa moni rajalle pyrkinyt palestiinalainen oli aseistautunut.

”Maamiinoja ja räjähteitä on sijoitettu rajalle. Juuri nyt Israelin armeija työskentelee purkaakseen pommeja rajalla”, Edelstein sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

GAZALAISET ovat osoittaneet mieltään Israelia vastaan yli kuuden viikon ajan. Israelin sotilaat ovat ampuneet tähän mennessä jo noin sata mielenosoittajaa.

Maanantaista tuli toistaiseksi päivistä verisin. Israelin tulituksessa kuoli ainakin 60 ja haavoittui yli 2 400, kun mielenosoittajat vastustivat Yhdysvaltain suurlähetystön avaamista Jerusalemiin.

Mielenosoitusten voimaa lisäsi se, että tiistaina tuli kuluneeksi 70 vuotta Israelin valtion perustamisesta. Israel julistautui itsenäiseksi 14. toukokuuta 1948.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Karjala

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 41
 • Liked: 54
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7734 : 16.05.2018, 22:48:03 »
Nuo neljä israelin karttaa on yksi kuuluisimmista räikeistä valheista mitä vieläkin pyörii netissä. Lähi-idän alueella ole koskaan ollut valtiota nimeltä Palestiina. 1945 ja 1947 ovat olevinaan rajakarttoja, mutta todellisuudessa eivät ole. 1947 kartta on rajojen veto ehdotus jonka juutalaiset hyväksyivät mutta arabit ei. Vuodet 1948-67 Egypti miehitti gazan, Jordania miehitti Juudean & Samarian alueen. Golanin tasanko on ollut osa Israelia vuodesta 67 ja senkin kartat täysin mokasivat.

Arabit syöttävät islamilaista pajunköyttä ja se uppoo toisiin kuin sulaan voihin. Kansainväliselle vasemmisto medialle (kuten yle) syötetään yhtä agendaa enkuks tekeytyen rauhalliseksi, ja sit omille karjuttaan arabiaksi mikkiin "itbach al-jahud"- teurastakaa juutalaiset. Ja se oli tavoitteena vuonna 1947 kaikilla naapurivaltiolla, saudia-arabialla ja irakilla, ja on tavoitteena tähän päivään asti. Kaikki jotka tämmöistä agendaa tukevat edistävät kansanmurhaa.
Älistyttää et joskus jopa Hommassa voidaan olla enemmän vasemmalla kuin vihervassut itse! Jos lainatussa artikkelissa lukee "siionistinen entiteetti" niin voit olla satavarma että lähteen alkuperä on Mahmud Ahmadinejad tyyppistä juutalaisvihaa, tai heidän parhaan kaverinsa Hassan Nasrallahin, Hizbollahin johtajan puheita. Kynät vaan vaikuttaa sauhuavan kun Nasrallah avaa suunta, jollakin on kova kiire kääntää puhe Suomen kielelle. Nasrallah on varmaan lähteistä se luotettavin.

Mm. Mahmud Abbas ja 12 muuta kertovat omalle PA:n medialle arabiaks miksi lähtivät v.1947-8 https://youtu.be/OPVj6who4-8

Gazan suhteen, se joka oikesti saartaa kaistaletta on Egypti. Viimeisessä Hamasin sodassa oli tilanne jossa Hamasin terroritsihallinto oli velkaa israelille sen toimittamasti sähköstä, eli Israel antoi pitkään ilmaista sähköä terroristeille (juutalaiset eivät saa ilmaista sähköä), ja sitten Hamas räjäytti ohjuksella sähkövoimalan mäsäks, ja kaiken kukkuraksi heti jälkee syyti Israelia siitä että "jälleen kiristää saartoa".
Voi tätä kaksinaamasuuden määrää!

Vain hullu valtionjohtaja antaisi terroristien tulla rajan yli ja tappaa kaikki johon yltävät. Ja heti jos Israel tuhkana ilmaan katoaisi, alkaisi miljoonien raivoavien jihadistien kouluttaminen sotaleireillä tekemään itsemurhapommeja euroopaan parhampien islamin oppien mukaisesta.
Saisi jokainen eurooppalainen kiittää (tosin vassut sitä ei koskaan tajuis) että yksi pieni Israeli joka on Uudenmaan kokoinen pitää sadat miljoonat lähi-idän muslimit kiireisinä, muuten olisivat viivana Wienin porteilla!
« Viimeksi muokattu: 16.05.2018, 22:58:07 kirjoittanut Karjala »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 879
 • Liked: 7221
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7735 : 16.05.2018, 23:22:37 »
Googlatkaa maat jotka ovat tunnustaneet Palestiinan niin huomaatte Euroopan maiden kohdalla mielenkiintoisen johdonmukaisuuden.

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 222
 • Liked: 2677
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7736 : 16.05.2018, 23:50:35 »
Ainut keino saada rauha Israelin ja palestiinan alueelle olisi se että Israel listisi kaikki palestiinalaiset.

Toisin päin ei rauhaa tulisi, koska jos muslimit saisivat kaikkii israelilaiset listittyä he vain jatkaisivat toistensa listimisellä.

Lähi-itään ei kuitenkaan koskaan saada rauhaa, koska muslimit eivät ikinä osaa elää rauhassa kenenkään muiden kanssa tai edes keskenään.

Se vaan on fakta. Tätä vaan ei kukaan uskalla myöntää.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 053
 • Liked: 1721
 • junior koodari
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7737 : 17.05.2018, 01:10:59 »
"Onko länsimediassa näytetty kuvia siitä, kuinka palestiinalaiset viime päivien aikana ovat käyttäneet tennismailoja, joiden avulla he heittävät takaisin israelilaisten heittämiä pommeja"? lainaus jäsen Suomittarelta.

Ottia tuota,olen ollut kaksi kertaa rauhanturvaajana Libanonissa 1990-luvulla,kyllä palestiinalaiset käyttivät ihan muita välineitä,kun tennismailoja..ei Israelilaiset? silloinkaan heitelleet pommeja kohti palestiinalaisia.

Varmaan ottivat yhteyden johonkin komentopaikkaan,määrittivät maalin.. ei ne heitelleet pommeja.

IDF:n kanssa pystyi aina neuvottelemaan,kertoivat etukäteen mahdollisista operaatioista, "tennismailamiesten" kanssa tuli aina esiin aiemmin tässä ketjussa mainitsemani asia.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 606
 • Liked: 11442
 • "Ich bin Jude"
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7738 : 17.05.2018, 01:43:20 »
"Onko länsimediassa näytetty kuvia siitä, kuinka palestiinalaiset viime päivien aikana ovat käyttäneet tennismailoja, joiden avulla he heittävät takaisin israelilaisten heittämiä pommeja"? lainaus jäsen Suomittarelta.

Ottia tuota,olen ollut kaksi kertaa rauhanturvaajana Libanonissa 1990-luvulla,kyllä palestiinalaiset käyttivät ihan muita välineitä,kun tennismailoja..ei Israelilaiset? silloinkaan heitelleet pommeja kohti palestiinalaisia.

Varmaan ottivat yhteyden johonkin komentopaikkaan,määrittivät maalin.. ei ne heitelleet pommeja.

IDF:n kanssa pystyi aina neuvottelemaan,kertoivat etukäteen mahdollisista operaatioista, "tennismailamiesten" kanssa tuli aina esiin aiemmin tässä ketjussa mainitsemani asia.

Minkälaisen hemmetin pommin voi tennismailalla palauttaa? Koiranpommin? Papatin?

Tennispallon paino on korkeintaan 59,4 grammaa ja tennismailan massa riittaa juuri sen palauttamiseen. Käsikranaatin paino on kevyimmillään hieman alle 400 grammaa ja senkin palauttaminen tennismailalla on toivoton yritys - massa noin seitsenkertainen!

Siis mitä hemmetin lööperiä Suomitar taas esittää? Edes jotain järkeä juttuihin.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 481
 • Liked: 15538
 • antikomintern
Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Vastaus #7739 : 17.05.2018, 01:51:19 »

Onko länsimediassa näytetty kuvia siitä, kuinka palestiinalaiset viime päivien aikana ovat käyttäneet tennismailoja, joiden avulla he heittävät takaisin israelilaisten heittämiä pommeja?

Tuskin on näytetty. Sehän voisi saattaa Israelin huonoon valoon..

Eilen iltauutisissa oltiin muka-kauhistuneita massateurastuksesta Palestiinan rajalla. Sen jälkeen uutistenlukija ilmoitti närkästyneenä, kuinka LAITTOMASTI miehitetyssä Krimissä on valmistunut Euroopan pisin silta, joka yhdistää Krimin Venäjään. Huikea ja kallis projekti, Venäjä on todellakin satsannut krimiläisten elintason nostamiseksi ja pitää krimiläisistä erittäin hyvää huolta. Mutta Israel keppostelee samalla kun Venäjä on maailman suurin rikollinen  :facepalm:

Kuinka monta israeliaista diplomaattia on lähetetty takaisin Israeliin eilisen teurastuksen jälkeen?

Nolla.Tennismailat ja kaikki. On ne kekseliäitä.

Nyt on poistettu Turkista Israelin suurlähettiläs. Iloitkaa ja ylistäkää kalifi Erdoğan Suurta! Kohta ollaan taas Wienin porteilla.

Lainaus käyttäjältä: Helsingin Sanomat
Turkki karkotti Israelin suurlähettilään – Presidentti Erdoğan: ”YK on romahtanut” (17.5.2018)

Israelin hallituksen mukaan Eitan Naehia nöyryytettiin karkotustilanteessa.

Turkki karkotti Israelin Turkin-suurlähettilään keskiviikkona. Syynä karkottamiselle olivat Gazan rajan tapahtumat, joissa israelilaissotilaat ovat tällä viikolla tappaneet jo 62 palestiinalaista.

Israelin hallintoa suututti tapa, jolla suurlähettiläs Eitan Naehia kohdeltiin. Kun Naeh saapui Istanbulin lentokentälle, suuri joukko turkkilaismediaa oli paikalla tarkoituksellisesti kuvaamassa tilannetta. Lisäksi suurlähettiläs joutui nöyrtymään ylimääräiseen turvallisuustarkistukseen kentällä, minkä jälkeen hänet jätettiin istumaan yksin lähtöportille.

Naeh on karkotettu Istanbulista toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi.

(...)


koko juttu: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005683113.html
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Tagit: israel