Kirjoittaja Aihe: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie  (Luettu 170313 kertaa)

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1733
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #420 : 27.08.2018, 14:42:33 »
Nykysuomi.com-verkkolehden kolumnisti Petri Perta tylyttää Suomen Sisua.

Lainaus

On kerhoja, järjestöjä, ja liikkeitä, jopa puolueita jotka eivät kykene yhteistyöhön, vaikka kaikilla näennäisesti onkin sama päämäärä. Suurimmat ongelmamme eivät ehkä ole yllä mainitsemani, usein henkilöihin liittyvät asiat, vaan yksinkertaisesti epäolennaisuuksiin keskittyminen.
...
Mikäli Suomen kansallismielisten kenttä jatkaa nykyisenlaista toistensa kengille kuseskelua ja turhanpäiväistä torailua mitättömistä asioista,

 Alkakaa puhua realistisesti maamme ja kansamme vääjäämättömästä tuhosta sekä globalisaation lopullisesta voitosta. Ne nimittäin ovat palkkana typeryydestämme.

Hävetkää!

Petri Perta

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/22/kolumni-arvo-pohja-ja-hurskasteleva-suomen-sisu/


Pertan kritiikki ei rajoitu yksin sisuun, eikä hän edes anna niin synkkää kuvaa, kuin on todellisuus. Kaikki tietää, että on riitelyä mutta kukaan ei tiedä mistä riidellään. Kas kun asiakysymyksistä ei ole käyty keskustelua lainkaan.

Dia Gnosis: Meillä on kaduilla nyt kummeliosasto ja kabineteissa juonitteluryhmä, josta en tiiä onk ne white-pover extremistejä vai leikkiikö ne "tolkun ihmisiä". Ehkä toista virastoaikaan, toista iltaisin aina valomerkkiin asti?

Oisko tarpeen ihan uus avaus, ilman "vanhoja toimijoita"?

Eräs havainto, kun tässä ny ollaan: 18.08. joku kysyi minulta Turkkusess, että miksi Tuomiokirkon luona, jälkimmäisessä tilaisuudessa, ei äänentoisto kuulu kuin muutaman metrin puhujasta. (Seisoin keskikentällä, kuten kysyjäkin: Ei me mitään kuultu.) Huomautin, että edellisessä tilaisuudessa (samassa paikassa tuntia ennen.) oli erinomaiset äänikamat, mutta mihkä ne hävis?

Kävin kysymyssä laitteita autoon pakkaavalta kaverilta, että eik teiltä kysytty apua kun kamat oli valmiiksi pystyssä ja nyt siellä joku piipittää kiinalaisella halpistorvella? Vastaus oli, ettei oltu haluttu eikä kysytty, toki olisi apu annettu.

Tää ei ole sillai eka kerta kun #reviirinvahtiminen estää aivan kaiken yhteistyön ja koordinoimisen.

Minulla oli joskus rk:n käyttöön maksettu lava ja äänikamat, joita tarjosin ilmaispalveluna saman päivän toiseen myöhemään ceissiin (eri järjestäjä). Ei kelvannut ja taas piipitettiin. Toki ymmärrän että reviirirajat ovat pyhiä, mutta missä se #yhteinenasia?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 128
 • Liked: 8319
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #421 : 27.08.2018, 15:38:41 »
Ainoa tapa saada Suomen Sisu edistymään ja kehittymään, sieltä tulee Olli Immonen laittaa pois tehtävästään ja Tuukka Kuru johtoon.

Kuka olisi parempi puheenjohtaja Sisulle kuin Tuukka...

Voihan "etnonationalismi". Sillä ei pääse ainakaan valtavirraksi.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 062
 • Liked: 1017
 • LOJALISTI
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #422 : 19.10.2018, 20:51:49 »
On unohtunut tässäkin säikeessä mainostaa, mutta Suomen Sisu juhlii 20-vuotista taivaltaan kekrinä Helsingissä korkeatasoisessa seurassa, hyvän ruoan , juoman ja ohjelman parissa. Päivä aloitetaan klo 12 vaalisuurkäräjillä ja iltaohjelma on sitten klo 18 alkaen keskustassa.

Kutsut on tietenkin lähetetty ajallaan kaikille jäsenille, mutta kun sähköpostin tavoittavuudesta ei nykyään voi olla kovin varma, niin pitää mainostella jäsenistön suosimilla foorumeilla.

FB-tapahtuma
Ilmoittautumislomake

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3317
 • ihminen
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #423 : 17.04.2019, 22:33:30 »
US,
Lainaus
Äänivyöry: Ainakin 5 Suomen Sisun jäsentä eduskuntaan – (...peppukipuilua...)

Eduskuntaan nousee perussuomalaisten riveistä ainakin viisi niin sanottua sisulaista, Talouselämä kertoo. Kyse on kansallismielisestä Suomen Sisu -järjestöstä (...)

Tunnetuin sisulainen lienee perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, joka valittiin vaaleissa eduskuntaan historiallisen suurella äänivyöryllä Helsingin vaalipiiristä.

Uusina niminä eduskuntaan nousevat sisulaisista Juha Mäenpää, Mauri Peltokangas ja Jenna Simula, joka on järjestön kirjuri ja Immosen eduskunta-avustaja. Simula nousi eduskuntaan iskulauseella ”on kotiinpalautusten aika”.

Peltokangas on Sisun piiripäällikkö Keski-Pohjanmaalla ja Mäenpää Etelä-Pohjanmaalla. Mäenpää on myös Sisun käräjien jäsen. (...)

Peltokangas haali vaaleissa uskomattoman äänisaaliin, yli 13000 ääntä Vaasan vaalipiirissä. Jättipotilla hän sijoittuu sijalle 12, kun vertaillaan koko maan äänimääriä. (...)

Sisulaisten yhteen laskettu äänipotti on valtava, sillä edellä mainittujen lisäksi Simula keräsi yli 9000 ääntä, Immonen yli 5800 ääntä ja Mäenpää yli 6900 ääntä. (...)

-> https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/277902-aanivyory-ainakin-5-suomen-sisun-jasenta-eduskuntaan-kohujarjesto-ei-kaannyta
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Tagit: