HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie

<< < (102/102)

Titus:
vanhaan ketjuun nostoa  ;)

Suomen Sisu nousi esille kansain­välisessä mediassa – Järjestön tunnuksen väitetään muistuttavan Illinoisin ampumisesta epäillyn videoilla näkyvää kuviota
Ampumisesta epäilty mies on julkaissut videoita, joilla näkyvän kuvion väitetään muistuttavan kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön logoa.


--- Lainaus ---HS on nähnyt pätkiä videoista, joissa toistuu osittain Suomen Sisun logoa muistuttava kuvio. Yhdessä videossa logo on miehen kypärässä, toisessa se on käsitelty miehen päälle. Animaatiovideossa logo on kivääriä pitävän hahmon rinnassa.

Miehen videoillaan käyttämä kuvio ei kuitenkaan ole täysin sama kuin Suomen Sisun logo.

Suomen Sisu kertoo nettisivuillaan, että järjestön tunnus on ”kahdeksankulmioon sovitettu hannunvaakuna”. Järjestön tunnuksessa on tasatut sivut, kun taas videoilla näkyvässä kuviossa kaikki kulmat ovat teräviä, eikä niissä ole ollenkaan tasaisia sivuja. Kuvioiden samankaltaisuus voi todennäköisesti olla pelkkää sattumaa.

Sosiaalisessa mediassa on myös nostettu esiin, että kuvio voisi viitata niin kutsuttuun ”4444-symboliin”, joka koostuu neljästä toisiinsa yhdistetystä numerosta neljä. Verkossa on esimerkiksi myynnissä kuviolla varustettuja t-paitoja.
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Järjestö on saanut paljon mediahuomiota, koska sen jäsenistöön kuuluu perussuomalaisia kansanedustajia, kuten järjestön entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Olli Immonen ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas. Myös perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on entinen Suomen Sisun jäsen.

--- Lainaus päättyy ---

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008927519.html

HSssa oltiin varmaan pettyneitä kun omin simmuin nähtiin, etteihän se ole lähelläkään SS-kuviota...
mutta lohdutuspalkintona pystyttiin yhdistämään Jussi Halla-aho toiseen joukkoampumiseen  8)

ikuturso:
Joku kierosilmä voi nähdä tuossa neljä nelosta. Minun mielestäni siinä on neljä P-kirjainta, jos tuon pilkkoo osiin.
Punaisuus
Pioneerit
Putin
Patriotismi

Pornoa
Possuilua
Paneskelua
Piereksintää

Perunaneniä
Persvakomiehiä
Perussuomalaisia
Peräkammaripoikia

Monesta on moneksi.

-i-

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta