UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie  (Luettu 169434 kertaa)

far angst

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 086
 • Liked: 2274
 • Pavlov opetti tiedotusoppia!
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #390 : 18.01.2016, 06:24:39 »


Lainaus
Vuoden 2011 eduskuntavaalien alla julkaistu Nuiva manifesti on pitkälti jo todellisuutta.

Juu, on.  Ja Neuvostoliitto oli demokraattinen työläisparatiisi, islam on rauhanuskonto, maahanmuutto on rikkaus, ja me tienataan tällä.
Rasisteille muistutan, että maahanmuuttajat ovat yhtä hyviä naapureita, kunnollisia, ammattitaitoisia ja rehellisiä, hyvin koulutettuja, lainkuuliaisia ja töissä käyviä veronmaksajia ja yhteiskunnan hyödyllisiä jäseniä kuin ovat Suomen somalit ja mustalaisetkin.

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 876
 • Liked: 6093
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #391 : 07.11.2016, 11:40:42 »
^ Tässäpä uusin esimerkki Nuivan Manifestin poliittisesta toteutumisesta:  http://hommaforum.org/index.php/topic,111000.msg2454103.html#msg2454103

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 876
 • Liked: 6093
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #392 : 07.11.2016, 11:42:31 »
http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225641-sisu-jatkaa-hajuttomana-ja-mauttomana-elakoon-selkarangattomuus
Lainaus
Sisu jatkaa hajuttomana ja mauttomana. Eläköön selkärangattomuus.

Viikonloppuna järjestettiin "ääri"oikeistojärjestö Suomen Sisun suurkäräjät jossa järjestölle valittiin puheenjohtaja ja hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Olli Immonen jonka suurin poliittinen teko on ollut kirjottelu facebookkiin yön pimeinä hetkinä ilmeisen humalassa. Kirjoittelusta johtuen hän joutui hetkeksi valtakunnan tuhmaksi pojaksi johon perussuomalainen puolue reagoi voimakkaasti koska julkinen ja kulissien takainen ohjeistus.
Immonen "harjattiin" puhtaaksi jonka jälkeen Immosesta ei ole juurikaan mitään kuulunut. Suomen Sisun puheenjohtajana hän on sentään muistanut käydä haudoilla sekä järjestää hienoja illallisia jossa pöytäliinat ovat suorassa ja puhtaanvalkoisia.

Leikki sikseen. Miten voi parintuhannen jäsenen järjestö olla näin näkymätön, hajuton ja mauton hetkellä jolloin Suomea koettelee pahin kriisi sitten toisen maailmansodan? Ilmeisen helposti. Sisun puheenjohtaja Immonen kun on Perussuomalainen kansanedustaja, puhtaaksi harjattu ja tarkkaan briiffattu miten pitää toimia etteivät ovet sulkeudu ja ura katkea.
Internetin pahat linnut kraakkuvat, että Immosta tämä ei kovin haittaakaan. Hänen suurin unelmansa kun on vetäytyä lapin erämaahan kirjoittamaan suurteos joka muuttaa Suomen tulevaisuuden lopullisesti. Parempaan vai huonompaan, ollakko vaiko eikö olla (selkärankainen)? Tätä historiallista suurteosta joutunemme odottamaan vielä tovin koska vastuuta tuli taas ja Immonen valittiin jatkamaan Sisun johdossa.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Teemu Lahtinen. Teemu on yksi neljästä Sisun  perustajista. Hän on kansallismielisen skenen vanha näkyjä ja kokija. Hän oli mukana jo kauan ennen Jussi Halla-Ahon skriptaa ja siinäpä se sitten onkin. Teemu itse ilmoittaa mielenkiinnon kohteisiinsa mm. heraldiikan ja vexillogian. Ei ihme että Sisulla on näyttävä logo. Liput ja viirit näkyy joka nurkassa tarkkaan aseteltuna, silitettyinä ja hyviltä tuoksuvina. Sisällöstä ja teoista viis, kunhan liput ja logot on kohdillaan ja meininki näyttää sivistyneeltä ja arvokkaalta. Voisipa joku jopa käyttää sanaa elitistinen.

Teemun ja isonTeen suhde on moninainen. Teemu itse on kertonut Sisun jo alkuajoista pohtineen poliittisen toiminnan mahdollisuutta. Jopa omaa puoluetta harkittiin mutta lopulta päätettiin uida perussuomalaisten liiveihin. Sieltä käsin Sisu on tuottanut vaalikentille hyödyllisiä rouhijoita perussuomalaisille.
IsoT on kiittänyt ja kuitannut auttamalla uskollista politrukkia Espoon valtuustossa. Syystäkin, onhan Sisun riveistä noussut monta PSn tämän hetken peruspilaria. Viimevuosina kuitenkin Sisulaiset ovat ajatuneet hiukan sivuraiteille puolueen sisällä ja osa on joutunut jopa eroamaan Sisusta koska julkinen ja kulissien takainen painostus. On äärimmäisen tärkeää kuitenkin muistaa Sisun olevan perussuomalaisten lompakossa syvällä povitaskussa. Näin yksi potentiaalinen kanava muutokseen suomen kansan eduksi makaa Teemun ja isonTeen ahterin alla tukevasti ja pysyvästi? Saat mitä tilaat, eiku.....

Teemu kyllä tietää paikkansa. Hän on nöyrä ja kuuliainen eikä halua kokea Immosen kohtaloa perussuomalaisten harjakoneessa, se kun tekee kipeää.
Teemun pitkäaikainen häärääminen kansallismielisessä kentässä tuonut hänelle poliiittista uskottavuutta ja pääomaa. Molemmat edellämainitut ovat kuitenkin virheitä katsojan silmässä. Näiden virheiden myötävaikutuksella Teemu on ujuttanut itsensä moneen asemaan josta hän kykenee tarkkaillemaan kansallismielisen kentän tilannetta. Kun tilanne sitä vaatii toimii hän jarrumiehenä isonTeen ja PSn etujen turvaamiseksi.

Suomen Sisun ongelmat kärjistyvät pitkälti näihin kahteen henkilöön jotka ovat keskenään toimineet puheenjohtajina ja erillaisissa Sisun luottamustehtävissä  12-vuotta (Sisu on 18 vuoden ikäinen). Ongelman juurisyynä ovat myös ne uskolliset perussuomalaiset jotka jaksavat uskoa isonTeen leukojen aukomista ja sitä kuumaan ilmaan mitä isonTeen suunnalta sattuu kulloinkin tulemaan. Ei sillä niin väliä jos vähän on ensin takkia käännetty ja lopulta poltettu koska mä voin ja jos tulee tiukka paikka niin soitan nykiin niin saan konsulttiapua isoilta pojilta. Timo from Finland, ready to help!

Jos Suomen Sisu ajaisi suomen kansan asiaa se häätäisi mitäänsanomattomat joutomiehet järjestönsä johdosta. Se alkaisi näkyä huomattavasti enemmän maakuntatason kuin myös valtakunnan politiikassa. Järjestön jäsenmäärällä saataisiin aikaiseksi paljon enemmän kun haudoilla käyntiä, hienoja illallisia  ja tapahtuma johon kukaan ei tullut vaikka jaettiin ilmaisia ämpäreitä, tämä siis jos olisi johtajia eikä haaveilijoita.

Voisiko siis Sisu tehdä enemmän? Olisiko sillä resursseja olla muutosvoima hallitsijoittemme nykyiselle kansaa vihaavalle politiikalle?
Miettikää myös miksi perussuomalaiset ja kokoomuslainen ovat järjestön johdossa? Mikä on heidän tuoma arvonlisä? Miksi muutama kansallismielisenä esiintyvä henkilö pyörittää Sisua näin heikoin tuloksin? Kaikilla mittareilla mitattuna tulokset ovat surkeita. Yritysmaailmassa olisi tällaisella johtamisella tullut kenkää jo vuosia sitten (ilman kultaisia kädenpuristuksia).

Ovatko he aidosti mukana koska rakkaudesta lajiin vai ovatko he vain keräämässä irtopisteitä sekä tarvittaessa jarrumiehinä jotta Sisu pysyy perussuomalaisten iltapäiväkerhona jossa lapsille kehitetään jotain joskus jotta eivät innostuisi tekemään ja ajattelemaan asioita itse. Näin Sisu pysyy kauniisti kontrollissa ja sitä meidän hallitsijat todella haluavat ja arvostavat.

PS: Muuan yksityishenkiö Espanjassa ei ole valtaa pitävien kontrolissa ja tämä on pelottava ja todella paha asia, heille.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 533
 • Liked: 17061
 • Blues for Allah
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #393 : 07.11.2016, 12:04:52 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Mari1967

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 11
 • Sisulla ja sydämellä
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #394 : 31.05.2017, 10:05:28 »
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri ry:n ajankohtainen kannanotto kokouksesta 30.5.

Paperittoman yhteiskunnan syntyminen on estettävä

Suomen hallitsemattoman ja laittoman maahanmuuton torjunnan epäonnistuminen on johtanut paperittomien yhteiskunnan syntyyn Suomessa. Tällä on vakavia yhteiskunnallisia seurauksia, toteaa Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri.

Paperittomia käytetään ihmiskauppaan, jossa Suomen työmarkkinoille tuotetaan pimeää, ja kuten taannoinen viranomaistutkimus osoitti, myös palkatonta työvoimaa. Tämä ei ole kenenkään etu. Paperittomien piileskely maassa on ihmisoikeuskysymys, sosiaalinen epäkohta, polkee työmarkkinoiden lainsäädäntöä ja eriarvoistaa yrityksiä.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri tuomitsee niiden nimettömien järjestöjen ja henkilöiden toiminnan, jotka tukevat paperittomien oleskelua Suomessa. Viranomaisten tulee puuttua voimakkaammin sekä tähän tukitoimintaan, että laittomasti paperittomina maassa oleskeluun. Mikäli näin jatketaan, niin maahamme on syntymässä sosiaalisesti ei-toivottava alakulttuuri, joka kasvattaa itse itseään.

Paperittomat lisäävät rikollisuutta Suomessa, koska heidän on rahoitettava toimeentulonsa myös rikollisella toiminnalla ja he joutuvat helposti värvätyiksi rikollisryhmien alakastin työntekijöiksi. Tämä on hyvin vaarallista Suomen yhteiskunnan turvallisuuden kannalta.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri vaatii ponnekkaampia toimia viranomaisilta ja lainsäätäjiltä paperittoman yhteiskunnan alun purkamiseksi maassamme, jotta se ei johda vakaviin yhteiskunnallisiin seuraamuksiin. Suomen Sisun piirijärjestö ei missään tapauksessa hyväksy, että laittomasti ja paperittomina maassa oleskelevista tehdään oma turvapaikanhakijoiden luokkansa, vaan paperittomat on karkotettava lähtömaihinsa kiinnioton jälkeen ja heidän hyväksikäyttäjänsä ja tukijansa on tuomittava lain puitteissa sellaisiin rangaistuksiin, että tukitoiminta ei ole kannattavaa kenellekään.

« Viimeksi muokattu: 31.05.2017, 10:20:00 kirjoittanut Lady Deadpool »

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 061
 • Liked: 1016
 • LOJALISTI
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #395 : 22.06.2017, 20:25:12 »
Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa

Julkisuudessa on väitetty Suomen Sisun vaikuttaneen Perussuomalaisten puoluekokousvalintoihin, mikä ei pidä paikkaansa. Järjestönä Suomen Sisu ei toimi puoluepolitiikassa, vaikka jäseniämme onkin useimmissa puolueissa ja eduskuntaryhmissä. Vaikutamme aatteellisesti ja luotamme jäsentemme tekevän itse omat päätöksensä ilman ohjailua.

Hyväksymismenettelyssä olevan Peruskirjan mukaan Suomen Sisu toimii puhtain asein puhtaan asian puolesta. Edelleen Peruskirjan mukaan toimintamme suomalaisten hyväksi on kunniallista ja omantunnon turvaamaa sekä odotamme jäseniltämme eettisesti perusteltua ja tulevien sukupolvien tarkastelun kestävää toimintaa, niin järjestötyössä kuin kultakin kykyjensä mukaan yksityiselämäsäkin.

Mielipidevaikuttajien tietoinen valehteleminen kansalle on sietämätöntä ja vastuutonta pelin politiikkaa, mitä emme hyväksy. Jokainen, joka väittää Suomen Sisun toimineen hallituskriisiin ja perussuomalaisen eduskuntaryhmän jakautumiseen johtaneessa tapahtumasarjassa, valehtelee joko tietoisesti tai kaiuttaen valehtelijoiden viestiä. Kansallishenkisten puolueiden keskinäinen loanheitto ei ole isänmaan etu ja kansanliikkeiden perusjäsenten herjaaminen julkisen sanan avulla on raukkamaista. Niidenkin, jotka kokevat tulleensa petetyksi, on syytä pidättäytyä epäasiallisuuksista ja purkaa harmitus Suomen hyväksi tehtävään työhön.

Suomen Sisu ei ole milloinkaan historiansa aikana haastanut riitaa - joskin pelkkä olemassaolomme on saanut aikaan vihamielisiä ja jopa väkivaltaisia vastareaktioita. Rakennamme kansallista yhtenäisyyttä ja vetoamme nyt kaikkiin hyvän suomalaiskansallisen yhteishengen löytämiseksi.

Onnittelemme kaikkia vaativiin vastuutehtäviin valittuja, olkoon valintanne isänmaan onneksi!

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 061
 • Liked: 1016
 • LOJALISTI
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #396 : 22.06.2017, 20:26:56 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?

Olipas erikoinen purkaus...

T2

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 246
 • Liked: 379
  • MV-lehti
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #397 : 22.06.2017, 20:32:06 »
^Täytyi oikein tarkistaa kuka tämä Jarmo Nevalainen oikein on. On Paten "puolueen"(ei vieläkään kortteja kasassa) asiantuntijajäsen.
Mitähän mieltä Pate itse on Janitskinista?

Olipas erikoinen purkaus...

Olisiko liikaa vaadittu tulevan yhteen hiileen puhaltamisen merkeissä pyytää Teemu Lahtiselta hänen levittämänsä feikkikuvan poistamista tililtään, jossa Ilja leimataan pedofiiliksi?

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 3 437
 • Liked: 4290
 • The sloganist
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #398 : 22.06.2017, 20:32:33 »
No se Kankaanniemen jälkeinen puheenjohtaja puoluekokouksessa oli ihan huuhaa-ukkeli. Ei tampio korjannut tuota omaa Suomen Sisun lista -väitettä, vaikka Seikku sanoi siitä 3-4 kertaa erikseen. Joka helvetin kerta otti Suomen Sisu -listan esille. Ei jatkoon.
Iudex illius ero

Martin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 626
 • Liked: 462
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #399 : 22.06.2017, 20:48:47 »
Kuis se teidän puheenjohtajanne? Eduskunnassa ei ole hommat juuri painaneet mutta onko järjestötehtävissä jotain tapahtunutkin?
”Mä koin, että kokoomukselle koti on Euroopassa ja Raamattu roskissa ja isänmaallisuudesta on tehty rasismia.” - Laura Huhtasaari SK 8.6.2017

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 021
 • Liked: 17551
 • antikomintern
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #400 : 14.09.2017, 17:57:41 »
Suomen Sisun verkkosivut on uudistettu. https://www.suomensisu.fi/

Alkaako Sisulla näkyvämpi ja aktiivisempi kausi?

https://www.facebook.com/suomensisury/posts/1801520599861559
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 2415
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #401 : 14.09.2017, 18:48:21 »
Sisun johto on täynnä persuja(5 persua, 1 kokoomuslainen), joten hiljaiselo taisi johtua Soinista ja harjasta.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 2415
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #402 : 21.09.2017, 19:44:27 »
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 2415
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #403 : 23.09.2017, 12:05:49 »
Aiemmin mainittu ohjelma nyt katsottavissa:
http://www.permanto.fi/web//alfatv/player/vod?assetId=7256971
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 2415
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #404 : 23.09.2017, 16:24:30 »
Tuo Kristian Viding pyrkii jatkuvasti mielistelemään muita vieraita, eikä uskalla haastaa heidän näkemyksiään. Sisu voisi pistää tiedottajansa vaihtoon tai lähettää näihin ohjelmiin jonkun muun.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2796
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Suora ja lahjomaton
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #405 : 24.09.2017, 09:51:50 »
Tuo Kristian Viding pyrkii jatkuvasti mielistelemään muita vieraita, eikä uskalla haastaa heidän näkemyksiään. Sisu voisi pistää tiedottajansa vaihtoon tai lähettää näihin ohjelmiin jonkun muun.

En nyt viittaa erityisesti Vidingiin, mutta Suomen Sisussa on myös ihan umpisuvakkeja pyrkimässä vaikuttamaan järjestön linjan pehmenemiseen.
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 2415
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #406 : 25.09.2017, 00:02:19 »
En nyt viittaa erityisesti Vidingiin, mutta Suomen Sisussa on myös ihan umpisuvakkeja pyrkimässä vaikuttamaan järjestön linjan pehmenemiseen.
Siis ihan oikeita myyriä? Nämähän kannattaisi harjata ulos sieltä.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Aapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 2065
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #407 : 04.10.2017, 12:30:01 »
Joku, jolla on oikeudet hallita Suomen Sisun kotisivuja, oli ilmeisesti laittanut sivuille jonkinlaisen tuenosoituksen Vastarintaliikkeen mielenosoitukselle. Teksti vedettiin pikaisesti pois, ja yhdistys on irtisanoutut Vastarintaliikkeestä.

Puheejohtaja Olli Immosen postaus aiheesta:
https://www.facebook.com/olli.immonen.3/posts/10155687164814847
« Viimeksi muokattu: 04.10.2017, 12:47:30 kirjoittanut Aapo »
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

- Robert J. Hanlon

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 240
 • Liked: 5424
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #408 : 04.10.2017, 18:01:27 »
^ Immonen harjaa kohta jonkun, Sisun jäsenmaksun hoidin eilen, plus parikymppiä extraa... parempi pysyä noista vastarintaliikkeen hemmoista erossa!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Ant.v2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 600
 • Liked: 2046
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #409 : 04.10.2017, 18:35:19 »
Immonen teki ihan oikein. Jos Sisu antaisi mainoksen olla sivuillaan, löytäisi media vihdoinkin toivomansa linkin vastarintaliikkeestä Halla-ahoon ja aloittaisi salamasodan. Näitä tällaisia on toki vähän väliä, mutta koska vastarintaliike on ihan oikeasti kansallissosialistinen liike, tulisi tästä kosolti harmia.

Mainoksen liittäjä ei ehkä ajatellut asiaa loppuun. Tosin ymmärrän kyllä häntäkin. Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti on aivan puhtaasti poliittinen operaatio. Huomattavasti radikaalimpia tai ainakin väkivaltaisempia vasemmistotoimijoita vastaan ei kieltoja harkita, poliisi jopa esiintyy heidän lehdissään heitä ylistäen.

Ennen kaikkea kyse on tällä hallituskaudella alkaneesta poliisin radikaalista politisoitumisesta. Jos ja kun vastarintaliike saadaan kiellettyä, asia ei jää siihen. Seuraavana vuorossa voi olla Suomen Sisu tai 612-marssi.
"Siniset jatkaa täysillä" (Sampo Terho)

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 916
 • Liked: 6542
 • Sameiden vesien sukeltaja
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #410 : 18.10.2017, 11:27:37 »
Olli Immosen kirja 'Kansallinen kipinä' on julkaistu eilen. Immonen avaa kirjassa laveasti näkemyksiään muun muassa maahanmuutosta, monikulttuurisuudesta, islamista ja islamisaatiosta, Euroopan unionista, globalismista, nationalismista ja suomalaisen kulttuurin perusteista.

Kirjaa myy mm. Kiuas Kustannuksen verkkokauppa ja Immosen mukaan sen löytää myös hyvin varustetuista kirjakaupoista.

En löydä tälle aiheelle omaa ketjua - olisiko syytä avata sellainen?
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 557
 • Liked: 7533
 • Oulu- Uleåborg
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #411 : 24.10.2017, 13:44:03 »
Nykysuomi.com-verkkolehden kolumnisti Petri Perta tylyttää Suomen Sisua.

Lainaus
Tuntuuko muistakin siltä, että suomalainen kansallismielisten kenttä on pirstaleinen, pikkumaisten egoilijoiden täyttämä, rymykaartien, löyhästi ideologian kautta toisiinsa sidottu kasa, jonka aikaansaannokset tulevat nykyisen toiminnan jatkuessa rajoittumaan mielenosoituksiin ja tuomioihin kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan, yhteiskunnallisen vaikuttamisen jäädessä käytännön politiikassa toimivien, auttamatta liian kapeille harteille? Voi tottakai olla että tämä on vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni tämä kaikki on niin selvää, että sen luulisi näkyvän kaikille ja pitkälle.

On kerhoja, järjestöjä, ja liikkeitä, jopa puolueita jotka eivät kykene yhteistyöhön, vaikka kaikilla näennäisesti onkin sama päämäärä. Suurimmat ongelmamme eivät ehkä ole yllä mainitsemani, usein henkilöihin liittyvät asiat, vaan yksinkertaisesti epäolennaisuuksiin keskittyminen. Se, että tikusta viilataan valtava tukki joka estää yhteisten asioiden ajamisen tehokkaasti yhteisvoimin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Suomen Sisun pikkumainen ja tekopyhyyttä pursuava ilmoitus siitä, ettei se tee yhteistyötä pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa, ei vaikka kyseessä oli itseisarvoisen vapautemme kenties tärkeimpiä ilmenemismuotoja, nimittäin sananvapaus!

Siihen nähden, miten vähän Sisu todella tekee suurehkosta jäsenmäärästään huolimatta, on kummallista ettei ”yhteistyöjärjestöksi” itseään nimittävä porukka lähtenyt mukaan puolustamaan yhtä kaikkein pyhimmistä. Tiedotteensa mukaan sananvapaus on yksi Sisun keskeisiä arvoja, mutta ilmeisestikään ei niin keskeinen, etteikö valtamedian ja valtiovallan paine sitä valtaistuimeltaan kykenisi pois pudottamaan. Minä näkisin Sisun murtuneen paineen alla ja hylänneensä ”yhden keskeisistä arvoistaan”, peläten tahraa kiiltävään kilpeensä. Miksi moinen tahra olisi kiinnostanut sen enempää Sisulaisia itseään kuin ketään muutakaan kansallismielisellä kentällä, ei mahdu minun päähäni. Tosin ei minua älykkyydestäni tunnetakkaan…

Erityisesti yksi lause pomppasi silmille Sisun tiedotteesta… Sen alkuvaiheista löytyy seuraava, muusta tekstistä erilleen jätetty pätkä: ”Lyhyesti sanottuna: emme jaa samaa arvopohjaa – emmekä tavoitteita.”. Ottaen huomioon, että Sisun boikotoiman tapahtuman nimi oli ”Mielenosoitus sananvapauden puolesta”, kuulostaa arvopohjaeron käyttäminen syynä tällaiseen hölmöilyyn lähinnä tekopyhältä ”olemme parempia kuin ne”-tyyppiseltä salonki-nationalistien pisteiden kalastelulta. ”Sananvapaus on Suomen Sisun keskeisiä arvoja”… Ja paskat!

Mikäli Suomen kansallismielisten kenttä jatkaa nykyisenlaista toistensa kengille kuseskelua ja turhanpäiväistä torailua mitättömistä asioista, ovat somessa ja blogeissa saarnatut palopuheet paremmasta huomisesta turhia. Sitä parempaa huomista ei nimittäin ole tulossa mikäli emme ole valmiita puhaltamaan yhteen hiileen! On lopetettava hölmöily ja täydellistä poliittista korrektiutta vaativien nöyristely! Eilinen mielenosoitus sai valtavasti medianäkyvyyttä ja sillä oli selkeä päämäärä: Vaikuttaa sananvapauden tilaan maassamme, ensisijaisesti vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnin kautta. Sen käyttö yhteisten päämäärien eteen mokattiin täydellisesti. Rajat kiinni, Suomi ensin, Sisu… Mitä kaikkia näitä nyt onkaan, mikä Teille on tärkeää? Mitä Te tahdotte saavuttaa toiminnallanne? Mikäli tavoitteenne on järjestää mielenosoituksia, pitää käräjiänne ja muita kokouksianne, itseänne selkään taputellen ja toisillenne vittuillen, lopettakaa puhe valoisammasta tulevaisuudesta ja itsenäisyytemme palauttamisesta! Alkakaa puhua realistisesti maamme ja kansamme vääjäämättömästä tuhosta sekä globalisaation lopullisesta voitosta. Ne nimittäin ovat palkkana typeryydestämme.

Hävetkää!

Petri Perta

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/22/kolumni-arvo-pohja-ja-hurskasteleva-suomen-sisu/
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Nationalisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 247
 • Liked: 1522
 • Wanha Waskisti
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #412 : 04.11.2017, 15:42:22 »
Suomen Sisu on tosiaan kokonsa puoluesta liian hiljainen ja aikaansaamaton järjestö. Tosin julkinen yhteistyö vastarintaliikkeen kanssa ei ole hyvä ajatus, samaan umpikujamarginaaliin ei kannata itseään ajaa.

Kun Immosesta tuli pj ounastelin, että kansanedustajan ja Sisun pj:n rooli aiheuttaisi tilanteen, jossa järjestö joutuisi hyssyttelemään, ettei kansanedustajalle tulisi ongelmia. Nyt kun persut on hajonnut ja ideologinen kurinpito luultavasti höllentynyt tilanne on ehkä muuttumaan päin. Toivottavasti. Tosin Sisu on koko historiansa ajan ollut enemmän keskustelukerho kuin taisteleva, kaduilla näkyvä järjestö. Se on omalta osaltaan ollut tarpeeksi hajuton ja väritön, että siihen on uskaltanut liittyä paljon ihmisiä ja se on onnistunut hankkimaan jonkun verran poliittista vaikutusvaltaa.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 258
 • Liked: 532
  • Vega
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #413 : 06.03.2018, 11:01:52 »
Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiri
Kannanotto 5.3.2018

Lainaus
Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiri: Islamistikissa jääköön pöydän alle

Turussa vaikuttava kokoomusvaltuutettu Muhis Azizi esitti Turkulaisen web-julkaisussa 4.3.2018 näkemyksensä siitä miten ”kissa on nostettava pöydälle” liittyen siihen miten tärkeää rituaaliteurastettu Halal-liha sekä poikien ympärileikkaus on Turun kasvavalle muslimiväestölle, ja miten sillä voitaisiin tehdä bisnestä. Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiri pitää tätä avausta surkuhupaisana.

Piiriyhdistys näkee, että rituaaliteurastus ja lasten sukuelinten leikkaaminen ei-lääketieteellisessä tarkoituksessa ovat vanhoillisen ja vieraan uskonnollisuuden ilmentymiä jotka eivät kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Se, että Suomen lainsäädännön pitäisi väistyä vanhoillisten muslimien vaatimusten edessä tuskin myöskään edesauttaa muslimimaahanmuuttajien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan, vaan päinvastoin tullee lisäämään heidän eristäytymistään omaan arvokuplaansa.

”Mikäli valtuutettu Azizin kaltaiset näkemykset tulisivat suomalaisen kristityn suusta, hänet naurettaisiin ja paheksuttaisiin maanrakoon keskiaikavertausten sadellessa. Suomalainen yhteiskunta ei saa antaa enää tilaa Lähi-idästä kumpuavalle uskonnolliselle kiihkoilulle” toteaa Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin päällikkö Henri Hautamäki.

Piirimme toteaa, että Azizin yrityksessä levittää uskonnollista dogmaa kaikista oudointa on kuitenkin sen esittäminen hyvänä ja kannattavana liiketoimintana. Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin mielestä Turun imagolle tuskin tekee erityisen hyvää, mikäli se saa maineen kaupunkina jonka hohtavimpia bisnesideoita ovat uskonnolliseen fundamentalismiin perustuvat rituaalit.

- Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin esikunta

Viittaa tähän: https://www.turkulainen.fi/artikkeli/615657-kissa-on-nostettava-poydalle-turkulainen-valtuutettu-toivoo-keskustelua-halal
« Viimeksi muokattu: 06.03.2018, 11:07:40 kirjoittanut N. A. Saramo »

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 258
 • Liked: 532
  • Vega
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #414 : 08.03.2018, 06:37:54 »
Kannanotto 7.3.2018:

Lainaus
Suomen Sisu vaatii välittömiä toimenpiteitä Etelä-Afrikan valkoisen vähemmistön olemassaolon turvaamiseksi

Etelä-Afrikan parlamentti hyväksyi helmikuun lopussa lakialoitteen, jonka perusteella maan hallitus voi pakkolunastaa valkoisten maanviljelijöiden omaisuuden ilman korvausta. Maareformin nimeä kantava pakkolunastaminen perustuu kommunistipuolue EFF:n aloitteeseen, jonka johtaja Julius Malema on aiemmin vaatinut maan buuriväestön ampumista ja valkoisten kurkkujen katkaisemista.

Maan valkoinen vähemmistö on viimeisen 25 vuoden aikana joutunut toistuvasti väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi, joita voidaan oikeutetusti pitää matalan intensiteetin kansanmurhan esiasteina. Maassa on murhattu apartheid-hallinnon päättymisen jälkeen ainakin 2000 valkoista maanviljelijää ja heidän perheenjäsentään, jonka lisäksi tuhannet muut ovat joutuneet lievemmän väkivallan uhreiksi. ANC-hallinnon ajamaa maareformia voidaan pitää kyseisten väkivaltaisten iskujen jatkumona, jonka ainoa päämäärä on maan valkoisen väestön hidas, mutta varma hävittäminen.

Suomen Sisu ei hyväksy ANC-hallinnon toimenpiteitä maan valkoista vähemmistöä kohtaan, ja haluaa nostaa tämän ongelman julkisuuteen ja Suomen hallituksen tietoon, sekä vetoaa Suomen ja muiden teollistuneiden maiden johtajiin, jotta Etelä-Afrikan valkoisen väestön olemassaolo ja elämäntapa saataisiin turvattua.

https://www.suomensisu.fi/suomen-sisu-vaatii-valittomia-toimenpiteita-etela-afrikan-valkoisen-vahemmiston-olemassaolon-turvaamiseksi/

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 796
 • Liked: 6531
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #415 : 08.03.2018, 06:48:19 »
Tästähän saa sitten hyviä keskusteluja aikaiseksi kun kokoustatte rotuheräämisen merkeissä huhtikuussa.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Teemu Lahtinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 061
 • Liked: 1016
 • LOJALISTI
  • www.teemulahtinen.fi
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #416 : 22.05.2018, 01:36:08 »
Suomen Sisu on tosiaan kokonsa puoluesta liian hiljainen ja aikaansaamaton järjestö.

 ;D ;D ;D

Kunpa vaan tietäisitkin...

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 258
 • Liked: 532
  • Vega
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #417 : 11.06.2018, 21:36:21 »
Järjestön uusin kannanotto koskee keskustelua, jota on Hommallakin käyty omassa ketjussaan. Tässä vielä:

Suomen Sisu
Kannanotto, 11.6.2018

Lainaus
Suomalaisuus ei ole ihmisoikeus

Marjaana Varmavuori harmittelee Helsingin Sanomissa sunnuntaina 3. kesäkuuta 2018 ”Kuka tahansa ei kelpaa suomalaiseksi” -otsikoidussa jutussaan, että suomalaiset sulkevat erilaiset ihmiset usein pois omasta kansallisesta identiteetistään. Helsingin Sanomissa ei oikein tunnuta ymmärtävän, mistä kansallisuudessa on kyse ja mitä suomalaisuus on. Kieli ja kulttuuri kansallisuuden osina sentään myönnetään, mutta syntyperän ja sukujuurien merkitys näyttävät olevan toimittajalle varsin vieraita.

Suomen Sisu laati vuoden 2016 itsenäisyyspäiväksi suomalaisuuden määritelmän. Siinä suomalaisuus nähdään kokonaisuutena, johon kuuluvat suomalainen väestö, suomen kieli, suomalainen ryhmäidentiteetti, suomalainen kulttuuri sekä ulkopuolisten tahojen määrittelyt meistä. Määritelmämme ei ole edes mitenkään kovin radikaali, vaan suunnilleen näin kansa on aiemminkin mielletty; se on ihmisryhmä, jota yhdistävät paitsi kieli ja kulttuuri, niin myös syntyperä sekä sukujuuret.

Suomalaisuus ei ole ihmisoikeus. HS:n jutun otsikko on siinä mielessä totta: ”[k]uka tahansa” ei noin vain ”kelpaa suomalaiseksi” – muutenhan emme olisi kansa lainkaan! Näemme kaikenlaiset uudelleenmäärittely-yritykset lähinnä pyrkimyksenä murentaa kansallista identiteettiä. Tällainen identiteetti on aina ja kaikkialla jossain määrin ulossulkeva, sillä muunlainen ajattelu johtaisi varsin nopeasti kansan häviämiseen.

Varmavuori nostaa sinänsä aivan oikein esiin sen, että esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on käynnissä ”valtava väestönmuutos” (sic). Suomalaisen etnisen identiteetin totaalikieltäminen ehkä palvelee tällaista väestönmuutosta – vai pitäisikö sanoa väestönvaihtoa? Toki jotkut saattavat pitää kehitystä jopa toivottavana.

Jutussa haastateltu Siirtolaisuusinstituutin erikoistutkija Johanna Leinonen puhuu homogeenisen kansakunnan ”myytistä” ja ”ajatuksesta eristäytyneestä Suomesta”. Pidämme tällaisia puheita varsin erikoisina, etenkin kun suomalaiset ihan tutkitusti ovat ryhmä, joilla on monia todellisia yhdistäviä tekijöitä. Olemme vuosituhansia eläneet varsin omillamme, ja suomalaista perimää voidaan pitää koko Euroopan mittakaavassa ainutlaatuisuutena. Suomalainen kansa koostuu siis pääosin niiden ihmisryhmien jälkeläisistä, jotka muuttivat Suomeen esihistoriallisena aikana, eikä tänne ole suuntautunut suuria muuttoaaltoja sen jälkeen. Tältä pohjalta – muutaman Fazerin ja Finlaysonin myötävaikutuksella – on kuitenkin rakennettu se yhteiskunta, jota moni pitää yhtenä maailman parhaista.

– – –

Lopuksi Suomen Sisu haluaa vielä huomauttaa Helsingin Sanomia, että avoimena globalistilobbarina tunnetun George Sorosin Open Society Foundation on varsin yksipuolinen lähde tällaisten teemojen suhteen.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 723
 • Liked: 45162
 • Kui on must, näita ust!
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #418 : 27.08.2018, 12:14:46 »
MTV julkaisi pitkän jutun Suomen Sisusta. Haastattelussa Teemu Lahtinen.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomen-sisu-20-vuotta-kohujen-kautta-kansallismielisen-kentan-markkinajohtajaksi-uusnatsien-jasenyytta-ei-kielleta-ollaan-ikaan-kuin-luotu-koko-skene/7035044 (27.8.2018)

Lainaus
Tällainen on pian 20-vuotias Suomen Sisu: Kansallismielisiä kohukirjoituksia, nokittelua uusnatsien kanssa – ”Ollaan ikään kuin luotu koko skene”

Kansallismielinen järjestö täyttää marraskuussa 20 vuotta. Kohujenkin siivittämien vuosien saatossa Suomen Sisu näkee tuoneensa maahanmuuttokriittisyyden osaksi Suomen politiikkaa.

Keväällä vuonna 1998 joukko isänmaallisesti ajattelevia nuoria tapasi viikoittain vaihtamassa ajatuksia muun muassa sotakirjallisuutta myyvässä Burning Books -kirjakaupassa Helsingissä.

Joukossa oli parikymppinen Teemu Lahtinen, joka oli turhautunut sodanjälkeisiin tunnelmiin jämähtäneeseen "hörhöilyyn", jollaisena kansallismielisyys nähtiin vielä ennen vuosituhannen vaihdetta.

(...)

Kansallismielisyys salonkikelpoiseksi

Lahtinen on yksi neljästä Suomen Sisun perustajasta. Hän toimi itse yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 1998–2002 ja 2005–2007. Tätä nykyä hän toimii yhdistyksen toisena varapuheenjohtajana ja on mukana myös kunnallispolitiikassa.

Lahtisen mukaan itse termi kansallismielisyys keksittiin varsinaisesti vasta 90-luvun lopulla. Suomen Sisun ajamat teemat painottuivat aluksi pakkoruotsin vastustamiseen ja heimoaatetta korostavaan konservatiivisempaan isänmaallisuuteen.

(...)

Lahtisella oli uusi visio. Sisussa käytiin kiivasta keskustelua siitä, että Suomessa pitäisi olla kansallismielinen puolue. Ajatuksesta luovuttiin, mutta kansalaisjärjestössä päätettiin vaikuttaa Suomen politiikkaan jo olemassaolevien puolueiden kautta.

– Perussuomalaiset valikoitui pääasialliseksi puolueeksi, mutta meillä on jäseniä käytännössä kaikissa puolueissa. Eduskuntaryhmissäkin oli taannoin vielä sisulaisia. Ollaan haluttu pitää poliittinen spektri mahdollisimman leveällä, Lahtinen sanoo.

Tunnetuimpia Suomen Sisun jäseniä ovat nykyisistä perussuomalaisista muun muassa Jussi Halla-aho ja järjestön nykyinen puheenjohtaja Olli Immonen.

(...)

Tanskalainen Jyllands-Posten oli julkaissut kiistanalaiset Muhammed-pilakuvat lehdessään edellisenä vuonna. Teko kohautti etenkin muslimimaissa ja synnytti väkivaltaisiakin protesteja ympäri maailman.

Lahtinen päätti sananvapauden nimissä julkaista kuvat myös Suomen Sisun sivuilla. Tempauksesta seurasi mediakohu, nuhtelua ministeritaholta ja rikosepäilyt kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan loukkaamisesta.

Lahtinen kävi KRP:n kuulusteluissa useaan otteeseen. Lopulta rikosta ei nähty tapahtuneen. Sisu sen sijaan sai valtavaa näkyvyyttä.

(...)

Maahanmuutto nousi ydinteemaksi

Vuoden 2000 uudelleenkäynnistyksen, tai Lahtisen sanoin "revoluution" jälkimainingeissa yhä suuremmaksi teemaksi järjestössä alkoi hiljalleen nousta maahanmuutto. Teema ei Lahtisen mielestä ollut vielä järjestön perustamisaikoihin lainkaan poliittinen.

Tällä hetkellä maahanmuuttokriittisyys on Suomen Sisun yksi pääteemoista, sillä järjestössä nähdään kiihtyvän maahanmuuttovirran uhkaavan Suomen yhteiskuntaa.

– Se tuo levottomuutta, sosiaalisia jännitteitä, taloudellisia rasitteita sekä ennalta-arvaamattomia ongelmia, joita ei vielä voikaan nähdä. Se halutaan estää. Määrä tekee myrkyn tässäkin asiassa, Lahtinen sanoo.

Lahtinen sanoo, että maahanmuuton tuominen poliittiseen keskusteluun sekä maahanmuuttokriittisten poliitikkojen saaminen päätösvaltaan ovat olleet järjestön määrätietoisia tavoitteita.

– Mielestäni ollaan luotu uraa ja oltu raivaamassa korpea. Kansallismielisyydestä on tehty laajempien piirien hyväksymä katsantokanta. Ollaan ikään kuin luotu koko skene, johon on tullut muita yrittäjiä samalle teemalle.

(...)

Seuraavat 20 vuotta hämärän peitossa

Marraskuussa Suomen Sisulla on takanaan kaksi vuosikymmentä. Mutta mitä järjestöllä on edessä? Lahtisen mukaan Sisu on ollut tovin strategiattomassa tilassa, mutta seuraavia askelmerkkejä suunnitellaan parhaillaan.

Aiempia tavoitteita olivat kansallismielisen kentän kuninkuus sekä maahanmuuttokrittisyyden tuominen politiikkaan. Lahtisen mukaan aikanaan vaikeinakin pidetyt tavoitteet saavutettiin, joten seuraavan etapin rima on korkealla.

– On esitetty, että Suomen maahanmuuttopolitiikka muuttuu sellaiseksi kuin haluamme. Se on kova tavoite. Tietty kunnianhimo voisi edellyttää, että otettaisiin se tavoitteeksi, mutta osa haluaisi pienemmän tavoitteen.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 000
 • Liked: 7385
Vs: SSSSS eli Suuri ja seksikäs Suomen Sisu -säie
« Vastaus #419 : 27.08.2018, 13:44:41 »
Ainoa tapa saada Suomen Sisu edistymään ja kehittymään, sieltä tulee Olli Immonen laittaa pois tehtävästään ja Tuukka Kuru johtoon.

Kuka olisi parempi puheenjohtaja Sisulle kuin Tuukka...
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Tagit: