Kirjoittaja Aihe: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli  (Luettu 5766 kertaa)

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 006
 • Liked: 4664
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« : 06.01.2011, 17:53:07 »
Aika kiva mielipidekirjoitus Norjan Aftenpostenissa. Koska Hesarissa ei vastaavaan ihan äkkiä törmää, yritän hieman referointia. Kirjoittaja on ihmisoikeuksiin ja demokratian tilaan monikulttuurisessa yhteiskunnassa keskittyvän Human Rights Servicen tiedottaja Hege Storhaug.

Hegen mielestä seuraavan kymmenen vuoden aikana ratkaistaan Euroopan tulevaisuus. Selättävätkö islamistit meidät vai ajetaanko heidät pakosalle? Menneen vuoden tapahtumia kerratessaan hän näkee muitakin yhteneväisyyksiä kuin pelkän kokoontumispaikan verratessaan viime helmikuussa yliopistoaukealle kokoontuneita islamofobiaa vastaan mieltään osoittaneita pyllistelijöitä ja siellä joitain vuosikymmeniä aikaisemmin hilluneita Vidkun Quislingin kannattajia.

Hän huomauttaa Islam Net -opiskelijajärjestön värvänneen 1.200 maksavaa jäsentä vain kahdessa vuodessa, mikä tekee siitä suurimman musliminuorten opiskelijajärjestön Norjassa. Ainoa posiitivinen asia minkä Storhaug järjestöstä löytää on se, ettei se edes pyri peittelemään tavoitettaan saattaa Norjaa sharian alaiseksi. Yksi opiskelijajärjestön pääideologeista, Zakir Naik, on ajattelumaailmaltaan niin radikaali, että hänellä on maahantulokielto Britanniaan ja Kanadaan.

Huolta herättää myös saudirahoilla rakennettavaksi kaavailtu suurmoskeija Tromssassa - ei vähiten sen vuoksi, että yksi hankkeen puuhamiehistä on saanut terrorikoulutusta Bali-pommituksella mainetta niittäneen Jemaah Islamiahin porukoissa. Samainen henkilö yhdessä Islam Netin kanssa järjesti viime kesänä herätyskokouksia kautta norjanmaan aina Nordkappia myöten. Ja vielä Iranistakin lappaa jos jonkinlaista partaradikaalia yllyttämässä uusnorjalaisia terroritekoihin uuden kotimaansa kamaralla.

Terroristeja ja ääri-islamisteja on kuitenkin vähän, joten he eivät ole pahin uhka yhteiskunnalle, väittää Hege ja viittaa oikeauskoisten parissa tehtyihin selvityksiin, joiden mukaan 15-vuotiaista maltillisiksi tunnetuista saksalaista muslimeista 40%:n mielestä islam on tärkeämpi asia kuin demokratia ja 37%:n mielestä Euroopan muslimeihin tulisi soveltaa sharia-lakia, ja että 28% Britannian kaikista muslimeista haluaa sharian voimaan ja mikä huolestuttavinta, 16 - 24-vuotiaiden parissa kannatus on peräti 37%. Ja koska Britannian yliopistojen muslimiopiskelijoista 40% toivoo sharian käyttöönottoa paljon tai erittäin paljon, ei radikaaliajattelua ole syytä pitää köyhien ja yksinkertaisten yksinoikeutena, kuten erinäisten sattumusten jälkeen asiaa on aina haluttu selittää.
     
Nyt kun suurimissa Euroopan maissa monikulttuurisuutta jo rohjetaan pitää suurena virheenä ja utopistisena haihatteluna, Storhaug odottaa peliliikkeitä myös Norjan poliitikoilta. Hän itse näyttää esimerkkiä:

 • Rahan syytämisen lopettaminen demokratian murtamiseksi ja sharian edistämiseksi kaikkensa tekeville moskeijoille.
 • Pikkulasten on saatava lastentarhoissa telmiä hiukset vapaasti hulmuten sukupuoleen ja etniseen taustaan katsomatta.
 • "Liikkuvien vankiloiden" - burkan ja niqabin - kieltäminen.
 • Hyväuskoisen hölmöilyn - moskeijoiden kanssa käytävien mielinkielin-dialogien lopettaminen. Muslimit ovat ihmisiä, eivät mitään pyhiä toteemeja.

Aftenposten

Ehkäpä näemme meilläkin jotain tällaista. Sitten vaalien jälkeen.
 
Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20164
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #1 : 06.01.2011, 18:23:50 »
Ehkä näemme, ehkä emme. Jotta hulluuteen pääsee käsiksi, se pitää äityä tosi pahalle asteelle, että siihen tottunut ympäristö voisi ymmärtää sen hulluudeksi. Pelkään monikulttuurisuuden ja maahanmuuton kanssa olevan juuri näin.

Ja niistä vaaleista! Me elämme tammikuuta. Kuuluuko vaalikeskustelussa islam-kriittinen ääni? Näkyykö se mediassa? Kovin vähän vielä.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Lentomestari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 12
 • Odottavan aika on pitkä
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #2 : 06.01.2011, 18:25:52 »
Kiitos rähmis. Norja on minulle ollut jo pitkään maa jossa vietän lomiani, kaippa nelisenkymmentä kertaa käyty ja melkein joka puolella kierretty, nähty kuinka kauniit maisemapaikat on muuttuneet turistien houkutuskohteiksi, isoine parkkipaikkoineen, esim. kaunis maisema on muuttunut parkkipaikaksi jossa on kylpylä.
Nyt näitä uutisia lukiessa, ensimmäiseksi mietityttää Norjan kaikki kauniit vanha puukirkot, joita on kaupungeista erämaihin, vähän joka puolella. Nämä moskeijoiden lisääntyminen ei oikein miellytä minun silmää, turvekattoisen viisisataavuotta vanhan museokirkon rinnalla, lähinnä pelkään kirkkojen tuhopolttoja, ei varmaan kovin kaukaa haettu arvio, kun mietti mitä kristittyjen kirkoille tapahtuu muslimivaltaisissa maissa. ei ei.... Toivokaamme kovasti tämäntapaisia puheenvuoroja Norjasta. Tällä meillä vaalien jälkeen on hyvät mahdollisuudet samanlaiseen keskusteluun, silloin on sellainen mahdollisuus, että tuossa välissä maa, joka hiljalleen painuu islamin syövereihin, tapahtuu herääminen ja kantaväestö kokee kultturishokin, shokin jossa huomaavat oman kultturin katoamisen.


Muutama nätti kirkko

Miniluv

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 389
 • Liked: 13437
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #3 : 06.01.2011, 18:43:27 »
"Norjalaisesta kirkonpolttajasta" ei tule ainakaan minulle ensimmäisenä mieleen muslimi...
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

herra 4x

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 115
 • Liked: 1134
 • Hallitus ei edes kuse.
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #4 : 06.01.2011, 18:49:58 »

Ja niistä vaaleista! Me elämme tammikuuta. Kuuluuko vaalikeskustelussa islam-kriittinen ääni? Näkyykö se mediassa? Kovin vähän vielä.

Ei näy, ei kuulu, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Jos joku jotain sanoo, kannanotot tuomitaan mediassa rutiininomaisesti äärioikeistolaiseksi, jostain kumman syystä. Sen sijaan vastakohtaisia kannanottoja, eli islamisaation vähättelyä on media nyt ja aina ollut pullollaan: uutiset, ajankohtaisohjelmat, lehdistö, kolumnistit, blogit jne. Viimeksi esimerkiksi Muutos 2011 -puolueen puheenjohtajan kannanotto, jonka sisältö oli että mitäs turhia pelätä.

Ilmeisesti Suomessakin pitää tilanteen edetä esim. Ruotsin, Hollannin ja Britannian tasolle ennen kuin mitään, edes kannanottoja tapahtuu. Aivan kuin poliitikoilta puuttuisi alkeellinenkin kyky nähdä edes keskipitkän välin tulevaisuusskenaario alkuarvoista, mikäli mitään ei tehdä nyt.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2011, 18:56:13 kirjoittanut herra 4x »
Rakkaudesta lajiin.

tjuguskegg

 • Vieras
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #5 : 06.01.2011, 19:32:53 »
"Norjalaisesta kirkonpolttajasta" ei tule ainakaan minulle ensimmäisenä mieleen muslimi...


Noh mutta tilannetta tasoittaa se, että esim. hra. Vikerness on melkoisen nuiva myös islamin suhteen.  :D

Jaakko P.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 932
 • Liked: 151
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #6 : 06.01.2011, 20:26:19 »
...saattaa Norjaa sharian alaiseksi
...maahantulokielto Britanniaan ja Kanadaan
...terrorikoulutusta
...yllyttämässä uusnorjalaisia terroritekoihin
...Storhaug odottaa peliliikkeitä myös Norjan poliitikoilta

Jenkeissä sellainen asia kuin National Security on aika tärkeänä pidetty, Suomessa on ehkä olemassa termi jostain kansallisesta suojelusta tai turvallisuudesta, mutta näyttää että siinä missä USA menee jo vähän yli niin Pohjoismaat on pää niin syvällä pensaassa ettei jalatkaan näy.

Ehkä se on kansallinen itseinho jota media ylläpitää, joka estää myös itsesuojelun. Olisi kiva tietää onko Norjan mediassa vastaavaa norjalaisten syyllistämiskampanjointia. Rasismifobiaa ja sen lietsomista on ihan varmasti, mutta kyllä rasistiksi syyttämisen pelko pitäisi painaa vaakakupissa vähemmän kuin maansa tuhoutumisen pelko. Eli töpinäksi vain jokainen poliisiylijohtaja ja suojelupoliisin työntekijä!
Olen todennut, että kaikki on rasismia. Paitsi mokutus.

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 006
 • Liked: 4664
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #7 : 06.01.2011, 21:52:07 »
Olisi kiva tietää onko Norjan mediassa vastaavaa norjalaisten syyllistämiskampanjointia.

Näin ulkopuolisen silmin katsoen norjalaisten itsetunto on kohdallaan. Öljy- / kaasumiljardit auttavat asiassa varmasti.

Edes viime vuosien vaikuttavimmat kaustit, joiksi lasken mummo-ambulanssikaustin sekä Hesarinkin uutiskynnyksen ylittäneen jalkapallonuoriso-ambulanssikaustin, eivät aiheuttaneet kummempaa itseruoskinnan aaltoa.

Huomatkaa muuten jälkimmäisessä tapauksessa Lasitalon asenteellinen uutisointi. Verellä mässäillään ja hakatun somalimiehen mustaihoisuutta ei jätetä epäselväksi, mutta hänet tuohon jamaan saattaneiden afrikkalaisnuorukaisten taustaisuus pimitetään, olkoonkin että olivat vain sivujuonne stoorissa, vaikka tuntomerkit olivat sattumuksen uutisoinnin aikaan hyvin tiedossa.

Minun on vaikea kuvitella mitä Suomen lehdet kirjoittasivat, jos jotain tuonsuuntaista tapahtuisi täällä, kun vilkkaan mielikuvituksen seurauksena syntynyt junakaustikin sai suvaitsevaiston laskemaan alleen. Todennäköisesti Hesarin etusivu, siis se joka on aina täynnä mainoksia, olisi musta tai jotain vastaavaa.

Edit: Muita seikkoja, jotka puhuvat näkemykseni puolesta on esim se, ettei kukaan ole puhunut orjalaivojen tervasta, kun norjalaiskaksikkoa tuomittiin kuolemaan Kongossa autokuskin murhasta ja nyt ihan tuore tapaus viime viikolta, missä norjalainen pedo-setä vähän piehtaroi lapsukaisten kanssa Gambiassa, eikä kukaan ole keksinyt kyseisen toimintamallin olevan mahdollisesti geneettinen tai kansallinen erityispiirre. Sitten on tietty vielä Oslon yllätysseksitapaukset. Han-korttia ei ole pelattu, tosin ehkä siksi, että jokaisessa tapauksessa tekijä on ollut taustaltaan ei-länsimaalainen.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2011, 22:07:10 kirjoittanut rähmis »
Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

tarhuri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 113
 • Liked: 76
 • Kusipäinen epäilijä
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #8 : 07.01.2011, 13:16:20 »
Norja ei sitten olekaan EU-maa, joten järkevyys on siellä säilynyt.  Maalla on tulevaisuutta.
Olen olemassa, siis ajattelen.

Porilainen munalla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 827
 • Liked: 169
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #9 : 07.01.2011, 14:16:12 »
Nyt näitä uutisia lukiessa, ensimmäiseksi mietityttää Norjan kaikki kauniit vanha puukirkot, joita on kaupungeista erämaihin, vähän joka puolella.

Sorry offtopic, mutta jos norjalaiset tunturikirkot kiinnostavat niin täällä Porin Reposaarellakin on yksi.
Turha mennä merta edemmäs kalaan. ;)
http://www.poritieto.com/index.php?title=Reposaaren_kirkko
http://www.reposaari.net/?p=srk
Suomessa, venäläisen, ruotsalaisen, saamelaisen, saksalaisen ja amerikkalaisen kulttuurin vaikutuksessa kasvanut.
Monikulttuuriasiantuntijako?

Lentomestari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 12
 • Odottavan aika on pitkä
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #10 : 07.01.2011, 15:29:04 »
Nyt näitä uutisia lukiessa, ensimmäiseksi mietityttää Norjan kaikki kauniit vanha puukirkot, joita on kaupungeista erämaihin, vähän joka puolella.

Sorry offtopic, mutta jos norjalaiset tunturikirkot kiinnostavat niin täällä Porin Reposaarellakin on yksi.
Turha mennä merta edemmäs kalaan. ;)
http://www.poritieto.com/index.php?title=Reposaaren_kirkko
http://www.reposaari.net/?p=srk
Näitä kirkkojen turvallisuutta mietin lähinnä musujen näkökulmasta, ne kun on vääräuskoisten pyhättöjä, Reposaaren kirkko ei nyt ole niin tulilinjalla.  Olen ollut pakana 16 v lähtien, siten  ei kirkot kiinnosta, vaan esteettisen näkökulman omaavana näitä katselen. Toissakesänä ajelin Skibotnin ohi ja otin kuvia paikallisesta rikastuskeskuksesta, jouduin huomaamaan rikastuksen tulleen Norjaan pienillekin paikkakunnille.
Tämä nyt sellaista pirun maalamista seinälle, aina kun jossain ikivanha kirkko palaa, tuntuu typerältä kun se on saanut seistä satoja vuosia ja sitten joku ääliö keksii sen polttaa, niinkuin Porvoon kirkkokin tässä muutama vuosi sitten, ihan perunanenän tekemänä, tyhmiä löytyy kaikkialta.

Alfresco

 • Vieras
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #11 : 07.01.2011, 16:22:20 »
Ehkä näemme, ehkä emme. Jotta hulluuteen pääsee käsiksi, se pitää äityä tosi pahalle asteelle, että siihen tottunut ympäristö voisi ymmärtää sen hulluudeksi.

Tämähän on juuri tätä "sammakko kuumassa vedessä" -ilmiötä.

Käsittämätöntä tässä koko mamuidiotismissä on, että se on eurooppalaisten itse rakentama ongelma. Tai tarkemmin; eurooppalaisten, isänmaataan ja kulttuuriaan inhoavien vasemmistolaisten rakentama ongelma.

Jos yritän asettaa koko tämä multukulti-sotkun hieman historialliseen perspektiiviin niin koko juttu on oikeastaan perua natsisaksan jälkeisen krapulan ylilääkitsemistä, missä siirryttiin äärimmäisen nationalistisesta rotupolitiikasta toisen äärilaidan denationalisoinnin ja rotunaivismin puolelle. Jopa niin ettei edes rotu ja kansakunta ole enää edes asian keskipisteenä vaan mikä tahansa erilaisuus päätyi ihannoinnin kohteeksi ja kansakunnan ohjenuoraksi.

Toisen maailmansodan syyllisyyden tunteet on pyritty pyyhkimään pois yltiöhumanistisella "olemme kaikki samanlaisia"-politikalla missä järki ja pragmaattisuus saa väistää naivin ja sokean idealismin edestä. Multikulttuurisuus on kansallisvaltiolle mitä marxilaisuus on taloudelle: paperille piirretty teoreettinen malli, joka on täysin käyttökelvoton reaalimaailmassa.

Kun lisäksi sotien jäkeen eurooppalainen talous kasvoi vahvasti monta vuosikymmentä, sosialistit näki mahdollisuuden rahastaa kansalaisia toteuttaakseen multikulttuurin edistämishankkeitaan ja kansallisen kulttuurin alasajamista maailmankollektivismin nimissä. "Onhan meillä varaa" ja "olemme rikas maa" on ollut päivän iskulause aina tähän päivään saakka. Tällä avoimen lompakon politiikalla saimme nyt euroopan täyteen ulkomaalaisia sosiaalipummeja ja siivelläeläjiä, joka äänestäjäkuntana sopii kun nyrkki vasemistolaisen ideologian silmään.

Se, mitä en tässä kuviossa ymmärrä on miten helvetissä järkevät ihmiset antoivat sosialistien tuhota maataan tällä tavalla?!

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 488
 • Liked: 2726
  • Professorin ajatuksia
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #12 : 08.01.2011, 22:45:22 »
Niin Norjassa kuin muuallakin Euroopassa tulevaisuus on hiukan meitä tummempihipiäisempien ihmisten. Länsimaiset kun eivät enää lisäänny edes sen vertaa, että väkiluku säilyisi. Kun samaan aikaan eräissä muissa ilmansuunnissa lisääntymisvauhti on täysin hallitsematonta, on selvää että tuo paine pyyhkäisee eurooppalaiset tieltään ennemmin tai myöhemmin. Jos ei tämän mykyisen invaasion myötä, niin joskus myöhemmin sitten.

Tähän asiaan saadaan muutos vain ja ainoastaan mikäli eurooppalaiset jossain vaiheessa ymmärtävät itsekin lisääntyä ja samalla kolmannen maailman väestöräjähdys syystä tai toisesta pysähtyy.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

Tykkimies Pönni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 326
 • Liked: 2805
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #13 : 08.01.2011, 23:17:45 »
Niin Norjassa kuin muuallakin Euroopassa tulevaisuus on hiukan meitä tummempihipiäisempien ihmisten. Länsimaiset kun eivät enää lisäänny edes sen vertaa, että väkiluku säilyisi. Kun samaan aikaan eräissä muissa ilmansuunnissa lisääntymisvauhti on täysin hallitsematonta, on selvää että tuo paine pyyhkäisee eurooppalaiset tieltään ennemmin tai myöhemmin. Jos ei tämän mykyisen invaasion myötä, niin joskus myöhemmin sitten.

Tähän asiaan saadaan muutos vain ja ainoastaan mikäli eurooppalaiset jossain vaiheessa ymmärtävät itsekin lisääntyä ja samalla kolmannen maailman väestöräjähdys syystä tai toisesta pysähtyy.


Älä unohda mahdollisia "teknisiä" ratkaisuja. Valitettavasti keinot kovenee kun ahdinko kasvaa. Mitä tänään ei voida kuvitellakaan voi huomenna olla itsestään selvää. Se on selvää että mitä pitemmälle eurooppalaista kantaväestöä kustaan silmään, sen rajumpi tulee olemaan korjausliike. Ellei maailma muutu radikaalisti parempaan.

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 488
 • Liked: 2726
  • Professorin ajatuksia
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #14 : 09.01.2011, 07:31:10 »

Älä unohda mahdollisia "teknisiä" ratkaisuja. Valitettavasti keinot kovenee kun ahdinko kasvaa. Mitä tänään ei voida kuvitellakaan voi huomenna olla itsestään selvää. Se on selvää että mitä pitemmälle eurooppalaista kantaväestöä kustaan silmään, sen rajumpi tulee olemaan korjausliike. Ellei maailma muutu radikaalisti parempaan.

Mikäli eurooppalaiset pidättäytyvät lisääntymisestä myös tulevaisuudessa, voidaan mainitsemillasi "teknisillä" ratkaisuilla enintään viivästyttää eurooppalaisen sivilisaation loppua. Mutta kyllä se siitä huolimatta tulee. Ennemmin tai myöhemmin. Sen sijaan mikäli eurooppalaisten lapsikielteisyys kääntyy lapsimyönteisyydeksi, voi ihmisarvoisella Euroopalla olla paikka myös pitkällä tulevaisuudessa.

Tätä asiaa tullaan Euroopassa testaamaan ensimmäisenä ehkä Saksassa, jossa on suuri turkkilaisvähemmistö ja nopeasti vanheneva ja erittäin vähälapsinen alkuperäisväestö (koko Saksan hedelmällisyysaste* on noin 1,4, ja se on ollut pienoisessa nousussa - mutta pitää sisällään paljon kantaväestöä nopeammin lisääntyvän maahanmuuttajaväestön). Toki tähän testiin menee vielä aikaa; enkä minä usko näkeväni lopputulemaa.

*
Lainaus
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&langpair=en|fi&u=http://www.indexmundi.com/germany/total_fertility_rate.html
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

Murkina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 93
 • Liked: 0
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #15 : 09.01.2011, 10:19:01 »
Lainaus
Toisen maailmansodan syyllisyyden tunteet on pyritty pyyhkimään pois yltiöhumanistisella "olemme kaikki samanlaisia"-politikalla missä järki ja pragmaattisuus saa väistää naivin ja sokean idealismin edestä.

Tässäpä tämä hyvin tiivistettynä. Ääripäästä toiseen. Herääminen on onneksi alkanut jo vuosia sitten. Demokraattisessa yhteiskunnassa muutos on hidasta (siihen nähden PerSujen gallup-nousu on suorastaan räjähdysmäistä, kuten kaikki tietää) mutta tyytymättömien määrä kasvaa jatkuvasti.

Defend Finland!

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 408
 • Liked: 1160
Vs: 2011-01-06 Norja: Kasvava huoli
« Vastaus #16 : 14.01.2011, 18:40:08 »
Tässä uutinen Norjasta:http://politisktinkorrekt.info/2011/01/13/norsk-politiker-gar-med-i-anti-islamistisk-organisation/#

Eli norjalainen vasemmisto/mokuttaja-poliitikko on saanut tarpeeksi ja liittyy SIAN-järjestöön, eli Stoppa islamiseringen av Norge!. Toisaalta, jos on tekemisissä näiden maahanmuuttoasioiden kanssa niin täytyy olla aika sokea jos silmät eivät avaudu.

Tagit: