HOMMAN KIRJASTO > Standardiargumentit

Standardiargumentit: 6) Emme selviä ilman monikulttuurisuutta - VASTAUS ON

<< < (2/12) > >>

Kommeli:
Induktiivisen päättelyn aiheuttama aistiharha, jossa yleistämällä päällisin puolin toimivan yhteiskunnan eri toimijat saman nimittäjän alle oletetaan välttämättömyydeksi tilanne, jonka ainoa looginen vastakohta rakenteellisten vikojen peittämiseksi on olkiukko, vastakkainasettelu ja pelottelu.

Ant.:
Löytääkö joku tämän argumentin jostakin? Olen varmasti lukenut tuon "senmaalaista autoa, senmaalaista ruokaa..." -argumentin tai vastaavan useammasta paikasta, mutten nyt onnistu löytämään sitä. Argumentille pitäisi kyllä olla ehdottomasti ainakin yksi lähde, jotta se ei vaikuttaisi olkiukolta.

Roope:

--- Lainaus ---Lähes kaikki maailman ihmiset saattavat saman päivän aikana nauttia kenialaista kahvia, popsia Brasiliassa kasvatettua vihannesta, syödä japanilaista sushia, hyräillä etnopoppia, soittaa suomalaisella kännykällä matkailupalveluun (joka sijaitsee Intiassa), olla saksalaisvalmisteisen auton kyydissä, kävellä italialaisissa kengissä, pukeutua kiinalaisvalmisteiseen pukuun, katsoa taiwanilaisesta televisiosta USA:ssa tehtyä filmiä, kommentoida you-tuben eteläafrikkalaista kannanottoa, napostella meksikolaisia tortilloja ja paljon muuta. Kansainvälinen interaktio on arkeamme.
--- Lainaus päättyy ---
Kansan Uutiset/Helena Oikarinen-Jabai: Monikulttuurisuus koskettaa kaikkia

MaisteriT:
Itse asiassa kustakin standardiargumentista pitäisi kerätä korkean profiilin käyttöä, siis poliitikkoja, pääkirjoituksia, intelligentsiaa tms. käyttämässä kyseistä argumenttia.

Meidän olisi syytä ylittää minunsuomeni-soopa, jossa heitetään Suomi24-tyyppistä heikkoa argumentointia olkiukoksi.

Eli otetaanpa tyyliksi kommentoida havaitut standardiargumentit julkisessa keskustelussa linkillä tyyliin


--- Lainaus käyttäjältä: HS pääkirjoittaja ---Lorem ipsum emme selviäisi ilman Finlaysoneita ja Stephen Eloppeja sit amet...

--- Lainaus päättyy ---

Standardiargumentti 1: Fazer, Finlayson, Stockmann


Tällä hetkellähän meillä on identifioituna, mutta ei täysin vastattuna seuraavat.

Standardiargumentit: 1) Fazer, Finlayson, Stockmann
Standardiargumentit: 2) Sotalapset
Standardiargumentit: 3) Työvoimapula
Standardiargumentit: 4) Suomestakin on muutettu muualle
Standardiargumentit: 5) Ne vievät meidän naiset
Standardiargumentit: 6) Emme selviä ilman monikulttuurisuutta
Standardiargumentit: 7) Suomi on aina ollut monikulttuurinen

Aallokko:
Kyllä selviämme, sikäli kuin monikulttuurisuudella tarkoitetaan sitä, että kuka tahansa muualta tullut voi noudattaa Suomessa oman kulttuurin mukaisia toimintamallejaan ja suomalaisten osaksi jää vikinä vietäessä.

Asiallisesti toimiva ulkomaalainen, oli kyseessä vaikkapa diplomaatti tai kauppaneuvottelija, toimii maassamme siten, ettei konfliktia synny täällä vallitsevan kulttuurin ja normiston kanssa. Tapaamiseen ei mennä hula-hula -lannevaatteessa ja sotamaalauksissa, puhuen zamba-zimba -kieltä, vaikka sellainen kuuluisi oman kansan kulttuuriin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta