Kirjoittaja Aihe: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."  (Luettu 117593 kertaa)

MaisteriT

 • FM
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 314
 • Liked: 8
 • Realisti, antirasisti, vapaamielinen traditionisti
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #150 : 24.01.2011, 10:20:15 »
Lisäksi, tasapuolisuuden nimissä, rikostutkinnassa tulee erikseen merkitä, mikäli epäilty kuuluu etniseen vähemmistöön.

No miksi ihmeessä?


Siksi, että yhä useampi perussukankuluttaja tajuaisi ei-VHM tekemien rikosten määrän ja heräisi, ennen kuin olemme rikastuneempien maiden tilanteessa.
(Maisteri? Ja rautalankaa tarvitset.)

Tilastointi on ihan hyvä argumentti, tasapuolisuus ei.
AL: Jussi Halla-Aho (kuvassa) poseeraa tässä arkistokuvassa virallisesti puvussa. Tiistaina hänet nähtiin eduskunnassa rennoissa kesävaatteissa.

verbum

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 91
 • Liked: 1
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #151 : 24.01.2011, 10:37:35 »
Ihan vain tylsänä kuriositeettina pohdin, että voisiko kuitenkaan mitenkään olla kyse pelkästään vaikkapa pettymyksistä rakkauselämässä, mustasukkaisuudesta, epävakaasta persoonallisuudesta tai muista ihan arkisista ongelmista?

Jotenkin minusta kyllä toisaalta tuntuu, että pohdin tätä ihan väärässä paikassa, mutta pohdinpa nyt kuitenkin.

Luin tämän viestin ja tästä viestistä syntyneen keskustelupätkän (en ihan ketjun loppuun asti tosin) niin se mitä sanot pitää paikkaansa että yksittäisen muslimipojan tekemä tyttöystävänsä murha tai tappo (ymmärtääkseni ei-muslimi tyttöystävä) ja sen jälkeen itsemurhan teko ei välttämättä kerro muslimeista itsessään tuon taivaallista.

Mutta.

Se mikä kertoo muslimeista on (oletettavien) muslimien reaktiot tähän tapahtumaan, jotka, ainakin suomalaisin 'standardein', ovat mielestäni todella eriäviä miten suomalaiset näkisivät vastaavan tilanteen kuuluivat he mihinkä tahansa uskontokuntaan tai olivat he minkä ikäisiä tahansa. Suomalaisessa piirissä todennäköisesti naispuolista ei halveksuttaisi suomalaisissa piireissä ja huudeltaisi huoraksi ja (oletettavasti) henrikoksen tehnyttä ei sen suuremmin ylistettäisi. Asiaa surtaisiin ja yritettäisiin jotenkin ymmärtää mikä tähän lopulta johti.


Ja sanon "oletettavien muslimien reaktiot" koska itse en ole facebookissa eikä itsellä ole mahdollisuutta tutkia asiaa ja tätä "ryhmää" sen tarkemmin.

Lainaus
http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1318335/mita_tama_kertoo_muslimeista
Tälläistä kunnioitusta suomalaista uhria ja hänen omaisiaan kohtaan esiintyy musliminaisella(renita amin), jolta sain seuraavanlaista viestiä facebookissa, kun hän oli kirjoittanut ylistysrunon tuonne murhaajaa fanittavalle facebook-palstalle. Tämä Renita Amin mm. väittää että uhrin vanhemmat olisivat surmanneet tytön ja kutsuu uhria huoraksi:

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 2:43 Ilmianna
pidää nyt vittu pääs kiinni ottaa ensin asiasta selvää ja sitten tule puhu vaikka päin naama!! asiasta ei ole tiedo miten on käynyt lehti taas jälleen suurentelee asiaa kun on kyse ulkomaalaisesta!!! ja sen tyttöystävähän oli otamassa tämän pojan uskontoa niin mietipäs asiaa toisen suuntaan!!! voi olla hyvin mahdollista että tyttön omaiset on itse tämän tehnyt tästä asiasta koska tyttön perhehän ei tykkänyt että se mene pojan kanssa naimisiin ja ottaa tämän uskonton joten painu sinä vittun mistä ikinä oletkin tullut!!!

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 2:54 Ilmianna
tule sanomaan toi asiaa päin naama äläkää vittu ole noin raukkamainen että sulla ois vaan puhetta vittun äides pillun näkönen!!! jos haluat niin voidaan naamakain tavata ja selvittää tämä asiaa!! viatton 17v tyttönen halus nussia sitä niin miks se ois sitt sen vuoks kuollut vai vittuttako kun ulkomaalainen on suomalaisen päätä kääntänyt rakkaudella. mä olen ihan sinunlaisia vartteen täällä ja siks en oikeen haluakan lähteä takaisin päin koska haluan vähää sun tyypiselle vittuillaa ja nussia ja syödä sun rahoilla vituttako?? "

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 3:22 Ilmianna
vittun pelle edelleen en tunne henkilöä mutta se on tuttavan serkku ja tottakai sitä käy sääliks ku vittu se oli itseki löydettyy rannalta ja edelleen huora asia ei ole varmaa että onko se poika tehnyt vaij ei mutta vittu te suomalaiset taas puhutte itsestään omia kun siinä on yks suomalainen mukana ja sitä paitsi pelle sitä tyttöä oli ulkopuolisia hakkanut monen kertaan niin vittu mieti nyt vähään miten yks pieni poika vois hakata sen tolla tavalla nyrkillä kuoliaks hankkii aivoja sun päähäs ja tule sitten puhumaan munkaa ok!!!!!!!!!! puhutaan asiasta lisää kun on tullut asiasta enemmän tiedoa seurustelen itse poliisin kanssa suomalaiseeenn!! niin otan asiasta vähään selvää sulle kun ne on selvinyt ok possuseni!!!" 

Mielikuohuntaa voi esiintyä toki ja sen piikkiinkin voi laittaa, mutta kuinka pitkälti sen piikkiin voi laittaa onkin eri asia. Mielestäni murhaajia ei yleensä kuulu ihannoida ja/tai murhaajan kohdetta halveerata, mutta tuntematta sen paremmin taustoja paha sanoa saako jotakuta murhaajaa ylistää ja jotakuta tapettua halveksia ja huoritella.

Ihan oletusarvoisesti kuitenkin itse sanon, että itsemurhan tehneen ylistäminen ja itsemurhan tehneen toimesta tapetun tai murhatun naisen halveeraaminen on omassa mielessäni kuitenkin väärin.

Tämä käytös, murhaajan ylistäminen kertoo kuolleen pojan fanittajista kuitenkin enemmän kuin välttämättä tekijästä itsestään ja uskoisin että tämä on se tilastollinen fakta mikä on tässä yhteydessä nähtävissä ja joka kuohuttaa kantasuomalaisten mieliä.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 11:21:40 kirjoittanut verbum »

Vae victis

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 60
 • Liked: 0
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #152 : 24.01.2011, 11:02:47 »
Murha.info:n poistetussa keskustelussa mainittiin useaan otteeseen Koraani ihan kirjaimellisena lyömäaseena. Oliko kyseinen huhu absurdi trolli vai ihan todellinen mahdollisuus? Ennen ei ole moista tapaa tullut vastaan. ???

Edit: Näköjään koko sivusto alhaalla. Googlen välimuistista löytyy silti esim. linkki.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 11:14:00 kirjoittanut Vae victis »

Sanglier

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 374
 • Liked: 74
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #153 : 24.01.2011, 11:04:44 »
Murha.info:han on kokonaan poissa.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 11:10:02 kirjoittanut Sanglier »

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #154 : 24.01.2011, 11:07:47 »
aivan järkyttävää luettavaa tuo renita aminin uhoaminen, nimittelee viatonta murhattua... minusta tuollaisesta tekstistä pitäisi jo saada jotain, selvää rasisimia suomalaisia kohtaan.
Impossible situations can become possible miracles

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #155 : 24.01.2011, 11:09:12 »
Murha.info:han on kokokaan poissa.

Olikohan siellä liian kriittistä suhtautumista monikulttuuriseen rikkauteen?
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

Ystävä

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #156 : 24.01.2011, 11:19:54 »
Renita: "vittun pelle edelleen en tunne henkilöä mutta se on tuttavan serkku ja tottakai sitä käy sääliks ku vittu se oli itseki löydettyy rannalta ja edelleen huora asia ei ole varmaa että onko se poika tehnyt vaij ei mutta vittu te suomalaiset taas"

Ymmärtäisin tuon huorittelun niin, että Renita haukkuu siinä puutteellisella suomenkielellään mopomiestä, ei uhria. Mopomies nyt tietty on mies, mutta sana "huora" kuulunee kiinteästi tämän nuoren musliminaisen sanavarastoon ja siksi on siinä.

Katselin eilen Facebookissa noita tapahtumaan liittyviä/liittymättömiä ihmisiä(mistä tulikin taas kerran mieleeni, että miten perverssiä ylipäätään on, että täysin vieraiden ihmisten elämää voi noin vain kurkistella). Ainakin selvisi, että ns. lähiövalasteoria ei suinkaan aina pidä paikkaansa. Uhrin nätti siskokin seurustelee muslimin kanssa ja heidän isänsä on lääkäri.

Hessu

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #157 : 24.01.2011, 11:30:48 »
Lainaus
Tilastointi on ihan hyvä argumentti, tasapuolisuus ei.

Kunnollista tilastointia ei tehdä, koska sillä olisi omat seurauksensa. Monikulttuurisuuden valtavat ongelmat ja epäkohdat realisoituisivat tilastoinnin avulla kaikille täysin selkeästi.

Suuremmassa mitassa tämä ruljanssi kytkeytyy internationalismiin, jonka tavoittelussa monikulttuurisuuteen pakottaminen on yhtenä välineenä.

Kyseessä on aidosti tunteettomien ja vallanhimoisten poliitikkojen mielen syövereissä möyryävä utopia, jonka tavoittelu on heille tärkeämpää kuin yksikään ihmishenki.
Historia toistaa itseään. Muistelkaa kommunistista kehitystä. Vainajat olivat silloinkin vain välttämättömiä uhreja aatteen puolesta.

Ymmärtääkseen tämä kehitysketjun täytyy ymmärtää myös se, että EU on luotu sosialistien toimesta ja sosialistien tavoitteena on internationalismi, johon päästään monikulttuurisuuden avulla.

Utopia on periaatteessa hyvin lähellä kommunismia ja aivan samalla tavoin se tulee johtamaan totalitarismiin.

Internationalismin tie kulkee yksinkertaistettuna seuraavaa reittiä. Ensin rakennetaan EU, samalla sekoitetaan kansat ja lopuksi poistetaan rajat. Koko valtakuntaa johdetaan jonkinlaisen keskuskomitean toimesta. Mitä vähäisempi väkimäärä nykyiselle valtiolla on, sitä vähemmän sen edustajilla on sanan sijaa tulevassa jättivaltiossa.

Kehityksen suotuisa jatkuminen edellyttää tietysti sitä, että poliitikot saadaan laajassa mitassa aatteen taakse. Suomessa tätä kansallista myyräntyötä johti pitkään Sdp. Sdp taas toimii Sosialistisen Internationaalin toiveiden suuntaisesti.

Sdp on tavallaan saavuttanut tavoitteensa, koska Kokoomus ja Keskusta ovat jo selkeästi omaksuneet monikulttuurisuuden tavoittelun. Matti Vanhasen, Mari Kiviniemen, Jyrki Kataisen ja Alexander Stubbin toiminta ja mielipiteet eivät ole jättäneet selittelyille sijaa.

Jutta Urpilainen, Maria Guzenina-Richardson , Eero Heinäluoma, Paavo Arhinmäki ja Anni Sinnemäki ovat jo lähtökohtaisesti internationalisteja, koska edustavat politiikan vasenta ja äärivasenta laitaa.

Sama kehitys on tapahtunut lähes kaikissa Euroopan valtioissa. Sosialidemokraattinen puolue tai sitä vastaava työväenpuolue hallitsi valtaosaa Euroopan valtioista pitkiä jaksoja. Muut puolueet ovat marssineet kiltisti perässä, koska nopea valtaan pääsyn mahdollisuus on vetänyt puoleensa.

Kehityksen eteneminen on varmistettu lukuisilla etuuksilla, joita tarjoillaan kaikille EU:n piirissä toimiville henkilöille. Valta ja valuutta ovat sokaisseet myös monen porvarin silmät.

Tämän kokonaisuuden ymmärtäminen on erittäin tärkeää, sillä olemme todella kovassa liemessä, jos vanhat saavat jatkaa vallassa. Minua harmittaa erityisesti kokoomuslaisten jatkuva inttäminen siitä, että Kokoomus kääntää kelkkansa.
Ei käännä, se olisi jo tehnyt sen, jos sillä olisi pienintäkään aikomusta muuttaa kurssiaan. Kokoomuksen johdossa jatkaa vaalien jälkeen täsmälleen sama sakki, joka siellä istuu tällä hetkellä.

Kirjoitin tämän tarkoituksella tähän ketjuun, koska vain ymmärtämällä juuret, päämäärän ja kokonaisuuden, voi ryhtyä vastustaman kehitystä.
Yksittäiset, surulliset tapahtumat kuvaavat sitä, mitä tuleman pitää. Niillä ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta tulevaan kehitykseen, jos kansalaisten kehitystä vastustava toiminta ei suuntaudu koko projektin toimeenpanijoiden vallan alasajoon.

Tästä syystä äänestäminen seuraavissa vaaleissa on tärkeämpää kuin koskaan. Kehityksen suunnan on muututtava. Siihen vaaditaan kaikkien yhteisiä ponnisteluja.

Älkää vaietko ongelmista. Avautukaa kaikkialla, missä suinkin uskallatte ja kykenette. Teillä on reilu kaksi kuukautta aikaa toimia ennen vaaleja.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 11:38:53 kirjoittanut Heikki Porkka »

Huolestunut Kansalainen

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #158 : 24.01.2011, 11:36:10 »
Muuten olen sitä mieltä, että näissä "rauhan uskonnon" kannattajien tapauksissa tulee noudattaa samaa nollatoleranssia kuin esim. ylinopeuksissa ja ns. nettiuhkailuissa.

Mitä tuo käytännössä tarkoittaa? Jos olet Muslimi (henkilö joka harjoittaa Islamia), toimisi se automaattisena koventamisperusteena mille tahansa rikokselle. Vai.. öh. Selventäisitkö?

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #159 : 24.01.2011, 11:38:42 »
Ainakin selvisi, että ns. lähiövalasteoria ei suinkaan aina pidä paikkaansa. Uhrin nätti siskokin seurustelee muslimin kanssa ja heidän isänsä on lääkäri.

Kyllähän tässä myötätunto on isän puolella. Toivottavasti tapaus lisää suomalaistyttöjen varovaisuutta poikaystävien suhteen. Eksotiikassa voi piillä omat vaaransa eikä kaikki ole aina niin kuin ensivaikulma antaa ymärtää. No lapsistahan teini-ikäisistä puhuttaessa kyse on. Mielestäni median varaukseton eri kulttuurien ihannointi on osasyyllinen, koska tiettyjä kunniaan liittyviä vaaramomentteja jää kertomatta.media tekee väärin, jos ei kerro eri kulttuurien negatiivisista puolista, vaan keskittyy ylistämiseen. Silloinhan kuva ei ole realistinen ja voi johtaa vääristyneeseen käsitykseen. Tavallaan mokuttajia voidaan pitää osasyyllisenä tällaisiin tapauksiin. Median tulisi tuomita ankarasti tällaiset teot, ettei kenellekään jäisi sellaista kuvaa, että no olihan se vähän tavllaaan oikeutettua, kun kulttuurissa jne. Nythän jopa on näitä hankkeita, että lapsia pitää tutustuttaa maahanmuuttajiin eli käytännössä ryhdytään aivopesemään suomalaisia lapsia ihailemaan...

aika uskomatonta, kun neuvostoliitto romahti, niin kuvittelin maailman muuttuvan paremmaksi paikaksi, toisin on käynyt ja länsimaat ovat tuhon partaalla. Kylmä sota voitettiin, mutta rauha on ryssitty oikein maan perusteellisesti.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 11:43:47 kirjoittanut normi »
Impossible situations can become possible miracles

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 98
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #160 : 24.01.2011, 11:46:04 »
Se mikä kertoo muslimeista on (oletettavien) muslimien reaktiot tähän tapahtumaan, jotka, ainakin suomalaisin 'standardein'...

Tietenkin eri etniset ryhmät käyttäytyvät keskimäärin eri tavalla kuin suomalaiset, että ei siinä mitään ihmeellistä ole.

Lainaus
Suomalaisessa piirissä todennäköisesti naispuolista ei halveksuttaisi suomalaisissa piireissä ja huudeltaisi huoraksi...

En ole jaksanut tarkemmin seurata tämän tapauksen aiheuttamaa kiihottunutta keskustelua, mutta olen siitä hyvin varma, että keskusteluissa on myös esiintynyt suomalaiseen tyttöön kohdistuvaa huorittelua kantaväestöön kuuluvilta. Esimerkiksi voisin kuvitella kommentin, jossa sanotaan, että ulkomaalaisten piip piip olisi kannattanut ottaa poikaystäväkseen suomalainen, niin tätä ei olisi tapahtunut. Vaikka tilastollinen todennäköisyys, että suomalainen mies murhaa suomalaisen naisen on hyvin korkea. En tiedä kuinka korkea tai pieni se sitten on verrattuna tällaisiin tapauksiin.

Mitä tulee sitten tytön huoritteluun, niin varmasti muslimien näkökulmasta katsottuna monien suomalaisten pissisnaisten käytös on huoramaista, että haarat on joka paikassa levällään, kun taas kunnon siveellinen musliminainen levittää ne vastaa hääyönä.

Lainaus
ja (oletettavasti) henrikoksen tehnyttä ei sen suuremmin ylistettäisi.

Käsittääkseni Facebookin muistokirjoitukset perustuivat enimmäkseen siihen oletukseen, että Muhis ei olisi syyllinen ja kun tuli selväksi poliisin toimesta syyllisyys, niin Facebook sivu poistettiin.

Lainaus
Mielikuohuntaa voi esiintyä toki ja sen piikkiinkin voi laittaa, mutta kuinka pitkälti sen piikkiin voi laittaa onkin eri asia.

Olisi mielenkiintoista tietää provosoiko murha.infon keskustelija mopoterroristi jotenkin Renitaa, kun häneltä tuli tuollaisia kommentteja.

Jos katsotaan Renitan ensimmäistä kommenttia, niin siinä hän toteaa, että Muhiksen syyllisyydestä ei ole vielä varmuutta ja tyttö oli suostunut kääntymään muslimiksi, josta hänen vanhemmat eivät tykänneet. Tästä syystä Renita epäilee vanhempien olevan murhaan syyllisiä.

En tiedä, onko Suomessa tapahtunut murhia vanhempien toimesta, jos eivät ole tykänneet vävystä. Muslimimaissa tällaiset murhat ovat tiettävästi yleisiä ja perheiden tyttäret tietävät hyvin, että toiseen uskontoon tai etniseen ryhmään kuuluvan kanssa ei seurustella tai siitä seuraa jotain vakavaa. Suomessa taas naiset saavat aika vapaasti tehdä, mitä haluavat vaikka joissain perheissä varmasti vähän yritetään lapsille opettaa, että mustaamakkaraa ei tähän taloon tuoda näytille vaan sen pitää olla Suomimakkaraa.

Ymmärtäisin tuon huorittelun niin, että Renita haukkuu siinä puutteellisella suomenkielellään mopomiestä, ei uhria.

Erittäin hyvä tulkinta.

Lainaus
Ainakin selvisi, että ns. lähiövalasteoria ei suinkaan aina pidä paikkaansa.

Teoria on typerä, jos siinä väitetään kaikkien olevan lähiövalaita, mutta keskimäärin se voi pitää paikkaansa.

Tähän liittyen eilen tuli taas pitkästä aikaa nähtyä erittäin kaunis vaalea nainen todennäköisesti jostain välimeren seudulta kotoisin olevan miehen kanssa, joka ei ollut erityisen komea. Tämä tietysti on vähemmän komeiden miesten kannalta hyvä juttu, että kauniille naiselle kelpaa myös rumemmat miehet, mutta siinä voi myös olla kyse rahasta tai muista ominaisuuksista, jotka kyseistä vaaleaa naista viehättävät. Muistaakseni tutkimusten mukaan kuitenkin yleensä naiset ja miehet valitsevat yhtä kauniin tai komean puolison.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2011, 20:49:15 kirjoittanut Nauris »

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #161 : 24.01.2011, 12:00:49 »
Mitä tulee sitten tytön huoritteluun, niin varmasti muslimien näkökulmasta katsottuna monien suomalaisten pissisnaisten käytös on huoramaista, että haarat on joka paikassa levällään, kun taas kunnon siveellinen musliminainen levittää ne vastaa hääyönä.

Jos katsotaan Renitan ensimmäistä kommenttia, niin siinä hän toteaa, että Muhiksen syyllisyydestä ei ole vielä varmuutta ja tyttö oli suostunut kääntymään muslimiksi, josta hänen vanhemmat eivät tykänneet. Tästä syystä Renita epäilee vanhempien olevan murhaan syyllisiä.

Aika törkeää puhetta olettaa tyttö pissisnaiseksi ja puhua tässä yteydessä haarat levällään olosta. Vähintäinkin mautonta.

Toisekseen lieneeköhän jostain todisteita, että olisi ollut kääntymässä muslimiksi, muuta kuin tämän renitan väite? Ehkäpä kyse onkin juuri siitä ettei halunnut kääntyä? Jospa se kaveri on kehuskellut, että tietty se kääntyy ja sit me jne... mutta kun totuus onkin ollut toinen, niin seuraukset onkin luettavissa otsikoista.

Epäilyn varjon heittäminen vanhemien päälle on myös törkeää renitan taholta.

Tämä karmea tapahtuma on kaikessa lphduttomuudessaan hyvin paljastava ja verhoja edestä vetävä. Suorastaan naurettavia ne, jotka lähestyvätt asiaa, kyllähän suomalaisetkin... itseasiassa antavat tavallaan jonkinlaista oikeutusta teolle (minun mielestäni).

Tästäkin asiasta tuli surullinen olo enkä halua näistä maahanmuuttajista vähäänaikaa kirjoittaa yhtään mitään. Toivottavasti vaaleissa asiat muuttuisivat edes hieman turvallisempaan suuntaan.
Impossible situations can become possible miracles

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 98
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #162 : 24.01.2011, 12:22:06 »
Aika törkeää puhetta olettaa tyttö pissisnaiseksi ja puhua tässä yteydessä haarat levällään olosta. Vähintäinkin mautonta.

En minä oikeastaan oleta. Kirjoitin vain yleisesti joidenkin naisten käytöksestä, joka ei musliminaisiin verrattuna perskännäilyn ja paneskelun lisäksi hyvältä käytökseltä näytä.

Lainaus
Ehkäpä kyse onkin juuri siitä ettei halunnut kääntyä?

Hyvin mahdollista.

Lainaus
Epäilyn varjon heittäminen vanhemien päälle on myös törkeää renitan taholta.

Varmaan moni hommalainen olisi heittänyt samanlaisen varjon, jos kyse olisi ollut muslimiperheen tyttärestä, joka seurustelisi suomalaisen miehen kanssa.

Stoning of Du'a Khalil Aswad

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 667
 • Liked: 22514
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #163 : 24.01.2011, 12:26:02 »
NORMI:
Lainaus
Tästäkin asiasta tuli surullinen olo enkä halua näistä maahanmuuttajista vähäänaikaa kirjoittaa yhtään mitään. Toivottavasti vaaleissa asiat muuttuisivat edes hieman turvallisempaan suuntaan.

Ymmärrän väsymyksesi, en itsekään jaksa enää aina paasata tuttavapiirissä, mutta meidän pitäisi muistaa,
että nyt näitä asioita pitää pitää (kiitos, hauska suomen kieli) esillä, eikä sitten vaalien jälkeen.
”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Hessu

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #164 : 24.01.2011, 12:39:00 »
Lainaus
Varmaan moni hommalainen olisi heittänyt samanlaisen varjon, jos kyse olisi ollut muslimiperheen tyttärestä, joka seurustelisi suomalaisen miehen kanssa.

Montako jossia ajattelit laittaa seuraavan kirjoitukseesi?

Ymmärrätkö mitä tarkoittaa if-journalismi? Se on journalismia, jota harjoittavat sellaiset, joilla ei ole itse asiassa mitään sanottavaa.

If-journalismi on paskamedian suosima tapa kertoilla satuja. Miksi sinä lähdet samaan piirileikkiin mukaan?

Toiselta nimeltään kyseessä voisi olla konditionaalikommunikointi.

Edellinen viestisi tässä ketjussa oli kohtuullisen törkeää tekstiä. Enempää ei tarvinne kommentoida. "Normi" ilmaisi jo hieman samoja asioita, jotka pyörähtivät itselläni mielessä.

Yrittäisit hiukan ajatella, mitä kirjoittelet tällaisen tapauksen yhteydessä.


Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #165 : 24.01.2011, 12:48:07 »
Lainaus
IL Tampereen surmasta: Asunnosta kuului kirkumista ja kolinaa

Iltalehden haastatteleman naapurin mukaan Lempäälästä kuolleena löydetyn miehen,19, asunnosta kuului Tampereen Annalassa torstai-iltana kirkumista ja kovaa kolinaa. Poliisi löysi asunnosta, joka sijaitsee Annalankadulla, 17-vuotiaan tytön kuolleena perjantaina.

Huutoa kuului naapurin mukaan kello 17 – 18 aikana.

– Ensin kuului kovaa kolinaa ja naisen kirkumista. Sitten yhtäkkiä hiljeni. Luulin ensin, että lapset pitävät meteliä, seinänaapuri kertoo lehdelle.

Lehti kertoo, että nuoren tytön taposta epäilty mies on irakilaistaustainen.
...

Hän asui tiettävästi koko ikänsä Suomessa. Naapurit kuvailevat miestä normaaliksi ja iloiseksi.
...

Tyttö kuoli ulkoiseen väkivaltaan. Poliisilla on jo vahva käsitys siitä, miten nuori nainen kuoli.

Aamulehti
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

far angst

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 083
 • Liked: 2281
 • Pavlov opetti tiedotusoppia!
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #166 : 24.01.2011, 12:48:41 »

Muslimpissis siis pitää jotenkin mahdollisena ja ehkä jopa luonnollisena, että suomalaiset vanhemmat tappavat tyttärensä mikäli tämä seurustelee vääräuskoisen pojan kanssa.

Tämä luulo ei kerro mitään suomalaisista vanhemmista, mutta kylläkin hyvin paljon muslimpissiksen omasta kasvuympäristöstä, kulttuurista ja arvomaailmasta.

Olisi meidän asiamme ottaa tuosta opiksemme, mutta emmehän me ota.
Rasisteille muistutan, että maahanmuuttajat ovat yhtä hyviä naapureita, kunnollisia, ammattitaitoisia ja rehellisiä, hyvin koulutettuja, lainkuuliaisia ja töissä käyviä veronmaksajia ja yhteiskunnan hyödyllisiä jäseniä kuin ovat Suomen somalit ja mustalaisetkin.

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 035
 • Liked: 2791
 • Pernau
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #167 : 24.01.2011, 12:52:43 »
Lainaus
vaij ei mutta vittu te suomalaiset taas puhutte itsestään omia kun siinä on yks suomalainen mukana ja sitä paitsi pelle sitä tyttöä oli ulkopuolisia hakkanut monen kertaan niin vittu mieti nyt vähään miten yks pieni poika vois hakata sen tolla tavalla nyrkillä kuoliaks hankkii aivoja sun päähäs ja tule sitten puhumaan munkaa ok!!!!!!!!!! puhutaan asiasta lisää kun on tullut asiasta enemmän tiedoa seurustelen itse poliisin kanssa suomalaiseeenn!! niin otan asiasta vähään selvää sulle kun ne on selvinyt ok possuseni!!!"

Nimimerkki Renita Amin:lla on näköjään poliisi ystävä. Poliisilla kuuluisi olla vaitiolovelvollisuus, kun tuntuu tietävän yksityiskohtia. Toisaalta eihän meidän enkeli tee mitään niin... Aika raivostuttavaa syyttää vain tytön perhettä. >:(
Missä ******i siellä ongelma.

Mika.H

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 528
 • Liked: 512
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #168 : 24.01.2011, 13:00:41 »
Lehti kertoo, että nuoren tytön taposta epäilty mies on irakilaistaustainen.
...

Hän asui tiettävästi koko ikänsä Suomessa. Naapurit kuvailevat miestä normaaliksi ja iloiseksi.

Niinpä niin. Murhaajan profiilihan on täysin sama kuin Tampereen tuhopolton tekijöilläkin.
Ei niin voi sanoa, avoin shekki. Totta kai ollaan keskusteltu siitä, mitä ne palvelut tulee olla, mutta ei olla annettu mitään hintoja meidän taholtamme siihen, mitä tää pitäisi tai ei saisi maksaa. J.Kuuluvainen, Migri

Tomi Antila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 195
 • Liked: 14
 • Ihmispainajainen
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #169 : 24.01.2011, 14:12:32 »
Lehti kertoo, että nuoren tytön taposta epäilty mies on irakilaistaustainen.
...

Hän asui tiettävästi koko ikänsä Suomessa. Naapurit kuvailevat miestä normaaliksi ja iloiseksi.

Niinpä niin. Murhaajan profiilihan on täysin sama kuin Tampereen tuhopolton tekijöilläkin.

Taitaa olla pohjoismaalaisittain yhteneväinen profiili kaikilla tällaisiin tekoihin syyllistyvillä irakilaistaustaisilla miehillä, jotka ovat asuneet tiettävästi kohdemaassa koko ikänsä.
"Kommentoin vain lopuksi, että olet äärimmäisen pelottava ihminen ja toivon todella, että et milloinkaan päse päättämään Suomen kansan asioista!"

Lisää pelottavuuksia
Expressis Verbis:
www.tomi-antila.blogspot.com

Ystävä

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #170 : 24.01.2011, 14:30:54 »
Minua kiinnostaisi tietää, kuinka moni Our Angel Muhis -ryhmään kuuluneista tiesi, että Muhammed on tappanut juuri tytön, mutta siitä huolimatta fanitti tätä murhaajaa. Tätä nyt tietty on liki mahdotonta selvittää.
Mikäli merkittävä osa Muhiksen faneista tiesi miehen tehneen murhan ja silti pitivät häntä enkelinään, suuren yleisön tulisi saada tietää minkälaista väkeä tänne tuodaan elelemään verorahoilla.
Tapauksen nostattama keskustelu saattaisi myös nostattaa vaatimuksia muslimiväestön asennemuutoksesta. Kissa pitäisi nostaa pöydälle, mutta media vaikenee.
En ole lainkaan vakuuttunut, että muslimit pitävät vääräuskoisten henkeä yhtä arvokkaana kuin omiensa.

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 017
 • Liked: 7207
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #171 : 24.01.2011, 14:39:33 »
Mikäli merkittävä osa Muhiksen faneista tiesi miehen tehneen murhan ja silti pitivät häntä enkelinään, suuren yleisön tulisi saada tietää minkälaista väkeä tänne tuodaan elelemään verorahoilla.
Tapauksen nostattama keskustelu saattaisi myös nostattaa vaatimuksia muslimiväestön asennemuutoksesta. Kissa pitäisi nostaa pöydälle, mutta media vaikenee.
En ole lainkaan vakuuttunut, että muslimit pitävät vääräuskoisten henkeä yhtä arvokkaana kuin omiensa.

Siitä vaan kaikki hommalaiset postamaan tietoa eteenpäin erilaisille foorumeille ja naamakirjaan. Media ei kissaa pöydälle nosta ja vaihtoehtomedia toimii vain, jos ihmiset ovat aktiivisia.

LB
Let's Go Brandon

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 250
 • Liked: 16455
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #172 : 24.01.2011, 15:07:38 »
Murha.info:n poistetussa keskustelussa mainittiin useaan otteeseen Koraani ihan kirjaimellisena lyömäaseena. Oliko kyseinen huhu absurdi trolli vai ihan todellinen mahdollisuus? Ennen ei ole moista tapaa tullut vastaan. ???

Edit: Näköjään koko sivusto alhaalla. Googlen välimuistista löytyy silti esim. linkki.

Mitä eilen illalla tuossa ketjussa näin, niin väitteen esittäjä itsekin sanoi sitä huhupuheeksi jonka totuusarvoon hän ei paljoa luottanut.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 98
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #173 : 24.01.2011, 15:14:43 »
Montako jossia ajattelit laittaa seuraavan kirjoitukseesi?

Niin paljon kuin on tarvetta ja huono kieliopillinen kirjoitustaitoni vaatii. Voit myös ajankuluksi laskeskella muiden hommalaisten jossittelua.

Sano ei jossittelulle!

Lainaus
Miksi sinä lähdet samaan piirileikkiin mukaan?

Mielestäni en ole lähtenyt mihinkään piirileikkiin vaan yritän tähän keskusteluun tuoda valtavirrasta poikkeavia näkökulmia. En voi if-journalismi perusteluistasi huolimatta kuitenkaan ymmärtää, miksi ei saisi myös jossitella.

Jossittelua maahanmuuton aiheuttamilla uhkakuvilla
Jossittelu maahanmuutto

Valitsemassasi sitaatissa toin vain esille epäilyt, jotka varmasti monelle hommalaiselle syntyvät, kun esimerkiksi uutisoidaan suomalaisen miehen kanssa seurustelleen muslimitytön kuolleen. Ainakin minulle syntyy tällöin epäily muslimitytön perheen osallisuudesta. Tietenkin Renitan syytös suomalaisen tytön vanhempia kohtaan ei ole yhtä uskottava.

Naista ja kolmea miestä epäillään Lappeenrannan surmasta
Muslimimies ajoi tyttärensä yli
Kunniaväkivalta yltää jo suomalaisiin
Ongelmiin on ratkaisu: kunniamurha.

Lainaus
Edellinen viestisi tässä ketjussa oli kohtuullisen törkeää tekstiä.

Kommenttini voi tulkita monella tavalla, mutta sen tarkoitus ei ollut olla törkeä tai loukkaavaa kuollutta tyttöä kohtaan. Pahoitteluni kaikille, jotka näin tulkitsivat.

Naiset puolustelevat muslimitappajaa murha.info:ssa

Lainaus
Yrittäisit hiukan ajatella, mitä kirjoittelet tällaisen tapauksen yhteydessä.

Samaa pyytäisin myös muitakin tekemään, Sen myönnän, että olisi pitänyt kuvailla asiallisemmin mahdollisia kielteisiä syytöksiä, joita ulkomaalaistaustaisen kanssa seurustellut tyttö on todennäköisesti saanut Suoli24:lla ja muilla foorumeilla.

Hessu

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #174 : 24.01.2011, 15:31:41 »
Lainaus
Niin paljon kuin on tarvetta ja huono kieliopillinen kirjoitustaitoni vaatii. Voit myös ajankuluksi laskeskella muiden hommalaisten jossittelua.

Pointti ei tainnut mennä perille.

En laske kenenkään josseja, mutta kiinnitän välittömästi huomiota, kun huomaan kirjoittajan maalailevan if-journalistiseen tyyliin järjettömiä mielikuvia.

Ymmärrän hyvin, että tämä tapa on tarttunut median uutisoinnin myötä moniin kirjoittajiin. Iltapäivälehtien menekki perustuu osin tuossa viestissä käyttämääsi tyyliin.

Hämmästelin linjaasi myös siksi, että et käsittääkseni normaalisti elä kuvitteellisessa maailmassa. Näin olen päätellyt muutaman kirjoituksesi perusteella.

Lainaus
Kommenttini voi tulkita monella tavalla, mutta sen tarkoitus ei ollut olla törkeä tai loukkaavaa kuollutta tyttöä kohtaan. Pahoitteluni kaikille, jotka näin tulkitsivat.

Pahoittelusi on todella aiheellinen. Tietyissä tilanteissa on parempi olla hiljaa, jos edes epäilee kirjoituksen satuttavan niitä, jotka ovat joutuneet suuren surun valtaan.

Vaikka kirjoitat nimimerkillä, yritä muistaa myös vastuusi. 

Omalla nimelläsi olisit luultavasti pitänyt sormesi kurissa. Tällä kertaa meni totaalisesti metsään ja varmaan tiedät sen jo itsekin.


mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 322
 • Liked: 2753
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #175 : 24.01.2011, 16:05:25 »
tilastollinen todennäköisyys, että suomalainen mies murhaa suomalaisen naisen on hyvin korkea.

Suomessa kuolee henkirikosten uhreina n. 20 naista vuodessa. Vaikka nämä kaikki kuolisivat omien miestensä murhaamina, se olisi silti vain yksi (1) tapaus per satatuhatta (100.000) naista per vuosi. 1/100.000 eli 0,001 % ei minusta ole hyvin korkea tilastollinen todennäköisyys.

Puhut siis paskaa. Oletko Katja Martelius?
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Hessu

 • Vieras
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #176 : 24.01.2011, 16:22:35 »
Olen itse joutunut fyysisen väkivallan uhriksi muutaman kerran elämässäni. Vammat ovat olleet kohtalaisen pahoja. Osa ikuisia.

Tuttaviani on menehtynyt järjettömän väkivallan uhreina. Viimeksi viime syksynä.

En kerro näistä enempää, mutta ymmärrän kokemuksieni kautta hyvin uhrin omaisten ja väkivallan uhrien tuntoja. Jokainen kokee tietysti asiat persoonallisella tavallaan.

Sana empatia on varmasti tuttu kaikille, mutta sen syvällinen ymmärtäminen taitaa olla nykyisin aika monelle oudompi juttu. Kaiken rankaisemisen kieltävä hyssyttelykasvatus on johtanut valitettavasti tilanteeseen, jossa hyvin moni nuori ei siedä vastoinkäymisiä ja käpertyy miettimään asioita vain omasta pikkuriikkisestä näkövinkkelistään. Kehityssuunta on yhteiskunnan kannalta negatiivinen ja se näkyy selkeästi ihmisten asenteissa.

Empatian tunne kehittyy, kun lapsi saa kasvaessaan myös negatiivisia kokemuksia. Negatiiviset kokemukset ovat elintärkeitä sekä lapselle itselleen että ympäristölle.
Negatiivisia kokemuksia ei tarvitse etsiä lapsen elämään. Niitä syntyy erilaisten kieltojen ja pettymysten kautta. Olennaista on, että vanhemmat ymmärtävät, että heidän täytyy pitää kiinni kasvatusperiaatteistaan, vaikka lapsi kapinoi. Jos lapsi ei totu, että aina ei saa tahtoaan läpi huutamalla tai itkemällä, saattaa seurauksena olla todella paha häirikkö tai silmänpalvoja, kun lapsi varttuu.
Aikuisiän seurauksia on turha miettiä. Niitä näemme ympärillä aivan riittämiin.

Kaikki ei tietenkään ole kodista ja kasvatuksesta kiinni, mutta kasvatuksen ja ympäristön vaikutuksen suhteen pohtiminen on toinen juttu.

Vakaalla kasvatuksella annetaan kuitenkin pohja sille, että elämällä on mahdollisuus kulkea hyvään suuntaan.


Rajat määrittelevä ja myös rangaistuksia sisältävä kasvatus on vastuun tuntemista ja rakkauden osoitus. Vapaa kasvatus on vastuuton tapa jättää lapsen ja nuoren kasvaminen muiden huoleksi. Yhteiskunta ei kasvata, se sosiaalistaa. Koti kasvattaa. Toivon mukaan mahdollisimman monella lapsella on rakastava ja rajat antava koti.

Voisin luennoida tästä pitkään, mutta kyseessä ei ole kasvatusketju, joten jätän kasvatusproblematiikan pohtimisen tähän.  

Ajattelin kuitenkin, että tällainen lyhyt kommentti antaisi hieman lisää ymmärrystä uhrin kodin suuntaan ja yleisesti kaikille niille, joita silmitön väkivalta on jollain tavoin koskettanut.

Ketjun aiheeseen saattaa jotenkin liittyä oheinen kymmenminuuttinen. Kirjoitan, että saattaa liittyä, koska mitään varmaa ei ole vielä tiedossa.

http://www.youtube.com/watch?v=mCqMXJalNOY A2: Kunniaväkivalta monikulttuurisissa parisuhteissa
 risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Liked: 2766
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #177 : 24.01.2011, 16:32:15 »
Omalla nimelläsi olisit luultavasti pitänyt sormesi kurissa. Tällä kertaa meni totaalisesti metsään ja varmaan tiedät sen jo itsekin.

Itse taas katsoisin, että sekä sinun että myös jonkun toisen nimimerkin tulkinta Nauriin "pissis-tekstistä" meni rankahkosti metsään. Itse ymmärsin hyvin mainiosti sen, mitä Nauris koitti viestissään kertoa. Lyhyesti suomennettuna nykyaikainen länsimainen/suomalainen nuori nainen on monien ellei jopa useimpien muslimien silmissä suorastaan huora. Lienee turvallista ajatella, että tämän Lempäälän tapauksen uhri oli normaali suomalainen nuori nainen.

Lisäksi huomauttaisin, että on todella mautonta valittaa toisen kirjoittajan kielenkäytöstä surun hetkellä, jos on itse politisoimassa asiaa.

**

Yleisesti ottaen (ja nyt lainattuja tai mainittuja kirjoittajia koskematta) tämän ketjun alkupuolelta pisti suorastaan vihaksi muutamien kirjoittajien apokalyptinen asenne ja yksittäistapauksen yleistäminen. Fakta on se, että Tampere ja Tampereen seutu (ml. ex-kotikuntani Lempäälä) on edelleen varsin muslimiongelmatonta aluetta. Mitä nyt Hervannassa joutuu hidastamaan työmatkapyöräilyssä vauhtinsa 25 km/h:sta tuonne 10-15 km/h tuntumaan, että ei mene kaapuja kumoon.

Tampereen alueen ongelmat eivät ole vielä nähtävissä mistään yksittäistapauksista ja tuskin myöskään mistään paikallisista tilastoista. Tampereen alueen tulevat ongelmat tulee nähdä ns. "rikkaampien" maiden, erityisesti muiden Pohjoismaiden tilanteista. Ja nämä tilanteet tulee todistaa tilastoista, ei mistään "yksi tyttö tippui parvekkeelta, hirveää" -yksittäistapauksesta, niin ikäviä kuin nämä tapaukset olisivatkin. Vain idiootit ja populistit (eli siis n. 95% nykyisestä eduskunnasta) poukkoilevat politiikassaan yksittäistapausten perässä, kuten nähtiin mm. täkäläisessä aselainsäädännössä. Viisas luottaa politiikassaan vain todennettuihin tilastoihin ja välttää mielikuvia.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 121
 • Liked: 2766
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #178 : 24.01.2011, 16:43:16 »
tilastollinen todennäköisyys, että suomalainen mies murhaa suomalaisen naisen on hyvin korkea.

Suomessa kuolee henkirikosten uhreina n. 20 naista vuodessa. Vaikka nämä kaikki kuolisivat omien miestensä murhaamina, se olisi silti vain yksi (1) tapaus per satatuhatta (100.000) naista per vuosi. 1/100.000 eli 0,001 % ei minusta ole hyvin korkea tilastollinen todennäköisyys.

Puhut siis paskaa. Oletko Katja Martelius?

Erikoinen sanavalinta tosiaan. Miten olisi tämä:

"Tilastollinen todennäköisyys sille, että murhatuksi joutuvan suomalaisen naisen murhaa suomalainen mies, on hyvin korkea."

Lienee oletettavaa, että näin on ja kaikki muu olisikin lähinnä hälyttävää. Samaan hengenvetoon on huomautettava, että monilla maahanmuuttajaryhmillä vastaava todennäköisyys on huomattavasti suurempi.

Lisähuomiona hyvin merkittävän osan näistä han-suomalaisen miehen han-suomalaisista naisuhreista lasken alkoholin sivuvaikutukseksi. Ei sillä etteikö kännissä tapettu olisi yhtä kuollut kuin selvänäkin ollut tai kännissä tappanut olisi yhtä paljon murhaaja kuin selväkin murhaaja.

Nämä selviävät Nauriin linkittämästä ketjusta, jossa kmruuska läväyttää rehvakkaasti tilastoja pöytään, mutta saakin lopulta nenilleen.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 98
Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."
« Vastaus #179 : 24.01.2011, 16:48:41 »
Hämmästelin linjaasi myös siksi, että et käsittääkseni normaalisti elä kuvitteellisessa maailmassa. Näin olen päätellyt muutaman kirjoituksesi perusteella.

Kai minullakin on oikeus välillä kuvitella asioita ja olla vähemmän asiallinen.

Suoli24
Renita kuulostaa ihan suomalaistuneela teinitytöltä
Tätä tekevät taatusti niin mamut kuin pellavapäisen suomalaisetkin.

Naisten "kuriin" saamisen haikailu kuulostaa aivan lähi-idältä
Mamumiehet halventavat tyttöjä ja naisia?
Luonnollisestikin ryhmä 1) herättää mustasukkaisuutta ja vihantunteita miehissä
Sukupuolten kaksoisstandardi yhteisön ulkopuolisten kanssa solmittuihin parisuhteisiin

Lainaus
Tietyissä tilanteissa on parempi olla hiljaa, jos edes epäilee kirjoituksen satuttavan niitä, jotka ovat joutuneet suuren surun valtaan.

Valitettavasti en epäillyt kirjoittaessani satuttavani sillä ketään.

Kultainen sääntö

Lainaus
Vaikka kirjoitat nimimerkillä, yritä muistaa myös vastuusi.

Lähtökohtaisesti pyrin aina kirjoittamaan mahdollisimman asiallisesti kuin oikealla nimellä kehtaisin.

Lainaus
Omalla nimelläsi olisit luultavasti pitänyt sormesi kurissa.

Se on totta, että omalla nimellä kirjoittaminen pakottaisi enemmän pohtimaan näkemyksiä, mutta ei tuo "kohuttu" kirjoitukseni suuremmin poikkeaisi nykyisestä.

Lainaus
Tällä kertaa meni totaalisesti metsään ja varmaan tiedät sen jo itsekin.

Totaalisesti metsään menemisellä tarkoitat kuitenkin muutamaa lausetta kirjoituksessani, mutta mitä tässä enempää kiistelemään, onko kirjoitukseni törkeä tai typerä vai ei.

Puhut siis paskaa. Oletko Katja Martelius?

Kiitos tarkennuksesta. Olisi pitänyt tarkistaa tilastoista ennen kuin aloin mitään väittämään. En ole, mutta olitko sinä edellisessä elämässä Albert Einstein? :)

Maahanmuutto koostuu ihmisistä
Roman heitti schatzit silmille
Suomi keskiarvon yläpuolella kahdella mittarilla
Uussuomalainen perheväkivalta
Nuoren naisen ruumis löydetty Ikaalisissa

Itse ymmärsin hyvin mainiosti sen, mitä Nauris koitti viestissään kertoa.

...

Lisäksi huomauttaisin, että on todella mautonta valittaa toisen kirjoittajan kielenkäytöstä surun hetkellä, jos on itse politisoimassa asiaa.

Hyvin ymmärretty ja politisoimisesta olen jossain määrin samaa mieltä.

Erikoinen sanavalinta tosiaan. Miten olisi tämä:

Kuten edellisessä viestissä totesin, niin olen kieliopissa vähän tumpelo.
Tuossa Ellilän poimimassa sitaatissa on hyvä huomata, että siitä puuttuu tämä oleellinen lause:

Nauriin höpinöitä:
Lainaus
En tiedä kuinka korkea tai pieni se sitten on verrattuna tällaisiin tapauksiin.

Syytetty on syytön kunnes toisin todistetaan
« Viimeksi muokattu: 26.01.2011, 16:36:36 kirjoittanut Nauris »