Kirjoittaja Aihe: Standardiargumentit: 8) "Rasisti!!"  (Luettu 229304 kertaa)

Jorma Teräsrautela

  • Jäsen^^
  • **
  • Viestejä: 469
  • Liked: 1838
  • Pimeä voima
Vs: Standardiargumentit: 8) "Rasisti!!"
« Vastaus #90 : 22.08.2018, 20:46:20 »
Rasismin määritelmä  sai Suomessa uuden käänteen sen jälkeen kun sisämisteri Petteri Orpo totesi, että myös "pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia".

On kahta kriittisyyttä. Maahanmuuttopolitiikkaan voi suhtautua kriittisesti tai voi olla niin sanotusti maahanmuuttajakriittinen. Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.” (HS 22.8.2015)

Aikidon ideana on "pehmeä tie" eli viedään vastustaja sinne minne hän on muutenkin menossa. Rasisimisyytöksen voisi ottaa vastaan Petterin hengessä ja viedä keskustelun pakolaisten motiiveihin. Turvapaikanhakijoiden hakemuksista suurin osa hylätään ja melkein kaikki ovat tulleet Suomeen sellaisista maista, jotka jo ovat heille turvallisia. Osa asylum-väestä jopa lähtee itse takaisin ennenkuin päätös turvapaikasta tulee. Niinpä voisi väittää, että Geneven pakolaissopimusta käytetään jo muihin tarkoituksiin kuin oli tarkoitus. Tämä on pakolaisten motiivien arvostelua ja siten rasismia sisäministerin määritelmän nojalla.

Juttua voisi jatkaa sanomalla, että jokaisen ajattelevan ihmisen pitäisi näillä tiedoilla olla rasisti ja ellei ole voi tarjoutua antamaan henkilölle lisätietoa.

Tämä on metodina rasismi -käsitteen ridikulaatio eli naurettavaksi tekeminen. En ole päässyt kokeilemaan, miten se toimii.


 
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Tagit: