Kirjoittaja Aihe: 2009-04-01 Italia: Välimeren vaarat ja Lampedusan liikenne (yhdistetty)  (Luettu 890106 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
https://yle.fi/a/74-20065109

Lainaus käyttäjältä: Yle
Juttua varten on haastateltu Lääkärit ilman rajoja -järjestön humanitäärisen avun päällikköä Silvia Mancinia.

Mohamed Condén tarina perustuu hänen eri haastattelukerroilla kertomaansa.

Olisikohan neljäs juttu lyhyen ajan sisään, jossa toimittaja Jenna Vehviläisen lähteenä Lääkärit ilman rajoja -meritaksijärjestö.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
Olisikohan neljäs juttu lyhyen ajan sisään, jossa toimittaja Jenna Vehviläisen lähteenä Lääkärit ilman rajoja -meritaksijärjestö.

Eikä Hesari halua olla sen huonompi, vaan senkin on täytynyt hankkiutua meritaksiristeilylle:

Lainaus
Olette turvassa

Eurooppaan pyrkii Välimeren kautta moninkertaisesti siirtolaisia verrattuna Suomen itärajaan. Valokuvaaja Ville Maali pääsi pelastusaluksen kyytiin syksyiselle merelle. Aluksella vuorottelivat viha ja kiitollisuus, lohduttomuus ja riehakkuus.

On lokakuu, mutta Marseillen vanhassa satamassa Ranskassa on kesäisen lämmintä. Aurinkoiseen satamaan on ankkuroitu Norjan lipun alla purjehtiva Ocean Viking. Se on 69-metrinen alus ja toiminut aiemmin öljylauttojen huoltotehtävissä.

Nykyään Ocean Vikingia vuokraa SOS Mediterranee -niminen järjestö. Se auttaa Välimerellä merihätään joutuneita siirtolaisia. Humanitääristä avustustyötä pitkään tehnyt antropologi Sophie Beau perusti sen merikapteeniystävänsä Klaus Vogelin kanssa vuonna 2015.

Järjestö syntyi paikkaamaan Välimerelle syntynyttä pelastustyhjiötä. Italia oli lopettanut operaatio Mare Nostrumin vain vuoden toiminnan jälkeen. Välimerestä oli pelastettu yli 150 000 merihätään joutunutta ihmistä, mutta operaatio oli kohdannut rajua poliittista vastustusta.

”Ajattelimme Klausin kanssa, että jos voimme kokemuksemme yhdistämällä pelastaa yhdenkin ihmishengen, velvollisuutemme on tehdä se”, Beau sanoo.

[...]

Kuusiviikkoisen partiointijakson varajohtajana toimii Mar. SOS Mediterranee ei kerro työntekijöidensä koko nimiä järjestön kohtaaman häirinnän ja uhkailun takia.

Mar on majakanvartijan lapsi ja elänyt Välimerellä koko ikänsä.

”Välimerestä elää kuva idyllisenä ikuisen auringon ja loputtoman hyvän kelin merenä. Todellisuudessa sääolosuhteita on vaikeampi ennakoida kuin suurilla valtamerillä.”

Keskisen Välimeren reitti on YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan maailman vaarallisin siirtolaisreitti. Yksi kuudesta yrittäjästä kuolee. Tänä vuonna Välimeren ylityksissä on kuollut tilastojen mukaan yli 2 500 ihmistä. Todellisen lukumäärän uskotaan olevan huomattavasti suurempi.

[...]

Veneestä pelastetaan 29 ihmistä. Syyrialaisia, sudanilaisia ja bangladeshilaisia. Ilman huoltajaa liikkeellä olevia alaikäisiä on yhdeksän.

Lyhyen venematkan aikana takaisin emoalukselle selviytyjillä on yksi kysymys ylitse muiden: emmehän joudu takaisin Libyaan?

Pian sen jälkeen kun pelastetut on saatu nostettua laivaan, eräs miehistön jäsen kuiskaa minulle ohi mennessään: ”Libyan rannikkovartiosto on tulossa.”

Tunnelma komentosillalla on varautunut. Lähestyvää harmaata partioalusta kiikaroidaan hiljaisuuden vallitessa.

Libyan rannikkovartioston alus 658 Fezzan ohittaa Ocean Vikingin ja ajaa tyhjänä meressä kelluvan lasikuituveneen luo.

Arabiantaitoinen Sana on puhelimessa Libyan rannikkovartioston edustajan kanssa.

”Kiitos, kiitos paljon. Ilo on meidän puolellamme”, kuuluu kaiuttimista Ocean Vikingin komentosillalla.

Sana purskahtaa epäuskoiseen nauruun. Yhteistyö libyalaisten kanssa ei aina ole näin ystävällismielistä.

SOS Mediterranee pitää Libyan rannikkovartiostoa alueen suurimpana turvallisuusriskinä.

[...]

Pelastettujen tarinoissa toistuvat Libyassa koetut kauheudet: päivittäinen väkivalta, kidutus, kiristäminen sekä summittaiset vangitsemiset ja vangituilla ihmisillä kaupankäynti eri asejoukkojen välillä.

”Elämäsi muuttuu helvetiksi sillä hetkellä, kun lähdet salakuljettajan matkaan. He ammuskelevat kännissä ilmaan kalašnikoveillaan ja pieksevät sinut pienimmästäkin syystä.”

Libya on valhe, suuri valhe. Olemme heille vain peliä. Sinulle sanotaan: ’Tule Libyaan, viikon päästä olet Italiassa.’ Maassa ei ole toimivaa hallintoa. Valtaa pitävät mafia ja erilaiset asejoukot.”

”Oikeat, isot salakuljettajat ovat Libyan viranomaisia. Itäinen Libya on täynnä ihmisiä, joille on luvattu, että he pääsevät liikkeelle, kunhan maa saa seuraavat rahansa EU:lta.

Libyassa elää arvioiden mukaan yli 700 000 siirtolaista, joista merkittävän osan uskotaan olevan matkalla Eurooppaan.

[...]

Italia on jo vuosia hankaloittanut Välimerellä toimivien järjestöjen toimintaa. Pelastusaluksen edellytetään nykyisin suuntaavan maihinlaskupaikkaan heti kun se on tehnyt yhdenkin pelastuksen.

IMRCC määrää yleensä maihinlaskupaikaksi sataman, jonne on matkaa useita vuorokausia. Pelastusalukset ovat tietysti sen ajan pois pelastustöistä ja joutuvat sivuuttamaan hätäkutsut rangaistuksen uhalla.

SOS Mediterranee -järjestön mukaan käytäntö on vastoin kansainvälistä merilakia.

Miehistön lepohuoneessa joku purskahtaa itkuun:

”29 ihmistä ja 2 000 merimailia, minkä takia?”

”Vitun Italia. En ymmärrä, miten ne nukkuvat yönsä.”

[...]

Nyt 18-vuotias Yousefa päätti jättää kotinsa Sudanin Omdurmanissa, kun hän oli 13. Hän oli joutunut lopettamaan koulunkäynnin maata vaivaavien levottomuuksien vuoksi.

Yousefa soitti perheelleen kertoakseen lähdöstään vasta kun oli päässyt Sudanin länsiosiin. Hän säästi siellä rahaa erilaisissa hanttihommissa ja lähti sitten Tšadin kautta Libyaan.

Kolmen ja puolen vuoden aikana Yousefa on ollut sekä viranomaisten että epämääräisten asejoukkojen vankina monenlaisissa paikoissa. Yksi pahimmista sijaitsi hänen mukaansa Ash Shwayrifin kaupungissa.

”He tuhosivat psyykeeni. Aloin epäillä itseäni. Mitä teen täällä? Miksi olen saattanut itseni tähän tilanteeseen? Ajattelin, että olenko itse rikollinen.

[...]

Tulevaisuudensuunnitelmista kysyttäessä Yousefa hymyilee leveästi ja osoittaa kontin katossa olevia loisteputkivalaisimia.

”Opiskelin Sudanissa sähköasentajaksi. Euroopassa haluan palata kouluun, ja toivottavasti jonain päivänä olen tärkeä sähkömies. Inshallah, jos jumala niin tahtoo.”

[...]

Pelastustiimin johtaja Giannis istuu muovituolissa aluksen klinikalla.

”Uskon, että Eurooppa oli toisen maailmansodan jäljiltä täynnä ihmisiä, jotka katuivat. Ihmisiä, joista tuntui, että heidän olisi pitänyt tehdä enemmän ja aiemmin”, hän sanoo.

”En minä halua syyttää ihmisiä, jotka lojuvat sohvalla. Olen tehnyt sitä itse ja saatan palata tekemään sitä pian uudestaan.”

Giannis hengähtää.

”Mutta kyse on pienistä teoista ja arvoista. Siitä, hyväksymmekö arvoksemme sen, että annamme ihmisten kuolla rajoillemme.
Helsingin Sanomat 23.12.2023

Pelastustiimin johtaja Giannis ei ymmärrä olevansa itse lenkki rikollisten operoimassa ketjussa, joka houkuttelee ihmisiä lähtemään Libyaan ja Välimeren yli henkensä vaarantaen. Kukaan Libyaan laittomasti hankkiutunut ei voi enää olla epätietoinen siitä, mitä maassa tapahtuu:

Lainaus käyttäjältä: HS
Hassan vietti Libyassa yli kolme vuotta, suuren osan ajasta vangittuna. Hän kertoo säännöllisestä kiduttamisesta, jolla kiristettiin rahaa perheeltä. ”Matka Bangladeshista tänne laivan kannelle on maksanut minulle yli 25 000 dollaria. Perheeni Bangladeshissa on menettänyt maansa ja talonsa. Vaimoni joutui myymään kultakorut, jotka hän sai häälahjaksi.”
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Juoni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 708
 • Liked: 906
SOS Mediterranee on saksanjuutalaisen Axel Steier-nimisen miehen perustama.

Ihan vain jotta ei pääsisi unohtumaan ketkä tuota touhua kulisseista käsin pyörittävät.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 963
 • Liked: 50162
SOS Mediterranee on saksanjuutalaisen Axel Steier-nimisen miehen perustama.

Ihan vain jotta ei pääsisi unohtumaan ketkä tuota touhua kulisseista käsin pyörittävät.

Pelkät juutalaisetko meritakseja ajavat? Vai onko joukossa siis juutalaisiakin meritaksikuskeja?

Juutalaisetko EU:n johdossa ovat? Juutalaisetko Suomessakin vokkibisnestä pyörittävät? Juutalaisiako refugees welcome-porukka oli ja on? Ihan itse mutavyöryä haluamme ja toteutamme.

Ettei unohtuisi, että juutalaiset tätä matusirkusta Euroopassa ja Suomessa eivät tosiaankaan pyöritä, ei kulisseissa eivätkä näyttämöllä.
« Viimeksi muokattu: 28.12.2023, 08:49:48 kirjoittanut Emo »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
Lainaus
Eurooppaan pyrkivät kokevat hirveyksiä

ENSIN vaarallinen matka Saharan halki ja toinen yli Välimeren – mutta mitä on välissä?

”Libya on oikea ihmissilppuri”, sanoo Lääkärit ilman rajoja -järjestön Lucia Eches ranskalaisessa Ulkolinja-dokumentissa Libya, pakolaisten helvetti.

Hän hoitaa vanki- ja kidutuskeskuksista tuotuja siirtolaisia, joista monet ovat alaikäisiä.

Asejoukot sieppaavat siirtolaisia ja kiduttavat näitä rahaa kiristääkseen. Videoita saatetaan lähettää omaisille rahahanojen avaamiseksi. Vangittuja voidaan pakottaa orjatyöhön.


Siitä lähtien kun diktaattori Muammar Gaddafi syöstiin vallasta ja surmattiin vuonna 2011, Libya on jakautunut erilaisten asejoukkojen alueisiin.

Ne pyrkivät hallitsemaan keskuksia, joihin siirtolaisia kootaan. Tämä tuo rahaa sekä omalta hallitukselta että avustusjärjestöiltä. Käytännössä keskukset voivat olla sotilastukikohtien ja vankiloiden yhdistelmiä. Ulkomaita asia ei juuri kiinnosta.

[...]

Libyan läpi Eurooppaan pyrkii väkeä kymmenistä Afrikan ja Lähi-idän maista. EU maksaa Libyan rannikkovartiostolle, jotta se ottaisi siirtolaisveneitä kiinni kaukana maan rannikolta.

Ihmiset tuhlaavat rahansa ja elämänsä yrittääkseen mantereelle, joka ei heitä halua.

Sara Cretan toimittama dokumentti vie moneen vaaralliseenkin paikkaan Libyassa.

Se luottaa haastateltujen ihmisten todistusvoimaan. Laajemmin Libyan lähihistoriaa ja ulkomaiden valtapelejä ei selosteta, vaikka se auttaisi ymmärtämään maan tilannetta. Myös eurooppalaisten peleistä maassa voisi antaa hiukan lisävalaistusta. Pakolaiset ja siirtolaiset ovat monen tahon pelinappuloina.

Ulkolinja: Libya, pakolaisten helvetti, TV1 klo 22.45 & Yle Areena.
Helsingin Sanomat 28.12.2023

Miksi nämä ihmiset tunkevat väkisin ihmissilppuri-Libyaan? Eivät ainakaan paetakseen vainoa ja kidutusta.

Dokumentin näkökulma tulee selväksi jo pakolainen-sanan väärinkäytöstä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 508
 • Liked: 3535
Lainaus käyttäjältä: HS
...”Ajattelimme Klausin kanssa, että jos voimme kokemuksemme yhdistämällä pelastaa yhdenkin ihmishengen, velvollisuutemme on tehdä se”, Beau sanoo...
Pelastatte Klaussin kanssa paljon enemmän ihmishenkiä, jos menette lähtömaihin jo ennakkoon ja tekemään kaikkensa, ettei yksikään ihminen lähde merelle odottamaan pelastusta tai kuolemaan.

Tai sitten palautatte kaikki pelastetut takaisin sinne mistä ovat tulleet, vastaväitteistä huolimatta. Kun kaikki pelastajat tekevät tuota riittävän kauan, niin ennen pitkään kukaan ei lähde hengenvaaralliseen meren ylittämiseen, kun ketään pelastajaa ei ole heitä odottamassa.

Minusta tuntuu, ettei kukaan pelastaja, uskalla edes harkita saati kokeilla sellaisia toimenpiteitä, jotka vähentävät huomattavasti  tai täysin "pakolaisten" motivaatiota lähtemästä merelle.

Vai onko kyseessä sellaiset "Hyvää Tekevät" henkilöt, joille on tärkeintä saada itselleen hyvä omatunto ja kehuja ihmisoikeusaktivisteilta ja -järjestöiltä, kun kokevat tekevänsä jotain erittäin tärkeää tehtävää?

Se että tuollainen toiminta vain lisää sellaisten ihmisten motivaatiota lähtemään merelle, joilla ei selvästikään ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, ei näytä olevan tärkeä asia tuollaisille ihmisille

Urban Moving Systems

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 422
 • Liked: 1015
SOS Mediterranee on saksanjuutalaisen Axel Steier-nimisen miehen perustama.

Ihan vain jotta ei pääsisi unohtumaan ketkä tuota touhua kulisseista käsin pyörittävät.

Pelkät juutalaisetko meritakseja ajavat? Vai onko joukossa siis juutalaisiakin meritaksikuskeja?


Ainakin artikkelin julkaisuhetkellä eli vuonna 2019 vain yksi alus (mainittu Ocean Viking) toi "pakolaisia" Eurooppaan. "Central Welfare Board of Jews in Germany" rahoittaa meritaksin toimintaa ja operaatiossa on mukana myös IsraAID-apujärjestön israelilaiset asiantuntijat, jotka auttavat uusia eurooppalaisia integroitumaan mahdollisimman mukavasti Eurooppaan.
Lainaus
In Germany, Jewish funds help keep Mediterranean migrant rescue missions afloat

As thousands flee Africa on flimsy boats, just one ship operates in the area between Libya and Italy. A Jewish aid group is partnering up with others to help its operators

BERLIN — There is currently a single rescue ship operating in the central Mediterranean to aid the thousands of refugees and migrants attempting to cross on their own from northern Africa over to Europe, according to its operators.

The rescue ship, dubbed the Ocean Viking, set sail early last month from Marseilles. It is run by the nonprofit humanitarian organization SOS Mediterranee, and the Central Welfare Board of Jews in Germany has joined a number of other aid groups in supporting its efforts.

The Ocean Viking made headlines across Europe last month when, less than two weeks after its launch, it had already collected 356 migrants, mostly from Sudan, from boats in distress off the Libyan coast. Over capacity, the ship was then forced to idle in international waters for nearly two weeks as European countries reluctantly hashed out an agreement to absorb the asylum seekers.
...

“We as a Jewish organization feel obliged not to be bystanders in a situation where there’s a humanitarian crisis taking place in front of our eyes, especially when it’s so close to Europe,” Central Welfare Board executive director Aron Schuster told The Times of Israel.

“Everything that we do as a social and welfare organization is on the one hand based on of course humanitarian rights, but also on Jewish values,” he said. “And as the Talmud says — when one saves even a single life, it’s like saving all of humanity.”


109 worlds saved

Following the standoff, the Ocean Viking returned to sea. This past Tuesday it conducted two missions to rescue a total of 109 people, including a newborn baby.

The Ocean Viking covers the central Mediterranean Sea, from Libya northward to the Italian island of Lampedusa and the south of Sicily, with Malta in between, Starke said. He said the area that the rescue mission covers is vast, and that migrants are fleeing Libya on a constant basis because the situation there is so terrible.

Starke said rescue ships such as Ocean Viking are necessary because no one else will rescue these people. “They leave on dinghies and small rubber boats which are not made to go out in the high sea, and the chance of them to go out to sea and drown is very, very likely,” he added.

Starke enumerated other rescue boats from NGOs such as Sea Watch and Sea Eye. He said there’s also a boat called Alan Kurdi, which is named after the three-year-old Syrian boy who drowned in September 2015 and whose picture became the poster for the migrants’ plight. “They have 13 migrants aboard now, but they are in a standoff position between Sicily and Malta waiting for a port of safety. So it’s only us currently in this particular search and rescue zone,” Starke said.
...


Enter the Jewish community

The Central Welfare Board’s participation comes by way of Aktion Deutschland Hilft (ADH), an umbrella aid group made up of 23 member organizations. ADH issues calls to action for various causes it thinks members may support. Member organizations may then choose whether to respond to that call to action in the form of financial aid.

In the case of the Ocean Viking, only four or five groups answered the ADH’s call to action. The Central Welfare Board was among them.
...

“But if it comes to a matter of humanitarian aid,” Schuster said, “this is where we step in, and this is where we try to support according to our resources as much as possible.”
...

In total, the ADH gave Euros 150,000 ($167,000) to SOS Mediterranee this year, Starke said. He said that the mission of the Ocean Viking costs $14,000 a day, and that most of the 1.3 million euros ($1.45 million) that his organization raised last year came from private individual donors giving anywhere from 10 to 100 euros.

It’s important in a mission such as this to appeal to as large an audience as possible, said Starke, emphasizing that there are human and legal obligations to what SOS Mediterranee is doing.

“Money is important to run this expensive mission, but the moral support is much more important for us,” Starke said.

“We face a lot of challenges and a lot of conflict within various parts of society who do think that the work we do is related to migration, and there’s often quite a bit of racism at the root of it. That’s why it’s very important to us to have a broad alliance, including the Welfare Board, to say they support this, and therefore there’s no question that people are not allowed to die,” he said.


With German innovation, Israelis come to aid

The Central Welfare Board, said Laura Cazes, advisor on organizational development for the organization, might not have as much funding to dedicate to the Ocean Viking as it would like – but financial support is only one of the ways her group helps migrants and refugees.

“The issue of migration has always been one of the central tasks of the Welfare Board because the Jewish community, even before the Holocaust, has always been involved in this issue, of Jews from the East seeking better lives towards the West, and ending up in Germany,” said Cazes.
...

Schuster said that while the Central Welfare Board didn’t have the resources or capacity to erect huge shelters or provide first aid, the organization was able to form a partnership with the Israeli humanitarian organization IsraAID and helped establish a national branch in Germany.

IsraAID brought in experts from Israel – social workers, psychologists, trauma experts
– “and we used the connections that we have with the other big welfare organizations to basically provide the expertise of the experts from IsraAID in the facilities of other welfare organizations,” said Schuster, who now also sits on the board of IsraAID Germany.

“One of the things that are special about these trauma experts is that some of them are Arabic-speaking Israelis,” he said. “So, on top of the expertise in regards to the subject, there is also a cultural sensitivity towards the issues of people coming from Syria, for example.”

For this initiative, the Central Welfare Board won the prestigious National Integration Prize from the German chancellor, Angela Merkel, in 2018.
...

https://www.timesofisrael.com/in-germany-jewish-funds-help-keep-mediterranean-migrant-rescue-missions-afloat/
Natsiporukkaakin Hommalla on - jäsen DuPont allekirjoittaneesta

Ainoa tulkinta on että olet juutalaisten vihaaja ja niitä on hämmästyttävän paljon. Ei ihme että oli holokausti - jäsen Caucasian allekirjoittaneesta

Urban Moving Systems

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 422
 • Liked: 1015
Artikkelissa mainitut muut alukset ovat myös saksalaisten apujärjestöjen nimissä. Ensin mainittu Sea Watch on
samannimisen järjestön operoima. Taustatietoa omistajista/perustajista ei löydy. Sea Eye ja Alan Kurdi ovat
Sea Eye -avustusjärjestön aluksia. Taustatietoa omistajista/perustajista ei löydy. Edellä mainitun saksanjuutalaisen Axel Steierin Mission Lifeline -avustusjärjestön aluksia ovat Lifeline, Eleonore ja Rise Above.

Lainaus
Starke enumerated other rescue boats from NGOs such as Sea Watch and Sea Eye. He said there’s also a boat called Alan Kurdi, which is named after the three-year-old Syrian boy who drowned in September 2015 and whose picture became the poster for the migrants’ plight. “They have 13 migrants aboard now, but they are in a standoff position between Sicily and Malta waiting for a port of safety. So it’s only us currently in this particular search and rescue zone,” Starke said.

Lainaus
Greeting MISSION LIFELINE

Every day, people risk their lives because they have to flee their homes. They are drowning in the Mediterranean. They freeze to death in forests on Europe’s external border. They live like prisoners in inhumane camps – forgotten and lost. MISSION LIFELINE does not accept this. It is not just a commandment of humanity. The duty to rescue people from distress at sea, from the danger of war, from danger to life and limb is enshrined in international law. Where states fail, MISSION LIFELINE acts.
...

Axel Steier
Board of
MISSION LIFELINE e.V.

https://juedische-woche-dresden.de/greeting-mission-lifeline/?lang=en
Natsiporukkaakin Hommalla on - jäsen DuPont allekirjoittaneesta

Ainoa tulkinta on että olet juutalaisten vihaaja ja niitä on hämmästyttävän paljon. Ei ihme että oli holokausti - jäsen Caucasian allekirjoittaneesta

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 861
 • Liked: 2534
Lainaus
The Talmud teaches that we Gentiles are mere slaves; animals made in human form to serve the jews.

https://gab.com/White__Rabbit/posts/111135401150872849

https://gab.com/ClownFeet9000/posts/111097755449670230


Who says they don't integrate???
Swiss. Zurich. Is this the Europe where you want to raise your children?

https://gab.com/HUNTER-II/posts/111097475723685190/media/1?timeline=video-clips

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 861
 • Liked: 2534
Lainaus
How old is this girl? How f*cking dare they!

Imagine a group of Muslim children walking through the streets of the UK and groups of Christians, jews, any other religious group converting them? There'd be outrage.

Where are her parents? Do they know these sickos did this to her?


Kuinka vanha tämä tyttö on? Miten he kehtaavat!

Kuvitelkaa, että joukko muslimilapsia kävelee Britannian kaduilla ja kristittyjen, juutalaisten tai minkä tahansa muun uskonnollisen ryhmän ryhmät käännyttävät heidät? Siitä seuraisi paheksuntaa.

Missä hänen vanhempansa ovat? Tietävätkö he, että nämä sairaat tekivät tämän hänelle?

https://gab.com/TommyRobinsonOfficial/posts/111618684368065353

Karjala

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 306
 • Liked: 652
Lainaus käyttäjältä: Tommy Robinson
Invaders throw their ID's into the sea as they cross the channel.

All men as usual.

Pose as they're driven to their taxpayer funded hotel upon arrival.
🔗 https://gab.com/TommyRobinsonOfficial/posts/111734329033608786

Jos ei ole nähnyt ennen miten henkkarit lentää välimeren pohjaan tästä 32 sekunnin videosta voi vähä omin silmin, ja hymyillen ne henkkarit lentää.
Itse olen pitänyt henkkreita äärimmäisen hyvin tallessa kun olen siirtynyt maasta toiseen. Olenkohan toiminut väärin? Saisinko ruuat, asunnon ja palvelut jos kävisin heittämässä henkkarit välimereen?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Lainaus käyttäjältä: Konekäännös
Italiassa Giorgia Meloni ei ole vastuussa, vaan kansalaisjärjestöt vastaavat. Espanjalainen kansalaisjärjestö Open Arms kaataa laittomia maahanmuuttajia Salernoon, Italiaan. He ovat ilman henkilötodistuksia, mutta älypuhelimilla, valmiina vastaanottamaan tukia, taskurahaa ja monia muita etuja. Loputon hulluus.
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Huomaa yhteinäinen asustus. Soroksen NGO on ostanut savimaja-asukkaille länsimaiset vaatteet ja iPhonet, jotta näyttävät paremmin Eurooppa-yhteensopivilta.

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Näitä ei ole NGO-lortot vielä ehtineet pukea. Kevyesti tuntuvat matkustavan mantereelta toiselle ...

« Viimeksi muokattu: 19.01.2024, 17:00:20 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Näkkileipää lapsille.

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Meloni kusetti erittäin taitavasti meitä kaikkia.

Lainaus käyttäjältä: konekäännös
Italialainen Meloni sanoo haluavansa lisää massamaahanmuuttoa, sen on vain oltava "laillista". Meloni on ollut Italialle katastrofi toistaiseksi, niin valtava pettymys. Hänen äänestäjiensä täytyy tuntea itsensä huijatuksi.

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Täytyypä ottaa tämäkin huomioon tulevaisuudessa.

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
NGO-lortot mielipuuhassaan.

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 024
 • Liked: 91044
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Tulossa pian sinunkin kaupunkiisi!

— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
En muista, onko tästä ollut aiemmin mainintaa, mutta Maikkarin aamu-tv:ssä eilen juttu siitä, että parikymmentä SPR:n työntekijää on työskennellyt viime vuosina Välimeren meritaksitoiminnassa.

Lainaus
5-vuotiaiden siirtolaislasten kysymys pysäytti SPR-lääkäri Tuulian Välimerellä: "Lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit päällään, eihän sitä voi olla itkemättä"

Joensuulainen lääkäri Tuulia Katajavuori oli Välimerellä avustustyöntekijänä laivalla pelastamassa ja hoitamassa merihädästä pelastettuja. Hänen mieleensä ovat jääneet erityisesti siirtolaislasten kovat kohtalot.

Katajavuoren mukaan hän ei osannut Suomessa kuvitella, millaista Välimerellä todellisuus on.

– Joillakin lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit. Eihän sitä voi olla itkemättä, jos todellinen hätä tulee – miten paljon se liivi auttaa keskellä pimeää Välimerta, kertoo liikuttunut Katajavuori.

Suomesta Välimeren operaatiossa on ollut viime vuosina vajaa parikymmentä terveydenhuollon ammattilaista, joita motivoi auttamisen halu ja ammatillisen kokemuksen kartuttaminen. Katajavuori kuului monikansalliseen tiimiin, joka pelasti Ocean Viking -laivalla.

Katajavuoren mieleen ovat jääneet erityisesti myös ne siirtolaislapset, joiden maailmassa politikalla on jo pienestä pitäen vahva rooli.

– Sinne laivaan tuli pieniä lapsia ja ihan pienet lapset jo viisivuotiaat heti laivaan pelastamisen jälkeen kysyivät, oletteko Israelin vai Palestiinan puolella?

Katajavuori sanoo pohtineensa, että Euroopassa valtaosa kysyy, tykkäätkö Elisasta vai Annasta?

– Kyllähän se pysäyttää tällainen kysymys.
MTV 3.2.2024
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 466
 • Liked: 4101
^Suomessahan on ylituotantoa lääkäreistä, hyvä että löytävät puuhastelupaikan edes jostain. SPR:n rahoituskin näyttää olevan kunnossa.
Tottelematon tieto aktivismissa

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 861
 • Liked: 2534
Lainaus
Augustin Goland: Väestönvaihto Länsi-Euroopan tyyliin

Vaikka Euroopan maat ryhtyisivät kunnon taistoon laitonta maahanmuuttoa vastaan, mitä useimmat eivät ole vielä tehneet, ei se tulisi pysäyttämään käynnissä olevaa väestönvaihtoa. Tämä yhteiskuntakokeilu jatkaisi kulkuaan, joskin vähän hitaammin ja vanhalle mantereelle päätyisi nykyistä vähemmän rikollisia, sekä islamilaisia terroristeja.

Vuosien kulussa massamaahanmuutosta Länsi-Eurooppaan, joka alkoi 1970-luvulla, on tullut itseään ruokkiva ja sen kasvusta eksponentiaalinen. Tämä osittain, koska päättävä eliitti on tottunut asioiden tilaan, eikä halua sulkea rajoja seurauksista välittämättä ja osittain, koska maahanmuuttajien ja pakolaisten perheen yhdistämisistä on tullut normi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen suojeluksessa. Toinen merkittävä asia on Afrikasta ja Lähi-idästä tulevien maahanmuuttajien eurooppalaisia suuremmat lapsimäärät.

Väestövaihto termin loi alun perin ranskalainen kirjailija Renaud Camus ja se on sittemmin saanut pahamaineisen leiman äärioikeistolaisena salaliittoteoriana. Kuitenkin väestönvaihto yksinkertaisesti kuvaa mitä on juuri nyt tapahtumassa Länsi-Euroopassa, jossa kantaväestön syntyvyys on alhaista ja taas nopeasti kasvavan vierasperäisen populaation korkeaa.

Jotkut pitävät parempana käyttää termiä ”käänteinen kolonisaatio”. Ranskalainen historioitsija Bemard Lugan kirjoitti kirjan aiheesta, joka julkaistiin viime vuonna nimellä Kuinka Ranskasta on tullut siirtomaidensa siirtomaa (Huom. suomennus nimestä How France has Become the Colony of its Colonies).
..
..

https://www.kansalainen.fi/augustin-goland-vaestonvaihto-lansi-euroopan-tyyliin/

https://www.amren.com/features/2023/06/the-great-replacement-western-european-style/

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 861
 • Liked: 2534
Lainaus
Enoch Powell predicts the future, which anyone could have done, but he was the only politician who dared to say it.

Enoch Powell ennustaa tulevaisuutta, minkä kuka tahansa olisi voinut tehdä, mutta hän oli ainoa poliitikko, joka uskalsi sanoa sen.

https://gab.com/Tom_Quick/posts/111132323268398961/media/1?timeline=video-clips
« Viimeksi muokattu: 18.02.2024, 11:20:40 kirjoittanut JiM »

KamalaJari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 469
 • Liked: 748
 • Kaikkea täällä sanomaasi voidaan käyttää sinua ...
En muista, onko tästä ollut aiemmin mainintaa, mutta Maikkarin aamu-tv:ssä eilen juttu siitä, että parikymmentä SPR:n työntekijää on työskennellyt viime vuosina Välimeren meritaksitoiminnassa.

Lainaus
5-vuotiaiden siirtolaislasten kysymys pysäytti SPR-lääkäri Tuulian Välimerellä: "Lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit päällään, eihän sitä voi olla itkemättä"

Joensuulainen lääkäri Tuulia Katajavuori oli Välimerellä avustustyöntekijänä laivalla pelastamassa ja hoitamassa merihädästä pelastettuja. Hänen mieleensä ovat jääneet erityisesti siirtolaislasten kovat kohtalot.

Katajavuoren mukaan hän ei osannut Suomessa kuvitella, millaista Välimerellä todellisuus on.

– Joillakin lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit. Eihän sitä voi olla itkemättä, jos todellinen hätä tulee – miten paljon se liivi auttaa keskellä pimeää Välimerta, kertoo liikuttunut Katajavuori.

Suomesta Välimeren operaatiossa on ollut viime vuosina vajaa parikymmentä terveydenhuollon ammattilaista, joita motivoi auttamisen halu ja ammatillisen kokemuksen kartuttaminen. Katajavuori kuului monikansalliseen tiimiin, joka pelasti Ocean Viking -laivalla.

Katajavuoren mieleen ovat jääneet erityisesti myös ne siirtolaislapset, joiden maailmassa politikalla on jo pienestä pitäen vahva rooli.

– Sinne laivaan tuli pieniä lapsia ja ihan pienet lapset jo viisivuotiaat heti laivaan pelastamisen jälkeen kysyivät, oletteko Israelin vai Palestiinan puolella?

Katajavuori sanoo pohtineensa, että Euroopassa valtaosa kysyy, tykkäätkö Elisasta vai Annasta?

– Kyllähän se pysäyttää tällainen kysymys.
MTV 3.2.2024


Jos joku vielä luulee että tohtorit siellä SPR hommissa talkoilevat niin luulevat väärin, he saavat siellä hyvää palkkaa.
Kuten tietysti oikein onkin, kyllähän työstä palkka on saatava.

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 508
 • Liked: 3535
En muista, onko tästä ollut aiemmin mainintaa, mutta Maikkarin aamu-tv:ssä eilen juttu siitä, että parikymmentä SPR:n työntekijää on työskennellyt viime vuosina Välimeren meritaksitoiminnassa.

Lainaus
5-vuotiaiden siirtolaislasten kysymys pysäytti SPR-lääkäri Tuulian Välimerellä: "Lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit päällään, eihän sitä voi olla itkemättä"

Joensuulainen lääkäri Tuulia Katajavuori oli Välimerellä avustustyöntekijänä laivalla pelastamassa ja hoitamassa merihädästä pelastettuja. Hänen mieleensä ovat jääneet erityisesti siirtolaislasten kovat kohtalot.

Katajavuoren mukaan hän ei osannut Suomessa kuvitella, millaista Välimerellä todellisuus on.

– Joillakin lapsilla oli Frozen -kelluntaliivit. Eihän sitä voi olla itkemättä, jos todellinen hätä tulee – miten paljon se liivi auttaa keskellä pimeää Välimerta, kertoo liikuttunut Katajavuori.

Suomesta Välimeren operaatiossa on ollut viime vuosina vajaa parikymmentä terveydenhuollon ammattilaista, joita motivoi auttamisen halu ja ammatillisen kokemuksen kartuttaminen. Katajavuori kuului monikansalliseen tiimiin, joka pelasti Ocean Viking -laivalla.

Katajavuoren mieleen ovat jääneet erityisesti myös ne siirtolaislapset, joiden maailmassa politikalla on jo pienestä pitäen vahva rooli.

– Sinne laivaan tuli pieniä lapsia ja ihan pienet lapset jo viisivuotiaat heti laivaan pelastamisen jälkeen kysyivät, oletteko Israelin vai Palestiinan puolella?

Katajavuori sanoo pohtineensa, että Euroopassa valtaosa kysyy, tykkäätkö Elisasta vai Annasta?

– Kyllähän se pysäyttää tällainen kysymys.
MTV 3.2.2024
Minulla olisi muutama kysymys kysymys Katajavuorelle.

Ensimmäinen kysymys: Miksi Suomen SPR osallistuu laittoman maahantulon järjestämiseen Välimerellä ja samalla houkuttelee jatkossakin lukemattomia ihmisiä hengenvaaraan?

Toinen kysymys: Pitäisikö tuo erottaa lapsi vastuuttomilta vanhemmiltaan kun tuolla tavalla vaarannetaan, 5-vuotiaan lapsen henki?

Mitä helve**iä teidän pelastajien päässä oikein liikkuu, kun että tee yhtään mitään, mikä estäisi jo ennakkoon lähtemisen Välimerelle?

Minä todellakin toivon, että nämä "avustajat" pysähtyisivät ajattelemaan asioita oikeasti ja monesta eri näkökulmasta, eikä ainoastaan pelastettavien ja SPR:n imagon näkökulmasta?

Tuo toiminta on kuin houkuteltaisiin ihmisiä heikoille jäille, ja pelastajat odottavat kaikessa rauhassa, että saavat pelastettua suurimman osan ja hengenvaarallisen "Kuka selviää hengissä heikoista jäistä" kilpailun palkintona on pääsy parempaan elämään.

Sehän ei tietenkään käy, että ihmisiä kehotetaan ennakkoon lähtemästä heikoille jäille, joihin suurin osa todennäköisesti hukkuu.
« Viimeksi muokattu: 20.02.2024, 19:55:02 kirjoittanut Näkkileipä »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
Ei tämän vaikeampaa.

Lainaus
Albania hyväksyi kiistellyn sopimuksen, Italia alkaa siirtää maahan pyrkiviä siirtolaisia Albaniaan

Albaniassa parlamentti on hyväksynyt sopimuksen Italiaan pyrkivien siirtolaisten sijoittamisesta Albaniaan rakennettaviin vastaanottokeskuksiin.

Sopimuksen mukaan Italia alkaa kuljettaa Albaniaan Välimereltä kiinni ottamiaan siirtolaisia.

Albanian parlamentissa pääministeri Edi Raman ajama hanke meni läpi odotetusti valtaa pitävän sosialistipuolueen äänin 77–0. Oppositio häiritsi äänestystä muun muassa viheltämällä.

Viisivuotisen sopimuksen mukaan siirtolaiset ovat Albanien vastaanottokeskuksissa turvapaikkahakemusten käsittelyn ajan.

Albania on sitoutunut säilömään kerrallaan 3 000 siirtolaista. Vuodessa majoitettavien siirtolaisten määrä voi nousta 36 000:een, jos turvapaikkahakemusten käsittely kestää suunnitellusti noin kuukauden.

[...]

Italia maksaa keskusten rakentamisen ja kustannukset, joiden arvioidaan olevan viiden vuoden aikana yli 500 miljoonaa euroa. Italian viranomaiset ylläpitävät keskuksia ja vastaavat niiden lain mukaisesta toiminnasta.

Italia vastaa turvapaikan saaneiden vastaanottamisesta ja kielteisen päätöksen saaneiden karkottamisesta Albanian keskuksista.

Italian pääministeri Giorgia Meloni on aikaisemmin arvioinut, että keskukset olisivat toiminnassa kevään aikana.

Pääministeri Raman salakähmäisesti ajama hanke on herättänyt Albaniassa myös vastustusta. 30 opposition kansanedustajaa yritti estää sopimuksen viemällä sen perustuslakituomioistuimen käsittelyyn. Tuomioistuin näytti hankkeelle nopean käsittelyn jälkeen vihreää valoa tammikuun lopussa.

Opposition lisäksi myös ihmisoikeusjärjestöt ovat arvostelleet hanketta.

Parlamentin hyväksynnän jälkeen Albanian presidentti Bajram Begaj hyväksyy vielä muodollisesti sopimuksen.

Italiassa parlamentti on jo hyväksynyt hankkeen.
Yle 22.2.2024
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 508
 • Liked: 3535
Minä vain ihmettelen, miksi Ihmissokeusjärjestöt vastustavat tuota Italian hanketta ja mitä haittaa tuosta laista on kenellekään?

Pikemminkin kaikki hyötyvät tuon toteutuksesta, kun todennäköisenä seurauksena on ettei Italiaan pyrkivät perusteettomat tp-hakijat, jatkossa pyri Italiaan koska saattavat päätyä Italian sijasta Albaniaan ja Italia säästää rahaa, jotka olisivat menneet laittomien maassa olevien tp-hakijoiden elättämiseen.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 038
 • Liked: 9224

 Vuodessa majoitettavien siirtolaisten määrä voi nousta 36 000:een, jos turvapaikkahakemusten käsittely kestää suunnitellusti noin kuukauden.
Mitä? Noin lyhyt aika! Seuraavatkohan riittävän pilkuntarkasti niitä kuuluisia “kansainvälisiä sopimuksia”?
”Koulussa menestyminen on vain siitä kiinni, kuinka paljon ja miten teet töitä. Oma asenne vaikuttaa tosi paljon.”

Maryam Imtiaz, Pakistanista 13-vuotiaana Suomeen muuttanut Aalto-yliopiston opiskelija

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 290
 • Liked: 26941
The Telegraph: Venäjä suunnittelee Euroopan "hukuttamista" siirtolaisiin
https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6600384
Lainaus
Venäjä käyttää yksityisarmeijoita Eurooppaan kohdistuvan siirtolaisaallon hallitsemiseksi ja aseistamiseksi, kertoo brittilehti The Telegraph.

Lehti kertoo nähneensä tiedusteluasiakirjoja, joiden mukaan venäläiset toimijat ovat muodostamassa 15 000 miehen osastoa, joka koostuu libyalaisista entisistä miliiseistä. Osaston tarkoituksena on hallinnoida siirtolaisten kulkua.

Venäjä kykenee vaikuttamaan Eurooppaan suuntautuviin reitteihin, ja Britannian rajavartiolaitos varoittaa, että kevään tullen Venäjä aikoo kiihdyttää siirtolaisvirtoja.

Toiminnan tavoitteena on luoda epävakautta ja vaikuttaa Euroopan maiden vaaleihin.
...
The Telegraphin mukaan palkka-armeija Wagner on lisännyt siirtolaisuuden tarvetta Afrikassa lietsomalla epävakautta ja tukemalla ihmissalakuljettajia.

Vladimir Putin's Russia weaponising immigration to destabilise Europe
https://www.telegraph.co.uk/news/2024/02/29/putin-russia-wagner-militia-africa-immigration-europe/
Lainaus
Russia using militias in Africa to ‘weaponise’ flows of people in attempts to influence elections
...
The Kremlin has influence over a number of the main routes into the continent and border police are warning that, with the arrival of spring, Russia is likely to “intensify” its efforts to move migrants.

It has been widely feared that Vladimir Putin is using the tactic to destabilise Europe.
...
It comes as migration is set to be a key issue in the general election.

A failure to control the number of migrants coming to the UK is already seen as a major weakness for Rishi Sunak, who is struggling to push through a scheme to deport illegal migrants to Rwanda to stop the flow of small boats across the Channel.

In the year to June 2023, 52,530 illegal migrants were recorded as entering the UK, up 17 per cent on the previous year. Most of these crossed the Channel in small boats.

Figures released on Thursday revealed that the number of people granted asylum in the UK hit a record high in 2023 as officials waved through thousands of applications in an attempt to clear a huge post-pandemic backlog.
...
Frontex, the EU’s border police, says it has seen Russia using migration “as a lever in a larger game of influence and pressure”.

The agency is warning that an increasingly isolated Putin choosing to move migrants to Europe’s doorstep – both along Russia’s eastern borders and through proxies in the south, including in Africa – is a major threat to security for 2024.
...
Mercenaries including the Wagner group have been fuelling migration by increasing instability and violence in parts of Africa under their control and by physically moving migrants to the borders and supporting smugglers, experts say.

Robert Jenrick, the former immigration minister, told The Telegraph: “The UK’s adversaries are weaponising the flow of people in Europe’s near abroad, as we witnessed on the border between Belarus and Poland and Lithuania in 2021, and exacerbating instability in the Maghreb and Sahel region through the use of proxies.”

The warning has been echoed by ministers across Europe.
...
Antonio Tajani, Italy’s deputy prime minister, has said that Rome has intelligence that the mercenaries “are very active and in contact with trafficking gangs and militia interested in migrant smuggling”.

His government has blamed a surge in the number of migrants crossing the Mediterranean on Wagner, whom they accuse of waging “hybrid warfare”.

The largest increase in migrants last year was through that central Mediterranean route, according to Frontex, which noted that at 380,000, the number of irregular border crossings in 2023 was at its highest since 2016.
...
Amid growing tensions over the conflict between Israel and Gaza, Russia has also been strengthening its ties with Tunisia, another major source of migrants into the central Mediterranean.

Russian mercenaries are already known to be active across Africa, including in the Central African Republic, Mali and Sudan.
...
“If we take a look at their map, you will see that the Central African Republic holds a strategic place, which gives the Russian paramilitaries inroads to Sudan, which is another key player, and then on to the smugglers’ route through to Libya,” he said.

“The migration routes are inseparable from the localities and places where the Wagner Group and other Russian paramilitaries are present.
...
In its latest risk report, Frontex warns: “Given the extent of hostility between Russia and the West and the reduced interdependence between them, the likelihood of the instrumentalisation of migrants by Russia and Belarus has increased.

“Importantly, the instrumentalisation of migrants may not only be limited to the eastern land borders as Russia’s allies and proxies to the south and south-east could be leveraged.”

EU law defines “instrumentalisation of migrants” as a situation where another country “instigates irregular migratory flows… by actively encouraging or facilitating the movement” of migrants to the borders in order to “destabilise” the EU or a member including putting at risk “its territorial integrity, the maintenance of law and order or the safeguard of its national security”.

The European Parliament is in the process of passing an “emergency migration and asylum management procedure” to deal with the “highly worrying phenomenon” of “the increasing role of state actors in artificially creating and facilitating irregular migration, using migratory flows as a tool for political purposes”.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2024, 19:18:54 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 027
 • Liked: 131672
“Importantly, the instrumentalisation of migrants may not only be limited to the eastern land borders as Russia’s allies and proxies to the south and south-east could be leveraged.”

EU law defines “instrumentalisation of migrants” as a situation where another country “instigates irregular migratory flows… by actively encouraging or facilitating the movement” of migrants to the borders in order to “destabilise” the EU or a member including putting at risk “its territorial integrity, the maintenance of law and order or the safeguard of its national security”.

The European Parliament is in the process of passing an “emergency migration and asylum management procedure” to deal with the “highly worrying phenomenon” of “the increasing role of state actors in artificially creating and facilitating irregular migration, using migratory flows as a tool for political purposes”.

Nämä EU:n kaavailemat maahanmuuttajien välineellistämisen "hätätilamenettelyt" eivät sisällä mahdollisuutta rajan sulkemiseen ja pushbackeihin vaan kaikkea muuta. Kaikki Venäjän ja sen proxyjen Eurooppaan ohjaamat otetaan sisään myös välineellistetyksi maahanmuutoksi määritellyssä hätätilanteessa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: