HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Kari Suomalainen ja hänen pilakuvansa

<< < (33/36) > >>

Möhömaha:
 :D

akez:

--- Lainaus käyttäjältä: Alaric - 15.10.2020, 17:34:36 ---Karin piirrokset ovat klassikoita eivätkä nämä maahanmuuttokusetuksiin liittyvät asiat ole oikeastaan juuri muuttuneet noista ajoista.
--- Lainaus päättyy ---

Kari Suomalainen oli visionääri ja edelläkävijä. Hän näki jo 30 vuotta sitten selkeästi sen petkutuksen, jota suurin osa Suomen poliitikoista ja puolueista ei halua nähdä vieläkään. Sokeitako nämä lie, vaikka kaikki evidenssi on jo pöydällä, vai ohjataanko näitä jostakin? Jos jälkimmäinen, niin kuka ja mistä?

Kun Kari Suomalainen erosi/erotettiin Helsingin Sanomista vuonna 1991, niin Suomi ei ollut silloin vielä EU:n jäsen, joten ohjausta tuskin tuli vielä sieltä, joten sen täytyi olla kotimaista. Korkeintaan se saattoi olla Pohjoismaisen sosialidemokratian (+ muun vasemmiston) aiheuttamaa.

Hassua on se, että Kari Suomalainen sai vapaasti pilkata suomalaisia poliitikkoja ja puolueita, sekä jopa pyhää lehmää Neuvostoliittoa aatteineen, mutta neekereihin liittyvän humpuukin pilkkaaminen sai virran kuohumaan yli äyräiden. Näin jälkikäteen voi vain ihmetellä miten tuo oli mahdollista? Miten, milloin ja kenen toimesta neekeristä tuli se pyhistäkin pyhin lehmä? Miksi tämä asetelma jatkuu edelleen, vaikka suurin osa kansalaisista näkee nyt jo tuon humpuukin läpi?

Golimar:
Tässä on myös aivan uskomattoman oivaltava pilakuva hulluudesta joka on vain lisääntynyt.

Beef Supreme:
Tämä oli minulle uusi. Osuu ja uppoaa vielä nykyään, tosin punakynässä on myös vihreä pää.

l'uomo normale:

--- Lainaus käyttäjältä: Waldseemüller - 15.10.2020, 18:43:21 ---Tämä oli minulle uusi. Osuu ja uppoaa vielä nykyään, tosin punakynässä on myös vihreä pää.

--- Lainaus päättyy ---

Ei ole Karin piirros. Signeeraus on eri ja piirrostyylikin hieman poikkeaa Karin tyylistä. Karin ylivoimaisuus aiheutti sen, että käytännössä kaikki poliittiset pilapiirtäjät Suomessa kopioivat Karin tyyliä, säännönmukaisesti esikuvaansa huonommin. Mauri Kunnas 80-90-luvun taitteessa oli ensimmäinen erilainen, kun oli vähän aikaa Hesarissa ja sitten ehkä tuli muitakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta