HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Kari Suomalainen ja hänen pilakuvansa

<< < (34/36) > >>

Beef Supreme:
No kato helkkaria, selvä plagiaattihan tuo on.

No, hyvä silti.

Kim Evil-666:
Tämä Karin kuva on ollut hyvin ajankohtainen jo pitkän tovin, eikä loppua ole näkyvissä. Meillähän on yksi puolue puoluekentällä, jota vastaan ollaan kestokiihottuneessa tilassa- sanovat tai tekevät mitä tahansa.

Nykyäänhän, jos Kari eläisi, hänen päivärutiineihinsa kuuluisi ramppaaminen oikeussaleissa ottamassa vastaan kiihotustuomioita. Se mikä hirvittää, on se, että Karin pilakuvat ovat nykyään todellisuutta isolla kädellä. Näemmä neekeri voittaa aina, varsinkin Suomessa. Husuttelu näköjään kannattaa Hölmölässä, sillä kelagold on avoinna konkurrssiin saakka, eivätkä suomalaisten inhimilliset kärsimykset paina sen rinnalla hevonpaskaa.

Golimar:
Tähän pitäisi muuttaa ilmastonmuutos ydinsodan tilalle niin piirros kuvaisi hyvin nykypäivää.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: Golimar - 15.10.2020, 20:17:46 ---Tähän pitäisi muuttaa ilmastonmuutos ydinsodan tilalle niin piirros kuvaisi hyvin nykypäivää.

--- Lainaus päättyy ---

Ai niinku näin?

Pullervo:

--- Lainaus käyttäjältä: Waldseemüller - 15.10.2020, 18:43:21 ---Tämä oli minulle uusi. Osuu ja uppoaa vielä nykyään, tosin punakynässä on myös vihreä pää.

--- Lainaus päättyy ---

Tuo piirros on Raimo Riihimäen, joka toimi pilapiirtäjänä Keskisuomalaisessa 1974–2009.

Wikipedia: Raimo Riihimäki

--- Lainaus ---Raimo Riihimäki eli RaimoR (4. lokakuuta 1948 Uurainen – heinäkuu 2009) oli suomalainen pilapiirtäjä ja taiteilija. Hänen ensimmäiset piirroksensa julkaisi Ruotuväki varusmiesaikana. Keskisuomalaisen pilapiirtäjänä Riihimäki toimi vuodesta 1974 kuolemaansa saakka.

[...]
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta