Kirjoittaja Aihe: Blogi: Jaskan pauhantaa  (Luettu 12058 kertaa)

Ink Visitor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 466
 • Liked: 6088
 • Simply the Pest
  • Western Rifle Shooters Association
Blogi: Jaskan pauhantaa
« : 10.09.2015, 15:31:42 »
Aivan käsittämättömän tanakka kirjoitus !

Lainaus

Näin oli ennen, entäs nyt?


Kun aloitin blogikirjoittamisen edellisellä vuosikymmenellä, tein listan juttuaihioista joista uskoin saavani ensi alkuun erinäisiä viikkojuttuja. Niitä oli lähemmäs kaksikymmentä. Suurin osa tuli kulutettua alkukuukausina, pari menetti ajankohtaisuutensa, pari lässähti käyttökelvottomaksi ja pari tuli kirjoitettua vasta vuosia myöhemmin. Yksi juttuaihio, sieltä tärkeimmästä päästä jopa, jäi kummittelemaan. Tiesin miten sen kirjoittaisin, mutta jokin siinä vaivasi. Niinpä se jäi vain tekemättä, välillä unohtuen mutta palautuen aina muutaman kuukauden välein mieleen, jolloin jälleen hylkäsin sen. Sen karkea luonnos pään sisällä oli suunnilleen tällainen:

Muistuma armeija-ajalta. Istumme odottamassa – armeijassa oli aina kiire odottamaan – ja harjoitamme sotilaiden tuhansia vuosia vanhaa suosituinta ajantappokeinoa eli jauhamme sitä mitä sylki suuhun tuo. Puhumme armeijan tarpeellisuudesta ja keskustelussa nousee esiin näkökanta, että historia on loppu, sotia ei enää ole näköpiirissä vastakkainasettelun päätyttyä, joten mihin armeijaa enää tarvitaan? Tähän sanoo sanansa joukkueemme puoliulkomaalainen vahvistus: ”Me joudumme vielä jonakin päivänä sotimaan kehitysmaita vastaan.” Kaikki olimme yksimielisiä siitä, että kehitysmaiden väestöräjähdys johtaa levottomuuksiin vielä meidän elinaikanamme. Mutta sodasta olimme eri kannalla. Miten ihmeessä ne voisivat hyökätä tänne, eihän heillä ole semmoista sotakoneistoa että taistelua voitaisiin edes jollain tavalla käydä?

 Perusasetelma oli silti tietysti oikea. Oli jo tuolloin selvää, että a) väestönkasvu ei pysähdy, b) kiihkomuslimien terrorismi jatkuu ja c) lopulta paine kasvaa liian suureksi.

 Tämän aloituksen jälkeen tarkoitukseni oli kuvailla, mitä tapahtuu: terrori-iskuja Euroopassa, muslimimaiden hallitusten syyttömyyden vakuuttelua vaikka ne todellisuudessa sitä rahoittavat, lopulta avoin sota. Tuloksena ehkä jopa ydinterrorismi Euroopassa ja kymmeniä, kenties satoja miljoonia uhreja kaikkialla yhteensä. Mutta väistämättömällä lopputuloksella: lännellä ovat kaikki ylivoimaiset resurssit.

 Lopuksi aioin kertoa johtopäätökseni, jonka mukaan olisi sitä parempi mitä aiemmin tähän konfliktiin ajauduttaisiin. Siitä yksinkertaisesta syystä, että se olisi arvioni mukaan väistämätön ja mitä epäsuhtaisempi taistelu olisi, sitä vähemmin vahingoin siitä selviydyttäisiin. Ja osuisipa vähemmän omalle kohdalle: tuskin enää itse etulinjaan joutuisin, vaan olisin enintään kotirintamalla suojeluskunnassa ja omat poikani olisivat toivon mukaan vielä liian nuoria sotaan. Mitä pidemmälle konfliktin alku siirtyisi, sitä heikommaksi Eurooppa olisi tullut ja – vaikka väistämättä voittaisikin – kärsisi suuremmat vauriot. Vuosien kuluessa yhä selvemmäksi tuli myös se, että kehitysmaalaisten viidennen kolonnan asuminen Euroopassa tulisi sodassa maksamaan sekä ihmishenkiä että resursseja.

 Mutta kirjoitus jäi tekemättä, vaikka sen aihepiiriä muutaman kerran sivusinkin. Jokin siinä kaihersi, jollain tavalla ne kuuluisat pienet harmaat miehet takaraivoa naputtelivat ja sanoivat, että kaikki ei ole ihan kohdallaan. Viime viikolla tajusin mikä oli pielessä. Noloa koko ikänsä sotahistoriaa lukeneelle miehelle.

 Kaikkien seuraavaa sotaa suunnittelevien strategien perusvirhe on aina ollut valmistautua edelliseen sotaan. Todellisuudessa uusi sota käydään aina uudella strategialla. Tarkemmin sanoen päämajan kenraalit käyvät sitä vielä vanhalla strategialla, mutta pienemmässä mittakaavassa eli operatiivisella tasolla menetelmät muuttuvat uudenlaisiksi. Joka kerran. Strategien virhe on sitä suurempi, mitä pidempi aika edellisestä suursodasta on kulunut ja mitä enemmän siinä välissä on käyty pieniä konflikteja, joissa vanhat menetelmät ovat vielä osin toimineetkin.

 Saman virheen tein minäkin. Ajattelin, että muslimit hyökkäävät Eurooppaan terrorismilla ja ydinasein, jolloin lopultakin eurooppalaiset ymmärtävät mitä on tehtävä ja pistävät Lähi-Idän ensin paskaksi, tuhoavat sisäisesti heikon islamin ja rakentavat raunioille kukoistavan yhteiskunnan aivan kuten Saksalle ja Japanille tehtiin toisen maailmansodan jälkeen. Mutta tässä käytiin kolmas maailmansota toisen maailmansodan strategialla, mikä oli kardinaalivirhe.

 Ei kolmas maailmansota ala samoin kuin toinen maailmansota alkoi eli yllätyshyökkäyksellä rajan yli tai iskulla laivastotukikohtaan. Eihän toinen maailmansotakaan alkanut samoin kuin ensimmäinen eli annetaan sodanjulistus, mobilisoidaan armeijat ja rymistely alkaa vasta parin viikon viiveellä. Kolmas maailmansota on jo alkanut ja se on alkanut soluttautumisella sivistysvaltioihin. Ei aseellisella hyökkäyksellä.

 Uuden strategian tunnistaa kahdesta seikasta. Ensinnäkin sillä olisi voitettu edellinen sota samassa tasapainoasemassa. Toiseksi sitä soveltaa etukäteen katsoen ”heikompi” osapuoli, joka on kehittänyt jonkinmoisen protoversion uudesta strategiasta ”vahvemman” osapuolen jumiuduttua edellisen sodan juoksuhautoihin.

 Ensimmäisessä maailmansodassa altavastaaja Saksa oli kehittänyt tehokkaan mobilisointi- ja logistiikkajärjestelmän mm. rautateitä hyödyntäen. Vastapuoli ehti kuitenkin ottaa ensihämmästyksen jälkeen saman strategian käyttöön ja voitti suuremman tuotantokapasiteettinsa ansiosta. Toisin olisi saattanut käydä, mikäli Saksa olisi ehtinyt kehittää Schlieffenin suunnitelman tilalle panssarivaunuihin ja ilma-aseeseen perustuvan salamasotastrategian ja tehnyt sodanjulistusten sijaan yllätyshyökkäyksen – kuten toisessa maailmansodassa.
 Toisen maailmansodan suurin strateginen muutos oli panssari- ja ilma-aseen tehokas yhteiskäyttö. Sen otti käyttöön altavastaaja Saksa. Ennen sotaa Saksan armeija oli heikompi kuin Ranskan ja Englannin, mutta vain paperilla. Liittoutuneiden kenraalit puolestaan varautuivat juoksuhautasotaan vanhaan malliin, tunnetuin seurauksin. Kesti monta vuotta, kunnes Saksa lyötiin sen omalla strategialla.
 Näin ollen kovin suuri yllätys ei ole se, että kolmannessa maailmansodassa uuden strategian ovat ottaneet käyttöön muslimit eli perinteisillä mittareilla heikompi osapuoli. Eivät he hyökkää yllättäen tai marssita panssareita rajan yli, mihin taas länsimaat ovat varautuneet ylivertaisella aseistuksella. Kuvitelkaapa että Neuvostoliitto olisi käyttänyt talvisodassa Suomea vastaan samaa strategiaa kuin muslimit nyt Eurooppaa vastaan. Mobilisoidaan muutama miljoona kommunistia rajalle aseettomina. Naiset ja lapset mukaan, jos mahdollista. Ja mars yli Rajajoen. Ei niitä olisi ampumalla pysäytetty. Ja niiden perässä – ja tietysti myös jo alkuperäisessä aallossa desantteina mukaan soluttautuneina - olisivat sitten tulleet miehitysjoukot. Siinä revohkassa rajaa ei olisi vedetty Enson kohdalle, vaan Tornionjokeen.

Tästä on kyse kolmannessa maailmansodassa. Ei aseistautuneista armeijoista, vaan siviilimiehittäjistä. Vähittäisestä haltuunotosta. Ja jos on vähänkin voimaa takana, niin näitä siviilejä voi käyttää kampena miehitykselle, kuten Venäjä on tehnyt Krimillä ja Itä-Ukrainassa.

 Yksikään Persianlahden rikkaista öljyvaltioista ei ole ottanut pakolaisia. Tämä ”pakolaiskriisi” on tullut niille taivaan lahjana. Ne eivät sitä ole – luultavasti – masinoineet, vaikka se niiden tavoitteita ajaakin. En usko niiden kykyjen tähän riittävän, vaikka resurssit riittäisivätkin. Mutta ne haluavat muslimien muuttavan Eurooppaan ja islamisoivan Euroopan. Itse ne ovat sitten halukkaita tulemaan valmiiseen pöytään ja ottamaan valta-aseman Euroopan heikennyttyä riittävästi. Siksi on niiden kannalta parempi, että muuttajat menevät eurooppalaisten eikä heidän riesakseen. Selvä merkki tästä on esimerkiksi se, että Bahrain on halukas kustantamaan moskeijan Suomeen, mutta ei ole ottanut ainuttakaan Syyrian pakolaista.

 Pelkkiä sinänsä viattomia haittamaahanmuuttajia joukosta saattaa olla ehkä 60 %. Tämän osan aiheuttama riesa on vain kustannuskysymys. Vaarallisempi osa on se pieni vähemmistö, ehkä 20 %, joka tuntee sympatiaa ISISiä tai vastaavia kohtaan tai on jopa järjestön nukkuvaksi terroristiksi länsimaihin soluttamia. Toki tulijoissa on kelvollista ja vastaanottajamaata hyödyttävää väkeäkin, mutta tällä kokemuksella voi sanoa, että sitä on ollut ehkä noin 20 %. Ja tämä on laskettu tähän asti muslimimaista tulleista, jotka on sentään jollain lailla valikoitu, toisin kuin nykyinen vyöry.

 Edes tuo 20 % (tai jokin muu luku) potentiaalisia terroristeja ei ole kokonaisuutta katsoen vaarallinen. Muutamia pommeja suomalaiskaupungeissa, joitakin kymmeniä murhattuja ja raiskattuja suomalaisia – kyllä me siitä selviämme. Todellisen vaaran muodostaa se suuri muslimien enemmistö, joka ei laita tikkua ristiin dhimmien puolesta. Radikaali muslimi haluaa tappaa sinut, maltillinen muslimi haluaa radikaalin muslimin tappavan sinut ja maallistunut muslimi ei halua radikaalin muslimin tappavan sinua, mutta ei tee mitään sen estämiseksi. Jos vähemmistö kasvaa liian suureksi, siitä tulee enemmistö. Ja Allah varjele, mitä se sitten tarkoittaa uudelle vähemmistölle.

 Voin ymmärtää muslimien haluja ja motiiveja aivan hyvin ja suon heille unelmat maailmanlaajuisesta kalifaatista. Sen sijaan täysin käsittämätöntä on länsimaisen median ja poliitikkojen toiminta. Mokutushulluusmittari kiljuu asteikko punaisena Allahia apuun. Uutisia lukiessa tuntuu joka päivä siltä, että kaikki, mitä osaa ikinä keksiä on totta. Ja totta on myös melkoinen osa siitä, mitä ei pysty edes kuvittelemaan etukäteen. Surkuhupaisinta asiassa on se, että ei tarvitse muuta kuin lukea mokuttajien kirjoituksia muutaman vuoden takaa, jolloin samat kurkku suorana huutajat vakuuttelevat kirkkain silmin tämän nykytilanteen olevan täysin mahdoton ajatella. Esimerkki tämän blogin kommenteista tasan vuosi sitten, kun mokuttajalle esitettiin kysymys: Siis sinusta ei ole tärkeää että tuleeko Eurooppaan miljoonia barbaareja? Johon vastaus oli: Maat ottavat vastaan pääasiassa pakolaisia. Eikä niitä miljoonia tule. Siinä teille profetiaa kerrakseen. Ja tuo siis vain vuosi sitten.

 Vauhti tuntuu kiihtyvän. Kuusi vuotta sitten Octavius julkaisi asteikon monikulttuurin etenemisestä. Tuolloin Suomi oli siirtymässä viitostasolta kuutoselle. Tämän vuoden alussa kirjoitin, että olemme siirtymässä tasolle 7. Nyt olemme tasolla 7 ja hyvää vauhtia siirtymässä tasolle 8. Kaikki tasot ovat pitäneet paikkansa pelottavan hyvin. Olen tässä odotellut, milloin lähtömaissa keksitään antaa tekaistuja kuolemantuomioita, jolloin palautus olisi mahdotonta. Toistaiseksi ei ole ollut tarvetta, koska länsimaiden mitta ei valitettavasti ole vielä ollut niin täynnä, että massakarkoitukset olisivat alkaneet. Hyvää vauhtia olemme kuitenkin menossa kohti kehitysmaata.

 Toisaalta on lohdullista, että historialla on tapana toistaa itseään. Ainakin tähän asti uudella strategialla suursotaan lähtenyt osapuoli on ollut lopulta se häviävä osapuoli. Harmi vain, että hulluuden pitää edistyä riittävän pitkälle, ennen kuin se voidaan onnistuneesti pysäyttää. Tässä vaiheessa se voitaisiin vielä tehdä suhteellisen vähäisin inhimillisin kärsimyksin. Ei yhtä vähäisin kuin vielä viisi vuotta sitten olisi voitu, mutta paljon paljon vähäisemmin kuin viiden vuoden kuluttua, jolloin se todennäköisesti alkaa.

 Mutta historiasta voidaan ottaa myös opiksi. Jos sota voidaan voittaa helpoimmin seuraavan sodan strategialla, niin isketään sitten vihollisen strategian ytimeen. Nyt strategiana on miehittää länsimaat viidennellä kolonnalla ja muuttaa sen väestörakenne. Niinpä tehdään vastaisku. Suomeen on täysin mahdotonta tulla kulkematta jonkin turvallisen maan kautta. Näin ollen jokainen ”turvapaikanhakija” on aiheetta maassa. Karkottamisesta syntyisi ongelmia, joten pistetään suurin osa kääntymään takaisin itse yksinkertaisella tempulla: jos aikoo jäädä maahan turvapaikanhakijana, on automaattinen seuraus sterilisaatio. Koska vihreiden suurin huoli on maapallon resurssien riittävyys, tällä ratkaisulla saadaan kätevästi korvattua edes pieni osa siitä tappiosta, joka aiheutuu länsimaassa asuvan kehitysmaalaisen kasvaneesta hiilijalanjäljestä. Ja onpahan samalla pätevä happotesti sille, onko oikeasti turvapaikan tarpeessa.

 Länsimaita pidetään rappeutuneina, mutta haittamaahanmuuttoa siitä on turha syyttää. Haittamaahanmuutto ei ole rappion syy, vaan sen oire. Moraalisella selkärangalla varustettu kansa ei sellaista hyväksyisi. Kansakunnan moraalinen selkäranka on piilossa vasemmistohapatuksen rasvakerroksen alla, mutta se on siellä. Kun suomalaisille on vuosikymmeniä syötetty isänmaallisuuden ja patriotismin olevan häpeällisiä, ei ihmekään jos on kuljettu kyyryssä. Kyyrystä on helppo nousta, kunhan joku sanoo että selkä suorana kulkeminen on kunniallista. Kun urheilukentällä sanoo lapsille: ”Suomalainen hoitaa asiat jämptisti.” tai poikien vähän hölmöillessä toteaa: ”Suomalainen mies ei käyttäydy noin.”, niin hulinointi päättyy kuin veitsellä leikaten. Suorastaan näkee, miten vähän toista metriä olevat natiaiset kasvavat mielessään lähes kaksimetrisiksi ylpeyden loistaessa innostuneista silmistä. On hämmästyttävää huomata, kuinka helposti median ja valtakoneiston vuosikausia alistaman itsetunnon saa uudelleen nousuun. Länsimaalaisessa kulttuurissa on suunnaton voima, kunhan ihmisille annetaan lupa sen käyttämiseen. Siihen tarvitsee vain pienen ripauksen tervettä ylpeyttä omasta kulttuurista.
Me olemme nyt sodassa. Kun tämä totuus on yleisesti tunnustettu, on aika ryhtyä toimenpiteisiin.


http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/

If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 261
 • Liked: 6949
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #1 : 10.09.2015, 16:02:47 »
ÖHÖM..  :D

Ei vaiskaan, joku toinen Jaska oli asialla. Loistava kirjoitus kuitenkin eikä mitään salaliittohörhöilyä!

Vaikka lähialueiden keharimaat ovat keskenään vihoissa enkä todellakaan usko niiltä minkäänlaista salaista johtoa löytyvän on juuri tämä scenaario sellainen ettei sitä kukaan siellä vastusta. Typerimmät luulevat että elintaso tulee maaperästä ja siitä että eurooppalaiset ovat varasteet aidot iTuotteet ja jättäneet jäljelle vain apeat kiinankopiot jne. Toiset taas luulevat että iSlam on ratkaisu kaikkeen ja monet haluavat vaan kostaa sen että ovat kehareita ja tappaa. kts Kultamunien ympäristö hetken majailun jälkeen.

Todellinen vihollinen on tietenkin maanosamme hallitukset ja virkaeliitti. Nämä ovat se "salainen" johto joka pyrkii tuhoamaan Euroopan. Näin niitä tulee sitten myös kohdella jos "jaskan" toiveikas scenaario toteutuu.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 076
 • Liked: 3391
 • Sus siunatkoon
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #2 : 10.09.2015, 16:18:00 »
Ajatuksia herättävä kirjoitus. Olen itsekin pohtinut, että mistä seuraava konflikti voisi alkaa? Nähdäkseni "hyökkääjän" etua palvelee parhaiten konflikti, jonka alkamisesta me (vihollinen) ei ymmärrä sen alkaneen eikä pääse niin suureen poliittiseen yksimielisyyteen edes minkään konfliktin olemassa olemisesta, mikä johtaisi kriisiajan toimenpiteiden käyttöönottoon.

Siispä yksi "hyökkääjän" hyväksi käyttämä heikkous on rajoja ja "maahanmuuttoa" hämärtävä ääriliberalismi ja epäyhtenäisyyttä aiheuttava Euroopan liittovaltio.
"Kun faktoilla ei enää ole osalle äänestäjistä niin väliä, vaikeuksissa ovat Petteri Orpon kaltaiset sivistysporvarit." -- tähtitoimittaja Lauri Nurmi, Iltalehti

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8924
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa - Olemme sodassa
« Vastaus #3 : 10.09.2015, 20:43:19 »
Tämä skenaario on vakavasti otettava tulevaisuudenkuva, jos muslimien muutto länsimaihin jatkuu nykyistä tahtia. Hyvin on Jaska Brown osannut hahmottaa, että uudet sodat käydään usein eri strategialla kuin entiset, ja kuitenkin armeijat valmistautuvat tulevaan sotaan usein, kuin se käytäisiin kuten aiemmatkin. Sotahistoria on täynnä esimerkkejä tästä. Toisaalta uskon Suomen armeijan olevan näistä kysymyksistä selvillä. Tuo tieto on ilmeisesti niin sensitiivistä, että käytännön harjoituksiin se ei ole päässyt. Olisi syytä päästä, tai Suomen puolustusvoimat yllätetään housut kintuissa kuten talvisodassa, jolloin suojeluskuntalaiset olivat monin paikoin paremmin aseistettuja ja koulutettuja kuin muut reserviläiset. Suojeluskuntain ase- ja konepaja eli sako lienee tuttu kaikille, jotka metsästystä harrastavat. Hyvä keskustelunaloitus jonka herättämiä ajatuksia olisi kehiteltävä edelleen. PV tahtonee tosin pitää tähän käytännön kehittelyyn monopolin, mutta teoreettisia pohdintoja sallittaneen. Uskon, että tämä skenaario realisoituu vasta vuosikymmenten päästä, mutta siihen on hyvä valmistautua ajoissa.
Lähtenyt.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 295
 • Liked: 3850
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #4 : 10.09.2015, 21:06:17 »
Noinhan se menee kuten kirjoituksessa luki. Jaska vain unohti mainita, että ketkä niitä musumiehiä kantisväestöstä tänne himoavat.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Jaska Brown

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 198
 • Liked: 286
  • Jaskan pauhantaa
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #5 : 10.09.2015, 21:37:31 »
Kiitoksia huomioista. Tein Ink Visitorin kopioinnin jälkeen vielä pari pikku korjausta alkuperäistekstiin. Hamsterille totean, että olen tietoinen mokuttajien sukupuolijakaumasta, mutta se ei kuulunut kirjoitukseni piiriin. Ja semmoinen jännä huomio, että keski-ikäisisissä naimisissa olevissa naisissa on nuivuus kovasti lisääntynyt, etenkin niillä joilla on tyttäriä.
Jos islamilaisessa kulttuurissa olisi jotain ihastelemisen arvoista, Euroopasta muutettaisiin siirtolaisiksi Lähi-Itään eikä päinvastoin.
http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/search/label/Mokutus

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 918
 • Liked: 2453
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #6 : 19.06.2017, 15:56:22 »
Analyysiä persujen hajoamisesta:
http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2017/06/tuli-iso-petku.html

Lainaus
Perussuomalaisten suuresta putschista on nyt kulunut noin viikko. Kyseessä oli siinä mielessä historiallinen tapahtuma, että siinä rotat uivat kohti uppoavaa laivaa. Eli Timo Soinia. Perussuomalaiset on ollut Soinin elämäntyö. Ihmetellä täytyy, kuinka pahasti tilannetaju petti näillä parillakymmenellä loikkarilla. Oli päivänselvää, että Timo Soini, tuo tuulenhaiston SE-mies, ei olisi luopunut puheenjohtajuudesta ellei hän olisi tajunnut häviävänsä. Soinille voi antaa pisteet siitä, että hän tajusi tämän jo kauan ennen muita. Perussuomalaisten kenttä oli päättänyt valita Halla-ahon, oli vastassa kuka tahansa.

 Soini ei halunnut luopua vallasta, mutta hän tajusi pelanneensa itsensä nurkkaan. Niinpä hän oli laatinut etukäteen - korostan että tämä on loogista spekulointia ilman todisteita - kaksi suunnitelmaa. Ensimmäinen oli suunnitelma puolueen valtaamiseksi takaisin. Tämä suunnitelma kariutui siihen, että soinilaisille ei jäänyt pienintäkään sillanpääasemaa puheenjohtajistoon. Näin ollen piti siirtyä suunnitelmaan B eli siihen, mikä nähtiin nyt. Soinin suunnitelma B perustui siihen, että jos tilanne tulee päälle, hän pystyy vetämään mukanaan valtaosan eduskuntaryhmästä. Kuten kävikin.
...
 Kaikessa inhimillisessä toiminnassa tulee etsiä motiivit, yleensä järjestyksessä seksi, raha, valta, pelko ja typeryys. Seksistä tässä ei liene kyse.
 Rahan suhteen tilanne on selvä: jokaisella ex-persuministerillä on kuusinumeroinen luku asuntovelkaa! Tuossa vaiheessa ministerinpalkka alkaa kuulostaa houkuttelevalta. (Sivumennen sanoen: uskoisitko valtion talouden hoidon henkilölle, joka ei osaa hoitaa isosta palkastaan huolimatta edes itseään velattomaksi tuohon ikään eli 55, 51, 46 ja 39 vuotta, mennessä?) Tähän liittyy myös valta. Nelikolla oli kaksi vaihtoehtoa: 1) olet sivuraiteella persuissa ja lennät pois ministerin paikalta hallituksen hajotessa, 2) eroat persuista ja saat jatkaa päättävässä asemassa. Eiköhän tässä tullut motivaatiota petokselle ihan riittävästi.
 Mitä sitten muihin loikkareihin tulee, he eivät varmaan tienneet Soinin suunnitelmasta etukäteen. Heidän kohdallaan kyse ei ole myöskään rahasta tai vallasta. Jäljelle jää kaksi motivaation syytä eli pelko ja typeryys. Kun olet tottunut viimeiset vuodet pelkäämään Soinia ja tekemään kuten hän käskee, on automaattinen refleksi tarttua hänen tarjoukseensa. Muistamatta että hei, ei tuo tyyppi enää ole persujen pj. Se, ettei tätä mieti pidemmälle, kertoo typeryydestä. Eikä miettimisaikaa edes annettu, mikä taas on klassinen kusetuksen tuntomerkki. Sanottiin että valitse puolesi nyt, toista tarjousta ei tule. Jopa hetken epäröinti tässä olisi ollut signaali epäluotettavuudesta.
...
Loikkaajien määrä oli yllätys. Tämä, kuten aiemmin todettiin, johtui pääasiallisesti Pavlovin koira -ilmiöstä. Eduskuntaryhmä oli ehdollistunut tottelemaan Soinia ja kun pakotettiin tekemään päätös lyhyellä varoitusajalla, ratkaisu oli ehdollistuneen reaktion mukainen. Muutaman kohdalla tosin yllätyin, kuten Sampo Terhon. Simon Elon loikkauksesta ja ryhtymisestä Soinin oikeaksi kädeksi (kuinka sopiva ilmaisu "oikea käsi" onkaan tähän tilanteeseen - kyllähän te tiedätte mitä miehet oikeassa kädessään pitelevät) en ollut lainkaan yllättynyt. Elon kohdalla sisäänrakennetun nilkkitutkani viisari oli jo ajat sitten taipunut mutkalle rajoitintappia vasten. Sampo Terhostakin tutka oli varoittanut, mutta miehen puheet olivat olleet niin järkeviä että olin eurovaaleissa äänestänytkin häntä. Tosin sen jälkeen tapahtunut henkilökohtainen kontakti oli saanut minut siirtämään miehen opportunistiasteikolla rajusti ylöspäin
...
If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter. - George Washington

diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 1826
 • GCM - löyhä sopimus
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #7 : 19.06.2017, 16:58:06 »
Laitan nämä youtube pätkät tänne, mode voi siirtää jos tarvetta.

https://www.youtube.com/watch?v=JQrkcM1t7Ws

https://www.youtube.com/watch?v=n-xFrP3WBoc

Aika lohdutonta, koska ymmärtää kuinka todellinen asia kyseessä. Euroopan kulttuuri tuhoutuu ja tilalle tulee kehitysmaalaistuminen.

Junes ja Tiina sivusivat eilisessä vaalilähetyksessä samaa aihetta.

https://youtu.be/574V9UmLYQA?t=8552
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 918
 • Liked: 2453
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #8 : 06.07.2018, 14:21:18 »
Jaskan ennustus ja miten se toteutui hätkähdyttävällä tarkkuudella:
Lainaus
Julkaisin vuosi sitten ennusteen seuraavan vuoden aikana tapahtuvien muslimiterrori-iskujen määrästä. Ennuste käsitteli neljäätoista Länsi-Euroopan maata: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Iso-Britannia, Irlanti, Hollanti, Belgia, Luxemburg, Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Saksa. Siinä esitettiin laskelma sille, kuinka monta terrori-iskua kyseisessä maassa todennäköisesti tapahtuu aikavälillä 9.6.2017 - 8.6.2018. Lupasin palata asiaan vuoden kuluttua ja katsoa, miten on käynyt.

 Vuosi on kulunut.

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2018/06/ja-kuinkas-sitten-kavikaan.html
If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter. - George Washington

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 284
 • Liked: 40828
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #9 : 06.07.2018, 14:28:38 »
http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2018/06/ja-kuinkas-sitten-kavikaan.html

Lainaus
Kokonaisennuste eli kaikkien maiden summa oli 27,1 iskua vaihteluvälin ollessa 23,5 - 30,7 iskua. Toteutunut iskujen määrä oli 26 iskua.

Koko juttu on lukemisen arvoinen!
“Yle on yhden porukan Homma-sivusto Korona-ketjuineen, jossa pääsee kuka tahansa kommentoimaan mitä huvittaa. ”
— Jäsen Alarik

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 284
 • Liked: 40828
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #10 : 06.07.2018, 14:31:22 »
Jatkoa edelliseen.

Lainaus
On kuitenkin huomautettava, että terrorismi on loppujen lopuksi pikkujuttu sen kaiken muun ongelmavyyhdin rinnalla, mitä haittamaahanmuutto aiheuttaa. Voi aloittaa vaikka siitä, kuinka moninkertaiseksi Eurooppaan tulevan siirtolaisen ekologinen jalanjälki kasvaa. Ja jatkaa sillä, mitä kirjoitin vuosi sitten:

Todellinen uhka on se, mitä hallitsematon haittamaahanmuutto tekee länsimaisille yhteiskunnille. Kuten presidentti Niinistökin jo tajusi, tämä peli on vihellettävä poikki. Mitään konkreettista hyötyä tästä ei meille ole, mutta kustannukset ovat valtavat. Todellista hintaa ei mitata terrori-iskuissa kuolleina, vaan raiskattuina, pahoinpideltyinä, alennettujen standardien takia huonommin koulutettuina, kasvaneina veroina sekä ennen muuta jakautuneina kansakuntina. Oliko Kekkosen hautajaisissa betoniesteitä allahu akbar -rekkarallin estämiseksi, häh? Koiviston hautajaisissa oli. Kuvitelkaa, kuinka hieno yhteiskunta meillä olisi, jos kaikki haittamaahanmuuton lieveilmiöt poistuisivat ja siitä aiheutuvat kulut voitaisiin käyttää ihmisten hyvinvointiin.

 Tässä yhteydessä aiemmin esittämäni vertaus venäläisestä ruletista toimii hyvin. Kuten todettu, siinäkin suurin osa patruunapesistä on tyhjiä eli harmittomia. Aivan samoin haittamaahanmuuttajista suuri osa on harmittomia. Mutta myös hyödyttömiä. Aivan samoin kuin venäläisen ruletin tyhjät patruunapesät. Ne, jotka haluavat haittamaahanmuuttajia maahan, ovat samanlaisia kuin ne, jotka saavat nautintoa venäläisen ruletin tuomasta jännityksestä. Merkittävin ongelma tässä on se, että toisin kuin venäläisen ruletin pelaajat, haittamaahanmuuton tukijat asettavat revolverin sivullisten ohimoille. Ja tekevät sen syyttömien veronmaksajien kustannuksella.

 Useimmin käytetty perustelu - järkiperustelujen loputtua ja tultua nauretuiksi kumoon jo vuosia sitten - haittamaahanmuutolle on "maailma muuttuu, Suomi ei ole enää lintukoto, tämä on väistämätöntä ja sitä ei voi estää". Tämä on suoraan marxilaisesta historiankäsityksestä muuntunut meemi. Marxilaisuushan näki historian prosessina, jonka lopputulos on kommunistinen yhteiskunta. Onko sitten ihme, että sen henkinen jälkeläinen vihervasemmistolaisuus näkee historian prosessina, jonka lopputulos on monikulttuurisuus?
Historian kulku ei ole mikään väistämätön prosessi. Meillä on äly ja teknologia. Millä hitolla haittamaahanmuuttajat tulevat, jos niitä ei päästetä maahan? Millä hitolla tänne jo livahtaneet sen estävät, kun otetaan tukeva niskaperseote ja tempaistaan yli Tornionjoen, mistä ovat tulleetkin?
 Jos ja kun haittamaahanmuuttajat haluavat elää sivistysmaassa, ainoa oikea tapa on opettaa heille kuinka rakentavat sivistysmaan omaan maahansa. Meiltä saa kyllä hyvät neuvot matkaeväiksi, hyvää reissua ja onnellista tulevaisuutta kotimaallenne!

 Vaikka suurempi kustannus haittamaahanmuutosta ovatkin muut sivukulut, on tietysti aihetta miettiä myös kirjoituksen varsinaista aihetta. Kuinka paljon kuluja on mennyt parannettuihin turvatoimiin? Tämän kun kertoo riittävän suurella kokonaisluvulla, saa arvion siitä paljonko on mennyt "kotouttamiseen", joka on useimmiten epäonnistunut. Lainaan itseäni uudelleen: Kuvitelkaa, kuinka hieno yhteiskunta meillä olisi, jos kaikki haittamaahanmuuton lieveilmiöt poistuisivat ja siitä aiheutuvat kulut voitaisiin käyttää ihmisten hyvinvointiin.
“Yle on yhden porukan Homma-sivusto Korona-ketjuineen, jossa pääsee kuka tahansa kommentoimaan mitä huvittaa. ”
— Jäsen Alarik

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8924
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #11 : 06.07.2018, 16:38:36 »
Monikulttuuri-ideologia, joka J. Harouelin lanseeraamalla ihmisoikeususkonnolla ryyditettynä, on Jaska Brownin mainiota kielikuvaa käyttäen venäläistä rulettia piipunsuun osoittaessa pahaa-aavistamattomia kantaväestön uhreja, joille riskiä ei tahdota kertoa. Jotta utopinen "paratiisillinen ihmisoikeusyhteiskunta", joka pitää sisällään kaikki maailman ihmiset, sillä tavoite on rajaton valtio, voisi ideologian kannattajien mukaan toteutua, on ko. yhteiskunnan ideologisen rälssin hallittava kansan mieltä sensuurin keinoin rakentamalla tabuja. Ongelmista vaietaan tarkoituksella. Ongelmista puhujat stigmatisoidaan. Mikään kantaväestön kärsimys ei ole liikaa, jotta ko. ideologinen tavoite saavutettaisiin. Tämä on ideologinen tyrannia ulkomaalaisten "ihmisoikeuksien" ja kulttuurien jyrätessä kantaväestön oikeuden taloudelliseen ja sosiaaliseen turvallisuuteen. Yhteiskunta muuttuu ulkomaalaisten sosiaalitoimistoksi, kun kuvitellaan, että rahat eivät voi koskaan loppua, vaikka kuinka tuhlattaisiin. Samalla poliittinen rälssi käärii vok-bisneksen kaltaisin keinoin verorahat taskuihinsa.
Lähtenyt.

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 578
 • Liked: 1805
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #12 : 06.07.2018, 19:13:18 »
Lainaus käyttäjältä: Jaska
Oliko Kekkosen hautajaisissa betoniesteitä allahu akbar -rekkarallin estämiseksi, häh? Koiviston hautajaisissa oli. Kuvitelkaa, kuinka hieno yhteiskunta meillä olisi, jos kaikki haittamaahanmuuton lieveilmiöt poistuisivat ja siitä aiheutuvat kulut voitaisiin käyttää ihmisten hyvinvointiin.
[...]
Lainaus käyttäjältä: Jaska
Vaikka suurempi kustannus haittamaahanmuutosta ovatkin muut sivukulut, on tietysti aihetta miettiä myös kirjoituksen varsinaista aihetta. Kuinka paljon kuluja on mennyt parannettuihin turvatoimiin? Tämän kun kertoo riittävän suurella kokonaisluvulla, saa arvion siitä paljonko on mennyt "kotouttamiseen", joka on useimmiten epäonnistunut. Lainaan itseäni uudelleen: Kuvitelkaa, kuinka hieno yhteiskunta meillä olisi, jos kaikki haittamaahanmuuton lieveilmiöt poistuisivat ja siitä aiheutuvat kulut voitaisiin käyttää ihmisten hyvinvointiin.

Mielenkiintoista tietoa terrorismin hinnasta yhteiskunnalle.
Pertti Rönkkö:

Lainaus
Amerikkalainen Rand Corporation -ajatustehdas on tutkinut terrorismin hintaa vuosilta 2004 - 2016. Saksalle terrorismi on tullut maksamaan tuona aikana lähes 20 miljardia euroa, Englannille lähes 44, Ranskalle lähes 43 ja Espanjalle lähes 41 miljardia euroa. Tutkimuksesta kertoo saksalainen Philosophia-Perennis-verkkolehti.
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10155885105763542
https://philosophia-perennis.com/2018/07/06/terrorismuskosten-in-europa-180-mrd-e/

TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 801
 • Liked: 1220
Vs: Blogi: Jaskan pauhantaa
« Vastaus #13 : 08.08.2018, 12:35:59 »
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/08/mies-varjoista.html

Erityisesti havainto: ”Vihapuhetta ovat myös harkitut, analyyttiset kirjoitukset, joissa viha tunteena ei (välttämättä) ole tunnistettava, mutta joita motivoi suvaitsemattomuus.”

Tätä tutaa on monikin saanut karvaasti kokea :'(
"Asylum lie englantia? Suomeksi Kela.

Tagit: