HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Kokoomuksen nuivat ehdokkaat eri vaalipiireissä

<< < (9/10) > >>

hulaq:
Mitähän eroa Petteri Urpon mielestä on näillä kahdella asialla:

a) eihän ihmisiä voi lähettää kuolemaan
b) kyllähän ihmisiä voi kutsua suomeen tappamaan ja raiskaamaan

Jepulis:

--- Lainaus käyttäjältä: Eisernes Kreuz - 15.01.2019, 13:33:51 ---Ääni kokoomuksen "nuiville" on ääni Petteri Orpolle, Kai Mykkäselle ja EK:lle sekä tietysti Arvo Pohjalle.

Tilanne muuttuu vain sitä pahemmaksi, mitä enemmän kokkareille annetaan valtaa maahanmuuttoasioissa.

--- Lainaus päättyy ---
Todellakin.

Kokoomuksella on ainoastaan yhtä "nuivia" ehdokkaita kuin Simon Elo, Sampo Terho ja Timo Soini vuonna 2015. Ainoa ero on, että edeltävien ei tarvitse kuoriutua suvakiksi eroamalla puolueesta kuten jälkimmäiset - riittää kun tulee valituksi ja Orpo painaa nappia "nuivalla äänellä".

Tämä ketju on Petteri Orpon, Käteisen, Vartiaisen ja Stubbin ilmainen mainos, ei yhtään sen kehittävämpää tai jalompaa. Muutama ääni maanpettureille lisää huonolla tuurilla.

Benkku:

--- Lainaus käyttäjältä: Jepulis - 15.01.2019, 20:48:27 ---Tämä ketju on Petteri Orpon, Käteisen, Vartiaisen ja Stubbin ilmainen mainos, ei yhtään sen kehittävämpää tai jalompaa. Muutama ääni maanpettureille lisää huonolla tuurilla.
--- Lainaus päättyy ---

Aika kuvaavaa miten hyvää työtä Elisa ja Ilkka ja co. on aikanaan tehnyt, että vielä tänäkin päivänä Kokoomus on kunniapaikalla tällä foorumilla monen kauhuna.

ikuturso:
Muistakaa kokoomuksen toimintamalli pakkoruotsiasiassa. Puoluekokous äänesti aikanaan, että kokoomus pyrkii luopumaan pakkoruotsista. Katainen sanoi, että ei käy ja se oli sitten siinä. Kokoomuksen sisällä demokratia on rikki. Pieni klikki päättää kaikesta vaikka ryydmanit ja zysset heittelisivät kentällä mitä kommentteja. Ääni kokoomukselle on ääni tuolle pienelle klikille.

-i-

Kokoliha:
Sipilä on ansainnut kaiken sen paskan, joka hänen niskaansa paraikaa sataa ja vähintä, mitä hänen olisi soveliasta tehdä, olisi erota. Nyt.

Tästä huolimatta itseäni vituttaa muumittaa vielä Sipilääkin enemmän Petteri Orpo, tuo virnuileva ja selkärangaton - sisäministerinäkin kriittisillä hetklllä toiminut - nuljaska. Hän ja Kansallinen Kokoomus eivät saa päästä kuin koira veräjästä kaataen omansa ja Kokoomuksen vastuun vain kepun niskaan. Väitän myös, että PS:n The Puoluekokouksen 2017 jälkeisessä näytelmässä Orpolla oli ratkaiseva rooli.

Kokkareiden tunnusmerkkihän on aina ollut toistaa mediassa tiettyjä, mainostoimisto Bobin tms. kehittelemiä sloganeita, jotka valitettavasti ovat toistaiseksi uponneet äänestäjiin:
- Katainen mörisi mukavakuuttavalla bassollaan aikoinaan Vastuunjakoa kuin rikkinäinen levysoitin joka ikisessä haastattelussaan mediassa
- Orpo toistaa kuin rikkinäinen levysoitin mm. Jakamatonta ihmisarvoa, ArvoPohjaa (joskin arvopohjan suhteen on ollut viime aikoina hieman hiljaista) jne.

Nämä sloganit on nyt käännettävä Kansallista Kokoomusta itseään vastaan. Joka käänteessä on survottava naamalle ja kurkusta alas esim. tuo fuckin' Vastuunkanto, eli millä tavoin Kansallinen Kokoomus aikoo nyt kantaa vastuunsa murhenäytelmästä, josta heitä varoitettiin, jonka syntymisestä heidän vastuunsa on kiistaton ja ja jonka he hyvin tiesivät olevan tulossa.

Ja mikäli Orpo yrittää väittää Tornion mamuvyöryn 2015 tulleen yllätyksenä, niin siihen ei voi todeta muuta kuin että
a) Ei kai hallitus pidä äänestäjiä noin tyhminä? Eihän? Jotain häpyä sentään?
b) Jos tämä todellakin pitää paikkansa, niin kyseinen henkilö on ollut täysin pätemätön toimimaan ministerinä ja koko hallituksen tilannekuva totaalisen hukassa. On siinä ja tässä, onko moinen henkilö edes oikeustoimikelpoinen.

Myös Arvopohjaa pitää jaksaa toitottaa joka käänteessä. Tulkoon siitä uusi kirosana suomenkieleen. Keksiköön kokkareiden mainostoimisto jotain uutta. Ei pidä puolustatua vaan hyökätä. Ei pidä vastata vaan kysyä.

Kokkareita pitää lyödä vaalikamppailussa kuin vierasta sikaa. Mikäli kamppailun jälkeen sitten kokkareihin jää niin syviä haavoja, että ne sinänsä estävät PS:n hallitusyhteistyön orpolaisen Kokoomuksen kanssa, se ei haittaa mitään. Tulkoon tilalle orpoton Kokoomus.

Ai niin, ek-vaaleissa voi kokkareita lyödä myös täysillä lättyyn sillä, että eikö löytyisi edes sen verran häpyä ja olisiko vihdoin jo korkea aika Kansallisen Kokoomuksen ainakin poistaa virallisesta nimestäänkin tuo Kansallinen -etuliite välittömästi ja ilman muuta vielä ennen vaaleja. Tämä siksikin, että monet kokkarit (esim. Elina Lepomäki) ovat selkeästi ilmaisseet kannattavansa Liittovaltiota.

Liittovaltio. Liittovaltio. Muistakaa Liittovaltio. Äänestäjien pitää muistaa äänestyskopissa Kokoomuksesta ainakin seuraavat asiat:
1) Kokoomus = Liittovaltio
2) Kokoomuksen Vastuunkanto
3) Kokoomuksen Arvopohja.

Toki vaaleihinhan on vielä hetki aikaa. Odotamme siis Kokoomukselta Tehokasta Katumista äänestäjien edessä. Sitä odotellessa urku auki.


Edit: Jä tämän postauksen kirjoitti siis henkilö, joka äänesti Kokoomusta kaikissa vaaleissa 1980 -luvun alusta pitkälle 2000 -luvulle asti. Sitten Kokoomuksessa tapahtui jotakin hyvin outoa. En tiedä mitä, eikä enää jaksa kiinnostaakaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta