HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Kokoomuksen nuivat ehdokkaat eri vaalipiireissä

<< < (10/10)

Punaniska:
Kokoomus on myös varoittava esimerkki broilerijärjestelmän vaaroista. Kärkihahmot ovat eräänlaisia laboratoriotuotteita, joilta puuttuu täysin ymmärrys ympäröivästä todellisuudesta. Jos Soros tjsp. sanoo, että suutele palvelija sormusta, niin muiskismuiskis, koska vaihtoehtona on riski joutua ulkohehälle tai kokonaan ulos, ja silloin kaikki vaivannäkö menee hukkaan.

Katsokaa Orpoa ja näette jukeboxin joka vetää täysin sen biisin, minkä The Valta haluaa.

MiljonääriPlayboy:
Ketjun otsikko pitäisi muuttaa paremmin todellisuutta vastaavaan muotoon: "Kokoomuksen MUKA nuivat ehdokkaat eri vaalipiireissä"

Tämä olisi voinut mennä myös "Mikä tänään vituttaa"-ketjuun, mutta menkään nyt tähän.

Mikä vituttaa? No vaalin lähestyminen ja sen takia tapahtuva Kansainvälisen Sekoomuksen teennäinen nuivistuminen.

Esimerkki:

Francis McCarron, KOKOOMUS.

https://www.youtube.com/watch?v=inu7C4M20Ao

Puhuu vaalivideolla TURVAPAIKKATURISMISTA ja meidän(!!) suomalaisten hyväksikäyttämisestä.

Teot sitten? Oliko kommentoimassa Orpon "matujen motiivien arvostelu on rasismia" puheita? Onko irtisanoutunut niistä? Vaatinut Orpon eroa? Vaatinut rajoja kiinni? Ja mitenkäs se Kokoomuksen ARVOPOHJA?

Videossa on like-dislike-nappi. Käykää kertomassa Francis Mäcaroonille mitä mieltä ME SUOMALAISET olemme tuollaisista kaksinaamaisista Kokoomuslaisista höpöttäjistä.

Kyllä Kokoomuksen mamupolitiikka tunnetaan. Ääni Franicisille on ääni mokutukselle ja kehitysmaalaisten maahantuonnille.

edit: niin se linkki siihen videoon unohtui

Kari Kinnunen:
Kokkareiden nuivuus juuri ennen vaaleja alkaa kuulua Suomalaiseen perinteeseen. Tämä sama kokkarekeskustelu käydään aina.

Olikos se viime vaaleissa kun Pöntinen kovasti nuivisteli? Nyt ollut poikkeuksena, ettei Ben, tuo kokkareiden Hugh Hefner pimutalleineen, ole nuivistellut. Ilmeisesti tietää jo ettei häntä oteta enää tosissaan.

Tämä mäccärä onkin uusi tuttavuus kokkarointikeitossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta