HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Kokoomuksen nuivat ehdokkaat eri vaalipiireissä

<< < (2/12) > >>

Nuivanlinna:

--- Lainaus käyttäjältä: Elisa - 15.03.2011, 16:00:11 ---Häme: Kalle Jokinen


--- Lainaus päättyy ---

Eikös Jokinen äänestänyt kansalaisuuslain puolesta? Varmaankin Kalle on pohjimmiltaan nuiva, mutta äänestää kuuliaisesti Stubbin ja Kataisen mukana. Äänestin Jokisen velipoikaa(ps) HML:n valtuustoon, mutta Kalle on puoluerasitteensa vuoksi liian suuri riski nuivalle äänestäjälle!


Edit: Jos jollain on ihan äärimmäinen pakko äänestää Hämeessä Stubbin[/b] ja Kataisen puoluetta, niin sitten ehdottomasti Kalle Jokinen!

Elisa:

--- Lainaus käyttäjältä: Nuivanlinna - 19.03.2011, 11:19:52 ---Eikös Jokinen äänestänyt kansalaisuuslain puolesta?

--- Lainaus päättyy ---

Ei.

ElinaElina:
Olen törmäillyt pirkanmaalaisiin ehdokkaisiin ja nuivilta tuntuivat. Maalaiset ja maanomistajat valitsevat aina maanomistaja-viljelijän, nyt on Marko Taipale sellainen ehdokas, Kurun jostain perämetsästä. Sanon vaan, että jolla itsellään on maata, sellainen estää jo omaksi edukseen pakkolunastuslakeja ja vihreitä naturoita. Pelkään, että mamuille aletaan pakkolunastaa maita, kuten karjalaisille taannoin.

Ilkka Partanen:
En ole moderaattori, mutta voitaisiinko millään pysyä nyt niissä Kokoomuksen ehdokkaissa joita nuivankin kannattaa äänestää? Kirjoitellaan eri ketjuihin kuka äänesti kansalaisuuslaissa mitenkin ja pidetään samoin se Kokoomuksen kritisointi sille varatussa ketjussa.

Elisa:

--- Lainaus käyttäjältä: Ilkka Partanen - 25.03.2011, 11:59:42 ---En ole moderaattori, mutta voitaisiinko millään pysyä nyt niissä Kokoomuksen ehdokkaissa joita nuivankin kannattaa äänestää? Kirjoitellaan eri ketjuihin kuka äänesti kansalaisuuslaissa mitenkin ja pidetään samoin se Kokoomuksen kritisointi sille varatussa ketjussa.

--- Lainaus päättyy ---

Näin teemme.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta