Kirjoittaja Aihe: Kysy Elina Lepomäeltä / Yleinen Lepomäki-ketju (nykyään Elina Valtonen)  (Luettu 131201 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Elina Valtonen: Lisää eksperttejä, ihmisoikeustaistelijoita, oikeusvaltion puolustajia, feministejä, journalisteja ja onnenonkijoita Suomeen!

Pistetään rakenteet kuntoon niin, että täällä kuka tahansa taustastaan riippumatta voi yhä paremmin tavoitella omia unelmiaan

Ziisus! Onko tämä vitsi? Miten alas voi ihminen vajota? Mitään noista ei toudellakaan kaivata tänne yhtään lisää, ei etenkään epärehellisiä huijareita!
Onnenonkija

(halventava) henkilö joka pyrkii (taloudelliseen) menestykseen moraalisesti arveluttavin tai epärehellisin keinoin, seikkailija, huijari.
« Viimeksi muokattu: 07.09.2021, 13:41:15 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 135
 • Liked: 10750
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Lainaus
Pistetään rakenteet kuntoon niin, että täällä kuka tahansa taustastaan riippumatta voi yhä paremmin tavoitella omia unelmiaan.
Jos jollain on unelmana toisten siivellä eläminen, (hyvin monella on) tai raiskailu, hekin kuuluvat joukkoon.
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 212
 • Liked: 34838
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

HENKILÖKUVA
12.4.2021 08:13
Kirjoittanut
SYKSY RÄSÄNEN

X

Aloittaessaan poliittista uraansa vuonna 2011 Lepomäki vastaili vaalien alla kaksi viikkoa kysymyksiin Hommaforumilla, joka oli kasvanut Jussi Halla-ahon blogin vieraskirjasta Suomen merkittävimmäksi rasistiseksi keskustelupalstaksi. Hän myös kirjoitti blogiinsa Thilo Sarrazinin Saksassa paljon huomiota herättäneestä kirjasta Saksa lopettaa itsensä. Sarrazinin sanoma on, että saksalainen kulttuuri katoaa, koska arabit ja turkkilaiset maahanmuuttajat ovat tyhmiä, laiskoja, saavat paljon lapsia ja islam on demokratiavastainen. Lepomäki myös arvosteli perheenyhdistämisiä ja tiivisti humanitaarisen maahanmuuton seuraavasti: ”ihmiset eivät matkusta lähimpään turvalliseen maahan, vaan (rikkaimmat) siirtyvät lentäen pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin, joissa pääsee yhteiskunnan tarjoamien etujen piiriin”. Perussuomalaisten ehdotuksia kehitysavun supistamisesta ja maahanmuuton karsimisesta hän kutsui hienoiksi avauksiksi.

Lepomäki suhtautuu näihin varhaisiin kirjoituksiinsa kaksijakoisesti. Toisaalta hän korostaa, että ei ole kirjoittanut mitään ongelmallista, ja että hänen näkemyksensä eivät ole muuttuneet. Lepomäki sanoo tehneensä Sarrazinin kirjasta vain arvion sen väitteitä allekirjoittamatta. Tämä ei ole totta. Lepomäki kirjoitti, että ”kirjassa on sanomaa ja sellaista faktaa, jolta on hurskastelua kääntää katseensa” sekä esitti tosiasiana, että saksalainen kulttuuri katoaa muslimien maahanmuuton takia, ja ”islamilainen kulttuuri valtaa Euroopasta merkittävästi määräävää jalansijaa”. Vielä vuonna 2016 Lepomäki suositteli kirjan lukemista kaikille, koska siinä on ”laajaa tilastoihin pohjaavaa analyysiä Saksan yhteiskunnan murroksesta”, samalla kun kertoi poistaneensa sitä koskevan kirjoituksensa, koska kirjan ”laskujen alkudatassa on virheitä”. Lepomäki myös suoraan kieltää ottaneensa joitakin kantoja, joita hän on aiemmin ottanut. Tähän juttuun hän olisi halunnut lisätä yllä siteerattuihin kannanottoihin lainausmerkkien sisään tekstiä, jota kirjoituksissa ei ollut.

Lepomäki myös selittää nimissään julkaistuja kirjoituksia avustajillaan: ”Minulla oli 10 vuotta sitten tiimissä muutama ihminen, jotka kirjoittivat näitä asioita puolestani. En ole sen jälkeen antanut kenenkään kirjoittaa nimiini mitään lopullista. Kuten kuka tahansa näkee, näiden 10 vuoden aikana tällaisia tekstejä ei ole minulta tullut.”

Toisaalta nyt kysyttäessä Lepomäki ”on aika lailla samaa mieltä” YK:n rotusyrjintäkomitean arviosta, jonka mukaan Sarrazinin kirja sisältää rodullista ylivaltaa ja yllyttämistä rotusyrjintään. Ja Lepomäen nykyiset kannat tosiaan ovat hyvin erilaisia kuin alkuaikoina. Hän kannattaa pakolaiskiintiön kasvattamista ja perheenyhdistämisiä: ”Suomen pitää tarjota turvapaikka myös perheenjäsenille.” Siinä missä monet kannattavat työperäistä mutta eivät humanitaarista maahanmuuttoa, Lepomäki sen sijaan linjaa, että ”meidän ei pitäisi tehdä niin suurta kategorista eroa sen mukaan, mistä syystä ihminen tulee Suomeen vaan mahdollistaa kaikille uusi alku täällä”. Kun rodullistettujen nuorisojengien väkivallasta kohuttiin marraskuussa, Lepomäki julkaisi kirjoituksen, jossa hän muistutti, että niin ulkomaalaistaustaisten kuin suomalaistaustaistenkin rikosepäilyt ovat vähentyneet, vältti ihmisryhmien leimaamista ja korosti syrjäytymisen ehkäisemistä ja mielenterveystyötä.

Kysymykseen siitä, pitäisikö Suomen asenneilmaston muuttua Lepomäki vastaa: ”Suomessa on pitkään ollut homogeeninen kulttuuri, eikä meillä ehkä osata pitää erilaisuutta hyveenä, mitä se on. Me korkeintaan suvaitsemme sitä. Mielestäni meidän pitäisi juhlia erilaisuutta.”

X

https://voima.fi/artikkeli/2021/elina-lepomaen-monet-roolit-ulottuvat-maahanmuuttokriitikosta-ilmastomuutoksen-torjujaan-ja-transsymppariin/


https://twitter.com/elinavaltonen/status/1366302198674698243


https://twitter.com/elinavaltonen/status/1114174834068590594

vainukoira

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 991
 • Liked: 813
 • Totuus ei pelkää tutkintaa.
Ziisus! Onko tämä vitsi? Miten alas voi ihminen vajota? Mitään noista ei toudellakaan kaivata tänne yhtään lisää, ei etenkään epärehellisiä huijareita!

Riittää, kun käy Bildenbergissä, ainakin Elina Lepomäki Valtoselle. Hän sanoo, mitä siellä käskettiin sanomaan, vaikka ei välttämättä tuota mieltä olekaan, siihen viittaa sana "onnenonkijat" joka taisi tulla vahingossa häneltä. Laitetaan talteen, jos vaikka sattuisi poistamaan sen.
https://i.imgur.com/xKy04Zi.png

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 117
 • Liked: 9163
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Suoran demokratian ongelma on se että kansalaiset ryhtyvät helposti ajamaan pelkkää omaa etuaan kussakin yksittäisessä kysymyksessä. Politiikan tulisi olla yhteisten asioiden hoitamista eikä edunvalvontaa. Monet kysymykset etenkin valtakunnanpolitiikassa ovat sellaisia ettei niihen kovin helposti pysty ottamaan järkiperäistä kantaa ilman täysipäiväistä paneutumista.


Tästä syystä Sveitsin poliittinen historia on ollut liukasta alamäkeä viimeiset 173 vuotta. Jo Adolf Hitler tiesi sanoa ettei sellainen järjestelmä toimi. Vai mitäköhän Elina mahtoikaan tarkoittaa kirjoittaessaan suoran demokratian ongelmasta?
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 847
 • Liked: 3028
En taida minäkään ihan uskoa Valtosen (vaikea tottua uuteen nimeen) selityksiin, että avustajat olisivat kirjoittaneet Thilo Sarrazinin kirja-arvion. Valtonen osaa saksaa sujuvasti, ja hän kuulemman mukaan puhuu sitä jopa omille lapsilleen. Tietysti voi olla, että myös silloiset avustajat ovat osanneet fluenttia saksaa, mutta en usko siltikään avustajien kirjoittaneen kirja-arviota ilman, että Valtonen olisi sitä tarkistanut ennen julkaisemista. Jokainen huonoon hätävalheeseen sortuva poliitikko on epäilyttävä.

Miksi Valtonen ylipäätään tuli Homman tenttiin, jos ei oteta huomioon sitä, että täällä vaikutti eräs kokoomuslainen, josta sittemmin tuli entisen perussuomalaisen puheenjohtajan avioliiton ulkopuolisen lapsen äiti. Minulle on edelleen täysi mysteeri, miksi Valtosen takinkääntö on ollut niin täydellinen kuperkeikka. Olen sanonut tämän ennenkin, että mielipiteitään ja näkemyksiään saa muuttaa, mutta sitä ei kannattaisi tehdä salaa tai valehtelemalla aiemmista synneistään.

Valtonen oli Hesarin Lauantaivieraana viikonloppuna. Hän puhuu paljon euron ongelmista ja siitä, miten euron ongelmat vain siivotaan maton alle. Mutta mitään sen ihmeempiä ratkaisuja Valtonen ei esitä kuin paikallista sopimista ja velkaa vähemmän, tuskin toimittaja on sellaista erehtynyt edes kysymään. Viime kädessä kokoomuksen ratkaisu taitaa olla syvenevä integraatio, liittovaltio sekä EU:n jäsenmaiden yksimielisistä päätöksistä luopuminen ja määräenemmistöpäätöksiin siirtyminen myös euroa koskevissa asioissa. Koko juttu linkissä.

On varmaan kova pala perussuomalaisille, kun pitäisi jotenkin saada sovitettua oma EU- ja eurokriittisyys näihin raameihin, mikäli kokoomus on se halutuin kumppani ensi vaalikaudella.

Lainaus
Mistä Suomen EU-keskustelussa puhutaan liian vähän?

Rahaliiton tulevaisuudesta ja siitä, että euroalueen ratkaisemattomat ongelmat on lakaistu maton alle, sanoo kokoomuksen kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Elina Valtonen.

Häntä huolestuttaa se, että koronapandemian takia Euroopan keskuspankin (EKP) rahapolitiikka on entistäkin löysempää. EKP:n tase on kaksinkertaistunut vuodessa, kun pankki on käynnistänyt velkakirjojen osto-ohjelmia ja tukenut rahoitusjärjestelmää.

Sen seurauksena valtiot ovat voineet ottaa velkaa kaksin käsin, mutta korot eivät ole nousseet. Niin sanottu markkinakuri ei nyt toimi: markkinat eivät määrittele, millaisella korolla ja miten pitkäksi aikaa valtio saa velkaa.

Kaikki suuret keskuspankit elvyttävät taloutta, mutta Euroopassa taso on omaa luokkaansa verrattuna euroalueen kokoon, Valtonen sanoo.

"Pahoin pelkään, että meillä on isompia ongelmia tulossa tulevaisuudessa."

EKP on itsenäinen toimija, joten poliitikot eivät määrittele sen rahapolitiikkaa. Valtosen mukaan olisi kuitenkin hyvä keskustella, mitä nykyisestä rahapolitiikasta voi seurata. Valtioneuvoston tuoreehkossa EU-politiikan selonteossa aihe kuitataan lyhyellä yhteenvedolla.

"Varallisuuserot ovat erkaantuneet. Tämä näkyy myös Suomessa. Rikkain kymmenen prosenttia on vaurastunut oleellisesti, kun taas pieni- ja keskituloisissa töissä olevien elintaso on polkenut aika lailla paikoillaan", Valtonen sanoo.

Valtonen näkee tilanteessa useita huolenaiheita, joista päällimmäinen on inflaatio eli kuluttajahintojen nousu. Siitä on jo merkkejä esimerkiksi Saksassa, jossa elokuun inflaatiovauhti oli 3,9 prosenttia.

"Keskuspankki ei pysty nyt lopettamaan osto-ohjelmaansa, koska useat maat, esimerkiksi Italia, joutuisivat vaikeuksiin. Pitkät korot pidetään alhaalla, mutta keskuspankki voi jossakin vaiheessa joutua nostamaan ohjauskorkoa."

Valtonen ei usko, että euroalueen mailla on ilman velkajärjestelyä paluuta vakaus- ja kasvusopimuksen velkaa koskeviin sääntöihin, jotka menivät tilapäisesti hyllylle koronapandemian takia.

Valtosen mukaan Suomen kannattaisi laittaa oma kotipesä kuntoon ja pyrkiä tervehdyttämään kansantalous ja julkinen talous.

Siinä kokoomuksen reseptit ovat moneen otteeseen kerrottuja: talouskasvun edellytykset kuntoon, työmarkkinoille lisää paikallista sopimista, jarrua velkaantumiselle.

HS: Elina Valtonen: Euroopan keskuspankki on lakaissut euroalueen ongelmat maton alle

vainukoira

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 991
 • Liked: 813
 • Totuus ei pelkää tutkintaa.
En taida minäkään ihan uskoa Valtosen (vaikea tottua uuteen nimeen) selityksiin, että avustajat olisivat kirjoittaneet Thilo Sarrazinin kirja-arvion......mutta en usko siltikään avustajien kirjoittaneen kirja-arviota ilman, että Valtonen olisi sitä tarkistanut ennen julkaisemista. Jokainen huonoon hätävalheeseen sortuva poliitikko on epäilyttävä.......Minulle on edelleen täysi mysteeri, miksi Valtosen takinkääntö on ollut niin täydellinen kuperkeikka......Olen sanonut tämän ennenkin, että mielipiteitään ja näkemyksiään saa muuttaa, mutta sitä ei kannattaisi tehdä salaa tai valehtelemalla aiemmista synneistään........Mutta mitään sen ihmeempiä ratkaisuja Valtonen ei esitä kuin paikallista sopimista ja velkaa vähemmän....Viime kädessä kokoomuksen ratkaisu taitaa olla syvenevä integraatio, liittovaltio sekä EU:n jäsenmaiden yksimielisistä päätöksistä luopuminen ja määräenemmistöpäätöksiin siirtyminen myös euroa koskevissa asioissa.

Voin valaista sinulle tätä mysteeriä. Bildenberg.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005710485.html

Miltei jokainen siellä pyörivä, alkaa ullataen edistää Suomelle ja länsimaille tuhoisaa ideologiaa. Ai että kun ullattaa.
https://www.verkkouutiset.fi/herlinien-suvun-paattaja-telle-intersektionaalisuus-ja-feminismi-nyt-keskeisia/#6b021a99

Mikä tässä on nyt niin vaikeaa ymmärtää?
« Viimeksi muokattu: 07.09.2021, 22:06:24 kirjoittanut vainukoira »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Hbl: Färska Helsingforspolitikern Elina Valtonen ser staden som ett snabbare labb för idéer 29.8.2021

Kun Suomeen ei saada korkeakoulutettuja nettomaksajia, on tyydyttävä veronmaksajien subventoiman halpatyövoiman massamaahanmuuttoon, tuumaa Elina.

Lainaus käyttäjältä: Hbl
– Toinen asia, joka erottaa meitä [kokoomuslaisia] perussuomalaisista, on asennoituminen Suomen kansainvälistymiseen, ei vain suhde EU:hun vaan myös muualla syntyneisiin ihmisiin ja työperäiseen maahanmuuttoon.
 
Valtonen kyseenalaistaa perussuomalaisten linjan, jossa vain hyväpalkkaisten alojen maahanmuutto olisi toivottavaa.

– Ongelmanahan on, että me tarvitsemme ihmisiä ennen kaikkea sosiaalialalle ja terveydenhoitoon, sanoo Valtonen.

Lisäksi juuri nyt on suuri pula työvoimasta ravintola- ja palvelualoilla.

– Ei ole kovin paljon hyväpalkkaisia korkeakoulutettuja, jotka haluavat tulla tänne. Näkemys tästä kaikesta on suuri ongelma perussuomalaisten kanssa.  (käännös)

Lainaus käyttäjältä: Elina Valtonen
Lisää eksperttejä, ihmisoikeustaistelijoita, oikeusvaltion puolustajia, feministejä, journalisteja ja onnenonkijoita Suomeen!

Pistetään rakenteet kuntoon niin, että täällä kuka tahansa taustastaan riippumatta voi yhä paremmin tavoitella omia unelmiaan.

#mahdollisuuksienmaa
https://twitter.com/elinavaltonen/status/1434382594473332739

Kenenkäs ajattelit maksavan ne rakenteet, joiden puitteissa kuka tahansa voi tulla Suomeen tavoittelemaan unelmiaan?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

vainukoira

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 991
 • Liked: 813
 • Totuus ei pelkää tutkintaa.
Kenenkäs ajattelit maksavan ne rakenteet, joiden puitteissa kuka tahansa voi tulla Suomeen tavoittelemaan unelmiaan?
On aivan selvää, ettei Valtonen usko edes omiin juttuihinsa. Hän latoo ihan juuri sitä mitä ja mistä hänelle on maksettu.

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 135
 • Liked: 10750
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Lainaus
Valtonen ei usko, että euroalueen mailla on ilman velkajärjestelyä paluuta vakaus- ja kasvusopimuksen velkaa koskeviin sääntöihin, jotka menivät tilapäisesti hyllylle koronapandemian takia.

Valtosen mukaan Suomen kannattaisi laittaa oma kotipesä kuntoon ja pyrkiä tervehdyttämään kansantalous ja julkinen talous.
Tässä himmelissä jossa olemme, kotipesän kuntoon laitto, joka tietäisi itkua ja hammasten kiristystä meille seuraisi vain se että joutuisimme maksamaan jatkossa enemmän hurlumhei -maille, "koska meillä on varaa".
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 212
 • Liked: 34838
 • Ego sum Spartacus

https://twitter.com/MimmitKoodaa/status/1447784574319218688

https://mimmitkoodaa.ohjelmistoebusiness.fi/this-is-not-a-webinar/

Lainaus

”Tuhat juniorikoodaria heti töihin!” Elina Valtonen vaatii julkisten IT-projektien avaamista työuraansa aloittaville koodareille

Suomen johtaviin talousvaikuttajiin kuuluva kansanedustaja (kok) Elina Valtonen vaatii julkisten IT-projektien avaamista juniorikoodareille. ”Näin saisimme portit auki jopa satojen koodarinaisten nopealle työllistymiselle”, visioi Valtonen Mimmit Koodaa -ohjelman suuressa verkkotapahtumassa. Mimmit Koodaa -vetäjä Milja Köpsi toivoo päättäjiltä rivakkaa tarttumista Valtosen vaatimukseen.

Lehdistötiedote 15.10.2021

Tuhatpäinen yleisö ohjelmistoalalle tähtääviä naisia sai perjantaina toiveita herättävän viestin. Mimmit Koodaa -ohjelmassa koodauksessa vauhtiin päässeiden naisten pahimpia työllistymisen esteitä ovat tiukat kokemusvaatimukset, joista etenkin julkinen sektori pitää kiinni. Kansanedustaja (kok) Elina Valtonen vaati tähän muutosta puheessaan Mimmit Koodaa -suurtapahtumassa.

”Suomen tilanne on nurinkurinen. Meillä on kova pula osaajista, mutta luommeko heitä lisää? Tällä hetkellä julkinen sektori hidastaa osaamisen kasvua, koska IT-projektit on tiukasti rajattu vain seniorikoodareiden hoidettaviksi. Se on kansallisella tasolla tuhlausta ja ihmisten tasolla lannistavaa. Työuriaan aloittavilla koodareilla on oltava pääsy julkisiin IT-projekteihin seniorien rinnalle. Tarvitsemme enemmän monimuotoisuutta, emme vähemmän”, painottaa Valtonen.

Valtonen arvioi työllistymismahdollisuuksia julkisiin IT-projekteihin vuosittain käytettävän n. 1,2-1,3 miljardin euron valossa. ”This Is Not a Webinar” -tilaisuuden yleisö sai kuulla selkeän laskelman.

”Miljardi euroa tarkoittaa karkeasti 10 000 henkilötyövuotta. Olisi erittäin kohtuullista ajatella, että ainakin 10-15 prosenttia tästä kokonaisuudesta voisi olla junioreita, oppimassa ja kehittymässä itse senioreiksi. Siksi vetoan julkisen sektorin toimijoihin: Tuhat juniorikoodaria heti töihin! Enemmänkin olisi mahdollista. Uusia työtilaisuuksia niin nuorille kuin alanvaihtajillekin, niitä lisää”, summaa Valtonen.

X

https://www.sttinfo.fi/tiedote/tuhat-juniorikoodaria-heti-toihin-elina-valtonen-vaatii-julkisten-it-projektien-avaamista-tyouraansa-aloittaville-koodareille?publisherId=2046279&releaseId=69921754

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 931
 • Liked: 1842
Elina on sekaisin. Vieläkin pahemmin kuin se savutuvan seinäkello.
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 029
 • Liked: 3887
Elina on sekaisin. Vieläkin pahemmin kuin se savutuvan seinäkello.

Joko hullu tai valehtelee.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 474
 • Liked: 16392
 • tökerö, tyhmä ja köyhä


Näenkö oikein? Elina on alkanut muistuttaa Nauta Merkeliä ja Ursulaa. Jotain voitonvarmaa ja saatanaa ilmeessä.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 495
 • Liked: 10931
Julkiset it-hankkeet menee muutenkin täysin päin persettä, niin sitten joukkoon vielä väkisin tungetaan täysin kädettömiä Hello World-tason mimmejä ja alanvaihtajia puuhastelemaan.  Mikä voisi mennä pieleen?  :facepalm:

Missäs päin se Afrikkaan lähetetty koodaribussi muuten suhailee?!?

Kärjistäen yhtä hyvä idea olisi laittaa 100  luistelukurssin käynyttä ja juuri luistimilla pystyssä pysyvää kehitysmaalaista pelamaan jääkiekon sm-liigaan, että saataisin monimuotosuutta ja heidät työllistymään jääkiekkoilijoina ja kehittymään senioreiksi…
« Viimeksi muokattu: 15.10.2021, 20:02:36 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 567
 • Liked: 1328
Kun on luonnut itselleen vakaan varakkaan elämän, voi helposti ideoida vaikka mitä, se ei enää ole omasta pussista pois, tämä on yleensäkin vanhempien varakkaiden ihmisten perisynti. Tosin Elina ei ole varsinaisesti vanha, mutta you get the point?

Maailmaa voi vihdoinkin alkaa parantamaan, mitä ihmeellisimmillä ideoilla tai lausunnoilla ja ulostulot kasvattavat kyseisen henkilön Hyvä Ihminen-tilin saldoa julkisuudessa, mutta ne voivat aiheuttaa kaaosta (poliittisina päätöksinä) toteutuessaan, josta lausunnon antaja ei kuitenkaan joudu kärsimään.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
”Tuhat juniorikoodaria heti töihin!” Elina Valtonen vaatii julkisten IT-projektien avaamista työuraansa aloittaville koodareille
...
”Suomen tilanne on nurinkurinen. Meillä on kova pula osaajista, mutta luommeko heitä lisää? Tällä hetkellä julkinen sektori hidastaa osaamisen kasvua, koska IT-projektit on tiukasti rajattu vain seniorikoodareiden hoidettaviksi. Se on kansallisella tasolla tuhlausta ja ihmisten tasolla lannistavaa. Työuriaan aloittavilla koodareilla on oltava pääsy julkisiin IT-projekteihin seniorien rinnalle. Tarvitsemme enemmän monimuotoisuutta, emme vähemmän”, painottaa Valtonen.
...
Miljardi euroa tarkoittaa karkeasti 10 000 henkilötyövuotta. Olisi erittäin kohtuullista ajatella, että ainakin 10-15 prosenttia tästä kokonaisuudesta voisi olla junioreita, oppimassa ja kehittymässä itse senioreiksi. Siksi vetoan julkisen sektorin toimijoihin: Tuhat juniorikoodaria heti töihin! Enemmänkin olisi mahdollista. Uusia työtilaisuuksia niin nuorille kuin alanvaihtajillekin, niitä lisää”, summaa Valtonen.

Joku voisi tehdä julkisten IT-projektien toteuttamisesta vastaaville kyselyn, ottavatko mieluummin reiän päähänsä vai jättiprojekteihinsa tuhat koodausuraansa aloittavaa ja alanvaihtajaa monimuotoisuuden nimissä.

Ehdotus on tietysti pähkähullu, mutta vielä pahempaa on se, että Valtonen on tästä varmasti itsekin tietoinen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Liechtenstein

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 260
 • Liked: 358
 • Mursunviikset, monokkeli ja tervainen hellekypärä.


Näenkö oikein? Elina on alkanut muistuttaa Nauta Merkeliä ja Ursulaa. Jotain voitonvarmaa ja saatanaa ilmeessä.
Tätä tilattiin, tätä saatiin.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 557
 • Liked: 43384
 • It's gotta be PS
Lainaus
Tuhat juniorikoodaria heti töihin!

Jaa, @simppali ei pääsekään vielä eläkkeelle.   ;D
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 681
 • Liked: 12700
 • junior koodari
Lainaus
Tuhat juniorikoodaria heti töihin!

Jaa, @simppali ei pääsekään vielä eläkkeelle.   ;D

Kyllä vain koodaan, mutta hieman hieman eritavalla mitä Valtonen tarkoittaa..kaikenlaiset "tapahtumat" on laitettava tiettyihin sapluunoihin, enkä enään ihan juniori ole.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Ulkopolitiikka-lehdessä peräti talousviisaaksi kutsutun Elina Valtosen pitkä mutta mitäänsanomaton haastattelu.

Lainaus
Talousviisaana tunnettu Elina Valtonen on raivannut tiensä ulkopolitiikan kärkikaartiin – edes yksitotinen julkisuuskuva ei ole pysäyttänyt

Kansanedustaja Elina Valtosella oli nousujohteinen kansainvälinen ura, kunnes politiikka vei mukanaan. Sillä saralla kruunu kuitenkin puuttuu yhä. Olisiko hänestä ulkopolitiikan johtajaksi?

Ulkopolitiikka 9.12.2021

Lainaus käyttäjältä: Ulkopolitiikka
Koulutuksesta Valtonen on puhunut ennenkin, ja pandemian opit ovat vain vahvistaneet sen merkitystä. Euroopan pitää kilpailla parhaimmista yksilöistä, osaajista ja ideoita. Houkutella ihmiset tänne.

»Historian saatossa ihmiset ovat muuttaneet Eurooppaan ja Euroopasta paremman elintason perässä, ja nyt elintasopakolaisuus nähdään jotenkin huonona asiana. Se on kuitenkin maailmaa parhaiten eteenpäin vievä voima

Huipun Valtonen mainitsee haastattelun aikana yhdeksän kertaa. Hän kuitenkin täsmentää, ettei ihannoi vain tutkintoja, vaan itsensä ja osaamisensa kehittämistä yleensä. »Huippuosaaja voi olla esimerkiksi työssä oppinut kokki.»

Ei siis ainakaan mikään maahanmuuttoviisas, mutta kukapa federalisti olisi.

Lainaus käyttäjältä: Ulkopolitiikka
»Eurooppa kulkee nyt voimakkaasti kohti laajempia toimivaltuuksia, syvempää integraatiota ja laajempia yhteisiä varoja. Se on suomalaisten kannalta erinomainen asia
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 135
 • Liked: 10750
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Yhteiset varat - Aina mukavia kun on saamassa sieltä jotain. Kokeilumielessä haluaisin yhdistää Elinan ja minun varani, ja eleltäisiin niillä sitten yhdessä. Jos siitä tulisi menestys, yhteisten varojen käyttöä voisi kokeilla suuremmassakin mittakaavassa.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2022, 12:10:17 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

uuninpankko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 616
 • Liked: 1913
On ihan liikuttavaa katsoa, miten ajattelu jalostuu. Ketjun alkupäässä Lepomäki on eduskuntavaalien 2011 alla vastannut hänelle esitettyihin kysymyksiin. Esimerkiksi 23.3.2011 tähän ketjuun lähettämässään viestissä Lepomäki on puhunut ”sosiaalipummeista” eroon pääsemisestä. Aika kovaa kielenkäyttöä kokoomuslaiselle.

Hän on myös tuolloin todennut (23.3.2011 20:50:04 viesti) kysyjälle, että EU:n tulisi olla ensisijaisesti vapaakauppaliitto eikä sellaisen pyörittämiseen juuri hallintoa tai lainsäädäntövaltaa tarvita.

 ;D ;D

Niin se maailma muuttuu ja ajatukset kehittyvät kymmenessä vuodessa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 212
 • Liked: 34838
 • Ego sum Spartacus
On ihan liikuttavaa katsoa, miten ajattelu jalostuu. Ketjun alkupäässä Lepomäki on eduskuntavaalien 2011 alla vastannut hänelle esitettyihin kysymyksiin. Esimerkiksi 23.3.2011 tähän ketjuun lähettämässään viestissä Lepomäki on puhunut ”sosiaalipummeista” eroon pääsemisestä. Aika kovaa kielenkäyttöä kokoomuslaiselle.

Hän on myös tuolloin todennut (23.3.2011 20:50:04 viesti) kysyjälle, että EU:n tulisi olla ensisijaisesti vapaakauppaliitto eikä sellaisen pyörittämiseen juuri hallintoa tai lainsäädäntövaltaa tarvita.

 ;D ;D

Niin se maailma muuttuu ja ajatukset kehittyvät kymmenessä vuodessa.

Muistaakseni Lepomäki muuttui Bilderberg-kokouksen jälkeen.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 261
 • Liked: 4694
Miten ihminen saadaan muutettua sekopääksi jossakin bilderbergkokouksessa? Ajattelin miten minut saataisiin luopumaan periaatteista ja olisiko se millainen operaatio?

Jäljelle jäivät seuraavat vaihtoehdot, joilla voisi olla vaikutusta.
1. Puijataan luulemaan että vaikutan asioihin, kunhan ensin kannatan esim. rajatonta Eurooppaa.
2. Kiristys, esim. perhettä uhataan. Tai heillä on panttivanki yms.
3. Saan tietää todistetusti jonkun tiedon jolla putoaa pohja kaikelta mihin uskon.

Sellaisia jolla voisi olla vaikutusta ammattipoliitikkoon olisi.
1. Raha.
2. Jonkun viran saaminen.
3. Lokakampanjalla uhkaaminen.
4. Väkivallalla uhkaaminen.
5. Etuluulottelu, esim. olet meidän ykkösvalinta, oletko samaa mieltä kanssamme, vai soitammeko toiselle vaihtoehdolle pyrkyri b:lle?

Ooh lalaa...

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 644
 • Liked: 41023
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Miten ihminen saadaan muutettua sekopääksi jossakin bilderbergkokouksessa? Ajattelin miten minut saataisiin luopumaan periaatteista ja olisiko se millainen operaatio?

Jäljelle jäivät seuraavat vaihtoehdot, joilla voisi olla vaikutusta.
1. Puijataan luulemaan että vaikutan asioihin, kunhan ensin kannatan esim. rajatonta Eurooppaa.
2. Kiristys, esim. perhettä uhataan. Tai heillä on panttivanki yms.
3. Saan tietää todistetusti jonkun tiedon jolla putoaa pohja kaikelta mihin uskon.

Olen joskus ollut jollain maksetulla risteilyllä, jossa oli jotain keksintösäätiön edustajia, yrittäjiä ja en muista mitä porukkaa. Liittyi johonkin yrityshautomoaikoihin, jossa olin vetänyt jotain projektia, jonka kautta pääsin ns. piireihin.

No, risteilyllä oli puhumassa Sixten Korkman. Mies puhui taloudesta. Tapa jolla hän puhui, äänensävy, katsekontakti, vakuuttavuus.... Kaikki nuo saivat minut ajattelemaan: "siinä on todella älykäs mies". Jälkeenpäin kun on katsonut globalistikorkmanin höttökommentteja, kun on oppinut itsekin ajattelemaan jotain maailmantaloudesta, niin tuo älykkyyden kupla on puhjennut.... Tai no... älykkyys ei ole viisautta eikä viisaus älykkyyttä...

Mutta veikkaan, että Bilderbäri on paikka, jossa tuommoisia samanmoisia Ahaa-elämyksiä tulee muutaman päivän aikana kymmeniä. Sitten kun istut vielä jossain paneelissa ja samat älykkäät puhujat myötäävät ja taidokkaasti kommentoivat omia puheenvuorojasi, niin kappas. Olet osa jotain suurta ja sinä ajattelet kuten suuret. Olethan juuri vakuuttunut:

1) että koska sata älykästä ihmistä ajaa samaa asiaa, sen on pakko olla totta
2) olet itsekin aina ollut oikeastaan samaa mieltä, mutta jotkut pikkuasiat ovat saaneet sinut hairahtamaan polulta
3) kun nyt myönsit itsellesi olleesi aina yhtä järkevä kuin nuo sata älykköä, niin olet "piireissä" ja kun maailma keikahtaa, olet taatusti voittajan puolella.

Tosin voittaja voi olla jonkun "nälkäpeli"-leffan tapaan jossain linnoitetussa kaupungissa elävä eliitti ja ne tavalliset ihmiset jotka iloitsee, suree, rakastaa ja rakastelee elävät siellä muurien ulkopuolella.

Tai jotain.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 765
 • Liked: 7015
 • Kivapuhe sallittu!
Lainaus
Siinä kokoomuksen reseptit ovat moneen otteeseen kerrottuja: talouskasvun edellytykset kuntoon, työmarkkinoille lisää paikallista sopimista, jarrua velkaantumiselle

Minusta niin kauan kuin tälläiset valehtelijat ovat jossain päättävissä elimissä, niin kokoomusta en äänestä.

Jokaiselle vähänkään omilla aivoillaan ajattelevalle on ollut selvää, että eurovaluuttaan liittyminen - kiitos Niinistön ja Lipposen - rajoittaa oman kansantalouden liikkumavaraa ja koska korko eikä valuutan arvo jousta Suomen tarpeiden mukaan, ovat vaihtoehdot seuraavat:¨

- leikkaaminen, höylääminen, kaikkinainen palveluiden rajoittaminen, suomalaisten elämän kurjistaminen

- palkkojen, eläkkeiden ja muiden etuuksien leikkaaminen - suomalaisten elämän kurjistaminen entisestään

Kiitos saatanan tunarit!

Sen verran vielä kommentoin, että Sarazinin kirja on TUTKIMUS! Kaikkine liitteineen ja taulukoineen maahanmuuton Rikkaudesta ja Voimavarasta. Miten tutkimus voi olla rasistinen?

Ai niin, totuuden ääneen lausuminen on totalistanioissa vallankumouksellinen teko.
“Everything woke turns to shit” - Donald J. Trump

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 142
 • Liked: 3298
 • 17 v.
^^ ^^^ ja ^^^^

Mä luulen, että he vakuuttavat ihmiset siitä, että ”he ovat täysin ylivoimaisia”, että ”mikään ei heitä pysäytä” ja että ”tämä koskee koko maapalloa, eli he ovat kaikkialla”.

Sitten vain esitetään jokaiselle sopivasti räätälöity kysymys ”Oletko mukana, vai meitä vastaan?”

Annetaan ymmärtää, että ”Me omistamme jo nyt kaikki ovet. Niitä aukeaa, jos niin haluat, tai sitten ne menevät kiinni.”

Vähän idealistimpia he houkuttelevat ”maailman rauhalla” ja opportunisteja ”paikalla koko planeetan hallinnossa”, tai yleensä ”tulevan maailman avainhenkilöiden ystävyydellä”.

”Ilman heitä ei ole tulevaisuutta ja sinut on kutsuttu osaksi” …aivan oikein… ”uutta maailmanjärjestystä.”

Eli kyllä se lienee niin, että he näyttävät kutsutuille palan mahtiaan.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
... Eli kyllä se lienee niin, että he näyttävät kutsutuille palan mahtiaan.

Jeps. Ja inhimilliset siihen sortuvat, koska siihen on erittäin, erittäin vaikeaa olla sortumatta. Ja sitten he myyvät itsensä omasta tahdoistaan. Eikä tuo pala mahtia ole mitättavissa perinteisin tasetermein.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2022, 14:36:04 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 765
 • Liked: 7015
 • Kivapuhe sallittu!
Vaikka Yanis Farouvakis ei kuulu samaan poliittiseen laitaan kuin itse, hänellä oli paljon sanottavaa EUn ja euron mekanismeista viime talouskriisin aikaan. Hänhän eräässä haastattelussaan sanoi, että Lagarde ja muut olivat suunnilleen samaa mieltä toimien järjettömyydestä - joissa Kreikan velkataakka sen kuin kasvoi - mutta se oli välttämätöntä systeemin ylläpitämiseksi. Eli parissa lauseessa tuli selväksi se, ettei EU ole sen parissa olevien valtioiden etu vaan EUn ja eliitin etu. Forouvakis vaan oli liian periaatteen mies, jotta olisi tuosta vaan voinut asian hyväksyä ja erosi. Tälläistä eroamista periaatteiden takia emme taatusti tule näkemään yhdenkään suomalaisen poliitikon kohdalla. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Yanis_Varoufakis

Lainaus
In January 2015, Varoufakis was appointed Greek Minister of Finance. He led negotiations with Greece's creditors during the government-debt crisis. However, he failed to reach an agreement with the European troika (European Commission, European Central Bank, and International Monetary Fund) leading to the 2015 bailout referendum. The referendum rejected the troika bailout terms, and the day afterwards Varoufakis resigned as Minister of Finance, being replaced by Euclid Tsakalotos.

Lainaus
The Adam Smith Institute, a leading free-market think tank in the United Kingdom, "enthusiastically" supported Varoufakis's debt-swap plan and asked the then British Chancellor of the Exchequer George Osborne to support it. Varoufakis had proposed debt swap measures, including bonds pegged to economic growth, which would replace the existing bonds of the European bailout programme.

Bloomberg said that Varoufakis was a "brilliant economist", but he had difficult interactions with other politicians and the media. Galbraith, referring to Varoufakis's expertise in game theory, has said that he knows as much about this subject "as anyone on the planet", and that "[he] will be thinking more than a few steps ahead" in any interactions with the troika. Two weeks later, Varoufakis wrote an op-ed in The New York Times saying that using game theory would be "pure folly" and that he wanted to "shun any temptation to treat this pivotal moment as an experiment in strategizing and, instead, to present honestly the facts concerning Greece's social economy".

Semmosta se on totalitarismiin matkalla olevan systeemin kanssa neuvotellessa. Kaikkea järkevääkin saa ehdottaa, mutta se ei systeemille sovi eikä tule koskaan sopimaankaan.
“Everything woke turns to shit” - Donald J. Trump

Tagit: elina lepomäki