UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Pudasjärvelle keskus turvapaikanhakijoille  (Luettu 61951 kertaa)

Maija Poppanen

  • Kannatusjäsen
  • Jäsen^^^
  • ****
  • Viestejä: 6 830
  • Liked: 7805
  • white trash
Vs: Pudasjärvelle keskus turvapaikanhakijoille
« Vastaus #360 : 19.01.2018, 00:49:49 »
Pudasjärven yksiköstä vastaava vs. apulaisjohtaja Jenni Korpikari ymmärtää sytyttäjää. Paperisessa Kalevassa kommentoi seuraavasti: "Minäkin turhautuisin odottelemaan, jos vielä en tiedä, mitä tuleman pitää."

Tän maailman "Korpikarit" jaksaa ymmärtää, että pitää aiheuttaa keskisuuri tulipalo, kun odottelu turhauttaa. Tai raiskata ja tuhertaa, kun perhettäkään ei saa yhdistettyä. Tottakai tarvii pitää äänekäs mielenosoitus, kun on kerta totuttu ihan toisenlaiseen ruokaan.

Persialainen tori ja muuta raikasta tunteitten ilmaisua. Ja lanteetkin liikkuu diskon tahtiin.

Ei vaan jaksa näitä, kun yhden ryhmän perseilyä arvioidaan jatkuvasti ihan eri mittareilla.

koojii

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 518
  • Liked: 2463
Vs: Pudasjärvelle keskus turvapaikanhakijoille
« Vastaus #361 : 19.01.2018, 01:33:13 »

Pudasjärvi on kyllä melkoisen erikoinen matupaikka.

Itse kunnassa on voimakas väestönkato ja väkiluku on noin 8000 asukasta nykyään. Väestöstä suurin osa taitaa kannattaa Keskustapuoluetta ja olla vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jäseniä. Itse kunta (tai kaupunki taitaa nimellisesti olla) on isompi pinta-alaltaan kuin Uudenmaanlääni oli ja kunta sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Oulusta ja suunnilleen sama matka on Kuusamoon toiseen suuntaan.

Pudasjärvellä ovat saaneet päähänsä että matupisnes on kunnan uusi kivijalka ja jatkossa tavoitteena on että 10 prosenttia kunnan asukkaista olisi matuja.

Tavoitetta on täysin mahdoton saavuttaa kun matut "viihtyvät" siellä Pudasjärvellä tismalleen niin kauan aikaa kun saavat oleskeluluvan tai karkotuspäätöksen. Eli suunnilleen sen ajan ovat siellä jonka valtio maksaa kunnalle ne kaikki toimeentulotuki ja muut menoit matuista täysimääräisenä.

Kun oleskelulupa on saatu niin puolet Pudasjärven matuista muuttaa Ouluun ja toinen puoli pk-seudulle. Tuskin edes yksi prosentti matuista jää Pudasjärvelle. Varmaan Pudasjärven kunta maksanee vielä viimeisen päälle hyvät harkinnanvaraiset toimeentulotuet kaikenlaisten muuttoavustusten ja muun vastaavan muodossa ja auttaa vielä asunnon vuokraamisessakin muualta jotta pääsevät niistä matuista eroon ja voivat tuoda kuntaan uusia matuja pariksi vuodeksi tuomaan valtionrahaa. 

Pudasjärvi on viimeisen päälle rasistinen paikka. Sillä rasismilla on pitkät perinteet kun esimerkiksi väärään Suomen valtionkirkon uskonlahkoon kuuluvia ei välttämättä edes saa tervehtiä ja näin homma on ollut vuosikymmeniä. Muutaman kerran tainneet viime vuosina häätää paikallisen etnisen pitseriankin pois Pudasjärveltä muun muassa kivittämällä pitserian ikkunat toistuvasti paskaksi.

Pudasjärvi on itselle tuttu siinä mielessä että hyviä kavereita pyörii siellä erinäisistä syistä enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Jotenkin säälittää ne matut jotka eivät edes itsemurhaa saa tehtyä vaan uhkailevat vain sillä ja tekevät jotain kelvottomia yrityksiä oleskeluluvan toivossa. Ei muuta kuin koppiin vain sellaiset ja seuraavalla mahdollisella koneella karkotus kohti kotimaata.


Tagit: