UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista  (Luettu 777500 kertaa)

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 873
 • Liked: 7405
 • Tecumseh
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4380 : 28.04.2019, 23:38:21 »
Vuonna 2014 Brunei ilmoitti, että se alkaa soveltaa sharia-lakia. Homoseksuaalisista suhteista sharia määrää rangaistukseksi kuoleman kivittämällä.

Kannattaa huomata, että rankaisemisessa ei ole kyse islamiin kuuluvan sharia-lain tulkinnasta vaan sen soveltamisesta. Tulkintaa on vain rangaistuksen ankaruus ruoskinnasta kuoliaaksi kivittämiseen.
Lihavointi Roopen.

Kyse on kuitenkin lopulta klassisen tulkinnan eli fiqhin soveltamisesta. Tästä on laajempi juttu Suomen kuvalehdessä, josta katkelma (Lihavointi minun ja sen kritiikki lainauksen alla):
Lainaus
PÄÄ poikki tai murskaksi kivisateessa. Ensin käsi irti miekalla, sitten jalka.

Muun muassa tällaiset rangaistukset odottavat jatkossa lainrikkojia Bruneissa. Upporikas sulttaani Hassanal Bolkiah, 72, otti maassaan käyttöön islamin vanhoillisen šaria-lain jyrkimmät tulkinnat 3. huhtikuuta.

Ratkaisu merkitsee huolestuttavaa suunnanmuutosta alueella, joka on tunnettu maltillisista islamintulkinnoista.

Bruneissa ei ole teloitettu ketään sitten vuoden 1957. Nyt maasta on tullut Itä- ja Kaakkois-Aasian ainoa valtio, joka langettaa kuolemantuomion teoista, joita useimmissa maailman valtioissa ei edes lasketa rikoksiksi.

Esimerkiksi sekä miesten että naisten homoseksuaalisista teoista voidaan vastedes tuomita Bruneissa kuolemaan kivittämällä.

Yhtä ankaraa rangaistusta homoseksuaalisuudesta soveltaa vain viisi muuta valtiota maailmassa. Kaikki ovat vanhoillisia muslimimaita: Saudi-Arabia, Iran, Jemen, Sudan ja Somalia.

Kaikki perustavat päätöksensä šariaan, vaikka islamilaisen lain kulmakivenä olevassa muslimien pyhässä kirjassa Koraanissa ei ole ainuttakaan mainintaa homoseksuaalisuudesta syntinä.

Sen sijaan esimerkiksi Brunein muslimienemmistöiset naapurimaat edustavat vapaamielisempää linjaa.

Indonesia ei rankaise homoudesta. Myös Malesian uusi pääministeri Anwar Ibrahim aikoo poistaa homoseksuaaliuuden rangaistavuuden. Hänen mielestään kyse on ”muisto Britannian siirtomaavallasta, jolla ei ole mitään tekemistä islamin tai kristinuskon kanssa.”

Murikoilla tai miekalla voidaan Bruneissa teloittaa myös syrjähypyn tekijöitä, muita avioliiton ulkopuolista seksiä harjoittaneita sekä naisia, jotka ovat tulleet raskaiksi muusta kuin avioseksistä.

Sama rangaistus seuraa väkivaltaisista ryöstöistä, raiskauksista sekä islamin ja profeetta Muhammedin halventamisesta.

Myös lievempiin rikoksiin syyllistyneille on luvassa karu kohtelu. Ensikertalaisen varkaan oikea käsi katkaistaan ranteesta, uusijalta amputoidaan vasen jalka nilkasta. Olutpullon korkkaaminen tietää raippoja.

Ruoskintaa seuraa myös monista muista rikkomuksista kuten siitä, että jättää osallistumatta muslimien viikoittaisen pyhäpäivän perjantain rukouksiin tai ei kunnioita paastokuukauden ramadanin sääntöjä.

Rangaistukset koskevat myös alaikäisiä, tietyin rajoituksin.

LAKIUUDISTUS julkistettiin alun perin jo kuusi vuotta sitten.
- -
Šarian ei ole tarkoitus korvata Brunein rikoslakia kokonaan, vaan nousta sen rinnalle vaihtoehdoksi, jonka tuomari voi harkintansa mukaan valita.

On epäselvää koskevatko uudet lait vain bruneilaisia muslimeja vai myös muiden uskontojen tunnustajia ja ulkomaalaisia.

Tähän asti esimerkiksi ei-muslimit ovat saaneet tuoda alkoholia verovapaasti maahan ja nauttia sitä yksityistiloissa, kunhan ovat toimineet huomiota herättämättä.

Muslimeja Brunein asukkaista on kaksi kolmasosaa, buddhalaisia ja kristittyjä kumpiakin noin kymmenesosa.

- -

JYRKKENEVÄT islamintulkinnat ovat rajussa ristiriidassa sulttaanin ja kuninkaallisen perheen omien elintapojen kanssa.

Hassanal Bolkiah on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä, mutta myös yksi suurimmista kerskakuluttajista ja tuhlareista.

Arviot sulttaanin omaisuuden arvosta liikkuvat 25-30 miljardin euron välillä. Tällä rahalla hän on ostanut itselleen muun muassa maailman suurimman harvinaisten loistoautojen kokoelman.

Kokoelmaan kuuluu pelkästään Rolls-Royce-merkkisiä loistoautoja yli viisisataa kappaletta. Kaikki ovat luksusmerkin valikoiman kalleimmasta päästä ja yleensä räätälöity sulttaanin kulloistenkin mielihalujensa mukaisiksi.

Myös McLarenin ja Ferrarin Formula 1- ja muut urheiluautot kiinnostavat sulttaania, samoin Porschet.

Lisäksi hän on rakennuttanut kultakupolisen 1 788 huoneen palatsin, joka on tiettävästi maailman suurin yksityisasunto.

Muihin tärkeisiin asioihin sulttaanin elämässä kuuluvat hyvät erikoisvalmisteiset sikarit, kaikenlaiset kultaesineet, oman Boeing 747-laajarunkokoneen ja helikopterien lentäminen, kilpa-autojen ajaminen, golf ja hevospoolo.

Myös sulttaanin lapset, veljet ja siskot ovat kovia shoppailemaan. Sulttaanisuku osti 1990-luvulla melkein puolet kaikista Rolls-Roycen tehtailla valmistetuista autoista.

 

SULTTAANIA ja etenkin hänen nuorempaa veljeään Jefri Bolkiahia on syytetty myös haareminpidosta.

Entinen Miss USA Shannon Marketic väitti, että hänet ja useat muut naiset houkuteltiin vuonna 1997 Bruneihin, jossa heitä pidettiin sulttaanin palatsissa vangittuina ja huumattuina ja käytettiin seksuaalisesti hyväksi yli kuukauden ajan.

Sulttaani ja hänen pikkuveljensä kiistivät väitteet.

Puolentoista vuoden harkinnan jälkeen amerikkalainen oikeusistuin päätti, ettei se voi syyttää vieraan valtion hallitsijaa.

Pikkuveli Jefri Bolkiahin tuhlaileva playboyelämä paisui kuitenkin niin mielettömiin mittoihin, että sulttaanin oli lopulta pakko asettaa hänet syytteeseen vuonna 2000.

Oikeudenkäynnin perusteella vaikuttaa siltä, että 1990-luvulla Brunein valtiovarainministerinä toimineen pikkuveljen kymmenvuotinen kausi oli yhtämittaista orgiaa.

Jefri Bolkiahin syytettiin törsänneen yli 12 miljardia euroa valtion varoja noin 17 lentokoneeseen, useisiin huvijahteihin, jättiläiskokoisiin timantteihin ja naispuolisiin viihdyttäjiin, joita rahdattiin Bruneihin lentokonelasteittain.

Oikeudenkäynti päätyi lopulta sovitteluratkaisuun, joka otti huomioon Jefrin vetoomuksen ”saada jatkaa omaa elämäntapaansa”.

Häneltä poistettiin kuitenkin kaikki valtiolliset velvollisuudet ja hän sitoutui palauttamaan arviolta 2,5 miljardin euron arvosta varallisuutta. Siitä lähtien sulttaani on hoitanut valtiovarainministerin velvollisuudet ja vastuut itse.


Eli Koraani ei ole sharian ainut lähde vaan Muhammadin esimerkki eli sunna, joka löytyy hadith-kokoelmista, joista Bukhari ja Muslim erityisesti, on Koraanin ohella yhtä tärkeä lähde. Lisäksi auktoriteetteina käytetään oppineiden konsensusta ja analogiaa:

Wikipedia

Lainaus
Koraanin lain suppeuden vuoksi käytännössä šariassa nojaudutaan myös sunnaan eli islamilaisen perimätietoon Muhammadin elinaikanaan asettamasta esimerkistä. Näiden lisäksi klassisessa katsannossa sharian lähteitä ovat oppineiden konsensus (ijma) sekä analogia (qiyas).Koraanissa mainitaan, toisin kuin yo. artikkelin kirjoittaja väittää, homous rikoksena eli syntinä mm. seuraavissa kohdin:

Lainaus
Koraani: 7.81 Totisesti ryhdytte himossanne miehiin mieluummin kuin naisiin. Te olette irstasta väkeä.
Koraani: 26.165-166 Kuinka saatattekaan lähestyä kaiken maailman miehiä ja hylkiä vaimojanne, jotka Jumala on teille antanut? Ei, te olette irstaisia ihmisiä.»
Koraani: 27.54-55 Muista Lootia, joka sanoi kansalleen: »Harjoitatteko riettautta, vaikka tiedätte sen synniksi? Lähestyttekö himoiten miehiä naisten sijasta? Niin, te olette pimeätä väkeä.
käännös https://www.islamopas.com/koraani/007.htm,
https://www.islamopas.com/koraani/026.htm ja
https://www.islamopas.com/koraani/027.htm

Toimittaja Hannu Pesonen opiskelkoon sharian lähteitä, ennen kuin kirjoittaa niistä seuraavan kerran.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

"Sivistyksen ja ihmisyyden tulisikin velvoittaa kaikkia lukeneita ihmisiä ottamaan vastuuta älyllisen vaihtoehdon tarjoamisesta populismille." - Arvo Pohjalainen

wannabe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 435
 • Liked: 149
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4381 : 29.04.2019, 09:52:32 »
https://www.prisonplanet.com/saudi-savagery-kingdom-beheads-16-year-old-for-sending-whatsapp-message.html

Saudi Savagery: Kingdom Beheads 16-Year-Old For Sending Whatsapp Message

Lainaus
[...]
One particularly disturbing case was recounted in the UK’s The Sun tabloid. Abdulkareem al-Hawaj was just just 16 when he was arrested. Just a schoolboy at the time, he was detained and accused of being a “terrorist” for sending texts online about an anti-government demonstration.
[...]

16-vuotiaana pidätetty, 21-vuotiaana teloitettu terroristina Whatsapp-viestin takia.
"En minä teitä tarvitse. Minulla on jo teidän lapsenne." -AH

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 263
 • Liked: 6388
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4382 : 01.05.2019, 00:21:39 »
Rotupuhtaus on joillekin ensiarvoisen tärkeää. ???

Uutisessa mainitussa tviitissä sanotaan muuten myös, että osa lapsista on annettu raiskaaja-taistelija-isiensä sukulaisille kasvatettaviksi, mutta tätä kohtaa Ylen toimittaja ei suomentanut. (Uutistekstissä on myös kielioppi-sanavirhe, joka muuttaa uutisen asiasisällön toisenlaiseksi, mutta se on sivuseikka koska moni ei kiinnitä asiaan huomiota.)

Lainaus
Irakin jesidijohto: Isis-taistelijoiden raiskaamat naiset tervetulleita kotiin, mutta heidän lapsensa eivät

Lukuisat jesidinaiset ovat joutuneet antamaan raiskauksista syntyneet lapsensa orpokoteihin, jotta he voisivat palata takaisin yhteisöihinsä.

Jesidit 29.4.2019 klo 04:29

Inka Haukka

Irakissa jesidien hengellinen neuvosto ilmoitti sunnuntaina, ettei se haluakaan ottaa vastaan niiden jesidinaisten lapsia, jotka ovat syntyneet Isis-taistelijoden raiskausten tuloksena.

--

Neuvosto toteaa, että toivottaessaan Isisin kauheuksista selvinneet takaisin kotiinsa, ei se ”misään nimessä tarkoittanut lapsia, jotka ovat syntyneet raiskausten tuloksina, vaan niitä lapsia, jotka ovat syntyneet jesidivanhemmille ja joutuneet Isisin kidnappaamiksi”.

--

Kuten monissa muissa uskonnollisissa vähemmistöissä Lähi-idässä, jesidiksi ei voi kääntyä, vaan uskontoon synnytään. Avioliitot muunuskoisten kanssa on tiukasti kielletty.
https://yle.fi/uutiset/3-10759052
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 283
 • Liked: 2705
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4383 : 04.05.2019, 13:39:52 »
Erinomaista toimintaa suomalaisilta lomailijoilta, mutta erikoisia säännöksiä Turkissa, jos uskomme hotellin johtajaa. Ja miksi emme uskoisi...
Jos elvytystä ei olisi aloitettu, niin huonosti olisi käynyt. Rikkoivatkohan suomalaisturistit näin turkkilaisia säännöksiä, matkatoimiston mukaan ei kuitenkaan pitäisi seurata harmia...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c88d5cdc-e4f6-45c4-af0f-7aa80ca7772d

Lainaus käyttäjältä: Iltalehti 2019-04-04
Elina hyppäsi pelastamaan elotonta miestä uima-altaasta Turkissa – Joukko suomalaismatkailijoita pelasti ihmishengen: ”Henkilökunta ei tehnyt mitään”

Suomalaismatkailijoiden vappuaatto muuttui yllättäen pelastusoperaatioksi. Tapahtumat tallentuivat videolle, jolla näkyy hotellin asiakkaiden ripeä toiminta.

Suomalaismatkailijoiden loma sai vappuaattona hyytävän käänteen Turkissa, kun hotellin uima-altaassa havaittiin eloton mies. Paikalla olleiden mukaan kyseessä oli norjalainen turisti.

Matkanjärjestäjä TUI Finlandista vahvistettiin Iltalehdelle, että mies on norjalainen, ja hänet löydettiin elottomana turkkilaisen hotellin altaasta.

Suomalaiset toimivat tilanteessa ripeästi, mutta samaa ei kertoman mukaan voi sanoa Alanyassa sijaitsevan hotellin henkilökunnasta. Tapahtumat tallentuivat videolle, jolla näkyy hotellin asiakkaiden toteuttama pelastusoperaatio.

– Henkilökunta ei tehnyt yhtään mitään, huusi meille asiakkaille, että tulkaa auttamaan ja hypätkää sinne veteen, kertoi tilannetta todistanut Heidi Kallio, 26,  keskiviikkoiltana Turkista.

Havainto parvekkeelta

Kallio oli 5. kerroksen parvekkeella, kun hän huomasi, että hotellin altaassa on hukkuneelta vaikuttava mies.

– Huomasin, että ystävälläni Elinalla on kännykkä kädessä. Laitoin hänelle viestin, että mies on hukkunut. Kaksi sekuntia, ja Elina hyppäsi sinne altaaseen pelastamaan miestä, Kallio kertoi.

Altaaseen hypännyt Elina Ollila, 39, kertoi auttaneensa altaaseen häntä ennen hypännyttä suomalaista miestä saamaan elottoman norjalaisen pois altaasta.

– Yhdessä saimme miehen pään pysymään suunnilleen vedenpinnan yläpuolella ja raahasimme hänet altaan reunalle, Ollila kertoi.

Tämä jälkeen Ollila huusi muille, että mies pitää laittaa kylkiasentoon, jotta vesi tulee ulos. Tämän jälkeen mies laitettiin takaisin selälleen ja kolmas suomalainen nainen aloitti elvytyksen, Kallio kertoi.

– Häntä elvytettiin siihen asti, että ambulanssi tuli, Kallio kertoi.

Lounaalta elvyttämään

Elvyttämiseen osallistui Maria Malkamäki, 42, joka oli tapahtuneen aikaan lounaalla allasalueella.

– Havahduin, kun mies nostettiin altaan reunalle. Menin katsomaan, mikä on tilanne. Aloin heti tehdä suusta suuhun -elvytystä, Malkamäki kertoi.

Hänen mukaansa paikalle juoksi turkkilaiselta vaikuttanut mies, joka alkoi tehdä paineluelvytystä. Malkamäen mukaan mies ei kuulunut hotellin henkilökuntaan.

– Jatkoimme yhdessä elvytystä arvioni mukaan 5–6 minuuttia.

Välillä auttajat käänsivät miehen kyljelleen, jotta vesi pääsi ulos. Tämän jälkeen elvytystä taas jatkettiin. Lopulta pulssi saatiin tuntumaan.

...

Miksei henkilökunta auttanut?

...
Suomalaisia ihmetytti, miksei henkilökunta auttanut pelastamisessa ja elvyttämisessä.

Malkamäki kertoo kysyneensä hotellin johtajalta, onko henkilökunta saanut koulutusta vastaavien tilanteiden varalle.

– Hänen mukaansa on annettu. Sitten hän lisäsi, että Turkissa on säännöksiä, joiden mukaan tällaisessa tilanteessa ei voida tehdä mitään muuta kuin nostaa henkilö altaasta ylös. Sen jälkeen täytyy odottaa sairaalahenkilökuntaa paikalle.

Hotellin johtaja toisti Malkamäen mukaan kolme kertaa, että elvyttää ei saa.
...

Mies jäi eloon

Keskiviikkona suomalaisille selvisi, että norjalaismies on elossa ja toipuu.
...
Miten Turkissa kuuluu elvyttää?

TUI Finlandista kommentoitiin elvyttämistä Turkissa yleisellä tasolla seuraavasti.

– Elvyttäminen on sallittua Turkissa.

Voiko Turkissa joutua vaikeuksiin, jos elvyttää väärin?

– Ei pitäisi koitua harmia, TUI Finlandilta kerrottiin.

...
« Viimeksi muokattu: 04.05.2019, 13:46:09 kirjoittanut Echidna »

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 327
 • Liked: 6983
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4384 : 04.05.2019, 14:11:43 »
Erinomaista toimintaa suomalaisilta lomailijoilta, mutta erikoisia säännöksiä Turkissa, jos uskomme hotellin johtajaa. Ja miksi emme uskoisi...

Niino, Turkki on rättipää maa jossa ketään tuskin kiinnostaa jonkun vääräuskoisen kuolema.
Turkki on juurikin maa jonne matkustavia on vaikea ymmärtää. Jos on kerta niin persauki, ettei ole varaa matkustaa johonkin oikeaan maahan niin olisiko parempi pysyä kotona.

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 141
 • Liked: 360
 • kuva ei esitä ketään
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4385 : 06.05.2019, 12:48:43 »
Borneon saarella Bruneissa lakkautetaan sekulaari lainsäädäntö ja siirrytään sharia-lakiin ensimmäisenä Kaakkois-Aasian maana. Sulttaani lohduttaa sillä, etteivät aio kuitenkaan toimeenpanna homojen ja aviorikollisten kivityksiä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/brunein-sulttaani-taipui-kohun-jalkeen-homoseksista-ja-aviorikoksesta-maarattyja-kivitystuomioita-ei-panna-toimeen/7392984

Lainaus
Brunein sulttaani taipui kohun jälkeen: Homoseksistä ja aviorikoksesta määrättyjä kivitystuomioita ei panna toimeen

Sulttaani muistutti, että maassa on jo pitkään ollut voimassa normaalin rikoslain määräämänä kuolemanrangaistus, mutta ketään ei ole teloitettu vuosikymmeniin.

–  Näin toimitaan myös sharia-lain kohdalla, jossa mahdollisuudet synninpäästöön ovat laajemmat, Bolkinah muistutti.

...

Bruneista tuli viime kuun lopussa ensimmäinen Itä- tai Kaakkois-Aasian maa, jossa sharia otettiin käyttöön valtiollisella tasolla.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 528
 • Liked: 4203
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4386 : 07.05.2019, 04:08:39 »
Pakistanilainen musujengi lähetti kristittyjä tyttöjä prostituoiduiksi Kiinaan.

Eight Chinese nationals arrested as Pakistan busts prostitution ring that sent young women to China via fake marriages

Official says several gangs were believed to be operating, mainly targeting members of Pakistan’s Christian minority

Arrests came a week after Human Rights Watch said Pakistan should be alarmed by recent reports of human trafficking. Pakistani authorities have arrested 12 suspected members of a prostitution ring taking young Pakistani women to China, part of a growing human trafficking problem often based on fake marriages, officials said on Monday. Those arrested included eight Chinese nationals and four Pakistanis, said Jameel Ahmad, a top official at Pakistan’s Federal Investigation Agency (FIA), which deals with human trafficking. He said several gangs were believed to be operating, mainly targeting members of Pakistan’s Christian minority. The arrests came a week after Human Rights Watch said Pakistan should be alarmed by recent reports of trafficking of women and girls to China. It said the allegations were disturbingly similar to the pattern of trafficking of “brides” to China from at least five other Asian countries. “The gang members confessed that they have sent at least 36 Pakistani girls to China where they are being used for prostitution,” he said. The majority were Christians from different districts in eastern Punjab province, he said.

https://www.scmp.com/news/asia/south-asia/article/3009097/eight-chinese-nationals-arrested-pakistan-busts-prostitution

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 067
 • Liked: 12958
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4387 : 08.05.2019, 12:13:27 »
Pakistanissa räjähti suufitemppelillä – Taleban ilmoittautui tekijäksi
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006097572.html

Lainaus
Pakistanissa ainakin 10 ihmistä kuoli itsemurhaiskussa merkittävällä suufimuslimien pyhätöllä keskiviikkona.
Räjähdeisku tehtiin maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Lahoressa. Sen otti kontolleen Pakistanin Taleban.

Suufilaisuus on mystiikkaa korostava islamin suuntaus, jonka kannattajat ovat aiemminkin joutuneet ääri-islamilaisten tekemien iskujen kohteeksi. Kuolonuhrien joukossa oli täällä kertaa poliiseja, vartijoita ja viisi siviiliä. Yli 20 ihmistä sai vammoja.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 067
 • Liked: 12958
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4388 : 08.05.2019, 12:32:52 »
Kuolemantuomiosta vapautettu kristitty Asia Bibi pakeni Pakistanista
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006097482.html

Lainaus
KAHDEKSAN vuotta vankilassa ollut, kuolemantuomiosta vapautettu kristitty pakistanilaisnainen Asia Bibi on lähtenyt Pakistanista, kertoo uutistoimisto AFP.

Bibin asianajajan mukaan nainen on matkalla Kanadaan. Bibin neljä lasta pääsi pakenemaan Kanadaan jo tammikuussa.
...
Vaikka Bibi on vapautettu tuomiosta, häntä olisi odottanut Pakistanissa lähes varma kuolema – fundamentalistit ovat nimittäin uhanneet ottaa oikeuden omaan käteensä ja surmata hänet.
« Viimeksi muokattu: 08.05.2019, 12:35:54 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

wannabe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 435
 • Liked: 149
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4389 : 22.05.2019, 17:03:11 »
Kaksi brittinaista pidätetty Omanissa yrityksestä pelastaa pari koiraa kuumuudelta

https://www.breitbart.com/europe/2019/05/17/british-teachers-jailed-middle-east-rescuing-abused-dogs/

British Women Jailed in Middle East for ‘Trying to Rescue Abused Dogs’

Lainaus
[...]The pair were in the Middle East teaching English for the British Council, but ran afoul of a “cultural misunderstanding” with their Arab hosts when they attempted to “save two mistreated dogs” who had been left out in “scorching” heat by their “cruel” owner.

33-year-old Jennifer Green of Stockton-on-Tees, County Durham, and her unnamed co-accused have been held for almost two weeks... [...]

“Abusing animals apparently is not a crime in Oman, and rescuing an animal can apparently lead to abuse by the legal system,” Stirling remarked acidly. [...]

“This is yet another stark reminder that there are vast cultural and legal disparities between the West and the Gulf states,” he added. [...]
"En minä teitä tarvitse. Minulla on jo teidän lapsenne." -AH