Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista  (Luettu 847931 kertaa)

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8926
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4380 : 28.04.2019, 23:38:21 »
Vuonna 2014 Brunei ilmoitti, että se alkaa soveltaa sharia-lakia. Homoseksuaalisista suhteista sharia määrää rangaistukseksi kuoleman kivittämällä.

Kannattaa huomata, että rankaisemisessa ei ole kyse islamiin kuuluvan sharia-lain tulkinnasta vaan sen soveltamisesta. Tulkintaa on vain rangaistuksen ankaruus ruoskinnasta kuoliaaksi kivittämiseen.
Lihavointi Roopen.

Kyse on kuitenkin lopulta klassisen tulkinnan eli fiqhin soveltamisesta. Tästä on laajempi juttu Suomen kuvalehdessä, josta katkelma (Lihavointi minun ja sen kritiikki lainauksen alla):
Lainaus
PÄÄ poikki tai murskaksi kivisateessa. Ensin käsi irti miekalla, sitten jalka.

Muun muassa tällaiset rangaistukset odottavat jatkossa lainrikkojia Bruneissa. Upporikas sulttaani Hassanal Bolkiah, 72, otti maassaan käyttöön islamin vanhoillisen šaria-lain jyrkimmät tulkinnat 3. huhtikuuta.

Ratkaisu merkitsee huolestuttavaa suunnanmuutosta alueella, joka on tunnettu maltillisista islamintulkinnoista.

Bruneissa ei ole teloitettu ketään sitten vuoden 1957. Nyt maasta on tullut Itä- ja Kaakkois-Aasian ainoa valtio, joka langettaa kuolemantuomion teoista, joita useimmissa maailman valtioissa ei edes lasketa rikoksiksi.

Esimerkiksi sekä miesten että naisten homoseksuaalisista teoista voidaan vastedes tuomita Bruneissa kuolemaan kivittämällä.

Yhtä ankaraa rangaistusta homoseksuaalisuudesta soveltaa vain viisi muuta valtiota maailmassa. Kaikki ovat vanhoillisia muslimimaita: Saudi-Arabia, Iran, Jemen, Sudan ja Somalia.

Kaikki perustavat päätöksensä šariaan, vaikka islamilaisen lain kulmakivenä olevassa muslimien pyhässä kirjassa Koraanissa ei ole ainuttakaan mainintaa homoseksuaalisuudesta syntinä.

Sen sijaan esimerkiksi Brunein muslimienemmistöiset naapurimaat edustavat vapaamielisempää linjaa.

Indonesia ei rankaise homoudesta. Myös Malesian uusi pääministeri Anwar Ibrahim aikoo poistaa homoseksuaaliuuden rangaistavuuden. Hänen mielestään kyse on ”muisto Britannian siirtomaavallasta, jolla ei ole mitään tekemistä islamin tai kristinuskon kanssa.”

Murikoilla tai miekalla voidaan Bruneissa teloittaa myös syrjähypyn tekijöitä, muita avioliiton ulkopuolista seksiä harjoittaneita sekä naisia, jotka ovat tulleet raskaiksi muusta kuin avioseksistä.

Sama rangaistus seuraa väkivaltaisista ryöstöistä, raiskauksista sekä islamin ja profeetta Muhammedin halventamisesta.

Myös lievempiin rikoksiin syyllistyneille on luvassa karu kohtelu. Ensikertalaisen varkaan oikea käsi katkaistaan ranteesta, uusijalta amputoidaan vasen jalka nilkasta. Olutpullon korkkaaminen tietää raippoja.

Ruoskintaa seuraa myös monista muista rikkomuksista kuten siitä, että jättää osallistumatta muslimien viikoittaisen pyhäpäivän perjantain rukouksiin tai ei kunnioita paastokuukauden ramadanin sääntöjä.

Rangaistukset koskevat myös alaikäisiä, tietyin rajoituksin.

LAKIUUDISTUS julkistettiin alun perin jo kuusi vuotta sitten.
- -
Šarian ei ole tarkoitus korvata Brunein rikoslakia kokonaan, vaan nousta sen rinnalle vaihtoehdoksi, jonka tuomari voi harkintansa mukaan valita.

On epäselvää koskevatko uudet lait vain bruneilaisia muslimeja vai myös muiden uskontojen tunnustajia ja ulkomaalaisia.

Tähän asti esimerkiksi ei-muslimit ovat saaneet tuoda alkoholia verovapaasti maahan ja nauttia sitä yksityistiloissa, kunhan ovat toimineet huomiota herättämättä.

Muslimeja Brunein asukkaista on kaksi kolmasosaa, buddhalaisia ja kristittyjä kumpiakin noin kymmenesosa.

- -

JYRKKENEVÄT islamintulkinnat ovat rajussa ristiriidassa sulttaanin ja kuninkaallisen perheen omien elintapojen kanssa.

Hassanal Bolkiah on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä, mutta myös yksi suurimmista kerskakuluttajista ja tuhlareista.

Arviot sulttaanin omaisuuden arvosta liikkuvat 25-30 miljardin euron välillä. Tällä rahalla hän on ostanut itselleen muun muassa maailman suurimman harvinaisten loistoautojen kokoelman.

Kokoelmaan kuuluu pelkästään Rolls-Royce-merkkisiä loistoautoja yli viisisataa kappaletta. Kaikki ovat luksusmerkin valikoiman kalleimmasta päästä ja yleensä räätälöity sulttaanin kulloistenkin mielihalujensa mukaisiksi.

Myös McLarenin ja Ferrarin Formula 1- ja muut urheiluautot kiinnostavat sulttaania, samoin Porschet.

Lisäksi hän on rakennuttanut kultakupolisen 1 788 huoneen palatsin, joka on tiettävästi maailman suurin yksityisasunto.

Muihin tärkeisiin asioihin sulttaanin elämässä kuuluvat hyvät erikoisvalmisteiset sikarit, kaikenlaiset kultaesineet, oman Boeing 747-laajarunkokoneen ja helikopterien lentäminen, kilpa-autojen ajaminen, golf ja hevospoolo.

Myös sulttaanin lapset, veljet ja siskot ovat kovia shoppailemaan. Sulttaanisuku osti 1990-luvulla melkein puolet kaikista Rolls-Roycen tehtailla valmistetuista autoista.

 

SULTTAANIA ja etenkin hänen nuorempaa veljeään Jefri Bolkiahia on syytetty myös haareminpidosta.

Entinen Miss USA Shannon Marketic väitti, että hänet ja useat muut naiset houkuteltiin vuonna 1997 Bruneihin, jossa heitä pidettiin sulttaanin palatsissa vangittuina ja huumattuina ja käytettiin seksuaalisesti hyväksi yli kuukauden ajan.

Sulttaani ja hänen pikkuveljensä kiistivät väitteet.

Puolentoista vuoden harkinnan jälkeen amerikkalainen oikeusistuin päätti, ettei se voi syyttää vieraan valtion hallitsijaa.

Pikkuveli Jefri Bolkiahin tuhlaileva playboyelämä paisui kuitenkin niin mielettömiin mittoihin, että sulttaanin oli lopulta pakko asettaa hänet syytteeseen vuonna 2000.

Oikeudenkäynnin perusteella vaikuttaa siltä, että 1990-luvulla Brunein valtiovarainministerinä toimineen pikkuveljen kymmenvuotinen kausi oli yhtämittaista orgiaa.

Jefri Bolkiahin syytettiin törsänneen yli 12 miljardia euroa valtion varoja noin 17 lentokoneeseen, useisiin huvijahteihin, jättiläiskokoisiin timantteihin ja naispuolisiin viihdyttäjiin, joita rahdattiin Bruneihin lentokonelasteittain.

Oikeudenkäynti päätyi lopulta sovitteluratkaisuun, joka otti huomioon Jefrin vetoomuksen ”saada jatkaa omaa elämäntapaansa”.

Häneltä poistettiin kuitenkin kaikki valtiolliset velvollisuudet ja hän sitoutui palauttamaan arviolta 2,5 miljardin euron arvosta varallisuutta. Siitä lähtien sulttaani on hoitanut valtiovarainministerin velvollisuudet ja vastuut itse.


Eli Koraani ei ole sharian ainut lähde vaan Muhammadin esimerkki eli sunna, joka löytyy hadith-kokoelmista, joista Bukhari ja Muslim erityisesti, on Koraanin ohella yhtä tärkeä lähde. Lisäksi auktoriteetteina käytetään oppineiden konsensusta ja analogiaa:

Wikipedia

Lainaus
Koraanin lain suppeuden vuoksi käytännössä šariassa nojaudutaan myös sunnaan eli islamilaisen perimätietoon Muhammadin elinaikanaan asettamasta esimerkistä. Näiden lisäksi klassisessa katsannossa sharian lähteitä ovat oppineiden konsensus (ijma) sekä analogia (qiyas).Koraanissa mainitaan, toisin kuin yo. artikkelin kirjoittaja väittää, homous rikoksena eli syntinä mm. seuraavissa kohdin:

Lainaus
Koraani: 7.81 Totisesti ryhdytte himossanne miehiin mieluummin kuin naisiin. Te olette irstasta väkeä.
Koraani: 26.165-166 Kuinka saatattekaan lähestyä kaiken maailman miehiä ja hylkiä vaimojanne, jotka Jumala on teille antanut? Ei, te olette irstaisia ihmisiä.»
Koraani: 27.54-55 Muista Lootia, joka sanoi kansalleen: »Harjoitatteko riettautta, vaikka tiedätte sen synniksi? Lähestyttekö himoiten miehiä naisten sijasta? Niin, te olette pimeätä väkeä.
käännös https://www.islamopas.com/koraani/007.htm,
https://www.islamopas.com/koraani/026.htm ja
https://www.islamopas.com/koraani/027.htm

Toimittaja Hannu Pesonen opiskelkoon sharian lähteitä, ennen kuin kirjoittaa niistä seuraavan kerran.
Lähtenyt.

wannabe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 487
 • Liked: 257
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4381 : 29.04.2019, 09:52:32 »
https://www.prisonplanet.com/saudi-savagery-kingdom-beheads-16-year-old-for-sending-whatsapp-message.html

Saudi Savagery: Kingdom Beheads 16-Year-Old For Sending Whatsapp Message

Lainaus
[...]
One particularly disturbing case was recounted in the UK’s The Sun tabloid. Abdulkareem al-Hawaj was just just 16 when he was arrested. Just a schoolboy at the time, he was detained and accused of being a “terrorist” for sending texts online about an anti-government demonstration.
[...]

16-vuotiaana pidätetty, 21-vuotiaana teloitettu terroristina Whatsapp-viestin takia.
"En minä teitä tarvitse. Minulla on jo teidän lapsenne." -AH

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 027
 • Liked: 7973
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4382 : 01.05.2019, 00:21:39 »
Rotupuhtaus on joillekin ensiarvoisen tärkeää. ???

Uutisessa mainitussa tviitissä sanotaan muuten myös, että osa lapsista on annettu raiskaaja-taistelija-isiensä sukulaisille kasvatettaviksi, mutta tätä kohtaa Ylen toimittaja ei suomentanut. (Uutistekstissä on myös kielioppi-sanavirhe, joka muuttaa uutisen asiasisällön toisenlaiseksi, mutta se on sivuseikka koska moni ei kiinnitä asiaan huomiota.)

Lainaus
Irakin jesidijohto: Isis-taistelijoiden raiskaamat naiset tervetulleita kotiin, mutta heidän lapsensa eivät

Lukuisat jesidinaiset ovat joutuneet antamaan raiskauksista syntyneet lapsensa orpokoteihin, jotta he voisivat palata takaisin yhteisöihinsä.

Jesidit 29.4.2019 klo 04:29

Inka Haukka

Irakissa jesidien hengellinen neuvosto ilmoitti sunnuntaina, ettei se haluakaan ottaa vastaan niiden jesidinaisten lapsia, jotka ovat syntyneet Isis-taistelijoden raiskausten tuloksena.

--

Neuvosto toteaa, että toivottaessaan Isisin kauheuksista selvinneet takaisin kotiinsa, ei se ”misään nimessä tarkoittanut lapsia, jotka ovat syntyneet raiskausten tuloksina, vaan niitä lapsia, jotka ovat syntyneet jesidivanhemmille ja joutuneet Isisin kidnappaamiksi”.

--

Kuten monissa muissa uskonnollisissa vähemmistöissä Lähi-idässä, jesidiksi ei voi kääntyä, vaan uskontoon synnytään. Avioliitot muunuskoisten kanssa on tiukasti kielletty.
https://yle.fi/uutiset/3-10759052
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 320
 • Liked: 2896
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4383 : 04.05.2019, 13:39:52 »
Erinomaista toimintaa suomalaisilta lomailijoilta, mutta erikoisia säännöksiä Turkissa, jos uskomme hotellin johtajaa. Ja miksi emme uskoisi...
Jos elvytystä ei olisi aloitettu, niin huonosti olisi käynyt. Rikkoivatkohan suomalaisturistit näin turkkilaisia säännöksiä, matkatoimiston mukaan ei kuitenkaan pitäisi seurata harmia...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c88d5cdc-e4f6-45c4-af0f-7aa80ca7772d

Lainaus käyttäjältä: Iltalehti 2019-04-04
Elina hyppäsi pelastamaan elotonta miestä uima-altaasta Turkissa – Joukko suomalaismatkailijoita pelasti ihmishengen: ”Henkilökunta ei tehnyt mitään”

Suomalaismatkailijoiden vappuaatto muuttui yllättäen pelastusoperaatioksi. Tapahtumat tallentuivat videolle, jolla näkyy hotellin asiakkaiden ripeä toiminta.

Suomalaismatkailijoiden loma sai vappuaattona hyytävän käänteen Turkissa, kun hotellin uima-altaassa havaittiin eloton mies. Paikalla olleiden mukaan kyseessä oli norjalainen turisti.

Matkanjärjestäjä TUI Finlandista vahvistettiin Iltalehdelle, että mies on norjalainen, ja hänet löydettiin elottomana turkkilaisen hotellin altaasta.

Suomalaiset toimivat tilanteessa ripeästi, mutta samaa ei kertoman mukaan voi sanoa Alanyassa sijaitsevan hotellin henkilökunnasta. Tapahtumat tallentuivat videolle, jolla näkyy hotellin asiakkaiden toteuttama pelastusoperaatio.

– Henkilökunta ei tehnyt yhtään mitään, huusi meille asiakkaille, että tulkaa auttamaan ja hypätkää sinne veteen, kertoi tilannetta todistanut Heidi Kallio, 26,  keskiviikkoiltana Turkista.

Havainto parvekkeelta

Kallio oli 5. kerroksen parvekkeella, kun hän huomasi, että hotellin altaassa on hukkuneelta vaikuttava mies.

– Huomasin, että ystävälläni Elinalla on kännykkä kädessä. Laitoin hänelle viestin, että mies on hukkunut. Kaksi sekuntia, ja Elina hyppäsi sinne altaaseen pelastamaan miestä, Kallio kertoi.

Altaaseen hypännyt Elina Ollila, 39, kertoi auttaneensa altaaseen häntä ennen hypännyttä suomalaista miestä saamaan elottoman norjalaisen pois altaasta.

– Yhdessä saimme miehen pään pysymään suunnilleen vedenpinnan yläpuolella ja raahasimme hänet altaan reunalle, Ollila kertoi.

Tämä jälkeen Ollila huusi muille, että mies pitää laittaa kylkiasentoon, jotta vesi tulee ulos. Tämän jälkeen mies laitettiin takaisin selälleen ja kolmas suomalainen nainen aloitti elvytyksen, Kallio kertoi.

– Häntä elvytettiin siihen asti, että ambulanssi tuli, Kallio kertoi.

Lounaalta elvyttämään

Elvyttämiseen osallistui Maria Malkamäki, 42, joka oli tapahtuneen aikaan lounaalla allasalueella.

– Havahduin, kun mies nostettiin altaan reunalle. Menin katsomaan, mikä on tilanne. Aloin heti tehdä suusta suuhun -elvytystä, Malkamäki kertoi.

Hänen mukaansa paikalle juoksi turkkilaiselta vaikuttanut mies, joka alkoi tehdä paineluelvytystä. Malkamäen mukaan mies ei kuulunut hotellin henkilökuntaan.

– Jatkoimme yhdessä elvytystä arvioni mukaan 5–6 minuuttia.

Välillä auttajat käänsivät miehen kyljelleen, jotta vesi pääsi ulos. Tämän jälkeen elvytystä taas jatkettiin. Lopulta pulssi saatiin tuntumaan.

...

Miksei henkilökunta auttanut?

...
Suomalaisia ihmetytti, miksei henkilökunta auttanut pelastamisessa ja elvyttämisessä.

Malkamäki kertoo kysyneensä hotellin johtajalta, onko henkilökunta saanut koulutusta vastaavien tilanteiden varalle.

– Hänen mukaansa on annettu. Sitten hän lisäsi, että Turkissa on säännöksiä, joiden mukaan tällaisessa tilanteessa ei voida tehdä mitään muuta kuin nostaa henkilö altaasta ylös. Sen jälkeen täytyy odottaa sairaalahenkilökuntaa paikalle.

Hotellin johtaja toisti Malkamäen mukaan kolme kertaa, että elvyttää ei saa.
...

Mies jäi eloon

Keskiviikkona suomalaisille selvisi, että norjalaismies on elossa ja toipuu.
...
Miten Turkissa kuuluu elvyttää?

TUI Finlandista kommentoitiin elvyttämistä Turkissa yleisellä tasolla seuraavasti.

– Elvyttäminen on sallittua Turkissa.

Voiko Turkissa joutua vaikeuksiin, jos elvyttää väärin?

– Ei pitäisi koitua harmia, TUI Finlandilta kerrottiin.

...
« Viimeksi muokattu: 04.05.2019, 13:46:09 kirjoittanut Echidna »

Kari Kinnunen

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4384 : 04.05.2019, 14:11:43 »
Erinomaista toimintaa suomalaisilta lomailijoilta, mutta erikoisia säännöksiä Turkissa, jos uskomme hotellin johtajaa. Ja miksi emme uskoisi...

Niino, Turkki on rättipää maa jossa ketään tuskin kiinnostaa jonkun vääräuskoisen kuolema.
Turkki on juurikin maa jonne matkustavia on vaikea ymmärtää. Jos on kerta niin persauki, ettei ole varaa matkustaa johonkin oikeaan maahan niin olisiko parempi pysyä kotona.

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 344
 • Liked: 1092
 • UROS
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4385 : 06.05.2019, 12:48:43 »
Borneon saarella Bruneissa lakkautetaan sekulaari lainsäädäntö ja siirrytään sharia-lakiin ensimmäisenä Kaakkois-Aasian maana. Sulttaani lohduttaa sillä, etteivät aio kuitenkaan toimeenpanna homojen ja aviorikollisten kivityksiä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/brunein-sulttaani-taipui-kohun-jalkeen-homoseksista-ja-aviorikoksesta-maarattyja-kivitystuomioita-ei-panna-toimeen/7392984

Lainaus
Brunein sulttaani taipui kohun jälkeen: Homoseksistä ja aviorikoksesta määrättyjä kivitystuomioita ei panna toimeen

Sulttaani muistutti, että maassa on jo pitkään ollut voimassa normaalin rikoslain määräämänä kuolemanrangaistus, mutta ketään ei ole teloitettu vuosikymmeniin.

–  Näin toimitaan myös sharia-lain kohdalla, jossa mahdollisuudet synninpäästöön ovat laajemmat, Bolkinah muistutti.

...

Bruneista tuli viime kuun lopussa ensimmäinen Itä- tai Kaakkois-Aasian maa, jossa sharia otettiin käyttöön valtiollisella tasolla.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 072
 • Liked: 6861
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4386 : 07.05.2019, 04:08:39 »
Pakistanilainen musujengi lähetti kristittyjä tyttöjä prostituoiduiksi Kiinaan.

Eight Chinese nationals arrested as Pakistan busts prostitution ring that sent young women to China via fake marriages

Official says several gangs were believed to be operating, mainly targeting members of Pakistan’s Christian minority

Arrests came a week after Human Rights Watch said Pakistan should be alarmed by recent reports of human trafficking. Pakistani authorities have arrested 12 suspected members of a prostitution ring taking young Pakistani women to China, part of a growing human trafficking problem often based on fake marriages, officials said on Monday. Those arrested included eight Chinese nationals and four Pakistanis, said Jameel Ahmad, a top official at Pakistan’s Federal Investigation Agency (FIA), which deals with human trafficking. He said several gangs were believed to be operating, mainly targeting members of Pakistan’s Christian minority. The arrests came a week after Human Rights Watch said Pakistan should be alarmed by recent reports of trafficking of women and girls to China. It said the allegations were disturbingly similar to the pattern of trafficking of “brides” to China from at least five other Asian countries. “The gang members confessed that they have sent at least 36 Pakistani girls to China where they are being used for prostitution,” he said. The majority were Christians from different districts in eastern Punjab province, he said.

https://www.scmp.com/news/asia/south-asia/article/3009097/eight-chinese-nationals-arrested-pakistan-busts-prostitution
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4387 : 08.05.2019, 12:13:27 »
Pakistanissa räjähti suufitemppelillä – Taleban ilmoittautui tekijäksi
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006097572.html

Lainaus
Pakistanissa ainakin 10 ihmistä kuoli itsemurhaiskussa merkittävällä suufimuslimien pyhätöllä keskiviikkona.
Räjähdeisku tehtiin maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Lahoressa. Sen otti kontolleen Pakistanin Taleban.

Suufilaisuus on mystiikkaa korostava islamin suuntaus, jonka kannattajat ovat aiemminkin joutuneet ääri-islamilaisten tekemien iskujen kohteeksi. Kuolonuhrien joukossa oli täällä kertaa poliiseja, vartijoita ja viisi siviiliä. Yli 20 ihmistä sai vammoja.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4388 : 08.05.2019, 12:32:52 »
Kuolemantuomiosta vapautettu kristitty Asia Bibi pakeni Pakistanista
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006097482.html

Lainaus
KAHDEKSAN vuotta vankilassa ollut, kuolemantuomiosta vapautettu kristitty pakistanilaisnainen Asia Bibi on lähtenyt Pakistanista, kertoo uutistoimisto AFP.

Bibin asianajajan mukaan nainen on matkalla Kanadaan. Bibin neljä lasta pääsi pakenemaan Kanadaan jo tammikuussa.
...
Vaikka Bibi on vapautettu tuomiosta, häntä olisi odottanut Pakistanissa lähes varma kuolema – fundamentalistit ovat nimittäin uhanneet ottaa oikeuden omaan käteensä ja surmata hänet.
« Viimeksi muokattu: 08.05.2019, 12:35:54 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

wannabe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 487
 • Liked: 257
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4389 : 22.05.2019, 17:03:11 »
Kaksi brittinaista pidätetty Omanissa yrityksestä pelastaa pari koiraa kuumuudelta

https://www.breitbart.com/europe/2019/05/17/british-teachers-jailed-middle-east-rescuing-abused-dogs/

British Women Jailed in Middle East for ‘Trying to Rescue Abused Dogs’

Lainaus
[...]The pair were in the Middle East teaching English for the British Council, but ran afoul of a “cultural misunderstanding” with their Arab hosts when they attempted to “save two mistreated dogs” who had been left out in “scorching” heat by their “cruel” owner.

33-year-old Jennifer Green of Stockton-on-Tees, County Durham, and her unnamed co-accused have been held for almost two weeks... [...]

“Abusing animals apparently is not a crime in Oman, and rescuing an animal can apparently lead to abuse by the legal system,” Stirling remarked acidly. [...]

“This is yet another stark reminder that there are vast cultural and legal disparities between the West and the Gulf states,” he added. [...]
"En minä teitä tarvitse. Minulla on jo teidän lapsenne." -AH

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 027
 • Liked: 7973
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4390 : 26.05.2019, 20:58:57 »
Lainaus
Iranin televisio jakeli potkuja johtajille – sallivat uskonnollisen laulajan esittää sunneja loukkaavan puheen suorassa lähetyksessä

Laulajan toiminnasta on aloitettu tutkinta.

Iran 26.5.2019 klo 19:22

Iranin valtion televisio on erottanut kaksi Channel 5:n johtajaa, koska erään suoran lähetyksen katsottiin loukanneen sunnimuslimeja.

Potkut tulivat Channel 5:n kanavajohtajalle, lähetysjohtajalle ja kolmelle alemman tason päällikölle 20. toukokuuta nähdystä ohjelmasta, joka juhlisti shiialaisuuden toisen imaamin Hasan ibn Alin syntymäpäivää.

Iranilaisen uutistoimisto IRNA:n mukaan ohjelman aikana uskonnollinen laulaja ja tarinankertoja Ahmad Qadami lausui muistopuheen, jonka katsottiin loukanneen sunnimuslimien uskonnollisia näkemyksiä.

Televisioyhtiön mukaan erotetut johtajat hoitivat tehtäviään välinpitämättömästi, koska he sallivat epäkunnioittavan laulajan esittää puheensa suorassa lähetyksessä.

IRNA:n mukaan Qadami kutsuttiin sunnuntaina Iranin kulttuuri- ja mediatuomioistuimen kuultavaksi. Hänen toiminnastaan on aloitettu tutkinta.

Valtaosa iranilaisista on shiioja. Sunneja väestöstä on noin kymmenen prosenttia.

Lähteet: AFP
https://yle.fi/uutiset/3-10802714
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 027
 • Liked: 7973
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4391 : 29.05.2019, 18:27:01 »
Islamilaisen koulun rehtori määräsi murhapolton välttääkseen itse vankilan, ja useat oppilaat, joukossa sekä miehiä että naisia, tottelivat.

Lainaus
19-vuotias naisopiskelija poltettiin hengiltä, koska hän syytti rehtoriaan seksuaalisesta ahdistelusta

19-vuotias bangladeshilaisnainen ehti ennen kuolemaansa nauhoittaa kännykällä todistajanlausunnon, jossa hän nimesi joitakin surmaajistaan ja kertoi rehtorin toimista.

seksuaalinen väärinkäytös 19.4.2019 klo 17:09

No niin, juttu etenee ja kohta nähnemme taas "äärimmäisen vakavia ihmisoikeuksien loukkauksia", viittaan tietysti kuolemanrangaistukseen joka odottaa syylliseksi todettuja. Jos jollakin noista olisi Suomen passi niin varmasti Amnesty Suomi itkisi tässäkin, ja vaatisi Suomea tekemään kaiken sen eteen että oman maan kansalaiset saadaan takaisin kotiin.

Lainaus
Bangladesh asettaa syytteeseen 16 henkilöä 19-vuotiaan naisopiskelijan elävältä polttamisesta – uhri syytti rehtoriaan seksuaalisesta ahdistelusta

Uhrin perhe vaatii, että kaikki syylliset hirtetään.

Bangladesh 29.5.2019 klo 15:34

Bangladeshin viranomaiset ovat nostaneet syytteet 16 henkilöä vastaan kansainvälistä huomiota saaneessa murhajutussa, jossa nuori naisopiskelija Nusrat Jahan Rafi poltettiin kuoliaaksi huhtikuussa.

--

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan jutun tutkijat vaativat kuolemantuomiota kaikille syytetyille. Poliisin mukaan rehtori on tunnustanut tilanneensa murhan.

--

https://yle.fi/uutiset/3-10808241

Imaamin olisi kannattanut mennä vankilaan ahdistelusta, nyt joutuu hirteen murhasta.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 027
 • Liked: 7973
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4392 : 01.06.2019, 17:10:18 »
Syyriassa ISIS-vaimot ryhtyvät vasikoimaan. Tärkein syy lienee edessä olevat ankarat tuomiot, mutta heti kakkosena tulee kauna aviomiehiä kohtaan:

Lainaus
Umm Sayyaf keitti maailman etsityimmälle miehelle teetä, kun tämä nauhoitti ääni­viestejä jihadisteille – sitten Isis-leski paljasti kaiken viran­omaisille

Seksiorjiksi kaapattujen jesidien julma kohtelu on voinut saada Isis-vaimoja kääntymään tiedustelupalveluiden apureiksi, arvioivat viranomaiset The Guardianille.

Verna Vuoripuro HS

Julkaistu: 31.5. 20:22

--

Seksiorjiksi kaapattujen jesidien julma kohtelu on voinut osaltaan saada Isis-vaimoja kääntymään tiedustelupalveluiden apureiksi, arvioivat viranomaiset The Guardianille.

Isisin sotilaat sieppasivat tuhansia jesidinaisia ja -lapsia vuonna 2014 hyökättyään omaa uskontoaan harjoittavaa vähemmistöä vastaan Pohjois-Irakissa Sinjarin alueella.

Kurdiviranomaiset epäilevät, että Isis-vaimot suuttuivat aviomiehilleen jesidien raiskaamisesta eivätkä antaneet sitä koskaan täysin anteeksi. He kertovat muistuttaneensa naisia asiasta kuulusteluissa ja saaneensa nämä siten murtumaan.

Umm Sayyaf vahvistaa haastattelussaan turhautumisen siihen, että Isisin sotilaat unohtivat vaimonsa jesidinaisten ollessa läsnä:

”Miehistämme tuli villieläimiä, kun he olivat paikalla. He eivät kunnioittaneet meitä lainkaan.”


--
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006127449.html

"Unohtivat vaimonsa" ja "eivät kunnioittaneet vaimojaan" kuulostaa siltä että vaimot joko eivät olisi halunneet joutua seuraamaan raiskauksia vierestä, ja/tai olisivat itse halunneet seksiä miestensä kanssa, mutta miehet kuluttivat kaiken energiansa orjien raiskaamiseen. ???
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 027
 • Liked: 7973
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4393 : 07.06.2019, 00:01:20 »
Tämä uutinen on tuore, mutta käsittelee tapausta joka tapahtui Egyptissä 11 vuotta sitten, 2008.

Teollisuusonnettomuudessa en ihmettelisi tuollaisia vammoja, mutta uima-altaan poistorööri? Ja vielä ulkomaalaisten käyttämän hotellin lastenaltaassa? ???

Lainaus
IL-TVIL-TV Doc

Salma oli 5-vuotias, kun uima-altaan imuventtiili veti hänen sisäelimensä ulos – tällaista on amerikkalaisteinin elämä nyt

Eilen klo 8:58

Salma elää ilman ohutsuolta, paksusuolta, vatsalaukkua, haimaa ja maksaa.

Salma Bashir oli 5-vuotias, kun hän leikki vauvojen uima-altaassa Egyptissä. Hän istui altaan imuventtiilin päälle, jonka seurauksena voimakas imu vetäisi nuoren tytön pienet sisäelimet ulos. Salma elää nykyään ilman suolia, vatsalaukkua, haimaa ja maksaa.

Kaksi viikkoa tapahtuneen jälkeen Salma perheineen matkusti USA:n Pennsylvaniaan leikkaukseen, joka pelasti Salman. Silloin lapsi oli elinsiirron jonotuslistalla, ja puolentoista vuoden odotuksen jälkeen hän pääsi toiseen leikkaukseen, jonka oli määrä muuttaa elämä jälleen normaaliksi. Salman keho kuitenkin hylki uusia elimiä, ja ne oli pakko poistaa taas puolen vuoden jälkeen.

Nyt 16-vuotias Salma saa ravintonsa letkuruokinnan kautta. Salma tarvitsee uuden ohutsuolen, paksusuolen, vatsalaukun, haiman ja maksan. Kaikkien viiden menetetyn sisäelimen siirto maksaisi 3 miljoonaa dollaria.

Lähde: Barcroft
Anna Jousilahti
https://www.iltalehti.fi/iltv-doc/a/df08662d-4fcd-40ab-9509-e3031fae99cc
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4394 : 08.06.2019, 01:15:48 »
Tämä uutinen on tuore, mutta käsittelee tapausta joka tapahtui Egyptissä 11 vuotta sitten, 2008.
Teollisuusonnettomuudessa en ihmettelisi tuollaisia vammoja, mutta uima-altaan poistorööri? Ja vielä ulkomaalaisten käyttämän hotellin lastenaltaassa? ???

Tällaisia onnettomuuksia, jotka ovat usein olleet kohtalokkaita tiedän tapahtuneen aikoinaan ainakin Yhdysvalloissa. Toivon mukaan turvallisuusmääräykset vaativat nykyään laittamaan jonkun ulkonevan kupumaisen suojaritilän tms poistoröötin eteen, jottei tällaisia enää tapahtuisi. Tosin tuossa linkittämässäsi uutisessa ihmetyttää väite, että tyttö eläisi ilman maksaa. Käsittääkseni ihminen ei selviä ilman maksaa kovinkaan pitkään.

PS: jotain tapauksia tulikin vastaan pikagooglauksella:

Disembowelment - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Disembowelment

Lainaus
Cases of transanal evisceration of children whilst sitting over uncovered swimming pool drains have been reported; notable cases include Valerie Lakey (1993) and Abigail Taylor (2007). In Taylor's case, the suction dislodged and damaged her liver and pancreas; several meters of her small intestine were forcefully pulled through her anus. In both these cases, the victims were left with short bowel syndrome and required feeding by total parenteral nutrition. After multiple operations, Taylor later died from transplant-related cancer.[18][19]

Boy had his intestines 'sucked out' by pool filter in Carpesa, Valencia | Metro News
https://metro.co.uk/2017/06/05/boy-had-his-intestines-sucked-out-by-pool-filter-6686184/

Lainaus
It is understood the horrific accident took place when the 14-year-old became trapped in the purifier of a Spanish pool while playing a game, according to The Daily Mail.
...
The strong force of the suction meant the boy was unable to free himself and his intestines were sucked out. His injuries were so severe he required a four-hour operation to save his life.

Virginia Graeme Baker Pool and Spa Safety Act - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Virginia_Graeme_Baker_Pool_and_Spa_Safety_Act

Lainaus
The Virginia Graeme Baker Pool and Spa Safety Act (VGBA) is a United States law named after Graeme Baker, who died in an accident in June 2002, when the suction from a spa drain entrapped her under the water. She was the daughter of James and Nancy Baker and the granddaughter of former Secretary of State James Baker III. The Act was first introduced by Representative Debbie Wasserman Schultz and was supported by the Baker family and Safe Kids Worldwide.
...
Consumer Product Safety Commission staff began investigating reported incidents of swimming pool/spa suction entrapment incidents in the 1970s. Such incidents included entrapment of hair, body, limb, evisceration or disembowelment and mechanical entrapment of jewelry or bathing suits. From 1999 to 2007 for all age categories records were examined. In 2007, for all age categories, there were 74 reports of circulation entrapments. Individuals in the 5- to 9-year-old category had the highest frequency of entrapment reports.
...
All public pools and spas, both new and existing, shall be equipped with drain covers compliant with ASME/ANSI A112.19.8 2007 standard.
In addition, all public pools and spas with a single main drain other than an un-blockable drain, shall also employ one or more of the following devices: separated drain system per ANSI/APSP 7, safety vacuum release system (SVRS) that complies with ANSI/ASME A112.19.17 or ASTM F2387; suction-limiting vent system; gravity drainage system; automatic pump shutoff; drain disablement; equivalent system determined by the CPSC.

The definition of un-blockable drain in the Act is a "drain sump of any size or shape that a human body cannot sufficiently block to create a suction entrapment issue."
« Viimeksi muokattu: 08.06.2019, 01:26:12 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4395 : 08.06.2019, 01:42:36 »
Saudi teen faces execution for participating in 'peaceful' pro-democracy protests aged 10
https://metro.co.uk/2019/06/07/saudi-teen-faces-execution-for-participating-in-peaceful-pro-democracy-protests-aged-10-9869634/

Lainaus
Saudi Arabia has sentenced to death a teenager for participating in the pro-democracy Arab Spring protests when he was just 10 years old. Murtaja Qureiris, 18, has been charged with being part of an ‘extremist group’ – an offence considered so serious in the Arab Gulf country that convicts may also be crucified or dismembered after execution. Qureiris was arrested as he travelled with his family to Bahrain three years after the protests in the country’s eastern province.
...
According to an investigation by CNN, Qureiris will now join a group of 37 other people executed for terror-related crimes this year – at least one of whom was crucified. Three of them were, like Qureiris, under the age of criminal responsibility, which Saudi Arabia has previously said it had raised to the age of 12. The teen didn’t cause any loss of life but he is accused of ‘sowing sedition’, a crime under the kindgom’s interpretation of Islamic Sharia Law warrants the most brutal form of execution. His offences range from allegedly committing violence during protests and taking part in his brother Ali Qureiris’ funeral in 2011. Qureiris was also charged after following his brother on a motorcycle ride to a police station in the eastern Saudi city of Awamiya, where Ali allegedly threw Molotov cocktails at the facility. Ali died during the 2011 demonstrations.

Qureiris has denied the charges as he argues most evidence being used against him was collated under duress.
...
It is understood Qureiris’ other brother and father have also been detained.

Saudi-Arabia tahtoo ristiinnaulita lapsiaktivistin – poika pidätettiin vain 13-vuotiaana
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006135520.html

Lainaus
Murtaja Qureirista, 18, uhkaa kuolemanrangaistus. Maa on teloittanut tänä vuonna jo kolme teiniä.
Saudiarabialaista Murtaja Qureirista, 18, uhkaa kuolemanrangaistus neljän vuoden tutkintavankeuden jälkeen, kertoo CNN. Qureirista on pidetty maailman nuorimpana poliittisena vankina.

Kanavan tietojen mukaan poika on pidätetty kapinan lietsomisesta 13-vuotiaana. Ensimmäiset rikokset, joista poikaa syytetään, ovat arabikeväältä 2011, jolloin pojan kerrotaan olleen aktivistiveljensä Alin seurassa, kun veli heitti polttopulloja kohti poliisiasemaa.

Qureirista syytetään muun muassa väkivallan käytöstä mielenosoituksissa, polttopullojen kokoamisessa avustamisesta sekä mielenosoituksessa menehtyneen veljensä hautajaisissa marssimisesta. Hän on kiistänyt syytteet ja sanonut aiempien tunnustustensa olleen pakon edessä tehtyjä.
...
Murtaja Qureiris on ollut vankeudessa lähes neljä vuotta ja siitä erityksessä yli vuoden.

YK:n mielivaltaisten teloitusten vastainen työryhmä on käsitellyt nimettömän saudipojan tapausta. Tiedot vastaavat syntymäpäivää myöten Murtaja Qureirisin tietoja. Työryhmän mukaan alaikäistä poikaa on kidutettu, pidätys oli mielivaltainen ja vastoin kansainvälisiä normeja.

Työryhmän mukaan pidätyksen taustalla oli pojan osallistuminen mielenosoituksiin, joissa haluttiin oikeutta tapetuille protestoijille.

Amerikkalaislehden haltuunsa saamalla videolla 10-vuotias Qureiris johtaa polkupyörällä liikkeellä olevaa lapsijoukkoa ja huutaa megafoniin:

– Ihmiset vaativat ihmisoikeuksia!
...
CNN:n tietojen mukaan syyttäjä haluaa ottaa käyttöön kaikkein voimakkaimman teloitustyypin. Se voi tarkoittaa ristiinnaulitsemista tai ruumiinjäsenten kuolemanjälkeistä poistamista. Syyttäjän mukaan kapinan lietsonta vaatii pahimman mahdollisen rangaistuksen.

Yleensä maassa ristiinnaulitaan vain murhasta tuomittuja.

Maassa vallitsee tiukka sharia-laki.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 127
 • Liked: 6030
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4396 : 08.06.2019, 10:05:55 »
^ Koko maailmalle sekä KERROTAAN että NÄYTETÄÄN länsimaiden uuden kulttuuritulokkaan lainsäädäntö ja asenteet, mutta siitäkin HUOLIMATTA -eli vastoin jopa omia konkreettisia aistihavaintoja- asiaa ei päästetä aivojen ja käsiteltäväksi ja se halutaan tänne, keinolla millä hyvänsä. Omia lakeja rikotaan sen hyväksi, mielipiteenvapautta rajoitetaan, kansa orjuutetaan elättämään SILLE ITSELLEEN vihamielisen agendan kannattajat, kaikki naisten hyväksi saavutettu tasa-arvo ja lasten oikeudet ollaan valmiit heittämään sontatunkiolle ja lukuisista huonoista esimerkeistä huolimatta kaivataan yhteiskuntarakennetta, jota hallitsee totalitarismi, pakko, (kuoleman)pelko, fanatismi ja epätasa-arvo monen monessa asiassa. Onko meidän yhteiskunta enää pelastettavissa? Minun mielestä ei.
1) "Haluat hukuttaa naiset ja lapset Välimereen!"
2) "Ihmiskunnan loppu lähestyy ilmastonlämpenemisen takia ja haluat kieltää sen!"
3) "Haluat talouden takia tappaa vanhukset ja jatkaa itsekästä juhlintaasi!"

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4397 : 13.06.2019, 02:11:46 »
Saudi teen faces execution for participating in 'peaceful' pro-democracy protests aged 10
https://metro.co.uk/2019/06/07/saudi-teen-faces-execution-for-participating-in-peaceful-pro-democracy-protests-aged-10-9869634/

Tähän liittyen Itävallassa aiotaan sulkea tuon takia saudien tukema "uskonnollisen dialogin keskus" ja todennäköisesti Suomessa taas jatketaan tyttä häkää ääri-islamilaisen suurmoskeijan rakentamisen edistämistä:

Itävalta aikoo sulkea saudien tukeman ”uskonnollisen dialogin keskuksen” protestina teinipojan kuolemantuomiolle
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006140636.html

Lainaus
ITÄVALLAN virkaatekevä hallitus aikoo sulkea Saudi-Arabian tukeman Uskonnollisen dialogin keskuksen Wienissä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Kyseessä on Itävallan protesti 18-vuotiaan Murtaja Qureirisin kuolemantuomiota kohtaan.
...
Wienissä toimiva keskus on viralliselta nimeltään Kuningas Abdullah bin Abdulazizin kansainvälinen keskus uskontojen- ja kulttuurinväliselle dialogille. Keskus saa rahoituksensa Saudi-Arabialta, mutta sen johtajina toimii piispoja, pappeja, rabbeja ja imaameja, joiden virallisena tehtävänä on edistää uskontojen välistä ymmärrystä.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4398 : 27.06.2019, 13:48:26 »
Tunisia explosion: Capital rocked after suicide bomber strikes near French embassy
https://www.express.co.uk/news/world/1146012/tunisia-explosion-suicide-bomb-terror-tunis-french-embassy-latest

Lainaus
The explosion is reported to have struck Tunis, the capital city of Tunisia.

The bomb is believed to have exploded just 100 yards from the French embassy.

An eye-witness claims the suspect blew himself up in front of a police car.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

newspeak

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4399 : 30.06.2019, 04:24:20 »
Uzbekistanilaisessa yliopistossa ei hijabeja suvaita:

Lainaus
Islamic University in Uzbekistan Expels Student for Hijab

Nineteen-year-old student Luiza Muminjonova was expelled from the International Islamic Academy in Uzbekistan for refusing to remove her hijab, a religious clothing item, which conflicted with the country’s policy for a secular dress code in all educational institutions. The dress code was signed into law as of 15 August 2018, by Prime Minister Abdulla Aripov.

Rabat – The International Islamic Academy of Uzbekistan, according to its own description, “is specialized to educate religious and secular knowledge as an educational and scientific structural subdivision under the supervision of the Committee on Religious Affairs on the Cabinet of Ministers of the Republic of Uzbekistan and the Board of Muslims of Uzbekistan.”

Muminjonova explained the reality of the law making all schools a religiously neutral zone, even one offering a masters in Studies of the Quran, saying; “There is a sign at the entrance, it says that women may only wear dark skirts and white jackets. Skirts have to be worn below the knee. I was told to wear this uniform and take off the hijab.
https://www.moroccoworldnews.com/2019/05/274356/university-uzbekistan-student-hijab/

Syynä vaikuttaisi siis olevan yliopiston pukukoodi. Huomioitavaa kuitenkin, että Uzbekistan on muslimimaa, joten sekään ei ole peruste huiveille.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 992
 • Liked: 15803
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4400 : 30.06.2019, 23:49:11 »
'Runaway princess' daughter of Dubai ruler missing after posting chilling 'last' video on YouTube
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/runaway-princess-daughter-dubai-ruler-12203176

Nyt sitten puolestaan äitipuoli paennut:

Suomalainen yritti auttaa viime vuonna Dubain prinsessaa pakenemaan – nyt prinsessan äitipuolen kerrotaan paenneen Saksaan
https://yle.fi/uutiset/3-10855928

Lainaus
Dubain hallitsijan vaimon, prinsessa Haya bint Al Husseinin kerrotaan paenneen lapsineen maasta ja hakeneen turvapaikkaa Saksasta, kertovat The Daily Beast ja The Sun -lehdet.

Prinsessa Haya on prinsessa Sheikha Latifan äitipuoli. Latifa nousi kansanvälisiin otsikoihin, kun [url=https://yle.fi/uutiset/3-10156656]suomalaisnainen yritti auttaa
tätä pakenemaan Dubaista Intiaan maaliskuussa 2018. Karkulaiset jäivät kuitenkin kiinni ja ja prinsessa Latifa toimitettiin takaisin Arabiemiirikuntiin.

Lukuisat ihmisoikeusjärjestöt arvostelivat nyt paennutta Hayaa siitä, että hän oli mukana myötäilemässä Dubain virallista tarinaa Latifan tilanteesta karkumatkan jälkeen. Kyseisen tarinan mukaan mielenterveysongelmista kärsivä Latifa on sittemmin katunut pakoyritystään.
...
Prinsessa Hayan pako Dubaista on saanut hänen miehensä, Dubain hallitsijan Muhammad ibn Rašid al-Maktoumin raivon valtoihin.

Maailman rikkaimpiin miehiin kuuluva 69-vuotias Bin Rašhid on avannut tuntojaan Instagramissa julkaisemassaan runossa, josta huokuvat silminnähden viha ja katkeruus.

”Sinä elit ja kuolit” -otsikoidussa runossa Bin Rashid syyttää nimetöntä tahoa petturiksi.

”Sinä petturi, petit kaikkien kallisarvoisimman totuuden ja pelisi on nyt paljastettu”, runoilee Dubain hallitsija, joka on myös Arabiemiirikuntien pääministeri ja varapresidentti.

45-vuotias Haya on Jordanian edesmenneen kuninkaan Hussein bin Talal al-Hashemin tytär ja häntä arvostetaan suuresti kotimaasaan.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 205
 • Liked: 23351
 • antikomintern
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4401 : 05.07.2019, 20:42:33 »
Muslimiterroristit taas hieman ahtaammalle – Tunisia kielsi tänään niqabin käytön virastoissa, joten postiluukkukummitukset eivät pääse enää niihin sisään.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006165113.html
Lainaus käyttäjältä: IS
Tunisia kielsi niqabin käytön julkisissa virastoissa – perusteena terrorismin uhka (5.7.2019)

Uusi asetus kieltää pääsyn virastoihin, jos ihmisen kasvot ovat peitettynä.

Tunisian pääministeri Youssef Chahed allekirjoitti perjantaina määräyksen, joka kieltää kasvot peittävän hunnun eli niqabin käytön valtion virastoissa. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Syyksi Chahed mainitsi turvallisuushuolet ja Pohjois-Afrikassa viime aikoina tapahtuneet iskut.

27. kesäkuuta Tunisiassa tapahtui kaksi itsemurhapommi-iskua, joiden seurauksena kaksi ihmistä kuoli ja seitsemän loukkaantui.

Maan sisäministeri kehotti poliisia jo helmikuussa 2014 valvomaan tarkemmin niqabia käyttäviä henkilöitä osana terrorismin vastaisia toimenpiteitä. Tavoitteena oli estää mahdollisia terroristeja naamioitumasta tai välttämästä oikeutta.

(...)

Niqab on usein musliminaisten käyttämä kasvohuntu, jossa on ainoastaan pieni aukko silmille.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 876
 • Liked: 5820
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4402 : 06.07.2019, 00:09:43 »
^Mutta milloin täällä aletaan seuraamaan tuota Tunisian esimerkkiä?

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 863
 • Liked: 7016
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4403 : 06.07.2019, 11:08:55 »
Tunisiassa palataan entiseen:

Lainaus
Kasvot pettävä niqab on BBC:n mukaan ollut kielletty ennenkin. Pitkäaikainen hallitsija Zine al-Abidine Ben Ali kielsi sen valtion rakennuksissa, mutta niiden käyttö sallittiin jälleen kun Ben Ali syöstiin vallasta 2011. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ad9cdd51-725a-4e24-8d1a-931436549185
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 205
 • Liked: 23351
 • antikomintern
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4404 : 16.07.2019, 04:17:38 »
Iran antoi kahdelle heavymuusikkodissidentille tuomioiksi 12 ½ vuotta ja 2 vuotta vankeutta ja ensimmäiselle lisäksi 74 raipaniskua. Rikokset: ”islamin pyhyyden loukkaaminen”, julkisen mielipiteen vääristäminen hallinonvastaisia sanoituksia ja muutoin loukkaavaa sisältöä sisältävän musiikin välityksellä” sekä ”ylimmän johtajan ja presidentin loukkaaminen”. Muusikot olivat onnistuneet pakenemaan maasta ja ovat saaneet turvapaikan Norjasta. Tuskin palaavat suorittamaan tuomioitaan...

https://www.soundi.fi/uutiset/iranilaisyhtye-tuomittiin-kotimaassaan-vankeuteen-ja-ruoskittavaksi-heavy-metalin-soittamisesta/

Lainaus käyttäjältä: Soundi
Iranilaisyhtye tuomittiin kotimaassaan vankeuteen ja ruoskittavaksi heavy metalin soittamisesta (10.7.2019)

Kaksi iranilaisen Confess-yhtyeen jäsentä, Nikan ”Siyanor” Khosravi ja Arash ”Chemical” Ilkhani, pidätettiin vuonna 2015 jumalanpilkasta sekä muista uskonnon- ja hallinnonvastaisista viesteistä, joita heidän väitettiin levittävän musiikkinsa välityksellä.

Nyt heidät on tuomittu yhteensä 14 vuodeksi vankeuteen ja saamaan 74 raipaniskua metallimusiikkinsa soittamisesta.

(...)

[Y]htyeen saamat syytteet, joihin lukeutuvat muun muassa ”islamin pyhyyden loukkaaminen”, julkisen mielipiteen vääristäminen hallinonvastaisia sanoituksia ja muutoin loukkaavaa sisältöä sisältävän musiikin välityksellä” sekä ”ylimmän johtajan ja presidentin loukkaaminen”.

(...)

Yhtye pakeni Iranista Turkkiin ja miehet elävät nyt Norjassa, josta he ovat saaneet turvapaikan.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 198
 • Liked: 16722
 • "Ich bin Jude"
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4405 : 16.07.2019, 05:09:26 »
Muslimiterroristit taas hieman ahtaammalle – Tunisia kielsi tänään niqabin käytön virastoissa, joten postiluukkukummitukset eivät pääse enää niihin sisään.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006165113.html
Lainaus käyttäjältä: IS
Tunisia kielsi niqabin käytön julkisissa virastoissa – perusteena terrorismin uhka (5.7.2019)

Uusi asetus kieltää pääsyn virastoihin, jos ihmisen kasvot ovat peitettynä.

Tunisian pääministeri Youssef Chahed allekirjoitti perjantaina määräyksen, joka kieltää kasvot peittävän hunnun eli niqabin käytön valtion virastoissa. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Syyksi Chahed mainitsi turvallisuushuolet ja Pohjois-Afrikassa viime aikoina tapahtuneet iskut.

27. kesäkuuta Tunisiassa tapahtui kaksi itsemurhapommi-iskua, joiden seurauksena kaksi ihmistä kuoli ja seitsemän loukkaantui.

Maan sisäministeri kehotti poliisia jo helmikuussa 2014 valvomaan tarkemmin niqabia käyttäviä henkilöitä osana terrorismin vastaisia toimenpiteitä. Tavoitteena oli estää mahdollisia terroristeja naamioitumasta tai välttämästä oikeutta.

(...)

Niqab on usein musliminaisten käyttämä kasvohuntu, jossa on ainoastaan pieni aukko silmille.

Islam iskee islamilaisiakin nilkkaan, niin että pitää rajoittaa sen rajatonta riemua ettei tule liikaa ruumiita.

On se uskonto.

Meillä sitä vain halutaan (EU:n ja Soroksen johdolla) jokaisella laatuasteella lisää. Nyt, heti ja mahdollisimman paljon.

Hienoa, "me"!
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8926
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4406 : 29.07.2019, 15:07:04 »
Iranissa on lain mukaan naisten käytettävä huivia päänsä peittona. YLE välittää AP:n uutisen, jonka mukaan Yhdysvalloissa asuva iranilaisnainen Masih Alinejad kehottaa
Lainaus
naisia julkaisemaan itsestään kuvia ilman päätä peittävää huivia. Tarkoituksena on vastustaa maassa pakollista hijab-huivia. Se peittää hiukset, kaulan ja niskan, mutta jättää kasvot näkyviin.

Alinejad on pyytänyt naisia lähettämään itsestään kuvia ilman huivia.

Teheranilaisen tuomioistuimen johtaja Mousa Ghazanfarabadi on uutistoimisto Farsin mukaan kertonut, että niitä, jotka kuvaavat itseään tai muita ilman huivia ja lähettävät ne Alinejadille, voi odottaa 1–10 vuoden tuomio.

Iranissa on käytössä huivipakko. Kiellon rikkomisesta voi saada reilun 20 euron arvoiset sakot tai korkeintaan kahden kuukauden vankilatuomion.

- -

Huivi on naisen siveyden symboli klassisen fiqhin mukaan. Sillä huivipakkoa perustellaan ja huivittomat leimataan hillittömiksi h***iksi. Sakot toki ovat melko pienet, mutta suuri sosiaalinen paine pitää huivin päässä.
Lähtenyt.

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 881
 • Liked: 5790
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4407 : 29.07.2019, 15:16:33 »
^Ihana tasa-arvoisuuden ja suvaitsevaisuuden maa  :facepalm:
Ja sitten jotkut vielä liputtavat sitä että se valinta voimaannuttaa kun saa itse "päättää" koska käyttää huivia. Ei taida kotimaisilla larppaajilla olla mitään realistista käsitystä.
I am not an employee of HP but I am an engineer @ HP Partner and I am share my knowledge from my own time.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 605
 • Liked: 75504
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4408 : 31.07.2019, 19:08:20 »
Intiassa väittävät islamia arkaaiseksi ja keskiaikaiseksi. Vähemmästäkin loukkaantuu.

Lainaus
Intia kieltää satoja vuosia vanhan islamilaisen "välittömän avioeron" – muslimijärjestö valmistelee oikeusjuttua

Intian hallitus ja naisten oikeuksia ajavat ryhmät kehuvat uutta lainsäädäntöä, joka kriminalisoi muslimien "välittömän avioeron".

Intian parlamentin ylähuone hyväksyi tiistaina lakiehdotuksen, joka kieltää satoja vuosia vanhan menettelyn, joka salli muslimimiesten erota vaimoistaan sanomalla kolmesti "talaq" eli avioero arabiaksi.

Jatkossa aviomiehet, jotka käyttävät "tripla-talaqia" erotakseen vaimostaan, voidaan tuomita sakkoihin tai korkeintaan kolmeksi vuodeksi vankeuteen.

Intian hallitus kutsui parlamentin päätöstä historialliseksi ja musliminaisia edustavat järjestöt juhlivat uutta lakia eri puolilla Intiaa.

– Arkaainen ja keskiaikainen käytäntö on vihdoin suljettu historian roskakoriin, pääministeri Narendra Modi kirjoitti viestipalvelu Twitterissä.

[...]

– Tämä laki on seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta musliminaisiin kohdistuneesta epäoikeudenmukaisuudesta sekä poliittisen luokan ja papiston epäsympaattisesta asenteesta, Soman sanoi uutistoimisto AFP:lle.

[...]

Useat muslimijärjestöt ja oppositiossa oleva Intian kongressipuolue vastustavat uutta lakia. Kongressi syyttää Modin hindunationalistista BJP-puoluetta yhteen vähemmistöryhmään kohdistamista toimista.

Muslimijärjestö All India Muslim Personal Law Boardin sihteeri Zafaryab Jilani ilmoitti keskiviikkona, että he haastavat välittömän avioeron vastaisen lainsäädännön oikeudessa.

Jilani sanoi, että laki on on BJP:n laajempaa kampanjaa, jonka tarkoituksena on kaventaa uskonnollista vapautta.

– Emme ole yllättyneitä tästä lainsäädännöstä, koska se on osa heidän suurempaa agendaansa maan perustuslain muuttamiseksi ja vähemmistöjen oikeuksien riistämiseksi, Jilani sanoi AFP:lle.

Jilanin mukaan lähes 50 miljoonaa ihmistä eri puolilla Intiaa on allekirjoittanut lain vastaisen vetoomuksen.

Muslimikansanedustaja Asaduddin Owaisi arvioi, että uusi laki pitäisi nähdä yhtenä monista hyökkäyksistä muslimi-identiteettiä vastaan.
Yle 31.7.2019

Jutussa annetaan ymmärtää, että "tripla-talaq" olisi käytäntönä vain joitain satoja tai kymmeniä vuosia vanha, kun sen oikeasti katsotaan periytyvän ihan islamin alkuajoilta 1400 vuoden päästä. Avioerosta on tehty monissa muslimimaissa pelkkää tripla-talaqia vaikeampaa avioliiton suojelemiseksi, mutta käytännön laillista (sharian näkökulmasta) perustaa ei ole tietääkseni koskaan kiistetty. Se on ja pysyy osana islamia, ja siksi tripla-talaqin kieltäminen on islamin, tuon arkaaisen ja keskiaikaisen uskonnon, harjoittamisen rajoittamista.

Islamia pitääkin rajoittaa, mutta Intiassa esimerkiksi moniavioisuus on laissa kiellettyä muilta (pienin paikallisin poikkeuksin) paitsi muslimeilta. Eivätpä ole siihen koskeneet.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 811
 • Liked: 22261
 • Ego sum Spartacus
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4409 : 09.08.2019, 17:14:15 »
Lainaus
Gay man runs to be President of Tunisia ..............

An openly gay lawyer has announced he will run for president of Tunisia - making him the first homosexual to run for office in the Middle East.

Mounir Baatour's candidacy marks 'a first which will without doubt be a benchmark in history', his Liberal Party said.

Baatour, the party's chief and a lawyer at the Court of Cassation, presents himself as a defender of LGBTIQ rights.

But ahead of his announcement, a petition signed by 18 groups who campaign for those rights warned his candidacy would represent a 'danger' for their communities.

Baatour was jailed for three months in 2013 for 'sodomy' with a 17-year-old student, which he has always denied.

Having a criminal record does not automatically ban Tunisians from standing in elections.

'The fact that I'm gay doesn't change anything. It's a candidacy like all the others,' Baatour said.

'I have an economic, social, cultural and educational programme for everything that affects Tunisians in their daily lives,' he added.

Presidential hopefuls have until Friday to submit their candidacy, ahead of September 15 polls.

Baatour is co-founder of the Shams association, through which he has for years campaigned against Tunisia's criminalisation of 'sodomy' which carries a sentence of up to three years.

Last month's petition against his potential candidacy was signed by numerous organisations for lesbian, gay, bisexual, transgender, intersex and queer rights.

'We think that Mr Baatour represents not only a threat but also a huge danger for our community,' the petition read.

Tunisia's Prime Minister Youssef Chahed also announced on Thursday he would stand in presidential elections next month.

'I have thought hard and decided to put myself forward for the position of president of the republic,' he said during an assembly of his Tahya Tunis party.

The 43-year-old, Tunisia's youngest prime minister, faces possible competition from Abdelfattah Mourou of the Islamist-inspired Ennahdha party and controversial media magnate Nabil Karoui.

Originally scheduled for November, the vote was brought forward following the death of incumbent Beji Caid Essebsi on July 25.

Chahed said he wanted to 'break with the old system and give hope to all Tunisians, including young people, that they can take on important positions in the state.'

Launched at the start of the year, Chahed's Tahya Tounes has become the second largest party in parliament behind Ennahdha.

Tahya Tounes said last week the premier would be their candidate for the presidential polls.

Tunisia has been praised as a rare case of democratic transition to emerge from the Arab Spring uprisings.

But it has struggled with repeated jihadist attacks, along with inflation and unemployment that have hit Chahed's popularity.

The agricultural engineering graduate entered politics after Tunisia's 2011 uprising which ousted autocratic president Zine El Abidine Ben Ali.

Over 50 people had registered their candidacy by Thursday.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7341157/Gay-man-runs-President-Tunisia-homosexual-run-office.html?ns_mchannel=rss&ico=taboola_feed