Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista  (Luettu 964818 kertaa)

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 476
 • Liked: 4438
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4500 : 08.08.2021, 00:51:08 »
Tapahtui Isossa-Britanniassa, mutta laitan tämän muslimimaaketjuun koska tapaus olisi voinut sattua missä hyvänsä mutta vain islamista johtuen.

Lainaus
Lääkärin uskonnollinen manausrituaali oli tappaa naisen Britanniassa – vahvat lääkkeet virtasivat suoniin tohtorin lukiessa Koraanin säkeitä
[...]
Lisään tämän pätkän vielä
Lainaus
Pariskunnan kotoa viranomaiset löysivät valtavan arsenaalin erilaisia lääkeaineita. Viranomaiset löysivät muun muassa ketamiinia, anestesiassa käytettävää propofolia sekä fentanyyliä, joka on erittäin voimakas opioidikipulääke.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 945
 • Liked: 7935
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4501 : 08.08.2021, 01:18:58 »
Tapahtui Isossa-Britanniassa, mutta laitan tämän muslimimaaketjuun koska tapaus olisi voinut sattua missä hyvänsä mutta vain islamista johtuen.

Lainaus
Lääkärin uskonnollinen manausrituaali oli tappaa naisen Britanniassa – vahvat lääkkeet virtasivat suoniin tohtorin lukiessa Koraanin säkeitä
[...]

Eipä tuolle pahemmin voi enää naureskella. Samaa poppamieskulttuuria kun löytyy jo meiltä Suomestakin ja ihan kantaväestöstä. En näe mitään eroa vaikkapa Q-lääkäri Mikael Kivijärven ja uutisen muslimilääkärin metodeissa. Samaa epätieteellistä soopaa suoltavat molemmat.

Olen jo jonkin aikaa odotellut milloin Q-jengi ja muslimit lyövät hynttyynsä yhteen. Onhan heillä samat metodit ja sama päämäärää.

mmm

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 084
 • Liked: 753
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4502 : 08.08.2021, 23:10:52 »
TALOUSKRIISI on iskenyt kovaa libanonilaisten apteekkien toimeentuloon.
Tai kenties huono hallinto.

Lainaus käyttäjältä: Talvetar
Lääkepulan lisäksi päivittäiset sähkökatkokset hankaloittavat sairaaloiden toimintaa. Julkista sähköä on Libanonissa tarjolla hädin tuskin muutama tunti päivässä, ja sähköntuotantoa korvaamaan käytettyjen yksityisten generaattoreidenkin polttoaineesta on pulaa.
Marin ja Ohisalo luultavasti kateudesta vihreänä.

Lainaus käyttäjältä: Talvetar
Pahimpana uhkakuvana on Libanonin sairaaloiden sulkeminen kokonaan, jos sähköä ei enää jossain vaiheessa saada tuotettua riittävästi.
Plussana hiilijalanjäljen pienentyminen, ja sehän on se tärkein juttu.

Lainaus käyttäjältä: Talvetar
”Monilla sairaaloilla ei ole varageneraattoreita, ja jotkut generaattoreista ovat vanhoja. Mitä tapahtuu, jos tulee sähkökatko ja generaattori hajoaa?” Rafik Haririn yliopistollisen sairaalan johtaja Abiad kysyy.
Ehdotan haalimaan maahan koneinsinöörejä Somaliasta.

Lainaus käyttäjältä: Talvetar
Se, ketä Libanonin lääkekriisistä pitäisi ensisijaisesti syyttää, ei ole selvää.
Suomalainen veronmaksaja on aina hyvä kohde.

Eläköön Suomi ja Åland ja Sulo ja
brr..brr..brr...bruttokansantulo.

Lainaus käyttäjältä: Apuahommaan
Ihan ok, että se yrityksen ainoa tehtävä on tuottaa voittoa omistajilleen. Mutta tällöin omistajien on pikkuisen turhaa odottaa jotain ihailua olemassaolostaan.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4503 : 09.08.2021, 23:40:31 »
Pakistanilainen pikkupoika syytteessä jumalanpilkasta – jopa kuolemantuomio on mahdollinen
https://yle.fi/uutiset/3-12052537

Lainaus
Kahdeksan vuotta vanha hindupoika pissasi matolle islamilaisessa koulussa ja sai syytteen jumalanpilkasta. Oikeusoppineet ovat tyrmistyneitä.

Pienen hindupojan oikeusjuttu herättää Pakistanissa suurta hämmennystä. Brittilehti The Guardianin mukaan 8-vuotiasta pakistanilaista poikaa syytetään jumalanpilkasta.
...
Nyt syytteessä oleva poika on nuorin koskaan jumalanpilkkasyytteen saanut pakistanilainen. Syyte on erittäin vakava ja siitä voi pahimmillaan saada kuolemantuomion.

Kuolemantuomiota ei ole jumalanpilkkajutuissa kuitenkaan annettu. Sen sijaan rikollisjoukkiot ovat ottaneet usein oikeuden omiin käsiinsä ja hyökänneet pilkasta syytettyjä vastaan ja jopa tappaneet heitä.
...
Kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö Amnesty International tuomitsee jumalanpilkkasyytökset pikkupoikaa vastaan ja vaatii niiden perumista.

Myös Amnesty International huomauttaa, että jumalanpilkkajuttuja käytetään Pakistanissa uskonnollisten vähemmistöjen sortoon.
...
Monet hinduperheet ovat paenneet Bhongin kaupungista, koska elämä on muuttunut siellä ahdistavaksi ja turvattomaksi.

Muslimimielenosoittajat hyökkäsivät viime viikolla muun muassa kaupungin hindutemppeliin ja turmelivat sen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4504 : 10.08.2021, 21:45:33 »
^Pikkulapsi raahattu opiskelemaan vierasta uskontoa, ja vieläpä ilman pissataukoja? 8-vuotias on kakkosluokkalainen, sen ikäinen ei enää spontaanisti pissaa minne sattuu. Syyttäisivät koulun johtoa, kun ennalta-arvattava vahinko tapahtuu.

Oliko muuten mattokin pyhä? Onko matto jumala, kun pilkkasyytteellä mennään? Koraanin päälle pissaamisesta ymmärtäisin (en hyväksyisi) jumalanpilkkasyytteen, mutta matto?
« Viimeksi muokattu: 10.08.2021, 21:47:36 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4505 : 12.08.2021, 02:05:02 »
Turkissa on ilmeisesti jotkut syyrialaiset ja afgaanit ilmeisesti mm. vähän puukotelleet ja paikallisväestö on siitä suuttunut muillekin näiden maiden ihmisille ja ilmeisesti muutenkin välit ovat olleet kiristymään päin massamaahanmuuton synnyttämien erilaisten ongelmien vuoksi:

Altındağ’da gerilim sürüyor: Suriyelilerin evleri ve dükkanları taşlandı - BBC News Türkçe
Tension continues in Altındağ: Syrians' houses and shops were stoned
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-58180854

Lainaus
Ankara'nın Altındağ ilçesinin Battalgazi mahallesinde salı akşamı iki grup arasında çıkan kavga sonucu yaralanan iki kişiden biri olan Emirhan Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından gerginlik çarşamba akşamı da devam etti. Siyasi partiler sükunet çağrısı yaptı.

Suriyeli bir grup ve mahalleli arasında olduğu belirtilen bıçaklı kavganın ardından polisin güvenlik önlemleri aldığı Önder ve Battalgazi mahallelerinde çarşamba akşam saatlerinde gerilim yeniden yükseldi.

Kalabalık bir grubun düzenlediği yürüyüşün ardından iki mahallede yaşayan Suriyelilerin evleri ve dükkanları hedef alındı.

Konekäännetty versio:

Lainaus
Tension continued on Wednesday evening after Emirhan Yalçın, one of the two people who was injured in the fight between the two groups in the Battalgazi neighborhood of Ankara's Altındağ district, died in the hospital on Tuesday evening. Political parties called for calm.

Tension rose again on Wednesday evening in the Önder and Battalgazi neighborhoods, where the police took security measures after the knife fight between a Syrian group and the locals.

After the march organized by a large group, the houses and shops of Syrians living in two neighborhoods were targeted.

https://twitter.com/ragipsoylu/status/1425521458214801421
Lainaus
Tensions are running high in Ankara’s outskirts, Altindag, after allegedly two Syrians killed one Turkish citizen and wounded another one

Youth had been parading all day in the neighbourhood, looking for Syrians. Reportedly they stoned houses


https://twitter.com/siginmacisorunu/status/1425548726307786752
Invalid Tweet ID
Lainaus
Altındağ'dan yeni görüntüler...

#VatanEldenGidiyor
Konekäännös:
Lainaus
New images from Altındağ...

 #VatanEldenGidiyor

https://twitter.com/mfodyy/status/1425250291432230912
Invalid Tweet ID
Lainaus
İndiğim durağın önünde bir Suriye vatandaşı iki Türk vatandaşı olan çocuğu bıçaklıyor, normal değil güvenli değil işten geldiğimde güvende olmak istiyorum; otobüsten indiğimde laf atılmadan,  bıçaklanmadan evime girebilmek istiyorum.  #altındag
Konekäännös:
Lainaus
Pysäkin edessä, josta nousin, Syyrian kansalainen puukottaa kahta Turkin kansalaista, se ei ole normaalia, se ei ole turvallista, haluan olla turvassa, kun tulen töistä; Kun nousen bussista, haluan päästä taloon ilman puukotusta.#altındag

https://twitter.com/HarunOnurr/status/1425484987034439690
Lainaus
Bugün istanbul beylikdüzünde daha 1 saat önce yaşanan afgan taciz vakası, 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip 15 yaşındaki abisinin kafasını taşla ezdiler, afganlardan birisi kaçarken diğeri yakalandı. #VatanEldenGidiyor
@SiginmaciGundem
Konekäännetty versio:
Lainaus
Afganistanin häirintätapaus, joka tapahtui vain tunti sitten istanbulin beylikdüzussa, he ahdistelivat 9-vuotiasta tyttöä ja murskasivat hänen 15-vuotiaan veljensä pään kivellä. Toinen afganistanilaisista pakeni ja toinen jäi kiinni.#VatanEldenGidiyor
@SiginmaciGundem

https://twitter.com/yusufhalacoglu/status/1425434422527021057
Lainaus
Yarın çok geç olacaktır. İş işten geçtikten sonra, hep söylemiştik demeyelim. Bu biravimer göçüdür.Ülke nüfusunun şimdilik% 10'unu oluşturuyor gelenler.Bir an önce tedbir alınmazsa, sonu iyi olmayacaktır.Hükümetin bilgisi olmadan sınırdan bu kadar insanın geçmesi m.
Lainaus
Huomenna on liian myöhäistä. Kun on liian myöhäistä, älkäämme sanoko, että olemme aina sanoneet sen. Tämä on heimojen muuttoliikettä. Maahanmuuttajat muodostavat tällä hetkellä 10% maan väestöstä. Jos toimenpiteisiin ei ryhdytä mahdollisimman pian, loppu ei ole hyvä. Niin moni ei voi ylittää rajaa ilman hallituksen tietoon.

Tässä yksi kuoliaaksi puukotetuista:

Ankara'da Sığınmacılar 2 Türk'ü bıçakladı Emirhan Yalçın öldü Ali Yasin Güler yaralı haberi
https://www.haber46.com.tr/guncel/ankara-da-siginmacilar-2-turk-u-bicakladi-emirhan-h373933.html

Lainaus
In the Battalgazi neighborhood of Ankara's Altındağ district, a fight broke out between the two groups for an undetermined reason last night. Emirhan Yalçın, one of the two people injured as a result of the knife attack, died in the hospital.

In a statement made by the Ankara Governor's Office, it was stated, "It was determined that the injured were foreign nationals and two persons were
taken into custody."

Speaking to BBC Turkish, Battalgazi Neighborhood Headman Habip Eroğul said that two young people from the neighborhood were stabbed by Syrians.

Ylilaudalta aiheeseen liittyen poimintoja ja siellä on lisää videoitakin (samoin noissa twiittiketjuissa on lisää videoita):

rotusota turkissa - turkkilaiset vs arabimaahanmuuttajat ... | Ylilauta
https://ylilauta.org/satunnainen/129577040

Lainaus
For more context:
>this is Ankara/Altındağ
>yesterday, a group of Syrians stabbed an 18 yo türk to death
>for more than 24 hours ppl went ape-shit and they're literally chimping out rn.
>erdog says they're (Afghans and Syrians) our religious brothers, for years.
>erdog's party got nearly 70% of the votes in this district in the latest elections.
I don't want to think what's going to happen in the other cities if erdog keeps the doors open to the Afghans in the following days. Other than a couple of EU-funded journalists, nobody wants them in the country.
...
>Neighborhood residents began to damage all shops allegedly owned by Syrians.
...
>hatay kirikhan'da 5 suriyeli ögrencinin, irkci bir grubun saldririsina ugradigi ve ikisi agir yaralandigi aktarildi
<It was reported that 5 Syrian students were attacked by a racist group in Hatay Kirikhan and two of them were seriously injured.
...
>Why turkey don't stop them from entering?
<Nobody knows but there are some speculations. When erdog met with Biden a couple of weeks ago, he didn't talk with him with a proper, educated translator but used a family friend, unlike the general procedure. The meeting's topic was literally top-secret. Some ppl say that Biden want him to open the borders and take the afghans who fought against the taliban back in the days. Moreover, our relationship with USofA is not good for some years bc of that s-400's and erdog didn't want to face with some kind of embargo.
...
>Whats the opinion of the refugees in Turkey?

<it's the one thing that seculars and conservatives agree on; they need to fuck off. only liberal sjw media funded by european agencies are supporting the recent afghan immigration. oh and the government media ofc but that's a given.
...
>Is Turkey having societal issues with refugees like the West is? Whats the opinion of the refugees in Turkey?
<Go to Turkey reddit, they literally want to genocide them lol, afghans are constantly sexually harassing turkish girls, fighting, stealing etc
...
>Bro, you're asking the hard questions. It's not that easy to explain the turkish culture to a westerner. When the war started years ago, erdog said they're our religious brothers and we should keep them safe in our country. Erdog supporters were the biggest refugee lovers in the world at that time and I mean it, forget about the German girls waiting for the refugee trains to come lol. Fast forward 2021, they kept coming and replaced the native workers since they work for much less. Syrians somewhat integrated over the years in some parts of the country, but oh man these Afghans are different. In the last months, a couple of them posted tiktok videos patronising turks and how turkish wymen open their breasts in public and show their legs without any shame. An afghan journalist insulted a mayor who said he will increase the tax rate for refugees. In the last weeks some Afghans murdered a couple of ppl and some raped women and here we are.
>And on top of that, tonight, ppl singing the national anthem and then shouting Allahu akbar in the streets. This is next level shit.
>And here's a picrel if you want the peoples' opinions. The question is "should we send back the refugees to their countries". The percentage shows the answer "yes". AKP is erdog's party and the CHP is the main opposition.
...
>If Turkey was to reduce or even remove majority of its islamic influences
<The thing is, the more islamic the goverment gets the more atheist/deist/liberal the people become. The majority of Turkish youth hates (political) islam already because of erdogan and the refugees, their youth has been ruined by them
« Viimeksi muokattu: 12.08.2021, 03:11:35 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1034
Indonesian armeija on lopettanut nöyryyttävinä pidetyt "neitsyystestit"
Maailman terveysjärjestö on jo vuosia pitänyt Indonesian armeijan käytäntöä epätieteellisenä.

(...)

Aiemmin Indonesian armeija perusteli epätieteellisiä "kahden sormen testejä" sillä, että ehdokkaan aiempi seksuaalinen kokemus voisi tahrata armeijan maineen.

Esikuntapäällikkö Andika Perkasa sanoi torstaina AFP:n mukaan, että käytännön lopettamisesta tiedotettiin armeijan johtajille ja lääkäreille toukokuussa.

(...)

Neitsyystestejä myös muissa maissa
Ihmisoikeusjärjestöt ovat vaatineet syrjivien neitsyystestien lopettamista useita vuosia. Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen kansallinen komissio (Komnas Perempuan) toivotti uutisen tervetulleeksi ja kutsui testejä "syrjiviksi ja tunkeileviksi". Komissio kuitenkin vaati todisteita testien lopettamisesta.

Human Rights Watch -järjestön mukaan Indonesiassa testeihin osallistuneen naiset kokivat neitsyystestit kivuliaiksi, nöyryyttäviksi tai jopa traumaattisiksi.

"Epäonnistuminen" testissä ei kuitenkaan tuottanut rangaistusta. Vastaavia siveellisyyskokeita on aiemmin tehty myös sotilaiden kihlatuille. Armeijan komentajan mukaan nämäkin testit on lopetettu.

Vaikka Indonesian armeijassa käytäntö on armeijan sanojen mukaan lopetettu. Maassa on edelleen neitsyystestien kannattajia. Jotkut ovat jopa ehdottaneet neitsyystestien tekemistä kouluikäisille tytöille.

Ihmisoikeusjärjestöt ovat kritisoineet myös Egyptissä, Intiassa ja Afganistanissa suoritettavia neitsyystestejä.

https://yle.fi/uutiset/3-12056491

Boldaukset minun, loput linkin takaa.

Tässä on hyvä muistaa, että indonesiassa on monia uskontoja ja enemmistönä islam...

Muuta tähän on vaikea edes kommentoida.
Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1034
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4507 : 15.08.2021, 02:56:25 »
(...)

Tällä hetkellä Taleban valtaa kaupunkeja sellaista tahtia, että Afganistanin presidentin Ashraf Ghaninpuheet armeijan uudelleenorganisoinnista ja verenvuodatuksen lopettamisesta kuulostavat lähinnä epätoivoiselta unelmoinnilta.

Tilanteesta kertoo jotain se, että Yhdysvaltojen Kabulissa sijaitsevassa suurlähetystössä jo tuhotaan papereita.

Jihadia julistava ja Koraanin konservatiivista tulkintaa ajava Taleban-liike herättää pelkoa monissa afganistanilaisissa.

Ennen Kandaharin valtausta kaupungissa asuva opettaja Abdul kertoi The Economistin mukaan piilottavansa tiettyjä runokirjoja, jotka olivat Taleban-hallinnon aikaan aikaisemmin laittomia.

– En halua ottaa sitä riskiä, että Taleban valtaa Kandaharin ja penkoo taloni. Jos he eivät pidä kirjoistani, niin he voivat viedä henkeni, Abdul totesi.

(...)

Moni naulasi ovensa kiinni ja pakeni. Koteihinsa jääneet valmistautuivat tiukkana tunnettuun Taleban-hallintoon. Ruoan lisäksi hyllyiltä ovat kadonneet vartalon ja kasvot peittävät burkat, kertoo kauppias The Economistin mukaan.

Kun Taleban-hallinto murtui Yhdysvaltojen johtaman pohjoisen liiton hyökkäyksen myötä, pääsivät monet afgaanitytöt ensimmäistä kertaa kouluun. Yksi heistä oli lääkäriksi opiskellut Sahar.

Saharin vakituiseen vaatetukseen ovat pitkään kuuluneet farkut ja pitkä musta takki. Jo ennen kuin Taleban valloitti Kandaharin, vaihtoi Sahar farkut burkaan.

Aluksi naispuoliset kollegat naureskelivat Saharin vaatevalinnalle. Ääni kellossa on kuitenkin muuttunut. Monet ovat tajunneet burkien tekevän paluun käytännössä kaikkien kaupungissa asuvien naisten arkeen.

– Tunnen itseni arvottomaksi burka päällä. Minun on vaikea hyväksyä sitä, että muut valitsevat, mitä puen päälleni. Mutta meillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin totella heitä, jotka hallitsevat meitä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanissa-piilotetaan-kirjoja-ja-ostetaan-burkia-ei-ole-muita-vaihtoehtoja/8211574#gs.8eql26

Boldaukset minun, loput linkin takaa.

Taleban tekee nousua afganistanissa, tästä ei seuraa ainakaan mitään hyvää.

Ylen koottuja selityksiä uutisointia aiheesta odotellessa.....

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 973
 • Liked: 5122
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4508 : 16.08.2021, 17:10:36 »
Tämä on taas niitä ymmärryksen horisontin ylittäviä uutisia.

Mitä ihmettä tässä maailmassa on tapahtumassa?

Meillä Suomessa kovin juttu ikuna on feminisitien ajelemattomat kainalokarvat.

 So what? Rauhan uskonnon hallitsemissa maissa paiskotaan homoseksuaaleja pää edellä alas kerrostalojen katoilta sekä naiset säkitetään jne. Tuttua kauraa.

Katju Aro, oletko hereillä vai nostetaanko sinut pystyyn vain tarvittaessa?

Edes yksi. Yksi lausuma feministiseltä puolueelta, joka yksiselitteisen selkeästi tuomitsee lasten raiskaamiset, lapsiavioliitot, naisten ympärileikkaukset, naisten koulutuskiellot.

Sekä muutama muukin asia, mitä ei tässä Paskastaniaimpivaarassa ole ollut hyväksyttyä ensinnäkään lain tai yhteisön puolesta.

Niin kauan kuin feministinen puolue on hiljaa näistä asioista, niin kauan pidän heitä rintamakarkureina.

No, ymmärettävistä syistä feminisitisen puolueen jäsenillä ei ole munaa oikeasti tehdä ja tukea ajamaansa asiaa.

Väitän, että 90℅ persuista kannattaa täydellisempää tasa-arvoa kuin Feministisen puolueen jäsenet.

En varsinaisesti pidätä hengitystäni odotellessani Katju Aron naisia sekä erityisesti lapsia kohtelua vastaan kohdistuvaa kommenttia mitä Taliban harjoittaa.

Katju Aro. Ole hyvä ja kommentoi uutisia, mitä Afganista kuuluu.

Joko sinä, tai jokin kätyrisi kuitenkin luet näitä harhaisia haahutelmia. Se, mitä Afganistanissa tapahtuu, on täyttä totta.

Sulje vain silmäsi ja hyväksy.

Hyväksyminen on rintamapelkuruutta. Se on sitä, että kävelet ohi jos joku on tuupertunut maahan. Feministi katsoo poispäin ja kävelee sujuvasti ohi.
« Viimeksi muokattu: 16.08.2021, 17:17:25 kirjoittanut Niobium »
Slava Ukraini.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 973
 • Liked: 5122
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4509 : 19.08.2021, 14:57:07 »
Afganistani on sitten julistettu kalifaatiksi samana päivänä, kuin vietetään humanituurisuuden päivää.

https://www.ykliitto.fi/tapahtumat/yk-paivat/maailman-humanitaarisuuden-paiva

Varmaan maailman humanititaarisin paikka heti Pohjois-Korean jälkeen.
Slava Ukraini.

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 391
 • Liked: 3644
 • Mankuva rasitin.
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4510 : 22.08.2021, 10:36:18 »
Vaihteeksi hyviä uutisia muslimimaissa  :)

Intialainen ilmastointihuoltomies on päässyt takaisin kotiin perheensä luo vietettyään kaksi vuotta saudivankilassa. Jos herra Bangera olisi todettu syylliseksi jumalanpilkkaan, niin tuomio olisi ollut saudimestaus.

Harish Bangeran ongelmat alkoivat ilmeisesti poliittisista erimielisyyksistä toisten, nimien perusteella muslimitaustaisten intialaisten kanssa. Mielensä pahoittaneet Abdul Huyez ja Abdul Thuyez kostivat hindukollegalle tekemällä tämän nimissä sometilejä, joihin postasivat Allahia, Mekkaa ja kruununprinssi Muhis bin Salmania pilkkaavaa sisältöä.

Herra Bangera ei älynnyt vedota identiteettivarkauteen, vaan julkaisi pahoitteluvideon ja poisti facetilinsä ennen pidätystään. Onneksi rouva Bangeralla leikkasi paremmin, ja yhdessä Intian poliisin, lähetystön ja intialaisexpattien yhdistysten avulla saatiin lopulta todistettua että vihapuhe tuli feikkitileiltä.

Abdulit Huyez & Thuyez ovat nyt pidätettynä ja saavat ihan itse lusikoida jumalanpilkkasoppansa  ;D

https://www.indiatimes.com/amp/news/india/karnataka-man-who-was-jailed-in-saudi-for-a-blasphemous-fb-post-he-never-made-reaches-india-547533.html

Lainaus
Karnataka Man Who Was Jailed In Saudi For A Blasphemous FB Post He Never Made, Reaches India
19.08.2021
...
Bangera, a native of Udupi district in Karnataka returned home Wednesday after spending 604 days in a prison in Saudi Arabia for a 'crime' he never committed.

Bangera who was working as an air-conditioner technician in a company in Saudi Arabia since 2014 landed in trouble after he was accused of posting derogatory content in December 2019.

Though Bangera had apologized and deactivated his Facebook, it was too late and by then the incident was reported to the police and he was arrested.

However, another account was soon created in his name and posts insulting Mecca and the Saudi Crown Prince were posted from it.

In his video statement apologizing for the post, Bangera failed to mention that the blasphemous post was shared from a Facebook account someone else had created using his identity.

Since blasphemy is a serious crime in Saudi Arabia, Bangera would have faced death for it.

But an investigation in India, based on his wife Sumana' complaint found that the post was indeed shared from a fake account.

Two people, identified as Abdul Huyez and Abdul Thuyez from Moodbidri were arrested in October 2020 for impersonating Bangera and posting blasphemous content.

According to the police, the two brothers did it out of anger over Bangera's support for CAA and NRC.

The findings were informed to the Saudi authorities through the Indian Embassy and with the help of the Mangaluru Association Saudi Arabia (MASA), Indian Overseas Forum and several other organisation secure the release of Bangera.

On Wednesday, Bangera reached Bengaluru airport and reunited with his family, including his 4-year-old daughter.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4511 : 09.10.2021, 17:09:31 »
Libanonin sähkövoimalaitoksilta loppui polttoaine, ja raha ostaa lisää ulkomailta.

Nyt ainoa sähkön lähde ovat yksityiset pienet varavoimageneraattorit, jotka toimivat dieselillä.
BBC:n uutisen mukaan Hisbollah tuo maahan iranilaista dieseliä ja tätä kautta kasvattaa vaikutusvaltaansa Libanonin yhteiskunnassa.

Lainaus
Koko Libanon pimeni – apua ei ole luvassa päiväkausiin

Julkaistu 3 tuntia sitten

Koko Libanon on ilman sähköä, hallituksen edustaja kertoo uutistoimisto Reutersille.

Maan kahdesta suurimmasta voimalaitoksesta loppui polttoaine sähköntuottamiseksi. Viranomaisten mukaan sähkökatko jatkuu ainakin useita vuorokausia.

Jukka Auramies
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koko-libanon-pimeni-apua-ei-ole-luvassa-paivakausiin/8260062

Lainaus
Lebanon in darkness as electricity grid shuts down

3 minutes ago

--

A government official told Reuters news agency the country's two largest power stations, Deir Ammar and Zahrani, had shut down because of a fuel shortage.

--

For the past 18 months Lebanon has endured a severe economic crisis which has got worse amid fuel shortages.

--

A lack of foreign currency meanwhile has made it hard to pay overseas energy suppliers.

--

Many Lebanese people already depend on private diesel-powered generators for power. These however have become increasingly expensive to run amid the lack of fuel, and cannot cover the lack of a nationwide power grid.

--

Last month the militant group Hezbollah brought Iranian fuel into the country to ease shortages. Its opponents say the group is using the fuel delivery to expand its influence.
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-58856914
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4512 : 15.10.2021, 14:40:26 »
Maailma vanhin kirjoitettuna säilynyt laki, Hammurabin laki, jatkuu tietyin periaattein syntyalueellaan Lähi-idässä sharian muodossa. Alla esitetty on Iranista:

Lainaus
- -

Islamilainen lainsäädäntö sallii ”silmä silmästä”-periaatetta noudattavat kostorangaistukset.

Teheranissa sijaitseva tuomioistuin on määrännyt 45-vuotiaan miehen sokaistavaksi rangaistuksena rikoksistaan.

IranWire-uutissivuston mukaan mies oli ajautunut tappeluun naapurinsa kanssa vuonna 2018. Yhteenoton seurauksena mies menetti näkönsä toisesta silmästään.

Rangaistus perustuu islamilaiseen Qisas-käsitteeseen, joka tarkoittaa kosto-oikeutta eli niin sanottua ”silmä silmästä”-rangaistusta.

- -
https://www.verkkouutiset.fi/raju-tuomio-iranissa-miehelta-viedaan-nako/#2390959b

https://iranwire.com/en/features/10527

Oikeudenmukaisuus on näkökulmakysymys, ja paljon muuta.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4513 : 28.11.2021, 18:06:35 »
Lainaus
Vaimo järkyttyi miehensä tempusta: supertähti meni salaa naimisiin toisen naisen kanssa – kuva leviää somessa

Lähi-idän tiedotusvälineet kertoivat perjantaina, että kehonrakennuksen supertähdellä Mamdouh Elssbiaylla olisi nyt kaksi vaimoa.

Harri Hepojärvi

tiistai 23.11.2021 klo 22:54

--

Naisen kerrotaan järkyttyneen miehensä toimista.

--

Egyptissä moniavioisuus on yhä laillista.

--

”Iso-Rami” on yksi maailman kuuluisimmista kehonrakentajista. Hän voitti maailman arvostetuimman kehonrakennustittelin eli Mr. Olympian vuosina 2020 ja 2021.
https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/cd4f3de9-b6b4-41d7-8041-9c0307f66c37

Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 393
 • Liked: 10402
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4514 : 05.12.2021, 01:00:24 »
SVT txt-tv sivu 148

Lainaus
PAKISTAN. 13 henkilöä on pidätetty ja useita kymmeniä otettu kiinni srilankalaisen miehen lynkkauksesta epäiltynä. Väkijoukko surmasi srilankalaisen tehtailijan Sialkotin kaupungissa. Lynkatun väitettiin häpäisseen profeetta Muhammedin kuvan.

Käännös ruotsinkielestä by Shemeikka.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 316
 • Liked: 11119
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4515 : 05.12.2021, 01:12:26 »
Lainaus
[...]Diyawadanage was tortured to death and his body was set on fire on Friday. Punjab IGP Rao Sardar Ali Khan, in his initial report to authorities according to AFP, said Diyawadanage had asked the employees of Rajco Industries, located on Wazirabad Road, to remove all stickers from factory machines before a foreign delegation arrived.

The workers had subsequently staged a protest on the factory premises, alleging that he had committed blasphemy. They suspended traffic and were joined by all the factory workers and a large number of locals. On seeing the mob gradually swell from a few dozen to hundreds, Diyawadanage had dashed to the roof.[...]

https://www.dawn.com/news/1661908

Googlella löytyi lisää. Ei pysty ymmärtämään heidän järjenjuoksuaan tai uskonkäsityksiään.
« Viimeksi muokattu: 05.12.2021, 01:14:50 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4516 : 05.12.2021, 01:47:52 »
BBC: Asemiehet hyökkäsivät bussiin Malissa, kymmeniä torille menossa olleita naisia paloi kuoliaaksi
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008452892.html

Lainaus
AINAKIN yli 30 ihmistä on saanut surmansa Malissa Länsi-Afrikassa, kun epäillyt islamistit hyökkäsivät bussiin ja sytyttivät sen tuleen maan keskiosassa, kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC lauantaina.
...
Bussi oli menossa Songon kylästä Bandiagaran kylän torille, kun aseistetut miehet ampuivat sen kuljettajan ja sytyttivät auton tuleen. Paikallisviranomaisten mukaan uhriluku voi edelleen nousta, sillä ihmisiä on kateissa.

Länsi-Afrikassa köyhällä ja epävakaalla Sahelin alueella sijaitseva Mali on kärsinyt jihadistien väkivallasta vuodesta 2012 lähtien.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4517 : 12.12.2021, 00:39:16 »
Lainaus
Saudi-Arabian kamelifestivaalien kauneuskilpailuissa jälleen skandaali – eläimiä käsitelty näyttävämmiksi botoxilla ja muilla täytteillä

Kamelit ovat erottamaton osa Arabian niemimaan beduiiniperinnettä. Ne ovat myös miljoonien eurojen arvoinen bisnes. Saudi-Arabiassa järjestetään vuosittain kamelifestivaalit, jonka aikana valitaan muun muassa upeimman näköinen kameli.

Julkaistu 09.12.2021 16:57

--

Festivaaleissa jaetaan palkintorahoina lähes 50 miljoonaa euroa. Kyse ei ole ihan roposista. Kameleihin liittyvä liiketoiminta on Saudi-Arabiassa miljoonabisnestä.

--

Isot palkintorahat houkuttelevat keplotteluun

--

Teknologia näyttää toimivan, sillä kameleita on ”paranneltu” esimerkiksi vahvistamalla hormonein lihaksia, laittamalla botoxia nenään ja huuliin, ja lisäämällä kuminauhoja tiettyihin ruumiinosiin.

--

Janne Hopsu
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saudi-arabian-kamelifestivaalien-kauneuskilpailuissa-jalleen-skandaali-elaimia-kasitelty-nayttavammiksi-botoxilla-ja-muilla-taytteilla/8308718


Lisäys: BBC:n mukaan huijauksia paljastetaan röntgenin ja kolmiulotteisen ultraäänikuvauksen avulla. Kauneuskäsitykseen kuuluvat muun muassa isot riippuhuulet, ja yli kuukauden kestävä festivaali vetää parhaimmillaan yli sata tuhatta turistia päivässä.

Lainaus
Saudi camel beauty pageant cracks down on cosmetic enhancements

Published

2 days ago

--

Their heads, necks and torsos were then scanned with X-ray and 3D ultrasound machines, and samples were taken for genetic analysis and other tests.

--

They described how Botox was injected into camels' lips, noses, jaws and other parts of their heads to relax muscles; collagen fillers were used to make their lips and noses bigger; and hormones were given to boost muscle growth.

--

As many as 100,000 tourists are also expected daily at the 32 sq km (12 sq mile) festival site, 100km (62 miles) north-east of the Saudi capital Riyadh.


https://www.bbc.com/news/world-middle-east-59593001
« Viimeksi muokattu: 12.12.2021, 00:52:15 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4518 : 20.12.2021, 14:46:54 »
Edistystä, ei tällä kertaa teloitettu tai määrätty ruoskittavaksi tuhat kertaa:

Saudi-Arabiassa mies sai 15 vuotta vankeutta ateismin edistämisestä
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008488462.html

Lainaus
Järjestön mukaan jemeniläistä miestä syytettiin kirjoituksista, jotka oli julkaistu kahden nimettömän Twitter-tilin kautta.

Syyttäjien mukaan mies on muun muassa kiistänyt Jumalan olemassaolon ja julkaissut "yleistä järjestystä, uskonnollisia arvoja ja julkista moraalia vahingoittavaa sisältöä" sosiaalisessa mediassa.

Vertailun vuoksi:

Bloggarin ruoskintaa lykättiin Saudi-Arabiassa "terveyssyistä"
https://yle.fi/uutiset/3-7741955

Lainaus
Badawi sai ensimmäiset 50 raipaniskua viikko sitten perjantaina. Häntä on ollut määrä piiskata joka perjantai, kunnes hän on saanut tuhat iskua.

Badawi sai julman rangaistuksen, koska oli arvostellut blogikirjoituksissaan Saudi-Arabian johtoa ja uskonnollista ääriajattelua. Raipaniskujen ohella Badawin tuomioon kuuluu kymmenen vuotta vankeutta ja lähes 228 000 euron sakko.

"Velho" teloitetaan perjantaina Saudi-Arabiassa
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2010040111403518

Lainaus
Sibatin rikos oli esiintyä libanonilaisessa tv-ohjelmassa, jossa hän ennusti vieraidensa tulevaisuuden ja jakoi heille neuvoja. Sibat oli pyhiinvaellusmatkalla Saudi-Arabiassa vuonna 2008, kun hänet pidätettiin. Marraskuussa 2009 tuomioistuin Medinassa langetti hänelle kuolemantuomion noituudesta.

Noituudesta tuomittu nainen teloitettiin Saudi-Arabiassa
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002513863.html

Lainaus
Viranomaiset eivät kertoneet tarkemmin naisen tekemistä rikoksista. Naisen pidättäneen uskonnollisen poliisin päällikkö Abdullah al-Mohsen oli kertonut naisen saaneen monet ihmiset uskomaan, että hän pystyy parantamaan sairauksia, Lontoossa ilmestyvä al-Hayat-sanomalehti kertoi. Nainen oli veloittanut jokaiselta huijaamaltaan ihmiseltä noin 600 euroa vastaavan summan.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2021, 14:51:43 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4519 : 25.12.2021, 00:10:55 »
^
Lainaus
Nainen oli veloittanut jokaiselta huijaamaltaan ihmiseltä noin 600 euroa vastaavan summan.

Taikauskoiset ja tietämättömät, epätoivoissaan, antavat kaikki vähät rahansa puoskarille. Kuolemantuomio oli ehkä liikaa mutta ei nyt varsinaisesti käy sääliksi.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Musumaatti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 25
Hei, me travelletaan "sotaa käyvissä" maissa
« Vastaus #4520 : 04.01.2022, 17:12:21 »
Meikä mannee kiinnostaa hieman erikoisemmat paikat ja tulee seurattua muutamaa vboggaaja.

Tässä muutamat esimerkit:

EVA Zu Beck Irakissa:

https://youtu.be/P0fAYWoge8c

Drew Binsky Syyriassa:

https://youtu.be/zmK35KMPZhM

Toko maitonaama joutuu suurta varovaisuutta käyttämään, mutta näillä meidän "suurella voimavara" porukalla sitä ongelmaa ei ole. Tämä postaus siksi että todellisuus on toista kriisi maissa mitä media väittää.

Että eiköhän olisi aika raavaiden miehien aika lähteä kotimaataan jälleen rakentamaan...

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4521 : 22.01.2022, 00:53:21 »
Erdogan haluaa muuttaa Turkin englanninkielisen nimen – kalkkunayhteydet nousivat esille valtion mediassa
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008558241.html

Lainaus
TURKIN presidentti Recep Tayyip Erdogan ilmoitti joulukuun alussa, että maa on päättänyt vaihtaa kansainvälisissä yhteyksissä käytettävän englanninkielisen nimensä Turkey turkinkieliseen versioon Türkiye.

Kaksi turkkilaista viranomaislähdettä kertoi aiemmin tällä viikolla Lähi-idän asioista uutisoivalle Middle East Eye -lehdelle, että nimenmuutos olisi tarkoitus rekisteröidä YK:ssa lähiviikkoina. Myös YK:n tiedottaja vahvistaa lehdelle, että Turkki on tiedustellut siltä nimenvaihtoon liittyvästä protokollasta.
...
MIDDLE East Eyen mukaan turkkilaisilla oli aluksi vaikeuksia hahmottaa sitä, kuinka vakavasti päätös tulisi ottaa. Julkisesti rahoitetut tiedotusvälineet ovat kuitenkin ottaneet Türkiyen käyttöönsä englanninkielisissä lähetyksissään.

Näin on tehnyt myös TRT:n kansainvälinen uutiskanava TRT World, joka esitteli lisää perusteita nimenmuutokselle joulukuun puolivälissä julkaistussa artikkelissaan. Kirjoitus muistutti muista merkityksistä, joita sanalla Turkey on englannin kielessä.

– Googlaa ”turkey”, ja tuloksena on sekava kokoelma kuvia, artikkeleita ja sanakirjamääritelmiä, jotka yhdistävät maan lintuun nimeltä Meleagris – joka tunnetaan myös nimellä kalkkuna. Se on suuri, Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva lintu, joka on kuuluisa siitä, että sitä tarjoillaan joulun ja kiitospäivän aterioilla, artikkelissa sanottiin.

– Selaa läpi Cambridgen sanakirjaa. Siellä ”turkey” määritellään ”joksikin, joka epäonnistuu pahoin” tai ”tyhmäksi tai hupsuksi henkilöksi”, TRT World perusteli edelleen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4522 : 16.02.2022, 13:30:45 »
Oikeusvaltio Pakistanissa: Nykyään ei murhaajaa vapauteta rangaistuksesta, jos murhatun vanhemmat antavat anteeksi. Alla olevassa lainauksessa kuvattu rikos sai lainmuutoksen aikaan. Taannehtivasti uutta lakia ei siis sovelleta Pakistanissakaan. Melko modernia ja länsimaista?

Lainaus

Man who murdered Pakistani model in 'honor killing' to be freed after parents' pardon

- -

Waseem Azeem confessed in 2016 to killing Qandeel Baloch and was sentenced to life in prison in 2019. He strangled her in her home in the in Punjab province after she shared photos on Facebook of herself with a Muslim cleric.

Baloch was a model and social media star in Pakistan. She first rose to fame after her audition for “Pakistan Idol,” a singing competition based on the reality show “American Idol.”

A court ruled Monday that Azeem could be freed after his parents sought his release. Islamic law in Pakistan allows a murder victim’s family to pardon people convicted of killings in some circumstances.   

Sardar Mahboob, a lawyer who represents Azeem and his family, confirmed that Azeem could be freed this week. He told The Washington Post the court “has acquitted the accused in the case on the grounds of a family settlement and lack of evidence.” 

- -

Anwar Bibi, Azeem and Baloch’s mother, told reporters that she is “happy over the acquittal of my son, but we are still sad for our daughter's loss."

“I am thankful to the court, which ordered the release of my son at our request,” she said. 

About 1,000 Pakistani women are killed in “honor killings” by close relatives each year, though figures on killings can go underreported. Baloch’s murder caused an outcry in the country, and lawmakers in Pakistan passed legislation to clamp down on the practice. 

- -
https://eu.usatoday.com/story/news/world/2022/02/15/pakistan-murdered-sister-honor-killing-pardoned/6801301001/
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 105
 • Liked: 22866
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4523 : 16.02.2022, 13:56:09 »
Väkijoukko tappoi jumalanpilkasta syytetyn miehen Pakistanissa
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vakijoukko-tappoi-jumalanpilkasta-syytetyn-miehen-pakistanissa/8354834

Lainaus
Väkijoukko tappoi miehen sen jälkeen, kun hänen väitettiin polttaneen Koraanin sivuja Keski-Pakistanissa.

Poliisi kertoo pidättäneensä yli 80 ihmistä Khanewalin alueella Punjabin maakunnassa tapahtuneeseen murhaan liittyen.

Raporttien mukaan mies oli jo poliisin hallussa, ennen kuin väkijoukko nappasi hänet.
...
Uutistoimisto Reutersin mukaa poliisi kertoo kyläläisten tappaneen miehen pampuille, kirveillä ja rautatangoilla, minkä jälkeen hänen ruumiinsa hirtettiin puuhun.

Poliisiaseman päällikkö kertoi AP-uutistoimistolle uhrin olleen "psyykkisesti epävakaa viimeiset 15 vuotta".
...
Pakistanissa jumalanpilkkaa koskevat lait sisältävät mahdollisen kuolemantuomion kaikille, jotka loukkaavat islaminuskoa.

Pakistanilaisnainen tuomittiin kuolemaan uskontoa ja profeettaa rienaavasta Whatsapp-viestistä
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008552031.html

Lainaus
PAKISTANILAINEN oikeusistuin tuomitsi keskiviikkona 26-vuotiaan musliminaisen kuolemaan ”rienaavien viestien” lähettämisestä, kertoo uutistoimisto AFP. Rienauksella tarkoitetaan islamilaisessa valtiossa yleensä uskonnon ja erityisesti profeetta Muhammedin herjaamista tai sellaiseksi tulkittua toimintaa.

Rawalpindissa kokoontuneen oikeuden mukaan tuomittu Aneeqa Ateeq oli lähettänyt uskontoa pilkkaavan tekstiviestin ja profeettaa rienaavia pilakuvia ystävälleen Whatsapp-viestipalvelussa. Ateeq pidätettiin rienauksesta epäiltynä toukokuussa 2020.

Oikeuden tuomion mukaan Ateeq on “hirtettävä kaulasta, kunnes hän on kuollut”. Kuolemantuomion lisäksi oikeus langetti tuomitulle 20 vuoden vankeusrangaistuksen.

RIENAUSTA ei ole kirjattu Pakistanin lakiin. Yhdysvaltalaisen Kansainvälinen uskonnonvapauden komitea -järjestön tilastoinnin mukaan ainakin 80 ihmistä on siitä huolimatta tuomittu tästä rikoksesta. Puolet tuomituista on saanut joko elinikäisen vankeusrangaistuksen tai kuolemantuomion.

Islamiin kohdistuvaa uskonnollista herjausta paheksutaan Pakistanissa laajasti. Joulukuussa srilankalainen, Pakistanissa työskennellyt tehdastyöläinen hakattiin kuoliaaksi ja sytytettiin tuleen Punjabin maakunnassa pääkaupunki Islamabadin eteläpuolella.

Noiden parin yllä olevan tuoreen uutisen lisäksi tässä yksi samalla silmiin sattunut tapaus vuodelta 2020:

Yhdysvallat vaatii Pakistanilta oikeusjärjestelmän remonttia – jumalanpilkasta vangittu amerikkalainen ammuttiin oikeussalissa
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvallat-vaatii-pakistanilta-oikeusjarjestelman-remonttia-jumalanpilkasta-vangittu-amerikkalainen-ammuttiin-oikeussalissa/7883292

Lainaus
Yhdysvallat on vaatinut Pakistania uudistamaan jumalanpilkkalakinsa ja oikeuslaitoksensa sen jälkeen, kun Yhdysvaltain kansalainen ammuttiin keskiviikkona kuoliaaksi oikeussalin sisällä Peshawarin kaupungissa.

Jumalanpilkkasyytteen vuoksi vuonna 2018 vangittu Yhdysvaltain kansalainen Tahir Ahmad Nasim kuului Pakistanissa syrjittyyn uskonnolliseen ahmadiyya-vähemmistöön.

Oikeussalissa ollut mies ampui hänet pistoolilla, kun poliisi saattoi häntä saliin. Nasimin kerrotaan kuolleen välittömästi.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2022, 14:01:12 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4524 : 16.02.2022, 14:10:49 »
Niin, eipä taida yksi länsimainen oikeusperiaate tehdä länsimaista lainsäädäntöä, koska islamin laki on Pakistanin oikeusjärjestelmän perusta, eikä se hevillä tai USA:n painostuksellakaan siitä juuri miksikään muutu. Rienaus on perinteisen sharian tulkinnan mukaan kuolemanrangaistuksen arvoinen rikos, en jaksa kaivaa lähdettä, eikä näköjään ole väliä, onko se kirjattu valtion lakiin vai ei.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4525 : 17.02.2022, 21:57:39 »
Lainaus
Oikeussalissa ollut mies ampui hänet pistoolilla, kun poliisi saattoi häntä saliin. Nasimin kerrotaan kuolleen välittömästi.

Kun minä olin aikoinani lukiossa, siis suomalaisessa sellaisessa, yhteiskuntaopin kurssiin kuului käydä seuraamassa julkista oikeudenkäyntiä. Oikeustaloon, siis suomalaiseen sellaiseen, kuljettiin metallinpaljastimen läpi.

Mutta Pakistanissa taas, kun on jumalanpilkkasyyte eli etukäteen tiedetään tapauksen noin lievästi ilmaistuna herättävän tunteita, niin ilmeisesti ei ollut silloin 2020 metallinpaljastimia tai mitään, kun oikeussaliin pääsi aseen kanssa. Tai sitten vartijat päättivät antaa asemiehen mennä saliin, koska eivät olleet eri mieltä jumalanpilkkaajan kohtalosta.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4526 : 18.02.2022, 06:11:36 »
Lainaus
Oikeussalissa ollut mies ampui hänet pistoolilla, kun poliisi saattoi häntä saliin. Nasimin kerrotaan kuolleen välittömästi.

Kun minä olin aikoinani lukiossa, siis suomalaisessa sellaisessa, yhteiskuntaopin kurssiin kuului käydä seuraamassa julkista oikeudenkäyntiä. Oikeustaloon, siis suomalaiseen sellaiseen, kuljettiin metallinpaljastimen läpi.

Mutta Pakistanissa taas, kun on jumalanpilkkasyyte eli etukäteen tiedetään tapauksen noin lievästi ilmaistuna herättävän tunteita, niin ilmeisesti ei ollut silloin 2020 metallinpaljastimia tai mitään, kun oikeussaliin pääsi aseen kanssa. Tai sitten vartijat päättivät antaa asemiehen mennä saliin, koska eivät olleet eri mieltä jumalanpilkkaajan kohtalosta.

Tämänkaltainen murha lienee eräs käsittämättömimmistä teoista länsimaisen ateistin tai uskonnottoman näkökulmasta jopa länsimaisen kristityn, vaikka jälkimmäinen ymmärtänee, mitä pyhän loukkaaminen tarkoittaa. Moni jihadistinen teko, kuten Charlie Hebdon joukkomurha, selittyy tämän, meille vaikeasti käsitettävän ilmiön kautta. Hannu Salaman langettava jumalanpilkkatuomio on monilla yhä muistissa, kun taas em. murha Pakistanissa on vain yksi mujahedin mielestään oikeutettu oman käden oikeudella toteutettu Allahin puolustusteko, jolle on ns. kansan tuki. Pelkästään tämä ongelma riittää minulle, että vastustan muslimien maahanmuuttoa Eurooppaan, vaikka jokainen muslimi ei hyväksykään noita murhia mutta millä seulot esim. ahmadiyya-tulkintaa kannattavan väen perinteistä islamia noudattavista, kun edellä mainittuja on noin prosentin verran ja taqiya on helposti käytössä.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4527 : 02.04.2022, 22:10:04 »
(Paremman ketjun puutteessa tänne.)

Minneapolisin kaupunki Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa on jo aiemmin sallinut uskonnollisen ääniviestinnän kaupungin alueella, aamuseitsemän ja iltakymmenen välillä, eli aamusta iltaan mutta ei yöaikaan. Ääntä voi soittaa enintään kymmenen minuutin ajan joka tunti.

Nyt kaupunginvaltuusto on päättänyt tästä vuodesta alkaen muistaa virallisesti Ramadania, ja erikseen linjata, että islamilaisen uskontunnustuksen soittaminen kovaäänisistä on sallittua. Kaupunginvaltuuston kokouksessa yksimielisesti hyväksytty linjaus perustuu muslimitaustaisten kaupunginvaltuutettujen tekemään aloitteeseen.

Minneapolisin kaupungista on tullut yksi suurimmista somalien ja itä-afrikkalaisten väestökeskittymistä Yhdysvalloissa, ja heidän islaminuskonsa on tänne tervetullut, kaupungin virallisessa kannanotossa linjataan. Alueen muslimiväestön arvioidaan olevan noin 200 000 henkeä. Yhteensä metropolialueella asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä.

Tätä ennen rukouskutsun ympärivuotisen soittamisen ovat sallineet New Jerseyn Paterson ja Michiganin Hamtramck ja Dearborn.

Pohjois-Amerikan Islamilaisen Yhdistyksen johtaja Yusuf Abdulle sanoo, että rukouskutsun soittaminen kovaäänisistä harmonisoi yhteisöä ja luo siltoja eri uskontokuntien välille. Äänestyspiirin 10 kaupunginvaltuutettu Aisha Chughtai puolestaan visioi, että "päiväajan" määritelmää voidaan tulevaisuudessa laajentaa, jolloin rukouskutsun soittaminen olisi mahdollista muulloinkin kuin vain aamuseitsemästä iltakymmeneen. Nykymuodossaan asetus ei salli rukouskutsun soittamista aamulla pimeän aikaan ennen auringonnousua.

Lainaus
Minneapolis City Council members for the first time pass a resolution recognizing the Islamic holy month of Ramadan. The effort also supports the public playing of the call to prayer year-round.

The council’s new Muslim Caucus crafted the resolution, which lets mosques know that they can play the Islamic call to prayer, or adhan, multiple times a day. An existing city ordinance already makes it legal to play sounds associated with religious worship between 7 a.m. and 10 p.m., but playing the adhan has not been commonly practiced.

by Hibah Ansari March 24, 2022   

The Minneapolis City Council unanimously passed a resolution Thursday recognizing the Islamic month of Ramadan and supporting the public playing of the call to prayer year-round, a first in city history.

--

Chughtai stressed the importance of the adhan during the city council meeting. She added that she looks forward to expanding the state’s definition of daytime hours, which does not allow playing the adhan before sunrise for the early morning prayer.

--

https://sahanjournal.com/changing-minnesota/ramadan-islamic-call-to-prayer-adhan-minneapolis-city-council/
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 458
 • Liked: 11568
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4528 : 09.05.2022, 13:36:06 »
Iltalehden ulkomaantoimittajalta äitienpäivän raportti.

Lainaus
Naiset turvautuvat Libanonissa epätoivoisiin tekoihin, koska äitiys on pelottava ja kallis ajatus

Talouskriisi on ajanut 80 prosenttia Libanonin väestöstä elämään köyhyysrajan alapuolella. Äitiyskuolleisuus on kolminkertaistunut kolmessa vuodessa.

Miriam Huovila
Eilen klo 14:58

--

Perjantaina aamupäivällä Bou Melhemin vastaanotolle saapuu viimeisillään raskaana oleva syyrialainen Shamsa Issa al-Abu. Hänellä on supistuksia, joten hän epäilee mahdollisesti synnyttävänsä jo samana päivänä.

Kertomansa mukaan hänellä ei ole ollut aikaa valmistautua lapsen tuloon lähes mitenkään. Vaipat ja vauvanvaatteet ovat edelleen hankkimatta. Al-Abun mies jätti hänet pari kuukautta sitten, ja hänellä on jo ennestään 7-, 5-, ja 3-vuotiaat lapset.

– Olen väsynyt, sillä olen joutunut huolehtimaan kotona kaikesta itse, hän kertoo.

--

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c07855ac-148b-4906-9fa7-64632e3f4a6f
« Viimeksi muokattu: 09.05.2022, 13:37:40 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

SatuSetä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 751
 • Liked: 1610
Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Vastaus #4529 : 09.05.2022, 14:30:36 »
Iltalehden ulkomaantoimittajalta äitienpäivän raportti.

Lainaus
Naiset turvautuvat Libanonissa epätoivoisiin tekoihin, koska äitiys on pelottava ja kallis ajatus

Talouskriisi on ajanut 80 prosenttia Libanonin väestöstä elämään köyhyysrajan alapuolella. Äitiyskuolleisuus on kolminkertaistunut kolmessa vuodessa.

Miriam Huovila
Eilen klo 14:58

--

Perjantaina aamupäivällä Bou Melhemin vastaanotolle saapuu viimeisillään raskaana oleva syyrialainen Shamsa Issa al-Abu. Hänellä on supistuksia, joten hän epäilee mahdollisesti synnyttävänsä jo samana päivänä.

Kertomansa mukaan hänellä ei ole ollut aikaa valmistautua lapsen tuloon lähes mitenkään. Vaipat ja vauvanvaatteet ovat edelleen hankkimatta. Al-Abun mies jätti hänet pari kuukautta sitten, ja hänellä on jo ennestään 7-, 5-, ja 3-vuotiaat lapset.

– Olen väsynyt, sillä olen joutunut huolehtimaan kotona kaikesta itse, hän kertoo.

--

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c07855ac-148b-4906-9fa7-64632e3f4a6f

Lapsia syntynyt noin kahden vuoden syklein ja vauvanvaatteet loppu?
Vai myyty/annettu pois?
Mitä ovat "kestovaipat"?

:facepalm: x1000

Itse olen 80-luvulla syntynyt ja perhe on suomalaiseen perhekokoon nähden suuri (suurempi kuin Al-Abulla tulee olemaan). Kyllä mutsi käytti kestovaippoja (oli kertakäyttöisiäkin toki) ja kierrätysvaatteita ihan viimeiseen lapseen asti. Eikä ollut rahasta kyse.
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.