Kirjoittaja Aihe: 2011-02-04 HBL: hysteerisiä mielipidekirjoituksia (ml. natsikortti)  (Luettu 12299 kertaa)

Jaakko Sivonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 572
 • Liked: 6055
Pari mielipidekirjoitusta Höblästä (s. 17). Voisiko näitä kutsua jo vihakirjoituksiksi?

Lainaus käyttäjältä: Jan Sundberg
Sannfinnarnas valmanifest är avslöjande. Beträffande familjepolitiken anser partiet att det föds på tok för få bar i Finland. Problemet löses inte med invadring eftersom det leder till problem och invandrarna hör inte hemma här. Unga studerande borde i stället för studier satsa mer på att föda barn och berika nationen med äkta finnar.

Parallellerna till nazisternas huvudorgan Völkischer Beobachter är uppenbara där de tyska Frauen uppmanades föda fler tyska arier. Konstigt att inte de feministiska rörelserna har reagerat på detta. [...]

Jan Sundberg
Professor
Helsingfors universitet

Oma käännös:

Lainaus käyttäjältä: Jan Sundberg
Perussuomalaisten vaaliohjelma on paljastava. Perhepolitiikkaan liittyen puolue katsoo, että Suomessa syntyy liian vähän lapsia. Ongelmaa ei ratkaista maahanmuutolla, sillä se johtaa ongelmiin, eivätkä maahanmuuttajat kuulu tänne. Nuorten opiskelijoiden pitäisi opintojen sijaan panostaa lasten tekemiseen ja rikastuttaa kansakuntaa aidoilla suomalaisilla.

Yhtäläisyydet natsien pää-äänenkannattajaan Völkischer Beobachteriin ovat ilmeisiä, sillä saksalaisia rouvia kehotettiin synnyttämään lisää saksalaisia arjalaisia. Kummallista, että feministiset liikkeet eivät ole reagoineet tähän. [...]

Jan Sundberg
Professori
Helsingin yliopisto

Vai niin: Sundbergin mukaan poliitikko ei siis voi kehottaa kansalaisiaan tekemään lisää lapsia olematta natsi. Sundberg voisi muuten tutustua historiaan hieman laajemmin: sitten hän voisi ehkä saada selville, minkä kieliryhmän edustajat korostivat tuolloin germaanisia rotuteorioita, ihan Freudenthalin ajoista alkaen.

Lainaus käyttäjältä: Anders Smedberg
Hatet har med jämna mellanrum varit en central egenskap i den finländska politiken. Hatet mot människor med avvikande politiska åsikter, mot människor som talar ett annat språk än majoritetsspråket, hatet mot andra kulturer som zigenare, judar och andra sårbara minoriteter. [...]

Sönderfallet av Sovjetunionen var igen en katalysator för den finländska nationalismens återtåg. Det blev sakta men säkert en nyfödelse för den finländska nationalismen, igen i dess mest primitiva former med hat mot minoriteter och den andra språkgruppen i Finland. [...]

Hatet för igen fram pöbelhoparnas folkmarscher i ett försök att slå sönder den finländska demokratin och det toleranta samhället. Hatet har en skrämmande grogrund bland det tidigare sovande folket. Hatet är kommer att isolera Finland och föra landets tillbaks till de stater som i sina handlingsprogram lyft in etniska utrensningen som en del av den nationalistiska glorian.

I dagens Europa vet vi att om detta sker kommer resten av Europa för evigt att placera Finland bland de stater som betraktas med förakt, den demokrati som blev först med att isolera sig från civiliserade staters tänkande i EU.

Anders Smedberg
Politices magister
Hirvlax

Oma käännös:

Lainaus käyttäjältä: Anders Smedberg
Viha on tasaisin väliajoin ollut keskeinen ominaisuus suomalaisessa politiikassa. Viha niitä kohtaan, joilla on eroavia poliittisia mielipiteitä, viha muuta kuin enemmistökieltä puhuvia ihmisiä kohtaan, viha toisia kulttuureja, kuten romaneja, juutalaisia ja muita haavoittuvia vähemmistöjä kohtaan. [...]

Neuvostoliiton kaatuminen oli taas katalysaattori suomalaisen nationalismin paluulle. Siitä tuli hiljainen, mutta varma uudelleensyntyminen suomalaisella nationalismille, jälleen sen primitiivisimmissä muodoissa, joihin kuului viha vähemmistöjä ja muita kieliryhmiä kohtaan. [...]

Viha tuo jälleen väkijoukkojen kansanmarssit esille yrityksessä rikkoa suomalainen demokratia ja suvaitsevainen yhteiskunta. Vihalla on pelottava kasvualusta aiemmin nukkuneen kansan parissa. Viha eristää Suomen ja vie maan takaisin niiden valtioiden joukkoon, jotka toiminnassaan nostavat esille etniset puhdistukset osana nationalistista kunniaa.

Nykyajan Euroopassa tiedämme, että jos tämä tapahtuu, muu Eurooppa sijoittaa Suomen ikuisesti niiden valtioiden joukkoon, joihin suhtaudutaan halveksunnalla, sinä demokratiana joka ensimmäisenä eristäytyi sivistyneiden valtioiden ajattelusta EU:ssa.

Anders Smedberg
Valtiotieteiden maisteri
Hirvilahti

Smedberg siis katsoo, että vaalivoitto demokraattisissa vaaleissa voi rikkoa demokratian, ja haikailee takaisin aikoja, joina kansa vielä nukkui tärkeissä poliittisissa kysymyksissä. Lisäksi hän puhuu suomalaisista "primitiivisinä". Minusta tuntuu, että Smedberg itse potee pahanlaatuista vihaa poliittisesti toisella tavalla ajattelevia kohtaan.

Molemmat taitavat olla aikamoisessa paniikissa vaalien johdosta.

Huomauttakaa käännösvirheistä, jos huomaatte.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011, 02:23:43 kirjoittanut Jaakko Sivonen »
Malo periculosam libertatem quam quietum servitium

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10572
Olen ennenkin ollut havaitsevinani, että järjellä varustetut yleisönosastokirjoittelijat käyvät nykyään keskustelua mieluummin netissä ja tuollaisille sepustuksille jää enemmän tilaa kuin lehdistön kulta-aikoina.

Lauttasaaren Emiiri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 833
 • Liked: 125
 • Nuivahko poroporvari
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Onko falskia sitten sanoa, että edustan suomalaisia, jos en kuitenkaan halua puhua sellaisten puolesta, jotka elämästä vieraantuneina ajattelevat vain omaa napaansa, täyttävät vatsansa teollisesti kasvatetulla lihalla ja katsovat maailmaa televisiosta ja autonsa ratin takaa mukavasti istuen?
- Kimmo Helistö

Wanhapoika

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 178
 • Liked: 0
Lainaus
Viha eristää Suomen
"Yhdenkään uskovan miehen ei tulisi vihata uskovaa naista"
Käsiteltäessä huolia ja stressiä
Shayk Muhammad, Salih Al-Munajid
IQRA – Islam yhdistys Ry
2007

Kommeli

 • Vieras
Höblän kirjoitukset ovat kyllä räjähtäneet täysin käsistä. Keräsin vielä jokin aika sitten joitain oikeasti huvittavia artikkeleita,  siis ihan artikkeleita, joissa esiintyi standardiargumentteja ja muita täysin vääristeltyjä väitteitä esimerkiksi koskien kieliriitaa ja miten "koko maa nyt vihdoin suomalaistetaan". En ole koko lehteen tarttunut viime aikoina - näköjään onneksi.
Mutta lehden mielipideosastolla ja lehti yleensä on aivan aiheetonta pelottelua ja täynnä kaikin puolin erittäin ahdistavia kirjoituksia kansanmurhista ja nazeista ja suomalaisista.

justu

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 14
 • Liked: 0
Kyllähän tuollaisia vertailuja voi tietysti tehdä jonkinlaisena ajatusleikkinä. Nopeasti kasvavilla puolueilla on usein ihan oikeastikin joitain yhtäläisyyksiä, ei se silti tarkoita että vertailtavat puolueet ovat kokonaan tai edes suurelta osin samaa.

Rinnastus ei ehkä niinkään osoita mitään persujen pahuutta, vaan ennemminkin sitä että natsien nousussa oli tavallaan normaaleja piirteitä, poliittisen käyttäytymisen tiettyä kaavamaisuutta annetuissa olosuhteissa.

Esim. kannatuspohjassa on molemmilla puolueilla samaa sakkia, alempaa keskiluokkaa, pikkupomoja yms. henkisiä vääpeleitä. Kumpikaan puolue ei tullut suoraan minkään yhden vanhan ryhmittymän reviirille, vaan kannatusta vuoti monista eri puolueista. Persuilla tämä toki tapahtuu vielä monipuolisemmin kuin natseilla, sillä persujen kannattajissa on selvästi enemmän entisiä vasemmistopuolueiden äänestäjiä (huomattava ero 30-luvun alun Saksaan).

Persujen mahdolliset yhteistyökumppanitkin, jos sellaisia löytyy, voivat jatkossa olla päinvastaiset kuin natseilla, joille paikalliset kokoomus ja kepu (DNVP ja Zentrum) olivat tarpeellisia tukipuolueita matkalla vallankahvaan.

Mulli

 • Vieras
Hämmentävää on tämä kaikki.

Vihreillä ja sillä Arhinmäen koplalla (mitä ne nyt tällä kertaa ovatkaan nimeltään...nämähäntä kommunistit?)on kyllä lupa olla suorastaan ylpeitä terroristeistaan. Kaikenkarvaiset turkistarhoille murtautujat ja entiset murhamiehet Che Guevara etunenässä ovat lähestulkoon ikoneita noissa piireissä.

Me olemme niitä natseja ja rasisteja, vaikka kuinka yritämme änkätä vastaan. Minusta nuivassa vaalimanifestissa suorastaan puolustetaan erikseen niitä heikkoja toisenvärisiä.

Kuulkaapas vihreät. Logikkanne ja perusteidenne keveys ei ole kohdannut minua jälkiä jättämättä. Siksipä kerron teille nyt ihan omaa logiikkaanne käyttäen.

Jos käytte paskalla, olette natseja. Hitlerkin paskansi.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 073
 • Liked: 2674
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Eikös hitler ollut kasvisyöjä joten siitäkin voi vetää johtopäätökset kasvisyöjä->hitler?.Ainakin täällä helsingissä noi vihreät pakolla pistivät yhden kasvispäivän koulujen ruokailuun.Siis päivän jolloin koulussa ei tarjota muuta kuin kasvisruokaa.Ei ole saanut kovin suurta kannatusta koululaisten keskuudessa ja suurin osa ruuista on menneet roskiin.Vihreiden kommentti tosta on ollut tyyliin "ettei puolen vuoden ajalta  kannata vetää johtopäätöksiä" yms.

Marjapussi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 393
 • Liked: 1088
 • Kollaa Kestää
Höblä, Pravda ja Völkischer Beobachter taitavat olla samanlaisia propaganda julkaisuja.
Marokon kauhu oli sanansa mittainen eikä velipoikakaan jäänyt Aarnea pahemmaksi epätoivotun maahanmuuton estämisessä. Mutta kuka tulee torjumaan aiheettoman turvapaikkaturismin?

OTU

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 206
 • Liked: 128
 • Oka ET shoppailijoita Suomeen päästävien persiissä
Tarkoittaakohan tuo Smedberg vihapuheilla vähemmistöjä kohtaan jotain sellaista, että kaikki suomalaiset eivät ihastellen seuraakaan romanialaisten mustalaisten ryöstelyjä ja kerjäämistä sekä leiriytymistä Suomeen hökkelikylään (suomalainen kaatopaikkakin on siistimpi).
Tai kun ainakin 70 % suomalaisista haluaa poistaa 5%:n vähemmistön kielen pakollisen opiskelun 100%:tla suomalaisia.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011, 08:10:19 kirjoittanut OTU »
Väitätkö meitä väkivaltaisiksi? Peru väitteesi, tai tapamme sinut.
Merkel: „Multi-Kulti ist absolut gescheitert“
"David Cameron will say as he declares that the doctrine of multiculturalism has “failed” and will be abandoned."
Sarkozy: Vallitseva maahanmuuttajapolitiikka epäonnistunut.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
Natsikortti vaan heiluu vaikka se alkaa olla jo aika loppuun pelattu ja repaleinen. On ilmeisesti natsia vastustaa pakkoruotsia ja ruotsinkielisen eliitin etuoikeuksia. RKP:lle maahan tulvivat mamut ovat pelkästään potentiaalista vaalikarjaa. Tämä on kyllä huomattu muissakin puolueissa. Musta iho on meriitti vaaliehdokkaaksi. Kepu aluksi hylkäsi salolaisen kaupunginvaltuutetun Andi Mwegwranon vaaliehdokkuuden mutta perui päätöksensä. Oli vähän niin kuin pakko. Kaikki äänet ovat arvokkaita. Eikä Andi ole millään tavalla huono ehdokas. Ääniä varmasti sataa suunnalta jos toiselta.
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Defend Finland!

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 408
 • Liked: 1161
Olen myöskin seurannut näitä kirjoituksia. Niissä ei ole mitään uutta, mutta nyt ennen vaaleja niitä on enemmän ja niille annetaan paljon palstatilaa.

Nämä kuuluvat samaan sarjaan kuin "uhkaava työvoimapula". Yli 35 vuotta työvoimapula on vaaninut nurkan takana, mutta se ei ole vielä näyttäytynyt.

Samanlaisia kirjoituksia on ollut Hbl:n ja vasemmiston lehdissä kriminaalipolitiikasta melkein 40 vuotta. "K.J.Långin uudistukset vaarassa!" "Yhteiskunnan ilmapiiri kiristyy, vaaditaan kovempia rangaisuksia!" "Kovempi kriminaalipolitiikka luo turvattomuutta!" Näitä on ollut jo 40 vuotta ja kuitenkin rikolliset eivät ole koskaan aikaisemmin saaneet nautttia sellaisista kissanpäivistä kuin tänä päivänä. Kolmeen murhaan syyllistynyt laitetaan avovankilaan, josta hän kävelee ulos!

Jos sitten puhutaan kieli- ja väestöpolitiikastaan, niin ainoa maa, jossa ruotsia puhuvat vainotaan ja jossa he joutuvat etnisten puhdistusten kohteeksi on Ruotsi.

Haima

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 274
 • Liked: 124
Ei se, että tuollaisia kirjoituksia on, mutta kun kirjoittajat ovat maisteri ja professori. Olisi luullut, että kaljakuppiloiden ummehtuneet melonipäät Hankkija-lippalakkeineen olisivat taas kokoontuneet laatimaan ala-astetason kirjoituksia, mutta ei, kyllä maamme eliitti ja älymystö on lyöneet taas tyhmät päänsä yhteen ja laatineet hiekkalaatikollaan taas kopallisen aimo huttua.

Tulee mieleeni Anders Retzius ( http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/modraku/retzius.html ) , joka parhaiden ruotsalaisten perinteiden mukaan oli muinoin huolissaan suomalaisten lisääntymisestä; me kun olimnme vaarallisen matalaotsaista mongolirotua. Sama huoli näköjään jatkuu.

Kirjoittajat käyttelevät suvereenisti natsikortti, mutta ansaitsevat itse retziuskortin pöytäänsä.

Ajaan Ali: "Vittu mikä huora, ämmä se oikeen on ufff..!"
 -Kommentti raiskatusta suomalaistytöstä-

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 443
 • Liked: 13275
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:

Tupakkatehtaiden mainosmiehet käyttivät natsikorttia aikanaan, mutta eivät enää kehtaa.

Uskon että tuo professori ei näkisi mitään pahaa siinä, että suomenruotsalaisten lapsentekoa ehdotettaisiin tuettevaksi kannustepalkkioin.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011, 09:56:04 kirjoittanut Dilat Laraht »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10572

Tulee mieleeni Anders Retzius ( http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/modraku/retzius.html ) , joka parhaiden ruotsalaisten perinteiden mukaan oli muinoin huolissaan suomalaisten lisääntymisestä; me kun olimnme vaarallisen matalaotsaista mongolirotua. Sama huoli näköjään jatkuu.


Ruotsalaisen herrakansan rotuopit saivat alkunsa kolmisen sataa vuotta sitten kun Euroopan kansoja alettiin panna paremmuusjärjestykseen lukutaidon mukaan. Mikael Agricolan kehittämään nerokkaan kirjakielen ansiosta suomalaiset olivat täysin ylivoimaisia eikä ykkössijan pitäjän vaihtuminen ole ollut edes lähellä sen jälkeenkään.

Herrakansoja tuollaiset tilastot vituttavat kansanmurhiin asti ja luonnollisesti niitä vasten tarvitaan Andersd Reziusin kaltaisien psykopaattien tai minkä lie saastojen tekaisemia "tieteellisiä" teorioita, jotta suorittava porras eli rahvas saataisiin vakuutettua tekojen oikeutuksesta.

Parasiittiö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 817
 • Liked: 1
 • supisuomalainen elämäntapasomali
Minusta tämmöiset kirjoitukset on aika hupaisia, ja toivon, että niitten tuottajilla on aihetta hysteeriseen raivoonsa tulevaisuudessakin.


Uskon että tuo professori ei näkisi mitään pahaa siinä, että suomenruotsalaisten lapsentekoa ehdotettaisiin tuettevaksi kannustepalkkioin.

Uskon samoin, vaikka ei se nyt ehkä ääneen tai omalla nimellään lehdessä sitä varmaankaan kehtaisi sanoa.
Kansalaispalkka, perustulo tms. ois kiva.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 140
 • Liked: 26431

Vai niin: Sundbergin mukaan poliitikko ei siis voi kehottaa kansalaisiaan tekemään lisää lapsia olematta natsi. Sundberg voisi muuten tutustua historiaan hieman laajemmin: sitten hän voisi ehkä saada selville, minkä kieliryhmän edustajat korostivat tuolloin germaanisia rotuteorioita, ihan Freudenthalin ajoista alkaen.

Eikös nykyäänkin Fokhälsän tms. anna prenikan rintaan monta uutta suomenruotsalaista maailmaan pyöräyttäneen mamman rintapieleen? Ainakin vielä 80/90-luvuilla moinen käytäntö taisi olla. Ainakin muistelen FST:n uutisista moista luovutustilaisuutta seurailleeni. Vai oliko se prenikan antaja ihan Freudenthal-säätiö?
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011, 10:19:58 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 140
 • Liked: 26431
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Eikös hitler ollut kasvisyöjä joten siitäkin voi vetää johtopäätökset kasvisyöjä->hitler?.Ainakin täällä helsingissä noi vihreät pakolla pistivät yhden kasvispäivän koulujen ruokailuun.Siis päivän jolloin koulussa ei tarjota muuta kuin kasvisruokaa.Ei ole saanut kovin suurta kannatusta koululaisten keskuudessa ja suurin osa ruuista on menneet roskiin.Vihreiden kommentti tosta on ollut tyyliin "ettei puolen vuoden ajalta  kannata vetää johtopäätöksiä" yms.

Ja aatu oli myös tupakanvastustaja ja eläinten ja luonnonsuojelija. Siis kasvisruokaa ,tupakanvastustamista, eläinten- ja luonnonsuojelua = "natsismia". Näin historian valossa..
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

PYO

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 2
 • Poliittisesti epäkorrekti
  • Epäkorrekti blogi
Lainaus käyttäjältä: Jan Sundberg
Hatet för igen fram pöbelhoparnas folkmarscher i ett försök att slå sönder den finländska demokratin och det toleranta samhället.
Milloinkas esim. maahanmuuttokriitikot l. ulkomaailaisvihaajat ovat viimeksi järjestäneet kansanmarssin?

Hauskaa myöskin on, että professori tuossa linkittaa demokratian ja suvaitsevaisuuden oikeastaan yhdeksi käsitteeksi. Päätelmä siis on, että mikäli et ole suvaitsevainen olet demokratiaa vastaan. Jos katsoo vaikkapa länsinaapurista viime vaalien jälkipyykkiä, niin kyllä se demokratiavastaisuus taitaa esiintyä juurikin 'suvaitsevaistossa' eikä 'natseissa'.
Rakentavat ehdotukset 1,2,3,4

HMV

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 520
 • Liked: 2060
Nyt on tietysti niin että ruotsinkielinen HBL on Suomessa ilmestyvistä lehdistä länsinaapurissamme luultavasti tarkimmin seurattu. Valheelliset signaalit leviävät HBL:n kautta Ruotsiin, muihin pohjoismaihin ja ehkä laajemmallekin.
Aika menee arvellessa, päivä päätä käännellessä.

Louhi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 583
 • Liked: 3
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Eikös hitler ollut kasvisyöjä joten siitäkin voi vetää johtopäätökset kasvisyöjä->hitler?.Ainakin täällä helsingissä noi vihreät pakolla pistivät yhden kasvispäivän koulujen ruokailuun.Siis päivän jolloin koulussa ei tarjota muuta kuin kasvisruokaa.Ei ole saanut kovin suurta kannatusta koululaisten keskuudessa ja suurin osa ruuista on menneet roskiin.Vihreiden kommentti tosta on ollut tyyliin "ettei puolen vuoden ajalta  kannata vetää johtopäätöksiä" yms.

Ja aatu oli myös tupakanvastustaja ja eläinten ja luonnonsuojelija. Siis kasvisruokaa ,tupakanvastustamista, eläinten- ja luonnonsuojelua = "natsismia". Näin historian valossa..
Vihreissähän on eloisa ja viriili ekofasismin kannattajajoukko.
Ärsyttää.

Parasiittiö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 817
 • Liked: 1
 • supisuomalainen elämäntapasomali
Vihreissähän on eloisa ja viriili ekofasismin kannattajajoukko.

No ekofasismi nyt on vihrujen ja natsien vioista varmaankin vähäisin, sikäli kun se toimisi käytännössä (=onnistuisi luonnonsuojelutarkoituksessaan eikä aiheuttaisi liian pahanlaatuista vastareaktiota kansassa). Ja olen käsittänyt, että se on monessa paikassa toiminut.
Kansalaispalkka, perustulo tms. ois kiva.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 683
 • Liked: 12621
Tätä kiihkokirjoittavaa professori Jan Sundbergiä käytettiin kuukausi sitten lehdistössä "asiantuntijana" arvioimaan perussuomalaisten vaalimenestystä. Toinen "asiantuntija" oli Vihreiden poliitikko Rauli Mickelsson. Odottaisi yliopistotutkijan kertovan sidoksistaan, ennen kuin alkaa esiintyä asiantuntijana.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011, 12:08:58 kirjoittanut Ajattelija2008 »

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 488
 • Liked: 2726
  • Professorin ajatuksia
Pidetään kuitenkin mielessä, että onneksi Suomessa on sananvapaus. Se koskee myös kaikkein älyttömimpiä aivopieruja - sellaisia kuin nämä mielipidekirjoitukset. Ilman sananvapautta emme täällä keskustelisi maahanmuutostakaan.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 443
 • Liked: 13275
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Eikös hitler ollut kasvisyöjä joten siitäkin voi vetää johtopäätökset kasvisyöjä->hitler?.Ainakin täällä helsingissä noi vihreät pakolla pistivät yhden kasvispäivän koulujen ruokailuun.Siis päivän jolloin koulussa ei tarjota muuta kuin kasvisruokaa.Ei ole saanut kovin suurta kannatusta koululaisten keskuudessa ja suurin osa ruuista on menneet roskiin.Vihreiden kommentti tosta on ollut tyyliin "ettei puolen vuoden ajalta  kannata vetää johtopäätöksiä" yms.

Ja aatu oli myös tupakanvastustaja ja eläinten ja luonnonsuojelija. Siis kasvisruokaa ,tupakanvastustamista, eläinten- ja luonnonsuojelua = "natsismia". Näin historian valossa..

Näinhän se Perussuomalaiset - Suomen Sisu - natsit & KKK kausti meni suunnilleen tässä joku viikko sitten
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

HaH

 • Helsingin Kokoomus
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 444
 • Liked: 71
 • Paavi Matias II Pyhä
Natsi-Saksassa oli myös urheilu kovassa arvossa sekä kansanterveyden edistäminen. Kas kun nykyään ei esim. tupakoinnin vaaroista valistettaessa vedetä natsikorttia hihasta.  :facepalm:
Eikös hitler ollut kasvisyöjä joten siitäkin voi vetää johtopäätökset kasvisyöjä->hitler?.Ainakin täällä helsingissä noi vihreät pakolla pistivät yhden kasvispäivän koulujen ruokailuun.Siis päivän jolloin koulussa ei tarjota muuta kuin kasvisruokaa.Ei ole saanut kovin suurta kannatusta koululaisten keskuudessa ja suurin osa ruuista on menneet roskiin. Vihreiden kommentti tosta on ollut tyyliin "ettei puolen vuoden ajalta kannata vetää johtopäätöksiä" yms.

Eikös tästä Helsingin viher-nazi-kampanjasta voisi kehitellä jonkinlaisen vastakampanjan helsinkiläisiin kouluihin, eli että kasvissyöntipakosta nuivistuneet lihansyöjäoppilaat alkaisivat vaikkapa aina vegenazi-päivänä ruoka-annosta jonottaessaan pyytämään ja anelemaan äänekkäästi "antakaa Adolfin annos" tai jotain muuta vastaavaa pöljää? Sekös nuorisoa naurattaisi, vihertäjiä velmuttaisi.
Homma^^^ ei voi tarjota leipää, mutta sirkushuveja sitäkin enemmän.

OTU

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 206
 • Liked: 128
 • Oka ET shoppailijoita Suomeen päästävien persiissä


Eikös tästä Helsingin viher-nazi-kampanjasta voisi kehitellä jonkinlaisen vastakampanjan helsinkiläisiin kouluihin, eli että kasvissyöntipakosta nuivistuneet lihansyöjäoppilaat alkaisivat vaikkapa aina vegenazi-päivänä ruoka-annosta jonottaessaan pyytämään ja anelemaan äänekkäästi "antakaa Adolfin annos" tai jotain muuta vastaavaa pöljää? Sekös nuorisoa naurattaisi, vihertäjiä velmuttaisi.


Joo. Adolf-päivä =kasvispäivä. Kasvispata Adolfin tapaan, Führer Bunker-hernevelli jne.
Väitätkö meitä väkivaltaisiksi? Peru väitteesi, tai tapamme sinut.
Merkel: „Multi-Kulti ist absolut gescheitert“
"David Cameron will say as he declares that the doctrine of multiculturalism has “failed” and will be abandoned."
Sarkozy: Vallitseva maahanmuuttajapolitiikka epäonnistunut.

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2303
 • junttiälymystön etustaja
saksassa muuten on tuomittu pienen lapsensa kuoleman aiheuttamisesta vegaanivanhemmat ja ruokavalio lienee ollut merkittävässä roolissa kuolemassa.  ;) muistaakseni usa:ssa on ollut vastaava tapaus.

BTW, mitä pahaa siinä on jos kehotetaan suomalaisia synnyttämään suomalaisia lapsia????
Eikö maa tarviikkaan niitä "uusia käsiä". Vai eikö ne saa olla valkoisia? Kuka se natsi onkaan?
« Viimeksi muokattu: 04.04.2011, 09:10:58 kirjoittanut normi »
Impossible situations can become possible miracles

Tagit: