Kirjoittaja Aihe: 2011-04-13: HS: Soini antoi tukensa hallituksen ulkomaalaispolitiikalle  (Luettu 94956 kertaa)

Mika.H

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 528
 • Liked: 511
Perussuomalaisten vaaliohjelma oli hyvä maahanmuuton kohdalta.

Eletään nyt sen mukaan, eikä täristä jokaisen soinin/toimittajan sanan mukaan.

Ei niin voi sanoa, avoin shekki. Totta kai ollaan keskusteltu siitä, mitä ne palvelut tulee olla, mutta ei olla annettu mitään hintoja meidän taholtamme siihen, mitä tää pitäisi tai ei saisi maksaa. J.Kuuluvainen, Migri

L.N

 • Vieras
Älkää uskoko  Hesariin.
Piste.
Hajotusyritys, eikä mitään muuta.
Vaaleihin ei ole enää kuin muutama päivä.
Juuri näin. Kattokaas nyt vaikka mitä meidän firman vaaliohjamassa lukee. Hesari on sieltä ja syvältä. Omien aivojen käyttö on sallittu. :)

9 Perussuomalaiset paremman maahanmuuttopolitiikan puolesta 40
9.1 Maassa maan tavalla 40
9.2 Työperätöntä maahanmuuttoa hillittävä 41
9.3 Pakolaiskiintiötä sopeutettava 42
9.4 Maahanmuuttajien asuntopolitiikkaan uusi ote 42
9.5 Perheiden yhdistäminen hallintaan 42
9.6 Oleskeluluvan edellytysten päättyminen 43
9.7 Kansalaisuus on palkinto 43
9.8 Kansainvaellukset eivät ratkaise ongelmia, vaan synnyttävät niitä 43

Ladattavissa kokonaisuudessaan : http://perussuomalaiset.fi/ohjelmat

hattiwatti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 872
 • Liked: 6124
Turhaa meidän on vielä pelihousuja repiä, kun ei olla itse kuultu mitä Soini on todellisuudessa sanonut. Todennäköisesti tänään kuullaan MTV3 Pääministeritentissä Soinin mielipide maahanmuuttopolitiikkaan.

Soini on voinut puhua taktisista syistä saksalaiselle medialle lööperiä, jotta ulkomaan pellet eivät rupea painostamaan Suomen muita puolueita, että kieltäytyisivät hallitusyhteistyöstä PS:n kanssa.

Uskoisin itsekin juuri näin. Tai kysytään: olisiko Soinin kannattanut toimia päinvastoin, tietäen hyvin mitä siitä seuraisi?

Kannattaa huomata, että kyseisessä haastattelussa toimittajat tiukkasivat erikseen Soinin kytköksiä ranskalaiseen Le Penin puolueeseen johon Soini selitti, että näitä ei ole. Tälläiset järjettömät kysymykset kertovat kaiken kuviosta. Jos Soini selittäisi juttunsa toisin, Euroopan mediassa toitotettaisiin PS:n kauhuista jota käytettäisiin Suomen sisäpolitiikassa lyömäaseena heti ja varmasti tämä onkin puoliksi tilattu ulkomailta 'noottikriisi' vallanpitäjillemme lahjaksi.

Tulee muistaa kuinka vain pari päivää sitten ruotsalainen media selitti kuinka 'Halla-Ahon falangin' omaavaa puoluetta ei tule päästää hallitukseen. Tietenkin se vaikuttaa asiaan. Soini tietää tämän perusteella varsin hyvin mitä olisi luvassa jos hän toimisi toisin. Kaikkea mitä ulkomailla kirjoitellaan, käytetään muiden poliitikkojemme painostamiseen. Kysehän on pohjimmiltaan siitä, että ruotsalaiset pelkäävät PS:n nostavan SD:n kannatusta ensi vaaleissa. Samoin ulkomailla pelätään persujen nostavan vaikkapa ranskan kansallisen rintaman kannatusta (suhteista heihin erikseen kysyttiin). Ulkomailta käsin saatetaan käyttää myös erinomaisen likaisia keinoja Jyrkin ja Marin painostamiseksi jottei poliittisessa sodankäynnissä Keski-Euroopan nuivat voimat saa taustatukea täältä heeresgruppe nordista käsin. Lähihistoriastahan on Euroopassa opittu, että tällä impivaaralaisella junttimaalla voi olla yllätttävän suurikin sotastrateginen merkitys.

On ihan yksividunhailee sössöttääkö Soini ulkomaanpelleille mitä vaan. Olennaista on vaan se, pääseekö PS hallitukseen toteuttamaan edes pientä osaa tavotteistaan kuten maahanmuuttokriittisyyttä. Jos Suomea painostetaan ulkomailta riittävästi, se voi katkaista yksinään hallitusmahdollisuudet. Soini homman kirjoittajia kokeenempana - myös Euroopan politiikassa - tietää tämän erinomaisen hyvin. Siksi tälläiset lausunnot ovat tässä tilanteessa ainut vaihtoehto.

Tulee myös muistaa HS:n toimituksellinen linja jossa ihan joka ikinen tälläinen lausunto toitotetaan suureen ääneen sopivasti ennen vaaleja.

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2301
 • junttiälymystön etustaja
Perussuomalaisten vaaliohjelma oli hyvä maahanmuuton kohdalta.

Eletään nyt sen mukaan, eikä täristä jokaisen soinin/toimittajan sanan mukaan.

Ja jos Soini ryhtyy Astridiksi, niin eikös johtaja valita puoluekokouksissa, että koska PS ei ole mikään Führer-puole, niin johtaja voidaan kyllä sitten vaihtaakin. Nyt kun se nousee raskaaseen sarjaan, niin varteenotettavia vaihtoehtojakin alkaa sitten tarvittaessa olla.

C'mon... Hesarin hajoita ja hallitse takiikkaan ei pidä antautua, vaan rivit vaan suoraksi ja yhtenäisesti kohti voittoa!
Impossible situations can become possible miracles

Whomanoid

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 929
 • Liked: 391
 • Ihminen kriittisessä tilassa
Joko Soini yrittää loiventaa persujen mainetta vaalitaktisista syistä tai sitten hän on eri mieltä vaaliohjelmansa kanssa. Jälkimmäinen tuntuu epätodennäköiseltä. Valitettavasti vaan huomattavasti suurempi osa äänestäjistä lukee Hesaria kuin vaaliohjelmia.

Miksi persut eivät luota äänestäjiin ja julkaise printtimediassa vaaliohjelmaansa pähkinänkuoressa puolen sivun mainoksena, pärstäkuvien ja one-linereiden sijasta?
Väärin liputettu!

TimoK

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 2
Suhteuttakaa Soinin sanomiset ulkomaiden medialle siihen, mitä perussuomalaisista ulkomailla kirjoitetaan ja lukekaa Hesarin sijasta perusssuomalaisten vaaliohjelmaa. Se on lähes sama maahanmuuttokysymysten osalta kuin Nuiva manifesti. Ei siis todellista syytä huoleen.

Jaakko Sivonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 482
 • Liked: 5911
Soinin vastauksia vaalikoneissa:

Väite: "Vaalikaudella 2007–2011 Suomen maahanmuuttopolitiikkaa kiristettiin useilla eri päätöksillä. Millaista on mielestäsi Suomen nykyinen maahanmuuttopolitiikka?"
Soini: "Liian löysää."
HS:n vaalikone

Väite: "Maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin on tiukennettava."
Soini: "Täysin samaa mieltä", perustelu: "Hallitsematon maahanmuutto ei ole kenenkään etu.
Ylen vaalikone


Väite: "Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia."
Soini: "Eri mieltä"
MTV3:n vaalikone (Ehdokas pitää etsiä itse)


Eiköhän tämän pitäisi ratkaista tämä kysymys.
Malo periculosam libertatem quam quietum servitium

Epäjärjestysmies

 • Vieras
Hajaantukaa täällä ei ole mitään nähtävää.

Todennäköisesti:

1. Soini on sanonut eurooppalaiselle medialla jotain epämääräistä ja vähän kosiskelevaakin välttääkseen lähipäivinä eurooppalaisissa lehdissä ilmestyvät uutiset siitä, miten EU- ja ulkomaalaisvihamielinen rasisti-fascisti-impivaaralaisjoukko on voittamassa Suomen vaalit. Tämä voi olla ihan oikeakin liike ja sillä ei ole mitään merkitystä itse asian kannalta.

2. HS on kerrankin sellaisessa tilanteessa, että jopa kokoomus on sille mieluinen vaihtoehto. Näin siis siltä osin kuin kokoomukselle annettu ääni on pois persuilta. Itsestään selvää on, että mihinkään Hesarin persuista lausumaan ei voi luottaa.

3. Perussuomalaisten vaaliohjelma sisältää todetulla tavalla pitkät pätkät maahanmuutosta ja esitys varmasti poikkeaa Astrid-kok-virh -hallituksesta.

4. Soini on ottanut puolueensa listalle Halla-ahon ja lukuisat muut maahanmuuttoteemalla kampanjoivat.

Off topicina totean, että kun palstalla on käyty keskustelua gallupeja koskevista salaliittoteorioista, niin asia on juuri niin, että gallupeihin ei voi luottaa. Suomessa julkaistaan jatkuvasti täysin tarkoitushakuisesti tehtyjä gallupeja muistakin asioista kuin puolueiden kannatuksista (jos SAK tekee tutkimuksen eläkeiän nostamisesta tai Seta ihmisten suhtautumisista homppeleihin, niin tulos on aina vääristynyt). Tämä tehdään muokkaamalla otantaa, muotoilemalla kysymyksiä tarkoitushakuisesti, käyttämällä korjauskertoimia ym.

Gallupin tekeminen on kaukana eksaktista tieteestä ja palveluntarjoaja laulaa sen lauluja, kenen leipää syö. Pidän ihan selvänä sitä, että viimeisiä gallupeja tilaavat toimitusten edustajat ovat avoimesti sanoneet gallup-putiikille jotain tyyliin: "kröhöm, tämä perussuomalaisten nousuhan on aika kiusallinen asia, toivottavasti se on jo taittunut."

Gallupin tekijä, joka säännöllisesti tuottaa vastaavia kyselyjä samalla tiedotusvälineelle, ymmärtää kyllä mikä on korrekti tapa toimia.

Ylipäänsä suomalainen yhteiskunta toimii melkein kaikissa kysymyksissä tämän vastaavan "miellytä ministeriä/kunnallispoliitikkoa/kartellia/tms." -logiikan mukaan.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 345
 • Liked: 9497
Nyt jäitä hattuun kaikille. Ei ole sattumaa että Hesari uutisoi juuri nyt tällaisesta asiasta.
Jäitä ja vielä muki kylmää vettä päälle. Artikkelin tarkoitus on ihan selvä. Tarkoitus on juurikin pienentää sitä mamu-kriittisten todennäköisesti yllättävän suurta osuutta edustajista ja samalla perussuomalaisten painoarvoa päätöksen teossa ylipäänsä. Suurissa puolueissa ja mediassa on omat tunnustelijat tutkimusrintamalla ja he on varsin tietoisia mistä perussuomalaisia voi yrittää murentaa. Tämä on taltta väljimmän näköisessä kolossa. Tottakai varsinainen yhteistyö maahanmuuttokriittisten uusien ehdokkaiden ja perussuomalaisen maalais-siiven kanssa on vielä kehittymättä kun homman menestys on kaikille yllätys. Näen kuitenkin, että maalaisjärki on ollut perussuomalaisten yksi hyveistä. Siellä on sillanrakentajina tulossa mainioita kavereita kuten Vahtera, Hirvisaari ja Halla-aho ja kun itse maahanmuuttokriittisyyteenkin on aina kuulunut faktojen arvostaminen, en näe mitään estettä hyvälle tekemiselle kun eduskunta aloittaa työnsä.

Riittää kun muutamilla kriittisilla alueilla saa vastustava media kiilaa iskettyä riveihin ja se ehkä ei poista koko perussuomalaisten menestystä mutta poistaa ehkä juuri sen tärkeän painoarvon, millä saadaan jotain jo aikaan. Tässäkin foorumissa käytännössä kukaan ei ole maahanmuuttovastainen. Porukka joka kritisoi, kritisoi sitä, että otetaan kritiikittömästi tulijoita heikosti sopeutuvista maista. Maahanmuuttoa itsessään ei siis kritisoi juuri kukaan. Vastakin oli ketju, missä käytännössä toivotettiin tervetulleeksi vaikka kaikki Japanilaiset tuho-alueilta melkein yksimielisyydellä. Kyse on lopulta siitä, että suomalaiset haluaa kannustaa sopeutuvia muuttajia, joilla ei ole esimerkiksi liian uskonnollista painolastia tullessaan mutta heikentää toisinpäin vääristäviä vetovoimatekijöitä.

Ainoa tapa saada viesti perille jo tässä eduskunnassa, on mennä sinne nyt näissä vaaleissa. Se tarkoittaa, että hatut pakkaseen.
« Viimeksi muokattu: 13.04.2011, 10:27:12 kirjoittanut Jepulis »
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2301
 • junttiälymystön etustaja
Ylipäänsä suomalainen yhteiskunta toimii melkein kaikissa kysymyksissä tämän vastaavan "miellytä ministeriä/kunnallispoliitikkoa/kartellia/tms." -logiikan mukaan.

Minullakin on tapana pyrkiä miellyttämään tai ainakin olemaan ärsyttämättä sitä tahoa, joka maksaa palkkani. ;)

Kuinka moni teistä AINA rehellisesti sanoo pomolleen/asiakkaalleen suoraat sanat / tarkalleen oman mielipiteensä asioista tms.? Monet kerrat on tehnyt mieli, mutta olena katsonut elannon turvaamisen olevan tärkeämpää kuin sen riskeeraamisen.
« Viimeksi muokattu: 13.04.2011, 10:27:16 kirjoittanut normi »
Impossible situations can become possible miracles

Klaava

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 68
 • Liked: 1
Mielestäni tästä episodista näkee miten jämäkästi ja rohkeasti PS tulee maahanmuuttopolitiikkaan tarttumaan vaalien jälkeen. Mitä nyt hieman ulkomaantoimittajien edessä ujostutti suurta valtiomiestä.

ElenaDaylights

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 278
 • Liked: 327
No voi helvetti. Ei tässä ole kyse siitä kuin että media haluaa aloittaa Perussuomalaisten hajoittamisen jo nyt ennen kuin mahanmuuttokriitikot saavat puolueessa vieläkin vankemman jalansijan. Ja todellakin uskon että Soini olisi käytännössä se ainoa halukas hallituspuolueen johtaja, joka todella haluaa maahanmuuttohölmöyden kuriin.

Täysin typerää politiikkaa olisi puoluejohtajan lähteä  sooloilemaan vuosisadan vaalien alla. Noste on ollut kova ja sitä on suurelta osaltaan auttanut äänekäs maahanmuuttokriitikko-osasto. Miksi tuo osasto pitäisi jättää huomiotta?
hei punakommarit, minkä kenttäoikeuden päätöksellä? mehän ollaan metsässä!

oinas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 172
 • Liked: 1031
Toivon, että kun Perussuomalaiset saavat nyt vaalivoiton, myös YLE:n hallintoneuvostoon on valittava myös persuja. Ohjelmien on muuttuttava tasapuolisemmiksi...tarkoitan demokraattisemmiksi.

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 118
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Ottakeehan rauhallisesti vain. Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelma on hyvä ja varmasti tarpeeksi nuiva.

Minusta kyseessä oli ihan normaali uutisointi eikä mikään salaliitto, eikä Soinin lausunnossa ole mitään kummallista siinäkään. Chill out.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

apogee

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 32
 • Liked: 3
Laiskana toistan, mitä tästä aikaisemminkin sanoin toisessa yhtydessä:

"Fakta on se, että ilman Halla-ahon koko kansan herättänyttä valistustyötä persut olisivat saman kokoinen rääpälepuolue kuin kuin aikaisemminkin.  Sopii muistaa, etteivät persut ja kaikkein vähiten Soini ole olleet maahanmuuttokriittisiä koskaan.  En kylläkään tiedä, johtuiko velttoilu Thorskan maahanmuuttolain vastustamisessa maahanmuuttokriittisyyden puutteesta vai pelkästä velttoilusta ja välinpitämättömyydestä.

Soinikin piti koko maahanmuuttokriittistä porukkaa pelkästään kottaraisenpönttöön tuijottelevina propellipäinä.  Vieläkään Soini ei ymmärrä mikä oikeastaan persujen suosion takana on.  Vieläkään Soini ei ole maahanmuuttokriittinen."


Täsmälleen samaa mieltä. Vaikea ymmärtää ettei varsinainen kannatuksen nousun syy ole joillekin valjennut ja nyt se yritetään hukata typerillä lausunnoilla.
Mielellään ottaisin minäkin eilen antamani äänen pois.

Jussi Halla-aho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 1896
 • Pullohartiainen vinkuheinä. Älykääpiötohtori.
Lehtien mukaan minäkin olen pitänyt raiskaamista Afrikan sarven ihmissaastan geneettisenä erityispiirteenä ja halunnut ampua homoja päähän.

Ainoastaan suoriin sitaatteihin voi luottaa edes marginaalisesti ja niihinkin tosiaan vain marginaalisesti. Hautamäen jutussa ei ollut ensimmäistäkään.

Tyhmemmätkin meistä varmaan ymmärtävät, kenelle tuo juttu on suunnattu ja keneen sillä yritetään vaikuttaa.

Jugen propagandasotaa edelleen ihmettelen. Vaikka Soini olisi sanonut kannattavansa hallituksen ulkomaalaispolitiikkaa, kyse on kepun ja kokoomuksen ulkomaalaispolitiikasta. On siis todella johdonmukaista äänestää kokoomusta.
"Aloitan perinteiseen tapaan haukkumalla edustaja Halla-ahon toimintaa, koska hän ottaa sen aina henkilökohtaisena hyökkäyksenä ja tekee minuun henkilökohtaisesti kohdistetun vastahyökkäyksen, joka hivelee sairasta egoani."

- nimim. sivullinen.

LW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 808
 • Liked: 908
 • Syyllistävä piilorakenne
eu:sta ja maahanmuutosta tulee yksi ja sama ongelma jos (ja kun) "taakanjako" otetaan käyttöön. ei kreikan (et al.) miljardit tunnu enää missään jos (ja kun) tänne tulee vuodessa jopa 20000 sosiaalitapausta afrikasta ja lähi-idästä.

^^^

Seuraavan hallituskauden ehdottomasti tärkein tavoite maahanmuuttokriittiseltä kannalta on nimenomaan EU:n yhteisen turvapaikkapolitiikan torpedoiminen. Jos jonkinlaista kiristystä saadaan vielä aikaiseksi, niin aina parempi - mihinkään hurjan radikaaliinhan tässä vaiheessa ei edes ole vielä tarvetta. Oleellisin juttu on kuitenkin, ettei taakkaa jaeta lähinnä tänne pohjoisen hölmölöihin, ja siinä suhteessa luotan kyllä PS:ään. Jos ei mamu-, niin ainakin EU-kriittisenä puolueena.

Tukipaketeista voi toki tulla sellainen sotku, mitä saadaan siivota seuraavat 5+ vuotta, mutta korjaamatonta vahinkoa se tuskin aiheuttaa.
"Yksi seikka jota ei vielä ole taidettu mainita, ovat rasistineitokaiset, jotka asettuvat houkutuslinnuiksi ja rasistiäijät sitten kyttää taustalla pusikossa puukkoineen ja puntareineen." -Pirjo Pönni Jokinen

Totuus löytyy kaurapuurosta.

Kimmo Pirkkala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 846
 • Liked: 6107
 • Järkioikeistolainen
Lainaus
Hän (Soini) myös kehui vanhoja puolueita

Eiköhän tämän jutun uskottavuus ollut tässä...
 :facepalm:

Topelius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 509
 • Liked: 3
 • vihreä pienellä veellä
Sinänsä olen Soinin kanssa samaa mieltä, että tilanne ei ole juuri nyt räjähtämässä käsiin. Jos maahanmuuttopolitiikan suurista suuntaviivoista pääsevät jatkossa päättämään sellaiset puljut kuin Rkp, Vihreä liitto, Vasemmistonuoret ja Euroopan komissio, niin kymmenen vuoden kuluttua tilanne sen sijaan voi hyvinkin olla räjähtämässä käsiin. Keskeistä on siis se, että nykytilanne on mielestäni siedettävä, mutta Vihreiden ja muiden kannattama maahanmuuton lisääminen on todellakin jotain sellaista, jota tulee vastustaa.

Tässä taitaa vain käydä niin, että Suomen tulevan maahanmuuttopolitiikan määrittelee jo hyvin pian Euroopan unioni. Jos pitää maahanmuuttopolitiikkaa ykkösasiana, onkin tässä vaiheessa ehkä kaikkein tärkeintä äänestää EU-kriittistä ja EU:n liittovaltiokehitystä yksiselitteisesti vastustavaa vaihtoehtoa.

Juuri tämä on suurin syy siihen, miksi Kokoomuksen äänestäminen on maahanmuuttopolitiikan järkevöittämisen kannalta aivokuollut ratkaisu. Kokoomuksen politiikka, kaikista Suomen puolueista ylivoimaisesti selkeimmin, ajaa Suomea kohti yhteistä EU-tasoista maahanmuuttopolitiikan taakanjakoa. Siinä ei paljoa yksi Soini paina, kun Suomen valtioneuvosto toimii EU:n kumileimasimena. Itse priorisoin poliittisia kysymyksiä vähän toisin, mutta niiden, jotka tällaista kehitystä ensisijaisesti vastustavat, tulisi ehdottomasti äänestää Perussuomalaisia, Muutosta tai Itsenäisyyspuoluetta.

Jussi Halla-aho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 1896
 • Pullohartiainen vinkuheinä. Älykääpiötohtori.
Soini ilmoitti minulle aamulla yksityisesti, että Hesari kirjoittaa omiaan ja että hän oli sanonut ulkomaalaisille toimittajille seuraavaa:

* Halla-aho ei ole rasisti
* Halla-ahon aloitteesta koko maahanmuuttokeskustelu alkoi
* tämän keskustelun ansiosta lakeihin on tehty kiristyksiä ja ne ovat nyt parempia.

Voin oikein hyvin elää tämän kanssa. Tämä on myös erittäin hyvin linjassa kaiken sen kanssa, mitä olemme omin korvin ja omin silmin havainneet Soinin sanoneen esim. tv-tenteissä ja vaalikoneissa.

Mediakriittisyys kannattaa muistaa myös Soinia koskevissa asioissa.
"Aloitan perinteiseen tapaan haukkumalla edustaja Halla-ahon toimintaa, koska hän ottaa sen aina henkilökohtaisena hyökkäyksenä ja tekee minuun henkilökohtaisesti kohdistetun vastahyökkäyksen, joka hivelee sairasta egoani."

- nimim. sivullinen.

Topelius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 509
 • Liked: 3
 • vihreä pienellä veellä
Olisi toki mukava tietää, mitä mediaa nämä "saksalaistoimittajat" edustivat. Olisi hyvin mielenkiintoista lukea valmis uutinen tai katsoa valmis uutispätkä, johon nämä Soinin lausunnot päätyivät. Ei kuitenkaan jaksaisi alkaa kahlata koko saksalaismediaa läpi. Mielestäni hieman epäilyttävä ratkaisu Hesarilta jättää mainitsematta, mitä puljua nämä toimittajat edustivat. Nyt on vaikea tarkistaa, millaisessa valossa saksalaistoimittajat Soinin lausunnot ymmärsivät.

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2301
 • junttiälymystön etustaja
Soini ilmoitti minulle aamulla yksityisesti, että Hesari kirjoittaa omiaan ja että hän oli sanonut ulkomaalaisille toimittajille seuraavaa:

* Halla-aho ei ole rasisti
* Halla-ahon aloitteesta koko maahanmuuttokeskustelu alkoi
* tämän keskustelun ansiosta lakeihin on tehty kiristyksiä ja ne ovat nyt parempia.

Voin oikein hyvin elää tämän kanssa. Tämä on myös erittäin hyvin linjassa kaiken sen kanssa, mitä olemme omin korvin ja omin silmin havainneet Soinin sanoneen esim. tv-tenteissä ja vaalikoneissa.

Mediakriittisyys kannattaa muistaa myös Soinia koskevissa asioissa.

Kiitos tiedosta, yllättää ainoastaan se, että HS vääntää asioita jopa pahemmin mitä epäilin.

Minusta PS voisi jo antaa pienen lasunnon HS:n touhusta medialle... pientä ihmettelyä voisi esittää juttujen ilmeisen tarkoituksellisesta vääntämisestä. Nythän on ongelmana se, että ei kaikki äänestäjät hommaa lue.
Impossible situations can become possible miracles

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 118
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Niinpä, näistä jutuista on hankalaa tai mahdotonta sanoa mitä tarkalleen on puhuttu ja missä yhteydessä. HS:n jutussa ei tosiaan ollut mitään järisyttävän outoa, vaikka Soinin sanomiset voisikin tulkita kuten uutisoitu.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Juha Päivärinta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 834
 • Liked: 4
Pravada ylitti kyllä itsensä tuolla repäisyllä. Miten ihmeessä noista kerrotuista asioista voi saada tuollaisen jutun?
Ex-Jekku

sunimh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 632
 • Liked: 162
 • Epäilyttäviä taipumuksia omaava fundamentalisti
Jugen propagandasotaa edelleen ihmettelen. Vaikka Soini olisi sanonut kannattavansa hallituksen ulkomaalaispolitiikkaa, kyse on kepun ja kokoomuksen ulkomaalaispolitiikasta. On siis todella johdonmukaista äänestää kokoomusta.

Juge saattaa olla hiukan kyrpiintynyt foorumilla esiintyvään, lähes aiheesta riippumattomaan ja itseään toistavaan kokoomus-bashingiin, jonka varsinkin eräät kirjoittajat ovat ottaneet lähes elämäntyökseen. Tämä kuittailu on aika samantasoista, joskin sarkastisempaa. Eli peiliinkin voi kyllä katsoa (en viittaa tällä nyt Halla-ahoon, joka on kuitenkin Kokoomus-kritiikissäänkin pysynyt asialinjalla).
Finland - the small Nordic nation, known for its high suicide rates, heavy drinking and domestic violence.
   - Fox News, 31.12.2009

Juha Päivärinta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 834
 • Liked: 4
Soini ilmoitti minulle aamulla yksityisesti, että Hesari kirjoittaa omiaan ja että hän oli sanonut ulkomaalaisille toimittajille seuraavaa:

* Halla-aho ei ole rasisti
* Halla-ahon aloitteesta koko maahanmuuttokeskustelu alkoi
* tämän keskustelun ansiosta lakeihin on tehty kiristyksiä ja ne ovat nyt parempia.

Voin oikein hyvin elää tämän kanssa. Tämä on myös erittäin hyvin linjassa kaiken sen kanssa, mitä olemme omin korvin ja omin silmin havainneet Soinin sanoneen esim. tv-tenteissä ja vaalikoneissa.

Mediakriittisyys kannattaa muistaa myös Soinia koskevissa asioissa.

Kiitos tiedosta, yllättää ainoastaan se, että HS vääntää asioita jopa pahemmin mitä epäilin.

Minusta PS voisi jo antaa pienen lasunnon HS:n touhusta medialle... pientä ihmettelyä voisi esittää juttujen ilmeisen tarkoituksellisesta vääntämisestä. Nythän on ongelmana se, että ei kaikki äänestäjät hommaa lue.

Toisaalta: Persuja äänestävät ymmärtävät, että Pravdaa ei kannata uskoa ja heidän päätöksensä ei muutu Pravdan kirjoituksista yhtään mihinkään. Jos uskoo mitä Pravdassa kerrotaan, ei äänestä Persuja.
Ex-Jekku

Lettunen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 253
 • Liked: 25
Lainaus
Soini ilmoitti minulle aamulla yksityisesti, että Hesari kirjoittaa omiaan ja että hän oli sanonut ulkomaalaisille toimittajille seuraavaa:

* Halla-aho ei ole rasisti
* Halla-ahon aloitteesta koko maahanmuuttokeskustelu alkoi
* tämän keskustelun ansiosta lakeihin on tehty kiristyksiä ja ne ovat nyt parempia.

Voin oikein hyvin elää tämän kanssa. Tämä on myös erittäin hyvin linjassa kaiken sen kanssa, mitä olemme omin korvin ja omin silmin havainneet Soinin sanoneen esim. tv-tenteissä ja vaalikoneissa.

Mediakriittisyys kannattaa muistaa myös Soinia koskevissa asioissa.

"Keis kloust", niin kuin ameriikassa sanotaan. Kadun, että vähääkään lotkautin korvaani pravdan paskapropagandalle.
"Minulle poloiselle pää on tuskin muuta varten tarkoitettu kuin voidakseni niistää nenäni.." -Antti Tykinvalaja  /Mikael Karvajalka

OTU

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 206
 • Liked: 128
 • Oka ET shoppailijoita Suomeen päästävien persiissä
...yllättää ainoastaan se, että HS vääntää asioita jopa pahemmin mitä epäilin.

Sellaista se persu-pakokauhu teettää toimituksissa.
Väitätkö meitä väkivaltaisiksi? Peru väitteesi, tai tapamme sinut.
Merkel: „Multi-Kulti ist absolut gescheitert“
"David Cameron will say as he declares that the doctrine of multiculturalism has “failed” and will be abandoned."
Sarkozy: Vallitseva maahanmuuttajapolitiikka epäonnistunut.

Sivusta seuraaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 899
 • Liked: 222
Mitä tästä opimme? Tällä viikolla ei kannata uskoa oikeastaan mitään, mitä lehdet kirjoittaa Perussuomalaisista.

Jussi Halla-aho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 1896
 • Pullohartiainen vinkuheinä. Älykääpiötohtori.
Pravada ylitti kyllä itsensä tuolla repäisyllä. Miten ihmeessä noista kerrotuista asioista voi saada tuollaisen jutun?

No problemo:

- Onko puolueessanne rasisteja? Mm. kunnallispoliitikko Rami Sipilä on sanonut xxx.
- Heitä on hyvin vähän.

> Pravda: "Saksalaiset arvelivat, että hänen ehdokasjoukossaan on paljon erittäin kriittisesti Suomen ulkomaalaispolitiikkaan suhtautuvia ihmisiä. Soinin mukaan heitä on huomattavan vähän."

- Mitä mieltä olette Halla-ahosta?
- Halla-ahon ansiosta maahanmuuttokeskustelu on käynnistynyt Suomessa ja lakeja on kiristetty. Ne ovat nyt parempia.

> Pravda: "Soini antoi täyden tukensa hallituksen ulkomaalaispolitiikalle ja puolittain suutahti, kun toimittajat kyselivät hänen mahdollisesta muukalaisvihamielisyydestään."

- Miksi maahanmuuttokeskustelu ei noussut esille vaalipaneelissa?
- Tällä hetkellä Portugalin rahoittaminen on akuutimpi aihe.

> Pravda: "Se todisti hänen mukaansa sen, että aihe ei ole Suomessa mitenkään merkityksellinen."
"Aloitan perinteiseen tapaan haukkumalla edustaja Halla-ahon toimintaa, koska hän ottaa sen aina henkilökohtaisena hyökkäyksenä ja tekee minuun henkilökohtaisesti kohdistetun vastahyökkäyksen, joka hivelee sairasta egoani."

- nimim. sivullinen.

Tagit: