Kirjoittaja Aihe: Ano Turtiainen ja Juha Mäenpää  (Luettu 2347 kertaa)

writer

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 5 303
  • Liked: 12403
Ano Turtiainen ja Juha Mäenpää
« : 08.08.2019, 15:04:19 »
Juha Mäenpää hönöilee taas ja Halla-aho seivaa sekä Persut puolueena että Mäenpään:

Lainaus
Perussuomalaisten kansanedustaja selittää kirjoitustaan Lapuan liikkeestä HS:lle – Halla-aho: ”Hänellä on puheenvapaus

Juha Mäenpää kertoo käyttäneensä Lapuan liikettä kielikuvana.

Veera Paananen HS

Julkaistu: 8.8. 13:45

Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää kommentoi edustajakollegansa Ano Turtiaisen blogikirjoitusta Facebookissa ja viittaa samassa yhteydessä Lapuan liikkeen uudelleenperustamiseen.

Turtiaisen alkuperäinen teksti julkaistiin Uuden Suomen Puheenvuoro -kirjoituksena, mutta se poistettiin sivulta keskiviikkona. Turtiainen kirjoittaa blogikirjoituksessaan olevansa huolissaan suomalaisen veronmaksajan asemasta. Hän kirjoittaa muun muassa näin:

”Missä kulkee suomalaisen nettomaksajan raja? Raja, jonka jälkeen itsekään ei enää kunnioita yhteiskuntarauhaa, joka on jo pilaantunut globalistien ahneuden tai ideologian myötä. Globalistien puolustamia muukalaisia virtaa maahan jatkuvasti paremman elintason perässä. Muukalaisia kulkee jopa laittomasti maassa viranomaisten puuttumatta siihen mitenkään”, Turtiainen kirjoittaa.

Juha Mäenpää kommentoi Turtiaisen tekstiä Facebookissa seuraavasti:

”Jotenkin sattu nyt kohalleen…. monta päivää pyöritelly kirjoitusta mielessäni … samalla ajatuksella…. Missä menee se raja? Milloin Lapualla starttaa liike? Ymmärrätte mitä tarkoitan?”

...

Myös perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Mäenpään Facebook-kommenttia HS:lle.

”Juha Mäenpäällä on puheenvapaus ja hän on vastuussa äänestäjilleen”, Halla-aho sanoi.

Mitä mieltä olet siitä, että puolueenne edustaja käyttää kielikuvana Lapuan liikettä?
”En tunne taustoja enkä ole keskustellut Mäenpään kanssa. Mutta ensimmäinen tulkintani on, että hän on huolissaan siitä, että jos ihmisten pinnaa venytetään liiaksi, niin erilaisten radikaalien liikkeiden suosio lisääntyy, mikä ei tietenkään ole mitään, mitä kukaan meistä toivoisi.”

Ajatellaanko perussuomalaisten keskuudessa niin, että ”oikeuden omiin käsiinsä ottaminen” olisi hyväksyttävää?
”Tämä on vaikea kysymys, koska esimerkiksi turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten yhteydessä tietyissä puolueissa ja myös mediassa pidettiin suorastaan ihailtavana sitä, että otetaan laki omiin käsiin, eikä noudateta vallitsevaa lakia. Tämä riippuu nähtävästi vähän kaikilla ihmisillä siitä asiasta, josta on kyse, että hyväksytäänkö kansalaistottelemattomuus vai ei.”

Pakkopalautusten protestoimisessa ei ollut kuitenkaan kyse väkivallasta, mutta Lapuan liikkeen kohdalla oli.
”Mitään väkivaltaista tai ulkoparlamentaarista toimintaa emme tietenkään kannata, mutta sitä on vähän hölmö edes erikseen sanoa. Jos me kannattaisimme ulkoparlamentaarista toimintaa, emme olisi parlamentaarinen liike.”


Mäenpään omat selitykset ja Hesarin kertauksen Lapuan liikkeen historiasta voi lukea Hesarin uutisesta:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006198286.html


Voisiko tuomittujen raiskaajien karkotuksia vaatia vaikka arvostelemalla Maahanmuuttoviraston nykyistä linjaa jättää niin moni karkottamatta vaikka Poliisi esittää karkotusta ihan ilman Lapuan Liikkeen mainitsemista?

Voisi.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 5 303
  • Liked: 12403
Vs: Ano Turtiainen ja Juha Mäenpää
« Vastaus #1 : 08.08.2019, 15:11:07 »
Ano Turtiaisen bloggaus jonka Uusi Suomi poisti:

Lainaus
Nettomaksajan arki
30 kommenttia

Missä kulkee suomalaisen nettomaksajan raja? Raja, jonka jälkeen itsekään ei enää kunnioita yhteiskuntarauhaa, joka on jo pilaantunut globalistien ahneuden tai ideologian myötä.

Globalistien puolustamia muukalaisia virtaa maahan jatkuvasti paremman elintason perässä. Muukalaisia kulkee jopa laittomasti maassa viranomaisten puuttumatta siihen mitenkään.

Globalistit neuvovat muukalaisia hyväksikäyttämään vanhalle ajalle (kun Suomi ei kuulunut Euroopan unioniin ja rajat oli vielä kiinni) jämähtänyttä lainsäädäntöämme, jossa kaikille kuului sosiaaliturva.

Kun laittomasti maassa oleva muukalainen raiskaa lapsen, tekee henkirikoksen tai mitä järjetöntä ja lainvastaista tahansa, globalistit vetoavat ihmisoikeuksiin. Siis isänmaassasi, jonka turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sinä vastaat maksamalla.

Kun kantaväestön vähäosainen jonottaa leipäjonossa, työtä tekemätön muukalaisperhe hakee kelasta sinun maksamia verorahoja isompia summia kuukausitasolla mitä pienituloinen nettomaksajaperhe tienaa työtä tekemällä.

Sinun vastuulla on myös koko maailman ilmasto. Ei hätää, selviät siitä maksamalla. Niin ja Afrikkakin tarvitsee apua, puhumattakaan muista kehitysmaista, joissa kehitystä ei ole koskaan tapahtunut rahoittamalla niitä.

Samalla kun nettomaksajana toivot muutosta parempaan demokratian kautta, tulee edellä mainittujen ongelmien lisäksi mieleen maassa liian suureksi paisunut julkinen sektori ja siellä työskentelevien määrä.

Nettomaksajana sinä kustannat yhteiskunnan sinulle ilmaiseksi tarjoaman hyvinvointisi lisäksi julkisen sektorin ison massan palkat ja yhteiskunnan heillekin ilmaiseksi tarjoaman hyvinvoinnin.

Noin puolet julkisesta sektorista on hyödyllistä, eli maksamalla hyödyllisen osan kulut, katamme yhteiskuntamme hyvinvoinnin.

Nettomaksajan uskoa parempaan demokratian kautta syö se, että julkisen sektorin ei hyödyllisellä osalla on myös äänioikeus.

Kuinka alas yhteiskuntamme pitää vielä vajota, että tämä itsetuhoisuus kumotaan demokratian kautta.
Ano Turtiainen

https://blogit.perussuomalaiset.fi/ano-turtiainen/nettomaksajan-arki/Suurelta osin ihan asiaa.

Tuon "Raja, jonka jälkeen itsekään ei enää kunnioita yhteiskuntarauhaa, joka on jo pilaantunut globalistien ahneuden tai ideologian myötä." olisi voinut jättää pois niin todennäköisesti Uuden Suomen päätoimittaja ei olisi innostunut poistamaan kirjoitusta Uudesta Suomesta.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Tagit: