Kirjoittaja Aihe: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan  (Luettu 1479557 kertaa)

Vöyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 998
 • Liked: 775
  • Botanist on Alp
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6600 : 23.08.2019, 23:09:44 »
Minun mielestäni menestyvä sivilisaatio on dynaaminen ja valmis omaksumaan arvoja ja luopumaan niistä tilanteen mukaan. Ja minusta on aivan selvä, että liikakansoituksen vaivaamassa maailmassa universaali ihmisarvo on asia, josta on oltava valmiita luopumaan.

Tokikin. Mutta siinä tulee sitten joillekin meistä esteeksi tuo "universaali". Ei minua kauheasti kiinnosta länsimaailma geneettisenä ilmiönä vaan edustamiensa arvojen kautta. Ja jos me kulttuurina jotakin olemme niin kristillinen ja humanistinen: anti-Afganistan, anti-Saudi-Arabia jne. Jos luovumme ihmisarvosta sen takia, että ihonvärimme säilyisi niin luovumme länsimaalaisuudesta, kristillisyydestä ja humanismista. Uppoamme.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 15730
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6601 : 23.08.2019, 23:19:45 »

Tää olisi ollut vielä parempi jos H olisi rasistisesti muotoillut viestin tyyliin X % toimeentulotuen piirissä olevista on HAITTAmaahanmuuttajanuoria. Siis pitää tietysti eritellä maahanmuuttajat ja maahanmuuttajat.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 570
 • Liked: 5856
 • A spherical bastard
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6602 : 23.08.2019, 23:36:48 »
Nyt loppuu tuo paskanjauhanta tai uskoisin parin henkilön pääsevän julistamaan sanomaansa banaanisaarille.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 15730
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6603 : 24.08.2019, 00:31:22 »
^Avaisitko mitä irrationaalista on antiliberalismissa?

Ei siis sinänsä, toki voi olla täysin rationaalista antiliberalismia. Vaan tarkoitin, että tämä Halla-ahon "uppoava länsi" -juttu on täysin irrationaalista. Mies on muka mielestään huolissaan länsimaista ja länsimaalaisuudesta ja sitten kirjoittaa iloisesti hykerrellen, että jonain päivänä universaalin ihmisarvon käsite on historian roskatunkiolla. Se päivä onkin sitten täsmälleen sama, kun länsi on uponnut, luojan tähären. Tämä meidän kulttuurimme on toistaiseksi ylivoimaisesti paras mitä on ollut ja se rakentuu täysin kristillisille ja humanistisille arvoille, Jerusalemin ja Ateenan yhdistelmälle.

Emäheikkoa provoa. Suorastaan ns myötistä.

Vaikuttaisi ehkä rehellisemmältä jos a) kerrot miksi mielestäsi H-a on huolissaan länsimaalaisuudesta ja b) miten mielestäsi meidän kulttuurimme on paras mitä on ollut. Koko Suomi täynnä paskaa verrattuna vuosiin 1959 1969 1979.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23907
 • antikomintern
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6604 : 29.08.2019, 15:28:51 »
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pitää kesäkokoustaan Joensuussa. Jussi Halla-ahon kokouksessa pitämä puhe sekä linkkinä Youtube-videoon että kokonaisuudessaan tekstinä Suomen Uutisten sivuilla.

Eduskuntaryhmän kesäkokous 29.8.2019

Video ajastettu Halla-ahon puheen alkuun (n. 25:57 eteenpäin): https://youtu.be/jdvD0LpmbsY?t=1557

Koko jälkitallenne kokouksen live-videosta (kesto 1:16:36): https://www.youtube.com/watch?v=jdvD0LpmbsY

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-media-puolueet-tietavat-etta-ainoa-todellinen-vaihtoehto-vallitseville-totuuksille/
Lainaus käyttäjältä: Suomen Uutiset
Halla-aho: Media ja muut puolueet tietävät, että me olemme ainoa todellinen vaihtoehto vallitseville totuuksille (29.8.2019)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti suomalaisten hyvinvointiin keskittyvän puheen puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Joensuussa. Suomen Uutiset julkaisee puheen kokonaisuudessaan.

Arvoisa puheenjohtaja, arvoisa kaupunginjohtaja, hyvät perussuomalaisten kansanedustajat!

Aloitan puheenvuoroni hyvin perinteisellä fraasilla: Onpa ilahduttavaa, että olette näin runsaslukuisina paikalla! Viime ja toissa vuoden kesäkokouksissa perussuomalaisilla oli 17 kansanedustajaa. Nyt meitä on 39. Tilanteemme on muutenkin nyt hyvin toisenlainen.

Toissa vuonna olimme toipumassa mullistuksista, jotka sittemmin pystyimme kääntämään mahdollisuuksiksi.
Viime vuonna lähdimme kohti eduskuntavaalikampanjaa. Nyt olemme toiseksi suurimpana eduskuntapuolueena, ja mielipidekyselyiden suurimpana puolueena ja pääoppositiopuolueena varsinaisesti aloittamassa neljän vuoden eduskuntatyötä. Vastassa on punaisin hallitus vuosikymmeniin.

Kevään hallitustunnusteluista on esiintynyt jonkin verran keskustelua ja spekulaatioita tiedotusvälineissä. Aika ei ollut vielä kypsä perussuomalaisten hallitukseen menolle. Jos toisaalta olemme jotain oppineet viime kaudesta niin sen, että hallitukseen ei pidä mennä hinnalla millä hyvänsä ja toteuttamaan omien äänestäjien tahdon vastaista politiikkaa.

Oppositiosta käsin voi vain räksyttää, on ollut viime aikoina muodikasta sanoa. Oma näkemykseni on, että terveessä demokratiassa on myös oppositio. On olemassa maita, joissa ei ole oppositiota, mutta en ole varma, ovatko sellaiset yhteiskunnat kovin houkuttelevia esikuvia. Niin kauan kuin Rinteen punainen hallitus seisoo, meidän tehtävämme on rikkoa hiljaisuutta ja vaihtoehdottomuuden illuusiota niissä asioissa, joista muut eivät halua puhua.

Sisäinen turvallisuus, maahanmuutto, yhteisten rahojen käyttö, ilmastopolitiikka, oikeusvaltio ja sananvapaus, kansallisvaltion tulevaisuus, tavallisen ihmisen rooli omassa maassaan – siinä teemoja, jotka ovat äänestäjillemme tärkeitä ja joissa me olemme tällä hetkellä yksin vaihtoehto kaikille muille.

Niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa uudet jakolinjat ovat muodostuneet näiden kysymysten ympärille. Perinteiset suuret puolueet, keskusta, kokoomus ja demarit, taistelevat menneisyyden taisteluja. Ne lietsovat vanhoja vastakkainasetteluja duunareiden ja yrittäjien tai maaseudun ja kaupunkien välillä. Ne kielteiset kehityskulut, joita me nostamme esille, koskettavat kaikkia väestöryhmiä.

Perussuomalaisesta politiikasta hyötyvät kaikki suomalaiset. Tätä meidän tulee työssämme korostaa ja avata äänestäjille.
Media ja muut puolueet tietävät, että me olemme ainoa todellinen vaihtoehto vallitseville totuuksille. Tämän näkee siitä, millaisia kouristuksia ja primitiivireaktioita perussuomalaisten vaalimenestys kerta toisensa jälkeen aiheuttaa.


Tämäkin vaalikausi alkoi vähemmän lupaavasti, kun muut puolueet joukkovoimaansa osoittaakseen siirsivät perussuomalaiset salin laitaan istumaan. Kesän aikana taas on puhututtanut se, että poliisi on ilmeisesti omasta aloitteestaan käynnistänyt esitutkinnan perussuomalaisten kansanedustajan täysistunnossa pitämästä puheesta. Syytettä tästä ei tietenkään nosteta, koska sellaiseen tarvitaan eduskunnan suostumus, eivätkä perussuomalaiset tule sellaista antamaan, mutta pelkkä yritys on suoraan sanoen pöyristyttävä. Kansanedustajan syytesuoja on luotu juuri sitä varten, että politiikkaa ei siirrettäisi eduskunnasta oikeussaleihin.

Ei liene sattumaa, että tutkinnanjohtajana poliisissa on vihreiden jäsenenä ja ehdokkaana toiminut henkilö. Ilmeistä jääviyttä ei edes hävetä. Päinvastoin, tällaisella asetelmalla halutaan julistaa, että ”yes we can”.

Vihervasemmisto on puheenvuoroissaan hurskastellut sillä, että perussuomalaiset esittämällään kritiikillä murentaisivat luottamusta poliisiin. On aikoihin eletty, kun turvapaikkaturistien palautuksia vastaan protestoineet ja poliisin toimintaa sabotoineet vihervasemmistolaiset nyt ovat sydänjuuriaan myöten loukkaantuneita virkavallan toimien kyseenalaistamisesta.


(...)

Sisäinen turvallisuus puhututti kansalaisia kevään aikana, kun Oulussa ja muualla maassa paljastui kymmeniä lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia, joissa tekijät ovat humanitaarisin perustein maahan tulleita arabi- ja afrikkalaismiehiä. Sittemmin on käynyt ilmi, että tällaisiin tekoihin liittyviä vihjeitä lojuu käsittelemättömänä tuhatmäärin poliisin pöydällä, koska resurssit eivät riitä pinojen perkaamiseen.

Hurskaat puheet riittävistä resursseista eivät riitä. Tarvitaan pysyvä ja ennustettava rahoitus nykyistä suuremmalle poliisien määrälle. Suomessa on vähemmän poliiseja asukasta kohden kuin yhdessäkään toisessa EU-maassa. Kuitenkin Suomi on pinta-alaltaan kuudenneksi suurin EU-maa. Poliisin näkyminen kaupunkikuvassa luo turvallisuutta ja ehkäisee rikoksia. Poliisin saaminen ajoissa paikalle on ongelma suurten kaupunkien ulkopuolella.

Monissa ns. vähäisissä rikoksissa selvitysprosentti on laskenut romahdusmaisesti. Tyypillisesti kyse on juuri tavallista ihmistä koskettavista rikoksista kuten varkauksista ja lievistä pahoinpitelyistä. Tämä on vaarallista kehitystä, ja lainsuojattomuuden tunne jos mikä nakertaa sitä yhteiskunnallista luottamusta, jonka tärkeydestä kaikki nyt kilpaa puhuvat.

Pelkästään rahan määrä ei kuitenkaan ratkaise. Oleellista on myös se, mihin sitä käytetään. Tarvitsemme henkilöstöä oikeiden rikosten tutkintaan ja ehkäisyyn, emme ihmisten somepuheita kyttääviä vihapuhepoliiseja.

Poliisin rahoituksen lisääminen ei kuitenkaan ole poliitikkojen ainoa tai edes tärkein turvallisuutta ylläpitävä toimi. Poliitikkojen ensisijainen velvollisuus on tehdä kaikki, mitä lainsäädännöllä voidaan tehdä, jotta turvallisuustilanne ei pahene. Ennen kaikkea tämä tarkoittaa täyskäännöstä nykyisestä, pohjoismaiden leväperäisimmästä turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikasta. Tämä politiikka lisää rikollisuutta, jonka tavalliset ihmiset ja poliisit tuntevat nahoissaan.

Täysin varmaa on, että istuva hallitus ei tule epäkohtia korjaamaan. Päinvastoin, turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttö halutaan tehdä entistä helpommaksi. Isis-naisten ihmisoikeudet menevät tämän hallituksen prioriteeteissa suomalaisten turvallisuuden edelle.


(...)

Hallituksen suuruudenhullut ilmastotavoitteet rapauttavat kuljetusalan kilpailukykyä entisestään. Metsäteollisuus on yksi Suomen viennin peruspilareista. Henki näyttää hallituksessa olevan se, että Suomi ei kuitenkaan saisi hyödyntää metsiään, vaan hiilinielua pitää kasvattaa. Tämä siis maassa, jonka pinta-alasta 72 % on metsää. Tämän on ylivoimaisesti korkein suhteellinen osuus koko Euroopassa. Jopa absoluuttisissa neliökilometreissä Suomessa on kolmanneksi eniten metsää kaikista EU-maista. Tätä ei aina uskoisi, kun kuuntelee julkista keskustelua. Siitä saa helposti sellaisen käsityksen kuin Suomi hakkaisi juuri viimeisiä metsiään ja että sen pitäisi hävetä koko muun maailman edessä.

(...)

Oikeudenmukaisuus ja maalaisjärki ovat perussuomalaisen politiikan punaiset langat. Jokaisella ihmisellä pitää olla oikeus onnistua elämässään ja menestyä työnteolla. Veroja keräämällä mahdollistetaan hyvinvointivaltio ja mahdollisuuksien tasa-arvo. Yksilön ja yhteiskunnan välillä vallitsee herkkä sopimus: yksilö maksaa yhteiskunnalle osan työnsä hedelmistä veroina, ja vastineeksi yhteiskunta käyttää nämä rahat vastuullisella tavalla siten, että meillä kaikilla on parempi yhteiskunta. Kuulostaako tämä tämän päivän todellisuudelta? Vai onko niin, että yhä pienempi osa maksaa yhä enemmän ja saa vastineeksi yhä vähemmän.

Muut puolueet määrittelevät itseään perussuomalaisten kautta. Kun me puhumme ihmisiä koskettavista asioista, muut puhuvat perussuomalaisista. Meidän ei tarvitse puhua muista puolueista, koska meillä on näkemys tämän ajan ongelmista, ja meillä on selkeitä ratkaisuja, jotka perustuvat selkeään linjaan ja arvomaailmaan.

Näillä eväillä lähdemme syksyyn ja myös kohti kunnallisvaaleja 2021. Toivotan hyvää kesäkokousta!

Lihavoinnit omia.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 669
 • Liked: 94476
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6605 : 29.08.2019, 16:10:18 »
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pitää kesäkokoustaan Joensuussa. Jussi Halla-ahon kokouksessa pitämä puhe sekä linkkinä Youtube-videoon että kokonaisuudessaan tekstinä Suomen Uutisten sivuilla.

Ilta-Sanomien Salla Jantusen näkökulma Jussi Halla-ahon puheeseen:

Lainaus
Perussuomalaisia syytettiin väärän tiedon levittämisestä Porvoon tapauksessa – Halla-aho vaatii poliiseille pysyviä lisäresursseja

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho nosti esille huolensa työllisyyskehityksestä. Hänen mukaansa jokaisen pitäisi tulla toimeen tekemällään työllä.

– Vakavasti puhuen: mikään puolue ei ole yhtä huolissaan poliisin toimintaedellytyksistä kuin perussuomalaiset, puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho julisti puheessaan Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Joensuussa.

Puheenjohtaja pitää tuhoisana, jos kansalaisten luottamus poliisiin alkaisi murentua.

– On nimenomaan tavallisten poliisien työskentelyn kannalta tuhoisaa, jos kansalaisille syntyy pienikään epäilys siitä, että kyseistä instituutiota hyödynnetään poliittisten tarkoitusperien edistämiseen.

Esimerkiksi keskustan Mikko Kärnä syytti perussuomalaisia väärän tiedon levittämisestä Porvoon ampumatapaukseen liittyen. Kärnän mukaan Halla-aho, varapuheenjohtaja Riikka Purra ja kansanedustaja Sebastian Tynkkynen loivat systemaattisesti mielikuvaa, jonka mukaan ampujat olisivat olleet Suomeen saapuneita turvapaikanhakijoita tai pakolaisia.
...
Ilta-Sanomat 29.8.2019
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 744
 • Liked: 6035
 • Dirty white boy
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6606 : 29.08.2019, 17:24:51 »
^ Twitteristä Riikan vastaus Kärnän syyttelyyn:


https://mobile.twitter.com/ir_rkp/status/1166267242746654720
Yllä oleva viesti on ainutlaatuinen, poikkeuksellinen, kertaluonteinen, oikea-aikainen ja välttämätön Hommaforumin vakauden takaamiseksi.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 789
 • Liked: 5711
 • Uuvattivastainen
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6607 : 29.08.2019, 20:55:35 »
Kärnälle voisi vastata kärnämäisesti, kuten hän teki Huhtasaarelle, eli jotenkin näin:

"Mikko Kärnä, tuo keskitysleirin luottovangin moraalilla varustettu kepulipoliitikko, joka oman asemansa säilyttääkseen olisi silmää räpäyttämättä valmis työntämään vaikka oman perheensä uuniin".

Ei Mikkokaan varmaan tällaisesta pahaa tykkäisi, kun Lauralle lateli itse vielä pahemmin, eihän?
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 414
 • Liked: 33544
 • Nuiva koppelo
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6608 : 29.08.2019, 23:33:36 »
Halla-aho poliisien määrästä:

Lainaus
Jussi Halla-aho vaatii Suomeen lähes 6 000:ta poliisia lisää, Sdp:n Viitanen: ”Härskiä sumutusta”
----

”Tarvitaan pysyvä ja ennustettava rahoitus nykyistä suuremmalle poliisien määrälle. Suomessa on vähemmän poliiseja asukasta kohden kuin yhdessäkään toisessa EU-maassa. Kuitenkin Suomi on pinta-alaltaan kuudenneksi suurin EU-maa”, . Halla-aho sanoi puolueensa eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Joensuussa.

Kun Halla-aholta kysyttiin tarkennusta poliisien määrän lisäykseen, hän kertoi perussuomalaisten haluavan Suomeen noin 230 poliisia sataatuhatta asukasta kohden. ”Se on normaali eurooppalainen määrä. Jopa Islannissa on enemmän poliiseja suhteessa asukaslukuun”, hän sanoi.
----

Tyypillisesti kyse on juuri tavallista ihmistä koskettavista rikoksista kuten varkauksista ja lievistä pahoinpitelyistä. Tämä on vaarallista kehitystä. Lainsuojattomuuden tunne jos mikä nakertaa sitä yhteiskunnallista luottamusta, jonka tärkeydestä kaikki nyt kilpaa puhuvat”, hän [Halla-aho] sanoi.

Halla-aho viittasi myös viime aikoina ilmi tulleisiin seksuaalirikoksiin, jotka ovat kohdistuneet alaikäisiin. Hänen mukaansa poliisin pöydällä ”lojuu käsittelemättömänä tuhatmäärin” vastaavanlaisiin tekoihin liittyviä vihjeitä, koska poliisin resurssit eivät riitä niiden hoitamiseen.

HS kertoi aiemmin elokuussa, että keskusrikospoliisilla on avaamatta yli 2 000 vihjeviestiä, jotka liittyvät lapsiin lapsiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin verkossa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006220335.html
« Viimeksi muokattu: 29.08.2019, 23:38:44 kirjoittanut Vellamo »
In short, numbers are accepted as evidence when they agree with preconceptions, but not when they don’t. - Thomas Sowell

Noin muuten: Anything that makes you giggle, smile or laugh - marry it or buy it.

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 387
 • Liked: 1538
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6609 : 30.08.2019, 00:18:26 »
^ Tietänee mitä kirjoittaa ja ennakoi tulevan. Jos juuri nyt saataisiin 6 000 uutta poliisivirkaa, meille tulisi 5990 taposta ja 10 oikeata poliisia  :-\
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Lobotomite

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 1440
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6610 : 30.08.2019, 06:06:30 »
^ Tietänee mitä kirjoittaa ja ennakoi tulevan. Jos juuri nyt saataisiin 6 000 uutta poliisivirkaa, meille tulisi 5990 taposta ja 10 oikeata poliisia  :-\

Priorisoitaisiin myös etnopoliisit.

Kyllä lähtökohtaisesti täytyisi pyrkiä siihen, että yhteiskunta vaatii mahdollisimman vähän poliiseja. Suomi on pärjännyt pienellä määrällä tähän asti, mikä on muuttunut ja miten asia muutetaan?

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 22208
 • Blues for Allah
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6611 : 01.09.2019, 10:14:11 »
Oletteko muuten huomanneet, että JH-a mainitaan lähes jokaisessa politiikan uutisessa nykyisin. On aivan sama mitä uutinen koskee, mutta JH-a kerää aina klikkauksia.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20150
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6612 : 01.09.2019, 10:50:32 »
Oletteko muuten huomanneet, että JH-a mainitaan lähes jokaisessa politiikan uutisessa nykyisin. On aivan sama mitä uutinen koskee, mutta JH-a kerää aina klikkauksia.

Valtiomiehistä tykätään kirjoittaa. On ikään kuin aihetta kirjoittaa. Jos et kirjoita, olet pahasti pihalla.

VItuttaahan se vihervassaririvitoimittajia ankarasti, samoin sinne herraklubeille jo kutsun saaneita päätoimittajia, mutta päätoimittajallakin on tulosvastuu.

Omasta halusta jos toimisivat, sanaakaan ei sanottaisi saati painettaisi paperille tai biteiksi.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 669
 • Liked: 94476
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6613 : 01.09.2019, 11:05:28 »
Kansan Uutisten mukaan perussuomalaiset tekivät murhayrityksillä raakaa politiikkaa, mikä osoittaa, että he yrittävät päästä 50 prosentin puolueeksi ja kaapata vallan.
...
Lainaus käyttäjältä: Kai Hirvasnoro, Kansan Uutiset
Uusimman KU:n pääkirjoituksessa totesin, että perussuomalaiset pyrkii tietoisesti heikentämään luottamusta suomalaisen yhteiskunnan instituutioihin pyrkiessään samanlaiseen vallankeikaukseen kuin hengenheimolaisensa Unkarissa. Sunnuntain jälkeen lisättävää on oikeastaan vain se, että tämä näyttää vielä suunnitellummalta ja koordinoidummalta toiminnalta kuin on kuviteltu.

Perussuomalaiset tekee murhan yrityksilläkin politiikkaa. Tämä on pohjanoteeraus tähän mennessä, mutta eiköhän lisää ole tulossa. Gallup-huumassaan puolueella ei näytä olevan mitään pidäkkeitä eikä rajaa.

Nyt on jo pakko sanoa, että mitenkäs ne lääkkeet.

Sama toimittaja:

Lainaus
Tohtori Halla-aho ja herra Hyde

Kommentti: Perussuomalaisten puheenjohtaja hillitsee itsensä livenä, mutta ei somessa.

[...]

Kevään vaalikeskusteluissakin nähtiin, että Halla-aho pystyy lähes malttamaan mielensä mediajulkisuudessa.

Somessa piru pääsee irti.

Blogilla maineensa luonut puheenjohtaja on siirtynyt pääasiassa Facebookiin ja Twitteriin, ja kuuluu niissä öyhöttäjien eturiviin. Kontrasti Joensuussa puhuneeseen puoluejohtajaan ei voisi olla suurempi, kun hän sosiaalisessa mediassa yllyttää kannattajiaan jopa yksityisten kansalaisten kimppuun. Nykykielellä maalittaa.

Vaihtoehto totuuksille

Joensuussa Halla-aho sanoi median ja muiden puolueiden tietävän, että ”me olemme ainoa todellinen vaihtoehto vallitseville totuuksille”.

Oikeammin olisi sanoa, että perussuomalaiset on vaihtoehto totuuksille. Mestari itse on antanut tästä näyttöjä viime päivinäkin.

Jo alkuviikolla tuli käsiteltyä Porvoon ampumistapausta, jossa perussuomalaiset Halla-ahon johdolla kylvivät epäluottamusta poliisiin.


Ohisalo ei sanonut näin, vaan että ”turvapaikan hakeminen on perusoikeus maailmanlaajuisesti”. ”Kaiken muun edelle” -sanat lehti keksi omasta päästään jutun verkkoversioon. Virheellistä otsikkoa ei ole korjattu vieläkään.

Jokainen joka luki itse jutun, pystyi helposti toteamaan, että otsikko on hatusta vetäisty. Halla-aho kuitenkin kiihotti kannattajiaan valeuutisella, koska se sopii niin hyvin hänen ja puolueensa agendaan.

Iltalehdellä oli varaa myöntää, että otsikossa on virhe. Halla-aho ja muut asialla elämöineet perussuomalaiset eivät ole oikaisseet omaansa. Haluttu vaikutus saatiin taas: vihreä sisäministeri panee turvapaikan hakijoiden oikeudet suomalaisten edelle.

[...]

Monet ovat puheen jälkeen huomauttaneet, että kaikki muut paitsi perussuomalaiset pystyvät puhumaan maahanmuutosta joutumatta rikostutkinnan kohteeksi.

[...]

Maahanmuutosta puhuminen ilman vihaa kärjistävää retoriikkaa ei kuitenkaan ole sitä, mitä perussuomalaiset havittelevat. He haluavat muuttaa toimivaa lakia, eivät omaa käyttäytymistään. Siksi eduskunnassa on syyskaudella luvassa paljon uhriutumista sananvapaudesta, jota siis kaikki muut osaavat käyttää nykyisenkin lain puitteissa.
Kansan Uutiset 30.8.2019

Lainaus käyttäjältä: Kai Hirvasnoro, Kansan Uutiset
”Kaiken muun edelle” -sanat lehti keksi omasta päästään jutun verkkoversioon. Virheellistä otsikkoa ei ole korjattu vieläkään. (..) Iltalehdellä oli varaa myöntää, että otsikossa on virhe.

Iltalehti myöntää, että otsikko on virheellinen, mutta kieltäytyy korjaamasta sitä?

Lainaus käyttäjältä: Kai Hirvasnoro, Kansan Uutiset
Ohisalo ei sanonut näin, vaan että ”turvapaikan hakeminen on perusoikeus maailmanlaajuisesti”.
...
Jokainen joka luki itse jutun, pystyi helposti toteamaan, että otsikko on hatusta vetäisty.
...
Haluttu vaikutus saatiin taas: vihreä sisäministeri panee turvapaikan hakijoiden oikeudet suomalaisten edelle.

Jokainen joka luki itse jutun, pystyi helposti toteamaan, että sisäministeri väisti kysymykset suomalaisten turvallisuudesta ja löysän turvapaikkapolitiikan seurauksista hokemalla monotonisesti, että "turvapaikan hakeminen on perusoikeus ". Kun turvapaikanhakijoiden perusoikeuksien toteutuminen ei millään merkityksellisellä perusteella (EIT:n tuomiot, kansainvälisen pakolaissopimuksen velvoitteet, muiden EU-maiden linjaukset jne.) edellytä Suomelta edes nykyisenlaista saati Ohisalon ajamaa vielä löysempää turvapaikkapolitiikkaa, voi Ohisalon sanoa asettavan turvapaikanhakijat Suomen ja suomalaisten edelle. Muun väittäminen on saivartelua.

Ahkerasti twiittaava sisäministeri ei itse ole tätä kiistänyt, kommentoinut tai edes linkittänyt keskusteluun Iltalehden haastattelusta. Sen sijaan hän linkitti tilillään Kirkon ja kaupunki -lehden haastatteluun, jossa Ohisalo syyttää Suomea (toki ilman mitään perusteluja) turvapaikanhakijoiden oikeusturvan vaarantamisesta viime vuosina, vaikka myöntää, ettei palautuskieltoa ole hänen tietääkseen rikottu. Puhumattakaan, että palautuskieltoa olisi rikottu järjestelmällisesti, kuten vihreät turvapaikkaprosessia kritisoidessaan ja pakkopalautusten lopettamista vaatiessaan ovat antaneet viime vuodet ymmärtää.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 551
 • Liked: 5007
 • Sus siunatkoon
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6614 : 01.09.2019, 11:22:50 »
Kyllä lähtökohtaisesti täytyisi pyrkiä siihen, että yhteiskunta vaatii mahdollisimman vähän poliiseja. Suomi on pärjännyt pienellä määrällä tähän asti, mikä on muuttunut ja miten asia muutetaan?

Vastaus jälkimmäiseen on "Suomi on avoin, kansainvälinen ja suvaitsevainen" eikä poliittista tahtoa (politiikan status quo) eikä voimaa (PS:n saama kannatus) ole muuttaa tätä kehitystä. Täten ensimmäinen lause on muuttunut ja muuttuu yhä kiihtuvällä vauhdilla unelmahötöksi. Tästä taas seuraa se, että Halla-ahon tarjoilemat vertailuluvut poliisivoimien vahvuudesta Suomen ja muiden välillä ovat relevantteja.

MUTTA edellinen johtaa poliittiseen kehäpäätelmään, koska nykyisellä poliittisella status quolla ei ole eikä tule halua kasvattaa poliisivomia - tai voi ollakin, mutta tahto on tehdä poliisivoimista monikulttuurinen poliisi. Epäilen, että poliisin monikulttuuristamisella taas on voimakkaasti poliisin korruptiota kasvattava ja yhtenäisyyttä heikentävä vaikutus.
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23907
 • antikomintern
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6615 : 02.09.2019, 18:32:04 »
Halla-aho ei halua ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuutta (tai muutakaan valiokuntapuheenjohtajuutta) itselleen kapuloimaan ilmaisunvapauttaan, vaan keskittyy puolueen johtamiseen ja kansanedustajuuteen.

https://www.satakunnankansa.fi/a/1eec5487-faef-4e6b-84a5-eb2cd807c413
Lainaus
Tämän takia eduskuntaan palannut Halla-aho ei halunnut ulkoasiainvaliokunnan johtoon: "Siitä tulisi lyömäase minua vastaan" (2.9.2019)

Halla-aho joutui vuonna 2012 eroamaan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikalta saatuaan blogi-kirjoituksistaan sakkotuomion ja kommentoituaan sitä tavalla, jota muiden puolueiden johtajat eivät hyväksyneet.

Kun eduskunnan syysistuntokausi keskiviikkona alkaa, perussuomalaisten Jussi Halla-aho ottaa paikkansa salin oikean reunan keskivaiheilla.

– Eturivissä häiritsisi koko ajan, mitä selän takana tapahtuu, EU-parlamentista takaisin eduskuntaan palannut puoluejohtaja sanoo.

Eduskuntavaalien äänikuninkaalle olisi voinut kuvitella löytyvän myös valiokunnista parempia paikkoja kuin hallintovaliokunnan ja suuren valiokunnan rivijäsenyys.

Ulkoasiainvaliokunnan johtoon puolue nimesi Mika Niikon (ps.) ja hallintovaliokunnan johtoon Halla-ahon läheisen työparin Riikka Purran (ps.). Lakivaliokuntaa johtaa Leena Meri (ps.).

Halla-aho perustelee valiokuntapuheenjohtajuuksien ulkopuolelle jättäytymistään toimintavapauksiensa turvaamisella. Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajuus synnyttäisi jatkuvasti kysymyksiä siitä, mitä siinä tehtävässä oleva kansanedustaja voi sanoa.

– Sanomisiani kytätään aika tarkkaan, ja siitä tulisi lyömäase minua vastaan. Toisaalta ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajalla on paljon edustustehtäviä ja ulkomaanmatkoja, mikä haittaisi fyysisestikin toimimistani puolueen puheenjohtajana ja päivänpoliittisena keskustelijana.


(...)

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 22208
 • Blues for Allah
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6616 : 04.09.2019, 11:51:54 »
Kansanuutisissa Sirpa Paatero väittää, että JH-a olisi viime viikolla sanonut postin lakkoa "menneisyyden taisteluiksi" ja JH-a:n hallitus olisi sellainen, että se ei puuttuisi yhtiön operatiiviseen toimintaan.
Paatero sanoi myös, "se on PS:a äänestäneiden työntekijöiden on hyvä tiedostaa."

En löydä googlettamallakaan edes tuon tapaista, löytääkö joku muu?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

satasenlaina

 • Vieras
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6617 : 04.09.2019, 12:03:39 »
Kansanuutisissa Sirpa Paatero väittää, että JH-a olisi viime viikolla sanonut postin lakkoa "menneisyyden taisteluiksi" ja JH-a:n hallitus olisi sellainen, että se ei puuttuisi yhtiön operatiiviseen toimintaan.
Paatero sanoi myös, "se on PS:a äänestäneiden työntekijöiden on hyvä tiedostaa."

En löydä googlettamallakaan edes tuon tapaista, löytääkö joku muu?

Paatero ei ole tällaista väittänyt vaan kolumnin kirjoittanut Kai Hirvasnoro.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4132861-postin-tyoehtoshoppailu-hallituksen-varilla-on-valia

"Ei ole merkityksetöntä, millainen hallitus maassa on. Gallupeissa suurimman puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho leimasi viime viikolla tämän kaltaiset kiistat menneisyyden taisteluiksi. Pääministeri Halla-ahon hallitus olisi taas sellainen, joka ei puutu yhtiön operatiiviseen toimintaan. Se on perussuomalaisia äänestävien työntekijöiden hyvä tiedostaa."

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 940
 • Liked: 5208
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6618 : 04.09.2019, 12:19:21 »
Kansanuutisissa Sirpa Paatero väittää, että JH-a olisi viime viikolla sanonut postin lakkoa "menneisyyden taisteluiksi" ja JH-a:n hallitus olisi sellainen, että se ei puuttuisi yhtiön operatiiviseen toimintaan.
Paatero sanoi myös, "se on PS:a äänestäneiden työntekijöiden on hyvä tiedostaa."

En löydä googlettamallakaan edes tuon tapaista, löytääkö joku muu?

Paatero ei ole tällaista väittänyt vaan kolumnin kirjoittanut Kai Hirvasnoro.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4132861-postin-tyoehtoshoppailu-hallituksen-varilla-on-valia

"Ei ole merkityksetöntä, millainen hallitus maassa on. Gallupeissa suurimman puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho leimasi viime viikolla tämän kaltaiset kiistat menneisyyden taisteluiksi. Pääministeri Halla-ahon hallitus olisi taas sellainen, joka ei puutu yhtiön operatiiviseen toimintaan. Se on perussuomalaisia äänestävien työntekijöiden hyvä tiedostaa."

Jutun kommenttiosiosta huomio:

Lainaus
Kiva, että "sheriffi" puuttui asiaan. Sitä eivät tehneet Postin hallituksen varapuheenjohtaja Suvi Anne Siimes (Postin Hallituksessa vuodesta 2013). Hallitus muuten päättää toimitusjohtajan palkoista muunmuassa. Asiaan eivät puuttuneet myöskään Postin hallitusneuvoston jäsenet Varapuheenjohtaja Jani Toivola (Vuodesta 2015) tai jäsenet Silvia Modig, Maria Guzenina eikä Satu Taavitsainen. Nämä kaikki ovat olleet useita vuosia Postin Hallintoneuvostossa Silvia Modigia lukuunottamatta, joka tuli sinne 2018. Kaikki ovat hallituspuoleista. Vas, SDP ja Vihreät

Jännästi unohtui tutkivalta journalistilta ylläoleva, saas nähdä milloin kommentti sensuroidaan pois.
Klamydia - Suomi on sun

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 177
 • Liked: 56284
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6619 : 04.09.2019, 12:33:57 »
Kai Hirvasnoro kaasuttelee hieman mutkia suoriksi, antaessaan ymmärtää, että Halla-aho olisi kutsunut juuri Postin taistelua menneisyyden taisteluksi. Hieman sylettää tällaiset hirvasnorot.


PS-politiikka hyödyttää kaikkia suomalaisia

"Halla-aho sanoi, että perussuomalaisesta politiikasta hyötyvät kaikki suomalaiset.

– Sisäinen turvallisuus, maahanmuutto, yhteisten rahojen käyttö, ilmastopolitiikka, oikeusvaltio ja sananvapaus, kansallisvaltion tulevaisuus, tavallisen ihmisen rooli omassa maassaan – siinä teemoja, jotka ovat äänestäjillemme tärkeitä ja joissa me olemme tällä hetkellä yksin vaihtoehto kaikille muille. Media ja muut puolueet tietävät sen.

– Niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa uudet jakolinjat ovat muodostuneet näiden kysymysten ympärille. Perinteiset suuret puolueet, keskusta, kokoomus ja demarit, taistelevat menneisyyden taisteluja. Ne lietsovat vanhoja vastakkainasetteluja duunareiden ja yrittäjien tai maaseudun ja kaupunkien välillä. Ne kielteiset kehityskulut, joita me nostamme esille, koskettavat kaikkia väestöryhmiä."

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-aikoihin-eletty-turvapaikkaturistien-palautuksia-vastustaneet-poliisia-sabotoineet-vihervasemmistolaiset-loukkaantuneita-virkavallan-toimien-kyseenalaistamisesta/
« Viimeksi muokattu: 04.09.2019, 12:35:53 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 686
 • Liked: 22208
 • Blues for Allah
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6620 : 04.09.2019, 12:42:50 »
Kiitos oikaisusta satasenlaina, näinhän se tietysti on.
Toimittelijat voi vapaasti laittaa sanoja suuhun ja korjata sitten asia maininnalla parin viikon päästä, jos koskaan.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 274
 • Liked: 11294
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6621 : 04.09.2019, 13:02:24 »
Puheenjohtaja Halla-aho on itse asiassa kommentoinut postin tilannettakin. Tämä on jokaisen duunarin hyvä tietää, kuten Kansan uutisissa sanottaisiin.

Lainaus käyttäjältä: Jussi Halla-aho
Toimiva postilaitos on julkinen palvelu ja osa järjestäytynyttä yhteiskuntaa. Postilaitoksen ensisijainen tehtävä on huolehtia siitä, että posti kulkee luotettavasti ja kohtuuhinnalla, ei tuottaa voittoa tai lihottaa hillotolpalle päässeitä johtajiaan.

Johdon palkitsemisjärjestelmä kannustaa leikkaamaan henkilöstökuluja. Mitä halvemmalla työ voidaan tehdä, sitä enemmän yritys tuottaa voittoa, ja sitä enemmän johtoa palkitaan.

Kun työmarkkinoilla vallitsee terve tasapaino työvoiman kysynnän ja tarjonnan välillä, palkkoja ei voida polkea tietyn rajan alapuolelle. Jos palkalla ei tule toimeen, tai jos saman saa tulonsiirtoinakin, yritys ei enää löydä työntekijöitä. Ikävä kyllä tervettä tasapainoa ei enää ole, koska tarjontana on koko maailma.

Postia ei haittaa se, että työntekijät lähtevät. Tilalle saa uusia ja halvempia kehitysmaista. Siksi työnantajapuoli kiljuu työvoimapulaa ja vaatii kaikenlaisen saatavuusharkinnan lopettamista. Kehitysmaalainen ottaa työn vastaan millä tahansa palkalla, koska sillä saa oleskeluluvan.

Posti ja monet muut toimijat tahkoavat voittoa ulkoistamalla palkkakustannukset veronmaksajalle. Jos palkka ei riitä elämiskustannuksiin, sitä täydennetään toimeentulo- ja asumistuilla. Joiden määrä paisuu koko ajan.

Tulos on, että kansalainen maksaa yhä enemmän veroja ja saa yhä huonompia palveluja.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2459295950857251
qui non est mecum adversum me est

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 13 376
 • Liked: 20579
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6622 : 04.09.2019, 14:31:03 »
Puhetapa saattaa olla Jussi Halla-ahon suosion salaisuus
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006226392.html

Lainaus
Mikä on Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa suosion salaisuus? Nykyinen perussuomalaiset on kahden asian liike. Puolue vastustaa maahanmuuttoa ja kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen.

Halla-ahon käyttämä retoriikka on kaukana poliittisesti korrektista kielenkäytöstä.

Ehkä juuri siinä on homman juju: Halla-aho puhuu asioista, jotka kannattajia vaivaavat, ja tavalla, johon kuulijat voivat samaistua.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 731
 • Liked: 1333
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6623 : 04.09.2019, 14:44:32 »
Mestari sivaltaa heti ensimmäisessä täysistuntopuheessaan. Talousoikeisto saa kuulla kunniansa kun duunaripuolueen johtaja murahtaa.

https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-26-2019?DVR=1&dvrduration=58000&dvrstart=20190904123056
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 648
 • Liked: 9682
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6624 : 04.09.2019, 14:58:52 »
Puhetapa saattaa olla Jussi Halla-ahon suosion salaisuus
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006226392.html

Lainaus
Mikä on Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa suosion salaisuus? Nykyinen perussuomalaiset on kahden asian liike. Puolue vastustaa maahanmuuttoa ja kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen.

Halla-ahon käyttämä retoriikka on kaukana poliittisesti korrektista kielenkäytöstä.

Ehkä juuri siinä on homman juju: Halla-aho puhuu asioista, jotka kannattajia vaivaavat, ja tavalla, johon kuulijat voivat samaistua.

Akkanen on aikaisemminkin pääkirjoittanut Halla-ahosta:

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005312013.html

Otoksia Akkasen syvällisestä analyysistä:

Lainaus
HALLA-AHON johtamassa perussuomalaisissa on käynnissä tyypillinen stalinmainen puhdistus.

Lainaus
Perussuomalaisista ei ole ainakaan vielä tehty sellaista joukko­pakoa, jota puoluekokouksen jälkeen ennustettiin. Se johtunee pää­osin lomakaudesta.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2019, 15:43:58 kirjoittanut Siili »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 593
 • Liked: 36924
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6625 : 04.09.2019, 15:02:31 »
Puhetapa saattaa olla Jussi Halla-ahon suosion salaisuus
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006226392.html

Lainaus
Mikä on Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa suosion salaisuus? Nykyinen perussuomalaiset on kahden asian liike. Puolue vastustaa maahanmuuttoa ja kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen.

Halla-ahon käyttämä retoriikka on kaukana poliittisesti korrektista kielenkäytöstä.

Ehkä juuri siinä on homman juju: Halla-aho puhuu asioista, jotka kannattajia vaivaavat, ja tavalla, johon kuulijat voivat samaistua.

Onko ilmastonmuutoksen kyseenalaistaminen muka koko PS:n linja? Olen kuvitellut että niin ei ole vaan että ilmastonmuutoksenkin kohdalla PS:n ydinpointti on maahanmuuton tapaan kyseenalaistaa se millaisia poliittisia päätöksiä sen hallitsemisen suhteen ja nimissä tehdään, ei se että sen kategorinen kieltäminen olisi puolueen tavoite.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 112
 • Liked: 57697
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6626 : 04.09.2019, 17:34:06 »
Puolue ... kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen.

Olen melko varma, että JH-a tai PS ei kyseenalaista ilmastonmuutosta, joka johtuu

- Asteroidien törmäyksestä maahan (bye bye dinot).

- Mannerlaattojen liikkeistä (Krakatau yms.)

- Auringon 11 vuoden aktiivisuusjaksoista
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 744
 • Liked: 6035
 • Dirty white boy
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6627 : 04.09.2019, 17:44:32 »
Puhetapa saattaa olla Jussi Halla-ahon suosion salaisuus
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006226392.html

Lainaus
Mikä on Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa suosion salaisuus? Nykyinen perussuomalaiset on kahden asian liike. Puolue vastustaa maahanmuuttoa ja kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen.

Halla-ahon käyttämä retoriikka on kaukana poliittisesti korrektista kielenkäytöstä.

Ehkä juuri siinä on homman juju: Halla-aho puhuu asioista, jotka kannattajia vaivaavat, ja tavalla, johon kuulijat voivat samaistua.

Onko ilmastonmuutoksen kyseenalaistaminen muka koko PS:n linja? Olen kuvitellut että niin ei ole vaan että ilmastonmuutoksenkin kohdalla PS:n ydinpointti on maahanmuuton tapaan kyseenalaistaa se millaisia poliittisia päätöksiä sen hallitsemisen suhteen ja nimissä tehdään, ei se että sen kategorinen kieltäminen olisi puolueen tavoite.

Hesarikin on näköjään riittävästi suoltanut valeuutisia PS:n ilmastonmuutoksen kieltämisestä, että lukijatkin uskovat sen. Äkkiseltään tulisi mieleen, että jonkun Hakkaraisen (joka kuitenkin vedetään esimerkiksi ”todisteesta”) sijaan kuunneltaisi mitä puheenjohtaja sanoo. Luulisi sen olevan myös puolueen linja. Ote Suomen Uutisista:

Lainaus
– Me joudumme luottamaan itseämme viisaampiin. Kun korostetaan tietoon perustuvaa päätöksentekoa, niin kaikki tieteellinen tieto on teoreettista. Samasta datasta voidaan tehdä erilaisia tulkintoja, Halla-aho sanoi.

Hän jatkoi, ettei perussuomalaiset kiistä ilmastonmuutosta.

– Hyväksymme vähintäänkin poliittisesti relevanttina tosiasiana, että ihminen vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen. Kannatamme kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Koska kuitenkin meillä on yksi maapallo ja yksi ilmakehä, meidän täytyy tuoda suhteellisuudentajua ja kohtuullisuutta ilmastokeskusteluun.

———

Perussuomalainen kunnianhimo on realismi, todellisuudentaju ja suhteellisuudentaju. Keskustelussa täytyy muistaa mittasuhteet. Se, että Suomessa asuu alle promille maailman väestöstä. Ja se, että meidän osuutemme hiilipäästöistä on promillen luokkaa. Vaikka suomalaiset lakkaisivat hengittämästä, sillä ei ole vaikutusta ilmastonmuutokseen. Ei tämä toki sitä tarkoita, että suomalaisten pitäisi olla tekemättä mitään.

– Mutta se tapa, jolla Pariisin ilmastosopimuksen päästövähennystaakkaa tällä hetkellä jaetaan, on epäoikeudenmukainen. Suuret saastuttajat ovat vapaamatkustajia.
https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-peraankuuluttaa-suhteellisuudentajua-ilmastohysteriaan-suomalaiset-lakkaisivat-hengittamasta-silla-vaikutusta-ilmastonmuutokseen/

Tosin eipä tämä agendaa ajaville kelpaa esimerkiksi, kun vastuullisen uutisoinnin logokin puuttuu...
« Viimeksi muokattu: 04.09.2019, 17:47:37 kirjoittanut Huppupelikaani »
Yllä oleva viesti on ainutlaatuinen, poikkeuksellinen, kertaluonteinen, oikea-aikainen ja välttämätön Hommaforumin vakauden takaamiseksi.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23907
 • antikomintern
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #6628 : 05.09.2019, 18:30:49 »
Halla-aho on palannut jo kotimaan politiikkaan ja lisäksi kansanedustajaksi eduskuntaan, joten usean ketjun sijaan on nyt yksi yleisketju

Jussi Halla-aho eduskunnassa ja kotimaan politiikassa 2019–

jossa seurata kansanedustaja ja puheenjohtaja Halla-ahon työtä ja tekemisiä.