Kirjoittaja Aihe: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä  (Luettu 422355 kertaa)

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 327
 • Liked: 3385
 • Dirty white boy
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1110 : 25.01.2019, 13:16:41 »
Jussilta taas asiallista tekstiä suomalaisten herättämiseksi. Pitkähkö juttu, mutta kannattaa lukea kokonaan. Muutama pätkä malliksi.

Lainaus
Jussi Halla-ahon kolumni: Huono maahanmuutto on valinta, ei kohtalo

Lähdin mukaan perussuomalaisten toimintaan vajaat 13 vuotta sitten, vuonna 2006. Koko tämän ajan media ja muut puolueet ovat motkottaneet minulle ja perussuomalaisille siitä, että puhumme liikaa maahanmuutosta. Kun maahanmuuttajamiehiin kohdistuvat raiskaus- ja hyväksikäyttöepäilyt joulu- ja tammikuussa räjähtivät silmille Oulussa ja Helsingissä, media ja muut puolueet eivät paljon muusta ole puhuneetkaan kuin maahanmuutosta, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa kolumnissaan.

———

Kaikkea maahanmuuttoa ei pidä leimata

Monet ovat oikeutetusti huolissaan siitä, että pieni joukko mätämunia leimaa kaikki maahanmuuttajat raiskaajiksi. Tämä on kuitenkin tehokkaasti estettävissä kertomalla kansalaisille avoimesti, mitä maahanmuuttajaryhmiä yliedustus koskee.

Suurin osa Suomessa asuvista ulkomaalaisista on virolaisia ja venäläisiä, eikä näiden ryhmien suhteellinen osuus seksuaalirikostilastoissa eroa sanottavasti kantaväestöstä. Ei liioin kiinalaisten osuus. Tilastoja vääristää se, että irakilaiset, afgaanit, somalit, turkkilaiset ja syyrialaiset ovat huikeasti yliedustettuna.

———

Kuinka lyhyt on äänestäjän muisti?

Marraskuussa 2015, turvapaikanhakijavyöryn ollessa kiihkeimmillään, kävin raportoimassa perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, mitä Euroopassa tapahtuu ja millaisia ratkaisuja muut EU:n jäsenmaat ovat toteuttaneet tai toteuttamassa, ja tein esityksiä siitä, mitä perussuomalaiset voisivat hallituspuolueena vaatia.

Kuvaavaa on, että yksikään sittemmin sinistyneistä ministereistämme ei vaivautunut paikalle. Ryhmän silloinen puheenjohtaja lähetti paikalle edustajansa ampumaan kaikki tiukennusehdotukset alas perustuslain tai kansainvälisten sopimusten vastaisina.

Nyt, kun vaaleihin on muutama kuukausi aikaa, ollaankin yhtäkkiä valmiita muuttamaan perustuslakia ja irtautumaan kansainvälisistä sopimuksista, ainakin puheissa. Puolueet toki ymmärtävät, että kun eduskunnalla on kaksi kuukautta tehokasta peliaikaa jäljellä, mitään ei todellisuudessa ehditä tehdä. Teot jäävät seuraavan hallituksen ja eduskunnan vastuulle. Siksi on tärkeää, kuka ja keitä seuraavassa eduskunnassa istuu.

———

Ongelma ei syntynyt itsestään

Pääministeri Sipilä esitti tulijoille avoimen kutsun lupaamalla näille talonsa Kempeleestä. Silloinen sisäministeri Orpo sanoi, ettei ketään voi pysäyttää tai palauttaa, ja että tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Sisäministeriön kansliapäällikkö Nerg vakuutti, että jokaisen tulijan taustat tiedetään.

Ironisesti juuri Kempele sai ensimmäisenä maistaa uutta normaalia, kun kaksi turvapaikanhakijaa raiskasi samana syksynä 14-vuotiaan tytön. Sen jälkeen moni on kokenut saman kohtalon. Tai päässyt jopa hengestään esimerkiksi Kajaanissa, Porissa ja Turussa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jussi-halla-ahon-kolumni-huono-maahanmuutto-on-valinta-ei-kohtalo/7255724#gs.yf1hjfhF

Ja lopuksi vielä kooste mitä Halla-aho tekisi asialle muiden tyytyessä lässyttämään ja kauhistelemaan:
- Ruotsi on turvallinen maa. Sen kautta tulevilta ihmisiltä ei pidä ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia.
- Oikeus hakea suojelua ei voi tarkoittaa oikeutta turvapaikkashoppailuun.
- Suomen on tiukennettava linjaansa vähintään muiden eurooppalaisten valtioiden tasolle.
- Suojelun perusteella annetut oleskeluluvat on johdonmukaisesti peruutettava, jos suojelulle ei enää ole tarvetta
- Kansalaisuuden kriteereitä pitää tiukentaa. Kansalaisuuden ehdoksi pitää asettaa kymmenen vuoden maassaoloaika ja se, että tulija pystyy elättämään itsensä.
- Suomen ei pidä tarjota tulkkipalveluja ihmisille, jotka ovat asuneet maassa vuosikausia.
- Laittomasti maassa oleville ei pidä tarjota julkisia palveluja
- Kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet pitää ottaa säilöön, jos heitä ei saada poistettua maasta eivätkä he suostu itse lähtemään.
- Turvapaikkapäätösten valituskierre on katkaistava
- Suomen on käynnistettävä kunnianhimoinen taloudellinen ja viranomaisyhteistyö tärkeimpien lähtömaiden kanssa


Ja mitkä olivatkaan muiden puoluejohtajien toimenpiteet? Mikä voi enää estää Jussin nousua pääministeriksi? Äänestäjät herätys!

e: pari typoa
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Anti Uuvatti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 37
 • Liked: 144
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1111 : 25.01.2019, 13:45:26 »
Halla-aho kävi juttelemessa Ylen radiossa Modigin kanssa. Toimittaja ottaa toimittajana aika rohkeesti islamin kulttuurierot esille.

https://areena.yle.fi/1-4610959?fbclid=IwAR0lji2bGfRtasBFKo90bmwsKT-rz_YwOW7XiPbbWa0tRhvseDErX9JBHYs#autoplay=true

Hyvä keskustelu siinä mielessä että toimittaja antoi kummakin vieraan puhua rauhassa eikä huudettu toisten päälle. JH-a oli jäätävän johdonmukainen. SM on kehittynyt puhujana vaikka käytti vastaväitteenä esim. 70-luvun muuttoliikettä Suomesta Ruotsiin. Suosittelen kuunneltavaksi.

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 995
 • Liked: 2690
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1112 : 12.02.2019, 11:12:30 »
Lainaus
Linkistä löytyy viime lauantaina Jyväskylän yliopistolla pidetty puheenjohtajapaneeli. Vanhustenhoidon yhteydessä huomautin, että Suomi käyttää maahanmuuttajien kotouttamiseen joka ainoa vuosi sen summan rahaa, jolla hoitajamitoitus saataisiin nostettua 0,7:ään.

Juontaja, Ylen demaritoimittaja Pirjo Auvinen, kysyi, eikö maahanmuuttajia sitten mielestäni pitäisi kotouttaa.
Kotouttaminen on nykyajan vastine intiaanien sadetanssille. Primitiivinenkin ihminen toki havaitsi korrelaatiot ja osasi päätellä syy-seuraus-suhteita. Intiaanit tiesivät kokemusperäisesti aivan hyvin, että ankarakaan tanssiminen ei saa sadetta aikaan.

Miksi he siis tanssivat? Siksi, että a) oli olemassa ongelma (eli kuivuus), b) jotain piti tehdä, koska muuten kansa olisi alkanut purnata, että miksi kukaan ei tee mitään. Sadetanssi oli korviketekemistä. Kun tanssittiin, voitiin sanoa ja kokea, että vakavaan asiaan on puututtu päättäväisin toimin.

Lisäksi voitiin aina ajatella, että jos EI olisi tanssittu, olisi VIELÄ kuivempaa.

Kotouttamisessa poppamiesten nykyaikaiset vastineet, kotouttajakonsultit ja monikulttuurikoordinaattorit, tanssivat maahanmuuttajan ympärillä ja tekevät loitsuja. Mitään vaikutusta niillä ei ole, mutta - kuten sadetanssissa - rituaalilla puututaan päättäväisesti vakavaan ongelmaan - kotoutumattomuuteen - ja koetaan, että nyt homma on hoidossa.

Lisäksi voidaan aina ajatella, että jos EI kotoutettaisi, kotoutuminen olisi VIELÄ huonompaa.

https://web.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2125617650891751
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 777
 • Liked: 23463
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1113 : 12.02.2019, 11:45:40 »
^ Luin tuon kirjoituksen flunssan kourissa kotona vötkyävälle koululaiselle, hieno kirjoitus, hieno runko kirjoituksella, noilla eväillä koulussa kirjoitetaan kympin aine. Jos opettaja on suvakki, niin sitten tietty saattaa tulla kasi tai seiska.

Mitenkähän nykyään ylioppilasaineissa (vieläkö niitä kaksi kirjoitetaan?), uskaltaakohan niissä rinnastaa sadetanssin ja kotouttamisen?

Jussi Halla-aho on ... en keksi sanoja... Niin kuin olen persukriittinen muiden suhteen niin Halla-ahon persoona on niin valovoimainen ja luottamusta herättävä, että en ymmärrä miten kukaan tekisi poliitiikassa mitään paremmin kuin mitä hän tekee. Hieno mies, toivottavasti puolue ympärillä on puheenjohtajansa arvoinen.

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 636
 • Liked: 7414
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1114 : 12.02.2019, 12:11:37 »
Pidin erityisesti tuosta Jussin

{ sadetanssi || kotouttaminen }

rinnastuksesta.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 456
 • Liked: 18338
 • Sortumatta souda vaik' ois vastatuulta
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1115 : 27.02.2019, 13:27:42 »
"Vulnerable people should not be exposed to Covid-19 right now in the service of a hypothetical future. Second waves are real things, and we have seen them in flu pandemics. This is not a flu pandemic. Flu rules do not apply."
-William Hanage, professor of the evolution and epidemiology of infectious disease at Harvard

Activeman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 227
 • Liked: 1459
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1116 : 27.02.2019, 16:44:47 »
Halla-aho kävi juttelemessa Ylen radiossa Modigin kanssa. Toimittaja ottaa toimittajana aika rohkeesti islamin kulttuurierot esille.

https://areena.yle.fi/1-4610959?fbclid=IwAR0lji2bGfRtasBFKo90bmwsKT-rz_YwOW7XiPbbWa0tRhvseDErX9JBHYs#autoplay=true

Hyvä keskustelu siinä mielessä että toimittaja antoi kummakin vieraan puhua rauhassa eikä huudettu toisten päälle. JH-a oli jäätävän johdonmukainen. SM on kehittynyt puhujana vaikka käytti vastaväitteenä esim. 70-luvun muuttoliikettä Suomesta Ruotsiin. Suosittelen kuunneltavaksi.

Tämä oli hyvää kuultavaa. Halla-ahon argumentaatio oli jälleen kerran jäätävän loogista. Kerta toisensa jälkeen hän palautti toimittajan takaisin uralle ja huomautti, että maahanmuuttoa ei voi niputtaa, vaan ongelmat keskittyvät muutamaan ryhmään: irakilaiset, somalit ym.

Kuvaavaa oli sekin, että Li Anderson, Suomen Ocasio Cortez, ei uskaltanut mukaan vaan lähetti Modigin.

Havaitsin myös sen, että Modig on joutunut muuttamaan kantojaan paljon, paljon sovittelevammaksi. Jopa oli samaa mieltä Halla-ahon kanssa siitä, että ongelmat kasautuvat tiettyihin ryhmiin.

Oli myös erikoinen huomio, että Halla-ahon opponentti tässä ei ollut Modig, vaan Ylen toimittaja, joka suuren osan ajasta väitteli - eikä esittänyt kysymyksiä. Asia meni pahasti ihon alle ja se kuului. Harmituksen kuuli.

Kukko

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 826
 • Liked: 5280
 • Pullon Suomi-viinaa juonut rasisti
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1117 : 27.02.2019, 18:05:56 »
 :D
Sananvapautta ei nähdä Euroopan unionissa enää kansalaisten suojautumiskeinona hallintoa vastaan, vaan sen käyttäminen nähdään rikoksena, joka antaa viranomaisille aseet kansalaisten syyttämiseksi ”vihapuheesta” tai jostakin tekaistusta ”rasismista”.
 -J. Sakari Hankamäki

Lyyti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 495
 • Liked: 1519
 • Ja sinun uudet kaverit mua pitää pilkkanaan.
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1118 : 27.02.2019, 19:48:25 »
:D

Voin itsekin vain kuvitella, miten pahalta Sannin äänestäjistä tuntuu. Se tyhjyys - aivan kuin oma ääni olisi mitätöity.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

"Olisi tietenkin pitänyt tajuta. Ei edes luettu Hommaa, niin oltiin sitten ihan pimennossa.
Muuten tehtäisiin kovia rajoituksia niinkuin muutkin, mutta nyt on myöhäistä laittaa kouluja kiinni tai paljon muutakaan, kun paska lensi jo tuulettimeen." @Alarik

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 482
 • Liked: 2961
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1119 : 27.02.2019, 21:52:00 »
:D

Jussi Halla-aho on sarkasmin mestari. Kokoomuksen huippupoliitikko vaikeroi sitä, että hänen puolueensa ei kelpaa demareille!

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 011
 • Liked: 48010
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1120 : 27.02.2019, 22:18:14 »
Jos Antti Rinteen toive toteutuu, avautuvat helvetin portit selkosen selälleen, sikäli mikäli ne enää enempää saranoistaan auki taipuvat.

Koko suomalainen politiikka näyttäytyy nykyään peliltä, jossa kilvoitellaan siitä, kuka pääsee tuhoamaan tämän maan kulttuurihistorioineen päivineen. Tämän maan kansalaisilla ei yksinkertaisesti ole riittävää kansallistunnetta ajamaan puhtaasti oman maansa etua. Kannattaa itse kunkin varautua tulevaisuutta silmälläpitäen pahimpaan. Paskaa tulee satamaan niskaan ja rajusti.

Ruotsin tiellä ollaan ja vahvasti. Sanoisin, että tulevista vaaleista seuraavat tulevat liian myöhään. Niihin aikoihin maa on paskottu jo peruuttamattomasti ja askelmerkit tulevat ohjaamaan liukkaaseen alamäkeen.

Suomi ei tule kuntoon, se tulee lunastuskuntoon. Maan perivät rikkaudet ja voimavara. Suomen kantokyky on murto-osa Ruotsin vastaavasta. Alamäki tulee nopeammin vastaan ja se on useamman asteen jyrkempi.

Vastassa on hullu ylivoima.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 456
 • Liked: 18338
 • Sortumatta souda vaik' ois vastatuulta
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1121 : 27.02.2019, 23:59:07 »

Pekka Haavisto on miellyttävä mies kuunnella, mutta titityy-puolueen asialla. Realismia sekä Suomen ja suomalaisten edun puolustamista hänen ajatuksistaan ja puheistaan on vaikea löytää.
"Vulnerable people should not be exposed to Covid-19 right now in the service of a hypothetical future. Second waves are real things, and we have seen them in flu pandemics. This is not a flu pandemic. Flu rules do not apply."
-William Hanage, professor of the evolution and epidemiology of infectious disease at Harvard

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 456
 • Liked: 18338
 • Sortumatta souda vaik' ois vastatuulta
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1122 : 04.03.2019, 10:33:50 »
"Vulnerable people should not be exposed to Covid-19 right now in the service of a hypothetical future. Second waves are real things, and we have seen them in flu pandemics. This is not a flu pandemic. Flu rules do not apply."
-William Hanage, professor of the evolution and epidemiology of infectious disease at Harvard

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 927
 • Liked: 1801
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1123 : 04.03.2019, 10:54:59 »
Paniikkia ei kannata lietsoa sen enempää ilmastonmuutoksesta kuin maahanmuutostakaan, mutta ei näitä ilmiöitä myöskään voi katsoa täysin toisensa pois sulkeviksi. Ilmastonmuutos nimittäin saa aikaan siirtolaisuutta, ja ihmisten muuttaminen vauraisiin Pohjois-Euroopan maihin (jossa yksilön "hiilijalanjälki" on suurempi), pahentaa ilmastonmuutosta.

https://www.maailma.net/uutiset/jarjesto-ilmastonmuutoksesta-johtuvaan-siirtolaisuuteen-on-varauduttava

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 281
 • Liked: 40816
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1124 : 04.03.2019, 12:16:14 »
Lainaus käyttäjältä: JH-a
Lisäksi voidaan aina ajatella, että jos EI kotoutettaisi, kotoutuminen olisi VIELÄ huonompaa.
https://web.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2125617650891751

Ruotsin esimerkki näyttää, että mitä enemmän kotoutetaan, sitä vähemmän kotiudutaan. Tämän suuntaisia lausuntoja on kuultu: "Malmö on kun Irak. Viihdyn täällä yhtä hyvin kuin kotona."
“Yle on yhden porukan Homma-sivusto Korona-ketjuineen, jossa pääsee kuka tahansa kommentoimaan mitä huvittaa. ”
— Jäsen Alarik

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 281
 • Liked: 40816
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1125 : 04.03.2019, 12:18:45 »
Pidin erityisesti tuosta Jussin

{ sadetanssi || kotouttaminen }

rinnastuksesta.
Toisaalta, sadetanssi ei ole vahingollista kantaväestölle, toisin kuin kotouttaminen.
“Yle on yhden porukan Homma-sivusto Korona-ketjuineen, jossa pääsee kuka tahansa kommentoimaan mitä huvittaa. ”
— Jäsen Alarik

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 175
 • Liked: 18524
 • Blues for Allah
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 995
 • Liked: 2690
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1127 : 22.03.2019, 08:55:45 »
Persut korvaisivat Yle-veron maksukortilla

"Yle-verosta Halla-aho luopuisi ja korvaisi sen maksukortilla, jolla ihmiset voisivat halutessaan rahoittaa Yleisradiota."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275300-jussi-halla-aho-tiukkana-sinisille-emme-voi-olla-pelastusvene-naille-ihmisille
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

TheJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 944
 • Liked: 1194
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1128 : 22.03.2019, 10:05:03 »
Persut korvaisivat Yle-veron maksukortilla

"Yle-verosta Halla-aho luopuisi ja korvaisi sen maksukortilla, jolla ihmiset voisivat halutessaan rahoittaa Yleisradiota."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275300-jussi-halla-aho-tiukkana-sinisille-emme-voi-olla-pelastusvene-naille-ihmisille

Hyvä idea, mutta YLEn kannalta toteuttamiskelvoton, koska kortin pitäisi olla joko julmetun kallis, tai budjettia pitäisi leikata niin että moottorisahakin on liian kevyt väline siihen. Koska niin iso osa kansasta ei haluaisi maksaa pennin jeniä kyseisen puljun pyörityksestä.

Juurihan ne siirsivät lupamaksusta verorahoitteiseksi kun tajusivat että live-television katselu romahtaa koska streamaus ja muut nettisysteemit ja vanha maksupohja oli mätänemässä kovaa vauhtia. Ei voitu enää pelotella jengiä maksamaan kun ei ollut ainoatakaan laitetta talossa jossa oli viritin.

Ainoa mahdollinen oikea fiksi on pistää YLEn johtoon ja henkilöstöön kohdistuva laaja puhdistus jotta suvakki-kommarisyöpätauti saadan pois. Valitettavasti tämäkään ei ole ihan yksinkertainen temppu...

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 398
 • Liked: 2340
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1129 : 22.03.2019, 10:13:53 »
https://www.talouselama.fi/uutiset/jussi-halla-aho-myontaa-etta-perussuomalaisilla-on-viestinnassa-ongelmia-ala-rupea-uhoamaan/fd868192-f0fe-3466-bb57-aaf484f045a2


"”En oikein näkisi, että koherentti ja kompromissi ovat jotenkin toistensa antonyymejä.”

Poliitikot puhuvat usein vaikeaselkoisesti, mutta perussuomalaisten Jussi Halla-aho vie tämän taiteenlajin aivan omalle tasolleen. Jos toimittaja erehtyy käyttämään sivistyssanoja, tohtori Halla-aho osaa vastata lisäämällä sivistyssanojen määrää entisestään, pahimmassa tapauksessa alueelle, jossa toimittaja eksyy.

Tämän jutun alkuun lainattu kommentti on Talouselämän, Kauppalehden ja Uuden Suomen yhteishaastattelusta, jossa Halla-aho oli vastaajana tämän viikon keskiviikkona."

Edit - linkki korjattu
« Viimeksi muokattu: 22.03.2019, 13:32:21 kirjoittanut hulaq »
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 435
 • Liked: 5947
 • Embojani ette saa
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1130 : 28.03.2019, 13:59:59 »
^ Jussi on jäätä. Tietysti hänen on vaikea hyväksyä sitä että hänen korkean äo:n ajattelunsa kulkee noiden median kretiinien kautta keskivertoa edustavalle massalle. Koska kuulemme hänen toteavan ykskantaan että liian tyhmä kysymys, seuraava kiitos.

Edustan itse sitä porukkaa joka roikkuu vähän Mensan rajan alapuolella, ja se on ihan ok. Todella älykkäillä on paljon vaikeampaa. Mediassa ja politiikassa varsinkin, kun siellä tyhmyys ja pahansuopuus kulkevat käsi kädessä.

Olen iloinen siitä että viime syksynä Wienin lentokentällä näin Jussin livenä ja rohkenin mennä kädestä kiittämään työstään. Ilman mestarikultti-ironiaa totean taas että siinä on Suomen fiksuin ja rohkein mies. Ehkä rehellisinkin, ainakin politiikassa.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 995
 • Liked: 2690
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1131 : 30.03.2019, 18:37:30 »
Jussi tänään Tampereen Keskustorilla.
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 444
 • Liked: 781
 • Man of Constant Sorrow
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1132 : 30.03.2019, 18:41:01 »
^Toihan on jo keikka! Ja Tampereella? Eating my shorts! ;D
Hiekkaahan siellä...

Nissemand

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 549
 • Liked: 289
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1133 : 30.03.2019, 18:50:17 »
Hö, olispa tienny. Olisin mielellään käyny kattomassa.
Loppujen lopuksi on aivan sama mätetäänkö housuihin peetä lapiolla vai lusikalla. "Die Hosen voll" tulee olemaan kummassakin tapauksessa lopputulos.
-akez

multa tulille

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 925
 • Liked: 1063
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1134 : 30.03.2019, 20:03:16 »
Ainoa mahdollinen oikea fiksi on pistää YLEn johtoon ja henkilöstöön kohdistuva laaja puhdistus jotta suvakki-kommarisyöpätauti saadan pois. Valitettavasti tämäkään ei ole ihan yksinkertainen temppu...

Jäsen The, älä ole asian suhteen epäuskoinen.  Katsotaas vähän taaksepäin . Kesällä 1948, jolloin pidetyissä ek-vaaleissa kommairit saivat niin turpiinssa etteivät toipuneet siitä kymmennen vuoteen ja sen jälkeen Sosiaalidemokraatit (= aseveliakselin toinen pää) pani Paasikiven ja silloisen kansallisen  kokoomuksen ja maalaisliiton (ilman K-linjaa) tuella pystyyn vähemmistöhallituksen, joka alkoi palauttaa maahan järjestystä. Siihen kuului mm. Hella "Erkin mummo" Vuolijoen erottaminen Yleisradion johdosta, Kai sinne ehkä joku komukka jäi, mutta kommunismin julistamisen sijaan siellä alettiin kiinnittää huomiota asiakysymyksiin ja maahan saatiin mm ULA-verkko. Tietysti väkeä talossa oli silloin paljon vähemmän, mutta sehän on vaan sitten mittaluokkakysymys, Tehdään systeemi jossa suu pannaan säkkiä myöten ja ne jumalaton joukko joka ei mahdu pussiin "asettuvat työmarkkinoiden käytetätväksi". Joku sossiologian tai monikulttuurisen naistutkimuksen asiantuntuntija voi hyvin kouluttautuva vaikka hitsariksi Rauman telakalle.

Se vuoden 1948 Yleiradio-muutos oli siinäkin mielessä viisas, että se antoi Yleisradion eduskunnan käsiin. Se vaatii vain sistä että ensin porukka menee ja äänestää, toiseksi että ne äänestää viisassti ja kolmanneksi että valituista löytyy sen verran tolkkua että Pasilanmäellä avataan tulvaportit ja iso aalto tulee ja vie......
« Viimeksi muokattu: 30.03.2019, 20:05:45 kirjoittanut multa tulille »

Kukko

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 826
 • Liked: 5280
 • Pullon Suomi-viinaa juonut rasisti
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1135 : 31.03.2019, 01:26:44 »
https://www.talouselama.fi/uutiset/jussi-halla-aho-myontaa-etta-perussuomalaisilla-on-viestinnassa-ongelmia-ala-rupea-uhoamaan/fd868192-f0fe-3466-bb57-aaf484f045a2
Viikon takaa, mutta huomasin vasta nyt.

Lainaus
Mediassakin on vikaa: "Toimittajilla on vähän ominaisuutena oman navan ympärillä pyöriminen. Te näette itsenne valtavan suurena komponenttina tässä, että jos perussuomalaiset ovat ikäviä toimittajille, niin te niin kuin edustatte sitä kansaa ja kansa on varmasti teidän kanssa samaa mieltä."

Haastattelun ilmapiiri oli jo ennen tätä kommenttia kiristynyt hieman, kun keskeytin Halla-ahon analyysin Ruotsin vahvuuksista yhdellä lisäkysymyksellä. Näin:

Halla-aho: "Ruotsissa on paljon historiallisia vahvuustekijöitä talouden sektorilla, joita Suomella ei ole, kuten vanhaa pääomaa erittäin paljon, erittäin hyvät markkinointitaidot. Ruotsalaiset osaavat myydä sitä mitä tekevät maailmalle. Ruotsilla on oma valuutta, joka auttaa ruotsalaisia. Jopa suomalaiset ovat tästä samaa mieltä, että oma joustava valuutta on auttanut Ruotsia finanssikriisin aikana..."

Toimittaja: "Pitäisikö Suomeen myös saada oma valuutta?"

"Nyt sä hyppäät aika nopeasti ihan toiseen aiheeseen."

"Otit itse esille tämän valuuttakysymyksen. Tämä on haastattelu; me haastetaan, sinä vastaat, saanko pyytää?"

"Mä vastaan just mitä haluan."

"Me kysytään, mitä me halutaan."

"Älä rupea uhoamaan."

"Itse rupesit uhoamaan, etkä suostu vastaamaan meidän kysymyksiin. - - Me ollaan tässä meidän lukijoiden asialla, ja sinä olet teidän äänestäjien asialla. - Tehdään tämä rakentavasti."

"Älä Matti lämpene."

Siis aivan uskomatonta kusipäisyyttä tuolta toimittelijalta! "Otit itse esille tämän valuuttakysymyksen. Tämä on haastattelu; me haastetaan, sinä vastaat, saanko pyytää?" Kohtelee ja puhuttelee Halla-ahoa aivan kuin tämä olisi joku alamainen jota voi hyppyyttää miten haluaa. Vielä jotenkin ymmärtää tuollaiset nopeat välikysymykset jossain televisiotentissä missä on vähän aikaa ja tietty haastaminen kuuluu asiaankin, mutta tuossa käsittääkseni ollaan kaikessa rauhassa kaksistaan istumassa, tilanteessa missä ole mihinkään sellaiseen tarvetta, vaan voisi antaa puhua ja vastata kaikessa rauhassa loppuun saakka ja vasta sitten tehdä sen jatkokysymyksen tuollaisen töykeyden sijaan.

"Itse rupesit uhoamaan, etkä suostu vastaamaan meidän kysymyksiin." Ei toimittelija ei, eihän HA kieltäytynyt vastaamasta mihinkään, vaan olisi päinvastoin halunnut ensin vastata loppuun saakka siihen edelliseen kysymykseen ennen seuraavaa, mutta se ei käynyt sinulle.  "Tehdään tämä rakentavasti." Mikä röyhkeys, mikä itsereflektion puute!

Ja vielä kaiken päälle, toimittelija sisällyttää tämän anekdootin juttuunsa ikäänkuin esimerkkinä siitä että persujen hankalan mediasuhteen syynä olisi heidän asenteensa, vaikka HA käyttäytyy tuossa vain kuten oman arvonsa tunteva aikuinen joka on tottunut keskustelemaan tavalliseen tapaan normaalien ihmisten kanssa.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2019, 01:31:57 kirjoittanut Kukko »
Sananvapautta ei nähdä Euroopan unionissa enää kansalaisten suojautumiskeinona hallintoa vastaan, vaan sen käyttäminen nähdään rikoksena, joka antaa viranomaisille aseet kansalaisten syyttämiseksi ”vihapuheesta” tai jostakin tekaistusta ”rasismista”.
 -J. Sakari Hankamäki

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 732
 • Liked: 2604
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1136 : 31.03.2019, 22:09:04 »
Oma valuutta ja euro on selvästi perussuomalaisille kiusallinen asia. Suomen Perustalta on tullut vuodesta 2013 alkaen neljä euroaluetta ja yhteisvaluuttaa koskevaa julkaisua tai tutkimusta. Puolue on kampanjoinut eurokriisillä ja vastustanut näkyvästi euron tukipaketteja. Vuonna 2015 puoluekokouksessa pitämässään puheessa Halla-aho lausui, että perussuomalaiset on ainoa puolue joka ei ole sitoutunut euroon. Hänen mukaansa "yhä useampi kysyy, mitä se tarkoittaa" ja "missä on se piste, jonka jälkeen on todettava, että jäsenyys eurossa sotii kansallista intressiämme vastaan". Tätä kysymystä ei voi Halla-ahon mielestä loputtomiin kiertää.

Näin asiat olivat silloin joskus, kun perussuomalaiset oli juuri hyväksynyt Kreikan tukipaketin. Kun toimittaja utelee perussuomalaisten näkemystä yhteiseen valuuttaan nyt vuonna 2019 vähän ennen eduskuntavaaleja, Halla-aholla menee hermot. Toimittaja ei suhtaudu Halla-ahoon kuin alamaiseen, jota hän voisi hyppyttää. Toimittaja tekee vain työtään. Halla-aho ei vastaa, koska perussuomalaisten eurokritiikki on laimentunut olemattomiin.

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 482
 • Liked: 2961
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1137 : 16.05.2019, 19:09:33 »

Tuleeko sitä videota vai ei?

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 430
 • Liked: 8538
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
qui non est mecum adversum me est

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 732
 • Liked: 2604
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1139 : 04.06.2019, 19:18:18 »
Perussuomalaisten huhtikuisella Tuumaustunnilla esiteltiin puolueen eurovaaliehdokkaat, ja kuten tapana on ollut toimittajille oli varattu esityksen jälkeen kyselymahdollisuus. Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko otti esille eurosta eroamisen. Puheenjohtaja Halla-aho toteaa Huuskolle, että "euroeron vaatiminen on puhdasta populismia".

Se, mikä noin neljä vuotta aikaisemmin sai puoluekokouksessa myrskyisät aplodit, on nyt kilpistynyt puhtaaksi populismiksi. Ymmärrän hyvin realiteetit, ei siinä mitään, mutta en ole koskaan ymmärtänyt, miksi perussuomalaisten piti lähteä tälle populismin tielle. Puolue olisi voinut yhtä hyvin keskittyä asioihin, jotka ovat tai olisivat olleet realismia. Ne populistiset puheet olisi voinut jättää kokonaan pois.

Halla-ahon eurokommentti ei sinänsä tullut yllätyksenä. Hän oli jo aiemmin jättänyt väliin Paavo Väyrysen eurokriittisen Vapaus valita -kontaktiryhmän, johon taas euroedustaja Ruohonen-Lerner oli liittynyt mukaan. Huojuntaa oli ilmennyt jo ennen puhdasta populismia. (linkki) Alkaa noin kohdasta 28:00 ja yksittäinen lause euroeron vaatiminen on puhdasta populismia on noin kohdassa 33:00.

Verkkomedia Perussuomalaiset: Tuumaustunti 18.4.2019

Puhe oli kyllä oikein hieno ja taattua halla-aholaista laatua. Se siinä vaan oli, etten uskonut siitä sanaakaan.

Onneksi en uskonut sanaakaan. Mikähän on neljän vuoden päästä puhdasta populismia?

Tagit: jussi halla-aho