Kirjoittaja Aihe: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä  (Luettu 382551 kertaa)

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 987
 • Liked: 1698
 • Dirty white boy
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1110 : 25.01.2019, 13:16:41 »
Jussilta taas asiallista tekstiä suomalaisten herättämiseksi. Pitkähkö juttu, mutta kannattaa lukea kokonaan. Muutama pätkä malliksi.

Lainaus
Jussi Halla-ahon kolumni: Huono maahanmuutto on valinta, ei kohtalo

Lähdin mukaan perussuomalaisten toimintaan vajaat 13 vuotta sitten, vuonna 2006. Koko tämän ajan media ja muut puolueet ovat motkottaneet minulle ja perussuomalaisille siitä, että puhumme liikaa maahanmuutosta. Kun maahanmuuttajamiehiin kohdistuvat raiskaus- ja hyväksikäyttöepäilyt joulu- ja tammikuussa räjähtivät silmille Oulussa ja Helsingissä, media ja muut puolueet eivät paljon muusta ole puhuneetkaan kuin maahanmuutosta, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa kolumnissaan.

———

Kaikkea maahanmuuttoa ei pidä leimata

Monet ovat oikeutetusti huolissaan siitä, että pieni joukko mätämunia leimaa kaikki maahanmuuttajat raiskaajiksi. Tämä on kuitenkin tehokkaasti estettävissä kertomalla kansalaisille avoimesti, mitä maahanmuuttajaryhmiä yliedustus koskee.

Suurin osa Suomessa asuvista ulkomaalaisista on virolaisia ja venäläisiä, eikä näiden ryhmien suhteellinen osuus seksuaalirikostilastoissa eroa sanottavasti kantaväestöstä. Ei liioin kiinalaisten osuus. Tilastoja vääristää se, että irakilaiset, afgaanit, somalit, turkkilaiset ja syyrialaiset ovat huikeasti yliedustettuna.

———

Kuinka lyhyt on äänestäjän muisti?

Marraskuussa 2015, turvapaikanhakijavyöryn ollessa kiihkeimmillään, kävin raportoimassa perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, mitä Euroopassa tapahtuu ja millaisia ratkaisuja muut EU:n jäsenmaat ovat toteuttaneet tai toteuttamassa, ja tein esityksiä siitä, mitä perussuomalaiset voisivat hallituspuolueena vaatia.

Kuvaavaa on, että yksikään sittemmin sinistyneistä ministereistämme ei vaivautunut paikalle. Ryhmän silloinen puheenjohtaja lähetti paikalle edustajansa ampumaan kaikki tiukennusehdotukset alas perustuslain tai kansainvälisten sopimusten vastaisina.

Nyt, kun vaaleihin on muutama kuukausi aikaa, ollaankin yhtäkkiä valmiita muuttamaan perustuslakia ja irtautumaan kansainvälisistä sopimuksista, ainakin puheissa. Puolueet toki ymmärtävät, että kun eduskunnalla on kaksi kuukautta tehokasta peliaikaa jäljellä, mitään ei todellisuudessa ehditä tehdä. Teot jäävät seuraavan hallituksen ja eduskunnan vastuulle. Siksi on tärkeää, kuka ja keitä seuraavassa eduskunnassa istuu.

———

Ongelma ei syntynyt itsestään

Pääministeri Sipilä esitti tulijoille avoimen kutsun lupaamalla näille talonsa Kempeleestä. Silloinen sisäministeri Orpo sanoi, ettei ketään voi pysäyttää tai palauttaa, ja että tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Sisäministeriön kansliapäällikkö Nerg vakuutti, että jokaisen tulijan taustat tiedetään.

Ironisesti juuri Kempele sai ensimmäisenä maistaa uutta normaalia, kun kaksi turvapaikanhakijaa raiskasi samana syksynä 14-vuotiaan tytön. Sen jälkeen moni on kokenut saman kohtalon. Tai päässyt jopa hengestään esimerkiksi Kajaanissa, Porissa ja Turussa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jussi-halla-ahon-kolumni-huono-maahanmuutto-on-valinta-ei-kohtalo/7255724#gs.yf1hjfhF

Ja lopuksi vielä kooste mitä Halla-aho tekisi asialle muiden tyytyessä lässyttämään ja kauhistelemaan:
- Ruotsi on turvallinen maa. Sen kautta tulevilta ihmisiltä ei pidä ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia.
- Oikeus hakea suojelua ei voi tarkoittaa oikeutta turvapaikkashoppailuun.
- Suomen on tiukennettava linjaansa vähintään muiden eurooppalaisten valtioiden tasolle.
- Suojelun perusteella annetut oleskeluluvat on johdonmukaisesti peruutettava, jos suojelulle ei enää ole tarvetta
- Kansalaisuuden kriteereitä pitää tiukentaa. Kansalaisuuden ehdoksi pitää asettaa kymmenen vuoden maassaoloaika ja se, että tulija pystyy elättämään itsensä.
- Suomen ei pidä tarjota tulkkipalveluja ihmisille, jotka ovat asuneet maassa vuosikausia.
- Laittomasti maassa oleville ei pidä tarjota julkisia palveluja
- Kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet pitää ottaa säilöön, jos heitä ei saada poistettua maasta eivätkä he suostu itse lähtemään.
- Turvapaikkapäätösten valituskierre on katkaistava
- Suomen on käynnistettävä kunnianhimoinen taloudellinen ja viranomaisyhteistyö tärkeimpien lähtömaiden kanssa


Ja mitkä olivatkaan muiden puoluejohtajien toimenpiteet? Mikä voi enää estää Jussin nousua pääministeriksi? Äänestäjät herätys!

e: pari typoa
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Anti Uuvatti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 128
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1111 : 25.01.2019, 13:45:26 »
Halla-aho kävi juttelemessa Ylen radiossa Modigin kanssa. Toimittaja ottaa toimittajana aika rohkeesti islamin kulttuurierot esille.

https://areena.yle.fi/1-4610959?fbclid=IwAR0lji2bGfRtasBFKo90bmwsKT-rz_YwOW7XiPbbWa0tRhvseDErX9JBHYs#autoplay=true

Hyvä keskustelu siinä mielessä että toimittaja antoi kummakin vieraan puhua rauhassa eikä huudettu toisten päälle. JH-a oli jäätävän johdonmukainen. SM on kehittynyt puhujana vaikka käytti vastaväitteenä esim. 70-luvun muuttoliikettä Suomesta Ruotsiin. Suosittelen kuunneltavaksi.

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 862
 • Liked: 1919
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1112 : 12.02.2019, 11:12:30 »
Lainaus
Linkistä löytyy viime lauantaina Jyväskylän yliopistolla pidetty puheenjohtajapaneeli. Vanhustenhoidon yhteydessä huomautin, että Suomi käyttää maahanmuuttajien kotouttamiseen joka ainoa vuosi sen summan rahaa, jolla hoitajamitoitus saataisiin nostettua 0,7:ään.

Juontaja, Ylen demaritoimittaja Pirjo Auvinen, kysyi, eikö maahanmuuttajia sitten mielestäni pitäisi kotouttaa.
Kotouttaminen on nykyajan vastine intiaanien sadetanssille. Primitiivinenkin ihminen toki havaitsi korrelaatiot ja osasi päätellä syy-seuraus-suhteita. Intiaanit tiesivät kokemusperäisesti aivan hyvin, että ankarakaan tanssiminen ei saa sadetta aikaan.

Miksi he siis tanssivat? Siksi, että a) oli olemassa ongelma (eli kuivuus), b) jotain piti tehdä, koska muuten kansa olisi alkanut purnata, että miksi kukaan ei tee mitään. Sadetanssi oli korviketekemistä. Kun tanssittiin, voitiin sanoa ja kokea, että vakavaan asiaan on puututtu päättäväisin toimin.

Lisäksi voitiin aina ajatella, että jos EI olisi tanssittu, olisi VIELÄ kuivempaa.

Kotouttamisessa poppamiesten nykyaikaiset vastineet, kotouttajakonsultit ja monikulttuurikoordinaattorit, tanssivat maahanmuuttajan ympärillä ja tekevät loitsuja. Mitään vaikutusta niillä ei ole, mutta - kuten sadetanssissa - rituaalilla puututaan päättäväisesti vakavaan ongelmaan - kotoutumattomuuteen - ja koetaan, että nyt homma on hoidossa.

Lisäksi voidaan aina ajatella, että jos EI kotoutettaisi, kotoutuminen olisi VIELÄ huonompaa.

https://web.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2125617650891751
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

Fasismi on toimintatapa.

- Paavo Haavikko

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 829
 • Liked: 19440
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1113 : 12.02.2019, 11:45:40 »
^ Luin tuon kirjoituksen flunssan kourissa kotona vötkyävälle koululaiselle, hieno kirjoitus, hieno runko kirjoituksella, noilla eväillä koulussa kirjoitetaan kympin aine. Jos opettaja on suvakki, niin sitten tietty saattaa tulla kasi tai seiska.

Mitenkähän nykyään ylioppilasaineissa (vieläkö niitä kaksi kirjoitetaan?), uskaltaakohan niissä rinnastaa sadetanssin ja kotouttamisen?

Jussi Halla-aho on ... en keksi sanoja... Niin kuin olen persukriittinen muiden suhteen niin Halla-ahon persoona on niin valovoimainen ja luottamusta herättävä, että en ymmärrä miten kukaan tekisi poliitiikassa mitään paremmin kuin mitä hän tekee. Hieno mies, toivottavasti puolue ympärillä on puheenjohtajansa arvoinen.

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 951
 • Liked: 5863
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Vastaus #1114 : 12.02.2019, 12:11:37 »
Pidin erityisesti tuosta Jussin

{ sadetanssi || kotouttaminen }

rinnastuksesta.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Tagit: jussi halla-aho