Kirjoittaja Aihe: Alexander Stubb Keskusteluketju  (Luettu 269154 kertaa)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1170 : 17.11.2020, 13:36:29 »


Lainaus

Alexander Stubbin professorin uralle harvinainen alku: haastattelee Hillary Clintonia suorassa lähetyksessä

X

Torstai-iltana kello 19.00 Suomen aikaa yleisöllä on mahdollisuus kuunnella, mitä Hillary Clinton ajattelee Yhdysvaltain vaaleista ja demokratian tilasta ja tulevaisuudesta maailmassa.

Clintonia haastattelee suorassa verkkolähetyksessä professori Alexander Stubb.

X

Stubbin johtaman yliopistokeskuksen tavoitteena on kouluttaa seuraava eurooppalainen vaikuttajapolvi, joka omalla työllään puolustaa demokratiaa ja sen arvoja.

– Olen ylpeä siitä, että saimme Hillary Clintonin avajaisiimme. Se on iso asia yliopistollemme. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että opiskelijamme pääsevät kysymään kysymyksiä Clintonilta. Nämä nuoret vaalivat demokratian tulevaisuutta,

X

Clinton sai kolme miljoonaa ääntä enemmän kuin Donald Trump, mutta ei tullut valituksi Yhdysvaltain vaalijärjestelmän takia.

– Vuosien varrella tapaamieni johtajien joukossa Clinton on ehdottomasti top kolmessa, Stubb arvioi.

X

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4c4e211f-78bc-4a37-8cc2-e8a59ed559e8

Pääministeri Stubb: lupaan ponnahtaa eduskunnassa ylös; jos rasismilla flirttaillaan
https://www.youtube.com/watch?v=NYmw-LGOFiA

Alexander Stubbin päänsisäinen maailma
https://www.youtube.com/watch?v=CaYJq8pmScY

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 077
 • Liked: 6660
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1171 : 28.11.2020, 12:02:19 »
Ei mitään pormestarivaalia ole olemassa.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 968
 • Liked: 10506
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1172 : 28.11.2020, 13:25:58 »
Toki tuota pyrkyriä kiinnostaa varmasti presidenttiys, mutta siihen hommaan pitäisi olla oikea selkärankainen valtiomies, ei mikään nilviäinen. Eipä varmaan kannatusta löydy pk-seudun kokoomuseliitin ulkopuolelta tälle politiikassa epäonnistuneelle ja huuhaavirkaan pelastetulle.

Kokkarien naivi siipi näki "karismaattisessa" Stubbissa sateentekijän ja nosti hänet puheenjohtajaksi ja pääministeriksi.  Ehkäpä osa kokkareista katsoi myös, että Stubb ansaitsi lohdutuspalkinnon sen jälkeen kun Katainen veti välistä ja nappasi Stubbille jo käytännössä luvatun komissaarin viran. 

Arkipolitiikan hoidossa Stubb  osoittautui kuitenkin diletantiksi ja sai seuraavassa puoluekokouksessa kenkää puheenjohtajan hommasta.  Sittemmin Stubb ei ole juurikaan peitellyt "pitäkää tunkkinne"-asennettaan kotimaisen politiikan (ja Kokoomuksen) suuntaan.  Miksi ihmeessä edes Kokoomuksen helsinkiläiset valitsisivat hänet presidenttiehdokkaaksi, kun vaihtoehtona on kotimaisen poliittisen arjen paljon paremmin tunteva (helsinkiläinen) Vapaavuori? 
   

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 718
 • Liked: 17546
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1173 : 28.11.2020, 14:46:26 »

Stubb, Piha ja Vapaavuori ovat pahempia kuin Marin, Andersson, Saarikko ja Ohisalo.

Tällainen tietysti kuulostaa hullulta, mutta niin se vain on.

Tietoinen, johdonmukainen ja älyllinen pahuus on pahempaa kuin hyvää tarkoittava, hyysäävä hölmöys.

Kaikki mainitut siis kelvottomia, mutta luulen että nuo mainitut kokoomuslaiset yhdistävät Suomen ja suomalaisuuden murhaamisen myös omaan seksielämäänsä, seksuaaliseen sadismiin.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 554
 • Liked: 102178
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1174 : 28.11.2020, 15:01:02 »
Yle Ykkösaamu Alexander Stubb 28.11.2020 (39 min)

Olipa taas journalismia.

Lainaus
Toimittaja Seija Vaaherkumpu
Länsimainen demokratia on uhatumpana Euroopassa kuin kertaakaan kylmän sodan jälkeen. Puola ja Unkari sanoutuvat irti oikeusvaltioperiaatteesta, ja Suomestakin kuuluu samoja äänenpainoja. Tänään puhumme muun muassa siitä, millaista elämä olisi, jos oikeusvaltio ei toimi.

Puola ja Unkari sanoutuivat irti EU:n komission ajamasta mielivaltaisesta oikeusvaltiomekanismista, jota käytettäisiin maiden taloudelliseen painostamiseen kostoksi siitä, että Puola ja Unkari vastustavat EU:n komission raivoisasti ajamaa turvapaikanhakijoiden pakkosijoitusta EU-maihin.

Lainaus
Alexander Stubb
Eli Venäjä ei välttämättä halua nähdä yhtenäistä, demokraattista ja avointa Eurooppaa.

Stubbille viiden pisteen kysymys: Haluaako pahantahtoinen Venäjä Eurooppaan vähintään miljoona turvapaikanhakijaa joka vuosi (kuten Soros ja EU:n komissio) vai nolla turvapaikanhakijaa (kuten Puola, Unkari ja Perussuomalaiset)? Mieti ihan rauhassa.

Lainaus
Alexander Stubb
Tässä muuten mielenkiintoinen alaviite Yhdysvaltojen vaaleihin tällä kertaa, niin [Venäjällä] näytti olevan huomattavasti vähemmän vaikutusta kuin viimeksi.

Ei ole osoitettu, että Venäjän toimilla olisi ollut vaikutusta Yhdysvaltojen vaaleihin edellisellä kerralla, mutta nyt siis vielä vähemmän.

Lainaus
Toimittaja Seija Vaaherkumpu
Mikä on oikeastaan oikeusvaltioperiaatteen lyhyt historia EU:ssa?

Alexander Stubb
Lyhyt historiahan on se, että sisällytimme Euroopan unionin sopimukseen ajatukset oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta vasta tuossa 1990-luvun lopulla, 2000-luvun alussa. Sehän lähti liikkeelle Itävallan tilanteesta, siitä, että oikeistopopulistinen puolue nousi hallitukseen, ja syntyi boikottitilanne.

En muistanutkaan tätä yhteyttä Itävallan edustajien idioottimaiseen kättelyboikottiin, mutta osuvasti "oikeusvaltioperiaatteessa" oli silloinkin oikeasti kyse kansallisvaltioiden demokraattiseen päätöksentekoon puuttumisesta, kun Itävallassa oli äänestetty väärin.

Lainaus
Alexander Stubb
Nyt kun olemme tilanteessa, jossa näitä [oikeusvaltioperiaatteita] aika räikeästikin rikotaan, vaikkapa lehdistönvapautta tai kokoontumisvapautta Unkarissa, niin nyt haetaan mekanismia, jolla voidaan tähän vaikuttaa.

Stubb on hyvä ja luettelee tapaukset, joissa Unkarin hallitus on rikkonut räikeästi oikeusvaltioperiaatetta rajoittamalla lehdistönvapautta tai kokoontumisvapautta Unkarissa. Ei nimittäin tule yhtään todistettua tapausta mieleen.

Lainaus
Toimittaja Seija Vaaherkumpu
Esimerkiksi Suomessa kansanedustaja Jani Mäkelä, perussuomalainen, on sanonut Twitterissä, että hän halveksii oikeusvaltiota. Minkälaista elämää ihan käytännössä elettäisiin, jos oikeusvaltio lakkaisi toimimasta?

Melkoinen limbo Ylen toimittajalta, ja mitä ilmeisimmin tarkoituksella.

Mäkelän twiitti "En kunnoita vaan halveksin" viittasi asiayhteydessään siihen, että oikeusvaltioperiaate ei toteudu, mikäli jotkut joutuvat varomaan sanojaan rangaistuksen pelossa, kun taas toisille sana on vapaa. Jopa Mäkelälle epätoivoisesti räksyttävä Uuninpankkopoika sisällytti blogiinsa Mäkelän tarkennuksen "En tietenkään [halveksu oikeusvaltiota], vaan kaksoisstandardia. Joillekin on nyt sallittua se, mikä ei toiselle ole. Ihmisiä ei kohdella tasapuolisesti, minkä pitäisi olla aivan perusasia oikeusvaltiossa.", mutta Ylen toimittaja ei ollut huomaavinaan sitä.

Lainaus
Alexander Stubb
En ota kantaa yksittäisten suomalaisten kansanedustajien näkemyksiin. Ne sallittakoon oikeusvaltiossa sananvapauden nimissä, jota ei pidä missään nimessä rajoittaa.

Mistä päästäänkin Charlie Hebdon islamistisen terrori-iskun muistokulkueessa pääministerinä marssineen Stubbin kaksinaamaisuuteen, kun hän puhuu ylistävästi oikeusvaltioon liitetystä sananvapaudesta, jota "ei pidä missään nimessä rajoittaa", vaikka samalla hyväksyy täysin Suomen muita maita kuten Ranskaa tiukemmat ja vuosi vuodelta tiukkenevat mielivaltaiset sananvapausrajoitukset ja -tuomiot, jotka eivät perustu lakimuutoksiin tai eduskunnan ilmaisemaan tahtoon. Kansanedustajien enemmistö oli taannoin sitä mieltä, että myös kansanedustajien sananvapautta on ehdottomasti rajoitettava, enkä kuullut vastalauseita Stubbilta.

Stubb myös ennusti, että Biden tulee "viemään demokratian maailmaan vähemmän väkivaltaisin keinoin kuin mitä Yhdysvallat on viime aikoina tehnyt", millä hän viittasi Trumpiin, jolla on kylläkin ollut ulkopolitiikassaan vähemmän väkivaltaiset keinot kuin edeltäjällään Obamalla.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 387
 • Liked: 27622
 • Apukeittiöpsykologi
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1175 : 28.11.2020, 15:02:48 »
Olisiko linkkiä videoon, missä Stubb haastattelee Hillarya? Tein yhden haun, mutten löytänyt. En toki väitä, että pystyisin sitä kokonaan katsomaan, mutta ehkä voisi vähän alusta aistia tunnelmia, molemmat toki äärimmäisen vastenmielisiä ihmisiä ja ihmiskunnan vihaajia..
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 448
 • Liked: 7165
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1176 : 28.11.2020, 15:27:19 »


Melkoinen limbo Ylen toimittajalta, ja mitä ilmeisimmin tarkoituksella.
Roope kaimani!


Älä liian herkästi tuomitse toimittajaa. Voihan olla, että hän ei ole yksinkertaisesti 

ymmärtänyt kokonaisuutta
.


Ja siihenhän on vaikea löytää tehokkaita lääkkeitä.
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 718
 • Liked: 17546
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1177 : 28.11.2020, 15:30:01 »
^^ Kun Seija on kiinnostunut "oikeusvaltioperiaatteesta" niin satun hieman tietämään mitä hän tarkoittaa.

- hän pystyy työpaikallaan, naapurustossaan ja kauppareissuillaan hymyilemään itsetyytyväisesti heikommin pärjääville ja tarvittaessa rähjäämään
- oman rivarin/OKT:n pihan on oltava paremmin leikattu, monumentaalisempi. Auton pihassa oltava suureellisempi tai pikantimpi kuin naapurin ämmällä.
- omien kakaroiden harrastukset oltava eksoottisempia ja tiedostavampia kuin muiden. Soittotunneilla on oltava vähintäin oboe ja lemmikkinä jokin hevonen. Urheiluna golf.
- omalla sometilillä on raportoitava omien ruokailuiden kattauksen suureellisuudesta.
- ja aivan erityisesti: oikeusvaltiossa on oltava puheissa ja kirjoituksissa samaa mieltä kuin mitä Seija itse julkisesti edustaa. Muuten oikeusvaltioperiaate vaarantuu.

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 405
 • Liked: 12358
 • ὕβρις, νέμεσις, και κριτική
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1178 : 28.11.2020, 20:35:21 »
^Sodassa typerys johtajana tapattaa joukkonsa tai vastaavaa, jolla taistelu tai koko sota hävitään. "Pahis" yleensä on kiinnostunut omasta menestyksestään, joten hän tapattaa mieluiten henkilökohtaiset vihollisensa ja hyödyttömät pyrkien voittavaan kaikin käytettävissäolevin keinoin, vaikka petoksella.

Stubb ja kokoomus ei tietenkään heille rahaa lypsävää lehmää tietentahtoen tyrehdytä. Vihervasemmisto hyväntahtoisen hölmön tavoin tappaa lypsävän lehmän ja itkee raadon vieressä.
“The greatest thrill is not to kill but to let live.”

James Oliver Curwood, The Grizzly King, 1916.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 501
 • Liked: 2128
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1179 : 29.11.2020, 07:28:43 »
Stubbihan ei ole ikinä ollut kiinnostunut sisäpolitiikasta, saati sitten osallistunut kunnallispolitiikkaan. Oli oikeastaan aika epätoivoista Kokoomukselta haaveilla espoolais-firenzeläisen ehdokkuudesta. Mitä sitten jos häntä ei olisikaan valittu pormestariksi? Olisiko ukko samantien siirtänyt osoitteensa taas Helsingistä Firenzeen, ja luopunut valtuustopaikasta?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 772
 • Liked: 38106
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1180 : 29.11.2020, 09:27:49 »
Stubb, Piha ja Vapaavuori ovat pahempia kuin Marin, Andersson, Saarikko ja Ohisalo.

Tällainen tietysti kuulostaa hullulta, mutta niin se vain on.

Tietoinen, johdonmukainen ja älyllinen pahuus on pahempaa kuin hyvää tarkoittava, hyysäävä hölmöys.

Kaikki mainitut siis kelvottomia, mutta luulen että nuo mainitut kokoomuslaiset yhdistävät Suomen ja suomalaisuuden murhaamisen myös omaan seksielämäänsä, seksuaaliseen sadismiin.
Sorry OT, mutta tästä minun on pakko olla vähän eri mieltä. Valitsen mieluummin johtajakseni älykkään pahan kuin tyhmän hyvän. Perustelen sen siten, että äärimmäisessä tilanteessa se älykäs pahis osaa todennäköisemmin kuitenkin toimia oikealla tavalla.

Esimerkkinä vaikkapa Suomeen kohdistuva välitön sodan uhka. Siis sellainen uhka, jossa myös älykäs pahis perheineen joutuisi vaaraan. Silloin hän todennäköisemmin johtaa valtiota paremmin kuin hyvää tarkoittava hölmö.
...

Minä haluan johtajaksi älykkään hyvän, nykyään meillä valitettavasti on edustava kokoelma tyhmiä pahoja ja älykkäitä pahoja johtajia.

Hyysärit ovat aina pahoja, vaikka äkkivilkaisulta näyttäisivät hyviltä, koska he valitsevat hyysättävänsä mm. rodun ja etnisyyden perusteella.

Harvassa ovat YLEISHYYSÄRIT, mutta silloin kun sellaisen ihmisen tapaa joka hyysää kaikkea ja kaikkia etnisyyteen, rotuun, sukupuoleen, uskontoon ja politiikkaan vilkaisematta, niin silloin on löytynyt harvinainen hyvä mutta tyhmä ihminen.
Nämä yleisemmät politiikan hyysärit ovat yksinkertaisesti pelkästään pahoja ihmisiä!

Hippo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 777
 • Liked: 1877
 • Bailando conmigo
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1181 : 29.11.2020, 09:49:57 »
Tähänkin taas, Kokoomus on puolueista pahin koska se onnistuu aina jallittamaan muuten kunnollisia ihmisiä äänestämään sitä. Tunnen valtavan joukon ihmisiä, jotka ovat arvomaailmaaltaan lähinnä persuja mutta äänestävät Kokoomusta, koska luulevat sen ajavan heidän lähellä persuja olevia arvojaan.

Toki tunnen myös stubbilaisia kokoomuslaisia mutta heitä on selvästi vähemmän, ainakin näillä kulmilla. Silti stubbilaisuus määrittelee puolueen linjan valtakunnanpolitiikassa.
русский военный корабль иди нахуй

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 927
 • Liked: 2382
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1182 : 29.11.2020, 12:58:29 »


Melkoinen limbo Ylen toimittajalta, ja mitä ilmeisimmin tarkoituksella.
Roope kaimani!


Älä liian herkästi tuomitse toimittajaa. Voihan olla, että hän ei ole yksinkertaisesti 

ymmärtänyt kokonaisuutta
.


Ja siihenhän on vaikea löytää tehokkaita lääkkeitä.
Vaaherkummun persuviha on kyllä ihan tarkoituksellista.

Kannattaa katsoa saman toimittajan Ykkösaamu Halla-ahon kanssa Yle Areenasta.pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 284
 • Liked: 8058
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1185 : 25.05.2021, 14:04:00 »
Stubb harmissaan Afganistanin bordellikohusta
Ulkoministeri Alexander Stubb selittää bordelliksi epäilllyn afganistanilaisvankilan rahoittamista valvonnan vaikeudella. YLE Uutiset kertoi eilen, että ulkoministeriön rahoittaman naisvankilan epäillään muuttuneen bordelliksi. Stubbin mukaan vankilan johto on erotettu ja Afganistanin vankiloiden rahoittaminen lopetettu.
7.5.2009

Suomen avustustyö Afganistanissa on saanut pahan kolhun. Pohjois-Afganistaniin valmistui ulkoministeriön rahoilla kaksi kuukautta sitten naisvankila, jonka piti parantaa vankien oloja.

Ulkoministeriö sai kuitenkin vihiä, ettei kaikki ole kunnossa, kun ministeriön työntekijöille oli tarjottu naisvankien prostituutio-palveluja.

Illalla Syyriasta tavoitettu ulkoministeri Alexander Stubb myöntää epäonnistumisen.

- Muutamat rahoitukset kehityspolitiikassa onnistuvat, ja toiset eivät sitten mene loppujen lopuksi putkeen. Tämä osio Afganistan-puolesta ei mennyt, Stubb sanoi.

Myös kehitysavusta vastaava ministeri Paavo Väyrynen tietää avustajansa mukaan tapauksesta, mutta Väyrynen kieltäytyi eilen kommentoimasta asiaa.
"Valvonta vaikeaa"

Stubb puolustelee vankilahankkeen ikävää käännettä Afganistanin oloilla.

- Afganistan on Afganistan ja rahoituksen valvonta on vaikeaa.

Suomi lopettaa prostituutioepäilyjen takia tuen Afganistanin vankiloille. Suomi on antanut Afganistaniin tänä vuonna 15 miljoonaa euroa, josta naisvankilan osuus oli 80 000 euroa.

Lähtöpassit on saanut myös naisvankilan johto, jonka on epäilty sekaantuneen prostituutioon.

- Tämä on erittäin valitettava tapaus, ja me olemme korjanneet sen mikä on pystytty, ministeri Stubb sanoo.
Epäily tuli yllätyksenä

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Pertti Salolaiselle prostituutioepäily tuli yllätyksenä. Hän pitää tietoja järkyttävinä.

Valiokunnan jäsen, YK-tehtävissä Afganistanissa toiminut kansanedustaja Pekka Haavisto (Vihr) puolestaan epäilee, että vankilahankkeen valvonnassa on ollut puutteita.

- Kyllähän tämä kertoo jotakin valvonnasta, ennen kaikkea Afganistanin omien viranomaisten, mutta varmasti myöskin Suomen, hän arvioi.

Haavisto sanoo, että tieto prostituutiosta ulkoministeriön rahoittamassa vankilassa on kolaus Suomelle.

- Projekti on kääntynyt päälaelleen, ja tullut tavallaan omaksi irvikuvakseen, hän pahoittelee.

Lähteet: YLE Uutiset / Antti Pilke
Lue myös:

Suomen rahoittamaa naisvankilaa epäillään bordelliksi
6.5.2009

https://yle.fi/uutiset/3-5248369

Suomen rahoittamaa naisvankilaa epäillään bordelliksi

Suomen ulkoministeriö selvittää, onko sen rakennuttamassa naisvankilassa Afganistanissa alettu harjoittaa naiskauppaa. Epäily on ulkoministeriölle kiusallinen, sillä Sheberghanin kaupungissa sijaitsevan vankilan tarkoitus oli auttaa vangittuja afgaaninaisia uuden elämän alkuun. Ulkoministeri Alexander Stubb myöntää, että vankilan rahoittaminen oli virhe.

Ulkoministeri Alexander Stubbin mukaan vankilan johto on erotettu ja Afganistanin vankiloiden rahoittaminen lopetettu.

Suomen rahoittama naisvankila avattiin Pohjois-Afganistanissa kaksi kuukautta sitten naistenpäivänä. Jo ennen virallisia avajaisia ulkoministeriö sai vihiä siitä, että vankilan vankeja kaupattaisiin miehille. Naisvankien prostituutiopalveluja tarjottiin myös ulkoministeriön projektitehtävissä olleille työntekijöille.

Suomi käynnisti kaikessa hiljaisuudessa selvitykset asiasta, myös Afganistanin oikeusministeriö on nyt mukana tutkimuksissa.

- On epäilyjä siitä, että vankilan johto on toiminnassa mukana, mutta tästä ei ole saatu varmuutta, koska selvitykset ovat edelleenkin kesken, kertoo lähetystöneuvos Rauli Suikkanen Aasian ja Oseanian yksiköstä ulkoministeriöstä.

Ulkoministeriön mukaan on myös mahdollista, että osa naisvangeista on vapaaehtoisesti suostunut prostituutioon huumeita vastaan.


Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1186 : 16.06.2021, 12:35:22 »

https://twitter.com/alexstubb/status/1404700748986859520

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1187 : 10.04.2022, 13:29:05 »
Hirvittää ajastuskin että tuosta irvistelevästä hyypiöstä tulisi presidentti mutta nyt kyllä haisee mätä  :silakka: kun tuo hiippari on koko ajan esillä antamassa lausuntoja.

Lainaus
X

Alexander Stubb arvioi: Suomi jättää Nato-hakemuksen toukokuussa ja siihen on hyvät syyt – "Mitä pystyisikään meille tekemään?"
Professori Alexander Stubb arvioi IL-erikoishaastattelussa, että Suomi jättää Nato-hakemuksen toukokuussa. ”En näe sitä mahdollisuutta, että Suomi ei liittyisi puolustusliittoon.”

X

– Isku synnytyssairaalaan Mariupolissa oli hirveä. Se on sama kuin joku pommittaisi Naistenklinikkaa ja Lastensairaalaa tai tuhoaisi Tampereen kaupungin. Kollektiiviseen muistiimme ovat palautuneet suomalaisten sotakokemukset, Stubb sanoo.

Puhumme ensin siitä, miksi Suomi on liittymässä puolustusliitto Natoon – ja siitä, miksi se on Stubbin, entisen pääministerin, mielestä välttämätöntä.

Suomi kiinnostaa maailmalla. Stubb on antanut viime viikkoina kymmeniä haastatteluita maailman seuratuimmille medioille.

X

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/11b8d65b-6aef-411c-ab3e-d71f7ea3b564

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 093
 • Liked: 10153
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1188 : 10.04.2022, 13:56:13 »
XUBBI voidaan hyvinkin asentaa cuckoomuksien presidenttiehdokkaaksi, tietysti siksi että se edustaa todella hyvin cuckoomuksen "arvoja" ja ennen kaikkea siksi ettei se voita. Kolmesta Suuresta on nyt yhden vuoro voittaa ja kun kannatus on reilu 10% niin 26% puolue on vaikea ohitettava.

kesKusta asettaa tietenkin ollireenin ehdokkaakseen onhan olli ollut tekemättä yhtään mitään eli kasvanut korkoa suamen euvostopannkin sivukonttorissa jo vuosia ja kaikki sen lukemattomat mokat ja virheet ovat nyt täysin puhtaaksipestyt.

Täällä maalla kalapuikkoviiksekkäät cuck-äänestelijät usein rouvvvineenkin, ja jopa kunnollispoliitikot, eivät onnistu peittelemään inhoaan XUBBIA kohtaan joten äänet menevät heille ainoalle mahdolliselle ehdokkaalle eli ollireenille joka on tietenkin aivan samanlainen globohåmå ja mädättäjä kuin XUBBIkin muttei kerrota tätä heille.

JOS ihana mannasariini suostuu ehdokkaaksi myönnän ennusteeni olevan väärä koska tietenkin kaikkien kannattama ja coronaryssät voittanut samariini voittaa vaalit niin pystyyn ettei niitä totta puhuen tarvitsisi edes järjestää. Demuilla ei ole yhtään  ketään muuta 2. kierroksen ehdokasta.

XUBBI siis kuninkaantekijä, ollireeni pressa.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 658
 • Liked: 253
 • Persulla on näin pitkä...
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1189 : 10.04.2022, 16:29:04 »
XUBBI voidaan hyvinkin asentaa cuckoomuksien presidenttiehdokkaaksi, tietysti siksi että se edustaa todella hyvin cuckoomuksen "arvoja" ja ennen kaikkea siksi ettei se voita. Kolmesta Suuresta on nyt yhden vuoro voittaa ja kun kannatus on reilu 10% niin 26% puolue on vaikea ohitettava.

kesKusta asettaa tietenkin ollireenin ehdokkaakseen onhan olli ollut tekemättä yhtään mitään eli kasvanut korkoa suamen euvostopannkin sivukonttorissa jo vuosia ja kaikki sen lukemattomat mokat ja virheet ovat nyt täysin puhtaaksipestyt.

Täällä maalla kalapuikkoviiksekkäät cuck-äänestelijät usein rouvvvineenkin, ja jopa kunnollispoliitikot, eivät onnistu peittelemään inhoaan XUBBIA kohtaan joten äänet menevät heille ainoalle mahdolliselle ehdokkaalle eli ollireenille joka on tietenkin aivan samanlainen globohåmå ja mädättäjä kuin XUBBIkin muttei kerrota tätä heille.


JOS ihana mannasariini suostuu ehdokkaaksi myönnän ennusteeni olevan väärä koska tietenkin kaikkien kannattama ja coronaryssät voittanut samariini voittaa vaalit niin pystyyn ettei niitä totta puhuen tarvitsisi edes järjestää. Demuilla ei ole yhtään  ketään muuta 2. kierroksen ehdokasta.

XUBBI siis kuninkaantekijä, ollireeni pressa.

Niin että mitään oikeaa kritiikkiä ei sitten Stubbia kohtaan löytynyt?  :facepalm: Ollaan kuitenkin Suomen johtavalla poliittisella keskustelupalstalla, vai miten tämän Homman kuvaus menikään.  ;D


Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1191 : 22.04.2022, 13:29:50 »
Kyllä haisee mätä  :silakka: kun tuo Stubbi esiintyy asiantuntijana joka puolella.


https://twitter.com/CaisaLinea/status/1517448223236964354

Lainaus

Finland's former prime minister
@alexstubb
 has for Dagbladet taken a look in the crystal ball to predict Europe's future and the chance for Finnish NATO membership. He admits to having mistaken Putin, and believes Russia is on its way to becoming a kind of big North Korea.


Pelkkä linkki koska ei siellä mitään järjellistä luettavaa ole.

https://www.dagbladet.no/nyheter/europa-splittet-i-to/75900540

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1192 : 28.04.2022, 22:42:06 »
Ihmetyttää tuo Stubbin pakotus, uskomaton määrä on tänäänkin ollut tweettejä joissä tuo jäbä esitetään jonain asiantuntijana.


https://twitter.com/Channel4News/status/1519760865582477312


https://twitter.com/mulvanypeopleb1/status/1519748709340356611


https://twitter.com/AdamsFantasy/status/1519724515592491010

https://twitter.com/search?q=Alexander%20Stubb&src=typed_query&f=live

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 787
 • Liked: 44534
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1193 : 29.04.2022, 09:08:28 »
Tuollaiset:
Lainaus
Ch4 news Alexander Stubb laughed at the question would Russia intensify its military actions. He said how could they ramp up when they have failed spectacularly already, the media are trying to reengage a tired public. I wonder who benefits from a continued conflict.
jutut ovat perinteisesti sattuneet omaan nilkkaan.

Hahaa. Venäjäkö hyökkäisi Suomeen tai laajentaisi operaatiotaan.... Salli minun nau


-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Hippo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 777
 • Liked: 1877
 • Bailando conmigo
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1194 : 29.04.2022, 09:13:56 »
Ihmetyttää tuo Stubbin pakotus, uskomaton määrä on tänäänkin ollut tweettejä joissä tuo jäbä esitetään jonain asiantuntijana

Alkaako Sekoomuksen presidenttipeli tästä?
русский военный корабль иди нахуй

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 624
 • Liked: 6442
 • Mukavan oloinen ja miellyttäväkäytöksinen
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1195 : 29.04.2022, 09:24:49 »
Alkaako Sekoomuksen presidenttipeli tästä?

Sitähän tämä on. Caj-Göran on saanut olla aika rauhassa päivänpolitiikalta muutaman vuoden ja on saanut hipihiljaa sometellen nousta valtiohenkilön statukseen.

Toisaalta, ketä muuta voisivat edes kehdata esittää tuohon virkaan.  :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”Valtio takaa ja pankit jakaa." - Mika Lintilä 9.10.2021

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo 2021

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 554
 • Liked: 102178
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1196 : 29.04.2022, 09:36:05 »
Ihmetyttää tuo Stubbin pakotus, uskomaton määrä on tänäänkin ollut tweettejä joissä tuo jäbä esitetään jonain asiantuntijana.

Ulkomaiset mediat näkevät Suomen edelleen usein Ruotsin median kautta, joka taas tarkastelee Suomea suomenruotsalaisen median kautta (vrt. PS:n demonisoiminen Ruotsissa kymmenisen vuotta sitten).

Ruotsissa Suomea ovat Ukrainan sodassa edustaneet asiantuntijakommentaattoreina vanhat tuttunsa Alexander Stubb ja Ville Niinistö.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 444
 • Liked: 37363
 • Ego sum Spartacus
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1197 : 29.04.2022, 09:39:02 »
Se täytyy Stubbin kunniaksi sanoa että hän osaa esiintyä ja puhua p_skaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi (omasta mielestäni hieman oudolla ääntämyksellä) ja kai joillain muillakin kielillä. Jos pitäisi niin sanotusti valita koleran ja ruton välillä olisi parempi että Stubb on presidentti kuin pääministeri.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 798
 • Liked: 12556
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1198 : 29.04.2022, 09:40:17 »
Eikös Alex ole vähän kuin Suomen Justin Trudeau? Tytöt ainakin tykkää.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 968
 • Liked: 10506
Vs: Alexander Stubb Keskusteluketju
« Vastaus #1199 : 29.04.2022, 09:59:02 »
Alkaako Sekoomuksen presidenttipeli tästä?

Sitähän tämä on. Caj-Göran on saanut olla aika rauhassa päivänpolitiikalta muutaman vuoden ja on saanut hipihiljaa sometellen nousta valtiohenkilön statukseen.

Toisaalta, ketä muuta voisivat edes kehdata esittää tuohon virkaan.  :facepalm:

Valitettavasti hänellä on varsin hyvät chanssit onnistua.  Todennäköinen kolmen kärki (ei järjestyksessä):  Stubb, Rehn, Haavisto. Tiukan kisan vuoksi muiden puolueiden ja niiden kannattajien pitää harkita tarkkaan, tukeako jotain näistä jo ensi kierroksella. Veikkaan, että Haavisto pääsee joka tapauksessa toiselle kierrokselle, joten häntä vierastavien on kenties valittava jo ensi kierroksella, kannattaako Stubbia vai Rehniä.  Rutto ja kolera?

Tagit: alexander stubb