Kirjoittaja Aihe: 2011-05-20 Kommentti.fi: ”Narun jatkoksi vaan” - Näin digirasistit muuttivat Su  (Luettu 26033 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 500
 • Liked: 83853
Ruotsissa toimittajille ja poliitikoille on kunnia-asia olla yhteisessä rintamassa "rasisteja" vastaan estämässä vaaleilla valittujen "epädemokraattien" kaikki poliittinen vaikuttaminen. Tai ei ehkä välttämättä kunnia-asia, mutta mitään muuta vaihtoehtoa ei käytännössä ole. Heikka ja vihreiden Ville Niinistö ovat lausuneet haluavansa tällaisen Ruotsin kaltaisen "keskustelun" Suomeenkin.

Heikalla on kyllä missio, mutta se ei ole ollut maahanmuutosta keskustelu, vaan keskustelu keskustelusta sekä nimittely ja leimaaminen. Tai onhan Heikka joskus ohimennen myös argumentoinut: sotalapset, Paulig, Pohjois-Korea ja orjalaivojen terva. Että näin.

Satakunnan Kansa/Taneli Heikka: Kirjoitus uppoavasta Suomesta 19.3.2010
Aamulehti/Taneli Heikka: Politiikan vihikoirien lauma on liikkeellä 20.8.2010
Taneli Heikka: Näin puolueet valmistautuvat vaalipetokseen maahanmuutossa - jälkimiete Pressiklubista 26.9.2010
Vihreä Lanka/Taneli Heikka: Persun syleily 7.3.2011
« Viimeksi muokattu: 21.05.2011, 10:54:42 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20119
Lainaus
Ällistyttävää kyllä, menetelmä toimi. Tämä ei ole hienostunutta keskustelua, mutta se ei ole sen tarkoituskaan. Sen tarkoitus on agitointi, kiihotus. Ulkopuoliselle syntyy vaikutelma, että aggression vastapuoli, suuri mokutusoperaatio, todellakin on olemassa jossain. Sen täytyy olla. Muuten siitä ei puhuttaisi näin paljon. Tarkoituksena on herättää huomio, haastaa riitaa ja jatkaa keskustelua. Kommenttiketjut pitenevät ja pitenevät. Joukossa on myös oikeita faktoja, jotka luovat vaikutelmaa uskottavuudesta.

Tarkoittaako Heikka, että mokutusoperaatiota ei ole olemassa?


Minusta hän ilmiselvästi tarkoittaa, että mokutusoperaatiota ei ole olemassa, vaikka esimerkiksi Yleisradiossa se on jopa yksi koko yhtiön ohjelmatuotannon perusarvo. Heikka ei näe todellisuutta sellaisena kuin se on.

Toisaalta Heikka vaikuttaa masentuneelta; hän ei usko enää siihen, että mokutus voittaa, kun tutkijatkin ovat luovuttaneet aseensa ja menneet kotiin vapisemaan.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2011, 11:21:07 kirjoittanut M »
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Batman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 448
 • Liked: 2
 • Mitäs me viittaritarit
Kansalaiset ovat ainakin saaneet kipeästi kaipaamansa keskustelukanavan.

Näyttää olevan oikein supersuosittu nettifoorumi, tästä ilosta kannattaa muutama veroeuro maksaakin. No, sehän on niin vähän, onhan meillä varaa. Retorinen kysymys: Montakos miljoona euroa Homma ry saa opetusministeriöltä kansalaiskeskustelun pyörittämisestä?

Nuorisotutkimusseura järjestää näköjään myös seminaaritoimintaa http://goodmood.fi/nuorisotutkimus/index.php?videoId=30642982 , videosta päätellen nekin kärsivät valtavasta yleisöryntäyksestä.
"Tällaiset puheet eivät ansaitse sanavapautta"
- Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske

Mielipide on kuin persreikä; jokaisella on omansa.
 http://www.youtube.com/watch?v=NrmPehlHK3w&feature=related

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 97
Lainaus
Maahanmuuttajien vastustajien keskeisiä saavutuksia on, että rasismia ei enää kutsuta rasismiksi.

Jos rasismilla tarkoitetaan maahanmuuton kritisointia ja rajoittamista, niin se on hieno saavutus. Pikemminkin voisi sanoa, että maahanmuuttoa kannattavat ovat syyllisiä siihen, että enää ei tiedetä, mitä rasismi tarkalleen ottaen tarkoittaa.

Husein Muhammed:
Lainaus
En luonnollisesti hyväksy väkivaltaa, oli motiivina rasismi tai ei. Mutta vain rasistiset rikokset kannattaa pitää rasismina. Jos kaikki maahanmuuttajien kokemat ongelmat - myös samat ongelmat kuin valtaväestön edustajilla, kuten satunnainen joutuminen satunnaisen ohikulkijan pahoinpitelemäksi - pidetään aina todisteena rasismista, kärsii rasismi inflaatiosta: kun kaikkea ryhdytään pitämään rasismina, mikään ei sitten oikeastaan ole rasismia!

Lähde

Anne Moilanen:
Lainaus
Halla-ahojen ja muiden perussuomalaisia arvoja kannattavien jurpojen ansiosta suomen kieleen on myös pesiytynyt harhaanjohtava kummajaistermi, maahanmuuttokriittisyys, jolla ei tarkoiteta mitään muuta kuin vanhaa kunnon rasistia. Rasisti on rasisti, vaikka voissa paistaisi.

Lähde

Rasismi
Minna Minkkinen: Voimme oppia toisten virheistä

Lainaus
Kahden prosentin maahanmuuttajaväestö ja sen hallitsematon laajeneminen uhkasi 98 prosentin suomalaista enemmistöä

Muista Taneli aina tarkistaa tilastoista ulkomailla syntyneiden ja vieraskielisten oikea määrä, joka on yli neljä prosenttia.

Lisätietoa
”tulee kolme Romanian romania”

Suomesta puuttuu kunnollinen vastavoima maahanmuuttoa kritisoivia vastaan.
Kuka pelkää mustaa miestä?
Aamulehden toimittajista 37 % Vihreitä
Miten otetaan muut nettifoorumit haltuun?
Thors: Maahanmuuttokriitikot kansainvälisesti verkottuneita

Taneli Heikan Twitteri
« Viimeksi muokattu: 04.06.2011, 09:31:48 kirjoittanut Nauris »

PMH

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 016
 • Liked: 26
Lainaus
2011-05-20 Kommentti.fi: Taneli Heikka: ”Narun jatkoksi vaan” - Näin digirasistit muuttivat Suomen
.
.
.

Tämän kommentti.fi:n taustavoimana näyttää olevan Nuorisotutkimusseura ry, joka saa rahoituksensa... ei sunkaan vain veronmaksajilta eli äänestäjiltä poliittisen prosessin tuloksena. Äänestäjien rahoilla pyritään siis muokkaamaan yleistä mielipidettä siten, että äänestäjät suhtautuisivat jatkossakin myötämielisesti Nuorisotutkimusseuran tavoitteisiin ja olisivat valmiit tukemaan sitä (rahallisesti). Piiri pieni pyörii...

Älä nyt viitsi olla noin suorapuheinen, pahoitat vain tanelin mielen. Ei tälläisistä asioista saa ääneen puhua, saati sitten kirjoittaa nettiin. Suomessa-han ei ole korruptiota...eihän ja mikään intressiryhmä ei hyödy humanitäärisestä maahanmuutosta...muuta kuin hyvän mielen hädänalaisten hyväksikäyöstäauttamisesta? :facepalm:
Vittuile vielä kun voit vaikuttaa
"Sosiaalisen median syöpä(läinen)
PerusSuomlainen

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Heikkakin on näemmä vaipunut rasismin hyökyaalto - Suomen Sisu -salaliittopsykoosiin. On mielestäni kohtuutonta odottaa, että tällaisia henkilöitä, joiden realiteettitestaus on häiriintynyt ja jotka toimivat vääristyneen todellisuudentajunsa mukaisesti, pidettäisiin vakavasti otettavina toimijoina saati keskustelun osapuolina. Pikemminkin kyseisellä fraasilla on yleensä kirjoitettu MT1-lähete tarkkailuun ottamista varten.

On täysin päivänselvää, että Suomen Sisu ei käytä Heikan kuvaamaa valtaa tai organisointivoimaa, halusivat he näin olevan tai ei.

Lyönpä osake- ja johdannaissalkkuni vetoa, että jos joku kommentoisi etnisesti suomalaisesta HIV-positiivisesta alaikäisen raiskaajasta, että "narun jatkoksi vain", Heikalla ei olisi asiasta nokan koputtamista. Mutta nyt on. Koska vähemmistö. Koska sorto. Koska orjalaivojen terva. Koska velka.

Sinänsä minulle sopii aivan valtavan hyvin, että "verorahoilla koulutetut ammattimaiset argumentoijat" pistävät tässä keskustelussa parastaan. Mutta Taneli hyvä, tämä on jo nähty ja koettu. Sosiaaliperustainen maahanmuutto on suomalaisen veronmaksajan ja yhteiskunnan näkökulmasta, kvantitatiivisilla mittareilla arvioituna niin kertakaikkisen kelvoton tuote, että sen puolesta markkinoitaessa ainoa asia, joka jää lopulta jäljelle, on moralisointi, nyyhkyfaktori. Ja tietysti metakeskustelu, jossa mm. sinä Taneli olet aivan erityisesti kunnostautunut.

Tämän moraalisen argumentin arvoa vs. muut argumentit halutaan siis testauttaa vaaleissa, demokraattisessa päätöksenteossa. Tästä asiasta maahanmuuttokriittisessä liikkeessä on kysymys.

Heikan ja hänen kaltaistensa tuntuu olevan mahdotonta käsittää, että toisen maailmansodan ja kolonialismin syyllistämispääoma ja moralisointivipu on kulutettu loppuun. En koe oletusarvoisesti olevani minkäänlaisessa velassa kolmannelle maailmalle tai vastaavalle '68-ideologioiden uhriushierarkiassa korkealla sijaitsevalle taholle mistään. En niin eurosentin killinkiä.

Taneli, olen pahoillani, mutta Kumbajat on nyt rämpytelty ja We Shall Overcomet ulistu. Tilanne on normalisoitumassa, ollaan palaamassa tältäkin osin reaalipolitiikkaan, todellisuushakuiseen ja todellisuudesta ohjautuvaan (vs. ideologiseen) politiikaan.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2011, 12:10:39 kirjoittanut gloaming »
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10914
Tämä oli hyvin mielenkiintoinen pläjäys Heikalta. Jo avaus vakuutti: HIV-raiskaajan toivottaminen narun jatkoksi on rasismia ja maahanmuuttokysymyksen loppuratkaisukin (mikä hitto?) roikkuu ilmassa. Siitä sai kivan otsikonkin "nyt ne haluavat jo lynkata pakolaiset" -hengessä. Toisin kuin Heikka esittää, kyseisellä puuskahduksella ei ole välttämättä mitään tekemistä oman käden oikeudenkaan kanssa. Kyllä minäkin näkisin alaikäisen tytön HIV-raiskaajan mieluusti narun jatkona, mutta en käytännössä toivo niin tapahtuvan, koska siihen liittyy ongelmia, joista suurin on väärän tuomion mahdollisuus.

Heikka puhuu salaliittoteorioista, joita ei ole. On eri asia uskoa, että jokin hyysärijengi toimii kollektiivisesti kohti tiettyä päämäärää, koska he hyötyvät siitä taloudellisesti ja koska he nyt vain tykkäävät hyysätä. Onko esim. yrittäjillä suuri salaliitto, jos he katsovat, että yrittäjien asemaa pitäisi edistää ja on myös olemassa ihmisiä ja järjestöjä, jotka tätä tavoitetta ajavat? Saman henkisten ihmisten pyrkiminen kohti omaksi kokemaansa päämäärää ei ole salaliitto. Sen sijaan Heikan itsensä suhtautuminen maahanmuuttokriitikoihin täyttää salaliittoteorisoinnin vaatimukset. Hänen mielestään toimintaa on valmisteltu huolella ja toteutettu systemaattisesti. Miksei kukaan kertonut minulle?!!

Minä olen vuosia kirjoitellut blogeihin ja keskustelupalstoille aiheesta. Koko tämän ajan olinkin vain hommalaisten masinoinnin pelinappula ja systemaattisen koneiston osa! Miksei kukaan kertonut minulle?!1! Ja vielä pahempaa, viestien määrästä päätellen taidan itsekin olla hommalainen!! Jumprahuiti! Minua on koijattu! Koijasin itsekin itseäni. Se on jo salaista, kun on itse junailemassa asiaa tietämättä edes junailevansa sitä. Kukaan ei kertonut minulle tästä suuresta hyvin organisoituneesta suunnitelmasta, jota toteutin vuosia kuvitellen vain ihan itse vapaaehtoisesti kirjoittelevani tärkeäksi kokemastani aiheesta.

« Viimeksi muokattu: 21.05.2011, 12:05:29 kirjoittanut elven archer »

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10914
On täysin päivänselvää, että Suomen Sisu ei käytä Heikan kuvaamaa valtaa tai organisointivoimaa, halusivat he näin olevan tai ei.
60 prosenttia kansasta kannattaa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Kaikki faktat maahanmuuton hyöty/haitta-suhteessa ovat kriitikoilla. Mutta tästä huolimatta salaliittohan sen pitää olla, jos ihmiset ajattelevat järkevästi ja loogisesti tiedon ohjaamina, joka sitten taas heijastuu keskustelupalstoilla siinä, että niin moni kirjoittaa järkevän päättelynsä toisten nähtäville. Täytyy olla suuri salaliitto, että ihmiset kokevat tarpeelliseksi avata suutaan päästääkseen järjen ääntä ulos. :facepalm:

Lainaus
Heikan ja hänen kaltaistensa tuntuu olevan mahdotonta käsittää, että toisen maailmansodan ja kolonialismin syyllistämispooli ja moralisointivipu on kulutettu loppuun. En koe oletusarvoisesti olevani minkäänlaisessa velassa kolmannelle maailmalle tai vastaavalle '68-ideologioiden uhriushierarkiassa korkealla sijaitsevalle taholle mistään. En niin eurosentin killinkiä.
Lisäksi Heikan kaltaiset eivät myös tajua, että Suomi on itsekin ollut kolonialismin uhri. Kyllä meiltä on historiamme saatossa enemmän viety suurvaltojen taholta kuin tuotu. On niin kamalaa, että Britannia miehitti jotain Afrikan maata ja rakensi sinne hallintoa. On niin ihqua, että Ruotsi tai Venäjä miehitti Suomea ja rakensi tänne hallintoa. Hitto! Sehän on kuulemma meidän sivistyksemme ainoa syy, muuten olisimme kuulemma metsäläisiä edelleen. Sama ei kuitenkaan toimi esim. Afrikan maiden suhteen, jotka ovat köyhiä rikkaista luonnonvaroistaan huolimatta edelleen vain siirtomaavaltojen muinaisen hallinnan takia. Sadoissa vuosissakaan asia ei korjaannu, kun vertailun vuoksi suomalaiset maksoivat hurjat sotakorvaukset vain muutama vuosikymmenen sitten ja ovat silti yksi maailman kehittyneimmistä maista nyt.

Euroopassa ei tällä hetkellä nouse äärioikeisto, vaan lähinnä järki. Ihmiset kieltäytyvät maksamasta esi-isiensä velkaa. Etenkin, kun meidän suomalaisten esi-isät eivät orjuuttaneet ketään. He eivät ryöstäneet kenenkään maita ja rikkauksia. Päinvastoin, meitä ryöstettiin. Me suomalaiset emme ole kenellekään velkaa, mitä nyt valtionvelka on miljardeja, jota mieluusti maksaisimme takaisin sen sijaan, että velaksi (eli toisten rahoilla) ruokkisimme kolmannen maailman elintasopakolaisia täällä.

Heikan pitäisi myös tutustua kollektiivisen älykkyyden käsitteeseen. Internet muodostaa massiivisen älykkyyden kasaantuman. Mitä useampi ihminen kerääntyy yhteen, sen todennäköisemmin oikea näkemys ja ratkaisu asioista löytyy (Heikan kaltaisia ärsyttävästi tämän mahdollistaa vain anonyymi keskustelu, jossa vain argumentit voivat ohjata mielipiteen muodostusta). Sen takia vähitellen keskustelupalstat nuivistuvat. Kollektiivinen älykkyys ohjaa näkemystä oikeaan suuntaan avointen keskustelupalstojen tapauksessa.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2011, 12:33:27 kirjoittanut elven archer »

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Euroopassa ei tällä hetkellä nouse äärioikeisto, vaan lähinnä järki.

Itse asiassa on niin, että oikeastaan vain äärioikeisto (tarkoitan siis sitä ihan oikeaa äärioikeistoa, en "sosiaaliperustaisen maahanmuuton kritisointi -> äärioikeisto" -tyyppistä "äärioikeistoa") pystyy ideologisvetoisella mesoamisellaan estämään orastavan järkiintymiskauden. Tältäkin osin kaikilla on syytä toivoa äärioikeiston epäonnistumista.

Lainaus
Heikan pitäisi myös tutustua kollektiivisen älykkyyden käsitteeseen. Internet muodostaa massiivisen älykkyyden kasaantuman. Mitä useampi ihminen kerääntyy yhteen, sen todennäköisemmin oikea näkemys ja ratkaisu asioista löytyy (Heikan kaltaisia ärsyttävästi tämän mahdollistaa vain anonyymi keskustelu, jossa vain argumentit voivat ohjata mielipiteen muodostusta).

Anonymiteetin tärkein merkitys on, että siirtää kaikki keskustelijat samalle viivalle. Aiemmalle keskustelulle tyypillinen asemaan ja koulutukseen vetoaminen käy mahdottomaksi, jäljelle jää vain itse ajattelu ja teksti, jonka on puhuttava puolestaan.
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2765
Lainaus
Ällistyttävää kyllä, menetelmä toimi. Tämä ei ole hienostunutta keskustelua, mutta se ei ole sen tarkoituskaan. Sen tarkoitus on agitointi, kiihotus. Ulkopuoliselle syntyy vaikutelma, että aggression vastapuoli, suuri mokutusoperaatio, todellakin on olemassa jossain. Sen täytyy olla. Muuten siitä ei puhuttaisi näin paljon. Tarkoituksena on herättää huomio, haastaa riitaa ja jatkaa keskustelua. Kommenttiketjut pitenevät ja pitenevät. Joukossa on myös oikeita faktoja, jotka luovat vaikutelmaa uskottavuudesta.

Tarkoittaako Heikka, että mokutusoperaatiota ei ole olemassa?


Ei tarkoita. Hänhän toteaa toisaalla:
Lainaus
Kukkahattutätien bisnekset saattavat olla olemassa. Ehkä rukouskutsut todellakin kaikuvat tuomiokirkon tornista 2200-luvulla.

Selvästikin Heikan ajatus on, että islamisaatio ja kukkahattutätien bisnekset voivat hyvinkin olla todellisuutta, mutta se pitää vain hyväksyä, eikä yrittää vastustaa esimerkiksi tyttöjen ympärileikkauksia tai naisten kivittämistä kuoliaaksi. Heikan tavoite on, että Suomen kansa alistuu täydellisesti ja luopuu yrityksistä säilyttää omat tavat ja kulttuuri.
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10914
Mokutusoperaatio on olemassa, mutta se ei ole mikään salaliitto. Salaliitto on ovela kulisseissa tapahtuva juoni, jolla pyritään ohjailemaan tapahtumia. Mokutus on pääosin vain tietyn ideologian omaavien ja monien rahallisesti siitä hyötyvien toimintaa. Ei ole mitään kulisseissa lymyilevää toimijaa tai niiden yhteenliittymää, joka ohjailee monikulttuurisuusprojektipäällikköjä ja monikulttuurisen innovointi- ja värinätutkimuslaitoksen professoreja tai median taneleita. Normaalia poliittista kulissien takaista kähmintää ei tietenkään tässä huomioida, sitä nyt on aina vähän kaikkeen liittyen. Mokuttajat ovat itsehakeutuvia ohjuksia, kuten me olemme itsehakeutuvia torjuntaohjuksia.

ElenaDaylights

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 278
 • Liked: 326
Ymmärrettävää, että Taneli on järkyttynyt toisinajattelevien kanavasta sillä sen syntyminen ei pitänyt olla mahdollista yhdelläkään mittarilla mitattuna.

Mokutusoperaatio on olemassa ilman foliohattuilua. Sen viimeistään todistavat intellektuellien ja median reaktiot viimeisten vuosien ajalta.
hei punakommarit, minkä kenttäoikeuden päätöksellä? mehän ollaan metsässä!

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1052
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
Mokutusoperaatio on olemassa ilman foliohattuilua.

"Operaatio" on ehkä suunnitelmallisuudessaan hieman harhaanjohtava sana. Kyseessä on ideologinen megatrendi ja sen poliittiset ilmentymät. Ei siis mikään kehityksellinen tai historiallinen väistämättömyys, kuten tämän trendin ideologiaan sitoutuneet asian yleensä esittävät.

Ideologinen valinta.
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 117
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Kirjoitus

Hyvänen aika! Ei ole juuri huomauttamisen varaa tai lisättävää. Se oli pitkälti siinä.

Lisäys: FAQ, mitä gloaming sanoi, sinne
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Uljanov

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 300
 • Liked: 16
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Heikan tajunta liitelee aina vain oudommissa ulottuvuuksissa. Heikan maailma on mielenkiintoisempi kuin meidän muiden.

KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 586
 • Liked: 3418
Heikan tajunta liitelee aina vain oudommissa ulottuvuuksissa. Heikan maailma on mielenkiintoisempi kuin meidän muiden.

En tiedä miksi Heikka sai kenkää/"erosi" Alma Mediasta, mutta kyllähän nykyiset provosoivat kirjoitukset ja kyhäelmät ovat osoitus siitä, että ehkä Heikka kannattaisi jättää rauhaan.

Minä ainakin henkilökohtaisesti irtisanoudun Heikan kirjoituksien arvostelusta ainakin seuraavaksi vuodeksi.
What would Gösta Sundqvist do?

flammee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 735
 • Liked: 745
Noo, jos journalisti haluaa mukaan sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan keskusteluun vaikuttaakseen asioihin niin eikun Hommafoorumin haastatteluun. ;)

John Bircher

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 558
 • Liked: 3
 • Konservatiivinen libertarianisti
Mitä jos kannattaa sitä että hiv-positiivinen raiskaaja laitetaan narun jatkoksi rodusta huolimatta? Onko se sitten rasismia... koko ihmiskuntaa vastaan?
“Kaikilla ihmisillä on sama oikeus vapauteen, ja valtion tulee kohdella kaikkia samoin.” -Antti Chydenius

www.jbs.org

keino8

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 48
 • Liked: 0
Tämä(kään) jälkeen on aika turha toivoa sitä, että tässä maassa voitaisiin kovinkaan lähitulevaisuudessa käydä asiallista maahanmuuttokeskustelua.

Kansa on jakautunut ja vuoden 1918 toisinto alkaa koputella kansakunnan ovien takana. Syylliset löytyvät tuota agendaa pää edellä puuhun hakkaavien ihmisten joukosta.

Niin, mikä se olikaan se laitos, joka viime kädessä turvaa ja ehkäisee kriisejä ja keitä siihen porukkaan kuuluu? Aivanko sillä olisi jotain yhteistä stereotypisoidun ääripersuäänestäjän kanssa.. Ainakin ikä passaa.. ja sukupuoli sopii.. osaa käsitellä asetta

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Valaiskaa mua

Voiko kukkahatut tehdä toisen vallankumouksen muuten kuin perseellään?

Edellisellä (1990-) kerralla arvoliberalismi lähetettiin meille ekopakkauksessa ja vieläkin kadun harharetkeäni..
 

BeerBelly

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 725
 • Liked: 675
 • Uimaopetus peruttu
Lainaus
”Narun jatkoksi vaan”. Lause on melko tyypillinen esimerkki maahanmuuttajia vastustavasta retoriikasta, joka on yleistynyt suomalaisilla internet-keskustelupalstoilla.

Ylläoleva on melko tyypillinen esimerkki Heikan ja muiden kulttuurimarxistien valehtelusta. Kyseessä on äärimmäinen mielipide, joka on esitetty poikkeuksellisen törkeän teon yhteydessä.

Lainaus
Natsistisia analogioita tai suoranaisia ihanteita maahanmuuttokriitikoiden kirjoituksissa esiintyy varsin paljon.

Joo, Himmler oli suuri islam-fani aivan kuten me kaikki täällä...
Unkari FTW

Kyborg

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 535
 • Liked: 110
 • Finnjävel
Sinänsä minulle sopii aivan valtavan hyvin, että "verorahoilla koulutetut ammattimaiset argumentoijat" pistävät tässä keskustelussa parastaan. Mutta Taneli hyvä, tämä on jo nähty ja koettu. Sosiaaliperustainen maahanmuutto on suomalaisen veronmaksajan ja yhteiskunnan näkökulmasta, kvantitatiivisilla mittareilla arvioituna niin kertakaikkisen kelvoton tuote, että sen puolesta markkinoitaessa ainoa asia, joka jää lopulta jäljelle, on moralisointi, nyyhkyfaktori.

Taisit kuitata nimiisi viikon mietelauseen. Onnittelut  ;D
Tilanne ei taida olla yhtään lupaavampi kvalitatiivisestakaan näkökulmasta tarkasteltuna. Korjatkaa toki arvon ystävät jos olen metsässä.
"Samaan aikaan kun maamme koulutetuimmille ihmisille ei ole töitä, joku älypää pitää rasismina sitä, ettei niitä löydy afrikkalaisille koneinsinööreille, jotka ovat hukanneet paperinsa ja lukutaitonsa."

- Nim. Professori

Nanfung

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 062
 • Liked: 550
Ei tässä ole kyse määrästä, vaan vaatimuksista, asenteesta. Tuo 2 % voi olla ja onkin hyvin vaativa, äänekäs, oikeutensa tunteva ja usein jopa röyhkeä vähemmistö, jolle on vakuutettu heidän olevan syrjittyjä ja kohtaavan rasismia joka askeleella. Se onkin mennyt loistavasti perille, kuten tiedämme itse jokapäiväisestä elämästämme.


Tämä on silkkaa edistystä, koska nyt 5% vähemmistö ei tunne oloaan yksinäiseksi ja syrjityksi, kun ovat saaneet seurakseen samanhenkisen 2% vähemmistön?
Suomen kielen sanoissa on pasaatituulen lempeää voimaa ja laulettuna se soi, kuin parhaiten viritetty Stradivarius.

jupeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 962
 • Liked: 0
Lainaus elven argher:
"Ei ole mitään kulisseissa lymyilevää toimijaa tai niiden yhteenliittymää, joka ohjailee monikulttuurisuusprojektipäällikköjä ja monikulttuurisen innovointi- ja värinätutkimuslaitoksen professoreja tai median taneleita."

Tässä asiassa olen eri mieltä. Vuosien varrella saamani käsityksen mukaan kaikkinainen mokutuksen puolesta puhuva propaganda on järjestäytynyttä toimintaa yhteiskuntamme päättäviin asemiin monipuolisesti itsensä ujuttaneen omia hallintopoliittisia etuja ajavan kielipoliittisen ryhmittymän ( eliitin) toimesta, joiden etua hallitsematon mokutuspolitiikka ajaa.
Olisi hyvä saada oma ketju asialle, mutta taitaa olla liian arkaluontoinen???

Ohjuksista puheen ollen seuraavassa erään filmin viimeisten minuuttien kohdan ohjuskohtaus. Putte Possu on tehty v. 40 ja siinä on kaikki ainekset Taneli Heikalle hyökätä blogeissaan Yhdysvaltoja ja Hollywoodia vastaan.

Porky pig Ali Baba found:  http://www.youtube.com/watch?v=q3T6vtSNClk

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 2652
Lainaus
”Narun jatkoksi vaan”. Lause on melko tyypillinen esimerkki maahanmuuttajia vastustavasta retoriikasta, joka on yleistynyt suomalaisilla internet-keskustelupalstoilla. Siinä vaaditaan väkivaltaiselle vastustajalle väkivaltaista vastaiskua. Vastauksen on oltava Suomen lain mukainen, mutta samalla vihaa tihkuva ratkaisu tapahtuu oman käden oikeudella. Maahanmuuttokysymyksen loppuratkaisu roikkuu ilmassa.

...

Taneli Heikka
Kirjoittaja on viestintäyrittäjä ja toimittaja
 
http://www.kommentti.fi/kolumnit/narun-jatkoksi-vaan

Hmm. "Narun jatkoksi vaan" on siis melko tyypillinen esimerkki tällaista maahanmuuttajia vastustavasta retoriikasta. Näin lausuu itse Taneli Heikka, joten senhän täytyy olla totta?

Todettakoon tähän, että en ole kertaakaan törmännyt tällaiseen retoriikkaan maahanmuuttokriittisten parissa (kohdistuen ulkomaalaisiin), ja pikainen googlaus '"narun jatkoksi" site:hommaforum.org' osoittaa käsitykseni oikeaksi.

Todettakoon lisäksi, että en olekaan seikkaillut sellaisissa rasistinatsien kuun pimeällä puolella sijaitsevissa tukikohdissa kuten jokin mystinen keskustelu.kauppalehti.fi. Edustaako Kauppalehden keskustelut tässä Saskan lanseeraamassa maatuska-ajattelussa nyt sitä rasistimaatuskaa vaiko peräti natsimaatuskaa? Kysymys kuuluu: johdetaanko meitä, sinua, minua ja Jussia suoraan Kauppalehden pimeältä puolelta?

Osaisiko Taneli antaa tähän kysymykseen vastauksen? Taneli Heikka: tulet joka tapauksessa lukemaan tämänkin kirjoituksen, joten tässä olisi kaino pyyntö sinulle: Hae apua. Olet sen tarpeessa.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 706
 • Liked: 1431
Taneli Heikka ei ole oppinut, että digimaailmassa valheesta jää kiinni sekunnissa.

”Narun jatkoksi vaan” on Taneli Heikan oma sepitelmä,  asia on todistettavissa noin 0,05 sekunnissa.

”Narun jatkoksi vaan”-Google-haku

Noin 232 tulosta (0,05 sekunttia)

Ensimmäinen tulos

Narun jatkoksi vaan” - Näin digirasistit muuttivat Suomen | Kommentti
20. toukokuu 2011 ... ”Narun jatkoksi vaan”. Lause on melko tyypillinen esimerkki maahanmuuttajia vastustavasta retoriikasta, joka on yleistynyt suomalaisilla ...
www.kommentti.fi/kolumnit/narun-jatkoksi-vaan - Välimuistissa

Eipä tuolla hakukomennolla löydy juuri muuta mamutarinaa, kuin tuo Heikan satuilu?!

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 281
 • Liked: 13106
 • Big Bear Market, Now Here

Todettakoon tähän, että en ole kertaakaan törmännyt tällaiseen retoriikkaan maahanmuuttokriittisten parissa (kohdistuen ulkomaalaisiin), ja pikainen googlaus '"narun jatkoksi" site:hommaforum.org' osoittaa käsitykseni oikeaksi.

Ulkomaalaisten toivottaminen narun jatkoksi tietäisi lähes automaattista bänniä tällä foorumilla. Samantapainen kielenkäyttö on vielä erittäin helppo tapa saada tunnuksensa kiinni lopullisesti.

Bänniketjusta tällaiset tapaukset sitten löytyvät. Peruste olisi 4§4 eli foorumin maineen pilaaminen.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

KalleK

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 118
 • Liked: 402
Lainaus
”On se helvetti, ettei näille mamuille löydy kuria ja lakia. Narun jatkoksi vaan. ” Lauseet ovat Suomen johtavan talouslehden Kauppalehti.fi :n kommenttiketjusta. Ketju oli
otsikoitu ”Hiv-positiivinen neekeri raiskasi alaikäisen tytön ”
Oliko tässä nyt ongelmana se, että
1) lapsenraiskaajaa toivottiin narun jatkoksi vai 2) lapsenraiskaajaan viitattiin halventavalla sanalla.

Jos kyseinen lapsenraiskaaja olisi ollut suomalainen, ja häntä olisi toivottu narun jatkoksi ja häneen olisi viitattu halventavalla sanalla, mikä olisi ollut Heikan reaktio?

Tässähän on kyse siitä vanhasta ansasta, jossa "suurempi" synti kumoaa "pienemmän" synnin. Ansa siinä mielessä, että se johtaa tilanteeseen, jossa uhristatuksen omaava osapuoli voi käytännössä tehdä melkein mitä vaan joutumatta siitä edesvastuuseen, edellyttäen että vastapuoli erehtyy tekemään vielä pahemman synnin.

Vrt. esim. yleiseen tapaan mitätöidä parisuhdeväkivallassa tapahtuva naisten osuus; jos mies erehtyy lyömään takaisin (tai edes uhkaamaan sellaisella), on mies se pahin perkele ja kokonaan syyllinen tapahtumiin, vaikka nainen olisi sitä ennen vedellyt miespoloa pesäpallomailalla korville ja kynsinyt silmät päästä.

Tässä tapauksessa se suuri synti oli kutsua neekeriä neekeriksi. Näin kätevästi saatiin neekerin tekemä rikos näyttämään vähemmän pahalta - suorastaan merkityksettömältä - verrattuna natsin räyhäämiseen.
"Meillä on isot pippelit ja teillä pienet, öhö öhö"

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10914
Tässä asiassa olen eri mieltä. Vuosien varrella saamani käsityksen mukaan kaikkinainen mokutuksen puolesta puhuva propaganda on järjestäytynyttä toimintaa yhteiskuntamme päättäviin asemiin monipuolisesti itsensä ujuttaneen omia hallintopoliittisia etuja ajavan kielipoliittisen ryhmittymän ( eliitin) toimesta, joiden etua hallitsematon mokutuspolitiikka ajaa.
Minusta se ei ole järjestäytynyttä siinä mielessä, että se pohjautuu henkilökohtaiseen mokuttamisintoon tai rahastamisintoon, joka toki luo mm. sosiaalista kuria toimittajille, kouluttaa ihmisiä oikeaan ajatteluun, palkitsee oikeista mielipiteistä ja pyrkii tukahduttamaan väärät jne. Mutta minä viittasin järjestäytymisellä Heikan puhumaan salaliittoteorisointiin. Nuo ovat seurauksia mokuttajien päivittäisistä toimista yhdessä tai erikseen ja siihen toki liittyy monenlaista järjestäytymisestä, mutta sen taustalla ei ole salaliittoon vaadittavaa järjestäytynyttä elintä, joka ohjailisi toimintaa. Eli se ei ole salaliitto, vaikka piiri pieni pyöri pyörii ja ajaa samanmielisten etuja, jos ihan huipusta puhutaan. Se on vain hyvä veli/sisko-kerho.

IDA

 • Vieras
Odotin kovasti missä kohtaa kirjoitusta aletaan vaatia netin sensuroimista ja Hommafoorumin kieltämistä. Tanelille yksi pisteen kymmenesosa siitä, että ymmärsi sentään olla siitä vaiti.

No aika varma, en tosin täysin varma, olen siitä, että mikäli netin voimakasta sensurointia alettaisiin harrastamaan, niin Taneli Heikka tuskin sitä olisi ensimmäisenä vastustamassa. Todennäköisesti hän kirjottaisi sensoreita ymmärtäviä artikkeleja.

Sinänsä huvittava artikkeli, joka osoittaa kuinka pihalla voi verovaroin koulutettu, huippuluokan argumentoija olla. Jos nyt ensimmäiseksi viitsisi ottaa tosiasioista selvää, niin se olisi jo hyvä lähtö.

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 230
 • Liked: 2492
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Perinteinen media kertoi niin monta vuotta valheellista paskaa jossa pelkästään hehkutettiin maahanmuuttoa ja piiloteltiin systemaattisesti oikeita maahanmuuttoon liittyviä ongelmia että media menetti arvovaltansa ja uskottavuutensa todella monien ihmisten silmissä.

Juuri niin.

Lainaus
Maahanmuuton asiantuntijat kävivät keskustelua omilla ehdoillaan sanomalehdissä. Toimittajat omaksuivat digitaalisesta maailmasta kumpuavat käsitteet, koska ajattelivat, että rasistisissa purkauksissa puhui ”kansa”. Ei puhu, mutta koska toimittajat itse eivät juuri osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa, he eivät tunne sen sykettä ja siellä tapahtuvaa mielipidemuokkausta.

Monet journalistit ajattelevat vieläkin, että mitään organisoitua rasistien toimintaa verkossa ei ollut. Meillä vain sattuu nyt olemaan joukko Hommaforum- ja Suomen Sisu -taustaisia kansanedustajia. On esimerkiksi aivan sattumaa, että yrittäjätaustaisten perussuomalaisten ryhmästä meni läpi vain kolme edustajaa, mutta maahanmuuttokriittisistä ehdokkaista läpi meni seitsemän.

Maahanmuuttajia varmasti vastustavat ehdokkaat seulottiin esiin ja valittiin yhden asian ihmisiksi eduskuntaan. Medialta tämä osittain digitaalinen operaatio jäi lähes kokonaan huomaamatta.

Uskon, että eduskuntavaaleissa nähtiin, mitä tapahtuu, kun virtuaalitodellisuudessa operoiva yhden asian liike valmistelee valtaannousun huolella ja toteuttaa sen systemaattisesti. Se oli mahdollista, koska perinteinen media antoi sille pelikentän: pysyi poissa sosiaalisesta mediasta.

Liberaalien voimien täytyy hypätä keskusteluun mukaan. On laitettava itsensä likoon. Toimittajien ohjeet, jotka määräävät pidättyvyyteen sosiaalisessa mediassa, ovat demokratian vastaisia. Tutkijoiden ratkaisu esiintyä nimettömänä uhkailun edessä oli ymmärrettävä, mutta väärä. Rasistien kanssa on vaikea, miltei mahdoton keskustella, mutta se ei ole syy luopua leikistä. Valtio kouluttaa verovaroilla argumentointikykyisiä ihmisiä muun muassa siksi, että he väittelisivät julkisesti erikoisalansa asioista.

"Argumentointikykyisiä"? HAHHAHAHAAHAHAHA!!!

Ks. esim.
Vesa Puuronen revisited

Lainaus
Hbl mainosti äskettäin Vesa Puurosen nimellä perustettua valeblogia. Nyt tietysti herää kysymys, että kuka on Vesa Puuronen.

Puuronen esitettiin Hbl:ssa yhtenä niistä "rasistien vainoamista tutkijoista", joita propagandakoneisto on viime aikoina tuonut esille joka ikinen päivä tukahduttaakseen maahanmuuttokeskustelun leimaamalla kaikki maahanmuuttokriittiset keskustelijat tappouhkauksia esittäviksi rikollisiksi:


    Forskaren Vesa Puuronen från Östra Finlands universitet hör till dem som inte har tänkt tystna även om hans motståndare försökt göra livet surt för honom.Näitä "vastustajia" on ilmeisesti tasan yksi (1) henkilö, joka on tehnyt hänestä yhden valeblogin. Tämä Puurosen "vastustaja" on siis "yrittänyt tehdä hänen elämänsä ikäväksi" perustamalla valeblogin hänen nimellään.

Puuronen "har debatterat rasism och utlänningsfientlighet i många år". Puurosen tuttavat löysivät hänen nimellään perustetun valeblogin neljä vuotta sitten. Nyt sitten Puuronen fiksusti hankki tälle tuikituntemattomalle valeblogille tuhansia lukijoita kertomalla noin sadantuhannen ihmisen lukemassa sanomalehdessä, että kyseinen valeblogi löytyy hänen nimellään ensimmäisten hakutulosten joukossa.

Puuronen katsoo aiheelliseksi mainita erikseen, että hän ei itse ole valeblogissa mainittujen juttujen takana.

Puuronen:

    Om man ska delta i diskussionen om invandring och rasism så får man bereda sig på den där typen av mothugg.No katsotaanpa googlesta, millä tavalla Puuronen on "osallistunut" tähän "keskusteluun":


    Iltalehti: Lehti: X Factorin Renne Korppilalla skinhead-tausta 9.2.2010

    Renne Korppilan taustalta löytyy yhteyksiä skinhead-kulttuuriin, kertoo Ilta-Sanomat.

    X Factor -tuomari, radiojuontaja Renne Korppila laulaa The Wrongdoers -yhtyeessä, joka mainostaa MySpace-sivuillaan itseään nelihenkisenä skinhead rock/Oi!-yhtyeenä. Yhteydet skinhead-kulttuuriin ilmenevät myös yhtyeen videolta, jossa fanien kädet nousevat natsitervehdykseen. Uusnatseihin viittaa lisäksi Rennen kyynärpäässä oleva seittitatuointi.

    Rennen skinhead-yhteydet nostaa esille Ilta-Sanomat. Yrityksistä huolimatta mies ei itse suostunut kommentoimaan asiaa lehdelle.

    Rasismiin erikoistuneen dosentti Vesa Puurosen mielestä on kyseenalaista, jos rasistista maailmankuvaa kannattava henkilö valitaan X Factorin kaltaiseen ohjelmaan.

    - Vaarana on, että rasistisesta ajattelusta tulee entistä salonkikelpoisempaa, hän toteaa Ilta-Sanomille.

    Puuronen huomauttaa myös, ettei skinhead-alakulttuuri ole yhtenäinen. Mukaan mahtuu myös rasismia vastustavia skinheadejä.Jaaha. Että tällainen "tutkija" on asialla. Puuronen siis kehottaa tv-ohjelmien tuottajia valitsemaan tv-esiintyjät heidän poliittisten mielipiteidensä perusteella. Puuronen on "vainon" kohteeksi joutunut "tutkija", mutta Puuronen itse vainoaa rockmuusikkoa ja tv-esiintyjää tämän poliittisten mielipiteiden perusteella.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Tagit: