HOMMAN KESKUSTELU > Paja

PROPAGANDA TÄÄLTÄ - Tulostimet kuumiksi !

<< < (2/14) > >>

Jääpää:
 Homma maksimoitu, käytän erään suvaisevaisen firman konetta ;D

terrakotta:

--- Lainaus käyttäjältä: M - 10.04.2009, 16:49:34 ---
--- Lainaus käyttäjältä: varamies - 09.04.2009, 23:49:53 ---Onkos noita Jussin tekstejä lupa printata ja jakaa liitteenä tämän uskoakseni nuivan omakotialueen ( jossa itse asun) postilaatikoihin muun välttämättömän "propagandan" kanssa?
--- Lainaus päättyy ---


Kirjan sisälehdesä on normaali copyright-merkintä. Ei sen kopioiminen ja jakaminen ole sallittua ilman lupaa. Mutta äkkiähän sen luvankin kysyy..

--- Lainaus päättyy ---

Ei nyt ollut puhe Jussin kirjasta, vaan Scriptasta löytyvistä kirjoituksista. En minä ainakaan nää siellä missään copyright-merkintää (ei tietenkään tarkoita ettei sellaista olisi). Kirjan kirjoitukset toki löytyvät samoina Scriptasta, mutta ei kai kirjasta löytyvä merkintä tarkoita sitä, että siinä julkaistuja kirjoituksia ei saa printata edes netistä mutta niitä kaikkia muita Jussin kirjoituksia sitten saa, koska niiden yhteydessä ei ole missään vastaavaa merkintää? Vai eikö mitään Jussin kirjoituksia mielestäsi saisi vaikka niissä olisi tieto siitä mistä osoitteesta ne on printattu?

Hänninen:
Mistä löytäisin sen linkin siihen julisteeseen otsikolla "Kaksi marjaa" jossa verrattiin Suomensotalapsia ja nykyisiä Somalian turvapaikkahakijoita? Myöskin linkit mitä saan 30 000 eurolla ja kulttuurit vuonna jne. Kelpaisivat.
Ihan haluaisin vaan näyttää nämä vasemmisto kavereilleni.

PK:

--- Lainaus käyttäjältä: PK - 09.04.2009, 02:10:05 ---Samalla rahalla:
http://hommaforum.org/index.php?topic=2516.0

--- Lainaus päättyy ---

Hauskoista kuvista löytyy myös kaikenlaista "hauskaa"
http://hommaforum.org/index.php/topic,3.0.html

Michael:
Miksi tää osio muuttu yhtäkkiä näin hiljaseksi?   :'(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta