Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 3886013 kertaa)

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 873
 • Liked: 7623
 • Manner-Suomen Tasavalta
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16710 : 20.08.2019, 23:04:06 »
Mitäs nyt kun Iltalehti laittaa otsikkoon sanat irakilainen ja lapsenraiskaus? :o

Jos epäily raiskauksesta osoittautuu paikkansapitäväksi, niin se on vakavampi rikos kuin tuo aikaisempi "vain" hyväksikäyttö. Eli mies sai ehdollista ja totesi että ai täällä saa tällaisia tuomiota ja sitten heti ryhtyi jo yhdyntään. Pitäisikö tuomari tuomita yllytyksestä, jos näin kävi?

Tai kun on puhuttu että pitäisi olla omalääkärijärjestelmä niin pitäisikö myös olla rikollisille omatuomarijärjestelmä, eli se sama tuomari, joka ensin antoi ehdollista, tuomitsisi tämänkin jutun? Saattaisi tulla vähän ankarampi tuomio.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2019, 23:07:23 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 422
 • Liked: 6329
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16711 : 21.08.2019, 07:46:13 »
Lainaus

[....]

Keski-Suomen käräjäoikeudessa luettiin tiistaina äidille syyte lapsikaappauksesta.

[....]

Esitutkintapöytäkirjoista ilmenee, että pojan syntymää edelsi usean vuoden riitainen on–off-suhde.

Naisen mukaan mies oli suhteessa henkisesti väkivaltainen ja myöhemmin vainosi häntä. Miehen mukaan naisella oli yhdessä asumisen aikana ongelmia alkoholinkäytön kanssa.

Lapsen syntymän aikaan pariskunta ei asunut yhdessä. Isän mukaan hän sai isyytensä tunnustettua DNA:n perusteella vasta käräjäoikeuden päätöksellä.

[....]

Miehen mukaan nainen perui tapaamisia vetoamalla esimerkiksi pojan sairastumiseen. Naisen mukaan mies itse oli perunut jonkin tapaamisen Venäjän-matkansa vuoksi ja toteutuneiden tapaamisten jälleen poika oli oireillut levottomasti.

Äiti ilmoitti lastensuojeluun pojan oireilusta. Isä puolestaan teki lastensuojeluilmoitukset poikansa ruokavaliosta ja päivähoidosta. Hän piti ruokavaliota liian tiukkana ja vastusti sitä, että lapsi oli päiväkodin sijaan hoidossa isoäidillään.

Erimielisyyttä aiheuttivat myös kysymys oheishuoltajien tarpeellisuudesta – lapsen oheishuoltajiksi oli määrätty naisen isä ja tämän vaimo – ja äidin mukaan kysymys kaksoiskansalaisuudesta.

Lapsen isä on syntynyt entisessä Neuvostoliitossa. Isän mukaan hän ei kuitenkaan edellytä kaksoiskansalaisuutta lapselleen.

Naisen mukaan miehen kirjoittelut MV-lehteen osoittivat tämän poliittista aggressiivisuutta.

[... ]

Loppuvuodesta 2016 hän meni naimisiin Italiassa asuvan miehen kanssa.

Nainen kertoo valmistelleensa puoli vuotta hänen ja pojan muuttoa Italiaan. Tällöin pojan isä ei vielä ollut pojan huoltaja.

Maistraattiin hän ilmoitti muuttopäiväksi kesäkuun ensimmäisen vuonna 2017.


Vajaata viikkoa myöhemmin Vaasan hovioikeus määräsi vanhemmille yhteishuoltajuuden, koska piti sitä lapsen edun mukaisena.

[...]

Heinäkuussa nainen muutti pojan kanssa Italiaan.

Heinäkuun tapaamisen peruuntumista hän perusteli miehen mukaan pojan sairastumisella. Myöhemmin heinä- ja elokuussa lähettämiinsä viesteihin mies ei saanut vastausta.

Sosiaalisesta mediasta hän sai selville, että nainen olisi muuttanut Sisiliaan, ja lastensuojelusta kerrottiin pojan asuinpaikan olevan ulkomailla.

Asumaan isälleen

Elokuussa 2017 mies teki pojan ulkomaille viemisestä rikosilmoituksen.

Hän myös vaati lapsen yksinhuoltajuutta ja hakemista Suomeen sillä perusteella, että nainen on häntä erehdyttämällä vienyt lapsen ulkomaille sekä katkaissut hänen ja lapsen välisen suhteen.

Äiti vaati hakemuksen hylkäämistä ja yksinhuoltajuuden määräämistä hänelle.

Kesäkuussa 2018 Keski-Suomen käräjäoikeus hylkäsi vaatimukset yksinhuollosta ja lisäksi lopetti naisen isän ja tämän vaimon oheishuoltajuuden.

Oikeus myös määräsi lapsen asumaan isälleen elokuusta 2018 lähtien ja määräsi äidin maksamaan lapselle elatusapua.

Äiti valitti päätöksestä hovioikeuteen, joka antoi ratkaisunsa marraskuussa 2018.

[...]

Hovioikeus katsoi, että pojan edun mukaista on määrätä hänet asumaan isälleen.

– Mainittu asumisjärjestely turvaa parhaiten sen, että lapsi tulevaisuudessa säilyttää läheisen suhteen äitiinsä ja kykenee luomaan läheisen suhteen myös isäänsä ja että lapsen ja etävanhemman tapaamiset onnistuvat nyt vahvistetussa laajuudessa, oikeus perusteli.

Lapsi luovutettiin isälleen Italiassa viime vuoden heinäkuun lopussa, ja naisen saamaa syytettä lapsikaappauksesta on käsitelty tiistaina Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Syyttäjä vaatii naiselle 6–10 kuukauden mittaista vankeusrangaistusta. Nainen on kiistänyt syytteen.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b7b469e4-6abe-4abc-9066-8335004bf42f

Lastensuojelun toiminta ihmetyttää artikkelin perusteella, vaikkei Iltalehden jutuista pitäisi tehdäkään mitään pitkälle meneviä johtopäätöksiä.
And madness and despair are a force.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 451
 • Liked: 4580
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16712 : 21.08.2019, 13:18:05 »
Lainaus
Poliisi paljasti Virosta käsin ohjatun tuhansien Subutex-tablettien levityksen – mukana kuviossa äiti, poika ja toisen lapsen poikaystävä

21.08.2019 klo 12.58 Helsinki

Helsingin poliisi on tutkinut noin 3000 Subutex-tabletin levityskokonaisuuden. Epäilty törkeä huumausainerikos on tapahtunut Helsingissä tammi-toukokuun aikana. Kokonaisuuteen liittyen on vangittu neljä henkilöä. Lisäksi kaksi epäiltyä on määrätty matkustuskieltoon.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että Viroon Suomesta tammikuussa aikaisempien rikosten vuoksi maasta poistettu mies pyysi seurustelukumppaninsa äitiä auttamaan korvausta vastaan Suomeen, miehen asuntoon jääneiden Subutex-tablettien levityksessä. Nainen suostui ehdotukseen ja värväsi mukaan myös 15-vuotiaan poikansa.

– Nainen ja poika välittivät miehen Virosta käsin antamien ohjeiden mukaisesti Subutex-tabletteja eri henkilöille Helsingissä. Tableteista saadut rahat, noin 30 000 euroa, toimitettiin miehelle Viroon ja toiselle miehelle Venäjälle. Nainen ja poika eivät tiettävästi koskaan saaneet heille toiminnasta luvattua palkkiota, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi teki toukokuun lopussa kotietsinnän asuntoon, jossa nainen ja poika asuivat. Asunnosta takavarikoitiin tuhansia euroja käteistä rahaa. Rahat oli kätketty pehmonallen sisälle.

Miehen Helsingin asunnosta takavarikoitiin Subutex-tabletteja ja vakuumipusseja, joissa pillereitä oli säilytetty.

– Olemme tehneet esitutkinnan aikana hedelmällistä yhteistyötä Viron poliisin kanssa. Virosta käsin huumeiden välitystä junaillut mies on tällä hetkellä tutkintavankeudessa Suomessa.

Syyttäjä on nostanut asiassa syytteet, ja tapauksen käsittely aloitetaan Helsingin käräjäoikeudessa 27.8.2019.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_paljasti_virosta_kasin_ohjatun_tuhansien_subutex-tablettien_levityksen_mukana_kuviossa_aiti_poika_ja_toisen_lapsen_poikaystava_83583
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 531
 • Liked: 7674
 • Don't give me that you do goody good bullshit
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16713 : 21.08.2019, 17:33:32 »

Matu perseilee: matu saa turpaan : rasismi.

Eikun


Poliisi paljastaa Milliklubin edustalla tapahtuneen pahoinpitelyn taustat: uhri häiriköi ja puhui asiattomasti naisille, sivullinen hermostui
Tänään klo 16:38
Poliisin mukaan järjestyksenvalvoja ei pahoinpidellyt uhria, vaan pahoinpitelijä oli sivullinen.

Helsingin poliisi kertoo yökerho Milliklubin edustalla tapahtuneen pahoinpitelyn taustoista.

Poliisi kertoo tutkivansa Helsingin keskustassa Kaivokadulla sunnuntaina 11.8. tapahtunutta pahoinpitelyä. Pahoinpitely tapahtui hieman puolenyön jälkeen.

Poliisi on saanut tapahtuneesta valvontakameratallenteen. Julkisuudessa on ollut tietoja, joiden mukaan pahoinpitelijä olisi ollut järjestyksenvalvoja. Poliisin mukaan tämä ei pidä paikkansa.

‒ Ovimiehet toimivat asianmukaisesti, eivätkä päästäneet silminnähden päihtynyttä miestä sisään ravintolaan. Mies jäi pyörimään jonon lähettyville, yritti ottaa kontaktia jonossa seisoviin ihmisiin ja käytti epäasiallista kieltä jonossa seisovia naisia kohtaan. Miehen käytöksestä provosoitunut toistaiseksi tuntematon sivullinen henkilö pahoinpiteli miestä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja selvittää rikoksesta epäillyn miehen henkilöllisyyttä. Mahdolliset asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. Sosiaalisessa mediassa on esitetty väite, että pahoinpitelijä olisi ollut ravintolan järjestyksenvalvoja. Järjestyksenvalvojilla ei ole osuutta asiassa, eikä poliisi epäile heitä rikoksesta.

Pahoinpitelyn uhri, vuonna 1987 (n32) syntynyt mies, vietiin tapahtumapaikalta sairaalaan.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2a347245-0830-4f40-8f87-01248b32ca1f


Sosiaalisessamediassa olleiden kuvien mukaan räyhääjä sai ns isän kädestä.  Mikä oli sille varmaan ihan oikein (LLL-äänellä).

Toivottavasti ravintola ja ovimiehet haastaa riehujan kunnianloukkauksesta ja työrauhan häiritsemisestä (kirjoittelu somessa).
Tell me something, it's still "We the people," right ?

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 484
 • Liked: 2205
 • ikäluokkansa palomies
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16714 : 21.08.2019, 17:34:28 »
Viikonloppuna somessa oli ulinaa siitä miten Helsingin Milliklubin rasistiportsari oli pahoinpidellyt sisään yrittäneen neekerin.

Nyt tämä on näemmä levinnyt valtamediaankin. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja myös ravintola on tehnyt tapahtumasta tutkintapyynnön, sillä ravintolan edustajien mukaan someväitteet ovat totuudenvastaisia. Illan tapahtumia on käyty läpi ravintolan kameranvalvonnan tallenteista.

Tuli tänään vastaan tuollainen FB-päivitykseen tullut vastaus, joka saattaa selittää tapahtumia... kuvakaappaus liitteenä.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006211564.html?fbclid=IwAR34q3yZvX8fUmBUhS7hrM9EXdIeCdsLp50BECGLN6ma9OAHHY-J6ZKAMiM

Lainaus
Välikohtaus Milliklubin ovella: Poliisin mukaan ovimies toimi asian­mukaisesti, pahoinpitelijä oli sivullinen
Poliisi on nähnyt tapauksesta valvontakamerakuvaa. Rasistisesta käytöksestä ei ole löytynyt viitteitä.

”Ovimiehet toimivat asianmukaisesti eivätkä päästäneet silmin nähden päihtynyttä miestä sisään ravintolaan. Mies jäi pyörimään jonon lähettyville, yritti ottaa kontaktia jonossa seisoviin ihmisiin ja käytti epäasiallista kieltä jonossa seisovia naisia kohtaan. Miehen käytöksestä provosoitunut toistaiseksi tuntematon sivullinen henkilö pahoinpiteli miestä”, kertoo Larkio.

Sosiaalisessa mediassa on esitetty virheellinen väite siitä, että pahoinpitelijä olisi ollut ravintolan järjestyksenvalvoja. Järjestyksenvalvojilla ei ole poliisin mukaan osuutta asiassa eikä heitä epäillä rikoksesta.

HS haastatteli sisään pyrkinyttä miestä, joka väitti järjestyksenvalvojan käyttäneen mielivaltaisesti tilanteessa kyynelkaasua. Mies puhui myös järjestyksenvalvojan rasistisesta motiivista.

Tutkinnanjohtaja Larkion mukaan kaasun käytölle oli hyvät perusteet. Rasistisesta käytöksestä ei ole löytynyt viitteitä.

Larkio kertoo, että mies ei päässyt sisään sen vuoksi, että tämä oli liian humalassa. Mies alkoi ärhentelmään päätöksen jälkeen, ja siinä yhteydessä jonossa ollut mies löi häntä.

Sisään pyrkinyt mies hermostui lyönnistä ja lähestyi aggressiivisesti ovimiestä, jolloin hänet piti pysäyttää kyynelkaasulla.

”Poke toimi aivan oikein”, Larkio toteaa.KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 451
 • Liked: 3352
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16715 : 21.08.2019, 21:41:21 »
Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Lainaus
Koulun pihalla nuorta naista seksuaalisesti ahdistellut mies pääsi säntäämään karkuun. Paikalle jääneestä repusta löytyi kuitenkin miehen kuvallinen henkilökortti".

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/80f7ed06-e63f-403f-ad68-b50d77033e67

Mies ryhtyi suutelemaan naista poskelle, minkä jälkeen hän yritti suudella tätä suulle ja kädelle. Samalla mies alkoi nylkyttää itseään naisen takapuolta vasten.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi 34-vuotiaan miehen 70 päiväsakon rangaistukseen seksuaalisesta ahdistelusta. Sakon suuruus tuomitun tuloilla on 420 euroa.

Ahdistelun uhriksi joutuneelle naiselle nylkyttäjä tuomittiin maksamaan 1000 euron korvaus. Uhri kertoi teosta aiheutuneen hänelle muun muassa ahdistusta ja unettomuutta. Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana.

Nylkyttäjä valitti tuomiostaan hovioikeuteen vaatien syytteen hylkäämistä. Tuoreessa päätöksessään Turun hovioikeus ei kuitenkaan myöntänyt asialle jatkokäsittelylupaa.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 139
 • Liked: 13891
 • Lohjan persut
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16716 : 21.08.2019, 21:54:57 »
Ai hemmetti mikä innovaatio!
Lainaus
Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana.
Jos matu hyökkii kimppuusi, niin oikeudessa voi sitten saada suurempia summia sanomalla, että tämän kepposen johdosta on alkanut ajatella haittamaahanmuuttopolitiikkaa kokonaan uudella tavalla. Euroja ropisee!
N niin kuin nuiva. HO HO HO!

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 533
 • Liked: 5429
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16717 : 21.08.2019, 22:24:38 »
Ai hemmetti mikä innovaatio!
Lainaus
Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana.
Jos matu hyökkii kimppuusi, niin oikeudessa voi sitten saada suurempia summia sanomalla, että tämän kepposen johdosta on alkanut ajatella haittamaahanmuuttopolitiikkaa kokonaan uudella tavalla. Euroja ropisee!

Tai sitten tulee "kovennettua" vihapuheesta ja -ajattelusta. Eikö joskus Hommalla ollut keskustelua tuollaisesta, kun joku oli kirjoittanut muistaakseni sosiaaliseen mediaan päällekarkaajastaan "rasistisesti"?

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 208
 • Liked: 838
 • Sed puto quod imperium mutata esse debet.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16718 : 22.08.2019, 17:10:55 »
Lainaus
Ex-vaimonsa puukottaneelle miehelle elinkautinen murhasta – mustasukkainen mies ”teurasti” uhrin

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina viisikymppisen miehen elinkautiseen vankeuteen ex-puolisonsa salakuuntelusta ja murhasta. Murha tapahtui oikeuden mukaan Tampereella viime vuoden marraskuussa.

Shwan Ahmed Hassan, 51, oli vielä vuosia eron jälkeen mustasukkainen ja seurasi naisen toimintaa. Mies oli selvittänyt naisen puhelimen suojakoodin ja saanut tietää, että nainen viestittelee toisen miehen kanssa. Pari oli eronnut vuonna 2009, mutta mies vietti jatkuvasti aikaa uhrin asunnolla.
...
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006212839.html
Pääministerin paikalta eduskunnan täysistunnossa valehtelun vuoksi eroamaan joutunut sdp:n pj Antti Rinne MTV:n haastattelussa 6.12.2019:”Puhtaalla valehtelulla näköjään saattaa pärjätä myös politiikassa.”

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 666
 • Liked: 14679
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16719 : 24.08.2019, 14:06:33 »
Kauppiaat epäilevät härskiä torihuijausta Tampereella: Myydäänkö muun maan mustikkaa suomalaisena? – Vaarana loistartunta
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/739f9ef8-62e7-4f75-9d44-a4d16a2592ef

Lainaus
Mustikkasato on tänä kesänä ollut heikonlaatuinen, mutta Tampereen Tammelantorin myyntipöydät notkuvat mustikasta. Miten tämä on mahdollista?

Jos asiaa kysyy torikauppiailta, yksi ja toinen vastaa ääntään madaltaen.

– Se on virolaista tai latvialaista mustikkaa, jota myydään suomalaisena.
...
– Toripäivän jälkeen ulkomaiset kauppiaat keräävät kaikki mahdolliset tyhjät marjalaatikot, joissa on teksti suomalaista marjaa. He täyttävät ne virolaisella tai latvialaisella mustikalla, väittää muuan torikauppias, joka ei halua esiintyä nimellään.

– Tulee ongelmia, jos näistä rupeaa nimellään kertomaan, hän perustelee.
...
Epäilyt ovat kantautuneet Tampereen elintarvikevalvonnan tietoon. Yksikön esimies Minnami Rainesalo kertoo, että elintarvikevalvonta on käynyt Tammelantorilla valvomassa marjamyyntiä ja aikoo tehdä niin vastaisuudessakin.

– Meidän mahdollisuutemme puuttua epäilyihin ovat rajalliset, koska mustikoiden alkuperää on toistaiseksi mahdoton todistaa.
...
– Suomi on Echinococcus multilokularis -loisesta vapaa maa. Ulkomailta tuoduissa marjoissa voi teoriassa olla ketun tai loisen muun pääisännän ulosteeseen erittyneitä munia, jotka voivat teoriassa sairastuttaa ihmisen.

Myyräekinokokki – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Myyr%C3%A4ekinokokki

Lainaus
Myyräekinokokkitartunta voi aiheuttaa ihmisessä vakavan, jopa hengenvaarallisen, ekinokokkoosin.
...
Esimerkiksi Sveitsissä kuolee vuosittain kymmenkunta myyräekinokokin aiheuttamaan maksatautiin. Matoa on todettu myös Virossa, Liettuassa ja Latviassa, sekä alkuvuodesta 2011 myös Ruotsin länsirannikolla.
...
Mikäli immuunijärjestelmä epäonnistuu loisen torjumisessa, muodostaa mato yleensä maksaan kasvainta muistuttavan kystan. Maksasta loinen saattaa levitä edelleen keuhkoihin, aivoihin tai muuallekin elimistöön, esimerkiksi leikkauksien yhteydessä. Taudin itämisaika on 5-15 vuotta ja sen hoitoon käytetään leikkauksia ja loislääkitystä. Aikaisemmin tautiin sairastuneet yleensä kuolivat noin viiden vuoden kuluessa, mutta nykyisin hoitoennuste on parantunut.
« Viimeksi muokattu: 24.08.2019, 14:18:37 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 605
 • Liked: 53721
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16720 : 26.08.2019, 09:48:24 »

"Kaljaraivo" repesi. Matu veti hoviin asti mutta ei luonannut.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6b4c7460-286c-4c87-924b-06cd215fb41f


Helsingin hovioikeus on pitänyt voimassa käräjäoikeuden tuomion tapon yrityksestä, joka tapahtui Helsingissä 5. syyskuuta 2018.

David Okunya Mito, nyt 36, tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen. Tapon yritys sai alkunsa baarissa puhjenneesta riidasta. Tuomittu valitti hovioikeuteen ja katsoi syyllistyneensä vain perusmuotoiseen pahoinpitelyyn, mutta valitus ei menestynyt.

Tuomittu ja uhri ajautuivat tuntemattomasta syystä sanaharkkaan pubissa. Uhri provosoitui kinasta ja lennätti juomansa tuomitun päälle. Seuraavaksi tuomitun pinna paloi.

Valvontakameratallenteelta oli havaittavissa, että mies kuivasi hetken kasvojaan. Sitten hän tarttui edessään olevaan oluttuoppiin ja heitti puolestaan sen sisällön uhrin päälle.

Tyhjästä lasista muodostui lyömäväline. Tuomittu löi uhria tuopilla kasvoihin, minkä johdosta tuoppi meni osin pirstaleiksi. Mies löi uhria toistamiseen sirpaleisella lasilla leukapieleen niin, että tämän kaulaan ja leukaan aukesi verta vuotanut haava. Sairaalahoitoon kiidätetty uhri käyttäytyi hysteerisesti ja sekavasti, ja ensihoidon mukaan haava oli ”pulppuava”.

...

Tämä samainen David Okunya Mito on nyt tuomittu myös törkeästä ja perusmuotoisesta raiskauksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen.

Yhteisrangaistus olisi ollut neljä vuotta, mutta tapon yrityksestä saatu 3 v tuomio laski raiskaustuomion kahteen vuoteen. Mukavia nämä paljousalennukset.

Yhteensä moniosaajan tuomio on siis viisi vuotta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aiemmin-tappoa-yrittaneelle-miehelle-alennettu-tuomio-kahdesta-raiskauksesta-uhreina-kaksi-nuorta-naista/7520374 (26.8.2019)

Lainaus
Aiemmin tappoa yrittäneelle miehelle alennettu tuomio kahdesta raiskauksesta – uhreina kaksi nuorta naista

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 37-vuotiaan David Okynya Miton törkeästä raiskauksesta ja perusmuotoisesta raiskauksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen.

Aiemmin mies on saanut kolmen vuoden vankeusrangaistuksen tapon yrityksestä, kun hän löi ravintolassa toista miestä rikkinäisellä tuopilla.

Tapon yritys tapahtui syyskuussa 2018 ja siitä on jo hovioikeuden tuomio. Todisteena jutussa oli oheinen valvontakameravideo. Tapausta puitiin Rikospaikassa viime syksynä. Raiskaukset puolestaan ajoittuvat vuosiin 2015 ja 2018.

Kannabisabsinttia alle

Ensimmäisessä tapauksessa koulukodista karannut 17-vuotias nainen (???) oli istunut maaliskuussa 2015 ystävänsä kanssa Kampin kauppakeskuksen ovien edessä, kun kaksi miestä tuli paikalle ja lupasi ostaa heille olutta. Siitä oli jatkettu asunnolle, jossa oli juotu kannabisabsinttia.

37-vuotias mies raiskasi naisen asunnon vessassa. Sen jälkeen nainen ja ystävä lähtivät asunnosta "ovet paukkuen".

(...)

Toinen raiskaus baari-illan jälkeen

Toinen raiskaus tapahtui kesäkuussa 2018.

Nuori turkulaisnainen oli tullut Helsinkiin Pride-kulkueen takia. Edeltävänä iltana hän oli lähtenyt yksin DTM-ravintolaan, koska tuttava oli alaikäinen. Nainen oli hyvin humalassa noustessaan Itä-Helsinkiin menevään bussiin rautatieasemalta aamuneljän aikaan.

Bussissa mies tuli istumaan naisen viereen. Keskustelu jatkui jonkin aikaa, kunnes mies alkoi kosketella ja hipelöidä naista. Nainen pelkäsi sanoa mitään ääneen, jotteivät muut matkustajat huomaisi mitään. Se olisi hävettänyt häntä. Mies jatkoi koskettelua ja nainen yritti nojata pois.

Mellunmäen metroasemalla nainen yritti päästä puhumalla pois tilanteesta ja sanoi, että hänen piti mennä kaverinsa luokse. Mies veti naista ranteesta perässään ja miehen asunnossa Mito raiskasi naisen.

Nainen pääsi asunnosta ja löysi ystävänsä asunnon. Hän puhui myös äitinsä kanssa, joka kehotti soittamaan poliisille.

(...)

Vakavin teko oikeudenkäynnissä oli törkeä raiskaus, josta voidaan tuomita 2-10 vuotta vankeutta. Kun teossa vanhempi mies oli juottanut alaikäisen humalaan, oikeus katsoi oikeudenmukaiseksi rangaistukseksi kolme vuotta vankeutta.

Kun tähän lisätään pakottaminen seksuaaliseen tekoon ja raiskaus, oikeus laski yhteisrangaistukseksi neljä vuotta vankeutta.

Tätä kuitenkin alensi aiempi tapon yrityksestä annettu kolmen vuoden vankeustuomio. Käräjäoikeus totesi, että kaikki rikokset olisi voitu käsitellä samassa oikeudenkäynnissä, koska tapon yritys tapahtui raiskausten jälkeen. Jos näin olisi käynyt, niin Mito olisi saanut yhteensä viiden vuoden vankeusrangaistuksen.

Näin ollen oikeus alensi raiskauksista kaavaillun neljän vuoden tuomion kahteen vuoteen. Yhteensä istuttavaa on kuitenkin siis viisi vuotta. Mito määrättiin vangittavaksi.

Miehen on maksettava ensimmäiselle uhrille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta sekä kärsimyksestä yhteensä 3 700 euroa. Toisen uhrin korvaukset olivat yhteensä 8 600 euroa.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019, 09:52:14 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 430
 • Liked: 2183
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16721 : 26.08.2019, 15:12:39 »
Tämän tapauksen syyllinen Afgaani, joka käy ilmi käräjäoikeudesta saadusta tuomiosta. Samalla nimellä löytyy paikallisesta sanomalehdestä juttu vuodelta 2016 parin Joulun vietosta, jossa toivotaan turvapaikkapäätöksen nopeaa tuloa.

"Kotonaan Kangasalla suihkuun mennyt 14-vuotias tyttö ei ollutkaan yksin – yhtäkkiä saunan oven alta pilkotti isäpuolen iPhone"

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006214746.html
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019, 18:49:06 kirjoittanut starsailor »
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 451
 • Liked: 4580
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16722 : 26.08.2019, 15:16:44 »
Lainaus
26.08.2019 13.03

Maahantulokiellon rikkominen ja vaarallisia esineitä

Moldovalaista mieshenkilöä epäillään maahantulokiellon rikkomisesta Nuijamaan rajanylityspaikalla 25.8. Mieshenkilö oli saapumassa bussin kyydissä Venäjältä Suomeen, kun maahantulotarkastuksen yhteydessä ilmeni Saksan määränneen hänet Schengen-maahantulokieltoon, koska hän oli työskennellyt maassa ilman tarvittavia lupia. Mies on haastettu Etelä-Karjalan käräjäoikeuteen.

Yhden venäläisen naishenkilön ja kahden venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoihin Imatran rajanylityspaikalla. Rikokset tapahtuivat 23., 24. ja 25.8. Henkilöiden hallusta löydetyt esineet olivat sähkölamautin sekä kaksi teleskooppipatukkaa. Vaalimaan rajanylityspaikalla epäillään venäläisen mieshenkilön syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon 24.8. Hänen hallustaan löydettiin nyrkkirauta.
https://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/maahantulokiellon_rikkominen_ja_vaarallisia_esineita_78237

Lainaus
26.08.2019 08.25

Epäilty veneilijöiden luvaton rajanylitys Kiteen Kangasjärvellä 24.8.2019

Pohjois-Karjalan rajavartiosto tutkii epäiltyä kahden henkilön luvatonta rajanylitystä Venäjältä Suomeen ja takaisin Venäjälle Kiteen Kangasjärvellä. Henkilöiden epäillään ylittäneen valtakunnanrajan kumiveneellä ollen syvimmillään 38 metriä Suomen puolella.

Rajavartiosto on aloittanut esitutkinnan epäillystä valtionrajarikoksesta.

Tapahtumaan liittyen on oltu yhteydessä Venäjän Suojärven alueen rajavaltuutettuun.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto kiittää paikallisia asukkaita tapahtumaan liittyvistä havainnoista.
https://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/epailty_veneilijoiden_luvaton_rajanylitys_kiteen_kangasjarvella_24_8_2019_78236

Lainaus
25.08.2019 22.34

Useita lieviä valtiorajarikoksia Kuhmossa - rajavyöhykkeellä liikkumiseen tarvitaan lupa

Kainuun rajavartiosto sai sivulliselta henkilöltä ilmoituksen liikkujista rajavyöhykkeellä Kuhmon Viiksimossa 23.8.2019 illalla. Partio pysäytti tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon Viiksimontiellä. Hollantilainen perhe kertoi käyneensä katselemassa karhuja rajavyöhykkeellä vajaan parin tunnin ajan. Henkilöt olivat menneet rajavyöhykkeelle tietä pitkin. Rajavyöhykkeen takarajalla on kieltotaulut, joissa kerrotaan liikkumisen vyöhykkeellä olevan luvanvaraista. Henkilöillä ei ollut vaadittavia rajavyöhykelupia, joten vanhemmille määrättiin seuraamuksena sakkovaatimukset lievästä valtionrajarikoksesta.

Teknisen valvonnan kamerakuvasta Kainuun rajavartioaseman partio havaitsi lauantai-iltana 24.8.2019 ajoneuvon rajavyöhykkeellä Kuhmon Jonkerissa. Partio tavoitti ajoneuvon Nurmestiellä ja kuljettajana toiminut liettualainen mieshenkilö myönsi käyneensä rajavyöhykkeellä suunnittelemassa seuraavia työkohteita. Mies ei kuitenkaan ollut hakenut rajavyöhykkeellä työskentelyyn lupaa, joten hänelle määrättiin seuraamuksena sakkovaatimus lievästä valtionrajarikoksesta. Tapahtuman selvittämisen yhteydessä paljastui, että rajavyöhykkeellä oli liikkunut myös toinen ajoneuvo saman päivän aikana, jossa olleet henkilöt kuuluivat samaan työporukkaan. Kainuun rajavartiosto oli yhteydessä yritykseen, jossa henkilöt työskentelevät ja opasti hakemaan rajavyöhykeluvat ennen työskentelyn jatkamista.

Kainuun rajavartiosto muistuttaa, että kaikenlainen liikkuminen rajavyöhykkeellä on luvanvaraista. Rajavyöhyke on maksimissaan kolme kilometriä Suomen ja Venäjän välisestä valtakunnanrajasta sisämaahan päin ulottuva alue, jolla turvataan rajajärjestyksen valvominen ja rajaturvallisuuden ylläpitäminen. Rajavyöhyke on merkitty maastoon keltaisilla rajavyöhyketauluilla, puihin ja pylväisiin maalatuilla tai kiinnitetyillä keltaisilla renkailla tai teille ja kulku-urille sijoitetuilla puomeilla.
https://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/useita_lievia_valtiorajarikoksia_kuhmossa_-_rajavyohykkeella_liikkumiseen_tarvitaan_lupa_78235
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 315
 • Liked: 5197
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16723 : 26.08.2019, 18:31:52 »
Ihan merkityksetön seikka sinänsä, mutta keskikonsolissako nämä idän ihmeet kuljettavat telarit, taserit ja muut vastaavat? Kuinka helvetin vaikeaa on piilottaa laittomaksi tiedetty metallinpala autoon niin ettei sitä löydä ilman että purkaa koko auton osiksi?

On tietysti yhteiskunnan etu että rikolliset ovat tyhmiä kuin huopikas.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 281
 • Liked: 4264
 • Understanding is a three-edged sword.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16724 : 28.08.2019, 13:59:37 »
Afgaani ollut taas käräjillä:

Lainaus
Nuoren miehen hyväksikäyttösyyte hylättiin – käräjäoikeuden ratkaisu liittyy suojaikärajaan

Satakunnan käräjäoikeus on hylännyt nuoren, ulkomaalaistaustaisen miehen (s. 1992) syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Käräjäoikeus käsitteli asian suljetuin ovin ja määräsi asiakirjat salaiseksi 60 vuoden ajaksi.

Julkisessa selosteessaan käräjäoikeus kertoo, että jutussa oli kysymys seksuaalissävytteisten kuvien lähettämisestä nett...

SK (maksumuurin takana): Nuoren miehen hyväksikäyttösyyte hylättiin – käräjäoikeuden ratkaisu liittyy suojaikärajaan

Itse jutun www-title on sitten: "Afgaaninuoren hyväksikäyttösyyte hylättiin - näin käräjäoikeus perusteli.

Jos jollain on pääsy Satakunnan Kansan sivuille, voisi referoida vähän tarkemmin, että mistä tuossa oikein oli kyse.

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 861
 • Liked: 2198
 • ääärinuiva
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16725 : 29.08.2019, 09:24:25 »
Teinien joukko kävi 16-vuotiaan kimppuun Espoossa – pojan äiti kuvailee tilannetta uhkaavaksi: "Osalla oli nyrkkirautoja vyöllään"


Lainaus
2019-08-29  MTV Espoolaisen teinipojan kotimatka sai pelottavan käänteen, kun joukko teinejä piiritti hänet ja vaati rahaa.

16-vuotias poika oli liikkeellä pyörällä, kun hän pysähtyi katsomaan puhelintaan Keskusaltaan läheisyydessä Espoon Tapiolassa. Kauempana olleet seitsemän nuorta alkoivat huudella hänelle, että onko hänellä rahaa. Poika vastasi, että ei ole ja kääntyi poispäin. Yhtäkkiä kaikki seitsemän nuorta seisoivat hänen ympärillään.
– Joku kävi häneen kiinni ja alkoi huutaa, että ”Älä kuseta, sä valehtelet”. Yleistä tuuppimista ja tönimistä oli ja myös pyörä kaatui.
Uhkaava tilanne
Tilanne oli ollut pojan äidin mukaan hyvin uhkaava.

– Meidän poika oli siinä yksin ja kun ajattelee, että seitsemän ihmistä tulee ympärille ja iholle ja ruvetaan sanomaan, että tutkitaan taskut, niin siinä ylitetään henkilökohtainen raja.

Kaikki tekijät olivat entuudestaan pojalle tuntemattomia ja ulkomaalaistaustaisia. Kuudella pojalla oli vedetty huput pään yli ja hupun nauhat kiristetty, niin etteivät heidän kasvonsa näkyneet. Ainoastaan niin sanotulla pomolla oli vain huppu päässään, mutta nauhat eivät olleet kiinni.

Yhdellä pojista ei ollut mitään päässään. Hänen kasvonsa näkyivät, mutta poika ei osannut yhdistää ahdistelevaa joukkoa mihinkään muuhun tilanteeseen tai paikkaan.

...

Yksi nuorista löi poikaa, joka onnistui väistämään iskun. Silmään kohdistettu lyönti, osui poikaa kuitenkin ohimoon. Näkyviä vammoja hän ei kuitenkaan saanut.

Lyönnin jälkeen poika huitaisi takaisin ja osui häntä lyönyttä poikaa kylkeen. Poika myös huomasi, että osalla hänen kimppuunsa käyneistä teineistä oli vyöllään nyrkkirautoja.
– Hän pelästyi, että mitä niillä tehdään. Hänelle tuli tunne, että tästä pitää päästä nopeasti pois ennen kuin aseita ruvetaan käyttämään, pojan äiti sanoo.

Laittoivat tavarat takaisin taskuihin
Pojalla oli taskuissaan ainoastaan puhelin ja avaimet. Kun taskut oli tutkittu, joukkio laittoi tavarat nätisti takaisin taskuun. Poika oli sanonut aiemmin nuorten joukolle, ettei hänelle ole rahaa. Hänellä oli kuitenkin 20 euron seteli puhelimensa kuoren välissä.

– Siitä oli tietenkin noussut älämölöä, että mitä valehtelet ja kusetat, onhan sulla rahaa ja he veivät sen. Toisaalta jengi oli hyvin tietoinen siitä, että puhelinta ei kannata ottaa, koska sen pystyy jäljittämään eivätkä he onneksi heittäneet avaimia altaaseen.

...

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/teinien-joukko-kavi-16-vuotiaan-kimppuun-espoossa-pojan-aiti-kuvailee-tilannetta-uhkaavaksi-osalla-oli-nyrkkirautoja-vyollaan/7527152?fbclid=IwAR0vKBKYbJl1KH5wjlCmAaapPJ5GY5qDffe5H9QeyxwzvF_1CVQrSfZBG54#gs.z3apgl


Juupa juu rapatessa roiskuu, ulkomaalaistaustaisia tosiaankin, joukolla rahaa hakemassa, siinäpä sitä itseään työllistäviä voimavaroja.  Tulevia mafiosoja Ruotsin malliin.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2019, 10:13:48 kirjoittanut Totuus EPT »
Missä ******i siellä ongelma.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 605
 • Liked: 53721
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16726 : 29.08.2019, 09:35:54 »
^ No jos tuossa sanotaan, että kaikki olivat ulkomaalaistaustaisia, niin ei paljoa tarvitse arvailla, eh?

Siirretty värinäveikkauksista tänne ja lainausta lyhennetty. Ei laiteta niitä uutisia kokonaan lainauksiin.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 422
 • Liked: 6329
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16727 : 29.08.2019, 09:59:16 »
Lainaus
SAMI LOTILA
Tulli kertoo tutkineensa poikkeuksellista veropetosta, jossa suomalaisen rahtialuksen kapteenin epäillään tuoneen 48 eri kerralla Saksasta Suomeen savukkeita ja alkoholia edelleen myytäväksi. Vältettyjen valmiste- ja arvonlisäverojen määrä on yhteensä noin 230 000 euroa.

Suomalaisen rahtialuksen kapteenin epäillään salakuljettaneen vuosina 2013–2014 Saksasta Suomeen lähes 1,1 miljoonaa savuketta ja yli 1 200 litraa väkevää alkoholia.

Tullin mukaan salakuljetuksessa on hyödynnetty järjestelmällisesti laillista alustoimitusmenettelyä, jonka tarkoituksena on hankkia verottomasti ja tullittomasti tavaroita miehistön kulutettavaksi aluksella.

[...]

Tulli tutki samaa veropetostapausta jo vuosina 2014–2015.

Tuolloin epäiltynä olevaan suomalaisen rahtialuksen virolaiseen kapteeniin ei voitu kohdistaa esitutkintatoimenpiteitä, koska hän irtisanoi itsensä kapteenin tehtävästä ja poistui Suomesta. Vuonna 2017 epäilty vangittiin poissaolevana, ja hänestä tehtiin eurooppalainen pidätysmääräys. Kesäkuussa 2019 epäilty otettiin kiinni Virossa, jonka jälkeen hänet luovutettiin virolaisen tuomioistuimen päätöksellä Suomeen vastaamaan törkeästä veropetoksesta.

[...]

Tullin esitutkinta on päättynyt. Tapaus on syyteharkinnassa, ja se käsitellään aikanaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Aluksen kapteeni on edelleen vangittuna.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2e9d9ada-8869-4444-8aa1-02fbf2acc37e

Karmea rikollinen. Onneksi on vangittuna niin että kadut ovat turvallisempia.

Iltalehden Viron ja virolaisten kaikenlaisesta pahuudesta ja kurjuudesta raportoinnin erikoistoimittaja Sami Lotila raportoi.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2019, 10:10:55 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 153
 • Liked: 5982
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16728 : 29.08.2019, 10:18:51 »
Julkisessa selosteessaan käräjäoikeus kertoo, että jutussa oli kysymys seksuaalissävytteisten kuvien lähettämisestä nett...

Ja jatkuu:

Lainaus
....nettisovelluksen välityksellä alaikäiselle.

Käräjäoikeus hylkäsi syytteen, koska ei saanut näyttöä siitä, että epäilty olisi tiennyt asianomistajan olleen tapahtuma-aikaan maaliskuussa 2016 alle 16-vuotias.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 605
 • Liked: 53721
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16729 : 29.08.2019, 10:32:25 »
Uusien, Suomessa ennen harvinaisten väkivaltarikosten sarja on saanut jatkoa erään moniosaajan toimesta:

Lainaus
Mies yritti tappaa syntymättömän lapsensa potkimalla raskaana olevaa vaimoaan vatsaan - ”Tiedän, miten lapsi saadaan pois”

Tänään klo 5:57

Pariskunta oli mennyt naimisiin vain kaksi viikkoa ennen painajaismaista pahoinpitelyä. Teko jäi onneksi yritykseksi, ja lapsi syntyi terveenä.

...

Ehdollinen rangaistus

Käräjäoikeuden mukaan teko loukkasi naisen ruumiillisen koskemattomuuden lisäksi hänen itsemääräämisoikeuttaan. Teko täyttää samalla kertaa sekä pahoinpitelyn että törkeän laittoman raskauden keskeyttämisen yritys -rikoksen tunnusmerkistön

Viime joulukuussa antamallaan päätöksellä käräjäoikeus tuomitsi 27-vuotiaan miehen näistä rikoksista ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Mittaa ehdollisella rangaistuksella on kymmenen kuukautta.

...

Tässä jatkojuttua kyseisestä tapauksesta.

Torniolaisen Minna Al-Quraishin turvapaikanhakija-aviomies (nimestä päätellen arabi) hakkasi ja potki naisen alavatsaa yrittäen saada raskauden keskeytettyä syksyllä 2017. Hän oli tuolloin viidennellä kuulla raskaana.

Suhde oli päättynyt jo kerran pahoinpitelyyn, mutta kun Al-Quraishi huomasi olevansa raskaana, pari palasi yhteen ja meni naimisiin vain kaksi viikkoa ennen tapahtumia.

...

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aviomies-hakkasi-ja-potki-raskaana-olleen-minnan-alavatsaa-kun-tama-makasi-rappukaytavan-lattialla-aiti-sai-kaikki-fyysiset-ja-henkiset-mustelmat-mutta-poika-selvisi/7450508 (15.6.2019)

...

Nyt tätä tapausta käsitellään sitten hovioikeudessa. Käräjäoikeudessa "tuomioksi" tuli 10 kk ehdollista.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006220109.html (29.8.2019)

Lainaus
Riita ystävättärestä johti järjettömään tekoon: Mies potki raskaana olevaa vaimoaan vatsaan – ”Yritin nostaa jalkoja ja käsiä vatsan eteen suojaksi”

Rovaniemen hovioikeus kuuli keskiviikkona molempia osapuolia torniolaisen pariskunnan riita-asiassa. Mies on tuomittu Kemi-Tornion käräjäoikeudessa 10 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä ja törkeästä laittomasta raskauden keskeytyksen yrityksestä.

Syyskuun 2017 tapahtumista kertonut vaimo purskahti itkuun kesken kuulemisen. Hänen mukaansa riita alkoi jo edellisenä päivänä. Sen syynä oli vaimon ystävyyssuhde sekä muuttolaatikoiden kantaminen.

– Hän sanoi, ettei halua asua kanssani Torniossa, ei halua avioliittoa eikä lasta. Hän halusi tulla kanssani lääkäriin kertomaan, että lapsi pitää ottaa pois. Hän myös sanoi tietävänsä miten lapsi otetaan pois, nainen kertasi tapahtumia.

Naisen mukaan mies suhtautui hyvin raskausuutiseen ja oli onnellinen isäksi tulosta. Pahoinpitely tapahtui, kun vaimo oli 21. raskausviikolla. Vauvan vointi varmistettiin tapahtumien jälkeen ultralla.

– Olin kuitenkin epävarma miten vauva voi, vaikka ultrassa kaikki vaikutti olevan hyvin. Oli rankkaa siihen asti kun lapsi syntyi, nainen kertoi hovioikeudessa.

Pahoinpitely ja potkiminen tapahtuivat pariskunnan uudessa asunnossa, johon he olivat juuri muuttamassa. Sanallinen yhteenotto vaihtui fyysiseksi pahoinpitelyksi, jolloin mies potki raskaana ollutta vaimoaan vatsaan useita kertoja.

(...)

– Miehen kielitaito oli tuolloin erittäin heikko. Hän ei ole väitettyä uhkausta sanonut. Väärinymmärryksen mahdollisuus on ollut suuri, Hyvönen totesi.

Pariskunta oli ollut yhdessä yli vuoden. Naimisiin he olivat menneet pari viikkoa aikaisemmin. Vaimon mukaan mies osasi suomea vain heikosti. Kommunikaatiossa käytettiin apuna tulkkia. Mies on tullut Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2015.

28-vuotias mies kertoi istunnossa, että hän vihastui vaimolleen, joka ei sopimuksesta huolimatta katkaissut välejään ystävättäreensä.

– Tulin Rovaniemeltä Tornioon ja huomasin, että vaimon ystävä on kotona parvekkeella. Sanoin suoraan vaimolle, että hän on valehtelija. Hän ei saisi pitää yllä ystävyyttä kaveriinsa, jonka pitäisi poistua meidän elämästä. Ei ollut mitään tappelua, oli vain erimielisyyttä siitä että ystävä on siellä paikalla, mies selvitti arabian kielen tulkin välityksellä.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 400
 • Liked: 2472
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16730 : 29.08.2019, 13:27:08 »
Syytetyllä on kuvassa varsin taidokas tukkalaite ja muutenkin tyylikäs habitus.  Lähi-idän auervaarat ovat saaneet aivan mahtavat apajat saalistaa Euroopassa rajattomalla asyylikortilla.  Varmasti saa naisilta säkkikaupalla kirjeitä vankilaan, jos sinne edes joutuu.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 826
 • Liked: 7310
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16731 : 29.08.2019, 15:20:33 »
Tämän tapauksen syyllinen Afgaani, joka käy ilmi käräjäoikeudesta saadusta tuomiosta. Samalla nimellä löytyy paikallisesta sanomalehdestä juttu vuodelta 2016 parin Joulun vietosta, jossa toivotaan turvapaikkapäätöksen nopeaa tuloa.

"Kotonaan Kangasalla suihkuun mennyt 14-vuotias tyttö ei ollutkaan yksin – yhtäkkiä saunan oven alta pilkotti isäpuolen iPhone"

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006214746.html
Lainaus
Eräs aktiivikansalainen tilasi ja julkaisi jo tähän tapaukseen liittyvät oikeudenkäyntiasiakirjat. Tytärpuolensa tirkistelystä tuomitulla "isäpuolella" näyttää olevan kaimoja lähinnä Afganistanin suunnalla. Tämä ja ikä viittaisivat siihen, että hän on näitä muutama vuosi sitten saapuneita sotalapsia.

Tähän toki viittasi useampi yksityiskohta alkuperäisessä lehtiartikkelissakin. Kuten kaksi kertaa vanhempi vaimo ja päiväsakkojen määrästä pääteltävissä olevat nollatulot.

En nyt ota sen kummemmin kantaa siihen, että 43-vuotias nainen on naimisissa 25-vuotiaan sotalapsen kanssa, tai että sotalapsi leikkii 14-vuotiaan isäpuolta, tai että äiti uskoo mieluummin sotalasta kuin omaa lastaan. Makuasioista ei voi kiistellä.

Sen sijaan kiinnitän huomiota puolustuksen puheenvuoroon. Isäpuoli tosin makasi saunan lattialla iPhonensa kanssa, mutta tarkoitus ei suinkaan ollut kuvata suihkussa ollutta tytärpuolta, vaan syynä oli PANIIKKIKOHTAUS.

Mieleen tulee väistämättä Uuraisten tapaus, josta Keski-Suomen käräjäoikeus antoi päätöksen tämän vuoden maaliskuussa. Turvapaikanhakija oli käynyt käsiksi 80 kilometrin tuntivauhdissa bussin kuljettajaan ja huutanut: "Allahu akbar!"

Tuolloinkin syynä oli paniikkikohtaus. Käräjäoikeus piti selitystä uskottavana.

Herää kysymys, opetetaanko turvapaikanhakijoille jossakin Suomi says welcome -koulutuksessa, että kun teet jotakin ja jäät kiinni, sano "paniikkihäiriö".
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2448260031960843

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 451
 • Liked: 4580
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16732 : 29.08.2019, 15:27:42 »
Lainaus
Mies jäi kiinni anastettuaan parfyymia ja aurinkolasit lentokentältä

Vantaa, Lentokenttä, 23. ja 28.8.2019

Helsinki - Vantaa -lentokentällä otettiin keskiviikkona aamulla kiinni mies, joka oli anastanut yhdestä tax free -myymälästä 165 euron arvoiset aurinkolasit ja toisesta liikkeestä Davidoff - Run Wild -testerin, jonka arvo oli 67 euroa.

Asiaa tarkemmin selvitettäessä ja valvontatallenteita tarkistettaessa kävi ilmi, että sama vuonna 1966 syntynyt italialainen miesturisti oli anastanut samasta liikkeestä muutamaa päivää aikaisemmin myös Diorin 121 euron arvoisen tuoksun. Miestä epäillään näpistyksistä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/pyoravaras_jai_kiinni_itse_teosta_vantaan_rekolassa_83818
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 666
 • Liked: 14679
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16733 : 30.08.2019, 11:03:03 »
Teinien joukko kävi 16-vuotiaan kimppuun Espoossa – pojan äiti kuvailee tilannetta uhkaavaksi: "Osalla oli nyrkkirautoja vyöllään"

Oletan, että tässä on kyse samasta ulkomaalaistaustaisten teinien joukosta kuin tuossa nyrkkiraudoin varustautuneiden ryöstäjien tapauksessa:

Poliisi on ottanut kiinni kolme 15–16-vuotiasta nuorta epäiltynä katuryöstöistä Tapiolassa - Kaupunki | HS.fi
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006221380.html

Lainaus
NUORIA on uhkailtu ja ryöstetty Tapiolassa viime viikon aikana, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Katuryöstöjen kohteeksi joutuneet nuoret ovat olleet noin 13–16-vuotiaita. Heiltä on viety kadulla pienehköjä summia rahaa uhkailemalla.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 587
 • Liked: 21196
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16734 : 30.08.2019, 11:25:29 »
^ Muistaakseni tällaisesta jengistä oli FB-juttua sekä Tapiolan keskuksesta että Pohjois-Tapiolasta (etäisyyttä tapahtumapaikoilla alle kilometri), joten periaatteessa voi olla myös eri tapaus, mutta pidän sitä erittäin epätodennäköisenä. Lonnivat uussuomalaisjengit eivät ole alueella mikään keskeinen fikstuuri.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 153
 • Liked: 5982
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16735 : 30.08.2019, 11:51:34 »
Siis yksi noista Tapiolan tapauksista oli vissiin jossakin siinä keskusaltaan tietämillä.

Tai siis ainakin se, josta MTV uutisoi. Siitä toisesta en ole kuullut kuin huhuja. Oliko tämä jossakin Pohjantorin lähellä vai missä?
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 587
 • Liked: 21196
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16736 : 30.08.2019, 12:19:29 »
Siis yksi noista Tapiolan tapauksista oli vissiin jossakin siinä keskusaltaan tietämillä.

Tai siis ainakin se, josta MTV uutisoi. Siitä toisesta en ole kuullut kuin huhuja. Oliko tämä jossakin Pohjantorin lähellä vai missä?

Ihan pirun hataran muistikuvan mukaan Pohjantorin tienoolla. Kovin montaa minuuttiahan tuota väliä ei kävele.

En olisi yllättynyt jos tuo porukka tulisi vaikka Matinkylästä. Tapiolasta sinne julkisilla hankkiutuessa kävelee nykyään varmaan sadan valvontakameran ohi -> ajoitus- ja ulkonäköperusteella busted.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Puntanen

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 52
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16737 : 30.08.2019, 20:58:31 »
Verkkolehti Kansalainen uutisoi:

https://www.kansalainen.fi/oulun-karajaoikeus-tuomitsi-ulkomaalaismiehen-raiskauksesta-ja-muista-rikoksista-ehdottomaan-vankeuteen/
Lainaus
Oulun käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaismiehen raiskauksesta ja muista rikoksista ehdottomaan vankeuteen

30.8.2019 16:35
Petri Saarela

Ulkomaalaismies tuomittiin tänään Oulun käräjäoikeudessa useista rikoksista ehdottomaan vankeuteen.


Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään 29-vuotiaan Ahmed Mohamed Saleh Ali Elzanatin yhteensä 1 vuoden 7 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen lievästä vahingonteosta, kavalluksesta sekä raiskauksesta.

Rangaistukseen johtaneiden syytteiden mukaan Saleh oli hajottanut asianomistajan matkapuhelimen heittämällä sen auton oveen.

Kavallukseen Saleh oli syyllistynyt tekemällä leasing-sopimuksen moottoriajoneuvojen huolto- ja korjaustoimintaa tekevän yrityksensä nimissä. Sopimuksen avulla hän oli saanut käyttöönsä saksinostimen, rengaskoneen ja tasapainotuskoneen. Laitteet vuokranneen liikkeen päätettyä vuokrasopimuksen loppukesästä 2017 Saleh ei toistuvista pyynnöistä palauttanut laitteita tai kertonut niiden sijaintia. Laitteet, joiden yhteisarvo on 6999 euroa, ovat edelleen kateissa.

Raiskaus tapahtui 24.6.2017 Kalajoella, eikä Oulun käräjäoikeus paljasta sen yksityiskohtia.

Saleh kiisti raiskauksen ja halusi tuomion ehdollisena

Oikeudenkäynnissä Saleh tunnusti lievän vahingonteon kuten myös kavalluksen. Raiskauksen Saleh kuitenkin kiisti väittäen vain hieroneensa uhria. Käräjäoikeuden mukaan uhri oli kuitenkin raiskattu sormilla.

Oulun käräjäoikeus totesi miehen syylliseksi kaikkiin kolmeen syytekohtaan ja tuomitsi miehen yhteensä 1 vuoden 7 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Saleh halusi rangaistuksen ehdollisena lapseen, perheeseen ja opiskeluun liittyvien olosuhteiden vuoksi. Käräjäoikeus piti raiskausta suhteellisen tavanomaisena mutta päätti antaa tuomion ehdottomana muun muassa siksi, että Saleh oli kädellään yrittänyt estää uhrin avunhuudot. Teko oli keskeytynyt vasta asunnossa olleen kolmannen henkilön mentyä huoneeseen katkaisemaan rikoksen.

(...)

Khalifatta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 770
 • Liked: 2328
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16738 : 30.08.2019, 22:48:38 »
Teinien joukko kävi 16-vuotiaan kimppuun Espoossa – pojan äiti kuvailee tilannetta uhkaavaksi: "Osalla oli nyrkkirautoja vyöllään"


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/teinien-joukko-kavi-16-vuotiaan-kimppuun-espoossa-pojan-aiti-kuvailee-tilannetta-uhkaavaksi-osalla-oli-nyrkkirautoja-vyollaan/7527152?fbclid=IwAR0vKBKYbJl1KH5wjlCmAaapPJ5GY5qDffe5H9QeyxwzvF_1CVQrSfZBG54#gs.z3apgl


Juupa juu rapatessa roiskuu, ulkomaalaistaustaisia tosiaankin, joukolla rahaa hakemassa, siinäpä sitä itseään työllistäviä voimavaroja.  Tulevia mafiosoja Ruotsin malliin.

Väärinkäsitysten välttämiseksi: ylläoleva lainaus ja allaoleva Murha.infon ketju eivät liity mitenkään toisiinsa.

Googlasin Lokan onkimien nimien joukosta ensimmäisen ja miten kävikään:

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=24692&start=30

Lainaus
Nimi on perus espoolainen

Tuomio 16/154403
Asianumero R 16/2195
Vastaaja Maslah Nur Ahmed

Eräs minfon kommenteista oli kyllä ihan nappiin:

Lainaus
Luulen että tämä ei ole viimeinen kerta kun Maslah Nur Ahmed esiintyy julkisuudessa rikoksesta epäiltynä tai tuomittuna.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2019, 08:44:00 kirjoittanut Kemolitor »
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario J. Kiiskinen

Khalifatta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 770
 • Liked: 2328
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16739 : 30.08.2019, 23:00:26 »
Samaisen minfon yhdessä ketjussa käsitellään tätä Omena-keissiä. Ketjussa mainitaan vielä, että tämä koskettelija-ryöstösankari on jo aiemmin tuomittu ryöstöstä.
Ei ollut ensi kertaa pappia kyydissä:

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=28060

Olisiko tälle avattavissa jo oma ketjunsa? Muita sankareita en ole vielä edes googlaillut.
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario J. Kiiskinen