Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta  (Luettu 3772673 kertaa)

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 380
 • Liked: 4449
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16920 : 21.11.2019, 13:09:54 »
Lainaus
Kuolonkolari 4-tiellä Kakslauttasen ja Purnumukan välillä Sodankylässä

21.11.2019 klo 13.01 Lappi

Henkilöautoa kuljettanut nainen kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä lähellä Tankapirttiä 4-tiellä Sodankylässä torstaina 21.11. aamulla hieman ennen kello viittä. Rekassa olleet kuljettaja ja matkustaja eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Liettualainen rekka ajoi pohjoisen suuntaan, kun sitä vastaan tullut henkilöauto tuli yllättäen rekan käyttämälle kaistalle ja törmäsi rekan vasempaan etukulmaan. Molemmat autot suistuivat törmäyksen jälkeen tieltä ajosuunnassaan oikealle.

Onnettomuus tapahtui valaisemattomalla tieosuudella pimeän aikaan. Tiellä oli normaali talvinen keli. Henkilöauton kuljettaja kuoli mitä ilmeisimmin välittömästi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä ja mikäli uusia seikkoja ilmenee, tiedottaa tutkinnan edetessä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kuolonkolari_4-tiella_kakslauttasen_ja_purnumukan_valilla_sodankylassa_85904
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 006
 • Liked: 20680
 • Ego sum Spartacus
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16921 : 21.11.2019, 16:10:24 »
Lainaus
X

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut turvapaikanhakijoiden perheryhmäkodissa sattuneesta pahoinpitelystä tulkkina toimineelle miehelle 1 980 euron sakot ja 80 euron rikosuhrimaksun.

Lisäksi mies saa maksettavakseen nuoren puolustusasianajajan kulut 1 205 euroa ja 38 euroa muita kuluja.

X

Vuonna 1975 syntynyt mies ja nuori olivat tunteneet toisensa entuudestaan. Mies oli toiminut aiemmin 15-vuotiaan ja hänen äitinsä tulkkina,

X

tulkki oli käskyttänyt heitä olemaan hiljaa. Nuori oli vastannut, että ”tulkki voi lähteä, jos ei jaksa tulkata” ja nimitellyt äiti huoraksi, mistä tulkki kimmastui.

Nuoren kertoman mukaan mies vastasi, että ”sinäkö sanot minulle, että minun pitää poistua”, löi avokämmenellä kasvoihin ja tönäisi nuorta palaten paikalleen.

Mies nousi uudestaan nyrkki ojossa ja löi nuorta kahdesti kasvoihin, jolloin ainakin tämän alahuuli oli haljennut ja se vuosi verta.

Kauhuissaan ollut nuori oli ohjaajan mukaan noussut ja ottanut maljakon käteensä lyödäkseen sillä, mutta ohjaaja ehti väliin ja otti maljakon pois.

X


https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/819637-tulkki-matkaisi-15-vuotiasta-kasvoihin-turvapaikanhakijoiden-ryhmakodissa

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16922 : 21.11.2019, 18:21:22 »
Maksumuurijuttu, mutta näkyyhän tuossa sentään jotain.

Jos jollain on tunnukset Satakunnan Kansaan, niin voisi hieman lisää laittaa tuota sisältöä näkyville.

https://www.satakunnankansa.fi/a/79ab4779-4760-430b-a84f-05b92d43fabb (21.11.2019)

Lainaus
Mies raiskasi uhrinsa Porissa kolme kertaa – käräjäoikeus langetti yli 2 vuoden vankeustuomion

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut Afganistanin kansalaisen (s. 1983) raiskauksesta ja kotirauhan rikkomisesta 2 vuoden 1 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Rikokset tapahtuivat Porissa heinäkuussa 2018.

Käräjäoikeuden torstaina tuomion yhteydessä antaman julkisen selosteen mukaan 35-vuotias mies tunkeutui entuudestaan tuntemansa naisen...
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5874
 • Minä olen kaapumies!
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16923 : 21.11.2019, 19:05:23 »
11.11 päivätty uutinen, mutta en nähnyt juttua vielä täällä. Maksumuurin takana enemmän. :(

Lainaus
Hollanti kieltäytyy luovuttamasta Suomen suurimman kokaiinijutun epäiltyjä Tampereelle, koska katsoo epäiltyjen oikeusturvan olevan vaarassa Suomessa

Hollanti ei suostu luovuttamaan Suomen suurimman kokaiinijutun kahta kuriiriksi epäiltyä Suomeen, vaikka epäillyt on vangittu Tampereella poissaolevina ja aluesyyttäjä on antanut heistä eurooppalaisen pidätysmääräyksen.

Kiitos Hollanti!

https://www.aamulehti.fi/a/2952a4da-7a86-463c-aa68-bc03001cadf0
« Viimeksi muokattu: 21.11.2019, 21:17:53 kirjoittanut Alaric »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16924 : 21.11.2019, 20:13:02 »
https://twitter.com/HommaMedia/status/1197553255661703168


Pitkä ja mielenkiintoinen juttu, alla osia siitä.

Kyllä tämä maahanmuutto onkin melkoista rikkautta meille suomalaisille. Saamme alamaailmaan ihania kansainvälisiä tuulahduksia ja eksoottista värinää!

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomeen-tulee-uusia-vakivaltaisia-rikollisryhmia-joiden-verkostot-paisuvat-ja-vaikutus-kasvaa-mtv-uutisten-haltuunsa-saama-viranomaisraportti-maalaa-synkaa-kuvaa/7632012 (21.11.2019)

Lainaus
Suomeen tulee uusia väkivaltaisia rikollisryhmiä, joiden verkostot paisuvat ja vaikutus kasvaa – MTV Uutisten haltuunsa saama viranomaisraportti maalaa synkkää kuvaa

Suomen laittomille markkinoille syntyy ja levittäytyy uusia, kansainvälisesti toimivia rikollisryhmiä, joiden taktinen ja väkivaltakapasiteetti on merkittävä, todetaan valtiojohdolle tarkoitetusta viranomaisraportissa.

MTV Uutiset sai sinänsä julkisen PTR-katsauksen keskusrikospoliisista tietopyynnöllä. Siitä kerrottiin keskiviikon Rikospaikassa.

PTR-viranomaiset eli poliisi, suojelupoliisi, tulli sekä rajavartiolaitos tekevät valtiojohdolle katsauksia ajoittain.

(...)

Suomalaiseen jengimaisemaan on syntynyt ja leviämässä uusia, omia tunnuksia kantavia jengejä.

– Suomeen eteni vuonna 2017 kolme merkittävää jengiorganisaatiota: Outlaws MC, Satudarah MC ja No Surrender MC. Viimeksi mainitut kaksi jengiä ovat leimallisesti maahanmuuttajavaltaisia. Suomeen on syntynyt viime vuosina myös useita pienempiä maahanmuuttajavaltaisia rikollisjengejä.

Raportissa viitataan myös afrikkalaisiin rikollisiin.

– Afrikkalaisrikollisia on toiminut Suomessa pitkään etenkin huumausainekaupassa mutta toiminnan järjestäytyneisyys näyttää vahvistuvan Pohjois-Euroopassa ja myös Suomessa.

– Nigerialaisrikollisuuden vaikutuksen kasvu on herättänyt huomiota mm. alkuvuodesta 2019 Saksassa, kun viranomaiset varoittivat järjestäytyneen nigerialaisrikollisuuden leviämisestä ja vahvistumisesta. Kansainväliseen, Suomeakin koskevaan nigerialaisrikollisuuteen kuuluu ihmiskauppaa, suurimittaista huumausainerikollisuutta ja nettipetos-rikollisuutta, joita toteutetaan tehokkaasti verkostoituen.

(...)

Raportissa mainitaan niin ikään Lähi-Idästä tulevat rikolliset.

– Irakilaistaustaisten henkilöiden harjoittamaa suunnitelmallista suurimittaista rikollista toimintaa on todettu Suomessakin etenkin huumausaine- ja petosrikollisuudessa jo ennen kuin maahan tuli poikkeuksellisen suuri määrä sikäläisiä turvapaikanhakijoita.

– Irakilaistaustaisten henkilöiden järjestäytyneesti harjoittamasta rikollisesta toiminnasta on tietoja eri mantereilta. Euroopassa rikollispiireissä vaikuttavien ulkomaan kansalaisuus- ja kieliryhmien keskuuteen syntyy väkivaltaisiksi profiloituvia jengejä, joilla voi olla myös poliittisia tavoitteita.

(...)

Lisääntyvä huumekauppa

Törkeistä huumerikoksista epäillyistä oli alkuvuonna 2019 ulkomaalaisia 23 prosenttia. Perinteisesti suurimmat kansallisuudet ovat olleet virolaiset, irakilaiset, gambialaiset, romanialaiset ja albanialaiset.

– Ruotsin rooli Suomeen suuntautuvan huumausainekaupan tukialueena on kaikkiaankin vahvistunut. Tämä on nähtävissä myös albanialaisten Suomessa harjoittamassa järjestäytyneessä huumausainerikollisuudessa, katsauksessa todetaan.

(...)

– Ulkolaistaustaisilla rikollisilla on suomalaiskumppanien lisäksi omia jakeluverkostoja Suomessa ja he hyödyntävät vapaan liikkuvuuden alueella tulojen tarpeessa olevia ihmisiä. Määräävässä asemassa olevat rikolliset kuitenkin oleskelevat maassa yleensä laillisesti.

(...)

– Törkeiden omaisuusrikosten osuudet ovat olleet korkeita lähinnä vain romanialaisten, liettualaisten, georgialaisten, ukrainalaisten, kansalaisuudettomien, albaanien ja puolalaisten epäiltyjen kohdalla.

– Kriisialueilta tulevan väkivaltaan kouliutuneen rikollisaineksen ansiosta omaisuusrikollisuus voi saada entistä aggressiivisempia ja tehokkaampia muotoja.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16925 : 21.11.2019, 21:08:26 »
Lainaus
X

Kauhuissaan ollut nuori oli ohjaajan mukaan noussut ja ottanut maljakon käteensä lyödäkseen sillä, mutta ohjaaja ehti väliin ja otti maljakon pois.

X


https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/819637-tulkki-matkaisi-15-vuotiasta-kasvoihin-turvapaikanhakijoiden-ryhmakodissa
Juu, ne kauhuissaan olevat tunnetusti ovat valmiita huitaisemaan maljakolla. Kuulostaa ihan peruskehitysmaalaistelulta, että huidotaan kaikella mikä käsiin sattuu. Maljakolla, liikennemerkillä, polkupyörällä...
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 704
 • Liked: 7281
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16926 : 22.11.2019, 13:53:04 »
Mielestäni monikulttuurinen uutinen, koska Kiinan kulttuuri tulee esille mielenkiintoisessa valossa. ??? Untuvatakkien valmistaminen huonosti kynityistä untuvista vaatii jo omanlaistaan välinpitämättömyyttä.

Lainaus
HS: Alle 70 euron ”Canada Goose”-takkien sisältä on löytynyt kuvottavia yllätyksiä

Julkaistu: 22.11. 11:30

--

Helsingin Sanomat on haastatellut tulliylitarkastaja Riikka Pakkasta, joka kertoo, että väärennettyjen Canada Goose -takkien täytteistä on löytynyt mätäneviä ankan osia.

– Siellä voi olla esimerkiksi nokkia, mätäneviä jalkoja tai ihon osia. Haju on myös sen mukainen, Pakkanen sanoo HS:lle.

Alkuperäiset, oikeat Canada Goose -takit voivat maksaa Suomessa noin 1 000 euroa ja niissä on untuvatäyte.

Tulliylitarkastaja muistuttaa jutussa, että kuluttajan hälytyskellojen pitäisi soida, jos tonnin takkia kaupataan satasella.

--

Simo Holopainen
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006317216.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 225
 • Liked: 3847
  • The Rainforest Site
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16927 : 22.11.2019, 23:47:00 »
Lainaus
Lipuntarkastus muuttui tappeluksi – pummilla matkustanut mies rähisi suu veressä: ”Minulla on aids”

sunnuntai 17.11.2019 klo 23:38

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan miehen HSL:n lipuntarkastuksen yhteydessä tapahtuneesta selkkauksesta 60 päiväsakkoon.

[...]

Bussi pysähtyi Leppävaarassa. Mies yritti paeta paikalta. Järjestyksenvalvojat estivät paon, ja mies aloitti voimakkaan käsirysyn. Kohdehenkilö laitettiin rautoihin voimakkaan vastustelun jatkuessa. Hallintaotteessa mies sai vielä otteen järjestyksenvalvojan radion johdosta ja kierrettyä sen tämän kaulan ympäri.Käsirautojen laittamiseen tarvittiin yhteensä neljä järjestyksenvalvojaa. Vastarinta kärjistyi siihen, että mies puri järjestyksenvalvojan käteen. Käteen tuli verta vuotava haava.

– Minulla on aids, mies sanoi käräjäoikeudessa kerrotun mukaan.

Järjestyksenvalvoja kertoi nähneensä, että miehellä oli verestävää sylkeä suussa. Mies taltutettiin paprikasumutteella, ja poliisi tuli paikalle.

Sekä purija että järjestyksenvalvoja toimitettiin lääkärin pakeille. Tuomittu testattiin tartuntatautien varalta, ja uhri sai varmuuden vuoksi hiv-estolääkityksen.

Vastaaja kiisti joitakin osia syyttäjän väittämistä teonkuvauksista ja sanoi oikeudessa, ettei muistanut tapahtumista juuri mitään. Mies kiisti väittäneensä, että hänellä olisi aids.

Purtu järjestyksenvalvoja kertoi tapahtumista johdonmukaisesti ja yksityiskohtaisesti, ja kirjallinen näyttö tuki sitä. Kummankin osapuolen lääkärikäynnit viittasivat siihen, että tilanteessa oli noussut esiin tartuntariski.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9956c82b-ecab-4e7e-9542-888179a4b46a

Normipäivä näiden kuukerien kanssa lipuntarkastajilla.

P.S Kappas Iltalehden jutussa ei ollutkaan mainintaa ulkomaalaisuudesta. Kansalaisen jutusta kuitenkin selviää, että tekijänä on ollut ulkomaalainen henkilö. @Alaric

Lainaus
Ilman matkalippua matkustanut ulkomaalaismies väitti potevansa AIDS:a ja puri järjestyksenvalvojaa viiltosuojahansikkaan läpi

Kaksi järjestyksenvalvojaa oli helmikuussa avustamassa matkalipuntarkastajia bussissa Espoossa. Osoittautui, että eräällä matkustajalla, ulkomaalaismies Ahmedilla (nimi muutettu), ei ollut matkalippua. Koska Ahmed kieltäytyi näyttämästä henkilöllisyystodistustaan, kutsuttiin paikalle poliisipartio.

[...]

Purruksi tulleen järjestyksenvalvojan työpari kertoi oikeudessa muistavansa huonosti tapahtumia sekä työparinsa vammat, sillä ”kyseessä oli yksi työpäivä muiden joukossa

https://www.kansalainen.fi/ilman-matkalippua-matkustanut-ulkomaalaismies-vaitti-potevansa-aidsa-ja-puri-jarjestyksenvalvojaa-viiltosuojahansikkaan-lapi/
« Viimeksi muokattu: 23.11.2019, 00:19:50 kirjoittanut Taikakaulin »
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin - http://www.kiva.org/

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5874
 • Minä olen kaapumies!
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16928 : 23.11.2019, 22:00:09 »
Lainaus
SK: Raiskasi uhrinsa kolme kertaa - käräjäoikeus langetti yli 2 vuoden vankeustuomion

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut vuonna -83 syntyneen Afganistanin kansalaisen Porissa 2018 tapahtuneista raiskauksesta ja kotirauhan rikkomisesta 2 vuoden 1 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Asiasta uutisoi Satakunnan Kansa. Mies joutuu myös maksamaan uhrille kärsimyskorvauksia 5 500 euroa sekä 2 000 euroa korvaukseksi kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta. Lisäksi hän joutuu korvamaan uhrin oikeudenkäyntikulut, noin 1 100 euroa.

https://www.radiopori.fi/uutiset/paikallinen/sk-raiskasi-uhrinsa-kolme-kertaa-karajaoikeus-langetti-yli-2-vuoden


Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 477
 • Liked: 14171
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16929 : 25.11.2019, 00:17:13 »
Miehellä kävi mäihä kasinolla – voitoista kuvattu Snapchat-video houkutteli velkojan paikalle, yö päättyi raakaan puukotukseen
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/289fe96d-ec80-4002-a0a7-eb43b8be0477

Lainaus
Vuonna 2000 syntynyt mies oli pelaamassa Casino Feel Vegas Itiksessä. Pelit sujuivat hyvin. Hölmöyksissään nuori mies lähetti kaveripiirilleen videopätkän kasinolta Snapchat-palvelussa.

Reaaliaikainen päivitys tuli muun muassa 19-vuotiaan XXX Mohamedin tietoon. Mohamed oli tuona myöhäisiltana kavereineen ajelemassa autolla ympäri itäistä Helsinkiä.

Kertomusten mukaan 18—20-vuotiaat miehet muuten vain hengailivat ympäriinsä tai toisen version mukaan he myivät kannabista, jotka kaupat sovittiin ajon aikana netissä.
...
Casinolla pelannut nuori mies oli myös Mohamedin vanha tuttava. Kaverisuhde oli kuitenkin rakoillut, sillä toinen mies oli saanut Mohamedilta tuhannen euroa ostaakseen tälle marihuanaa.

Huumeita Mohamed ei koskaan saanut eikä myöskään rahojaan.
...
Myöhään heinäkuun 30. päivän iltana Mohamed sai autossa olleilta kavereiltaan tietää velallisensa olevan ”Idän Casinolla”. Videon mukaan tämä oli voittamassa.
...
Mohamed lähetti kaverinsa sisälle Casinolle tarkkailemaan, onko velallinen tosiaan siellä. Kyllä oli.
...
Velallinen ei jäänyt keskustelemaan vaan pinkaisi takaisi kohti Casinoa. Hän kuitenkin kaatui. Mohamed juoksi hänen luokseen ja iski veitsellä.

Lyöntejä oli kolme. Kaksi niistä uhri sai torjuttua jaloillaan, kolmas osui kylkeen.

Terä mursi kylkiluun ja puhkaisi vasemman keuhkon. Uhri sai veri-ilmarinnan. Hänelle annettiin tehohoitoa paikalla ja hän sai ambulanssissa lisäverta.

Nuori selviytyi, mutta haava aiheutti voimakasta kipua pitkään.
...
Mohamed sai syytteet murhan yrityksestä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta sekä törkeän ryöstön yrityksestä. Myös neljä muuta nuorukaista saivat vastattavakseen syytteitä.
...
Murhan yritys edellyttäisi kuitenkin valmistelua ja ennakkosuunnittelua, tässä tapauksessa esimerkiksi sitä, että veitsi olisi ollut mukana juuri tätä tekoa varten.

Mohamedin mukaan hän oli jo pidempään kantanut veistä mukanaan. Se oli omaksi turvaksi. Sitä hän säilytti housunlahkeessa, muiden asiaa huomaamatta.

Syyttäjä ei voinut näyttää, että veitsi oli ollut mukana juuri velallista varten.
...
Nuoret miehet saivat tietää useimmille heille tutun velallisen olevan Casinolla autoajelun aikana Snapchatista. Mohamedin päätös lähteä Itäkeskukseen velkaa perimään syntyi siis lennosta.

Näillä perustein käräjäoikeus hylkäsi syytteen murhan yrityksestä, mutta katsoi, että Mohamed on syyllistynyt tapon yritykseen.

Hänet tuomittiin myös ryöstön yrityksestä sekä myöntämästään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Rangaistus näistä teoista olisi neljä ja puoli vuotta vankeutta. Koska XXX Mohamed on kutienkin kerran aiemmin syyllistynyt ryöstöön nuorena henkilönä ja saanut siitä ehdollisen vankeustuomion, lisätään uuteen tuomioon vielä kuukausi päälle.
...
Tekoaikaan 18-vuotias mies, joka kävi Casinolla tilannetta selvittämässä, sai ryöstön yrityksestä seitsemän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

18-vuotias autokuski, jolla ei ollut korttia, sai ajo-oikeudetta ajosta 15 päiväsakkoa. Kahden muun nuoren miehen syytteet hylättiin.

Mohamedin tulee maksaa uhrilleen korvausta kivusta, särytä ja muusta tilapäisestä haitasta 3 500 euroa. pysyvästä kosmeettisesta haitasta 800 euroa ja henkisestä kärsimyksestä 3 500 euroa. Viimeksi mainittuun korvaukseen tulee toisen pääsyytetyn osallistua 700 eurolla.

PS, rikoksesta uutisoitu myös tuoreeltaan tässä ketjussa.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2019, 00:36:17 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16930 : 25.11.2019, 16:48:18 »
Eipä paljoa nämä maahantulokiellot ammattirikollisia tai ketään muutakaan pidättele...

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/820884-venalaismies-rikkoi-maahantulokieltoa-ja-saapui-tampereelle-poliisi-tavoitti (25.11.2019)

Lainaus
Venäläismies rikkoi maahantulokieltoa ja saapui Tampereelle – Poliisi tavoitti Lielahdesta varastelemasta

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut venäläismiehelle 70 päiväsakon rangaistuksen varkaudesta ja maahantulokiellon rikkomisesta. 1980-luvun alussa syntynyt mies oli saapunut Suomeen ja Tampereelle, vaikka hänet oli määrätty ulkomaalaislaissa säädettyyn maahantulokieltoon.

Miehen tuloilla 70 päiväsakkoa tarkoittaa yhteensä 420 euron suuruista sakkoa.

Mies tavoitettiin marraskuun alussa Lielahdesta, josta hän oli yrittänyt anastaa kahta takkia, hupparia sekä housuja.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5874
 • Minä olen kaapumies!
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16931 : 26.11.2019, 11:27:09 »
Lainaus
Ulkomaalainen mies vastaa Tampereella syytteeseen kuudesta seksuaalirikoksesta – Oikeus on varannut käsittelyyn kolme päivää

Pirkanmaan käräjäoikeus on alkanut tiistaina käsitellä seksuaalirikossarjaa, jossa syytettynä on vuonna 1992 syntynyt ulkomaalaistaustainen mies. Istuntopäiviä on varattu kolme.

Erikoissyyttäjä Leena Koivuniemi vaatii miehelle vähintään viiden vuoden ehdotonta rangaistusta yhteensä kuudesta rikoksesta: raiskaus, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, vainoaminen sekä kolme seksuaalista ahdistelua.

Miehellä on entisyyttä seksuaalirikollisuudesta: mies tuomittiin tammikuussa 2019 alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kyseessä oli tapaus, jossa mies istui helmikuussa 2018 bussissa tapahtumahetkellä 14-vuotiaan tytön viereen ja alkoi ahdistella tätä.

...

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/821027-ulkomaalainen-mies-vastaa-tampereella-syytteeseen-kuudesta-seksuaalirikoksesta

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 325
 • Liked: 7081
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16932 : 26.11.2019, 23:03:06 »

Lainaus
Epätavallinen rikosvyyhti Espoossa hämmentää poliisia: Liiga iskee BMW-autoihin ja repii mukaansa autojen sisuskaluja

Marraskuun aikana rikolliset ovat iskeneet jo 17 autoon.
Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella on käynnissä epätavallinen rikosvyyhti. Marraskuun alusta asti jo 17 autoa, tarkemmin sanoen niiden sisätilat, on joutunut rikoksen uhriksi, rikoskomisario Janne Saari kertoo Ilta-Sanomille. Autojen sisätiloista on viety monenlaisia osia, muun muassa ratteja, vaihdekeppejä, mittaristoja ja erilaisia kytkimiä. Ilta-Sanomien lukijan lähettämästä kuvasta näkyy, että ainakin yhdestä autosta on viety myös iso osa sen keskikonsolista.

Kyseessä olevat autot ovat pääasiassa BMW-merkkisiä henkilöautoja.
– Myös pari Mercedes-Benziä on joutunut kohteeksi, Saari sanoo.

Saaren mukaan kyse on sikäli poikkeuksellisesta rikossarjasta, että rikoksia ei ole Uudenmaan osalta muualla.
– Rikosilmiö on harvinainen ja epäillyt ovat aiempien kokemuksien mukaan käytännössä Itä-Euroopasta saapuneita ammatti- ja taparikollisia.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006322030.html

https://is.mediadelivery.fi/img/1920/8fa37d3e1a27482594a79bf4176d7629.jpg

Tell me something, it's still "We the people," right ?

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 380
 • Liked: 4449
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16933 : 27.11.2019, 11:41:55 »
Lainaus
Viiden Suomessa törkeistä varkauksista epäillyn pakomatka tyssäsi Tallinnaan – Suomen ja Viron viranomaisten haaviin jää lähes kuukausittain toisessa maassa epäiltyjä rikollisia

27.11.2019 klo 07.54
Helsinki

Tiistaina 19. marraskuuta 2019 aamuyöllä viisi miestä murtautui puhelinoperaattorin myymälään Tampereella ja anasti yli 25 000 euron arvosta matkapuhelimia. Lähistöllä ollut pariskunta oli havainnut, että myymälän lasiovet olivat rikki. Pariskunnan mukaan liikkeen ulkopuolella oli seissyt tummaan vaatetukseen pukeutunut mies, joka oli poistunut paikalta pariskunnan havaittuaan.

Tämän jälkeen myymälästä juoksi ulos useampi mies. Miehet poistuivat paikalta tummalla henkilöautolla, joka oli pysäköity lähelle myymälää. Pariskunta onnistui saamaan ylös osan auton rekisteritunnuksesta. Videotallenteiden avulla selvisi, että auto lähti ajamaan kohti Helsinkiä.

Perjantaina 22. marraskuuta aamuyöllä sivulliset näkivät kolmen miehen murtautuvan Helsingin keskustassa sijaitsevaan myymälään. Miehet veivät tietokoneita ja oheistarvikkeita noin 15 000 euron arvosta, ja liikkeelle aiheutui vahinkoja noin 25 000 euron arvosta.

Lauantaina 23. marraskuuta aikaisin aamulla tehtiin murto toiseen helsinkiläiseen liikkeeseen. Liikkeestä hävisi puhelimia ja tietokoneita yli kymmenentuhannen euron arvosta. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan useampi henkilö murtautui helsinkiläiseen kiinteistöön ja kantoi tietokoneiden näyttöjä autoon. Lähistön asukkaat näkivät paikalta poistuneen henkilöauton ja kuulivat epäiltyjen puhuvan kieltä, jota eivät tunnistaneet.

Poliisi sai murroista ja epäiltyjen muista liikkeistä valvontakameratallenteita ja pääsi muun muassa niiden avulla törkeistä varkauksista epäiltyjen miesten jäljille.

Poliisi, syyttäjä ja käräjätuomari yötöissä

Lauantaina 24. marraskuuta Helsingin poliisi sai selville, että epäillyt viisi miestä ovat aikeissa matkustaa laivalla Helsingistä Tallinnaan. Siitä alkoi Suomen ja Viron viranomaisten kova uurastus miesten saamiseksi kiinni ja Suomeen.

Viron viranomaiset olivat valmiina laivan saapuessa satamaan ja tarkistivat kaikki laivalta poistumassa olevat miehet, jotka sopivat kuvaukseen epäillyistä. Viranomaiset saivat miehet kiinni ja löysivät ison osan anastetusta omaisuudesta miesten hallusta.

Helsingin poliisin päivystävä tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo sai soiton tapauksesta yhdeksän aikaan lauantai-iltana.

– Otin heti yhteyttä päivystävään syyttäjään, ja puolenyön jälkeen kävimme vangitsemiskäsittelyn päivystävän käräjätuomarin kanssa. Hän teki vangitsemispäätöksen ja syyttäjä pyysi rikoksesta todennäköisin syin epäiltyjen luovuttamista Suomeen, Vuorisalo kertoo.

– Pakkokeinolain mukaan poliisin tulee keskustella syyttäjän kanssa ja tämän vaatia epäiltyjen luovutusta rikoskäsittelyä varten takaisin Suomeen. Käräjäoikeuden on tehtävä päätös vangitsemisesta, jotta luovuttaminen on mahdollista. Ilman saumatonta viranomaisyhteistyötä päivystävän syyttäjän ja käräjätuomarin kanssa ei vangitsemispäätöstä ja luovutuspyyntöä Tallinnaan olisi saatu tarpeeksi ajoissa, ja epäillyt olisivat nyt onnellisesti jossain muussa maassa saalis mukanaan, Vuorisalo sanoo.

Epäillyt istuvat nyt Tallinnassa vangittuina ja odottavat siirtoa Helsinkiin tuomarin vangitsemisvaatimuksen ja luovutuspyynnön mukaisesti. Siirrossa voi kestää muutaman viikon.

– Poliisin tietojen mukaan miehet olivat saapuneet Romaniasta Suomeen paria päivää ennen Tampereella tehtyä murtoa. Ainakin osalla epäillyistä on taustaa ammattimaisesti tehdyistä liikemurroista elektroniikkaliikkeisiin eri puolilla Eurooppaa, joten nopeasta toiminnasta on hyötyä paitsi meille myös kollegoillemme muualla Euroopassa, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kari Martikainen.

Naapurien välinen yhteistyö tiivistä

Helsingin poliisilaitos tekee tiivistä yhteistyötä Viron pohjoisen prefektuurin poliisi- ja rajavalvontaviranomaisten kanssa. Helsingissä työskentelee Viron poliisin operatiivinen poliisimies, joka osallistuu aktiivisesti muun muassa tämänkaltaisten juttujen selvittämiseen. Vastaavanlaiset, Viron ja Suomen poliisiviranomaisten välistä nopeaa yhteistyötä edellyttävät tilanteet ovat yleisiä.

Maiden rajat ylittävän liikkuvan rikollisuuden seuranta ja tutkinta kehittyvät jatkuvasti. Yhteistyö ja tietojen vaihto kotimaassa muiden poliisin yksiköiden sekä muiden maiden viranomaisten kanssa mahdollistavat tiedon nopean välittämisen ja tehokkaan kiinnioton monesti heti rikosten tapahduttua.

– Viranomaisten yhteyspisteet ovat auki ympärivuorokautisesti, joten tiedon kulku ei jää rikollisten myöhäisestä tai aikaisesta liikkeelle lähdöstä kiinni. Saamme myös tietää heti, kun Suomen rajat ylittää muualla Euroopassa tai maailmalla etsitty henkilö, ja meillä on tarkat toimintamallit näissä tilanteissa, kertoo rikosylikomisario Kari Niinimäki Helsingin poliisilaitokselta.

– Samat ihmiset kiertävät eri maissa tekemässä samantyyppisiä omaisuusrikoksia. Tämä juttu on hyvä esimerkki siitä, miksi yhteistyö kannattaa, Niinimäki jatkaa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/viiden_suomessa_torkeista_varkauksista_epaillyn_pakomatka_tyssasi_tallinnaan_suomen_ja_viron_viranomaisten_haaviin_jaa_lahes_kuukausittain_toisessa_maassa_epailtyja_rikollisia_86045
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 901
 • Liked: 2836
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16934 : 02.12.2019, 14:17:25 »
Ohhoh, elinkautinen raaasta murhasta:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006328580.html

Lainaus
Oikeuden mukaan mies hakkasi vuonna 1964 syntynyttä naista useita kertoja tylpällä esineellä kasvojen alueelle ja veitsellä eri puolille vartaloa naisen asunnolla. Hän kohdisti naiseen vakavaa väkivaltaa. Lopuksi mies sytytti tulipalon tämän vuoteeseen.

Oikeus piti tekoa erityisen raakana ja erityisen julmana. Miehelle tehtiin mielentilatutkimus, jonka mukaan hän oli teon tehdessään täydessä ymmärryksessä....

...Tuomittu Alaa Kadhim Mahdi Albu-Salih kiisti henkirikoksen. Hän kertoi, että kihlautui naisen kanssa kesäkuun lopulla, eli vajaat kolme kuukautta ennen henkirikosta. Toisin kuin syyttäjä katsoi, mies kertoi purkaneensa itse kihlauksen.

Oikeudessa käytiin läpi myös siitä, kuinka aitoa turvapaikanhakijana Irakista Suomeen tulleen tuomitun kääntyminen kristinuskoon on ollut. Oikeus kuitenkin katsoi, ettei sillä seikalla ollut merkitystä henkirikoksen arvioinnissa.
Ei mennyt minimituomiolla tällä kertaa.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6951
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16936 : 02.12.2019, 22:07:00 »
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/822623-hierontaliike-myynyt-seksipalveluja-poliisi-epailee-paritusrikoksesta (2.12.2019)

Lainaus
Hierontaliike myynyt seksipalveluja – poliisi epäilee paritusrikoksesta

Hierontaliikkeessä on poliisin tietojen mukaan harjoitettu paritustoimintaa. Kainuussa toimivan hierontaliikkeen omistajaa sekä liiketilan väliaikaisesti itselleen vuokrannutta henkilöä epäillään paritusrikoksesta.

Heidän katsotaan olleen tietoisia seksipalvelujen antamisesta, he ovat edesauttaneet seksipalveluiden myyntiä sekä saaneet siitä rahallista hyötyä itselleen.

Rikosepäily ajoittuu vuosille 2016–2018 ja kyseisenä aikana liikkeessä on ehtinyt työskennellä useampi eri hieroja. Sekä rikoksesta epäillyt että esitutkinnassa ilmenneet hierontatyötä tehneet naiset ovat ulkomaalaistaustaisia.

Rikosepäily syntyi Oulun poliisilaitoksen sekä Kainuun Rajavartioston suorittaessa ulkomaalaisvalvontaa syyskuussa 2018, kun hierontaliikkeeseen kohdistetussa tarkastuksessa havaittiin viitteitä seksipalveluiden myymisestä.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 932
 • Liked: 9664
 • On a mission from God
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16937 : 04.12.2019, 21:29:44 »
Klovnimaailman uutisia:

Lainaus
Nainen raiskattiin helsinkiläisen yökerho DTM:n vessassa

(...)

Mies veti naisen koppiin, lukitsi oven ja työnsi uhrinsa seinää ja pönttöä vasten vetäen samalla tämän hametta ylös. Nainen kielsi suomeksi ja englanniksi yrittäen avata kopin ovea. Mies sai kuitenkin estettyä naisen pakenemisen.

Mies alkoi puristella naista rinnoista ja sai työnnettyä sormensa väkisin tämän jalkoväliin. Mies laski omat housunsa yrittäen tunkeutua uhriinsa. Vastaan rimpuillut nainen sai kuitenkin lopulta miehen lopettamaan.

– Fuck you! turhautunut mies tuhahti jättäen naisen vessakoppiin.

(...)

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1996 syntyneen Husham Abdulameer Kadhim Alkurdin kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta. Oikeus määräsi hänet heti vangittavaksi.

Uhrilleen Alkurdi määrättiin maksamaan yhteensä 5 000 euron kipu-, haitta- ja kärsimyskorvaukset.

Alkurdi kuitenkin valitti tuomiostaan hovioikeuteen. Hän vetosi siihen, että hänen kertomansa tapahtumainkulku ei ollut ”siinä määrin epätodennäköinen”, että sen voisi jättää huomiotta.

Helsingin hovioikeus ei kuitenkaan selitystä uskonut, vaan vahvisti tuomion keskiviikkona antamallaan päätöksellä.

Raiskaus tapahtui viime vuoden kesäkuussa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/759008c9-17a5-461b-a720-b9744fb63532
Ceterum censeo Multiculturam esse delendam

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 089
 • Liked: 9570
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16938 : 05.12.2019, 06:56:20 »

Rikkaus etenee:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/alaikaisten-tekemat-ryostot-yli-tuplaantuneet-helsingissa-tytot-uhkailivat-uhria-puukolla-polttivat-hiuksia-paasta-ja-pakottivat-nuolemaan-multaa-kengan-pohjista/7649254#gs.k1qcwg

Alaikäisten tekemät ryöstöt yli tuplaantuneet Helsingissä – tytöt uhkailivat uhria puukolla, polttivat hiuksia päästä ja pakottivat nuolemaan multaa kengän pohjista

...

Alaikäisten tekemät ryöstöt ovat lisääntyneet rajusti Helsingissä verrattuna viime vuoteen. Poliisi on kirjannut niistä tähän mennessä noin 70 rikosilmoitusta ja epäiltyjen määrä on ollut noin 130. Suuri osa ryöstörikoksista on tapahtunut heinäkuun jälkeen.

– Määrä on yli tuplaantunut viime vuodesta. Epäiltyjä on ryöstössä yleensä useita, ja rikosilmoitusten seassa on myös pimeitä juttuja eli epäiltyjä ei ole saatu selville lainkaan, Helsingin poliisin nuorisoryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss sanoo Rikospaikan haastattelussa.

Suomessa noin kolmasosa alaikäisten tekemistä eriasteisista ryöstöistä tapahtuu Helsingissä, loput lähinnä Itä- ja Länsi-Uudellamaalla. Muualla Suomessa ilmi tulee vain yksittäistapauksia.

...

Epäillyistä tekijöistä ulkomaalaistaustaisia on Forssin mukaan vähintään yli puolet. Suurin osa epäillyistä on poikia.

– Yksi tapaus on, jossa paria tyttöä epäiltiin törkeästä ryöstöstä. He olivat ryöstön yhteydessä pahoinpidelleet uhrina ollutta tyttöä, uhkailleet tätä puukolla, polttaneet asianomistajan hiuksia päästä irti ja laittaneet uhrin nuolemaan multaa kengän pohjista

(loput linkistä)

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 161
 • Liked: 4478
 • Es ist in Ordnung, weiß zu sein
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16939 : 05.12.2019, 10:22:15 »
^ Täysin psykopaattista toimintaa. "Keissaus" eli jonkun rullaaminen pikkurahan vuoksi on uusi rikastus köyhän ummehtuneeseen suomen kieleen. Aikaisemmin olen jo kuullut termin "biiffata" mikä tarkoittanee whiggerin kielellä vihanpitoa joka voi johtaa toisen osapuolen "paskomiseen". Mikä mahtava aika olla elossa, nuori ja Suomessa!

Onneksi vain puolet tekijöistä on ulkomaalaisia. Päättelen tästä että toinen puolikas on 75% romaneita ja 25% nistiporukoiden jäsentenvälisiä.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16940 : 05.12.2019, 12:45:24 »
https://ls24.fi/uutiset/kaksi-miesta-vangittiin-epailtyna-raumalla-tehdysta-torkeasta-varkaudesta (5.12.2019)

Lainaus
Kaksi miestä vangittiin epäiltynä Raumalla tehdystä törkeästä varkaudesta

Satakunnan käräjäoikeus on vanginnut keskiviikkona vuonna 1983 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä varkaudesta.

(...)

Samassa istunnossa vangittiin poliisin vaatimuksesta toinenkin ulkomaalaistaustainen mies. Vuonna 1978 mieheen kohdistuu sama epäily.

Elektroniikkaliikkeeseen kohdistuneesta varkaudesta on jo vangittu aiemmin vuonna 1975 syntynyt mies.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6951
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16941 : 05.12.2019, 12:57:38 »
Onneksi vain puolet tekijöistä on ulkomaalaisia. 

"Vähintään yli puolet" tarkoittaa siis jotain n. 51%:n ja 100%:n välillä.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6951
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16942 : 05.12.2019, 13:19:24 »
Klovnimaailman uutisia:

Lainaus
Nainen raiskattiin helsinkiläisen yökerho DTM:n vessassa


Olisi mielenkiintoista tietää näissä tapuksissa, millä perusteella miehen oleskelulupa on myönnetty. Nyt siis
Lainaus
[Husham] väitti, ettei ollut halunnut tehdä naisen kanssa mitään. Hän sanoi olleensa ihmeissään tämän käytöksestä, koska kyseessä oli homobaari. Hän vetosi siihen, että hänellä oli poikaystävä ja sanoi, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän oli ollut naisen kanssa.

Mies toi useaan kertaan esiin sen, että oli homoseksuaali, eikä sen vuoksi ole raiskannut naista seksuaalivähemmistöille tarkoitetussa yökerhossa.

Mutta tämäkin juttu on jo päässyt ulkomaisille "viihdeuutispalstoille": https://www.ohtuleht.ee/985549/ootamatu-kuritegu-helsingi-suurima-homobaari-tualetis-vagistati-naine
« Viimeksi muokattu: 05.12.2019, 13:21:14 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 038
 • Liked: 50643
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16943 : 05.12.2019, 16:18:19 »
https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/ravintoloitsija-sai-sakot-ja-muita-maksuja-tyon-teettamisesta-ilman-palkkaa-968835/ (5.12.2019)

Lainaus
Ravintoloitsija sai sakot ja muita maksuja työn teettämisestä ilman palkkaa

Hämeenlinnalainen ravintoloitsija sai 40 päiväsakkoa kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä. Hänelle kertyy maksettavaa 1 680 euroa sakkoa, 80 euroa rikosuhrimaksua, korvaukset maksamattomista palkoista ja oikeudenkäyntikulut.

Rangaistukseen vaikutti, ettei ravintoloitsijalla ollut rikosrekisteriä.

Itsekin maahanmuuttajataustainen ravintoloitsija oli ottanut työharjoitteluun turvapaikanhakijan, mutta ei ollut maksanut hänelle lainkaan palkkaa harjoitteluajalta. Kun solmittiin työsopimus, palkka oli jäänyt työehtosopimuksen mukaista palkkaa alhaisemmaksi.

Ravintoloitsija katsoi tehneensä hyvän teon järjestäessään töitä turvapaikanhakijalle ja opettaessaan hänelle ravintola-alaa. Turvapaikanhakijan työpanosta luonnehdittiin heikoksi.

(...)

Käräjäoikeus ei hyväksynyt työpaikka-ateriaa, matkakuluja ja 600 euron irrallista maksua korvaamaan laillista palkkaa. Palkkoja määrättiin siten maksamaan runsaat 6 000 euroa ja korot. Ilman palkkaa työskennellyt asianomistaja saa 3 000 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 205
 • Liked: 2736
 • Dirty white boy
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16944 : 06.12.2019, 18:36:02 »
Hervannassa kokkailtu jotain hyvin eksoottista.

Lainaus
Steariinikattila syttyi liedellä Tampereella, asukkaat pakenivat asunnosta – palomestari: ”En pysty sanomaan, mitä siellä oli tehty”

———

Päivystävä palomestari Matti Saarinen:
– En pysty sanomaan, mitä siellä oli tehty. Kun tulimme paikalle, asukkaat olivat sen verran järkyttyneitä, että heidät vietiin pois. Meillä oli myös kieliongelmia. En tiedä, oliko asunnossa tehty kynttilöitä vai mitä.

Asunnossa oli kaksi henkilöä palon syttymishetkellä. Saarinen kertoo, että he laittoivat oven kiinni, kun poistuivat asunnosta porraskäytävään.

– Heistä ei ollut apua, kun yritimme asuntoon sisälle. Sitten sahattiin ovilevy poikki ja murtauduttiin.
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5874
 • Minä olen kaapumies!
Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Vastaus #16945 : 06.12.2019, 21:06:12 »
Klovnimaailman uutisia:
Nainen raiskattiin helsinkiläisen yökerho DTM:n vessassa

Lainaus
Homoseksuaalisuuden vuoksi oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja raiskasi naisen helsinkiläisessä yökerhossa

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi homoseksuaalisuuden vuoksi Suomesta oleskeluluvan saaneen ulkomaalaismiehen naisen raiskauksesta 2 vuodeksi vankeuteen.

Nainen oli tullut Helsinkiin tapaamaan ystäväänsä. Tapaaminen jatkui helsinkiläisessä yökerhossa, jossa seurue oli viettänyt iltaa tanssimalla ja nauttimalla juomia.
...
Mies oli raahannut naisen WC-koppiin ja työntänyt tämän kopin seinää vasten. Naisen estellessä ja yrittäessä avata lukkoa, mies oli vetänyt naisen kädet pois, nostanut hameen ylös ja vetänyt pikkuhousut alas.

Mies oli raiskannut naisen sormilla ja asettanut naisen käden peniksensä päälle. Naisen jatkaessa estelyä mies oli suuttunut ja sanonut ”Fuck you!” Tilanne päättyi siihen, että mies oli poistunut kopista, jolloin nainenkin pääsi lähtemään.

Paniikissa ollut nainen selitti ystävälleen, mitä WC:ssä oli tapahtunut. Naisen ystävä havaitsi miehen livahtavan ulos yökerhosta ja otti miestä ”vähän kovempaa kiinni.” Järjestysmiehet menivät väliin ja paikalle soitettiin poliisit.

Alkurdi: nainen halusi seksiä

Husham Alkurdi on saanut oleskeluluvan Suomesta, koska hän on omien sanojensa mukaan homoseksuaali. Käräjäoikeudessa hän selitti naisen vetäneen hänet WC-koppiin. Kopissa nainen oli sanonut Alkurdille ”ota housut pois, ota housut pois” ja vetänyt miehen käden emättimeen. Alkurdi oli ihmeissään ja vastusteli, minkä jälkeen nainen oli yrittänyt väkisin vetää Alkurdin peniksen emättimeen. Tämän jälkeen nainen oli luovuttanut ja poistunut WC:stä, jolloin myös Alkurdi pääsi ulos kopista.

Alkurdi kertoi myös että hänellä oli WC:ssä mukanaan kondomi, mutta koska hän oli pelännyt naisen saavan sen käsiinsä halutessaan kovasti seksiä, Alkurdi oli repinyt kondomin ja heittänyt pois.

https://www.kansalainen.fi/homoseksuaalisuuden-vuoksi-oleskeluluvan-saanut-maahanmuuttaja-raiskasi-naisen-helsinkilaisessa-yokerhossa/

Ei helvetti näitä selityksiä :facepalm:Tagit: