Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 4059821 kertaa)

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 676
 • Liked: 5066
Lainaus
03.02.2020 10.41

Rattijuopumus ja maahantulokiellon rikkomisia Vaalimaalla

Rajavartiolaitos epäilee venäläistä miestä rattijuopumuksesta. Henkilö saapui Vaalimaan rajanylityspaikalle sunnuntaina 2.2. kuljettaen henkilöautoa. Hänet puhallutettiin rajatarkastuksessa, ja puhallutuksen tulos oli 0,36 mg/l. Rajavartiolaitos määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. Rattijuopumuksen raja on 0,22 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa tai 0,5 promillea.

Venäläistä miestä epäillään maahantulokiellon rikkomisesta. Henkilö saapui Vaalimaan rajanylityspaikalle 30.1. Maahantulotarkastuksessa selvisi, että hänellä on Suomen määräämä kansallinen maahantulokielto, joka on voimassa toistaiseksi. Sunnuntaina 2.2. Vaalimaan rajanylityspaikan kautta Suomeen yritti tulla ukrainalainen mies, jolla oli Puolan määräämä maahantulokielto Schengen-alueelle. Miestä epäillään maahantulokiellon rikkomisesta.
https://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/rattijuopumus_ja_maahantulokiellon_rikkomisia_vaalimaalla_78918
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 609
 • Liked: 1238

Videotallenteen perusteella kuski oli aika tummaihoinen.
Poliisin voimankäyttö on aika tehokasta eli rasistista.

Lainaus
Videolla näkyy, kuinka takaa-ajetun henkilöauton kuljettajan ovelle ryntää useita konstaapeleita. Heistä yksi huitaisee teleskooppipampun täyteen pituuteensa ja ottaa pesäpallomaisen lyöntiasennon.

Poliisin ei kuitenkaan tarvinnut rikkoa tilanteessa auton ikkunaa, vaan ovi avautui pian pampun esiin ottamisen jälkeen. Sen jälkeen poliisit vetivät ratin takana olleen miehen Mannerheimintien ajokaistalle.

Pampulla uhkaamisesta ehti kulua vain kymmenisen sekuntia, kun mies oli vatsallaan ja käsiraudoissa Mannerheimintiellä.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006396618.html?ref=rss

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 110
 • Liked: 7594
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Lainaus
Espoon Suurpellon lapsimurhasta epäilty 35-vuotias nainen on Iltalehden tietojen mukaan yrittänyt surmata itsensä tutkintavankeudessa.

Vakavasti loukkaantunut nainen kiidätettiin sairaalaan viikko sitten, ja hänen tilansa on tiettävästi kriittinen.

Tilanne sattui tiistaina 28. tammikuuta Vantaan vankilassa.

Poliisi oli IL:n tietojen mukaan saanut etukäteen yksityiskohtaisen varoituksen naisen mahdollisista itsetuhoisista aikeista. Siitä huolimatta hänen onnistui vahingoittaa itseään vain pari päivää varoituksen jälkeen.

Iltalehti kertoo tapahtuneesta, koska naista epäillään poikkeuksellisesta rikoksesta ja nyt selvitettävänä oleva teko on tapahtunut vankilassa.

Tietoa ei ole siitä, miten vakavasti poliisi oli suhtautunut varoitukseen ja oliko sitä välitetty edelleen vankilaan, jonne nainen sijoitettiin.

Vantaan vankilassa on parhaillaan meneillään selvitys siitä, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuneeseen liittyy.[...]

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/46376bd1-8811-4bc2-891e-aaa0074d6d68

Jotain jäänee iäksi pimentoon.


Lisätään tämä aiempi viesti näkyviin, jotta monikulttuurisuusaspekti käy satunnaisille lukijoillekin selväksi :)

Lapsen surmaamisesta Suurpellossa.

Lainaus
Cambridge graduate Ayesha Ali, 35, was arrested amid a murder probe on Wednesday – four days after Adam was found dead in her apartment.

The Sunday Mirror can today reveal her identity and how police broke in after she allegedly told friends and family she was about to kill herself.

They found Adam not breathing and mother-of-one Ayesha with an injury to her neck in Espoo, 13 miles west of capital Helsinki.

[...]


https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/brit-mum-accused-killing-son-21361059
« Viimeksi muokattu: 05.02.2020, 20:33:33 kirjoittanut Alaric »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
Lainaus
Törkeä raiskaus Lippajärvellä torstain ja perjantain välisenä yönä - poliisi kaipaa vihjeitä

30.07.2018 klo 09.32
Länsi-Uusimaa

Lippajärvellä on tapahtunut törkeä raiskaus 26.7.-27.7. välisenä yönä noin kello 00.00. Asianomistaja on ollut kävelemässä Vilniemen uimarannalta kohti Riistatietä. Tekijä on lähestynyt naista takaapäin ja puhunut englantia.

Lainaus
Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on ollut tutkittavana vuoden 2018 kesällä tapahtunut törkeä raiskaus. Epäiltyä tekijää ei kuitenkaan tavoitettu yleisövihjeistä huolimatta. Poliisi pääsi epäillyn jäljille syksyllä 2019, kun hänen dna rekisteröitiin toiseen rikokseen liittyen.

Syksyllä 2019 Helsingissä 25-vuotias Suomessa asuva irakilainen mies pahoinpiteli kadulla toista miestä ja hänet otettiin kiinni kuulusteluja varten. Pahoinpitelystä epäillyn miehen dna rekisteröitiin, ja sen avulla hänet saatiin yhdistettyä Espoossa kesällä 2018 tapahtuneeseen törkeään raiskaukseen.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on 17.12.2019 määrännyt miehen todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltynä tutkintavankeuteen. Rikosasia on syyteharkinnassa ja rikosasia tultaneen käsittelemään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Poliisi pitää rikoksesta epäillyistä sekä tuomituista dna-rekisteriä, johon rikospaikoilta taltioituja dna-näytteitä verrataan. Dna-rekisteristä on monesti apua vanhojenkin rikosten selvittämisessä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kesalla_2018_espoon_lippajarvella_tapahtunut_torkea_raiskaus_selvisi_dna-tutkimusten_avulla_87564

Olin muuten aikeissa laittaa alunperin tähän kopion Ilta-sanomien uutisista, mutta sitten ajattelin, että kun täytyy olla myös poliisitiedote, niin copyrightmielessä lienee korrektimpaa lainata lähdettä, joka on suoraan julkisin varoin ylläpidetty. Tarkemmassa vertailussa havaitsin, että Ilta-sanomat oli erään pienen yksityiskohdan muuttanut omassa versiossaan...
Lainaus
Mies otettiin tuolloin kiinni liittyen toiseen rikosepäilyyn. 25-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen epäiltiin pahoinpidelleen toista miestä kadulla Helsingissä.
( https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006397719.html )
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
Espoo Suurpellossa sunnuntai-iltana 19.1.2020 tapahtunut henkirikos on varmistunut yksityisasunnossa tapahtuneeksi perheen sisäiseksi rikokseksi. Epäilty on äiti ja uhri on tämän alle kouluikäinen lapsi. Teon tapahtuessa he ovat olleet asunnossa kaksin eikä tekoon liity muita osallisia. Epäilty on tunnustanut teon ja Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut hänet tänään. Sekä epäilty että uhri ovat Iso-Britannian kansalaisia.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espoon-lapsimurhasta-epailty-aiti-on-kuollut-vankilassa/7716076
Lainaus

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin henkirikoksesta, jonka uhrina oli alle kouluikäinen lapsi ja epäiltynä hänen äitinsä.

Murhasta epäilty äiti siirrettiin sittemmin Vantaan vankilaan. Poliisi kertoo, että epäilty on kuollut tänään.

Iltalehti kertoi eilen, että 35-vuotias äiti oli yrittänyt surmata itsensä tutkintavankeudessa Vantaan vankilassa tammikuun lopulla. Nainen oli sairaalassa kriittisessä tilassa noin viikon ajan itsemurhayrityksensä jälkeen
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 349
 • Liked: 10649
Poliisi pitää rikoksesta epäillyistä sekä tuomituista dna-rekisteriä, johon rikospaikoilta taltioituja dna-näytteitä verrataan.

Jaahas. Minkäköhän lain perusteella? Pakkokeinolaissa lukee näin

DNA-tunnisteet ja vastaavat tutkintatulokset on hävitettävä ja säilytetyt näytteet tuhottava, kun asia on lainvoimaisesti ratkaistu tai jätetty sillensä.

toisaalta

DNA-tunniste saadaan poliisilain 1 §:n 1 momentissa säädettyjen tehtävien suorittamiseksi tallettaa poliisin henkilörekisteriin.

sekä

DNA-tunnisteiden poistamisesta rekisteristä säädetään henkilötietojen käsittelystä poliisitoimessa annetussa laissa (616/2019). (10.5.2019/624)

Joista ei ota mitään selvää ilman syvällistä perehtymistä. Kaippa tuo sitten on sallittua nykyään, vaikka lakia silmäilemällä voi päätyä myös toiseen johtopäätökseen.
Tietämättömyys on voimaa (1984)

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
Poliisi pitää rikoksesta epäillyistä sekä tuomituista dna-rekisteriä, johon rikospaikoilta taltioituja dna-näytteitä verrataan.

Jaahas. Minkäköhän lain perusteella? Pakkokeinolaissa lukee näin

DNA-tunnisteet ja vastaavat tutkintatulokset on hävitettävä ja säilytetyt näytteet tuhottava, kun asia on lainvoimaisesti ratkaistu tai jätetty sillensä.

Tuo alempi lainaus koski DNA-tunnisteita, jotka on otettu ihmisestä, jota ei epäillä rikoksesta. Siis:
Lainaus
Jos on tehty rikos, josta säädetty ankarin rangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta, saadaan DNA-tunnisteen määrittämiseksi tai ruutisavunäytteen ottamiseksi taikka muun vastaavan tutkimuksen suorittamiseksi tarpeellinen henkilönkatsastus tehdä ilman hänen suostumustaankin henkilölle, jota ei epäillä kyseisestä rikoksesta. Edellytyksenä tällaiselle henkilönkatsastukselle on, että tutkimuksella on erittäin tärkeä merkitys rikoksen selvittämiselle sen vuoksi, että rikoksen selvittäminen olisi mahdotonta tai olennaisesti vaikeampaa käyttämällä tutkinnan kohteen oikeuksiin vähemmän puuttuvia keinoja. DNA-tunnisteet ja vastaavat tutkintatulokset on hävitettävä ja säilytetyt näytteet tuhottava, kun asia on lainvoimaisesti ratkaistu tai jätetty sillensä.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 097
 • Liked: 8171
 • Manner-Suomen Tasavalta
Kirves kontista ja suoraan kaulaan.

Kirves osui kaulaan, mutta kuitenkin vain pahoinpitelyn yritys. Lahtelaismies on ollut aikaisemminkin vankilassa.

Liitteenä uutiskuva kirvesmiehestä.

Lainaus
Outo katuraivon purkaus Lahdessa – BMW-mies kiilasi eteen ja otti takakontista kirveen
Eilen klo 22:05

Volkswagenia ajanut lahtelaismies tempasi itsensä viime hetkellä kirveen terän alta pois.

Kaulaan tuli kuitenkin neljän sentin verinaarmu.

Naarmu oli hyvin lähellä suuria verisuonia ja teko siten hyvin vaarallinen.


BMW X6 -katumaasturia ajanut mies pääsi viiltämään pienellä kirveellään Volkswagenin sisälle, koska tuon auton kuljettajan puoleinen sivuikkuna oli ollut auki.

Tapaus sattui viime elokuun 6. päivä Lahdessa. Päijät-Hämeen käräjäoikeus on nyt tuominnut 31-vuotiaan lahtelaisen autoalanyrittäjän vankeusrangaistukseen.

Yhden vuoden, kahden kuukauden ja kymmenen päivän pituinen vankeusrangaistus luettiin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Rangaistus on ehdoton, koska sama mies on aiemminkin tuomittu vankilaan.

--

Todistajat eivät myöskään nähneet sitä nopeaa hetkeä, kun BMW-mies kumartui Volkswagenin sisälle ja sivalsi kirveen terällä kohti pienemmän auton kuljettajan kaulaa.

--

Kaistalta toiselle

Törkeän pahoinpitelyn -yritystä edelsi 31-vuotiaan lahtelaisyrittäjän törttöily liikenteessä.

Volkswagenin kuljettajan lisäksi muutkin autoilijat olivat tuona kauniina suvitiistaina ihmetelleet BMW:n outoa ajotapaa muun muassa Hollolankadulla ja Hämeenlinnantiellä.

Iso BMW oli seilannut Hollolankadulla kaistalta toiselle, kulkenut välillä tarpeettomasta kahdella kaistalla, kiilannut tuon auton eteen siten että sen kuljettajan piti tehdä voimakas jarrutus.

Välillä BMW kulki erittäin hitaasti.

Oikeudessa puhuneen todistajan mukaan BMW kiilasi paitsi hänen omaa autoaan myös kahta muuta. Toinen näistä oli ollut tila-automainen taksi, jonka kuljettaja teki nopean väistöliikkeen.

Käräjäoikeus katsoi, että tuossa taksissa olleet matkustajat olivat vaarassa.

31-vuotias otettiin kiinni seuraavana päivänä. Hän ei ollut päihtynyt.

Petri Elonheimo
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3e296298-1a4d-4b1c-a58a-42edec7bf980
« Viimeksi muokattu: 06.02.2020, 22:02:52 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 097
 • Liked: 8171
 • Manner-Suomen Tasavalta
Lainaus
Suomalaisilla puhelinliittymillä huijattiin miljoona euroa Sambiassa – kahdeksalle irakilaiselle petossyyte

Julkaistu 14 tuntia sitten

--

Syytteiden mukaan teleyritykset avasivat huijareille yli 200 suomalaista matkapuhelinliittymää. Ne päätyivät ensin Berliiniin, josta niitä levisi maailmalle.

Suurimmat vahingot aiheutuivat vuoden vaihteessa 2017-2018 Sambiaan päätyneillä kymmenellä DNA:n liittymillä, joilla soitettiin yli neljäkymmentätuhatta puhelua maksunumeroihin.

Pelkästään näillä liittymillä aiheutettiin DNA:lle miljoonan vahinko.

– Emme tiedä ovatko sim-kortit menneet Sambiaan jonkun taskussa vai onko tässä jotain vielä tuntematonta tietokoneohjelmaa käyttämällä saatu näyttämään, että puhelu olisi tapahtunut Sambiassa, toinen syyttäjä Mika Mäkelä sanoo. 
DNA:lle suurimmat vahingot

--

Yksi syytetyistä nivoutuu kaikkiin juttuihin.

– Hän on hyvin järjestelmällisesti hankkinut kontakteja ja liittymiä, Ovaskainen toteaa. Liittymiä otettiin yksittäisten henkilöiden ja vartavasten petoksia varten perustetuille toiminimille. Liittymiä hankittiin myymälöistä eri puolella Etelä-Suomea ja verkkokaupoista.

--

Jarkko Sipilä
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalaisilla-puhelinliittymilla-huijattiin-miljoona-euroa-sambiassa-kahdeksalle-irakilaiselle-petossyyte/7714868
« Viimeksi muokattu: 07.02.2020, 20:55:27 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 768
 • Liked: 2684
 • nuivaantunut
Lainaus
06-02-20 IL:Äiti ampui perheen vihamiestä haulikolla – riidan syy ei selvinnyt edes oikeudessa
32-vuotiaan miehen ja järvenpääläisperheen väkivaltaisen riidan perimmäinen syy jää oikeudelle mysteeriksi.

Toisiinsa liittyvät väkivallanteot tehtiin 5. ja 14. syyskuuta viime vuonna Järvenpään keskustassa Bjarnenkujalla sijaitsevassa asuinkerrostalossa ja sen edessä kadulla.

[...]

40-vuotias nainen sai syytteen murhan yrityksestä sekä kahdesta ampuma-aserikoksesta. Naisen tytär ja hänen poikaystävänsä saivat niin ikään vastattavakseen murhan yritys -syytteen sekä pääsyytteelle vaihtoehtoisen syytteen avunannosta murhan yritykseen.

Avunantosyytteen sai myös samassa talossa omassa asunnossaan asuva nuori nainen.

32-vuotias mies sai syytteet kahdesta pahoinpitelystä, törkeästä pahoinpitelystä sekä törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

[...]

Oikeudenkäynti oli sikäli poikkeuksellinen, ettei kukaan asianomistajista (rikosten uhreista) yhtynyt yleisen syyttäjän syytteisiin.

Oikeudessa asianosaiset eivät halunneet puhua Ahmed Mohamed Abdista tämän nimellä. He kutsuivat Abdia ”henkilö X”:ksi.

[...]

Käräjäoikeus totesi, että ensimmäinen laukaus olisi voinut olla pelottelua, mutta eivät myöhemmät laukaukset. Oikeus tuomitsi Carita Lundbergin murhan yrityksestä ja kahdesta ampuma-aserikoksesta seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen.

Oikeus totesi, ettei Caritan tytär Lenita Tanya Jasemine Lundberg ollut äitinsä tekijäkumppani. Hän toimi osin äitinsä määräysvallassa eikä osallistunut ampumiseen.

Lenita Lundbergin rangaistus luettiin avunannosta murhan yritykseen. Rangaistuksen pituus on kaksi ja puoli vuotta vankeutta. Oikeus määräsi hänet vangittavaksi.

Lenitan miesystävän, 20-vuotiaan Oskari Verner Timosen osallisuus tekoon oli vakavampaa. Hän odotti valmiiksi autossa, jotta Lundbergit pääsisivät nopeasti pakoon. Hän osallistui myös teon suunnitteluun.
Ns. bingo-rivi.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 463
 • Liked: 13671
^ tuosta ei joo enää puutu kuin valepoliisit ja grooming-pedofilia.  ;D

Rupeaa olemaan kohta vaikeaa sijoitella näitä Monikulttuuri2-uutisia oikeisiin viestiketjuihin..
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
Juttu on nyt käräjillä. Syyttäjä vaatii murhatuomiota
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006380516.html
Lainaus
Syyttäjän mukaan mies ampui 6. lokakuuta 38-vuotiaan afrikkalaistaustaisen vaimonsa kadulle Lahden Ala-Tonttilassa. Ampuja vangittiin 10. lokakuuta.

Pariskunnalla oli meneillään avioeroprosessi ja heillä oli huoltajuusriita, joka koski heidän yhteistä kaksivuotiasta lasta. Naisella on myös toinen lapsi, joka asuu kotimaassaan Sambiassa.

Lainaus
Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut Kimmo Tapio Arvolan aviovaimonsa murhasta elinkaudeksi vankilaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0bf10c7e-a497-49a1-9d58-9b035104c89d
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 189
 • Liked: 9600
Oulussa vanhuksen raiskanneelle 4,5 vuotta vankeutta, oikeus piti tekoa erityisen törkeänä

Lainaus
Oulun käräjäoikeus on tuominnut 23-vuotiaan miehen 85-vuotiaan naisen törkeästä raiskauksesta neljän ja puolen vuoden vankeuteen. Mies ja nainen olivat kohdanneet kerrostalon pyykkituvassa Oulussa viime lokakuussa, jolloin mies otti veitsen käteensä ja sillä uhaten työnsi naisen kuivaushuoneeseen, kaatoi tämän lattialle ja raiskasi.
Muiden vammojen lisäksi naiselta murtui kylkiluu. Oikeus katsoi, että teko tapahtui paikassa, jonka tulisi kuulua ikäihmisen turvalliseen elämänpiiriin. Oikeus piti tekoa törkeänä, sillä uhri oli puolustuskyvytön parikymppistä miestä vastaan. Tuomittu Nahom Hagos, 23, määrättiin maksamaan naiselle 11  000 euroa kipu- ja kärsimyskorvauksia.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/241875


jep jep, erityisen törkeä = istuu alle 2v eikä puhettakaan karkoituksesta tai maasta poistamisesta. Siinäpä törkeää kerrakseen.
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

zupi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 490
 • Liked: 3309
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006399307.html

Lainaus
Huumeita halunnut 16-vuotias poika houkuteltiin ansaan Helsingissä, väkivaltaiselle huijarille neljä vuotta vankeutta
Helsingin hovioikeus antoi tuomionsa perjantaina.


Ryöstöjuonen punonut ja rahojen anastamisen yhteydessä 16-vuotiasta poikaa puukottanut mies sai perjantaina Helsingin hovioikeudessa neljän vuoden vankeustuomion.

Vuonna 1997 syntynyt mies syyllistyi tuomion mukaan törkeään ryöstöön. Rikos tapahtui Dallapénpuistossa Helsingin Vallilassa maaliskuussa 2019.

(...)

”Huumekauppias” myönsi oikeudessa, että hän oli sopinut myyvänsä pojalle kannabista 250–300 eurolla. Mitään kannabista hänellä ei kuitenkaan ollut, vaan tarkoituksena oli pelkästään viedä nuorukaiselta rahat. Hän myös sai 250 euroa.

Sekä käräjäoikeus että hovioikeus katsoivat Hanad Mohamed Dirien syyllistyneen törkeään ryöstöön. Rangaistukseksi tuli neljä vuotta vankeutta.

(...)

Moniosaajaa varmaan harmitti, kun ei ollut kun 16-vuotias tyttö. Olisi voinut raiskata eka ja puukottaa vasta sitten. Tai toisin päin, tiedä noista.


Lainauksiin pitää merkata jollain lailla jos ennen tekstiä, sen välissä ja tekstin jälkeen on vielä muutakin juttua linkissä. Muokattu.
« Viimeksi muokattu: 08.02.2020, 21:56:31 kirjoittanut Alaric »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
https://twitter.com/HommaMedia/status/1226221910746423296


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/romanialainen-ammattivaras-vuosiksi-vankilaan-15-asuntomurron-kohteena-olivat-vanhat-omakoti-ja-rivitalot/7717978 (8.2.2020)

Lainaus
Romanialainen ammattivaras vuosiksi vankilaan – 15 asuntomurron kohteena olivat vanhat omakoti- ja rivitalot

Helsingin käräjäoikeus langetti romanialaiselle Ionel Ruicalle 4 v 4 kk vankeustuomion kaikkiaan viidestätoista asuntomurrosta Helsingissä ja Vantaalla.

Murrot tapahtuivat syys-lokakuun 2019 aikana. Kohteet sijaitsivat Helsingissä ja Vantaalla junaradan läheisyydessä. 42-vuotias mies oli syytteessä kaikkiaan 16 törkeästä varkaudesta, mutta yksi syyte hylättiin.

Romanialainen kertoi itse, että hän oli saapunut Suomeen lentokoneella 20. syyskuuta 2019. Mies kertoi lukeneensa netistä, että Suomi on kehittynyt maa ja palkat olivat hyvät. Miehellä oli mukanaan teltta, jossa hän Tikkurilan kulmilla asui.

(...)

Kolme murtoa tapahtui Puistolassa sekä kaksi Hiekkaharjussa ja Tapanilassa. Muut teot tehtiin Tikkurilassa, Tapaninvainiolla, Pukinmäessä, Rekolassa, Tapaninkylässä, Kulomäessä, Metsolassa ja Tapulikaupungissa.

(...)

Kaikki kohteet sijaitsivat kävelyetäisyydellä pääradan juna-asemista. Tämä osoittautui myös näytöksi jutussa, koska mies tunnistettiin useasta aseman valvontakamerakuvista. Myös esimerkiksi miehen kengät tunnistetiin kuvista ja murtopaikoilta löytyneiden jalkineen jäljet täsmäsivät miehen kenkiin. Näyttöä löytyi myös miehen matkapuhelinten sijaintitiedoista.

(...)

Syyttäjä vaati koventamisperusteen käyttöä. koska kansainvälisten rikosrekisteritietojen mukaan Ruica on tuomittu asuntomurroista 1990-luvulta alkaen useita kertoja muun muassa Tanskassa, Saksassa ja Romaniassa.

(...)

Oikeus otti rangaistuksen pohjaksi vakavimman murron eli sen jossa anastetun arvo oli suurin. Sen rangaistus määriteltiin 10 kuukauden mittaiseksi koventamisperuste huomioon ottaen.

Yhteisen rangaistuksen mittaamisen periaatteiden – eli kansan kielellä tukkualennuksen – mukaisesti muut murrot toivat 3 kk per teko.

Näin oikeus rangaistus oli yhteensä 4 v 4 kk. Vangittuna ollut mies määrättiin suorittamaan tuomiotaan.

Ionel Ruica määrättiin maksamaan murtojen uhreille ja vakuutusyhtiöille anastetusta omaisuudesta ja korjauskuluista yhteensä 39000 euroa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 676
 • Liked: 5066
Lainaus
Poliisi etsii rikoksesta epäiltyä miestä

09.02.2020 klo 15.14 Lounais-Suomi

Lounais-Suomen poliisi kaipaa tietoa tai vihjeitä Sergei Dobrodetelevin olinpaikasta. Dobrodetelev saattaa myös käyttää nimeä Sergei Pohlebajev. Hän on 45-vuotias, tummahiuksinen, 178 cm pitkä ja noin satakiloinen.

Dobrodetelev on liikkunut sekä pääkaupunkiseudun ja Lounais-Suomen että pääkaupunkiseudun ja Kuusamon välillä.

Dobrodeteleviä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan hän saattaa olla vaarallinen.

Vihjeet pyydetään sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0504562105. Erityisesti akuutit havainnot toivotaan puhelimeen.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_etsii_rikoksesta_epailtya_miesta_87825
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 936
 • Liked: 2852
Lainaus
Törkeä raiskaus Lippajärvellä torstain ja perjantain välisenä yönä - poliisi kaipaa vihjeitä

30.07.2018 klo 09.32
Länsi-Uusimaa

Lippajärvellä on tapahtunut törkeä raiskaus 26.7.-27.7. välisenä yönä noin kello 00.00. Asianomistaja on ollut kävelemässä Vilniemen uimarannalta kohti Riistatietä. Tekijä on lähestynyt naista takaapäin ja puhunut englantia.

Lainaus
Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on ollut tutkittavana vuoden 2018 kesällä tapahtunut törkeä raiskaus. Epäiltyä tekijää ei kuitenkaan tavoitettu yleisövihjeistä huolimatta. Poliisi pääsi epäillyn jäljille syksyllä 2019, kun hänen dna rekisteröitiin toiseen rikokseen liittyen.

Syksyllä 2019 Helsingissä 25-vuotias Suomessa asuva irakilainen mies pahoinpiteli kadulla toista miestä ja hänet otettiin kiinni kuulusteluja varten. Pahoinpitelystä epäillyn miehen dna rekisteröitiin, ja sen avulla hänet saatiin yhdistettyä Espoossa kesällä 2018 tapahtuneeseen törkeään raiskaukseen.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on 17.12.2019 määrännyt miehen todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltynä tutkintavankeuteen. Rikosasia on syyteharkinnassa ja rikosasia tultaneen käsittelemään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Poliisi pitää rikoksesta epäillyistä sekä tuomituista dna-rekisteriä, johon rikospaikoilta taltioituja dna-näytteitä verrataan. Dna-rekisteristä on monesti apua vanhojenkin rikosten selvittämisessä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kesalla_2018_espoon_lippajarvella_tapahtunut_torkea_raiskaus_selvisi_dna-tutkimusten_avulla_87564

Olin muuten aikeissa laittaa alunperin tähän kopion Ilta-sanomien uutisista, mutta sitten ajattelin, että kun täytyy olla myös poliisitiedote, niin copyrightmielessä lienee korrektimpaa lainata lähdettä, joka on suoraan julkisin varoin ylläpidetty. Tarkemmassa vertailussa havaitsin, että Ilta-sanomat oli erään pienen yksityiskohdan muuttanut omassa versiossaan...
Lainaus
Mies otettiin tuolloin kiinni liittyen toiseen rikosepäilyyn. 25-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen epäiltiin pahoinpidelleen toista miestä kadulla Helsingissä.
( https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006397719.html )

Vastoin tapojaan YLE paljastaa jopa tämän ulkomaalaistaustaisen alkuperän:
Lainaus
Espoossa kesällä 2018 tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta epäilty tekijä jäi alun perin tavoittamatta yleisövihjeistä huolimatta. Poliisi pääsi kuitenkin saman miehen jäljille reilua vuotta myöhemmin.

Sama Suomessa asuva, 25-vuotias irakilaismies pahoinpiteli toista miestä Helsingissä viime syksynä. Tämän rikoksen selvittelyn yhteydessä rekisteröidyn dna-näytteen avulla poliisi sai yhdistettyä saman miehen myös Espoon raiskaukseen.
https://yle.fi/uutiset/3-11195087

En ole yllättynyt. Suorastaan harhaanjohtava eufenismi muuten tuo ulkomaalaistaustainen. Itse käsitän tuon termin niin, että kyseessä on tätä nykyä Suomen kansalainen jonka juuret ovat jossain ulkomailla. Poliisi käytti raiskarista kuvausta "Suomessa asuva irakilainen mies" joka on yksitulkintainen.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Djibril Jamanca tuomittiin kahdesta raiskauksesta 2 v 7 kk vankeuteen sekä maksamaan korvauksia 11200 euroa + 9500 euroa + terapiakuluja 2450 euroa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/miehelle-vankeutta-kahdesta-raiskauksesta-uhreina-sammuneet-ystavattaret/7717976 (10.2.2020)

Lainaus
Miehelle vankeutta kahdesta raiskauksesta – uhreina sammuneet ystävättäret

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 33-vuotiaan Djibril Jamancan 2 v 7 kk ehdottomaan vankeuteen kahdesta raiskauksesta. Uhreina olivat sammuneet naiset.

Rikokset tapahtuivat maaliskuussa 2018 Helsingissä. Tuomittu seurusteli tuohon aikaan naisen kanssa, josta oikeus käyttää tunnistetta B. Uhrien nimet on seksuaalirikostuomiosta tavan mukaan salattu.

Naiset A ja B olivat hyviä ystäviä ja asuivatkin tekoaikaan yhdessä.

(...)

A kertoi heränneensä siihen, että mies oli yhdynnässä takaa päin. Nainen oli todennut, että ”mitä helvettiä”, mutta mies oli painanut hänet takaisin ja jatkanut yhdyntää. Nainen kertoi oikeudessa olleensa niin humalassa, ettei osannut tehdä mitään.

Nainen kertoi vielä heränneensä uudestaan toiseen yhdyntään.

Tilanne ei kestänyt kauaa. A kuvasi miestä aggressiivisen oloiseksi. A oli tapahtuman jälkeen yrittänyt soittaa B:lle, mutta tämä ei vastannut. Hän lähetti myös tekstiviestejä.

Aamulla naiset keskustelivat ja soittivat poliisille. Myös B oli herännyt yöllä siihen, että häntä raiskattiin.

(...)

Tyyppi lienee kotoisin jostain Länsi-Afrikasta. Jamancaa löytyy niiden alueiden lisäksi myös latinomaista, mutta etunimi Djibril (arkkienkeli Gabrielin islamväännös) viittaa nimenomaan tuonne Mali-Senegal-Guinea-Burkina Faso-Niger -akselille.

https://en.wikipedia.org/wiki/Djibril

Lainaus
Djibril may refer to:

Gabriel in Islam
A form of Gabriel (given name)
Djibril – The Devil Angel, a Japanese adult visual novel series
Djibril Cissé (born 1981), French footballer
Lord Djibril, a fictional character in the anime Mobile Suit Gundam SEED Destiny
« Viimeksi muokattu: 10.02.2020, 09:17:47 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 735
 • Liked: 5996
 • Minä olen kaapumies!
Lainaus
12-vuotiaan Oulussa raiskanneen tuomio ei muuttunut hovioikeudessa

Vuonna 1999 syntynyt Baraa Ahmed Saeed Al Dawayma pakotti 14.7.2018 asunnossaan 2005 syntyneen lapsen sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttämällä sekä uhrin pelkotilaa ja puolustuskyvyttömyyttä hyödyntämällä.
Uhrille juotettiin asunnossa alkoholia, minkä jälkeen Al Dawayma riisui itsensä ja uhrinsa alastomaksi. Uhri yritti kieltäytyä ja työntää Al Dawaymaa pois, mutta Al Dawayma pakotti uhrin lattialle selälleen ja raiskasi hänet. Raiskaus kesti noin 20 minuuttia. Kun 12-vuotias yritti pukea vaatteet päälleen, Al Dawayma raiskasi hänet uudelleen.

Tekonsa johdosta Baraa Ahmed Saeed Al Dawayma tuomittiin 4. heinäkuuta 2019 Oulun käräjäoikeudessa 3 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen sekä noin 23 000 euron kärsimyksestä ja oikeudenkäyntikuluista johtuviin korvauksiin alaikäiselle uhrille. Lisäksi Al Dawayma velvoitettiin maksamaan valtiolle erilaisia korvauksia 3000 euroa.

Al Dawayma valitti Oulun käräjäoikeuden tuomiosta Rovaniemen hovioikeuteen vaatien ensisijaisesti syytteiden ja korvausvaatimusten hylkäämistä, toissijaisesti lievempien rikosnimikkeiden syyksilukemista ja vastaavasti alempia korvauksia ja pienempää vankeusrangaistusta.

Rovaniemen hovioikeus käsitteli asian 7.-9. tammikuuta 2020. Ratkaisunaan hovioikeus päätti säilyttää Oulun käräjäoikeuden langettaman tuomion muuttumattomana.

Baraa Ahmed Saeed Al Dawayma velvoitettiin maksamaan uhrille oikeudenkäyntikuluista hovioikeudessa 4782 euroa. Al Dawayman puolustusasianajajan palkkiot 5866 euroa jäävät Al Dawayman taloudellisten olosuhteiden vuoksi valtion tappioksi.

Uhrin avustamisesta hovioikeudessa syntyneet kustannukset 1547 euroa maksetaan valtion varoista, jonka summan Al Dawayma joutuu korvaamaan valtiolle. Lisäksi Al Dawayma joutuu maksamaan valtiolle todistelukustannuksia 316 euroa.

Lähde Rovaniemen hovioikeuden julkinen seloste.

https://www.kansalainen.fi/12-vuotiaan-oulussa-raiskanneen-tuomio-ei-muuttunut-hovioikeudessa/

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 397
 • Liked: 4791
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Mies salakuvasi naisystäväänsä ja eron jälkeen uhkasi videoin tuhota tämän kunnian, jos seksi ei jatku

Käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaistaustaisen miehen ehdolliseen vankeuteen salakuvatuilla seksivideoilla uhkailusta.

Mies oli kuvannut naista salaa näiden ollessa yhdynnässä vuonna 2019.

Kun suhde oli päättynyt, mies oli vaatinut naista löytämään hänelle uuden naisystävän. Mies uhkasi levittää arkaluonteisia tietoja ja tallenteita naisen yksityiselämästä tämän läheisille, jos tämä ei käyttäydy hänen vaatimallaan tavalla. Taustalla oli seurustelusuhteen päättyminen, sillä nainen vaati miestä avioon, mihin mies ei suostunut.

Mies uhkasi viesteissään, että jos nainen ei onnistu löytämään hänelle uutta naista, tämän pitää harrastaa hänen kanssaan seksiä kahdesti kuukaudessa. Uhkaus huoletti naista, jonka mukaan esimerkiksi heidän seksuaalista kanssakäymisestään koskevan materiaalin päätyminen julki veisi hänen kunniansa. Naisen uskonto ja kulttuuritausta tekivät esiaviollisen seksin harjoittamisesta ongelmallista.
-----
– Todistaja oli sanonut asianomistajalle, että tämä on Suomi, ei Afganistan ja että asianomistajan tulee tehdä rikosilmoitus, tuomiossa kerrotaan.
-----
Koko juttu:
MTV: Mies salakuvasi naisystäväänsä ja eron jälkeen uhkasi videoin tuhota tämän kunnian, jos seksi ei jatku

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 022
 • Liked: 8922
 • Oulu- Uleåborg
Lainaus
TATAARIMURHA HELSINGISSÄ 1942

Suomessa on aina historiansa aikana ollut pieniä määriä vähemmistöjä Suomen ruotsinkielisen vähemmistön lisäksi. Yksi näistä on islaminuskoiset tataarit. Turkkilaisiin kansoihin kuuluvat Suomen tataarit erään teorian mukaan polveutuvat suomalais-ugrilaisesta heimosta tuhannen vuoden takaa, mutta Suomeen heidän esi-isänsä saapuivat tsaarin aikaan Venäjältä vuoden 1900 molemmin puolin.Tataarit ovat kotoutuneet Suomeen erinomaisesti ja he ovat kantaneet kortensa kekoon myös Suomen puolustamisessa.

Suomalaisista tataareista noin 170 osallistui talvi- ja jatkosotaan rintamalla, väestönsuojelussa, lottana  tai kauppalaivastossa ja heistä kaatui rintamalla tai sai surmansa kymmenen.

Terijoella 1912 syntynyt Siaetdin Samlihan on yksi surmansa saaneista. Hänet murhattiin kotilomalla.

Asiamiehenä ja nahkurina sivillissä toiminut sotamies Samlihan astui aseelliseen palvelukseen vapaaehtoisena talvisodassa helmikuussa 1940. Siaetdin Samlihan koulutettiin autonkuljettajaksi ja määrättiin Helsingin autokomppaniaan huhtikuussa 1940. Hänen palvelusarvosanansa olivat enimmäkseen hyviä, joskin sotamies Samlihan sai välirauhan kesän elokuussa 1940 kolme vuorokautta yksinkertaista arestia. Hänen palveluksensa päättyi täysinpalvelleena tammikuussa 1941.

Jatkosodan kynnyksellä kesäkuun 18. päivä 1941 sotamies Siaetdin Samlihan kutsuttiin uudelleen palvelukseen autonkuljettajaksi 48. autokomppaniaan, josta hänet joulukuussa siirrettiin sotasairaalan kautta samaan tehtävään Helsingin suojeluskuntapiirin liikennetoimistoon. Siellä hän palveli kuolemaansa saakka.

Syyskuussa 1942 sotamies Samlihan sai kotiloman, jonka aikana hänet murhattiin. Sotamies Siaetdin Samlihan käveli myöhään illalla syyskuun 15. päivä 1942 asepuvussa ystävänsä kanssa helsinkiläisellä kadulla. He keskustelivat keskenään turkiksi, joka oli molempien äidinkieli.

Yhtä-äkkiä, ilmeisesti ilman näkyvää syytä, muuan ohikulkija ampui Siaetdin Samlihanin kuoliaaksi. Vatsaontelon ja keuhkon lävistänyt luoti aiheutti keuhkoihin Samlihanin kuolemaan johtavan veritulpan.

Tapausta on varmasti poliisi tai sotilaspoliisi tutkinut, mutta murhan tutkintapöytäkirjoja tai muita asiakirjoja ei arkistoista löydy. Ne ovat ehkä vuosikymmenten mittaan tuhottu erehdyksessä tai vahingossa, tai arkistoitu tuntemattomaan paikkaan. Sekin on teoriassa mahdollista, että sotaa käyvässä Suomessa Siaetdin Samlihanin murha haudattiin vähin äänin, koska olisi propagandamielessä ollut haitallista,jos olisi levinnyt tieto, että kotilomalla olevia suomalaisia sotilaita murhataan kotikaupungeissaan.

Koska tietoja ei arkistosta löydy, ei ole tiedossa käytetty ase, sen kaliiperi tai ampujan tuntomerkkejä. Murhan motiivi on murhaajan ohella myös tuntematon. Eräs teoria on, että ampuja piti turkkia puhunutta ja Suomen armeijan univormuun pukeutunutta Siaetdin Samlihania neuvostoliittolaisena desanttina eli Suomeen ujutettuna valepukuisena Venäjän vakoilijana ja sabotöörinä. Tämä on mahdollista, mutta mietityttää, miten oletettavasti suomalainen ei erottanut turkkia venäjänkielestä tai ilmoittautunut poliisille, jos piti tekoaan vihollisen surmaamisena. Ehkä kyseessä oli jokin Suomen maaseudun asukas, joka ei ollut ollut tekemisissä venäläisten kanssa, ja vielä vähemmän turkkia puhuvien.

Siaetdin Samlihanin murha on siis saattanut olla nykykielellä sanottuna rasistinen. Joka tapauksessa ampujaa ei saatu kiinni ja Samlihanin murha Helsingissä 1942 on edelleen selvittämättä.

http://asfalttikukka.blogspot.com/2020/02/tataarimurha-helsingissa-1942-suomessa.html?m=1
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Homoksi itseään väittävä läpsyttelijä Abdulhamid Akram Hamid al-Mutafji raiskasi 14-vuotiaan tammikuussa 2018. Hovioikeus vahvisti kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/85d98e2b-1cb4-481c-89ef-793917f50f37 (12.2.2020)

Lainaus
14-vuotiaan raiskannut vetosi homoseksuaalisuuteen – vasta hovioikeudessa esitetty väite ei mennyt läpi

Itä-Suomen hovioikeus on keskiviikkona vahvistanut Abdulhamid Akram Hamid al-Mutafjin käräjäoikeudesta saaman raiskaustuomion.

(...)

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi al-Mutafjin vuoden 2018 lopulla. Käräjätuomio ei kuitenkaan saanut lainvoimaa, sillä al-Mutafji valitti siitä hovioikeuteen. Valituksessaan hän vaati ensisijaisesti syytteiden hylkäämistä. Hän vaati niin ikään, että ”joka tapauksessa” vankeusrangaistusta tulee alentaa ja lieventää ehdolliseksi vankeudeksi.

Al-Mutafji vaati myös hänen maksettavakseen määrättyjen korvausten alentamista.

(...)

Uutena todisteena vastaajan puolustus esitti hovioikeudelle 24. toukokuuta 2017 päivätyn Maahanmuuttoviraston päätöksen.

Kyseisessä päätöksessä al-Mutafji ilmoittaa olevansa kansainvälistä suojelua tarvitseva henkilö, koska on homoseksuaali. Hän kertoo pelkäävänsä, että hänet tapetaan suuntautumisensa vuoksi kotimaassaan Irakissa.

(...)

Hovioikeus ei muuttanut Päijät-Hämeen käräjäoikeuden tuomiota, joka jää voimaan. Käräjäoikeus luki al-Mutafjin syyksi törkeän raiskauksen ja törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön.

Nykyään 22-vuotiaan al-Mutafjin rangaistus on kolme vuotta vankeutta.

Uhrilleen hänen tulee korvata kärsimyksestä 5 000 euroa ja tilapäisestä haitasta 4 000 euroa.

Käytännössä al-Mutafji oli pakottanut yksityisasunnon vessassa 14-vuotiaan lapsen suuseksiin. Ennen tekoa lapsi oli nauttinut huumausainetta.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Olikohan tässäkin "ranskalaismiehet" asialla? :roll:

Samojen henkilöiden on epäilty tehneen vastaavan petoksen aiemmin Maltalla eli ihan ammattiporukka kyseessä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ranskalaismiehet-huijasivat-suomalaismiehelta-lahes-200-000-euron-kultasaaliin-helsingissa-ostivat-kullan-vaaralla-rahalla/7723712 (12.2.2020)

Lainaus
Ranskalaismiehet huijasivat suomalaismieheltä lähes 200 000 euron kultasaaliin Helsingissä – ostivat kullan väärällä rahalla

Kolme ranskalaista miestä huijasi väärän rahan avulla suomalaismieheltä 180 000 euron kultasaaliin viime lokakuussa Helsingissä. Asiasta kerrottiin keskiviikon Rikospaikka-ohjelmassa.

(...)

Ranskalaismiehet olivat houkutelleet kultaesineiden myyjän tarjouksella, jonka mukaan he maksaisivat 180 000 euron arvoisesta kultamäärästä 200 000 euroa.

Kaupantekotilaisuus sovittiin Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevaan hotelli Crowne Plazaan lokakuun puolessavälissä.

Petosmiehillä oli kaupanhieronnassa mukana myös oikeaa rahaa, joka menikin setelilaskurista hyväksyttävästi läpi. Mutta jossain vaiheessa he onnistuivat tekemään myyjän edessä "silmänkääntötempun" ja ujuttamaan asianomistajan laukkuun vain väärää tai väärennettyä rahaa.

Totuus paljastui asianomistajalle vähän myöhemmin liikkeessä, kun hän avasi laukun ja totesi kaikki setelit vääriksi.

(...)

Miehistä yksi on vangittuna ja kaksi on vangittu poissaolevina. Heistä on annettu eurooppalainen pidätysmääräys.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 633
 • Liked: 26472
Homoksi itseään väittävä läpsyttelijä Abdulhamid Akram Hamid al-Mutafji raiskasi 14-vuotiaan tammikuussa 2018. Hovioikeus vahvisti kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/85d98e2b-1cb4-481c-89ef-793917f50f37 (12.2.2020)

Lainaus
14-vuotiaan raiskannut vetosi homoseksuaalisuuteen – vasta hovioikeudessa esitetty väite ei mennyt läpi

Itä-Suomen hovioikeus on keskiviikkona vahvistanut Abdulhamid Akram Hamid al-Mutafjin käräjäoikeudesta saaman raiskaustuomion.

(...)

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi al-Mutafjin vuoden 2018 lopulla. Käräjätuomio ei kuitenkaan saanut lainvoimaa, sillä al-Mutafji valitti siitä hovioikeuteen. Valituksessaan hän vaati ensisijaisesti syytteiden hylkäämistä. Hän vaati niin ikään, että ”joka tapauksessa” vankeusrangaistusta tulee alentaa ja lieventää ehdolliseksi vankeudeksi.

Al-Mutafji vaati myös hänen maksettavakseen määrättyjen korvausten alentamista.

(...)

Uutena todisteena vastaajan puolustus esitti hovioikeudelle 24. toukokuuta 2017 päivätyn Maahanmuuttoviraston päätöksen.

Kyseisessä päätöksessä al-Mutafji ilmoittaa olevansa kansainvälistä suojelua tarvitseva henkilö, koska on homoseksuaali. Hän kertoo pelkäävänsä, että hänet tapetaan suuntautumisensa vuoksi kotimaassaan Irakissa.

(...)

Hovioikeus ei muuttanut Päijät-Hämeen käräjäoikeuden tuomiota, joka jää voimaan. Käräjäoikeus luki al-Mutafjin syyksi törkeän raiskauksen ja törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön.

Nykyään 22-vuotiaan al-Mutafjin rangaistus on kolme vuotta vankeutta.

Uhrilleen hänen tulee korvata kärsimyksestä 5 000 euroa ja tilapäisestä haitasta 4 000 euroa.

Käytännössä al-Mutafji oli pakottanut yksityisasunnon vessassa 14-vuotiaan lapsen suuseksiin. Ennen tekoa lapsi oli nauttinut huumausainetta.

(...)

Ei liene pelkoa että ko. henkilön tarve kansainväliseen suojeluun jotenkin nyt vähenisi vaikka hän on väkevästi osoittanut ettei ole homoseksuaali, vaan kunnon muslimi. Asiaa voisi kysyä hallituksen ministereiltäkin. Vai tulisiko siitä mahdollisesti nykymoderniin aikaan haaste raastupaan?
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 676
 • Liked: 5066
Lainaus
Väärennetyllä rahalla kultaa 180.000 eurolla - vuokra-autolla pois maasta

13.02.2020 klo 10.19 Itä-Uusimaa

Itä-Uudenmaan poliisin rajat ylittävän rikollisuuden tutkintaryhmä on saanut valmiiksi kahta törkeää petosta koskevan esitutkinnan. Törkeät petokset tapahtuivat lokakuussa 2019 Helsingissä ja Vantaalla.

Toinen tutkittavana olevista rikoksista tapahtui Helsingissä. Siinä epäiltynä olevat ranskalaiset liikemiehet olivat sopineet tapaamisen kultaesineitä myyvän liikkeen edustajan kanssa Helsingissä sijaitsevaan Crowne Plaza hotelliin. Tapaamisen tarkoituksena oli tehdä kaupat 180.000 euron arvoisista kultaesineistä. Ostajat olivat luvanneet maksaa esineistä 200.000 euroa.

Myyjä ja ostajat tapasivat hotellissa lokakuun puolen välin tienoilla ja kaupantekotilaisuus tapahtui "lähes" ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti. Myyjä toteutti oman osuuden kauppaan liittyen ja luovutti kultaesineet sovitun mukaisesti. Ostajat eivät sen sijaan toimineet aivan yhtä rehellisesti, vaan maksoivat esineet väärennetyillä seteleillä. Myyjä oli havainnut maksuksi saatujen seteleiden olevan väärennettyjä vasta päästyään takaisin omaan liikkeeseensä.

Rikolliset toimivat kaupantekotilaisuudessa erittäin taitavasti. Asianomistajalle oli esitetty aluksi oikeaa rahaa, jotka oli laitettu läpi setelintunnistuskoneesta. Tämän jälkeen tapahtui jonkinlainen silmänkääntötemppu, jonka aikana oikeat setelit vaihtuivat väärennettyihin ja ne laitettiin asianomistajan salkkuun.

Saatuaan kultaesineet haltuunsa epäillyt suuntasivat Vantaalta vuokratulla autolla kohti Turkua, missä he poistuivat maasta Tukholmaan lähtevällä laivalla.

Yksi epäillyistä otettiin kiinni Tukholman satamassa hänen poistuessaan laivasta. Epäillyn ja hänen käytössä olleesta vuokra-autosta takavarikoitiin kultaesineitä noin 120.000 euron arvosta. Hän on ollut vangittuna tapauksen johdosta siitä lähtien.

Kaksi muuta epäiltyä pääsivät lyhyen kiinnioton jälkeen jatkamaan matkaansa Ruotsissa. Heidät on vangittu poissaolevana ja heistä on tehty Eurooppalainen pidätysmääräys.

Toinen tutkittavana oleva törkeä petos koskee epäillyn Vantaalta lyhyeksi ajaksi vuokraaman auton maasta ulos viemistä ja palauttamatta jättämistä. Poliisi epäilee, ettei autoa ollut alun perinkään tarkoitus palauttaa takaisin.

Seuraavaksi juttu etenee syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/vaarennetylla_rahalla_kultaa_180_000_eurolla_-_vuokra-autolla_pois_maasta_87941
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 496
 • Liked: 3574
Homoksi itseään väittävä läpsyttelijä Abdulhamid Akram Hamid al-Mutafji raiskasi 14-vuotiaan tammikuussa 2018. Hovioikeus vahvisti kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.


Ei liene pelkoa että ko. henkilön tarve kansainväliseen suojeluun jotenkin nyt vähenisi vaikka hän on väkevästi osoittanut ettei ole homoseksuaali, vaan kunnon muslimi. Asiaa voisi kysyä hallituksen ministereiltäkin. Vai tulisiko siitä mahdollisesti nykymoderniin aikaan haaste raastupaan?

Eiköhän tämä jää Huuhkajien vahvistukseksi.

https://www.palloliitto.fi/pelaaja/464456

Lainaus
Abdulhamid Akram Hamid Al-Mutafji

KANSALLISUUS: Irak
OTTELUT: 7
MAALIT: 1
KELTAISET: 3
PUNAISET: 1

OTTELUT 2017
Helsinki jalkapallo 2017 / PK-35/Legendat 2

...

Foorumin ulkopuolisista linkeistä aina lainaus näkyviin.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2020, 22:18:55 kirjoittanut Alaric »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4863641/Aurassa+nujakointiin+porukalla++poliisi+sai+epaillyt+kiinni+ja+pyytaa+uhria+ilmoittautumaan (16.2.2020)

Lainaus
Aurassa nujakointiin porukalla – poliisi sai epäillyt kiinni ja pyytää uhria ilmoittautumaan

Sunnuntaina aamuyöllä puoli kahden aikaan Aurassa Turuntiellä ravintolan edustalla tapahtui epäilty pahoinpitely, jossa epäillyt tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Miehet pahoinpitelivät maassa makaavaa henkilöä, jolloin ulkopuolinen mieshenkilö meni tilanteeseen väliin keskeyttääkseen pahoinpitelyn. Toinen tekijöistä löi väliin mennyttä noin 35-vuotiasta miestä kasvoihin. Mies kaatui iskun voimasta ikkunaa vasten ja siitä maahan. Tämän aikana maassa pahoinpidelty uhri ehti poistumaan paikalta.

Poliisi otti paikalle saavuttuaan ulkomaalaistaustaiset epäillyt kiinni kiinteistön lähistöltä. Toinen epäillyistä vastusti kiinniottoa voimakkaasti.

Tapausta tutkitaan epäiltyinä pahoinpitelyinä sekä haitantekona virkamiehelle. Lisäksi tekijöiden maassaolon taustoja ja edellytyksiä selvitetään, ja he ovat poliisin hallussa pidätettyinä. Poliisi pyytää tuntemattomaksi jäänyttä, maassa pahoinpitelyn uhriksi joutunutta henkilöä ilmoittautumaan poliisille.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 716
 • Liked: 12326
 • Puhekin on teko
@valla_valla vois tulla selvittämään uusinta rikosvyyhtiä.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
Lainaus
26-vuotias romanialaismies on vältellyt lain kouraa jo viiden vuoden ajan. Hänet tuomittiin Romaniassa 4 vuoden vankeusrangaistukseen, josta hän ei ole istunut päivääkään. Mies on ollut pakoreissulla.

Niinpä Romanian viranomaiset laativat miehestä eurooppalaisen pidätysmääräyksen. Hänen tekemänsä rikos vastaa Suomen lainsäädännön mukaan törkeää varkautta.

Mies jäi Tanskassa ja Hollannissa kiinni vuonna 2017, mutta kummankin maan viranomaiset päättivät, ettei miestä voida luovuttaa Romaniaan maan huonojen vankilaolosuhteiden takia. Mies poistettiin kummastakin maasta.

Oman ilmoituksensa mukaan romanialaismies saapui Suomeen vuonna 2018. Miehellä ei ole perhettä, työpaikkaa eikä vakituista asuntoa. Hän jäi omaisuusrikoksen yrityksestä kiinni, ja hänet passitettiin tutkintavankeuteen viime vuoden syksyllä.

Mies tuomittiin 70 päivän ehdolliseen vankeuteen. Tutkintavankeuden päätteeksi mies otettiin säilöön eurooppalaisen pidätysmääräyksen takia. Romaniassa oltiin jo siinä toivossa, että mies saataisiin vihdoin kotimaahansa suorittamaan neljän vuoden vankeusrangaistustaan.

Koska miehestä oli tehty eurooppalainen pidätysmääräys, oikeuden piti päättää siitä, voidaanko hänet luovuttaa Suomesta toiseen EU-valtioon, eli tässä tapauksessa Romaniaan. Miehen luovuttamista toiseen valtioon esitti syyttäjä.

Mies vastusti luovuttamistaan.

Mies oli sitä mieltä, että hän joutuisi oleskelemaan Romaniassa vankilaolosuhteissa, joissa loukattaisiin hänen ihmisarvoaan. Miehen mielestä hänen olonsa olisivat myös epäinhimilliset. Mies väitti, että hänen henkilökohtaiseen käyttöön varattu sellitila olisi liian pieni, eikä se vastaisi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) vaatimuksia.

[...]

Käräjäoikeuden mielestä ongelmaksi muodostui Brailan pieni sellitila.

– Vaikka selvityksen mukaan sellin ovet olisivat kiinni lähtökohtaisesti vain öisin, ei säilyttäminen näin pienissä tiloissa voida katsoa olevan vähäistä, satunnaista ja tilapäistä.

– Näin ollen käräjäoikeus katsoo, että vankilaolosuhteet eivät vastaa vankilaolosuhteille asetettuja vähimmäisvaatimuksia, käräjäoikeus totesi.

Käräjäoikeuden mielestä vaarana oli siis, että miehen ihmisarvoa loukattaisiin romanialaisessa vankilassa, minkä takia häntä ei voida Romaniaan luovuttaa.

Mies pysyy yhä säilössä Kuopion vankilassa, kunnes ratkaisu jää lainvoimaiseksi tai korkein oikeus päättää toisin. Syyttäjä on hakenut korkeimmalta oikeudelta valituslupaa.

Mikäli käräjäoikeuden keskiviikkona antama päätös jää lainvoimaiseksi, viranomaiset todennäköisesti poistavat miehen Suomesta ulkomaalaislain perusteella, ja hänen matkansa jatkuisi mahdollisesti muihin EU-maihin. Mutta ei todennäköisesti ainakaan romanialaiseen vankilaan.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006409193.html?ref=rss

Vapaa liikkuvuus ja laajentunut EU käytännössä. Jäseniksi otetaan maita, joiden katsotaan olevan sopimattomia maissa asianmukaisesti tuomittujen vankien istua tuomionsa. Varastelevia kiertolaisia pallotellaan EU-maasta toiseen, niin kauan kuin tuo EU-maa ei ole heidän kotimaansa.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2020, 22:37:26 kirjoittanut Alaric »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 399
 • Liked: 58034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1983 syntyneen Hamir Demirbasin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden vankeusrangaistukseen. Rikos tapahtui vuonna 2013 Vantaalla ja se ratkesi toisen rikoksen yhteydessä otetun dna-näytteen avulla.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä tuomittu on valittanut hovioikeuteen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nainen-houkuteltiin-autoon-ja-raiskattiin-torkeasti-vantaalla-poliisi-ratkaisi-vuosikausia-selvittamattomana-olleen-rikoksen-dna-n-avulla/7732994 (19.2.2020)

Lainaus
Nainen houkuteltiin autoon ja raiskattiin törkeästi Vantaalla – poliisi ratkaisi vuosikausia selvittämättömänä olleen rikoksen DNA:n avulla

Poliisi nappasi vuosikausia virkavaltaa pakoilleen raiskaajan DNA-kokeiden avulla. Mies houkutteli humalaisen naisen auton kyytiin ja raiskasi tämän Vantaalla. Asiaa puitiin käräjillä vastikään.

Tapahtumat saivat alkunsa eräänä syyskuisena yönä vuonna 2013, kun uhriksi joutunut nainen oli palaamassa kotiin illanvietosta. Hän kohtasi matkallaan kaksi ulkomaalaista miestä, jotka tarjosivat hänelle autokyytiä.

Miehet eivät kuljettaneet naista kotiin, vaan läheisen koulun pihalle.

Nainen kertoi myöhemmin poliisille, että hänen muistikuvansa tapahtumista olivat humalan vuoksi hämärät. Hän kuitenkin muisti havahtuneensa siihen, että hän on selällään auton takapenkillä.

Yksi piti kiinni kun toinen raiskasi

Auton molemmat takaovet olivat auki. Toinen miehistä oli naisen jalkovälissä ja toinen auton toisella puolella naisen pään takana.

Naisen mukaan pään puolella ollut mies piteli hänestä kiinni, kun toinen miehistä raiskasi hänet.

(...)

Tekijä löydettiin, sillä hän päätyi poliisin kanssa tekemisiin toiseen asiaan liittyen. Tuossa yhteydessä mieheltä otettiin DNA-näyte, joka yhdisti hänet vuonna 2013 tapahtuneeseen selvittämättömään raiskaukseen.

(...)

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1983 syntyneen Hamir Demirbasin törkeästä raiskauksesta 3 vuoden vankeusrangaistukseen.

Lisäksi mies määrättiin korvaamaan asianomistajalle vahingonkorvauksia yhteensä noin 5500 euroa.

Käräjäoikeus ratkaisi asian joulukuussa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä Demirbas on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.

Toisen raiskaustilanteessa mukana olleen miehen osuutta ei oikeudessa käsitelty eikä häntä syytetty oikeudenkäynnissä mistään. Syynä saattaa olla se, eetä Demirbasin mukaan hänen seurassaan tapahtumayönä ollut mies on sittemmin muuttanut ulkomaille.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html