UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 4151271 kertaa)

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
14.09.2020 10.07

Suomenlahden merivartiosto on saanut valmiiksi törkeää väärennystä koskevan rikoskokonaisuuden tutkinnan

Suomenlahden merivartioston rikostorjuntayksikkö on saanut valmiiksi törkeää väärennystä koskevan rikoskokonaisuuden tutkinnan. Asiaa on tutkittu muun muassa rikosnimikkeillä törkeä väärennys, törkeä petoksen yritys ja rekisterimerkintärikos. Lisäksi tapauksen yhteydessä suoritettujen kotietsintöjen yhteydessä on takavarikoitu vähäisiä huumausainemääriä sekä yli 20.000 euron edestä varastetuksi epäiltyä omaisuutta. Näiden tapausten aikana ilmi tulleiden muiden nimikkeiden osalta tapausta tutkii Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Rikoksista epäillään kahta mieshenkilöä, joista toinen on Ukrainan ja toinen Viron kansalainen.

Ukrainasta kotoisin olevan miehen epäillään rekisteröityneen Suomeen käyttäen kuvallaan varustettua, väärennettyä Bulgarian henkilökorttia ja siinä olevia kuvitteellisia henkilötietoja. Kyseisen teon epäillään tapahtuneen Helsingin verohallinnon toimipisteessä maaliskuun alussa vuonna 2020. Tällä tavalla muodostetun väärän henkilöllisyyden ja siihen liittyvän henkilötunnuksen turvin on avattu pankkitili ja tehty vuokrasopimus asunnosta. Väärän henkilöllisyyden ja sinänsä aidon, mutta toiselle miehelle kuuluvan, henkilöllisyyden avulla epäillään yritetyn saada läpi luottolainahakemuksia eri yritysten kautta yhteensä 36.000 euron edestä. Virosta kotoisin olevan miehen epäillään olleen mukana edellä mainituissa toimissa ja osallistuneen aktiivisesti näihin laittomuuksiin.

Ukrainalaisen miehen todellinen henkilöllisyys selvisi esitutkinnan aikana vasta Ukrainan viranomaisille suoritettujen tiedonsaantipyyntöjen kautta, koska oikeaa henkilöllisyyttä osoittavaa asiakirjaa ei löydetty. Väärennetty Bulgarian henkilökortti takavarikoitiin kiinnioton ja sitä seuranneen kotietsinnän yhteydessä, minkä jälkeen asiakirjalle suoritettu tekninen aitoustutkimus varmisti sen todella olevan väärennetty.

"Käyttämällä väärennettyä henkilöllisyysasiakirjaa, on luotu viranomaisen ylläpitämään julkiseen rekisteriin kuvitteellisiin tietoihin perustuva henkilöllisyys, aikaansaatu aito henkilötunnus sekä annettu kuva, että kyseinen henkilö nauttii Euroopan unionin kansalaiselle kuuluvia vapaan liikkuvuuden ja oleskelun oikeuksia. Toimintaa voi hyvin kuvailla rajat ylittäväksi ammatti- ja monialarikollisuudeksi, jossa väärä henkilöllisyys toimii peitteenä, jonka avulla edelleen toimitaan, pyrkien tuottamaan muuta rikoshyötyä", tapauksen tutkinnanjohtaja, yliluutnantti Leskelä kuvailee rikosepäilyjä.

Tapauksen jäljille päästiin aiemmin keväällä Suomenlahden merivartioston rikostorjuntayksikön normaalin päivittäisrikostutkinnan aikana tekemien havaintojen kautta. Molemmat henkilöt on vangittu tapauksen johdosta. Asiassa on tarkoitus nostaa syytteet syyskuun aikana. Suomenlahden merivartiosto on tehnyt tapauksen tutkinnassa tiivistä yhteistyötä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kanssa.
https://www.raja.fi/ajankohtaista/tietoa/tiedotteet/1/0/suomenlahden_merivartiosto_on_saanut_valmiiksi_torkeaa_vaarennysta_koskevan_rikoskokonaisuuden_tutkinnan_80566
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Oulun Kaukovainiolla toukokuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut

17.09.2020 klo 10.18
Oulu

Poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut 31.5.2020 Oulun Kaukovainiolla.

Sunnuntai-iltana 31.5.2020 kello 19.50 aikaan poliisille ilmoitettiin tappelusta ja elottomasta henkilöstä Kaukovainiolla. Poliisi löysi kerrostalon pihapiiristä kuolleen henkilön, jossa oli väkivallan merkkejä. Poliisi suoritti tapahtumapaikan läheisyydessä etsintää ja otti yhden henkilön kiinni.

Rikoksen uhri ja epäilty ovat ulkomaalaisia noin 30 – vuotiaita miehiä, jotka tunsivat toisensa entuudestaan. Esitutkinnassa selvitetyn perusteella epäilty tekijä ja uhri kohtasivat toisensa lähellä tekopaikkaa. Kohtaaminen oli päättynyt siihen, että uhriin oli kohdistettu väkivaltaa teräaseella asuintalonsa läheisyydessä. Epäilty tekijä oli poistunut paikalta, mutta palannut tekopaikan läheisyyteen ja hänet otettiin kiinni noin tunti teon jälkeen. Epäilty on kertonut, että hän halusi antautua poliisille.

Rikosta tutkittiin aluksi nimikkeellä tappo, mutta esitutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen vuoksi epäilty rikosnimike muuttui murhaksi. Esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee, että tekoa on suunniteltu ennalta.

Epäilty on esitutkinnassa myöntänyt aiheuttaneensa uhrin kuoleman teräaseella. Epäilty on kiistänyt tahallisen henkirikoksen ja on kertonut, että hän on puolustanut tilanteessa itseään.

Esitutkinnan perusteella tekoon ei liity muita henkilöitä. Esitutkinta-aineisto on lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan nimikkeellä murha. Syytteen noston määräpäivä on 15.10.2020.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/oulun_kaukovainiolla_toukokuussa_tapahtuneen_henkirikoksen_esitutkinta_on_valmistunut_93395
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Poimintoja kuluneelta viikolta ja tuoreita huijauksia

18.09.2020 klo 11.01
Sisä-Suomi

(...)

Kuluneella viikolla poliisille on ilmoitettu posti-ja facebk-petoksista. Postihuijausyrityksissä henkilö saa tekstiviestin, jossa kerrotaan, että hänelle olisi lähetys tulossa, mutta postimaksua uupuu. Viestin linkki ohjeistaa tietojenkalastelusivulle, jossa pyydetään henkilön pankkitunnuksia. Älä klikkaa linkkiä tai anna mitään tietojasi.

Facebk-huijauksissa henkilön luottokortilta on tehty luvattomia veloituksia, joissa viitteenä on FACEBK. Summat voivat olla muutamasta eurosta ylöspäin. Jos huomaat tällaisia tilitapahtumissasi, sulje korttisi ja ole yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiisi. Veloitukset on tehty usein ulkomailta. Estääksesi tällaisia huijauksia voit asettaa luottokorttiisi rajoítuksia mm. summien ja kortin käyttöalueen suhteen esimerkiksi verkkopankissasi.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poimintoja_kuluneelta_viikolta_ja_tuoreita_huijauksia_93425
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Kahden raskaan ajoneuvon kolari Tohmajärvellä

19.09.2020 klo 09.18
Itä-Suomi

(...)

Ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Nurmeksessa, valtatie kuudella, perjantaina hieman ennen kello 20. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu tien oheen suistuneesta henkilöautosta. Auto oli suistunut tieltä ja auto oli jäänyt kiinni renkaiden jauhettua montut. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,85 promillea. Paikalle tullut sivullinen oli havainnut autossa yksin olleen kuljettajan olevan päihtyneen oloinen, sammuttanut moottorin ja ottanut avaimet itselleen. Tieltä suistumisen yhteydessä ei ollut tullut henkilövahinkoja eikä autoon vaurioita. Myöhemmin oli ilmennyt, että miehen kuljettama auto oli kolhaissut risteyksessä kääntymistilanteessa toista autoa muutaman kilometrin päässä Valtimon keskustassa. Miehen kuljettama auto oli törmännyt oikealla kyljellä toisen henkilöauton vasempaan kylkeen. Törmätyssä autossa yksin olleen kuljettajalle ei ollut tullut henkilövahinkoja.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kahden_raskaan_ajoneuvon_kolari_tohmajarvella_93447
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 656
 • Liked: 59231
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Aiemmin kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta hovioikeudessa 5 v 4 kk vankeusrangaistukseen tuomittu Aaron Zeshan Bhatti sai nyt kolmannesta vastaavasta rikoksesta 6 vuotta vankeutta.

Bhatti on ollut "kärsimässä" edellistä vankeustuomiotaan 2 vuoden 7 kuukauden ajan, joten se on siten jo lähes kokonaan suoritettu. Mies on suorittanut tuomiotaan noin vuoden ajan avovankilassa.

Mahtaakohan se siis saada tästä uudesta käytännössä lainkaan istumista vai meneekö paljousalennuksella?

https://www.kansalainen.fi/samalle-miehelle-tuomio-jo-kolmannesta-torkeasta-huumausainerikoksesta-alfa-pvp-huumausaineesta-olisi-tullut-yli-25-000-kayttoannosta-markkinoille/ (20.9.2020)

Lainaus
Samalle miehelle tuomio jo kolmannesta törkeästä huumausainerikoksesta – Alfa-PVP -huumausaineesta olisi tullut yli 25 000 käyttöannosta markkinoille

(...)

Vuonna 1995 syntynyt Aaron Zeshan Bhatti tuomittiin 15.3.2018 Vantaan käräjäoikeudessa kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta, jotka oli tehty keväästä 2017 alkaen. Helsingin hovioikeus vahvisti 20.6.2019 miehen tuomioksi 5 vuotta 4 kuukautta vankeutta.

Kolmas huumausainerikos paljastui 27.3.2018 kotietsinnässä, kun kahteen läpinäkyvään pussiin pakattu 637 gramman Alfa-PVP -huumausaine-erä löytyi miehen asuinhuoneiston parvekkeen kaapiston takaa. Erä ei ollut millään lailla vaatimaton, sillä syyttäjän mukaan määrästä olisi ollut saatavissa 25 480 käyttöannosta.

(...)

Koska kyseisestä huumausaine-erästä ei ollut vaadittu rangaistusta edellisessä oikeudenkäynnissä, asia käsiteltiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa uutena.

Pelkästään huumausaineen määrän perusteella tuomio olisi ollut lähes 7 vuotta vankeutta, mutta koska rikokseen ei liittynyt erityisen suurta syyllisyyttä osoittavia seikkoja, Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1995 syntyneen Aaron Zeshan Bhattin 6 vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Poliisi kehottaa kansalaisia tarkkaavaisuuteen verkossa tehtyihin ostoksiin liittyen - Postin nimissä tehtyjä tekstiviestihuijauksia on taas liikkeellä

22.09.2020 klo 10.04
Oulu

Menneen viikonlopun aikana on Oulun poliisilaitos vastaanottanut jälleen rikosilmoituksia Postin nimissä tehdyistä tekstiviestihuijauksista. Poliisi haluaa ennalta estävässä mielessä varoittaa ihmisiä, jotta he eivät jatkossa haksahtaisi tähän samaan, jo pitemmän aikaa tiedossa olleeseen huijaukseen. Ilmiö on valtakunnallinen, huijauksia tehdään yleensä tunnettujen yritysten nimissä ja niitä operoidaan usein ulkomailta.

Huijauksessa postipaketin tilannut henkilö on saanut hyvin aidon näköisen tekstiviestin, jossa häntä on pyydetty maksamaan muutaman euron suuruinen paketin kuljetuskulu. Viestissä on mukana linkki, jota he ovat klikanneet ja antaneet sen jälkeen pankki- tai luottokorttinsa tiedot sivustolle, jonka jälkeen henkilön tilitietoihin alkaa ilmestyä kymmenien eurojen säännöllisiä veloituksia.

Poliisin ohje on: Älä avaa linkkiä, äläkä anna pankki- tai luottokorttisi tietoja

Poliisi muistuttaa, että mitään pankki- tai muita henkilötietoja ei pidä ikinä luovuttaa, jos ei ole täysin varma viestin lähettäjästä. Poliisi tai mikään muu viranomainen ei myöskään koskaan kysy asiakkaan pankkitunnuksia tai tunnuslukuja.

Jos olet antanut korttisi tai verkkopankkisi tiedot ja epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi ja tee sen jälkeen rikosilmoitus poliisille.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_kehottaa_kansalaisia_tarkkaavaisuuteen_verkossa_tehtyihin_ostoksiin_liittyen_-_postin_nimissa_tehtyja_tekstiviestihuijauksia_on_taas_liikkeella_93524
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Poliisi epäilee miestä törkeästä ihmiskaupasta Helsingissä – asianomistaja on miehen vaimo

23.09.2020 klo 09.32
Helsinki

Helsingin poliisi epäilee 1960-luvulla syntynyttä miestä törkeästä ihmiskaupasta ja useista pahoinpitelyistä. Epäiltyjen rikosten asianomistaja on miehen 1970-luvulla syntynyt vaimo. Rikoksesta epäilty on ulkomaalaistaustainen Suomen kansalainen ja asianomistaja on Suomessa asuva ulkomaan kansalainen. Poliisi ei kommentoi epäillyn syntymävaltiota tai asianomistajan kansalaisuutta, erityisesti epäiltyjen rikosten uhrin yksityisyyden suojaamiseksi.

Rikosepäilyt tulivat poliisin tietoon, kun hätäkeskukseen ilmoitettiin syyskuun alussa, että nainen oli pahoinpidelty. Poliisi otti naisen aviomiehen kiinni ja ryhtyi selvittämään asiaa laajemmin.

On syytä epäillä, että mies on toistuvasti pahoinpidellyt vaimoaan ja kontrolloinut muun muassa vaimonsa nukkumista, syömistä, liikkumista, raha-asioita ja yhteydenpitoa muihin ihmisiin. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut miehen todennäköisin syin törkeästä ihmiskaupasta epäiltynä.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Helsingissä 17.11.2019–1.9.2020 välisenä aikana.

Esitutkinta on kesken, eikä poliisilla ole asiasta tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_epailee_miesta_torkeasta_ihmiskaupasta_helsingissa_asianomistaja_on_miehen_vaimo_93547
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 23.9.2020

23.09.2020 klo 08.50
Itä-Uusimaa

(...)

Moottorikulkuneuvon käyttövarkaus

Vantaa, Korso, 22.9.2020 klo 12.00-12.30

Maauunintiellä työmaan vierestä anastettiin valkoinen vuosimallia 2008 oleva Ford Transit merkkinen pakettiauto rekisterinumerolla HAY-275. Auton avaimet olivat jääneet virtalukkoon. Auton ympärillä oli pyörinyt kaksi tummaihoista miestä, joista toisella oli ollut yllään keltainen työtakki.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/ita-uudenmaan_poliisilaitoksen_paivittaistiedote_23_9_2020_93543
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 880
 • Liked: 7051
 • Kuka ullattui? Mina en.
Lainaus
Viranomaiset iskivät näyttävästi rakennustyömaalle Vantaalla
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/591d3ad8-31a6-4730-a55a-482eebe3a95f
Iltalehden saamien tietojen mukaan rajavartiolaitoksella oli näyttävä operaatio vantaalaisella rakennustyömaalla Korsossa keskiviikkona iltapäivällä.

Asiasta ei rajavartiolaitoksen toimesta tiedoteta mitään tässä vaiheessa. Poliisi ei ainakaan Itä-Uudeltamaalta ollut mukana.
..naps..

Liittyyköhän operaatio pimeään työvoimaan. Paikalta on otettu väkeä kiinni.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 656
 • Liked: 59231
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
^ Näköjään kyseessä oli tosiaan pimeään työvoimaan liittyvä operaatio (siirsin Nuivanlinnan viestin Värinäveikkauksista nyt tänne, kun varmistui, että tähän liittyy maahanmuutto/monikulttuurisuus).

Kiinni otettiin kaksi virolaista palkkaajaa ja 18 ukrainalaista, uzbekistanilaista ja perulaista työntekijää. Melko eksoottista.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006646212.html (23.9.2020)

Lainaus
Rajavartiosto iski rakennustyömaalle Vantaalla – 20 otettiin kiinni

Vantaalaiselta pientalotyömaalta otettiin kiinni 20 ulkomaalaista työntekijää ja heidän työnantajaansa, kaukaisimmat Perusta ja Uzbekistanista.

SUOMENLAHDEN merivartioston rikoksentorjuntayksikkö iski keskiviikkona aamulla Vantaan Korsossa sijaitsevalle erillistalotyömaalle.

Iskun yhteydessä otettiin kiinni 18 pientalotyömaalla työskennellyttä ulkomaalaista työntekijää sekä kaksi heidän palkkaamisestaan epäiltyä virolaista. Ulkomaalaisten työntekijöiden epäillään työskennelleen työmaalla luvattomasti.

– Heitä epäillään ulkomaalaisrikkomuksesta. Kiinniotetut olivat Ukrainan, Uzbekistanin ja Perun kansalaisia, Suomenlahden merivartioston rikoksentorjuntayksikön päällikkö Jukka Tekokoski sanoo.

(...)

Epäiltyjen rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan edetessä. Rikkomuksista ankarimmat kohdistuvat kahteen virolaismieheen, joita epäillään laittoman työvoiman käytöstä. Sen maksimirangaistus on vuosi vankeutta.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 547
 • Liked: 8173
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
^ Näköjään kyseessä oli tosiaan pimeään työvoimaan liittyvä operaatio (siirsin Nuivanlinnan viestin Värinäveikkauksista nyt tänne, kun varmistui, että tähän liittyy maahanmuutto/monikulttuurisuus).

Kiinni otettiin kaksi virolaista palkkaajaa ja 18 ukrainalaista, uzbekistanilaista ja perulaista työntekijää. Melko eksoottista.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006646212.html (23.9.2020)

Lainaus
Rajavartiosto iski rakennustyömaalle Vantaalla – 20 otettiin kiinni

Vantaalaiselta pientalotyömaalta otettiin kiinni 20 ulkomaalaista työntekijää ja heidän työnantajaansa, kaukaisimmat Perusta ja Uzbekistanista...

En rakentamisesta ymmärrä mitään, mutta jos olen pientalotyömaan ohi joskus kulkenut, ei siellä ole ollut pariakymmentä heppua samaan aikaan työssä milloinkaan. Mitä palatsia ne rakensivat, vai oliko siellä majoitusta samalla henkilöille, jotka käyvät muualla töissä?
And madness and despair are a force.
Socially distancing.


Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 4624
Luulisi tuon laittomien työmiesten kiinnisaamisen olevan maailman helpoiten järjestettävä asia, jos siihen aidosti paneuduttaisiin ja rikollinen toiminta sanktioitaisiin riittävästi. Laitonta työvoimaa käyttäneen kohteen täydellinen laatutarkistus rakennuttajan piikkiin ja tarvittaessa työnjohdon vaihto sekä työmaan valvonta hyväksytylle erillistarkastajalle, jonka palkat maksetaan rakennuttajan piikistä. Kohteen takavarikointi hyvin nopeasti tarvittaessa, jos näyttää, että rakennuttajalla on kassavaje.
 Aina vedotaan alihankkijan alihankkijaan tai kilpailutuksen tuottamaan tulokseen, mutta vastuu pitää laittaa pääurakoitsijalle, kuten se periaatteessa on tälläkin hetkellä, mutta sanktioiden pitää olla sellaisia, että kiinnostus alihankkijan toimintaan nousee riittävälle tasolle ja automaatttisen seurannan ja sähköisten järjestelmien tuominen mukaan helpottaa asiaa. Jokaisella duunarilla on kännykkä ja sen kautta voidaan kirjata työpaikalle meno ja tulo erittäin kätevästi tai voidaan käyttää vaikka etälukuportteja tarvittaessa. Kysymys on puhtaasti tahtotilasta ja halusta pitää laitonta työvoimaa Suomessa. Talonrakennuksessa minipalkka on noin 10€ aloittelevalle aputyömiehelle (ei osaa käytännössä yhtään mitään), mutta usein kuullaan 2€:n tuntipalkoista ja vastaavista orjapalkoista ulkomaalaisilla rakentajilla. Toisaalta ulkomaalaiselle työntekijälle saatetaan näennäisesti maksaa oikeaa palkkaa, mutta siitä pidätetään asumiskulut, jotka ovat Hiltonin luokkaa homeisesta parakista.
 Nämä caset olisivat helposti tunnistettavissa ja varmasti ilmiantojakin tulee, mutta hallitus vainoaa öljylämmitystä ja co2 päästöjä sekä innostuu sähköpyöristä niin mitä voi olettaa tapahtuvan ja laittomat maahanmuuttajat ovat heidän mielestään kiva kulttuurinen lisä ja tuollainen pikkuisen höveli rakentaminen on varmaan myös kiva lisä suomalaiseen harmaaseen ja tasalaatuiseen rakentamiseen.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Kaakkois-Suomen poliisi varoittaa tietomurroista

24.09.2020 klo 12.54
Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomen poliisille on tehty syyskuun aikana Etelä-Karjalassa useampi ilmoitus tietomurroista, jotka ovat kohdistuneet yritysten palvelimille tai sähköposteihin. Tapauksissa on esimerkiksi muutettu yrityksen laskutustietoja tilinumeron osalta ulkomaisille tileille. Tapauksissa ei ehtinyt aiheutua taloudellista vahinkoa.

Poliisi muistuttaa tekemään mahdollisista tietoturvaloukkauksista rikosilmoituksen ja kehottaa ilmoittamaan asiasta Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukselle.

Tietomurrolla tarkoitetaan luvatonta tunkeutumista tietojärjestelmään, palveluun tai laitteeseen sekä sovelluksen, kuten sähköpostitilin, luvatonta käyttöä. Tietomurto on rikoslain mukaan rangaistava teko ja pelkkä tietomurron yritys on rangaistavaa.

Alla on Kyberturvallisuuskeskuksen ohjeet tietomurrolta suojautumiseksi:

    Pidä ohjelmistot ja järjestelmät päivitettynä
    Käytä monivaiheista tunnistautumista
    Älä käytä samoja salasanoja useammassa eri palvelussa
    Muista varmuuskopiot

https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ajankohtaista/ohjeet-ja-oppaat/nain-suojaudut-tietomurroilta
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kaakkois-suomen_poliisi_varoittaa_tietomurroista_93579
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 820
 • Liked: 5398
Lainaus
Helsingin tämän viikon valvontatapahtuman tuloksia: rikosilmoituksia, sakkoja ja huomautuksia – kolme esitutkintaa ihmiskaupasta

25.09.2020 klo 15.36
Helsinki

Helsingin poliisi tiedotti tiistaina kolmipäiväisestä valvontatapahtuma, jonka teemana on ulkomaalaislain noudattaminen eri alojen yrityksissä. Tarkastukset aloitettiin tiistaina ja päätettiin torstaina. Niitä tehtiin muun muassa autopesulaan, autokorjaamoon, rakennustyömaalle, ravintolaan, kahvilaan, parturi-kampaamoon, kauneussalonkiin sekä konsultointi- ja henkilöstövuokrausyrityksiin.

Kohdevalinta tehtiin syyskuun aikana. Poliisi selvitti yhteensä 160 yrityksen osalta, oliko niiden toiminnassa epäkohtia. Epäkohtia havaittiin noin sadan yrityksen toiminnassa. Ennen varsinaista valvontatapahtumaa ja sen aikana määrättiin yhteensä 70 sakkorangaistusta. Lisäksi poliisi antoi useita huomautuksia ja neuvoi, miten ulkomaalaisten työskentelyyn liittyviä asioita pitäisi selkiyttää ja parantaa.

Aluehallintovirasto oli mukana useilla tarkastuksilla tekemässä omia havaintojaan. Lisäksi poliisi toimitti AVI:lle havaintoja kymmenestä kohteesta. Huomiot koskivat muun muassa puutteita työvuorosuunnittelussa ja työvuorolistoissa.

Poliisi kirjasi tarkastusten yhteydessä rikosilmoituksen yhdestä terveysrikoksesta ja kahdesta työnantajan ulkomaalaisrikkomuksesta.

– Terveysrikosta epäillään, koska erään ravintolan tiloissa oli valmistettu ja myyty luvatta ruokaa muihin pääkaupunkiseudun ravintoloihin. Lisäksi ravintolan tiloja oli käytetty asumistarkoitukseen. Elintarvikkeet hävitettiin ja ravintola asetettiin elintarviketoiminnan kieltoon, kertoo rikoskomisario Kalle da Silva Gonçalves Helsingin poliisilaitokselta.

Lisäksi poliisi aloitti kolme esitutkintaa ihmiskaupasta. Ihmiskaupparikoksiin liittyen otettiin yksi henkilö kiinni, ja yksi rikoksen uhri ohjattiin Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän piiriin.

– Ihmiskaupparikosepäilyistä kaksi paljastui kohteista, joista oli olemassa ihmiskauppaan viittaavaa viranomaistietoa. Tarkastukset suoritettiin ihmiskauppaan erikoistuneiden rikostutkijoiden johdolla. Kolmas rikosepäily paljastui ilman nimenomaista ennakkotietoa, mutta kohteeseen tarkastusta tehneet poliisit tunnistivat merkkejä vakavasta työvoiman hyväksikäytöstä ja toimivat sen mukaisesti. Näiden kolmen epäillyn rikoksen osalta suoritetaan nyt sekä aktiivista esitutkintaa että uhrien suojeluun liittyviä toimia, sanoo työperäisen ihmiskaupan tutkintaryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisilaitokselta.

Työ jatkuu arjessa

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Helsingin poliisi hyödynsi valvontatapahtumassa uutta menetelmää, jota kutsutaan viranomaistietoon perustuvaksi kohdevalinnaksi.

– Panostimme konkreettiseen etukäteisanalyysiin. Kohteiden valinnassa ei ole käytetty tietoja tai oletuksia henkilöiden etnisyydestä. Näin varmistuttiin, ettei kukaan joudu tarpeettomasti poliisitoimen, tässä tapauksessa ulkomaalaisvalvonnan, kohteeksi. Samalla poliisin toimintaa ohjattiin siten, että se on mahdollisimman tehokasta, da Silva Gonçalves toteaa.

– Toimintamalli on nyt koeponnistettu ja hyväksi havaittu. Seuraavaksi jalkautamme menetelmän osaksi päivittäistä työtämme. Kun poliisin tietoon tulee uusi tarkastusta vaativa kohde, teemme yhteistyötä niin poliisin sisällä kuin muiden viranomaisten kanssa. Näin pystytään reagoimaan ilmi tuleviin epäkohtiin mahdollisimman nopeasti, da Silva Gonçalves jatkaa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/helsingin_taman_viikon_valvontatapahtuman_tuloksia_rikosilmoituksia_sakkoja_ja_huomautuksia_kolme_esitutkintaa_ihmiskaupasta_93605
Koronan torjuntatoimet "tappavat" enemmän ihmisiä kuin itse virus.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 656
 • Liked: 59231
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Mitä ilmeisimmin Lähi-idästä kotoisin oleva notkuja puukotti Oulun keskustassa kauppakeskus Valkean edessä kahta miestä keskiviikkona klo 18 aikaan. Matu vangittiin tänään tapon yrityksistä epäiltynä.

https://www.kansalainen.fi/kahta-miesta-puukotettiin-oulussa-epailty-vangittu-tapon-yrityksesta/ (25.9.2020)

Lainaus
Kahta miestä puukotettiin Oulussa – epäilty vangittu tapon yrityksestä

(...)

Kauppakeskus Valkean edessä mies puukotti riidan toisena osapuolena olleita kahta miestä. Ensimmäinen puukotettu haavoittui ylävartaloon ja toinen käteen.

Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut tapon yrityksestä nimensä perusteella Lähi-idästä lähtöisin olevan miehen.

https://www.kaleva.fi/kahta-miesta-puukotettiin-oulun-keskustassa-keskiv/2934423 (25.9.2020)

Lainaus
Kahta miestä puu­ko­tet­tiin Oulun kes­kus­tas­sa kes­ki­viik­ko­na – ta­pah­tu­nut­ta edelsi sa­na­hark­ka kun­to­sa­lil­la, tekijä van­git­tu

Kahta miestä puukotettiin Oulun keskustassa keskiviikkona kello 18 aikaan. Teosta epäilty noin 25-vuotias mies vangittiin Oulun käräjäoikeudessa perjantaina.

Poliisi tutkii tapausta kahtena tapon yrityksenä.

(...)

Tämän jälkeen tekijä lähti pois, mutta palasi vielä vähän myöhemmin tapahtumapaikalle. Sillä aikaa uhrit olivat poistuneet läheiseen myymälään, eikä tekijä löytänyt heitä enää.

Teosta epäilty mies lähti uudelleen pois paikalta, ja hänet otettiin kiinni myöhemmin läheltä hänen kotoaan.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 387
 • Liked: 706
Dinduhan se siellä... Taksilla tietenkin liikenteessä.

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kuljettaja_pakeni_poliisia_otettiin_kiinni_vakivaltaisesta_vastustamisesta_93613
Lainaus
Kuljettaja pakeni poliisia – otettiin kiinni väkivaltaisesta vastustamisesta
26.09.2020 klo 15.01Helsinki

Helsingin poliisi otti perjantaina kiinni kuljettajan, jota epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi oli puolen yön jälkeen suorittamassa Erottajankadulla liikennetehtävää, jonka yhteydessä yksi kuljettaja lähti ajoneuvolla partiota pakoon. Tässä tilanteessa kuljettaja oli ajaa toisen konstaapelin päälle.

Partio tavoitti kuljettajan liikennevaloissa. Kiinniotossa poliisi varautui voimankäyttöön, mutta tilanne sujui rauhallisesti.

Epäilty on kiinniotettuna. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi on tietoinen kiinniottotilanteesta kuvatusta videosta, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Tässä vaiheessa tutkintaa poliisilla ei ole asiasta muuta tiedotettavaa.

Video nähtävissä IL:n sivuilla:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5e668985-d358-45b7-a172-19d28bda01fc
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 980
 • Liked: 10578
 • Anyone?
On taas tulista rakkautta.
Lainaus
Mustasukkainen mies salakuvasi ex-puolisoaan, pahoinpiteli, uhkaili, seurasi ja valmistautui taisteluveitsellä iskuun – poliisi pelasti perheenäidin viime hetkelläHelsinkiläisnaisen vuosia jatkunut alisteinen parisuhde kärjistyi loppuvaiheessa väkivaltaiseksi mustasukkaisen miehen ulotettua uhkauksensa myös vaimon sukulaisiin.

Mies ei hyväksynyt puolisonsa lähtöä, vaan yritti kaikin tavoin painostaa ja uhkailla tätä palaamaan luokseen.

– Mieluummin näen sinut kuolleena kuin seurustelemassa suomalaisen miehen kanssa, ulkomaalaistaustainen mies ilmoitti.

Lapsi löysi salakameran

Mies alisti puolisoaan muun muassa pakottamalla tämän käyttämään huivia aina ulkona ollessa. Asiakaspalvelussa työskennelleellä vaimolla ei ollut myöskään lupaa hymyillä kenellekään vastaan tulevalle miehelle. Mustasukkainen puoliso piti pahana jo sitä, että vaimolla oli myös miespuolisia työkavereita.

Nainen joutui hoitamaan kodin ja lapset yksin. Mies vietti ison osan ajasta muualla. Selvisi, että hän kulutti valtaosan perheen tuloista pelaamalla.

Kun mies viime syksynä oli tapansa mukaan lähdössä käymään Egyptissä, hän halusi ottaa perheen lapset mukaansa. Lasten äiti ei kuitenkaan tähän suostunut.

Isän matkan aikana yksi lapsista löysi sohvan jalkaan asennetun kameran, jonka isä oli salaa asentanut sinne. Isä seurasi Egyptistä käsin kameralla puolisonsa ja perheensä tekemisiä.

Kun asia selvisi puolisolle, hän aikoi kytkeä kameran pois päältä. Mies kuitenkin uhkasi tappaa hänet, mikäli kamera ei saa jäädä paikalleen. Nainen ei uskaltanut muuta kuin totella.

Mies myös määräsi, että puolison oli pidettävä öisin puhelinta auki yöpöydällä, jotta hän kuulisi, mitä kotona tapahtui.

Uhkasi katkoa jalat

Mies uhkaili puolisoaan videopuheluissa tappamisella myös jalkojen katkaisemisella, kasvojen polttamisella ja hiusten repimisellä.

Mustasukkainen mies ei malttanut viipyä matkalla suunnitellusti, vaan palasi etuajassa Suomeen. Paluun jälkeen tilanne kärjistyi entisestään.

...

Poliisit perässä

Epätoivoinen nainen tukeutui siskoonsa. Mies tiesi tämän ja asensi ex-kälynsä autoon seurantalaitteen. Vasta myöhemmin selvisi, miksi mies osasi usein ilmestyä sinne, missä hänen exänsä ja tämän sisko olivat.

Kun nainen meni serkkunsa kanssa entiseen kotiinsa hakemaan tavaroitaan, paljastui, että mies oli hävittänyt kaikki hänen vaatteensa ja perintökorunsa. Kesken etsinnän mies ilmestyi paikalle, mutta poliisien nopea saapuminen rauhoitti tilanteen sillä kertaa.

Poliisi otti vihdoin uhkaukset tosissaan. Sen lähisuhdeväkivaltayksikkö ryhtyi seuraamaan miestä.

Tammikuun alussa 2019 poliisipartio meni asemiin miehen kodin lähelle ja toinen partio tämän arveltuun määränpäähän. Kun mies lähti liikkeelle, poliisit huomasivat pian, että tämä seurasi ex-kälynsä autoa.

Poliisit olivat perässä, kun seurattava ja seuraaja ajoivat Pasilan urheilutalon parkkipaikalle. Siviiliasuiset poliisit olivat noin 30 metrin päässä, kun mies meni ex-kälynsä autolle olettaen ex-vaimonsa olevan siellä.

Tämä ei kuitenkaan sillä kertaa ollut siskonsa kyydissä, joten mies käveli lähitalon pihalle odottamaan. Poliisit menivät perässä.

– Asutko tässä talossa? he kysyivät.

– Miksi te minulta tällaista kysytte? mies vastasi.

Pitkä veitsi piilossa

Tässä vaiheessa poliisit esittivät virkamerkkinsä, kertoivat mistä miestä epäillään ja käskivät häntä pitämään kädet esillä. Läheisen poliisitalon turvatarkastuksessa miehen vyöltä otettiin talteen vasara ja pitkä taisteluveitsi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9546857d-5458-468f-a14b-1685b4c2ad8d


Loput linkin takaa. Aito vainoamisen moniosaaja, näitä tarvitaan.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2020, 23:45:13 kirjoittanut Mr.Reese »
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 547
 • Liked: 8173
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Lainaus
Poliisi epäilee hämeenlinnalaista kunnanvaltuutettu Anni Puntilaa (kok) useista rikoksista. Puntila ilmoitti toukokuussa pyytävänsä eroa kaupungin luottamustehtävistään.

Ilmoitus tuli viikko sen jälkeen, kun poliisi oli kaivanut Puntilan johtaman kiinteistöyhtiön pihasta sinne haudattua rakennusjätettä, jonka epäiltiin sisältävän asbestia.


[...]

Puntilan kujanjuoksu alkoi noin vuosi sitten, kun hänen yhtiön remonttityömaalla tehtiin työsuojelutarkastus. Tarkastuksilla ilmeni, että Anni Puntila oli purattanut todennäköisesti asbestipitoisia rakenteita ilman asianmukaisia varotoimia.

Tarkastuksen jälkeen Puntila ripusti remontoitavan hallin oveen kyltin “Pääsy kielletty virkamiehiltä ja muilta kommunisteilta”.

[...]Epäillyn kiristyksen uhrina oli irakilainen autopesulayrittäjä ja hänen työntekijänsä. Autopesula toimii Anni Puntilan johtaman kiinteistösijoitusyhtiön omistamissa tiloissa. Yhtiön omistavat puoliksi Puntilan lähisukulainen sekä tämän liikekumppani.

Uhkaava miesjoukko


Yrittäjän mukaan Anni Puntila oli pyytänyt hänet saapumaan pesulalleen Hämeenlinnan Kantolassa maanantaina 25. huhtikuuta klo 12. Yrittäjä oli kuitenkin ollut tuolloin Helsingissä eikä päässyt paikalle.

Kello 12 aikaan kiinteistöltä oli katkaistu sähköt. Pesulan työntekijän epäilyn mukaan tämä oli tehty valvontakameroiden pimentämiseksi.

Sähköjen katkettua toistakymmentä uhkaavaa miestä oli saapunut paikalle. Joukkoa johti sittemmin pidätetty renkolaismies. Hänellä oli ollut Anni Puntilan tulostama kuva yrittäjästä, jota miehet olivat kertoneet etsivänsä.

Miehet kertoivat työntekijöille, että pesula on velkaa 10 000 euroa maksamattomista vuokrista. Velka pitäisi suorittaa heti ja samalla yrityksen tulisi poistua tiloista.

Tilanne raukesi, kun pesulan työntekijät soittivat suomalaiselle tuttavalleen, joka selitti renkolaismiehelle, ettei mitään vuokravelkaa ole olemassa. Neljä päivää myöhemmin, vapun aatonaattona, poliisi otti Anni Puntilan, hänen lähisukulaisensa ja renkolaismiehen kiinni. Heidät pidätettiin ja he viettivät yönsä poliisin huomassa.

[...]

Renkolaismiehellä on Iltalehden selvityksen mukaan vankilataustaa 1990-luvulta ja sittemmin useita huumausainerikostuomioita amfetamiinin käytöstä, hallussapidosta tai sen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

[...]

Yhtiökumppanin mukaan pesulan pihassa oli ollut 23 ajoneuvoa, vaikka autopaikkoja oli sovittu vain kaksikymmentä. Anni Puntila oli luovuttanut kolme ylimääräistä ajoneuvoa romutettavaksi ilman, että niiden omistajat olisivat tienneet asiasta mitään.

[...]

Vuonna 1991 syntynyt Anni Puntila nousi kaupunginvaltuustoon toisella yrityksellään vuoden 2017 vaaleissa. Hänelle annettiin merkittäviäkin luottamustehtäviä, kuten noin 20 miljoonan euron liikevaihdolla kaupungin toimivan vesiyhtiön hallituksen puheenjohtajuus.

Tätä ennen hän oli toiminut kansanedustaja Timo Heinosen (kok) avustajana, kokoomusnuorten hallituksessa, Hämeen kokoomusnuorten johdossa ja Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajana.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/65a04a15-c629-4e96-8e8c-0fcf70d9d2d4
« Viimeksi muokattu: 30.09.2020, 08:36:53 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 301
 • Liked: 17041
Stålarminkadulla tapahtui väkivaltarikos – poliisi ottanut kiinni yhden henkilön - Paikalliset - Turun Sanomat
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5084196/Stalarminkadulla+tapahtui+vakivaltarikos++poliisi+ottanut+kiinni+yhden+henkilon

Lainaus
Lounais-Suomen poliisilla oli keskiviikkoiltapäivällä käynnissä operaatio Turun Stålarminkadun päiväkodin lähialueella. Poliisi on ottanut kiinni paikalta yhden henkilön väkivaltarikokseen liittyen.

Turun Sanomien saamien yleisöhavaintojen mukaan aluetta on suljettu poliisin eristysnauhoin.
...
Joidenkin silminnäkijöiden mukaan paikalla olisi tapahtunut henkirikos.

Ylilaudalla huhu asiasta:

https://ylilauta.org/sekalainen/128636821

Lainaus
Huhun mukaan kurkku viilletty auki. Tekijänä ei suomalainen.
...
Ilmeisen suojavärinen kaveri pistäny puukolla kaulaan jotain tyyppiä päiväkodin edessä. 4 maijaa oli paikalla 15.30 eilen ja muksut viety päiväkodin leluvarastoon suojaan poliisin toimesta. Teippas koko kadunpätkän kiinni. Oli vissiin nää kersat nähnykki koko puukotuksen.

Eilinen twiitti poliisilta:

https://twitter.com/L_S_poliisi/status/1311290372086210561
Lainaus
Turun Stålarminkadulla tapahtunut epäilty väkivaltarikos. Poliisi on ottanut asiaan liittyen kiinni yhden henkilön. Tutkinnallisista syistä poliisi tiedottaa lisää asiasta aikaisintaan torstaina iltapäivällä. #lspoliisi #poliisi #väkivaltarikos
« Viimeksi muokattu: 01.10.2020, 13:06:31 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 656
 • Liked: 59231
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
^ Tällainen somehuhuilu tuli vastaan. Tässä sanotaan tekijän olevan "yksittäistapaus", jolla on pitkä musta parta. Eli siis matu.

Lisäksi uhrin kerrotaan kuolleen ambulanssissa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 301
 • Liked: 17041
^ Tällainen somehuhuilu tuli vastaan. Tässä sanotaan tekijän olevan "yksittäistapaus", jolla on pitkä musta parta. Eli siis matu.

Kuvat tuossa kuvakaappauksesta, missä puhutaan partamiehestä ja jossa toisessa on ambulanssikin, vaikuttavat olevan Google Mapsista katsottuna Stålarminkatu 27:n kohdalla olevan päiväkodin luota, mikä sopii yhteen esitettyjen väitteiden kanssa:

Stålarminkadun päiväkoti (Stålarminkatu 27) | Turku.fi
https://www.turku.fi/toimipaikat/stalarminkadun-paivakoti-stalarminkatu-27

Lainaus
Stålarminkadun päiväkoti (Stålarminkatu 27)
Ryhmien puhelinnumerot löytyvät Wilmasta tai päiväkodin omilta kotisivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää varhaiskasvatuksesta ota yhteyttä Varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen puh. 02 262 5610 arkisin 9.00–15.00
varhaiskasvatus@turku.fi

Vastuuhenkilö: Eeva Salokannel
Puhelin:
  Eeva Salokannel 040 512 9732
  Turun kaupungin puhelinvaihde 02 330 000
Sähköposti: eeva.salokannel@turku.fi
Verkkosivu: http://blog.edu.turku.fi/stalarminkadunphy/
Aukioloajat Ma - Pe 06:30 - 17:00

PS, poliisi vahvistaa nyt kyseessä olevan henkirikos:

Poliisi - Tiedotteet
https://www.poliisi.fi/lounais-suomi/tiedotteet/1/0/poliisi_tutkii_turussa_stalarminkadulla_tapahtunutta_henkirikosta_93710

Lainaus
Poliisi tutkii Stålarminkadulla, Turussa, eilen 30.9.2020 iltapäivällä tapahtunutta henkirikosta. Henkirikos tapahtui Stålarminkadun päiväkodin lähellä olevassa talossa, yksityisasunnossa. Päiväkoti ei liity tapahtumiin. Poliisi on ottanut yhden miehen kiinni ja hänet on pidätetty. Henkirikoksen uhrina on 1989 syntynyt mies.
« Viimeksi muokattu: 01.10.2020, 15:27:23 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 564
 • Liked: 9685
Tämä sopii toki vähän huonosti ketjuun, kun mitään uutista ei ole, vaikka jotain epäillään tapahtuneen


https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=30758

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 387
 • Liked: 706
Tämä sopii toki vähän huonosti ketjuun, kun mitään uutista ei ole, vaikka jotain epäillään tapahtuneen


https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=30758
Kohtuullista on varmaan myös todeta, että tälläkin kertaa on tainnut eräs Lokka olla asialla ja aktiivinen.
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.

insinörtti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 318
 • Liked: 1846
Toivottavasti nämä muutamat yksittäistapaukset eivät nyt pilaa kaikkien Jewarien, Talabanien ja Mohamedien mainetta.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 333
 • Liked: 16228
^ Tällainen somehuhuilu tuli vastaan. Tässä sanotaan tekijän olevan "yksittäistapaus", jolla on pitkä musta parta. Eli siis matu.

Lisäksi uhrin kerrotaan kuolleen ambulanssissa.

Ainakin kuolema vahvistetaan jo nyt, mustapartaista miestä ei vielä:

Lainaus
Poliisi tutkii Turun Stålarminkadulla keskiviikkona tapahtunutta väkivallantekoa henkirikoksena. Rikoksen uhrina menehtyi vuonna 1989 syntynyt mies.

Tutkinta on vielä alkutekijöissään, minkä takia poliisi ei tässä vaiheessa tarkemmin kommentoi rikosnimikettä, tapahtumien kulkua tai muita tutkintaan liittyviä seikkoja.

Henkirikos tapahtui yksityisasunnossa lähellä Stålarminkadun päiväkotia. Päiväkoti ei liity tapahtumiin.
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5085356/Poliisi+pidatti+miehen+Stalarminkadun+henkirikoksesta

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 540
 • Liked: 3407
 • Äärivalkoinen etnonationalisti
Tämä sopii toki vähän huonosti ketjuun, kun mitään uutista ei ole, vaikka jotain epäillään tapahtuneen


https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=30758
Kohtuullista on varmaan myös todeta, että tälläkin kertaa on tainnut eräs Lokka olla asialla ja aktiivinen.
Lokka on kyllä mies paikallaan.

Lokka tekee, siinä missä monet muut höpisevät ja tuomitsevat niitä joilla on kyky, halu ja rohkeus toimia.

Arvostan.
« Viimeksi muokattu: 01.10.2020, 15:46:05 kirjoittanut Tuomionenkeli »
AKS:n, Vihan veljien, Lapuan liikkeen, IKL:n ja Suojeluskuntien henkistä perintöä kunnioittaen.

Ei oikeutta maassa saa, Ken itse sit' ei hanki.

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 927
 • Liked: 8300
Lokkaa äänestän seuraavassakin kunnallisvaalissa. Siinä on mies jota Oulu tarvitsee!

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 067
 • Liked: 3270
Turun keskiviikkoinen "puukotus" lienee selvinnyt:

 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - G. Michael Hopf, Those Who Remain


 "The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money."

   - Margaret Thatcher

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 540
 • Liked: 3407
 • Äärivalkoinen etnonationalisti
Turun keskiviikkoinen "puukotus" lienee selvinnyt:


Turussa tullut siis taas kulttuurintuntemusta, naapuruussuhteita ja kivoja pelihetkiä.
 
He wus a gud boi, He dindu nuffin.

Tai ehkä hän vain rakasti:

AKS:n, Vihan veljien, Lapuan liikkeen, IKL:n ja Suojeluskuntien henkistä perintöä kunnioittaen.

Ei oikeutta maassa saa, Ken itse sit' ei hanki.