UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 3851022 kertaa)

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 272
 • Liked: 4243
 • Understanding is a three-edged sword.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16260 : 22.03.2019, 14:29:09 »
Lainaus
Poliisilta lisätietoa Vantaan suuroperaatiosta: Veli puukotti toista teräaseella riidan päätteeksi – uhri kiidätettiin sairaalaan

(...)

Poliisi kertoi aiemmin, että se on ottanut kiinni vuonna 1995 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen epäiltynä teosta.

https://mtvgo.fi/Mj9lBOP

Poliisitiedotteessa vähän enemmän tapauksesta:
Lainaus
Lisätietoja aamulla Vantaan Pähkinärinteessä tapahtuneeseen väkivallantekoon
21.03.2019 klo 13.25 Itä-Uusimaa

Pähkinärinteessä sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui aamulla klo 8.06. väkivallanteko, josta Itä-Uudenmaan poliisi otti pian teon jälkeen kiinni epäillyn tekijän, vuonna -95 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen.

– Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun veljeksille oli tullut riitaa asunnossa ja riidan päätteeksi epäilty oli pistänyt veljeään pienehköllä teräaseella selkään, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Uhri kuljetettiin välittömästi sairaalaan hoidettavaksi ja hänen vammansa eivät ole hengenvaaralliset.

– Tekoon epäillyltä mieheltä löytyi kiinnioton yhteydessä myös huumausaineeksi luokiteltavia tabletteja, joten tällä hetkellä hänen epäillään syyllistyneen törkeän pahoinpitelyn lisäksi myös huumausaineen käyttörikokseen, Kauppinen jatkaa.

Tapauksen tutkinta jatkuu edelleen Itä-Uudenmaan poliisissa teknisellä tukinnalla kuulusteluilla sekä todistajien kuulemisella.

Poliisi

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 609
 • Liked: 9570
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16261 : 22.03.2019, 14:37:25 »
https://www.poliisi.fi/pohjanmaa/tiedotteet/1/0?all1/0
Tuolla on Pohjanmaan poliisin tiedotteet. Jos Seinäjoen asemalla on joku uhkaillut veitsellä, niin luulisi tuonne tulevan selostus. Veitsiuhkailu on vakava rikos ja vaara kohdistuu kaikkiin alueella liikkuviin.

Löytyykö Mikko Jokipiin tarina rasistisesta veitsellä uhkailusta vielä RASMUS-sivuilta Facebookissa? Ainakaan poliisin tiedotteissa ei ole mitään tästä Mikko Jokipiin väittämästä hyökkäyksestä.

EDIT: On se edelleen siellä:

Lainaus
Ehkä tiedottaakin, mutta poliisiasiasta ei kannata lähteä keulimaan puolueena ennen kuin asia on varmasti kunnossa. Sen tiedän että puolueelle on tiedotettu asiasta ja poliisille myös. Tää on tietyllä tapaa myös harmaalla vyöhykkeellä, koska tämä tapahtui tilanteessa missä Faisa ei ollut suoraan vaalityössä, vaan juna-asemalla yksityishenkilönä. Faisa toisinsanoen päättää miten tuon julkisuuden kanssa edetään, ja mikäli häntä puhelimessa eilen oikein tulkitsin, häntä kiinnostaa lähinnä että tyyppi jää kiinni.

Lainaus
Joo, juuri näin. Tää mennee supon käsittelyyn, ovat toivoneet että jos on mitään limittäisyyttä vaalien kanssa niin suoraan niihin yhteydessä.

Yllä Mikko Jokipiin kommentteja Facebookissa tänään. Jos uhkailu on tapahtunut juna-asemalla, niin odotettavissa on valvontakameran kuvia uhkailijasta sekä suuri mediajulkisuus.

Eikös vaaliehdokas Junes Lokkaa ole uhkailtu monta kertaa? Supo varmaan tutkii tarkasti tällaiset vaalivaikuttamisen yritykset?
« Viimeksi muokattu: 22.03.2019, 14:46:21 kirjoittanut Ajattelija2008 »

IlkkaKives

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 9
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16262 : 22.03.2019, 21:17:04 »
Tässä vielä Seinäjoen väitetyn uhrin facebook-päivitys tilanteen jälkeen.


potta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 371
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16263 : 23.03.2019, 01:16:11 »
Seksirikollinen 13-vuotiaasta uhristaan: ”Näytti kokeneelta 24-vuotiaalta”

Lainaus
Oikeuden mukaan miehen on täytynyt kuitenkin ”pitää varteenotettavana mahdollisuutena” sitä, että tyttö oli alle 16 vuoden suojaikärajan. Se piti miehen ja tämän uhrin välistä ikäeroa huomattavana.

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi vuonna 1993 syntyneen Najiib Raimin syyllistyneen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Raimin katsottiin syylliseksi myös vajaat kaksi kuukautta aiemmin tapahtuneeseen raiskaukseen. Uhrina tuolloin oli kuitenkin täysi-ikäinen nainen, joka oli humalassa lähtenyt Raimin matkaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6db7f135-5d99-44c8-a660-7d1c692ca469

lieköhän kyseessä sama Najiib, joka jo toissakesänä pääsi aamulehdessä kommentoimaan Turun puukko-onnettomuuden jälkeisiä tunnelmia Tampereella:

Lainaus
Ystävykset Raimi Najiib, K**-A*** I******, M**** K****** ja I****** S****** ovat sunnuntai-iltana palaamassa kuppilasta. Miesten mielestä tunnelma julkisilla paikoilla ei ole muuttunut perjantain jälkeen. Najiib kertoo, että suomalaiset ovat yleensä todella mukavia, mutta joillain voi olla ennakkoluuloja.
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/tamperelaiset-kertovat-tummat-piirteet-ja-ruskea-iho-saavat-tuntemattoman-kysymaan-minka-maalainen-oikeasti-olet-200339304

voi voi, mistähän mahtaa johtua...

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 609
 • Liked: 9570
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16264 : 23.03.2019, 07:41:32 »
Tässä vielä Seinäjoen väitetyn uhrin facebook-päivitys tilanteen jälkeen.

Mistä ulkomaalainen nainen tietää väittämänsä uhkailijan olleen POPULISTI ja RASISTI?

Tarina kuulostaa vaalimainokseksi keksityltä, mutta odotetaan, jos poliisi tiedottaa asiasta jotain.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 849
 • Liked: 3397
 • Palkittu toimittaja
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16265 : 23.03.2019, 08:40:33 »
Tässä vielä Seinäjoen väitetyn uhrin facebook-päivitys tilanteen jälkeen.

Öh tuota. Populistinen veitsimieskö aikansa sutkautteli uhkauksia ja sitten poistui mustan Audinsa takapenkille? Oliko pyylevä vai huonoryhtinen? Tärisivätkö kädet vai tervehtikö roomalaisittain? Oliko sininen vai harmaa puku päällä? :flowerhat:

Todellakin hassua että poliisi ei aiheesta tuon enempää tiedottele. :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Hjuu Hefnöö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 632
 • Liked: 2295
 • Nyt tarvitaan mestaria......... Ei muu auta.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16266 : 23.03.2019, 16:25:04 »
Tämmönen välikohtaus tällä kertaa. Eikö joku poliisimies vielä sanonut, että prinsessoihin saa tutustua. Ei tonne kohta voi päästää tyttölapsia yksin ulos kun maasta löytyy nykyään runsaasti porukkaa, jotka saalistaa kaikkein heikoimpia.

Lainaus
Rehtorit varoittavat vanhempia: Haagan koulujen lähettyvillä liikkuu yläasteikäistä tyttöä ahdistellut mies

Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan, että poliisi on saanut tiedon koulujen varoittamasta tapauksesta.
HELSINGIN HAAGAN kaupunginosassa sijaitsevat koulut joutuivat tällä viikolla tiedottamaan koululaisten vanhempia ikävästä tapauksesta. Kahdesta koulusta kerrotaan, että huoltajille on annettu tieto koulujen läheisyydessä on liikkuneesta ahdistelijasta, joka on ahdistellut yläasteikäistä tyttöä.

Haagan peruskoulun rehtori Matti Koivusalo kertoo saaneensa tapahtuneesta tiedon tytön isän kautta. Hän kertoo tapahtumien saaneen alkunsa Haagan Kylännevantien ja Steniuksentien risteyksen tiennoilla.


KOIVUSALON tietojen mukaan tyttö on kertonut miehen puhuneen sujuvaa englantia ja kehuneen tyttöä kauniiksi. Tämän jälkeen mies tarttui tiukasti kiinni alaikäisen tyttöön.

Rehtorin mukaan tyttö sai kuitenkin itsensä irti miehestä ja juoksi karkuun. Mies lähti juoksemaan tytön perään, mutta perääntyi tytön ehdittyä muiden ihmisten joukkoon.

– Kun kauhu valtaa mielen, ei hän sen kummempia tuntomerkkejä tietenkään pystynyt sanomaan. Se on tilanteessa ymmärrettävää, Koivusalo sanoo.

Koivusalo kirjoitti tapauksesta koulun oppilaiden vanhemmille viestin, sillä välikohtaus tapahtui hyvin lähellä heidän kouluaan. Ilta-Sanomat on nähnyt Koivusalon kirjoittaman viestin.

Viestissä Koivusalo muistuttaa vanhempia siitä, että lapsia on tärkeää ohjeistaa, miten vastaavissa tilanteissa tulee toimia. Ohjeita ovat voimakas avunhuuto ja karkuun juokseminen.

ALUEELLA sijaitsevan Helsingin suomalaisen yhteiskoulun rehtori Sari Tiitta kertoo myös saaneensa saman tiedon.

– Asia puhututtaa kovasti myös sosiaalisessa mediassa. Jos teillä on kotona havaintoja tai asiasta tulee keskustelua, pyydän olemaan havainnoista yhteydessä suoraan poliisiin tai muuten turvallisuuteen liittyvissä asioissa minuun, Tiitta kirjoittaa vanhemmille lähetetyssä viestissä, jonka myös IS on nähnyt.

REHTORIN mukaan hän on keskustellut asiasta poliisin kanssa. Rehtorin mukaan tapahtumapaikka lähiseutuineen on nyt poliisin valvonnassa.

Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan, että poliisi on saanut tiedon tapahtuneesta. Poliisi ei toistaiseksi kommentoi muuta.

– Alueella on paljon kouluja, nuoria ja lapsia. Se tietenkin huolestuttaa. Kaikki vanhemmat varmasti ajattelevat niin, että lasten turvallisuus on tärkeintä, Tiitta kommentoi.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006045753.html
Vastuu siirtyy kuulijalle.

Åbo Akademin historian professori Holger Weiss: Suomellakin on kolonialistinen historia

”Jos Pohjanmaa oli maailman suurin tervantuottaja 1700-luvun lopulla ja 1800-luvun alussa, mihin sitä terva käytettiin? Niiden laivojen tiivistämiseen, jotka hakivat orjia siirtomaista”, Weiss

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 504
 • Liked: 5360
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16267 : 23.03.2019, 20:45:30 »
^Ei mene kauaa, kun täälläkin "Impiwaarassa" on uusi normaali se, että lapset eivät saa/voi liikkua yksin kadulla.

Syyt siinä ovat taustalla, miksi muualla maailmassa lapsia ei voi laittaa yksin ulos. Samat syyt koskettavat jo nyt Suomea, ja joka päivä entistä enemmän.

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 1110
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16268 : 24.03.2019, 09:02:41 »

Kurdit hakkaavat suomalaisia (23.3.2019) Narikkatorilla - taas

https://www.youtube.com/watch?v=m_uyoVV6Az8

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 275
 • Liked: 12376
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16269 : 24.03.2019, 10:08:43 »

.....................

lieköhän kyseessä sama Najiib, joka jo toissakesänä pääsi aamulehdessä kommentoimaan Turun puukko-onnettomuuden jälkeisiä tunnelmia Tampereella:

Lainaus
Ystävykset Raimi Najiib, K**-A*** I******, M**** K****** ja I****** S****** ovat sunnuntai-iltana palaamassa kuppilasta. Miesten mielestä tunnelma julkisilla paikoilla ei ole muuttunut perjantain jälkeen. Najiib kertoo, että suomalaiset ovat yleensä todella mukavia, mutta joillain voi olla ennakkoluuloja.
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/tamperelaiset-kertovat-tummat-piirteet-ja-ruskea-iho-saavat-tuntemattoman-kysymaan-minka-maalainen-oikeasti-olet-200339304

voi voi, mistähän mahtaa johtua...

Mokutoteemimateriaalia ihan selvästi. Aamulehti, Pirkanmaan käräjäoikeus, Tampere. Aika pienet mahdollisuudet, että olisi kaksi saman nimistä. Käy postaamassa mokutoteemiketjuun talteen.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16270 : 24.03.2019, 11:06:17 »
mtv,
Lainaus
Mies pyysi baarissa tapaamaansa naista jatkoille työpaikalleen ja raiskasi – ihmetteli oikeudessa, miksi nainen oli lähtenyt matkaan

Työpaikallaan naisen raiskannut vuonna 1987 syntynyt mies tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa reilun kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Tuomittu ja uhri olivat tavanneet Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa loppuvuodesta 2017. Kaksikko oli kohdannut naisen aloitteesta. (...) Kaksikko oli ryhtynyt puhumaan muun muassa uskonnosta ja maailman tilasta, sillä mies oli kertonut olevansa muslimi ja kotoisin Irakista tai Iranista.

Naisen mukaan mies oli ollut hänestä kiinnostunut. Nainen oli kuitenkin kertonut olevansa naimisissa (...) mies oli ehdottanut naiselle, että tämä lähtisi hänen asunnolleen. Nainen oli kieltäytynyt. Tämän jälkeen mies oli luvannut tarjoavansa naiselle oluen, jos tämä lähtisi hänen työpaikalleen parturiliikkeeseen (...) nainen kertoi epäröineensä hetken, mutta kuitenkin myöntyneensä, sillä hän oli ollut illan aikana sosiaalisella tuulella (...) mies oli alkanut kosketella. Oikeudessa nainen kertoi kieltäneensä miestä (...) kaksikko oli päätynyt syystä tai toisesta yrityksen takahuoneeseen. Nainen ei muistanut syytä oikeudessa, mutta kertoi menneensä huoneeseen vapaaehtoisesti (...) Takahuoneessa oli patja, jonka päällä mies raiskasi naisen.

Teko päättyi, kun nainen onnistui pakenemaan tilanteesta kadulle.  (...)

Mies kiisti rikoksen oikeudessa. Hänen mukaansa seksiä oli harrastettu yksissä tuumin, samoin kuin työpaikallekin oli alun perin lähdetty yhdessä. (...) Poliisikuulusteluissa mies oli niin ikään ihmetellyt sitä, miksi nainen oli lähtenyt hänen mukaansa, jos hän ei ollut halunnut seksiä.

Koko tarina -> https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-pyysi-baarissa-tapaamaansa-naista-jatkoille-tyopaikalleen-ja-raiskasi-ihmetteli-oikeudessa-miksi-nainen-oli-lahtenyt-matkaan/7336556#gs.28o251


Ei näitä jaksa juuri edes kommentoida enää. Selvisiköhän se koskaan mistä mies sitten oli kotoisin?

Mies käytti hyväkseen naimisissa olevan naisen sosiaalista hätätilaa, juttuseuran kaipuu kostautui kun ei ymmärtänyt erilaisten kulttuurien merkitystä näissä asioissa.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 417
 • Liked: 4526
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16271 : 24.03.2019, 11:33:42 »
Lainaus
Ylitorniolta löytyi Ruotsista anastettu ajoneuvo

Ylitornio 23.3.2019 kello 17.21 vieraan piirin anastetun ajoneuvon löytyminen

Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Ylitornion alueella, jolloin he päättivät tarkistaa henkilöautoa Vartontiellä ajavan kuljettajan ajokunnon. Auto lähti yllättäen karkuun, mutta ajoi melkein välittömästi penkkaan. Partion suorittamissa tutkimuksissa kävi ilmi, että autossa oli väärät Suomalaiset kilvet ja auto on anastettu Ruotsista. Kuljettajana ollut ruotsalainen nuorimies ja autossa olleet kaksi nuorta ruotsalaista naista otettiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Myöhemmin kävi ilmi, että autossa kiinni olleet rekisterikilvet oli anastettu Ylitorniolta. Autoon suoritetussa paikanetsinnässä löytyi lisäksi ruisku, jossa huumausaineeksi epäiltyä ainetta.

Lainaus
Tervola 20.3.2019 kello 18.30 varkaus

Nelostiellä sijaitsevassa kaupassa kaksi ulkomaalaista naista huijasi myyjältä tupakkaa ostamalla ja rahaa vaihtamalla 100 euroa. Kyseisten naisten henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja he ovat syyllistyneet muualla Suomessa vastaaviin tekoihin. Naiset ovat etsintäkuulutettu.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/ylitorniolta_loytyi_ruotsista_anastettu_ajoneuvo_79190
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 811
 • Liked: 3811
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16272 : 26.03.2019, 11:52:45 »
Tämän päivän saldoa
Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16273 : 26.03.2019, 11:57:05 »
Jokin monikulttuurinen aspekti tässä taitaa kuitenkin olla vaikka poliisi/media ilmoittaakin "Kummatkin ovat Suomen kansalaisia".

Lainaus
Nainen poltettiin asuntoonsa Vantaalla – poliisi käynnisti murhatutkinnan (...)

Iltalehti uutisoi maaliskuun 10. päivä asuntopalosta, joka vaati Vantaan Korson Kulomäessä Maauunintiellä 30–40-vuotiaan naisen hengen. Poliisi tutki tapausta aluksi tappona ja tuhotyönä, mutta nyt esitutkinta on edennyt siihen pisteeseen, että nimikkeet ovat vaihtuneet murhaksi ja törkeäksi tuhotyöksi.

– Nimikkeet tarkentuivat tutkinnan aikana. Epäilty on hankkinut ennen tekoa palavaa nestettä. Suunnitelmallisuus nousee vähän muillakin tavoin esiin, mutta niitä en halua avata enempää. Ne ovat sen verran sensitiivisempiä, (...)

Mutta mutta, tarkkasilmäinen murhainfolainen teki seuraavan havainnon,

https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=27190&start=15#p933252

Miksi kantasuomalaisella olisi englannin kieliset käsinkirjoitetut tekstit teipattuina laatikoissaan?
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 417
 • Liked: 4526
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16274 : 26.03.2019, 15:00:06 »
Lainaus
Ulkomaalainen rikollisryhmä tehtaili työmaamurtoja

26.03.2019 klo 14.48
Itä-Uusimaa

Itä-Uudenmaan poliisin rajat ylittävän rikollisuuden tutkintaryhmä on saanut valmiiksi useita työmaamurtoja koskevan tapauskokonaisuuden esitutkinnan, missä ulkomaalainen rikollisryhmä anasti rakennustyömailta ja yritysten työautoista työkoneita eri puolilla Etelä-Suomea.

Esitutkinnassa selvitettiin, että miehet olivat tehneet kymmenen murtoa kahden viikon aikana. Rikokset olivat tapahtuneet Keravalla, Sipoossa, Tuusulassa, Vantaalla ja Lahdessa. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli noin 55.000 euroa.

– Poliisi pääsi miesten jäljille sivullisen ilmoituksen perusteella tämän havaittua epäilyttävältä näyttäviä ulkomaalaisia miehiä, jotka olivat piilottaneet jätesäkkejä metsään Sipoossa, Savijärven puistotien läheisyyteen. Kätköpaikalta löydettiin lähes 25.000 euron arvosta anastettuja työkoneita, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen Itä-Uudenmaan poliisista.

Tapausten johdosta otettiin kiinni viisi romanian kansalaista, jotka vangittiin 9.2.2019 ja 19.2.2019 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä törkeästä varkaudesta. Vangitut ovat iältään 25–35 -vuotiaita miehiä. Kaikilla miehillä on aiempaa omaisuusrikoshistoriaa useista muista Euroopan maista.

– Esitutkinnassa selvitettiin, että miehet olivat tulleet Suomeen Tukholmasta Turkuun saapuneella laivalla 21.1.2019. Suomeen tultuaan miehet olivat suunnanneet pääkaupunkiseudulle, mihin he olivat majoittuneet ja mistä he olivat hankkineet käyttöönsä kolme autoa. Rikoksia miehet tekivät iltaisin ja yöaikaan, Minkkinen jatkaa.

Miehet ovat esitutkinnassa pääasiassa myöntäneet tekonsa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/ulkomaalainen_rikollisryhma_tehtaili_tyomaamurtoja_79255
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 532
 • Liked: 12002
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16275 : 26.03.2019, 16:23:46 »
On se hienoa, että liikkuvalla ulkomaalaisrikollisryhmällä on aina majoitukset ja autot valmiina kun Suomeen tulee. Logistiikka pelaa ihan itsekseen.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 135
 • Liked: 15332
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16276 : 26.03.2019, 16:35:54 »
Jokin monikulttuurinen aspekti tässä taitaa kuitenkin olla vaikka poliisi/media ilmoittaakin "Kummatkin ovat Suomen kansalaisia".

Lainaus
Nainen poltettiin asuntoonsa Vantaalla – poliisi käynnisti murhatutkinnan (...)

Iltalehti uutisoi maaliskuun 10. päivä asuntopalosta, joka vaati Vantaan Korson Kulomäessä Maauunintiellä 30–40-vuotiaan naisen hengen. Poliisi tutki tapausta aluksi tappona ja tuhotyönä, mutta nyt esitutkinta on edennyt siihen pisteeseen, että nimikkeet ovat vaihtuneet murhaksi ja törkeäksi tuhotyöksi.

– Nimikkeet tarkentuivat tutkinnan aikana. Epäilty on hankkinut ennen tekoa palavaa nestettä. Suunnitelmallisuus nousee vähän muillakin tavoin esiin, mutta niitä en halua avata enempää. Ne ovat sen verran sensitiivisempiä, (...)

Mutta mutta, tarkkasilmäinen murhainfolainen teki seuraavan havainnon,

https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=27190&start=15#p933252

Miksi kantasuomalaisella olisi englannin kieliset käsinkirjoitetut tekstit teipattuina laatikoissaan?

Eiköhän 15.4. tiedoteta lisää asiasta.  :P

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 559
 • Liked: 15406
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16277 : 26.03.2019, 16:55:09 »
Lainaus
Tapausten johdosta otettiin kiinni viisi romanian kansalaista, jotka vangittiin 9.2.2019 ja 19.2.2019 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä törkeästä varkaudesta. Vangitut ovat iältään 25–35 -vuotiaita miehiä. Kaikilla miehillä on aiempaa omaisuusrikoshistoriaa useista muista Euroopan maista.

Mistä vetoa että tuomio tulee ensikertalaiselle ?
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 441
 • Liked: 3498
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16278 : 26.03.2019, 21:48:49 »
Raisa Räsäsen tapauksessa ulkomaalaisille annettu kunnollinen 20 vuoden etumatka.

Lainaus
Raisa Räisäsen katoaminen: Tutkinnassa käänne - poliisi etsii useita ulkomaalaisia

– Haemme muutamia ulkomaalaisia, jotka olisivat asuneet Multisillassa. Heidän henkilöllisyytensä ei ole selvinnyt, Tuominen sanoo.

Tuomisen mukaan henkilöitä on etsitty jo pidempään.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/51feec69-7bf5-42a4-858b-effe060adc38


Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 504
 • Liked: 5360
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16279 : 26.03.2019, 23:01:34 »
Raisa Räsäsen tapauksessa ulkomaalaisille annettu kunnollinen 20 vuoden etumatka.

Lainaus
Raisa Räisäsen katoaminen: Tutkinnassa käänne - poliisi etsii useita ulkomaalaisia

– Haemme muutamia ulkomaalaisia, jotka olisivat asuneet Multisillassa. Heidän henkilöllisyytensä ei ole selvinnyt, Tuominen sanoo.

Tuomisen mukaan henkilöitä on etsitty jo pidempään.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/51feec69-7bf5-42a4-858b-effe060adc38

Enpä usko, että tapaus enää selviää. Uudempiakin henkirikoksia on Tampereella ratkaisematta, jopa keskellä kirkasta päivää tapahtuneita, joista on kaiketi jopa hyviä havaintoja tekijästä.

Mietin myös sitä, miksi haetaan välttämättä juuri vakituisempaan asuneita? Airbnb on virallisena terminä tutumpi vasta nykyajalta, mutta jo 1990-luvulla matut vuokrasivat tai lainasivat vuokraamiaan asuntojaan toisilleen hyvin vapaasti. On teoriassa aivan mahdollista, että varsinaiset vuokralaiset eivät ole olleet paikalla, kun ja jos Raisa olisi viety johonkin asuntoon. Toki he ovat voineet olla, mutta ei välttämättä. Jakamiskulttuuri oli heillä rikkaampi jo 1990-luvulla.

En siis tiedä tapauksesta yhtään mitään, mutta tämä nyt ihan elävästä elämästä opittuna empiirisenä havaintona mukaan tähän keskusteluun.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 946
 • Liked: 2954
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16280 : 27.03.2019, 18:03:11 »
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a19f2cf8-a021-44f8-8722-7cc5ce8fca08
Lainaus
Oulun poliisilaitoksella on tutkittavana epäilty törkeä raiskaus, jossa on rikoksesta epäiltynä 20-vuotias Afganistanin kansalainen, poliisi tiedottaa.

Uhrina on ollut tapahtuma-aikaan 17-vuotias tyttö.
Jäämme vielä odottamaan yksityiskohtia.

Jossain määrin vilkas monikulttuuripäivä tänään. Jori Lehterän (se jääkiekkoilija) tapauksessa sai tuomioita Jori ja pari ulkomaalaisperäistä (kokaiini).
https://www.iltalehti.fi/nhl/a/2e279804-3c1b-40c9-952c-7e84f7a80e46
Lainaus
Laajan kokaiiniliigan päätekijä Kosar Fatahi tuomittiin 10 vuoden vankeuteen törkeistä huumausainerikoksista. Hänen avustajanaan toiminut Karl Kivelä tuomittiin viiden ja puolen vuoden vankeuteen.

Fatahi ja Kivelä määrättiin menettämään valtiolle rikollisesti ansaittua taloudellista hyötyä yli 260 000 euroa. Fatahilta oli ennalta takavarikoitu reilut 56 000 euroa.

Kokaiinin mahassaan maahan tuonut Emeka Ezeanuagy tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

Jari Sillanpään huumeyhteyksistä epäillyt ovat myös lapsipornoringin epäiltyjä:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9a159cb7-1c90-40c1-a640-b7f7ebb45515
Tällaista siis rajattomassa Suomessa...

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 403
 • Liked: 52727
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16281 : 27.03.2019, 19:43:51 »
Hyvinkäällä pientä matukeppostelua pampuin ja sähkölamauttimin rautatieaseman sillan alla.

https://www.nykysuomi.com/2019/03/26/katso-kuvat-ulkomaalaistaustaisten-jengi-pahoinpiteli-ja-ryosti-miehen-hyvinkaalla/ (26.3.2019)

Lainaus
Katso kuvat! Ulkomaalaistaustaisten jengi pahoinpiteli ja ryösti miehen Hyvinkäällä

Sami (nimi muutettu) vietti lauantai-iltaansa Hyvinkään Amarillossa ja kun tunnelma ei enää tuntunut sopivalta, päätti hän lähteä ”nakkikioskin kautta kotiin”. Matka läheiselle MacDonaldsille sujui odotetunlaisesti, mutta matka juna-asemalle, kotiinpääsyä varten toi mukanaan ei-toivotun yllätyksen.

Hyvinkään rautatieaseman sillan alla Sami kuuli takaansa juoksuaskelia ja välittömästi käännyttyään katsomaan taakseen, tuli ensimmäinen isku: pamppu ohimoon. Uhrin kertoman mukaan viiden ulkomaalaistaustaisen miehen jengi käytti mitä monipuolisinta väkivaltaa pahoinpidelläkseen uhriaan.

Lukuisat sähkölamauttimen iskut poistivat kaikki edellytykset vastarintaan ja Samin maatessa maassa, osa porukasta löi ja potki tätä kasvoihin ja vartaloon, yhden istuessa Samin rinnan päällä tökkien tätä nenään noin 5cm pitkällä terä-aseella.

Sadistisen pahoinpitelyn lopuksi ulkomaalaisjengi ryösti uhrinsa ja veivät mukanaan puhelimen ja lompakon lisäksi Samin kaulassa roikkuneen kultaketjun.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Khalifatta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 764
 • Liked: 2299
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16282 : 27.03.2019, 20:39:27 »
Hyvinkäällä pientä matukeppostelua pampuin ja sähkölamauttimin rautatieaseman sillan alla.

https://www.nykysuomi.com/2019/03/26/katso-kuvat-ulkomaalaistaustaisten-jengi-pahoinpiteli-ja-ryosti-miehen-hyvinkaalla/ (26.3.2019)

Lainaus
Katso kuvat! Ulkomaalaistaustaisten jengi pahoinpiteli ja ryösti miehen Hyvinkäällä

Sami (nimi muutettu) vietti lauantai-iltaansa Hyvinkään Amarillossa ja kun tunnelma ei enää tuntunut sopivalta, päätti hän lähteä ”nakkikioskin kautta kotiin”. Matka läheiselle MacDonaldsille sujui odotetunlaisesti, mutta matka juna-asemalle, kotiinpääsyä varten toi mukanaan ei-toivotun yllätyksen.

Hyvinkään rautatieaseman sillan alla Sami kuuli takaansa juoksuaskelia ja välittömästi käännyttyään katsomaan taakseen, tuli ensimmäinen isku: pamppu ohimoon. Uhrin kertoman mukaan viiden ulkomaalaistaustaisen miehen jengi käytti mitä monipuolisinta väkivaltaa pahoinpidelläkseen uhriaan.

Lukuisat sähkölamauttimen iskut poistivat kaikki edellytykset vastarintaan ja Samin maatessa maassa, osa porukasta löi ja potki tätä kasvoihin ja vartaloon, yhden istuessa Samin rinnan päällä tökkien tätä nenään noin 5cm pitkällä terä-aseella.

Sadistisen pahoinpitelyn lopuksi ulkomaalaisjengi ryösti uhrinsa ja veivät mukanaan puhelimen ja lompakon lisäksi Samin kaulassa roikkuneen kultaketjun.

(...)

Murhassa tuota epäiltiin, eikä muualtakaan tihku tietoa. Mene ja tiedä.

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=27287
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario J. Kiiskinen

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 849
 • Liked: 3397
 • Palkittu toimittaja
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16283 : 28.03.2019, 11:36:22 »
Räisäs-Raisan katoamismysteerinä alkanut ja tappomysteeriksi päätynyt ikävä tapaus saattaa kaikkien vuosien ja vesiperien jälkeen vielä päivittyä monikulttuuriseksi murhatutkinnaksi ja ehkä myöhemmin jopa yksittäistapaukseksi. :o

https://www.aamulehti.fi/a/b702b4f1-a4e4-4671-8c02-aa96dccfaa11?c=1522737894164

Toisaalta on kaikkien meidän verenhimoisten rasistien vedettävä henkeä huomioiden että tällä rikoslajikkeen muutoksella saadaan tutkinnalle aikaa ja uutta resurssia. Boldaukset by Paawo.

Lainaus
Tapauksen tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen kertoo, että poliisi etsii tapauksessa useita henkilöitä.

– Haemme muutamia ulkomaalaisia, jotka olisivat asuneet Multisillassa. Heidän henkilöllisyytensä ei ole selvinnyt, Tuominen sanoo.
...

Taksinkuljettaja kertoi, että nuoren naisen mukana oli ollut eteläeurooppalaisen tai esimerkiksi turkkilaisen näköinen mies, joka oli naista lyhyempi. Kuljettaja vei heidät miehen pyynnöstä osoitteeseen Multiojankatu 28.

Päivi Nerg ei vielä ollut noihin aikoihin virassaan joten ulkomaalaisten henkilöllisyyksien setviminen ottaa aikansa. Erittäin jännittävä ulottuvuus on myös tämä asia;

Lainaus
Raisa Räisäsen katoamisiltana Tampereella oli liikkeellä paljon väkeä, sillä kaupungissa järjestettiin EU-huippukokous. Teini-ikäinen Räisänen oli kaupungilla juhlimassa ystäviensä kanssa.

Foliohattuteoreetikoille tarjoaa aihe rasistejakin runsaammin pureksittavaa.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 417
 • Liked: 4526
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16284 : 28.03.2019, 15:53:09 »
Lainaus
Oulun käräjäoikeus vangitsi Pyhännällä sunnuntai-iltana kantatiellä riehuneen venäläismiehen

28.03.2019 klo 15.44
Oulu

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään vuonna 1986 syntyneen venäläismiehen epäiltynä todennäköisin syin ryöstöstä Pyhännällä 24.3.2019 illalla. Venäläismies oli muutama kilometri Pyhännältä Kajaanin suuntaan vt. 28:lla pysäköinyt autonsa valottomaksi kyseiselle tielle, ja käynyt käsiksi ensiksi paikalle pysähtyneen ajoneuvon kuljettajaan. Epäilty oli kahteen eri otteeseen lyönyt kuljettajaa kasvoihin saatuaan avattua ajoneuvon kuljettajan puoleisen oven auki ja anastanut lopuksi kuljettajan kännykän. Epäilty oli jatkanut väkivallan tekoja vähissä asusteissa myös kahden seuraavan ajoneuvon kuljettajiin. Mies on epäiltynä useista eri rikoksista tapahtumasarjaan liittyen.

Erityisenä edellytyksenä vangitsemiselle käräjäoikeus katsoi rikoksen karttamisvaaran koskien oikeudenkäyntiä ja rangaistuksen täytäntöönpanoa.
Miehellä on voimassa työlupa Suomeen.

Syytteennoston määräpäivä asiassa on 15.4.2019.

Haapajärvi 28.3.2019

Simo Alanko/rikoskomisario/tutkinnanjohtaja
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/oulun_karajaoikeus_vangitsi_pyhannalla_sunnuntai-iltana_kantatiella_riehuneen_venalaismiehen_79330
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 275
 • Liked: 12376
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16285 : 29.03.2019, 06:32:54 »
Ei rikosuutinen, mutta monikulttuurinen uutinen kuitenkin:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a6e068eb-fc72-4e7c-8284-87dd6b8b8ad0

Lainaus
Linja-auton mieskuljettaja solvasi ja piinasi naismatkustajaa Helsingissä. Jälkeenpäin bussiyhtiö yritti vierittää syytä tapahtumista naiselle.
...........
Nainen toivoo edelleen, että Savonlinja ja HSL korvaisivat hänelle jotenkin matkan keskeytymisen, julkisen nöyryytyksen ja alistamisen, sekä aiheutuneen mielipahan.

Hän ei kertoo myös, ettei kuljettajan kielitaito ollut tilanteessa esteenä, sillä keski-ikäinen mies puhui tilanteessa riittävän hyvää Suomea.

– Hän ei ollut alkuperäinen suomalainen, mutta viesti tuli kyllä hyvin selväksi.

Bussitkaan eivät kulkisi ilman mamuja?

Voi toki olla myös itä-etelä akselilta, mutta kyllähän tuollainen dhimmiakan ruotuun laittaminen väkisinkin avaa myös muita vaihtoehtoja..
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 849
 • Liked: 3397
 • Palkittu toimittaja
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16286 : 29.03.2019, 13:40:21 »
Pelolle on nyt annettu valtaa poliisissakin.

US-taustaiset motskarijengit tietysti käydään heti artikkelin alussa läpi ettei lukijalle pääse muodostumaan vaarallista kuvaa mistään muusta.

Pistän tämän alustuksen pitkälti Yleläisen mission piikkiin sillä myöhempänä tulevista lauseista voi nuivempi lukija äkkiä muodostaa muitakin käsityksiä. Boldaukset by Paawo.

Lainaus
Ulkomailta tulevat rikollisryhmät tuovat mukanaan entistä väkivaltaisempaa toimintaa. Vaarana on, että kun ne pyrkivät saamaan jalansijaa, vakavia yhteenottoja ryhmien kesken voi syntyä.

...

Katujengit eivät Ahlgrenin mukaan ole vielä Suomessa kovin yleisiä. Pelkona on kuitenkin, että niitä voi tulla enemmän ja ne alkavat harjoittaa huumekauppa, perintää ja ottavat reviirejä hallintaansa etenkin isommilla paikkakunnilla.

– Sen tyyppisiä havaintoja on tehty, että siihen suuntaan voidaan olla menossa. Mutta vielä ei tarvitse olla huolissaan.

Sana moottoripyöräjengi tulee todellakin artikkelissa toistuvasti vastaan kieliopillisesti kummallisella tavalla. :facepalm:

Lainaus
Liukun mukaan noin 76 prosentissa ryhmiä oli jäseniä enemmän kuin kuusi. Osassa ryhmiä on 100–200 jäsentä. Jäsenet ovat pääosin EU-kansalaisia, mutta tilanne on muuttumassa.

– Väkivalta on lisääntynyt ja se tapahtuu yleensä yleisellä paikalla.

Muun muassa Ruotsissa, Belgiassa ja Alankomaissa on järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvää väkivaltaa yleisillä paikoilla.

Liukun mukaan Suomessa omaisuusrikosten osuus korostuu kansanvälisessä yhteistyössä.

Liukun mielestä tilanne on Suomessa hallinnassa, mutta Suomen pitäisi ennakoida tulevaa kehitystä ja estää rikollisuuden pesiytyminen yhteiskunnan rakenteisiin.

Varmaankin jotain yhdistäviä tekijöitä löytyy kuin EU-kansalaisuus, jos vaan oikein silmin katsottaisiin.

https://yle.fi/uutiset/3-10712192
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 313
 • Liked: 269
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16287 : 29.03.2019, 14:02:18 »
Ulkomaisille ryhmittymille on tehtävä selväksi ,että toiminta suomessa on mahdotonta. Kitke heti alkuunsa. Voimalla päälle.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 532
 • Liked: 12002
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16288 : 29.03.2019, 14:09:00 »
Ulkomaalaisia ryhmittymiä on eri tasoisia. Ne tavan tallaajalle näkyvät ryhmittymät kerjäävät ja myyvät lehteä ja tekevät rikoksia ja rötöksiä taskuvarastellen kuparikaapeleita ja Finlandiatalon kaiteita kaiken aikaa sekä mahdollistavat omiensa helpot bisnesvierailut kun tila on hallussa. Tällaiset lienevät kuitenkin ns. pieniä rikoksia, jotka näkyvät eniten tavan tallaajien elämässä ja joiden kanssa vanhukset kamppailevat.
Eivät niitä kiinnostavia merkittävimmiksi luettuja isompia ryhmittymiä, joiden tekoset eivät yksinkertaisesti normaalille tallaajalle välttämättä näy juuri mitenkään.

Olisi hyvä jos nuo kiertelevät kerjäläisrikollisetkin saataisiin ojennukseen ja mikäs sen parempi jos suoraan ulos maastamme kokonaan.
« Viimeksi muokattu: 29.03.2019, 14:11:18 kirjoittanut Elemosina »
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 31 492
 • Liked: 25610
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16289 : 29.03.2019, 14:45:07 »
Romanian romanikerjäläisistä olisi helppoa päästä eroon jo senkin vuoksi, että Romanian viranomaiset ovat tukena rikollisuutta vastaan.

Nyt uutisoidut Yön Sudet taas ovat vaikeampi ellei mahdottomuus saada ulos monestakin eri lähtökohdasta. Ensinnäkin heillä on jo ennestään Suomessa joitain kontakteja tukemassa heidän oleskeluaan. Toiseksi heitä lähelle ei pääse urkkimaan. He eivät siis riskeeraa omaa toimintaansa päästämällä urkkijoita lähelleen. Heillä voi myös olla mukavat kerhotilat ympäri Suomea joissain niistä lukemattomista venäläisomisteisissa kiinteistöissä, joita venäläisbulvaanit ovat ostelleet ja jättäneet tyhjiksi myös strategisesti tärkeiden kohteiden lähistöiltä. Täytyy muistaa, että Yön Sudet on Kremliä ja erityisesti Putinia tukevia sotilaita ilman virallista asemaa. Kolmanneksi heidän ulossaamiseksi Suomella ei ole Venäjän hallinnon tukea millään asteella. Venäjän viranomaisilta ei saa mitään yhteistyötä ja Venäjän presidenttikin tukee 100%:sti Yön Susi järjestöä. Yhdelläkään toisella liivijengillä ei ole valtiollista asemaa, vaikkakin epävirallista - paitsi Yön Susilla.

Niin, Suomen sisäministeriö menköön keskenään peilin eteen katselemaan sisäisiä turvallisuusriskejään.

Muoks.lis:

Laitan vielä linkin tuohon "paniikkiuutisointiin":

Lainaus
KRP: Yön Susien alajengillä tällä hetkellä noin kymmenen jäsentä Suomessa: ”Pyrkii laajentamaan toimintaansa” - seuraa IL-TV:n suoraa lähetystä
Tänään klo 9:39 (muokattu klo 11:57)

Tilaisuudessa vastataan muun muassa kysymyksiin siitä, mitä ajankohtaisia ilmiöitä tunnuksellisten rikollisryhmien toimintaan liittyy. Suora lähetys alkaa noin kello 10.https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0c1a0205-7287-45a8-bcc9-9e1e8fc09d43
« Viimeksi muokattu: 29.03.2019, 14:51:06 kirjoittanut Ari-Lee »
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä