UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 3854831 kertaa)

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 552
 • Liked: 2163
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16530 : 28.06.2019, 16:49:37 »
^^ Ei varmaan tarvitse odottaa lakiin kirjausta, että tuollaisissa tapauksissa läväytettäisiin aina automaattihylsy heti ja ilman mahdollisuutta valittaa.


Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 694
 • Liked: 2426
 • to the maximam!
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16532 : 01.07.2019, 19:27:18 »
Älkääs nyt :flowerhat:. Miesparka on takuuvarmasti hirrvittävässä kuolemanvaarassa jos palaa Irakiin ja nyt myös Manseen! Tälle on äkkiä saatava penthouse Kalasatamasta täydellä huonepalvelulla koska ihmisoikeudet :roll:. And I can prove it!
O tempora, o mores!

2nd_generation_refugee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 724
 • Liked: 489
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16533 : 01.07.2019, 21:18:26 »
Älkääs nyt :flowerhat:. Miesparka on takuuvarmasti hirrvittävässä kuolemanvaarassa jos palaa Irakiin ja nyt myös Manseen! Tälle on äkkiä saatava penthouse Kalasatamasta täydellä huonepalvelulla koska ihmisoikeudet :roll:. And I can prove it!
Unohdit Kansainväliset sopimukset
"Suomalaisuus on hyvä kulttuuri suomalaisille"
Ei evakko vaan Karjalan pakolainen, vrt. Palestiinian pakolainen.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 424
 • Liked: 4540
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16534 : 02.07.2019, 13:06:14 »
Lainaus
Luvaton rajanylitys Venäjältä Suomeen Karjalan Pyhäjärvellä 1.7.2019

Pohjois-Karjalan rajavartiosto otti kiinni kumiveneellä liikkuneen venäläisen naisen Pyhäjärvellä aamuyöllä 1.7.2019. Suoritetussa puhalluskokeessa 0.79mg/l tuloksen antaneella naisella ei ollut esittää todistusta henkilöllisyydestään. Pohjois-Karjalan rajavartiosto tutkii tapahtumaa epäiltynä valtionrajarikoksena sekä vesiliikennejuopumuksena.

Tapahtumaan liittyen on oltu yhteydessä Venäjän Suojärven alueen rajavaltuutettuun. Henkilö tullaan käännyttämään Venäjälle.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto kiittää paikallisia asukkaita tapahtumaan liittyvistä havainnoista.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto kehottaa erityiseen tarkkaavaisuuteen vesialueella liikkuessa ja rajavyöhykeluvalla liikkuvia huomioimaan lupaehtoihin sisältyvät liikkumisrajoitukset.
https://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/luvaton_rajanylitys_venajalta_suomeen_karjalan_pyhajarvella_1_7_2019_77976
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Random Walker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 53
 • Liked: 204
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16535 : 02.07.2019, 17:49:13 »
Taitaa olla Muhmed al Esboo asialla. Tuomio törkeän alhainen ja perustelu surkeat.
 
Syytetty tuomittiin 80 päiväksi ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi hänen pitää maksaa uhrille tuhat euroa kipukorvauksia sekä muita pienempiä korvauksia.

Käräjäoikeus otti tuomiota mitatessaan huomioon syytetyn nuoren iän.

”Tämän vuoksi tuomittava vankeusrangaistus voi olla melko lyhyt. Estettä tuomita vankeusrangaistus ehdollisena ei ole.”


https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006160961.html

Syyttäjä ei vaatinut rangaistusta ryöstöstä, mikä on ilmeinen virkavirhe. Tavaraa anastettiin ja ja väkivaltaa käytettiin.

"Poliisi tutki tapausta myös ryöstönä. Uhrikin kertoi oikeudessa, että häneltä anastettiin tilanteessa ainakin kaksi juuri ostettua tupakka-askia. Myös muut miehen ostoksista, siis patonki ja margariinirasia, jäivät kadoksiin."

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 503
 • Liked: 7609
 • Don't give me that do goody good bullshit
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16536 : 02.07.2019, 18:30:30 »

^

Lisäksi teko provosoitiin ja hankkiuduttiin tilanteeseen (uhri eristettynä avusta) jossa käytettiin mukana ollutta asetta (ei esim työkalu johonkin käyttöön).

Yhteiskunta maksaa sakot itselleen, valtionkonttori tarjoaa 30% tuomituista korvauksista koska pikku muhmedilla ei nyt satu olemaan (virallista) rahaa.


Täysin käsittämätön tuomio.
Tell me something, it's still "We the people," right ?

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 256
 • Liked: 12031
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16537 : 02.07.2019, 18:59:08 »
^

Lainaus
Mies tuomittiin raiskauksesta ja karkotettiin Tanskasta, haki Suomesta turvapaikkaa ja on taas epäiltynä raiskauksista – Migri kertoo, miten tämä on mahdollista

...

Mies määrättiin tuolloin karkotettavaksi ja 12 vuoden maahantulokieltoon. Suomen poliisin tietojen mukaan karkotus olisi pantu toimeen ja miehellä olisi ollut maahantulokielto Schengen-alueelle.

Aamulehden tietojen mukaan mies on hakenut Suomesta turvapaikkaa, mutta tarkkaa tietoa siitä, milloin hän on saapunut Suomeen, ei ole.

Iltalehti kysyi Maahanmuuttovirastosta, miten on mahdollista, että mies on päässyt turvapaikanhakijana Suomeen.

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo kommentoi asiaa yleisellä tasolla.

Revon mukaan henkilön on helppo päästä Suomeen, jos häntä ei ole fyysisesti karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle eli jos karkotuspäätöstä ei ole pantu toimeen.

– Jos henkilöä ei ole karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle, hän voi liikkua Euroopassa ja tehdä turvapaikkahakemuksen, kun sisärajatarkastuksia ei ole.

Repo muistuttaa, että Suomen on käsiteltävä turvapaikkahakemus, ellei joku muu valtio ole velvollinen sitä käsittelemään. Periaatteessa turvapaikkahakemus käsitellään siinä EU:n jäsenvaltiossa, johon turvapaikan hakija on ensimmäisenä tullut.

– Jos henkilö on jo karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle ja siitä huolimatta onnistunut jotenkin pääsemään suoraan Suomeen, silloin aiemmin poistopäätöksen tehnyt ja sen täytäntöön pannut valtio ei enää ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Repo sanoo.

Jos mikään muu valtio ei ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Suomen on siis käsiteltävä hakemus, vaikka kävisikin ilmi, että henkilö on saanut karkotuspäätöksen toisesta EU-maasta tai jopa koko Schengen-alueelta. Aiemmalla karkotuksella voi silti olla vaikutusta turvapaikkapäätöksen lopputulokseen.


...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0e437f9-8c7c-41b7-a148-65e962093a06

 :facepalm: x 1000000

Mitä ihmeen paskaa Esko Repo suoltaa?

Jos on tullut Tanskaan ja päätetty sieltä karkottaa niin on TANSKAN VASTUULLA eli Dublin-palautus Tanskaan ja antaa Tanskan miettiä miten karkottavat.

Maahanmuuttovirasto tuntuu kokeilevan miten paljon Maahanmuuttoviraston johtajat ja virkailijat oikein voivat sekoilla ilman että kukaan huomaa.

Esko Repo on kuulemma päättänyt lähteä eläkkeelle ja toivon todella että hänen seuraajansa ei ole aivan yhtä pihalla kuin Esko Repo on ollut jatkuvasti.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 108
 • Liked: 3656
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16538 : 02.07.2019, 19:50:21 »
Dublin-sopimuksen takaisinottovastuu lakkaa kun aikaisempi prosessi on asianmukaisesti loppuunkäsitelty eli tässä tapauksessa henkilö karkoitettu schengen-alueelta.

Noin minä asian ymmärrän.

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 247
 • Liked: 735
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16539 : 02.07.2019, 22:56:39 »
Mies saalisti lapsia Instagramissa, lupasi kohdella kuin prinsessoja: Lähetti peniskuvia ja raiskasi – nuorin uhri 12-vuotias
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f144c18f-3509-4947-b818-9e4574cd9bde

Lainaus
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on antanut tuomion lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvässä jutussa. Oikeus katsoi vuonna 1991 syntyneen F. Emanuelin houkutelleen teinityttöjä asunnolleen sosiaalisessa mediassa muun muassa alkoholilla pyrkimyksenään päästä heidän kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Jutussa oli asianomistajina neljä teinityttöä. Teot tapahtuivat vuosina 2017 ja 2018.

Kaikki tytöt olivat tekoaikaan alle 16-vuotiaita. Mies oli tutustunut tyttöjen kanssa ensin joko Snapchatissa tai Instagramissa ja houkutellut tyttöjä sen jälkeen asunnolleen. Mies oli kertonut olevansa joko 19- tai 20-vuotias, vaikka oli oikeasti tapahtuma-aikaan yli 25-vuotias.
...
Mies oli kutsunut tytöt asunnolleen. Hän oli ehdottanut, että voisi tarjota parit ”drinksut” ja kohdella heitä kuin prinsessoja. Tytöt olivat menneet menneet asunnolle, jossa he olivat juoneet vodkaa. Molemmat tytöt kertoivat muistavansa tapahtumista asunnolla humalatilansa vuoksi hyvin vähän. Asunnolla mies oli sukupuoliyhteydessä kummankin tytön kanssa, vaikka molemmat tytöt kertoivat pyytäneensä miestä lopettamaan. Mies ei kuitenkaan välittänyt vastusteluista.
...
Mies itse väitti, että ei tiennyt tyttöjen ikää eikä sitä, mikä Suomessa on suojaikäraja. Hän myös väitti, että tytöt kutsuivat itse itsensä hänen luokseen ja että tytöt lähettelivät oma-aloitteisesti vähäpukeisia kuvia itsestään. Mies kertoi yrittäneensä harrastaa seksiä kummankin tytön kanssa asunnolla, mutta yhdyntä ei kunnolla onnistunut. Hänen mukaansa tytöt eivät mitenkään vastustelleet. Miehen mukaan tytöistä toinen oli vain vähän humalassa ja toinen selvin päin.
...
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi F. Emanuelin kuuden vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeuteen kahdesta törkeästä raiskauksesta, yhdestä perusmuotoisesta raiskauksesta, kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yhdestä perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä huumausainerikoksesta.

Mies tuomittiin myös maksamaan tuhansia euroja kärsimys- ja muita korvauksia eri asianomistajille.

Mies passitettiin Vantaan vankilaan. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

« Viimeksi muokattu: 04.07.2019, 16:53:36 kirjoittanut RiP »
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 787
 • Liked: 7187
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16540 : 03.07.2019, 01:24:42 »
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f144c18f-3509-4947-b818-9e4574cd9bde
Mies itse väitti, että ei tiennyt tyttöjen ikää eikä sitä, mikä Suomessa on suojaikäraja.

Ensimmäisessä kappaleessa toki miehen nimikin. Facebookprofiilista näkyy jotakin, ei tosin sitä mikä mahtaa olla Suomessa oleskelun peruste.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 521
 • Liked: 833
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16541 : 03.07.2019, 02:46:01 »
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f144c18f-3509-4947-b818-9e4574cd9bde
Mies itse väitti, että ei tiennyt tyttöjen ikää eikä sitä, mikä Suomessa on suojaikäraja.

Ensimmäisessä kappaleessa toki miehen nimikin. Facebookprofiilista näkyy jotakin, ei tosin sitä mikä mahtaa olla Suomessa oleskelun peruste.
Sossun rahoilla elävä neekeri. Yllättyikö joku tästä?

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 716
 • Liked: 2803
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16542 : 03.07.2019, 03:16:15 »
Sossun rahoilla elävä neekeri. Yllättyikö joku tästä?

Eipä oikeastaan tekijän tausta tai ihonväri kyllä yllätä. Vastauksetkin perinteisin "Emmää tienny".

Enemmän olen yllättynyt tyttöjen typeryydestä. Vaikka vastaavia on tapahtunut ja kuinka paljon pottunokkienkin tekemänä, niin siitä huolimatta sitä lähdetään juopottelemaan kaupungille alaikäisenä, ja lähdetään tuntemattomien mukaan. Sitten tuntemattoman kotona otetaan häneltä vielä drinksujakin vastaan, vaikka nekin voivat sisältää vaikka ja mitä. Toki tässä herää kysymys myös vanhemmista: mitä ihmettä siellä oikein ajatellaan, jos omat tytöt ovat juopottelemassa kaupungilla alaikäisinä? Kuinka paljon niitä omien lapsien menoja oikein seurataan?

Yllä esitetty on tytöiltä uskomatonta typeryyttä, joka maailmalla johtaa sangen lyhyeen eliniän odotteeseen. Taitavat Pohjoismaat olla ainoita, missä tähän asti tuolla käyttäytymisellä ei ole kohdannut seurauksia, jotka siis maailmalla ovat yleensä ryöstö ja raiskaus, kaappaus ja lunnaat, naittaminen jollekin miehelle, tai pakottaminen prostituutioon tai kriminaaliliigaan. Jos hyvä tuuri käy, niin liigassa kroppa pysyy ehkä ehjänä, muuten sinut runnellaan kerjäyskuntoon. Kiinassa tyttöjen karkaaminen kotoa johtaa yleensä siihen, että tyttöä ei enää löydetä koskaan. Ovat yleensä hengissä, mutta siirretty muihin kaupunkeihin ilotaloihin, ja vaikka vanhemmat löytäisivätkin, niin puoluelinkkien vuoksi poliisi ei taatusti tutki. Ja jos itket asiasta ja saat säilyttää näkösi tai hampaasi sen jälkeen, ovat poliisit olleet hyvällä päällä.

Ja näitä päästetään 18-vuotiaana maailmalle matkustamaan ja "keräämään kokemusta". Kuinka helvetin huonosti vanhemmat ja koulut opettavat lapsensa elämään nykypäivänä? Maailma on vaarallinen paikka, jossa typeryydestä sakotetaan rankasti. Ja sitä haluttiin Pohjoismaihin, ja nyt myös saadaan sitä mitä on tilattu.

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 765
 • Liked: 8425
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16543 : 03.07.2019, 03:48:06 »
^
No minä olisin hieman kauhistunut jos tekijä olisi pottunokka.

Näille etnisille kyseessä ikäänkuin lajityypillinen käytös. Toiminta josta rankaiseminenkin on aivan sama jos rankaisisi koiraa haukkumisesta. Ei vankila asiaa miksikään muuta, ihmeissään etno vain, mistä häntä rangaistaan.

Näiden ennalta ehkäisyyn parasta olisi kasvatus. Plikoille pitää takoa päähän, että etnisyydet ovat vaarallisia.
Tosin joo, nykyään mahdotonta kun etnisyyksiä raijataan kouluihin tutustumaan tarjontaan.

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 975
 • Liked: 137
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16544 : 03.07.2019, 11:03:56 »
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f144c18f-3509-4947-b818-9e4574cd9bde
Mies itse väitti, että ei tiennyt tyttöjen ikää eikä sitä, mikä Suomessa on suojaikäraja.

Ensimmäisessä kappaleessa toki miehen nimikin. Facebookprofiilista näkyy jotakin, ei tosin sitä mikä mahtaa olla Suomessa oleskelun peruste.
Sossun rahoilla elävä neekeri. Yllättyikö joku tästä?

Iltasanomat tarkentaa taustaisuutta:

28-vuotias mies saalisti Instagramissa teini­tyttöjä ja raiskasi – keksi käsittämättömiä selityksiä teoilleen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006161588.html

Lainaus
Tätä nykyä 28-vuotiaan ghanalaissyntyisen F. Emanuelin toimintatapa oli aina sama: hän etsi Instagramista teini-ikäisiä tyttöjä, otti näihin yhteyttä, jatkoi yhteydenpitoa Snapchatissa ja houkutteli lapsia luokseen luvaten tarjota alkoholia, tupakkaa ja kannabista.

Syyskuun 2017 ja joulukuun 2018 välisenä aikana hän ehti syyllistyä Espoossa kahteen törkeään raiskaukseen, kolmeen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, yhteen perusmuotoiseen raiskaukseen, yhteen perusmuotoiseen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja huumausainerikokseen.

Miehen piittaamattomuudesta kertoo se, että sen jälkeen, kun hän oli ollut jo kertaalleen poliisin kuulusteltavana ja tutkintavankeudessa, hän jatkoi vapauduttuaan toimintaansa ja syyllistyi uusiin rikoksiin.
...
Eräs uhreista kertoi, kuinka mies vei hänet puoliväkisin makuuhuoneeseen ja seuraavan kerran hän havahtui siihen, että hän oli alasti ja mies nuoli hänen alapäätään. Vaikka tyttö huusi ”stop”, mies ei lopettanut.

Lopulta tyttö oli päässyt vessaan. Sieltä tultuaan hän oli huomannut, että hänen mukanaan asunnolle tullut ystävä makasi makuuhuoneen lattialla alastomana kuin huumattuna, ja mies oli tämän vierellä.
...
Emanuel myönsi olleensa sukupuoliyhteydessä joidenkin tyttöjen kanssa, mutta sanoi, ettei ensinnäkään tiennyt tyttöjen ikää ja toiseksi, ettei tiennyt Suomen suojaikärajasta.

Hänen mukaansa tytöt olivat ottaneet yhteyttä häneen. Tytöt olivat yllättäen pyytäneet kuvia hänen peniksestään ja lähettäneet itse pyytämättä alastonkuvia itsestään. Tytöt olivat kutsuneet itsensä hänen asunnolleen ja alkaneet juoda hänen viinojaan.

Käräjäoikeus ei pitänyt Emanuelin kertomusta millään muotoa uskottavana. Useat uhrit kuitenkin kertoivat yhdensuuntaisesti siitä, että olivat kertoneet Emanuelille ikänsä ja Emanuel oli vastannut, että tytöt ”näyttivät ikäistään vanhemmilta”.
...
Hänet velvoitettiin lisäksi maksamaan uhreilleen yli 40 000 euroa muun muassa kärsimyksestä ja mielenterveyden häiriöinä ilmenneistä tilapäisistä haitoista. Suurin yksittäinen korvaussumma on 12 000 euroa.

Lisätty hieman pidempi lainaus, koska siinä oli joitain mielenkiintoisia yksityiskohtia.
« Viimeksi muokattu: 03.07.2019, 11:38:36 kirjoittanut Skeptikko »

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 256
 • Liked: 12031
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16545 : 03.07.2019, 12:25:11 »
Dublin-sopimuksen takaisinottovastuu lakkaa kun aikaisempi prosessi on asianmukaisesti loppuunkäsitelty eli tässä tapauksessa henkilö karkoitettu schengen-alueelta.

Noin minä asian ymmärrän.

Tuo Suomeen tunkenut Tanskasta karkotettavaksi määrätty pysyi 99,9% todennäköisyydellä koko ajan Euroopassa ellei Tanskan viranomaisilla ole tietoa että hänet on viety poliisien saattamana kotimaahansa ja esitä tästä dokumentteja Maahanmuuttovirastolle.

Maahanmuuttoviraston johto on epäpäteviä hölmöläisiä täynnä etteivät heti palauttaneet miestä Tanskaan.

Se että mies pystyi raiskaamaan Suomessakin on 100% Maahanmuuttoviraston johdon syy ja jos Suomi olisi toimiva valtio niin se kenen vastuulla Dublin-palautukset ovat olisi saanut jo potkut.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 480
 • Liked: 2188
 • Je suis Mannerheim
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16546 : 03.07.2019, 15:20:39 »
Erään lakimiehen näkökulma Ghanalaisen Instagram-saalistajan tapaukseen ja vähän muihinkin:Lainaus
Tässä jutussa tuomittu Frank Emanuel ei ole minun asiakas eikä kaveri, vaan tiedän hänet muuten, enkä mitenkään myönteisissä merkeissä. Kerrankin saan kirjoittaa vapaasti mitä ajattelen ilman, että mikään ammattiini kuuluva velvollisuus sitä rajoittaa. En tunne tässä käsiteltävää oikeustapausta, mutta olen tiennyt jo pitkään minkä tyyppisistä rikoksista häntä on epäilty.

Frank Emanuel on Ghanan kansalainen ja on ollut useita kertoja vangittuna ja taas päässyt vapaalle. Poliisi ilmeisesti halusi kustannussäästöjä ja toivoi, että hän tajuaisi poistua omin päin Suomesta mieluummin kuin jäisi Suomen veronmaksajien harteille moneksi vuodeksi lusimaan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ulkomaalaisten seksirikollisten tapauksissa näin on tehty.

...

 Tätä tematiikkaa kutsutaan nimellä oikeustaloustiede. Suomessa rikollisuus on niin vähäistä, että rikostorjunta ei taloudellisesti koskaan maksa itseään takaisin......

LOPUT LINKIN TAKAA  https://www.facebook.com/hoikkala/posts/10157424796129044


ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 196
 • Liked: 5566
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16547 : 03.07.2019, 15:51:12 »

^

Lisäksi teko provosoitiin ja hankkiuduttiin tilanteeseen (uhri eristettynä avusta) jossa käytettiin mukana ollutta asetta (ei esim työkalu johonkin käyttöön).

Yhteiskunta maksaa sakot itselleen, valtionkonttori tarjoaa 30% tuomituista korvauksista koska pikku muhmedilla ei nyt satu olemaan (virallista) rahaa.


Täysin käsittämätön tuomio.

Ilmeisesti tällaiset tuomarit on aikanaan koulutettu Stalinistisessa Helsingin Yliopistossa joskus 1970-luvulla, jolloin varsinkin väkivaltarikolliset ja varkaat olivat (kuten nytkin) oikeuslaitoksen erityissuojeluksessa.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 787
 • Liked: 7187
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16548 : 03.07.2019, 15:51:55 »
Erään lakimiehen näkökulma

Ei sinänsä ensimmäinen kerta kun Ville Hoikkalan nimi esiintyy näillä sivuilla, vaikkaan ei aikaisemmin ihan tällä tavalla.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 196
 • Liked: 5566
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16549 : 03.07.2019, 16:34:35 »
^
No minä olisin hieman kauhistunut jos tekijä olisi pottunokka.

Näille etnisille kyseessä ikäänkuin lajityypillinen käytös. Toiminta josta rankaiseminenkin on aivan sama jos rankaisisi koiraa haukkumisesta. Ei vankila asiaa miksikään muuta, ihmeissään etno vain, mistä häntä rangaistaan.

Näiden ennalta ehkäisyyn parasta olisi kasvatus. Plikoille pitää takoa päähän, että etnisyydet ovat vaarallisia.
Tosin joo, nykyään mahdotonta kun etnisyyksiä raijataan kouluihin tutustumaan tarjontaan.

Feministihän sanoo, että vaikka hän menee alasti yöllä Kaisaniemen puistoon, hänellä on siihen oikeus eikä se oikeuta mihinkään väkivaltaiseen eikä muuhunkaan lähestymiseen. Ehkä näitä "plikkoja" on myös näin opetettu ja se on otettu tosissaan. Siis näin periaatteessa. Reaalimaailmassa tuo ei vain toimi enää edes Suomessa, puhumattakaan muualla maailmalla. Tytöille pitäisikin kertoa paitsi miten asioiden pitäisi mennä, myös miten ne tosi asiassa menevät. Tähän ongelmaan idea kommunismistakin kaatui.
« Viimeksi muokattu: 03.07.2019, 16:36:14 kirjoittanut ismolento »

JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 082
 • Liked: 587
 • Nuivana syntynyt
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16550 : 04.07.2019, 16:41:51 »
Lähi-idän lössi terrorisoi täl puoal jokke.

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/782644-turkulainen-topias-22-ryostettiin-kotimatkalla-tekijat-yha-vapaana-poliisista-ei


Lainaus
– En olisi osannut edes kuvitella, että Turussa voi käydä näin, turkulainen Topias Ojala, 22, sanoo.

Niin kuitenkin kävi. Elettiin kevään ensimmäisiä lämpimiä päiviä. Ojala istui kavereidensa kanssa ravintolalaiva Donnalla.

Sunnuntaiyönä 21.4. puolineljän aikaan seurue hajaantui ja Ojala lähti kävelemään yksin kotiin. Matkaa oli reilu kilometri.

– Aikaisemmin olen mennyt Paavo Nurmen stadionin ohi, mutta kun tulin lähemmäs, näin, että portailla oli vähän oudonnäköistä porukkaa. Ajattelin, että kierrän mieluummin Volter Kilven katua.w

Varovaisuudesta ei kuitenkaan ollut apua.

Ojala huomasi pian, että häntä seurasi neljä miestä. Ensin hän ajatteli, että miehetkin ovat kotimatkalla, mutta sitten miehet lähtivätkin jahtaamaan häntä.

– Kun olin päässyt suunnilleen Itäiselle Pitkäkadulle, miehet lähtivät juoksemaan perään. Lähdin juoksemaan karkuun. Olin suunnilleen Salen kohdalla, kun joku sai kampattua maahan. Yksi piti maassa, ja toinen uhkaili puukolla. Se sanoi ihan ymmärrettävällä suomella, että lompakko tänne. Kaksi muuta miestä olivat vähän taempana, Ojala kertoo.

 Ojala arvioi, että miehet olivat iältään 18–20-vuotiaita. He puhuivat keskenään vierasta kieltä. Ojalan mukaan kieli kuulosti arabialta. Kahdella miehistä oli pieni parta.

– Salen myymäläpäällikkö kertoi, että miehet olivat tallentuneet Salen valvontakameraan.

Ojala epäilee, että miehet ovat saattaneet tallentua myös Valtion virastotalon valvontakameroihin.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 271
 • Liked: 5044
 • Je suis munaton nilkki
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16551 : 04.07.2019, 18:35:12 »
Lähi-idän lössi terrorisoi täl puoal jokke.

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/782644-turkulainen-topias-22-ryostettiin-kotimatkalla-tekijat-yha-vapaana-poliisista-ei


Lainaus
– En olisi osannut edes kuvitella, että Turussa voi käydä näin, turkulainen Topias Ojala, 22, sanoo.

Niin kuitenkin kävi. Elettiin kevään ensimmäisiä lämpimiä päiviä. Ojala istui kavereidensa kanssa ravintolalaiva Donnalla.

Sunnuntaiyönä 21.4. puolineljän aikaan seurue hajaantui ja Ojala lähti kävelemään yksin kotiin. Matkaa oli reilu kilometri.

– Aikaisemmin olen mennyt Paavo Nurmen stadionin ohi, mutta kun tulin lähemmäs, näin, että portailla oli vähän oudonnäköistä porukkaa. Ajattelin, että kierrän mieluummin Volter Kilven katua.w

Varovaisuudesta ei kuitenkaan ollut apua.

Ojala huomasi pian, että häntä seurasi neljä miestä. Ensin hän ajatteli, että miehetkin ovat kotimatkalla, mutta sitten miehet lähtivätkin jahtaamaan häntä.

– Kun olin päässyt suunnilleen Itäiselle Pitkäkadulle, miehet lähtivät juoksemaan perään. Lähdin juoksemaan karkuun. Olin suunnilleen Salen kohdalla, kun joku sai kampattua maahan. Yksi piti maassa, ja toinen uhkaili puukolla. Se sanoi ihan ymmärrettävällä suomella, että lompakko tänne. Kaksi muuta miestä olivat vähän taempana, Ojala kertoo.

 Ojala arvioi, että miehet olivat iältään 18–20-vuotiaita. He puhuivat keskenään vierasta kieltä. Ojalan mukaan kieli kuulosti arabialta. Kahdella miehistä oli pieni parta.

– Salen myymäläpäällikkö kertoi, että miehet olivat tallentuneet Salen valvontakameraan.

Ojala epäilee, että miehet ovat saattaneet tallentua myös Valtion virastotalon valvontakameroihin.

Paksunnetusta osasta näemme että rasistinen etninen profilointi on edelleen suuri ongelma Suomessa. Kansanryhmää ja etnistä taustaa siinä solvataan armotta. Onneksi syyllisen nimi on jo poliisin tiedossa.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 153
 • Liked: 5981
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16552 : 04.07.2019, 18:40:13 »
Lainaus
Sunnuntaiyönä 21.4. puolineljän aikaan

Huhtikuussa? Siis 2,5 kuukautta sitten? No hyvä kun kerroitte tämän jo nyt.

Lainaus
– Paikalle tullut poliisipartio sanoi, että poliisit varmaan soittelevat ensi viikolla ja pyytävät kuulusteluihin, mutta mitään ei ole kuulunut. Kyllä se vähän ikävältä tuntuu, kun kukaan ei ole soittanut eikä kertonut mitään.

Olet liian valkoinen. Poliisia ei kiinnosta, sori. Etenkään, kun tekijät ovat värikkäämpiä. Eivät kuitenkaan muistaneet kertoa, että ethän mene kertomaan tästä sattumuksesta medialle? Kas kun ohjeistushan oli, että kerrotaan vain poliisille, eikä kenellekään muulle. Ettei tule turhia ennakkoluuloja, katsokaas.  Se että poliisi ei sitten tee mitään, on no big deal.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 469
 • Liked: 34233
 • Hiipivä skitsofrenia
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16553 : 04.07.2019, 19:47:16 »
Lainaus
– Salen myymäläpäällikkö kertoi, että miehet olivat tallentuneet Salen valvontakameraan.

Ojala epäilee, että miehet ovat saattaneet tallentua myös Valtion virastotalon valvontakameroihin.

Jokohan Polpo on hävittänyt tutkinut nämä tallenteet.

John Doe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 302
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16554 : 05.07.2019, 10:35:33 »
https://www.satakunnankansa.fi/a/fae39b40-92af-449c-a8a4-d2dbb3fcd044?c=1528874183846

"Raumalta varastetun pyöräkuormaajan ajaminen Poriin kesti 5 tuntia – valvontakamerat ja televalvontatiedot tallensivat epäiltyjen liikkeet

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut kaksi ulkomaalaistaustaista miestä törkeästä varkaudesta 8 kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. "

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 532
 • Liked: 12002
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16555 : 05.07.2019, 10:50:39 »
Alkaa olla vaikea ymmärtää näistä uutisista, että oliko ne rikolliset ulkomailta tänne rötöstelemään tulleita vaiko ihan Suomessa vakituisesti asustelevia ulkomaalaisia. Kaikki kun tuntuvat olevat kaunistellusti ulkomaalaistaustaisia.

Onko ”uhka” päivittäistä vaiko kausiluonteista?
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 850
 • Liked: 3400
 • Palkittu toimittaja
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16556 : 05.07.2019, 11:00:12 »
^Näyttävästi ja näppärästi on alettu jokaisen muhamettipedo-uutisen kaveriksi löytämään joku pottunokkapedo-uutinen.

Tämä ei kenenkään huolehtivan vanhemman käsityksiä mistään asiasta muuta mutta onpahan taas osoitus agendajournalismin olemassaolosta. Ennen Junes Lokan ansioitunutta kansalaisaktiivisuutta ei näistä kotimaisistakaan ihmispaskoista juuri uutisia revitty, mutta nyt niin jostain syystä tehdään.

Uutisoinnilla pyritään tapauksesta riippuen luomaan joko kuva tekojen tavanomaisuudesta (=päivittäisiä/säännöllisiä kuten pottunokka-äijien juopottelut, suomalainen perheväkivalta) tai kausiluonteisuudesta/satunnaisuudesta (=yksittäistapaukset, ei liity uskontoon, kulttuurierot, tietämättömyys, provosoituminen, mielenterveys jne).

Ulkomaalaistaustainen-sanaa käytetään nähdäkseni vasta silloin kun tekijä on saatu kiinni / tiedossa. Tällöin ei tarkempia kuvailuja toisaalta tarvita, vaikka omaa itseä hiukan enemmän kammoksuttaa Afgaanin kuin Litilätin pöllimä raskas ajoneuvo. :o
« Viimeksi muokattu: 05.07.2019, 11:09:39 kirjoittanut Paawo »
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Pieni Maailma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 248
 • Liked: 569
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16557 : 07.07.2019, 20:35:48 »
Tämä ei nyt varsinaisesti ole uutinen, ainakaan vielä, vaan esimerkki katutason monikulttuurisista kohtaamisista
pääkaupunkiseudulla.
Videolinkki, jossa lähi-idän ihmeet ja somalit käyvät pottunaaman päälle Itäkeskuksessa


Tästä muistinkin Paavo Tajukankaan vanhan kirjoituksen joka näyttää hävinneen jo hänen sivultaan, mutta onneksi se löytyy arkistosta:
Pottunokka on yksin ja kehitysmaalainen tietää tämän.
Lainaus käyttäjältä:
10.2.2018

Muutama pieni kuvaus, jotka tulevat olemaan Suomessakin tulevaisuutta. Ruotsissa se on jo sitä, ja kaikkialla muuallakin Euroopassa, jossa kolmansista maista tulleiden henkilöiden määrä ylittää tietyn pisteen.

Määrän ei tarvitse olla edes suuri, kun pienen pieni vähemmistö alkaa hallita ympäristöä ja tilaa. Siksi, että ne ovat erilaisia kuin me. Ne eivät ole samanlaisia ihmisiä kuin me.

Jossakin 500 oppilaan koulussa jo 10-20 kehitysmaista tulleen nuorukaisen joukko voi hallita koko koulua kaaoksella, ja pottunokkaiset lapset kärsivät. Nimittäin pottunokat ovat yksin. Kun tällainen kehitysmaista tullut poikalauma käyttäytyy agressiivisesti ja käy jonkun pottunokan kimppuun niin kukaan toinen pottunokka ei puolusta häntä. Pottunokilla ei ole sellaista ryhmälojaalisuutta takanaan kuin  kehitysmaista tulleilla.

Mutta taas jos joku pottunokka erehtyy uhkaamaan kehitysmaalaista niin koko kopla on heti puolustamassa veljeä. Vaikka pottunokat olisivat enemmistönä, he ovat silti yksin.

Toinen hyvä kuvaus ilmiöstä löytyy vanhasta Tanskan Helvetin enkelien "Sakaalimanifestista"
Lainaus
lone and unarmed, they are largely harmless to ordinary adults. In these situations they usually behave in a friendly manner, cringing or unpleasantly smirking. When one knows their attitudes and what they contain, and is clear about what they will say about you behind your back, they seen largely pathetic.

In groups of three or more they change character, become arrogant and courageous. In these groups they attack without reason or warning, targeting young and old alike.
----
A clear indication of a jackal feeling insecure and thus not having the courage to fight is loud shouting and wild gestures. Empty threats is a speciality, preferably from a safe distance; giving the finger from a car passing by, writing slogans on house walls or hateful messages in prison cells are examples of this. These risk-free acts are, surprisingly, considered by the jackals to be victories!

Muokkaus:
Löytyihin se manifesti täältäkin suomennettuna:
Linkki foorumille
« Viimeksi muokattu: 07.07.2019, 20:40:28 kirjoittanut Pieni Maailma »
Pieni on kaunista

HMV

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 909
 • Liked: 930
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16558 : 08.07.2019, 10:16:01 »
Lainaus
Kaksi naista kiersi ovelta ovelle ympäri Suomea – varastivat avuttomilta vanhuksilta rahaa ja koruja katalalla lakana­kikalla


 Naiset anastivat tuhansia euroja puolustuskyvyttömiltä vanhuksilta kaupustelulla hämäten. Teot tapahtuivat viime talvena ympäri Suomea.
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut Angelica Koiviston, 24, ja Carmen Långströmin, 46, useasta törkeästä varkaudesta, useasta törkeän varkauden yrityksestä, yhdestä ryöstön yrityksestä sekä kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta ehdottomaan vankeuteen.

Långström tuomittiin myös identiteettivarkaudesta ja useista maksuhäiriöpetoksista. Hän nosti yli 15 000 euron pikavipit uhrin nimissä.

Valtaosa teoista sijoittui alkutalveen 2019, jolloin naiset tunkeutuivat yhteensä yhdeksäntoista vanhuksen asuntoon ja yrittivät viedä vanhuksilta rahaa ja arvoesineitä.

Uhrit olivat iältään 68–94-vuotiaita.
...
Lihavoin nimet, ne kertovat tarpeeksi.
Juttu jatkuu:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006166571.html
Aika menee arvellessa, päivä päätä käännellessä.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 256
 • Liked: 12031
YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)
« Vastaus #16559 : 08.07.2019, 10:30:47 »
Lähi-idän lössi terrorisoi täl puoal jokke.

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/782644-turkulainen-topias-22-ryostettiin-kotimatkalla-tekijat-yha-vapaana-poliisista-ei


Lainaus
– En olisi osannut edes kuvitella, että Turussa voi käydä näin, turkulainen Topias Ojala, 22, sanoo.

Niin kuitenkin kävi. Elettiin kevään ensimmäisiä lämpimiä päiviä. Ojala istui kavereidensa kanssa ravintolalaiva Donnalla.

Sunnuntaiyönä 21.4. puolineljän aikaan seurue hajaantui ja Ojala lähti kävelemään yksin kotiin. Matkaa oli reilu kilometri.

– Aikaisemmin olen mennyt Paavo Nurmen stadionin ohi, mutta kun tulin lähemmäs, näin, että portailla oli vähän oudonnäköistä porukkaa. Ajattelin, että kierrän mieluummin Volter Kilven katua.w

Varovaisuudesta ei kuitenkaan ollut apua.

Ojala huomasi pian, että häntä seurasi neljä miestä. Ensin hän ajatteli, että miehetkin ovat kotimatkalla, mutta sitten miehet lähtivätkin jahtaamaan häntä.

– Kun olin päässyt suunnilleen Itäiselle Pitkäkadulle, miehet lähtivät juoksemaan perään. Lähdin juoksemaan karkuun. Olin suunnilleen Salen kohdalla, kun joku sai kampattua maahan. Yksi piti maassa, ja toinen uhkaili puukolla. Se sanoi ihan ymmärrettävällä suomella, että lompakko tänne. Kaksi muuta miestä olivat vähän taempana, Ojala kertoo.

 Ojala arvioi, että miehet olivat iältään 18–20-vuotiaita. He puhuivat keskenään vierasta kieltä. Ojalan mukaan kieli kuulosti arabialta. Kahdella miehistä oli pieni parta.

– Salen myymäläpäällikkö kertoi, että miehet olivat tallentuneet Salen valvontakameraan.

Ojala epäilee, että miehet ovat saattaneet tallentua myös Valtion virastotalon valvontakameroihin.

Turun Poliisin olisi jo pitänyt julkaista valvontakamerakuvat TAI selvittää itse rikollisten henkilöllisyys ja lähettää juttu syyttäjälle.

On ilmiselvää että joko jotkut tai KAIKKI Turun poliisit pyrkivät piilottelemaan ja hyssyttelemään maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemiä rikoksia.

Jos hyssyttelijöinä on vain osa Turun poliiseista niin toivottavasti muut Turun poliisit haukkuvat nämä hyssyttelijät ja naljailevat JOKA PÄIVÄ että mites tutkinta edistyy tämänlaisissa tapauksissa.

Jos Turun poliisi on menetetty hyssyttelylle niin silloin Turkukin on menetetty kaupunkina...

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.