Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5007679 kertaa)

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 651
 • Liked: 4664
 • Puolinuiva
Lainaus
Sitten talossa tapahtui väkivaltainen välikohtaus 14. syyskuuta. Tuolloin sähköä anastanut mies houkutteli hänen asuntoonsa tunkeutuneen miehen luokseen. Silloin talossa asunut nainen ampui taloon kutsuttua haulikolla useita kertoja.

Nainen tuomittiin murhan yrityksestä ja kahdesta ampuma-aserikoksesta seitsemäksi vuodeksi vankeuteen. Vuonna 1999 syntynyt mies tuomittiin puolestaan avunannosta murhan yritykseen neljäksi vuodeksi vankeuteen. Kumpikaan tuomio ei ole lainvoimainen.

Miten voi ampua haulikolla useita kertoja ja silti teko jää murhan yritykseksi?
Halla-aho: "Venäjä ei usko puhetta, sota voidaan lopettaa vain tappamalla venäläisiä.
Ostin itsekin yhden allekirjoitetun tykistöammuksen osoitteesta https://signmyrocket.com/. Kehotan kaikkia niitä, jotka vihaavat sotaa ja haluavat rauhaa, tekemään samoin."

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 288
 • Liked: 1974
@Histon :

Lainaus
Miten voi ampua haulikolla useita kertoja ja silti teko jää murhan yritykseksi?

Tunnussana: manne. Aseilla räiskitään ja osumatarkkuus on huonompaa kuin Valtterin raviveikkaus.


Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 389
 • Liked: 13724
Miten voi ampua haulikolla useita kertoja ja silti teko jää murhan yritykseksi?

Koodisana manne mainittu, mutta ohiampuminen sisätiloissa lyhyellä matkalla onnistuu myös. Hauliparvi on 3-5m päässä vielä suhteellisen pieni, ja ainahan on mahdollista ampua jalkoihin.

Jäkättäjä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 116
 • Liked: 122
Ei osu seinään vaikka ampuu sisällä. Osuuko uhriin vaikka piippu olisi kyljessä kiinni?

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 315
 • Liked: 6707
Lainaus
Viikko Itä-Uudellamaalla: Ulkomaalaisvalvontaa, liikemurtoja ja tulipalo

24.11.2020 klo 14.11
Itä-Uusimaa

Ulkomaalaisvalvonta ja tarkastukset valituissa kohteissa tuottivat tulosta

Poliisilla oli viime viikolla valtakunnallinen ulkomaalaisvalvontaviikko. Painopisteenä valvonnassa oli erityisesti ihmiskaupan uhrien tunnistaminen ja ihmiskaupparikosten paljastaminen.

- Valvoimme ja tarkastimme Itä-Uudellamaalla 30 etukäteen valittua kohdetta ja valvonta tuotti tulosta, kertoo rikoskomisario Marjo Tyynelä.

- Kohteista havaittiin mm. mahdollinen laittoman maahantulon järjestäminen, kaksi laittomasti maassa oleskelevaa yrittäjää ilman oleskelu- ja työlupia, kaksi laittomasti maassa työskentelevää rakennusmiestä, vääränlaisella oleskeluluvalla työskentelevä henkilö sekä pari yrittäjää, joiden hakemukset työntekoon olivat vasta vireillä, Tyynelä jatkaa.

- Valvontaviikon aikana otettiin kiinni myös kaksi epäiltynä pesulatoiminnan yhteydessä tapahtuneesta ihmiskaupparikoksesta. Rikoksen uhri on kertonut maksaneensa suuria summia Suomeen pääsemisen järjestelyistä ja työskennellyt yrityksessä pienellä palkalla, rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo.

- Asianomistaja ei ole tuntenut Suomesta muita henkilöitä ja hänen haavoittuvaista tilaa epäillään käytetyn hyväksi rikoksen mahdollistamiseksi. Asian esitutkinta on edelleen kesken ja rikosnimikkeet saattavat täsmentyä esitutkinnan aikana, Minkkinen jatkaa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/viikko_ita-uudellamaalla_ulkomaalaisvalvontaa_liikemurtoja_ja_tulipalo_94842
Ukrainalaiset myyvät paikallisessa torissa mm. "hölmöläisten" heille lahjoittamia agrikaatteja. https://www.olx.ua/d/uk/dom-i-sad/instrumenty/generatory/

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 315
 • Liked: 6707
Lainaus
Poliisi puuttui "euron pillerien" katukauppaan Helsingissä

26.11.2020 12.08

Järjestäytyneen rikollisuuden tutkinta puuttui huumaavien lääkeaineiden katukauppaan muun muassa Puhoksen ostoskeskuksen ja Kallion alueella. Poliisi takavarikoi järjestäytyneeltä rikollisryhmältä yli 200 000 ”euron pilleriä".

Poliisi epäilee, että Romanian kansalaisista koostuva järjestäytynyt rikollisryhmä levitti muun muassa Puhoksen ostoskeskuksen ja Kallion alueella laittomia huumelääkkeitä, kuten Rivotril- ja Alprazolam-tabletteja. Julkisuudessa näistä huumausaineista on käytetty käsitettä ”euron pilleri”. Poliisi on tutkinut asiaa elokuun alusta lähtien. Esitutkinta on valmistunut, ja asia siirtyy syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjäalueelle kuluvalla viikolla.

‒ Toiminta aiheutti alueellisesti huomattavaa häiriötä. Verraten näkyvä toiminta oli haitaksi yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle, ja laittomilta markkinoilta hankitut huumaavat lääkeaineet ovat omiaan aiheuttamaan vakavan hengen ja terveyden vaaran, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Nikkanen Helsingin poliisilaitokselta.

Viisi epäiltyä edelleen vangittuna

Poliisi takavarikoi syykuussa ryhmän hallusta yli 200 000 laitonta huumaavaa lääkevalmistetta. Poliisi otti rikoksista epäiltyinä kiinni kymmenkunta henkilöä. Esitutkinnan valmistuttua vangittuna on edelleen viisi Romanian kansalaista.

Rikoksilla tavoiteltu taloudellinen hyöty on noin 300 000 euroa. Huumausainetablettien vähittäiskaupalla on pyritty maksimoimaan saatava tuotto.

Esitutkinnan perusteella ryhmä saapui maahan ainoastaan rikosten tekemistä varten. Heillä ei siis ole mitään muuta sidettä tai tarkoitusta täällä oloonsa.

‒ Tehtyjen kiinniottojen ja takavarikon jälkeen havaittiin, että levitysporras pyöri alueillaan ainakin hetken ilman myytävää. Tältä osin vaikuttavuutta on saavutettu. Poliisi jatkaa ilmiön seuraamista, Nikkanen toteaa.
https://poliisi.fi/-/poliisi-puuttui-euron-pillerien-katukauppaan-helsingissa
Ukrainalaiset myyvät paikallisessa torissa mm. "hölmöläisten" heille lahjoittamia agrikaatteja. https://www.olx.ua/d/uk/dom-i-sad/instrumenty/generatory/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 800
 • Liked: 67622
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Hassan Omar Ahmed tuomittiin 3 v 10 kk vankeusrangaistukseen 12 eri rikoksesta, kuten törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, viidestä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta. Lisäksi hän joutuu maksamaan korvauksia 9600 € pahoinpitelyn uhrille ja 2000 € uhkailemalleen naiselle.

Hän pahoinpiteli Helsingissä viime maaliskuussa kämppäkaverinsa raa'asti nyrkkiraudalla ja potkimalla sekä uhkaili aseella pahoinpideltyä ja sivullisia. Uhri sai vakavat vammat. Tätä ennen Ahmed oli pahoinpidellyt kuutta ihmistä kontulalaisessa ravintolassa nyrkkiraudalla.

Mainittu tuomio annettiin jo toukokuussa käräjäoikeudessa ja koska Ahmed perui valituksensa, totesi hovioikeus, että käräjäoikeuden tuomio jää voimaan.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3172139 (26.11.2020)

Lainaus
Mies pahoinpiteli kämppiksensä raa'asti soluasunnossa – löi nyrkkiraudalla kasvoihin, raahasi pihalle ja potki päähän, osoitti myös aseella ikkunaan tullutta naista

Vajaa kolmekymppinen mies pahoinpiteli kämppäkaverinsa silmitöntä väkivaltaa käyttämällä helsinkiläisessä soluasunnossa viime maaliskuussa. Tätä ennen mies pahoinpiteli ihmisiä nyrkkiraudalla kontulalaisessa ravintolassa. Näitä uhreja ei koskaan tavoitettu.

(...)

Tästä seurasi silmittömän väkivallan sarja, jossa mies kaatoi ensin huoneessa olleen jääkaapin, heitti valokuvia lattialle ja repi hyllyn seinästä. Tämän jälkeen pahoinpitelijä löi uhria kasvoihin nyrkkiraudalla ja lähti raahaamaan miestä rapputasanteelta ulos.

TALON pihalla väkivalta jatkui jopa päähän kohdistuneilla potkuilla, vaikka mies makasi jo maassa.

Välillä nyrkkiraudan kanssa liikkeellä ollut mies kävi hakemaassa soluasunnostaan aseen ja palasi uudestaan sen kanssa pihalle. Tässä vaiheessa tapahtumilla oli jo useita silminnäkijöitä, jotka yrittivät huutamalla puuttua asiaan ja soittivat hätäkeskukseen.

(...)

HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi toukokuussa 29-vuotiaan Hassan Omar Ahmedin vankeuteen kolmeksi vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi yhteensä 12 eri rikoksesta, kuten törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, viidestä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.

(...)

MIES valitti tuomiostaan Helsingin hovioikeuteen, mutta perui valituksensa. Hovioikeus totesi tiistaina antamassaan päätöksessään, ettei se käsittele asiaa, joten tuomio jää käräjäoikeuden tuomion varaan.

Pahoinpitelyn syyksi tuomittu kertoi kämppäkaverinsa vasikoineen asioita.

(...)
« Viimeksi muokattu: 26.11.2020, 21:36:55 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 322
 • Liked: 11659
Ilta-sanomat kirjoittaa:

Vantaan henkirikos: Mies kertoi aikovansa tappaa useita kielteisten turva­paikka­päätösten takia

Lainaus
PÄÄLLE kolmekymppiselle miehelle vaaditaan elinkautista rangaistusta viime toukokuussa Vantaan Kivistössä Spinellikujalla tapahtuneesta henkirikoksesta.

Syyttäjän mukaan kyseessä oli murha. Mies löi uhriaan 22 kertaa veitsellä.

– Hän on ennen tekoa kertonut aikovansa tappaa useita ihmisiä saamiensa kielteisten turvapaikkapäätösten takia, syyttäjä sanoo haastehakemuksessa.

Uhrilla ei todettu tyypillisiä puolustautumisvammoja, joten teon on täytynyt tulla hänelle täydellisenä yllätyksenä.

(...)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007645088.html (27.11.2020)

Hommaforumilla tapausta on käsitelty aikaisemminkin:

https://hommaforum.org/index.php/topic,514.msg3183921.html#msg3183921

Edit: tapaushan tukee Ohisalon ohituskaista-argumenttia:  jos kaverille olisi annettu oleskelulupa aiheettomasta turvapaikanhausta huolimatta, hän ei varmaan olisi murhannut.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006505104.html (12.5.2020)

Lainaus
Vantaan Kivistön taposta epäilty vangittiin: ”Puukottamisen syy vähäpätöinen”

Henkirikos paljastui, kun verinen epäilty tuli ulos asunnosta ja kertoi tappaneensa ihmisen.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi 33-vuotiaan miehen Vantaan Kivistössä tapahtuneesta taposta epäiltynä.

Tapaus tuli ilmi, kun epäilty tuli verisenä ulos asunnosta ja kertoi tappaneensa miehen. Henkirikos tapahtui keskellä päivää viime perjantaina.

(...)

– Epäilty on kertonut oman näkemyksensä, mitä asunnossa tapahtui. Heille on tullut epäillyn mukaan riitaa ja sitten hän on puukottanut. Puukottamisen syy on poliisin näkökulmasta vähäpätöinen. Ei sellaisen riidan olisi pitänyt ketään tappaa, Minkkinen sanoi.

Epäilty ei ole Suomen kansalainen. Hän on asunut joitakin vuosia Suomessa.

Epäilty ja uhri olivat kavereita keskenään.

– Epäillyllä ei ole mainittavaa entisyyttä, Minkkinen kommentoi.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2020, 17:43:15 kirjoittanut Alaric »

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 144
 • Liked: 5558
On tuokin tapa hankkia itselleen täysihoito. Ruoka, asunto, terveydenhoito, hammaslääkäripalvelut, lämpö, peseytyminen, maitoa ja pullaa ja ennenkaikkea ymmärrystä täältä maailman tappiin.

Kaikki tämä vain 22 puukoniskulla. Muumi sentään, minä olen vääntänyt ihan mitä tahansa paskahommaa elättäkseni itseni ja perheen. Maksanut kaksi taloa ja ihan muumisti veroja.

Ihan ite palellut metsässä risusavotassa, muumiintunut niin ettei mahtunut kääntymään kun uloke otsassa otti kiinni puihin.

Tämä jantteri on saanut kaiken mahdollisen oikeustuen, tulkit, ymmärryksen ja päänsilityksen. Sitten sen pitää vielä tappaa saadakseen sijoituspaikan.

Kun tuomio on lusittu, niin uutta matoa koukkuun ja uusi kierros. Jollei tärppää, niin puukkoa esiin ja täyshoitoon.

Laitostuminen on valmis, todennäköisesti kielitaidottomana murhatuomion lusineena ei ko. sankari ole mitään kuuminta hottia työmarkkinoilla. Ja kun on tottunut ilmastoon niin jää tänne rötöstelemään koska entinen kotimaa on unohtunut tuomion aikana ja oppinut kahlaamaan hangessa.

Mitä maksaa vankilavuorokausi? Mitä maksaa ihmishenki? Mitä maksaa pakkopalautus?

Ihan hienoa. Yksi olento, joka laitostuu. Jää tänne oleilemaan ja tuottamaan harmia. Mikä on tase tälle maalle? Tuskin positiivinen.

Taponenkaan tuskin voi puhua tätä turvapaikkapolitiikan seurausta hienoksi tapaukseksi. Voi se yrittää, mutta murha on murha. Ja perusteena teolle mikä? Hylsyt turvapaikan hakemuksista. Todella hyvä syy vai mitä?

Tällaiset palkitaan.

E: vankilavuorokausi on näköjään sen rapiat 200 euroa/vrk. 30 x 200 = 6000/ kk. Mitä saa ikänsä työtä tehnyt pottunokka eläkettä josta maksaa elämänsä?

Sankari on uutisen mukaan päälle 30-vuotias. Suomalaisella terveydenhoidolla laitoksessa elää varmaan sen 50 vuotta.

365 x 200 x 50 = 3 650 000
« Viimeksi muokattu: 27.11.2020, 11:22:20 kirjoittanut Niobium »
Takaisinperintämenettelijä matkalla afrikkaan.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 811
 • Liked: 60843
 • 'Hvis lyset tar os'
Pitäisiköhän Suomen kiristää turvapaikanhakukäytäntöjään. (Kysymys retorinen) Tarkoitan lähinnä sitä, että turvapaikkaa ei voisi edes hakea maamme rajojen sisäpuolella, vaan hakemukset tehtäisiin "asiakkaiden" lähtömaissa. Nykyinen käytäntö on naurettava ja itsetuhoinen- jossa jokainen lontija jää tamppaamaan Suomen mantuja päätöksen luonteesta riippumatta.

Paras ratkaisu olisi se- että jostakin maailmankolkasta vuokrattaisiin alue, johon kaikki turvapaikanhakijat sijoitettaisiin. Alue voisi olla vaikkapa Siperiassa- jonne rakennettaisiin valtioiden yhteisrahoituksella tarvittava infra- ja jossa nämä turvikset joutuisivat itse elättämään itsensä- viljellen tai muulla tavoin- ilman "ilmaista tissiä". Saattaisi olla, että turvapaikka-anomusten määrä romahtaisi. Nykyisillä käytännöillä romahtanut on ainoastaan usko suomalaiseen päätäntään- ja sen kykyyn pitää maansa kansalaisten hyvinvointi ensisijaisena velvoitteenaan. Tuntuu hieman siltä- että nykyisellä menolla kaikuu eettereistä lähitulevaisuudessa ainoastaan kommunistitovereiden vanhat sävelet: 'Veljet hukumme paskaan'.

E:typoja
« Viimeksi muokattu: 27.11.2020, 12:23:26 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 162
 • Liked: 3146
Ei saa oleskelulupaa:
puukottaa ja saa jäädä maahan.
Joku tekee ikävän havainnon, kommentin tai, auta armias, kuvan ei-palvottavasta profeetasta:
Veitsellä kaulan poikki. Varmuuden vuoksi väärin ilmaisevan lisäksi mahdollisimman monta muutakin veronmaksajaa.
Kiinnostava nainen/poika ei anna:
otetaan väkivallalla.
Ei kykene tai halua oppia paikallista kieltä:
no tässä kanttikset ovat jo oppineet tavoille, eikä edes vaadi moista.
Kannattaako Suomen ratkaista pienenevän työikäisen väestönosan ongelma ottamalla turvapaikanhakijoita:
Joo!


Tottelematon tieto aktivismissa

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 155
 • Liked: 2515
Pitäisiköhän Suomen kiristää turvapaikanhakukäytäntöjään. (Kysymys retorinen) Tarkoitan lähinnä sitä, että turvapaikkaa ei voisi edes hakea maamme rajojen sisäpuolella, vaan hakemukset tehtäisiin "asiakkaiden" lähtömaissa. Nykyinen käytäntö on naurettava ja itsetuhoinen- jossa jokainen lontija jää tamppaamaan Suomen mantuja päätöksen luonteesta riippumatta.

Paras ratkaisu olisi se- että jostakin maailmankolkasta vuokrattaisiin alue, johon kaikki turvapaikanhakijat sijoitettaisiin. Alue voisi olla vaikkapa Siperiassa- jonne rakennettaisiin valtioiden yhteisrahoituksella tarvittava infra- ja jossa nämä turvikset joutuisivat itse elättämään itsensä- viljellen tai muulla tavoin- ilman "ilmaista tissiä". Saattaisi olla, että turvapaikka-anomusten määrä romahtaisi. Nykyisillä käytännöillä romahtanut on ainoastaan usko suomalaiseen päätäntään- ja sen kykyyn pitää maansa kansalaisten hyvinvointi ensisijaisena velvoitteenaan. Tuntuu hieman siltä- että nykyisellä menolla kaikuu eettereistä lähitulevaisuudessa ainoastaan kommunistitovereiden vanhat sävelet: 'Veljet hukumme paskaan'.

E:typoja
Yksinkertaiseen ongelmaan on erittäin yksinkertainen ratkaisu.

Turvapaikkaa haetaan jatkossa vain sen mantereen alueelta jossa asutaan.

Afrikkalainen hakee turvapaikkaa, jostain toisesta Afrikan maasta.
Aasialainen hakee turvapaikkaa, jostain toisesta Aasian maasta jne...

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 315
 • Liked: 6707
Lainaus
Murtoja Kuopiossa perjantain ja lauantain välisenä yönä

28.11.2020 11.14
Uutinen

Murtomiehet olivat liikkeellä viime yönä Kuopion Romulantiellä ja Pyörönkaarella. Murtoihin liittyen poliisi otti kiinni yhteensä neljä henkilöä.

Poliisi sai myöhään perjantaina ilmoituksen tunkeilijoista Romulantien varrella olevassa Kuusankosken toimipisteessä. Kuusankosken alueelta oli havaittu hälytyslaitteiden käynnistymisen säikäyttäminä poistuvan kahden henkilön juoksemalla läheiseen metsään. Paikalle lähti poliisipartioita , jotka pysäyttivät Airakselantiellä punaisen pakettiauton joka oli juuri poistumassa alueelta. Autossa oli sisällä kolme ulkomaalaista miestä, jotka otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen. Miehet kuljetettiin kuopion poliisiasemalle ja asian tutkinta jatkuu lauantaina.
https://poliisi.fi/-/murtoja-kuopiossa-perjantain-ja-lauantain-valisena-yona
Ukrainalaiset myyvät paikallisessa torissa mm. "hölmöläisten" heille lahjoittamia agrikaatteja. https://www.olx.ua/d/uk/dom-i-sad/instrumenty/generatory/

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 1627
Lainaus
Perheväkivalta päättyi puukotukseen: Vaimo sai vankeutta, KKO katsoi tilanteen olleen hätävarjelun liioittelua
Mies sai tuomion useasta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Miehellä oli myös aiempi tuomio vaimonsa pahoinpitelystä.


Anne Kantola HS
27.11. 13:36 | Päivitetty 27.11. 21:14


KKO:n päätöksen mukaan nainen syyllistyi tapon yritykseen, kun hän puukotti miestään uhkaavassa tilanteessa kahdesti selkään. Mies sai hengenvaarallisia sisäelinvammoja, jotka olisivat ilman kiireellistä leikkaushoitoa todennäköisesti johtaneet kuolemaan.

Hovioikeus oli aiemmin tuominnut miehen useasta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Hovioikeus piti voimassa naisen tuomion tapon yrityksestä ja kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kysymystä arvioitaessa käytiin läpi tapahtumien kulkua ja sitä, tuliko miehen väkivaltaisuus tuomitulle yllätyksenä.......


Naisen saapuessa kotiin hän löysi 9-vuotiaan lapsen pahoinpideltynä ja verta vuotavana. Avioparin välillä syntyi riita, jonka aikana mies pahoinpiteli vaimonsa tajuttomaksi.

Perheen toinen lapsi yritti soittaa hätäkeskukseen, mutta mies otti puhelimen ja löi lasta......

Korkein oikeus ei pitänyt naisen kertomusta veitsen iskujen osalta luotettavana. Päätöksen mukaan on selvää, että nainen oli lyönyt miestä tahallisesti keittiöveitsellä selkään....

Päätöksen mukaan mies on kohdistanut vaimoonsa väkivaltaa useita vuosia. Myös perheen vanhimmat lapset ovat kertoneet isän väkivaltaisuudesta.

Mies tuomittiin vuonna 2009 vaimonsa pahoinpitelystä vankeusrangaistukseen. Nainen on ollut kahteen eri otteeseen lasten kanssa turvakodissa.

Korkein oikeus katsoo, ettei puukotusta edeltäneessä tilanteessa ollut kyse yksittäistapauksesta. Nainen on todennäköisesti pelännyt oman ja erityisesti lastensa turvallisuuden puolesta.....

Päätöksen mukaan mies oli juuri ennen puukotusta uhannut veitsi kädessä tappaa vaimonsa. Samalla mies oli pitänyt sylissä perheen nuorinta lasta......


Päätöksestä jouduttiin äänestämään. Kaksi oikeusneuvosta olisi tuominnut vielä lievemmän rangaistuksen. He korostivat, että lähisuhdeväkivaltatapauksissa uhrilla voi olla vaikeuksia tunnistaa uhkaavan vaaran vakavuutta.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007646030.html

Lainaus
Korkeimman oikeuden ratkaisu
Perustelut
Asian tausta ja kysymyksenasettelu

1. A on saapunut Iranista Suomeen vuonna 2001 ja B vuonna 2006. He ovat menneet naimisiin vuonna 2005. Heillä on kolme tytärtä, joista nuorin on jäljempänä kuvattuna tapahtuma-aikana ollut lähes 2-vuotias ja vanhimmat 9- ja 10-vuotiaita.

2. B on hovioikeudessa lainvoimaisesti tuomittu syytekohtien 4–6 mukaisesti perheen yhteisessä kodissa 11.12.2017 tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä ja syytekohdassa 7 laittomasta uhkauksesta. B oli tehnyt ruumiillista väkivaltaa 9- ja 10-vuotiaille lapsilleen ja tuolloiselle vaimolleen A:lle sekä uhannut rikoksella A:ta seuraavasti:

- Syytekohdan 4 mukaan B oli lyönyt 9-vuotiasta lastaan kerran kädellä kasvoihin aiheuttaen tälle nenäverenvuotoa ja oikeaan poskeen kipua.

- Kohdan 5 mukaan B oli läpsäissyt 10-vuotiasta lastaan kädellä kasvoihin ja potkaissut tätä jalkaan aiheuttaen lapselle kipua reisien etuosaan, niskan taakse ja oikealle ohimolle.

- Kohdan 6 mukaan B oli repinyt tuolloista puolisoaan A:ta hiuksista, lyönyt tätä kädellä kasvoihin, vetänyt tämän pesutiloihin niin, että A oli kaatunut lattialle, missä B oli lyönyt ja potkinut A:ta vatsan seutuun. A oli menettänyt tajuntansa hetkeksi ja hänelle oli aiheutunut aristusta alavatsalle ja kasvoihin sekä turvotusta suun alueelle.

- Kohdan 7 mukaan B oli uhannut tuolloista puolisoaan A:ta esittämällä tälle suullisia tappouhkauksia.

3. Korkeimmassa oikeudessa oikeudenkäynnin kohteena on syytekohta 8, jonka perusteella A:n on käräjä- ja hovioikeudessa katsottu edellä kuvattujen syytekohtien 4–7 tapahtumien jälkeen samana päivänä perheen yhteisessä kodissa yrittäneen tappaa tuolloisen aviomiehensä B:n lyömällä tätä pitkäteräisellä keittiöveitsellä kaksi kertaa. A:n on katsottu lyöneen B:tä kyseisellä veitsellä vasempaan hartiaan niin, että siihen oli tullut syvä pistovamma ja kerran vasemmalle selkään lapaluun alle niin, että asianomistajalle oli aiheutunut vasempaan keuhkoon syvä vuotava pistovamma, vuotoa kylkiluiden välisestä valtimosta sekä kylkiluun murtuma haavan kohdalle. Vammat ovat vaatineet leikkaushoidon, mitä ilman B olisi todennäköisesti menehtynyt.

1. A on saapunut Iranista Suomeen vuonna 2001 ja B vuonna 2006. He ovat menneet naimisiin vuonna 2005.
Kyseessä siis Iranissa järjestetty avioliitto, jotta mies saadaan Suomeen?!

https://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/kko202088.html


RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 982
 • Liked: 15817
Lainaus
Suomeen tullut mies halusi tutustua maan tapoihin ja kieleen, ryhtyi vapaaehtoistyöhön – raiskasi työpaikalla tapaamansa 15-vuotiaan törkeästi
(...)


Helsingin hovioikeus on tuominnut parikymppisen miehen 4 vuoden vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies raiskasi vapaaehtoistyössään tapaamansa 15-vuotiaan lapsen.

Tuomio juontaa juurensa tapahtumiin vuonna 2017. Vastaanottokeskuksessa asunut mies oli tuolloin Suomessa ensimmäistä vuottaan.

Oikeudessa mies kertoi, että oli ryhtynyt vapaaehtoistyöhön oppiakseen maan tapoja ja kieltä. Hän teki vapaaehtoistyötä Helsingin kaupungin alueella. Työpaikkaa ei tässä jutussa yksilöidä tarkemmin seksuaalirikoksen uhriksi joutuneen asianomistajan henkilöllisyyden suojelemiseksi. 

Työpaikalla mies oli tutustunut 15-vuotiaaseen tyttöön, joka oli myös töissä. Ensitapaamista seuraavana päivänä mies oli nähnyt tyttöä työpäivän jälkeen. Kaksikko oli mennyt asuntoon, missä mies oli tytön oikeudessa kertoman mukaan ryhtynyt vonkaamaan seksiä.

Kun mies ei ollut saanut haluamaansa pyytämällä, hän oli raiskannut.
(...)
käräjäoikeus katsoi, että miehen kertomuksessa oli ristiriitaisuuksia ja epäuskottavia seikkoja, minkä lisäksi kertomus oli asian edetessä muuttunut. Myöhemmin samansuuntaisesti arvioi hovioikeus. Miehen selitystä siitä, että tyttö vaikutti reilusti ikäistään vanhemmalta, ei pidetty lainkaan mahdollisena.

Lopputulemana vuonna 1996 syntynyt Amanuel Kidus tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 4 vuoden vankeusrangaistukseen.

Käräjäoikeuden tuomio tuli jo viime vuoden kesällä, mutta mies valitti ratkaisusta hovioikeuteen. Hovioikeus ratkaisi asian tänään, muttei tehnyt tuomioon suurempia muutoksia. Ainoastaan miehen maksettavaksi määrättyjä korvauksia kovennettiin.

Mies joutuu hyvittämään seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle, jo täysi-ikäiselle naiselle kaikkiaan 14 000 euron korvaukset kärsimyksestä sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomeen-tullut-mies-halusi-tutustua-maan-tapoihin-ja-kieleen-ryhtyi-vapaaehtoistyohon-raiskasi-tyopaikalla-tapaamansa-15-vuotiaan-torkeasti/7998844#gs.m7uppf

Nimen perustella kristitty Etiopiasta..?
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 130
 • Liked: 11245
 • Anyone?
Halusi tutustua maan tapoihin, mutta päätyikin esittelemään oman maansa tapoja. No, kaksi vuotta(istunee puolet) ehtii opetella kiven sisällä maan tapoja.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 893
 • Liked: 1880
Jotenkin tuntuu että näitä alaikäisten raiskauksia olisi lehdissä jo viikoittain. Milloin mamu, milloin kantis. Jotenkin tuntuu, et pitäiskö aikuisten uskaltaa kertoa lapsilleen ja miksei ihan opettajienkin koulussa, et kaikki aikuiset ei oo kilttejä, elkää menkö niiden mukaan, tarjoo ne vaan kahvia ja juttuseuraa tai viinaa ja pillereitä. Ne haluu ikävä kyllä muutakin. Ja ottavat sen väkisin.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 269
 • Liked: 49609
 • Kekkosen re-inkarnaatio
"kaksikko oli mennyt asuntoon"...

En halua uhria syyllistää, mutta ihmettelen niitä teinejä, jotka menevät näiden kidusten kanssa johonkin "asuntoon".

Se poliisi, joka 2015 keski-suomessa kävi kuntapäättäjille kertomassa miten tyttärille voi näiden vokkiprinssien kanssa käydä on nyt hyllytetty taas kerran kansanryhmää vastaan yksityisviesteissä kiihottamisen vuoksi.

Voi tätä elämää. Vitutusketjuun tämäkin olisi pitänyt laittaa eikä tänne.

-i-
 
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 278
 • Liked: 18449
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
"kaksikko oli mennyt asuntoon"...

En halua uhria syyllistää, mutta ihmettelen niitä teinejä, jotka menevät näiden kidusten kanssa johonkin "asuntoon".

Se poliisi, joka 2015 keski-suomessa kävi kuntapäättäjille kertomassa miten tyttärille voi näiden vokkiprinssien kanssa käydä on nyt hyllytetty taas kerran kansanryhmää vastaan yksityisviesteissä kiihottamisen vuoksi.

Voi tätä elämää. Vitutusketjuun tämäkin olisi pitänyt laittaa eikä tänne.

-i-

Ja sitten muistaakseni oli niin ikään keskisuomessa komissaarius, joka totesi että teiniprinsessojen sähläilyä geeliprinssien kanssa ei voi, eikä saa, estää.

E:Lahdessahan se taisi olla, eli Päijät-Häme. Still going strong.
« Viimeksi muokattu: 30.11.2020, 22:44:51 kirjoittanut MW »

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 315
 • Liked: 6707
Lainaus
Poliisi varoittaa nettikaupanteon vaaroista

1.12.2020 11.45
Uutinen

Turun seudulla on viime aikoina tapahtunut useita ryöstöjä tai ryöstön yrityksiä, joissa uhria on vahingoitettu muun muassa teräaseella. Teot liittyvät kännyköiden ja merkkilenkkareiden verkkokaupankäyntiin.

Lounais-Suomen poliisille on viime viikkoina tehty pitkälle toistakymmentä rikosilmoitusta varkauksista ja ryöstöistä, jotka liittyvät verkossa sijaitsevan kauppapaikan kaupantekotilanteisiin.

Kun kalliin matkapuhelimen tai merkkilenkkareiden myyjä on mennyt sovittuun paikkaan tapaamaan ostajaa, on hän kaupantekohetkellä joutunut rikoksen uhriksi. Ostajaksi tekeytynyt henkilö on anastanut myytävän tuotteen esimerkiksi puukolla tai kaasusumuttimella uhaten. Osassa tapauksista myyjää on myös pahoinpidelty.

Poliisi tutkii ilmoitettuja rikoksia muun muassa varkauksina ja ryöstöinä sekä ryöstön yrityksinä. Epäillyt tekijät ovat pääasiassa kaksikymppisiä miehiä, joiden joukossa on niin kantasuomalaisia kuin muuta etnistä alkuperää olevia henkilöitä.

Yksi tekijäjoukko on otettu kiinni

Poliisi on saanut kiinni yhden tekijäryhmän, jota epäillään osasta ryöstöjä. Turun seudulla on kuitenkin myös muita vastaavalla tavalla toimivia tahoja, joista poliisi haluaa varoittaa kansalaisia. Poliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen kaupantekotilanteessa etenkin silloin, kun on myymässä kännykkää, merkkilenkkareita tai muuta arvokasta omaisuutta.

– Myyntipaikaksi kannattaa aina valita vilkas, julkinen paikka, jossa on paljon muita ihmisiä. Sovi kaupantekohetki valoisan aikaan – ei iltamyöhällä syrjäiselle alueelle. Yritä myös varmistua numerotiedustelun tai muun tiedonhaun avulla myyjän henkilöllisyydestä, ohjeistaa rikoskomisario Jaakko Nummijärvi Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Rikoksen uhrin kannattaa ilmoittaa rikoksesta heti sen tapahduttua hätäkeskukseen. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneisiin rikoksiin liittyen osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.
https://poliisi.fi/-/poliisi-varoittaa-nettikaupanteon-vaaroista
Ukrainalaiset myyvät paikallisessa torissa mm. "hölmöläisten" heille lahjoittamia agrikaatteja. https://www.olx.ua/d/uk/dom-i-sad/instrumenty/generatory/

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 006
 • Liked: 10623
Lainaus
Suomeen tullut mies halusi tutustua maan tapoihin ja kieleen, ryhtyi vapaaehtoistyöhön – raiskasi työpaikalla tapaamansa 15-vuotiaan törkeästi
(...)
Amanuel Kidus tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 4 vuoden vankeusrangaistukseen.
Nimen perustella kristitty Etiopiasta..?
Saako muslimit nyt synninpäästön kun nimensä perusteella afrikkalainen rikastaja "etiopialainen kristitty" teki tämän teon? Jotenkin tuntuu siltä kun piti ilmeisesti tuokin hakea esiin ja erikseen mainita?
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 042
 • Liked: 13016
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Lähinnä kai siinä haluttiin sanoa että kun alkuperä on Afrikka niin uskontotausta muuttuu vähemmän olennaiseksi? Jokuhan on halunnut kristittyä maahanmuuttoa muslimien sijasta.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 081
 • Liked: 4797
1. A on saapunut Iranista Suomeen vuonna 2001 ja B vuonna 2006. He ovat menneet naimisiin vuonna 2005.
Kyseessä siis Iranissa järjestetty avioliitto, jotta mies saadaan Suomeen?!

Tämä on muutenkin hyvä tuumailla vähän enemmänkin. Voitaneen tunnustaa tosiasia ja todeta, että A (siis nainen) ei ole tullut Suomeen työtä tekemään, vaan ihan puhtaasti turvapaikanhakijana. Tällöinhän taustalla on se, että lähtömaassa on väitetysti jotakin sellaista, mitä pitää päästä tänne pohjolaan pakoon ja turvaan.

Noh. Jos mies eli B on tullut Suomeen vuonna 2006, niin missä he ovat menneet naimisiin vuonna 2005? Nainenhan on siis tullut miestä aiemmin Suomeen? Elän luulossa, että naimisiin ei voi mennä kirjeitse tai internetissä, joten jossakin on pitänyt häät järjestää ja asia virallistaa. Tämä tarkoittanee sitä, että joko mies on käväissyt Suomessa jo vuonna 2005 tai sitten nainen on käväissyt kotimaassaan eli juuri siinä paikassa, mistä piti päästä jotakin pakoon. Vaihtoehtoisesti naimisissa olemista koskevat asiakirjat on hommattu Paskastanian torilta. Niinpä. Annetaanpa ajatuksen marinoitua oikein rauhassa ja muistellaan vaikkapa sitä, että joku ajatusten Tonava taisi sanoa, että pakolaisten motiivien epäily on rasismia.
"Tässä on mun pippeli! Se on huippu pippeli!" X2

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 385
 • Liked: 23853
Mies nousi autosta liikennevalossa ja tulitti seitsemän laukausta kohti toista miestä – Helsingin Koskelantien ammuskelun syyt avautuivat oikeudessa
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-nousi-autosta-liikennevalossa-ja-tulitti-seitseman-laukausta-kohti-toista-miesta-helsingin-koskelantien-ammuskelun-syyt-avautuivat-oikeudessa/7999658

Lainaus
Tammikuun alussa Helsingissä tapahtunut ampumatapaus on nyt ratkaistu oikeudessa. Helsingin hovioikeus langetti vuonna kolmekymppiselle miehelle seitsemän vuoden mittaisen vankeustuomion. Ammuskelun taustalla oli kahden miehen välinen riita ja aiempi fyysinen yhteenotto.

Pitkään vankilareissuun johtanut ammuskelu tapahtui 4. tammikuuta Helsingin Arabianrannan kaupunginosassa.

Vuonna 1987 syntynyt Omar XXX yritti murhata itselleen entuudestaan tutun miehen Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä.
...
Miehet olivat huomanneet toisensa, minkä jälkeen XXX oli ottanut autonsa penkin alta .22 kaliiberin pistoolin, noussut autosta ja tulittanut rauhallisesti lähietäisyydeltä neljä kertaa kohti autossaan istunutta uhria.

Luodit pysähtyivät uhrin auton oveen.
...
Tämän jälkeen XXX nousi jälleen autostaan ja jatkoi ampumista uhrin autoa kohti. Laukauksia oli kolme. Yksi laukauksista pysähtyi jälleen kuljettajanpuoleiseen oveen ja kaksi saman kyljen takaoveen.

Sattumalta kaikki luodit pysähtyivät auton rakenteisiin.
...
Tuomion perusteella miehet olivat kyllä tapelleet, minkä jälkeen XXX oli myös hankkinut aseen. Tuomiosta käy kuitenkin myös ilmi, että vihanpidon juurisyyt olivat ihmissuhteissa. Kumpikin miehistä oli seurustellut saman naisen kanssa, joskin eri aikoina. Asiasta oli koitunut miesten välille erimielisyyksiä.   
« Viimeksi muokattu: 02.12.2020, 02:17:53 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 800
 • Liked: 67622
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
^ Upeaa neekerilogiikkaa Omar Khyam Khawajalla siinä. Ghettotyyliin, mutta .22:lla yrittää ampua auton rakenteista läpi :facepalm:

Voi helvetti, että nuo kehitysmaalaiset ovat typeriä.

Näiden paskiaisten ei vain pidä olla Suomessa. Ne eivät kuulu tänne.
« Viimeksi muokattu: 02.12.2020, 02:31:35 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 042
 • Liked: 13016
 • Manner-Suomen Tasavalta
Ehdin jo laittaa tämän värinäveikkauksiin, mutta laitan myös tänne koska tarkemmin ajateltuna videolla kuuluva puhe on maahanmuuttaja-aksenttista.

Lainaus
Mies aikoi hakata jenkkiräppärin Helsingissä ja saada julkisuutta – pahoinpitelikin aivan väärän ihmisen suoralla somevideolla

Julkaistu 18 tuntia sitten

Ville Eklund
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-aikoi-hakata-jenkkirapparin-helsingissa-ja-saada-julkisuutta-pahoinpitelikin-aivan-vaaran-ihmisen-suoralla-somevideolla/7999756

Rikollisesta tiedossa olevat yksityiskohdat, ja se että lähettää tekonsa suorana nettiin, viittaa siihen että kyseessä voisi olla Milan Jaff-niminen henkilö, josta enemmän Peräkammarin puolella, koska tämä on vielä tässä vaiheessa spekulaatiota, niin ei lipsahda yksityiselämää loukkaavan tiedonlevittämisen puolelle.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 006
 • Liked: 10623
^Lähinnä kai siinä haluttiin sanoa että kun alkuperä on Afrikka niin uskontotausta muuttuu vähemmän olennaiseksi? Jokuhan on halunnut kristittyä maahanmuuttoa muslimien sijasta.
Minä en ole ainakaan halunnut minkään uskonnon edustajaa Afrikasta...

Minun haluamiset on:

0 pakolaista
0 kiintiöpakolaista
0 turvapaikanhakijaa
0 sellaista luuseria jotka notkuu suomen sosiaaliturvan varassa, oli mikä passi tai ihonväri tahansaLisäsin "tai ihonväri" että saatiin toikin rasistisuus pois mun postauksesta ;D
« Viimeksi muokattu: 03.12.2020, 06:01:57 kirjoittanut migri »
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 451
 • Liked: 4705
Tässähän alkaa pian arvostaa meidän omia rosvoja, no poliiseja lukuunottamatta. Kansallisvaltion eräitä hyviä puolia on väestön tuttuus ja ennustettavuus. Suomi on pitkään ollut monien värittömien tai muuten sivistyneiden ihmettelemä lintukoto. Ovat ihmetelleet lasten vapaata liikkuvuutta ja yleistä turvallisuuden korkeaa tasoa. Monikulttuurisuus on kukoistanut Suomessa hyvässä hengessä ulkomaalaisten ja suomalaisten yhteisvoimin. On törkeää verrata ennnen tulleiden hienoa panosta kehitykseemme nykyiseen hyödyttömään ja haitalliseen hyväntekeväisyyspopulaatioon jota ei vieraslajiksi saa sanoa edes vitsinä kansanedustaja. Varsinkaan vaarallinen PS-ukko.
Onko Suomen kansa jo niin tottunut perinteisten puolueiden ammattipolitiikkojen valeisiin ja asian sivusta puhumiseen, että väki apaattisesti  kulkee kuin karjalauma teurastamolle.
PS taitaa olla ainoa puolue, jonka en ole huomannut valehtelevan ainakaan paljon tai höpöttävän uskonnosta ja kansainvälisistä soppareista. Maalaisjärki ja logiikka ovat siellä voimissaan.

Meni vaalipuheeksi, saa poistaa jos liian imelä.


Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 800
 • Liked: 67622
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Ali Jaber Majid Al-Tayar tuomittiin 2 vuoden vankeuteen Turussa elokuussa 2019 tehdystä raiskauksesta.

Raiskari kommentoi v. 2017 Apu-lehdessä Turun islamilaisen terrori-iskun jälkeen: "- Kävimme rukoilemassa ja toivomme suomalaisten uskovan, etteivät kaikki arabit ole rikollisia." :roll:

https://www.kansalainen.fi/mies-pakotti-vakivallalla-uhrinsa-sukupuoliyhteyteen-turussa/ (3.12.2020)

Lainaus
Mies pakotti väkivallalla sukupuoliyhteyteen Turussa

(...)

Tuomittu pakotti asianomistajan sukupuoliyhteyteen elokuussa 2019 Turussa käyttämällä väkivaltaa. Lisäksi tuomittu oli sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa käyttämällä hyväkseen sitä, että uhri oli erittäin vahvan humalatilan takia kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1996 syntyneen Ali Jaber Majid Al-Tayarin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

(...)

Ali Al-Tayar -niminen mies kommentoi vuonna 2017 Turussa Apu-lehdelle marokkolaisterroristi Abderrahman Bouananen suorittamia islamistisia murhia.

– … toivomme suomalaisten uskovan, etteivät kaikki arabit ole rikollisia, sanoi Ali Al-Tayar.

(...)

https://www.apu.fi/artikkelit/suru-yhdisti-turkulaiset-0 (20.8.2017)

Lainaus
Suru yhdisti turkulaiset

Turun perjantaisen terrori-iskun järkyttämät turkulaiset kerääntyivät sunnuntaina kauppatorille, jonka Aurakadun puoleinen nurkkaus peittyi kukkiin ja kynttilöihin. Paikalla oli myös irakilainen nuorukainen, joka yritti pysäyttää puukottajan.

(...)

- Olin paikalla perjantaina, kun tapahtumat saivat alkunsa. Yritin pysäyttää puukottajan, mutta hän pääsi käsistäni. Sen jälkeen yritin tukahduttaa kaulaan puukotetun naisen verenvuotoa, kertoi kaksi vuotta Suomessa asunut turvapaikanhakija Saadi Waleed. Hän oli tullut torille sunnuntaina ystäviensä kanssa suoraan kirkosta.

- Kävimme rukoilemassa ja toivomme suomalaisten uskovan, etteivät kaikki arabit ole rikollisia, sanoi Waleedin ystävä Ali Al-Tayar.

Uudestakaupungista paikalle tullut, vahvasti tatuoitu Otto vahvisti irakilaisten mielipiteen,

- Yksi mätä hedelmä voi pilata monen viattoman maineen. Minulla on rystysiin tatuoitu sana sad, surullinen. Sitä olen tänään.

Torilla päivystysvuorossa ollut poliisi sanoi monen todenneen, että marokkolaisen 18-vuotiaan miehen terroriteko ei saa vaikuttaa elämään Turussa.

- Paikalle ei tullut ainakaan tänään yhtään mielenosoittajaa tai muuten häiritsevästi käyttäytyviä kansalaisia. Kyllä tämä turkulaisena järkyttää mieltä, kaupunki on tähän asti tuntunut kovin rauhalliselta kylältä.

(...)
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

S.T.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 121
 • Liked: 353
Rikollisesta tiedossa olevat yksityiskohdat, ja se että lähettää tekonsa suorana nettiin, viittaa siihen että kyseessä voisi olla Milan Jaff-niminen henkilö

Maikkarin eilisessä artikkelissa on kolme videotallennetta matujen ryöstöstä, pahoinpitelystä ja Stockmannin juoksutakista.

Juoksutakin kohdalla oli artikkelissa teksti, joka sai naurahtamaan.

Lainaus
Miehen kuvaamalla videolla näkyy, miten hän pukee kalliin takin päälleen ja juoksee sen jälkeen ulos kauppakeskuksesta. Kun muutenkin rikoksiin sekaantunut mies myöhemmin otettiin kiinni, ei sinänsä ehjä takki ollut enää myyntikuntoinen voimakkaan parfyymin ja hien tuoksun vuoksi. Kangas oli myös raapiutunut naarmuille kohdasta, jossa takissa oli hälytin.

MTV

Lainaus
Katso videoilta, kuinka hävyttömät nuoret tehtailivat rikoksia puukkoryöstöistä varkauksiin, joita esitettiin suorina lähetyksinä somessa

Helsingissä ovat puhuttaneet paljon nuorten miesten porukoissa tekemät ryöstörikokset, joissa ikätovereilta on viety niin rahaa, viihde-elektroniikkaa kuin kalliita merkkivaatteita jopa teräasein uhaten.

Helsingin käräjäoikeus antoi lokakuun lopussa tuomion joukolle nuoria miehiä ja poikia, jotka olivat syyllistyneet erilaisiin samantyyppisiin rikoksiin. Osa tekijöistä syyllistyi useisiin rikoksiin. Mistään järjestäytyneestä jengistä kyse ei vaikuttanut olevan, vaikka osa henkilöistä ilmeisesti tunsikin toisensa.

(...)

Toisessa videolle päätyneistä tapauksista on kyse hieman erilaisesta tapauksesta, sillä kyse oli väkivallaksi äityneestä sanailusta. Tapauksessa väkivallan uhriksi joutunut mies oli herjannut Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla ollutta nuorisoporukkaa näiden etnisen taustan ja oletetun vakaumuksen perusteella viime kesäkuussa. Kaksi seurueesta oli tämän johdosta pahoinpidellyt miestä – osan paikalla olleista pyrittyä hillitsemään tilannetta, osan seuratessa vierestä.

Rikokset kohdistuvat ikätovereihin

Suuri osa tapauksista koski kuitenkin erilaisia ryöstöjä ja niiden yrityksiä. Suurehkossa porukassa kulkeneista nuorista joku tai jotkut saattoivat valita kohteeksi satunnaisen ohi kulkeneen ikätoverin, ja vaatia tältä väkivallan uhalla rahaa. Osa tekijöistä on alle 15-vuotiaita.

Joissain tapauksissa uhri tai uhrit saatettiin houkutella rikokselle sopivaan paikkaan. Tämän jälkeen heiltä vietiin rahaa, kännykkä, kuulokkeet, rahaa tai vaatteita, mahdollisesti nyrkkiraudalla tai teräaseella uhkaamalla. Lopuksi uhri saatetaan pahoinpidellä, jotta tämä ei uskaltaisi kertoa tapahtuneesta poliisille.

(...)

Sarjassaan ehkä hävyttömin arvovaatteisiin liittyvä rikos oli tapaus, jossa parikymppinen mies oli vienyt Helsingin Stockmannilta Mocler-merkkisen toppatakin, jonka hinta oli 1245 euroa.

Mies oli rakentanut tapauksesta jonkinlaisen sometempauksen, ja oli etukäteen tiedottanut rikollisista suunnitelmistaan seuraajilleen ja kehottanut näitä seuraamaan tekoa reaaliajassa Instagramissa.

Miehen kuvaamalla videolla näkyy, miten hän pukee kalliin takin päälleen ja juoksee sen jälkeen ulos kauppakeskuksesta. Kun muutenkin rikoksiin sekaantunut mies myöhemmin otettiin kiinni, ei sinänsä ehjä takki ollut enää myyntikuntoinen voimakkaan parfyymin ja hien tuoksun vuoksi. Kangas oli myös raapiutunut naarmuille kohdasta, jossa takissa oli hälytin.

(...)

Kunnollinen lainaus foorumin ulkopuolisesta artikkelista näkyviin aina.
« Viimeksi muokattu: 04.12.2020, 23:26:13 kirjoittanut Alaric »

Tagit: