Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 4581220 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 174
 • Liked: 65459
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Bussi kolaroi eilen ratikan kanssa Tampereella ja yllättäen kaistaa huolimattomasti vaihtanut kuski oli tummaihoinen. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Liitekuvat eivät ole Ylen jutusta, vaan tulivat jo eilen vastaan toisaalla.

https://yle.fi/uutiset/3-12111820 (23.9.2021)

Lainaus
Ratikkakolarin syynä ehkä ajatusvirhe: bussin kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

...

Linja-auto ja ratikka kolaroivat Tampereen Pirkankadulla iltaseitsemän aikaan. Onnettomuus sattui pääkirjasto Metson edessä.

Rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Arto Partanen Sisä-Suomen poliisista sanoo, että onnettomuuden syynä oli ilmeisesti linja-auton kuljettajan ajatusvirhe. Molemmat ajoneuvot olivat matkalla kohti keskustaa. Jostain syystä bussin kuljettaja oli vaihtanut kaistaa siten, että ajoneuvo törmäsi raitiovaunun kylkeen.

...
« Viimeksi muokattu: 23.09.2021, 17:55:12 kirjoittanut Alaric »
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike kerää nyt kannattajakortteja!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Methodios

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 697
 • Liked: 5466
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-herttoniemen-rannassa-usean-poliisipartion-operaatio/8243562#gs.c2ankx

Lainaus
Helsingin Herttoniemenrannassa oli tänään iltapäivällä käynnissä usean poliisipartion operaatio.

Operaatio Laivalahdenkaarella kesti ainakin toista tuntia.

Silminnäkijähavaintojen mukaan paikalle suuntasi useita poliisipartioita sireenit päällä, mukaan lukien poliisin panssaroituja ajoneuvoja.

Helsingin poliisilaitos kertoo, että se sai ilmoituksen yksityisasunnossa olevasta henkilöstä, jolla on mahdollisesti ase. Lähialue eristetettiin.

– Poliisin tavoitteena on saada henkilö kiinni neuvottelemalla, poliisi kertoi Twitterissä.

Kello neljän jälkeen poliisi kertoi, että henkilö on saatu kiinni. Kiinniotto sujui rauhallisesti.

– Mahdollinen rikosnimike selviää myöhemmin. Poliisi selvittää esimerkiksi sitä, onko kyseessä kuula-ase vai oikea ase, poliisi kertoi Twitterissä.

PolPo ja agendamedia eivät toki kerro kokototuutta. Murha infon sivulla on kuva tuostakin "sankarista". Kovasti maahantuodulta rikastajalta vaikuttaa; jalassa kultaiset Adidakset

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=33743


Kuvan voi kyllä laittaa tänne myös liitteeksi, ettei tartte kaivaa tuolta toiselta foorumilta.

edit: ok, en ollut varma tuleeko tuossa joku tekijänoikeusrike, kun osaa mainita kuvan ottajaa. Mutta jos näin, niin sitten näin
« Viimeksi muokattu: 23.09.2021, 21:17:17 kirjoittanut Methodios »
Sanna Marin (sd) 18.5.2021 Iltasanomien vaalitentissä

"Mitä tulee tämänkaltaiseen pandemiaan (Covid-19), jonka keskellä olemme olleet. Tämähän on seurausta muun muassa ilmastonmuutoksesta"

Tällainen "Ajatusten Tonava" toimii Suomen tasavallan pääministerinä 2021

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 934
 • Liked: 10436
 • Manner-Suomen Tasavalta
Uutinen kuulosti muuten täysin suomalaiselta, mutta sitten yhdessä lauseessa oli epäselväksi jäänyt maininta (sanassa on kai kirjoitusvirhe -lla -> lle):

Lainaus
"Sitten me nähtiin, kun panos meni iskään": 150 euron kauppa sokerilta maistuvaa amfetamiinia johti tragediaan, kun 7-vuotias todisti isänsä surmaa

Julkaistu 24.09.2021 06:12

Järvenpään murhatutkinnan esitutkinnasta paljastuu, että teosta syytetty mieskaksikko oli mennyt uhrin pihaan pieleen menneiden amfetamiinikauppojen vuoksi.

--

Moni osasi poliisille kertoa miehen lyhentäneen kuukausittain velkaa albanialaisilla epäselväksi jääneestä syystä.

--

Ville Eklund
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poika-katsoi-ikkunasta-kun-hanen-isansa-ammuttiin-jarvenpaassa-sokerilta-maistuvan-amfetamiinin-takia-150-euron-huumekauppa-johti-henkirikokseen/8243544
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 043
 • Liked: 6010
Lainaus
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ryöstön yrityksestä Kumpulassa

27.9.2021 15.07
Uutinen

Helsingin poliisilla on esitutkinnassa ryöstön yritys, joka tapahtui Intiankadun tienoilla sunnuntaina 19. syyskuuta. Tapahtumista kaivataan silminnäkijähavaintoja.

Asianomistaja oli kävelyllä metsätien alussa lähellä Intiankatua noin kello 17.50. Yhtäkkiä takaapäin Intiankadun suunnasta tuli pyöräilijä, joka kaatoi asianomistajan maahan. Epäilty yritti todennäköisesti saada naisen taskusta puhelinta tai muuta omaisuutta.

Pyöräilijä poistui Kustaa Vaasan tien suuntaan ilman ryöstösaalista. Asianomistaja loukkaantui tilanteessa.

Epäilty oli nuorehko mies. Hänellä oli mustat hiukset, ja hän ei ollut kovin pitkä. Epäilty puhui selvästi suomea mutta aksentilla. Mies oli pukeutunut vaaleaan takkiin, jonka alta näkyi punainen huppu. Pyörä oli musta ja melko matala, mahdollisesti maastopyörä tai BMX-pyörä. Pyörästä roikkui kypärä.

Kaikki silminnäkijähavainnot ja muut tiedot ryöstön yrityksestä pyydetään numeroon 0295 474 130 (8–16) tai ryosto.helsinki@poliisi.fi. Poliisi pyytää yhteydenottoa myös sivulliselta naiselta, joka keskusteli asianomistajan kanssa heti ryöstön yrityksen jälkeen.
https://poliisi.fi/-/poliisi-pyytaa-silminnakijahavaintoja-ryoston-yrityksesta-kumpulassa
En ole koskaan käyttänyt maskia. Ikinä ei ole tarvittu työntää pumpulipuikkoa nenään. Joka aamu puuron sekaan tyrnimarjoja, mustikkaa, mustaherukkaa ja illalla kynsi valkosipulia pitävät taudit loitolla.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 230
 • Liked: 1837
Syyte: Taksikuskeille tuli riita asiakkaasta – tamperelainen mies hakkasi helsinkiläisen kollegansa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008293796.html
SYYTTEEN mukaan tamperelainen taksimies hakkasi helsinkiläisen virkaveljensä. Syynä oli riita asiakkaasta.

Tamperelaisen taksimiehen mielestä helsinkiläisellä taksikuskilla ei ollut oikeutta ottaa asiakasta kyytiin Tampereen rautatieaseman taksitolpalta.

NYT syytteessä olevaa taksiyrittäjää uhkasi myös lähtö Turkkiin, vanhaan kotimaahansa. Turkki esitti Suomelle oikeusapupyynnön ja vaati miestä luovutettavaksi Turkkiin.

Turkkilaiset taas vauhdissa.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 043
 • Liked: 6010
Lainaus
Poliisi tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Tampereella

1.10.2021 16.13
Uutinen

Sisä-Suomen poliisilaitoksen talousrikosyksikkö tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Tampereella. Pirkanmaan käräjäoikeudessa on tänään vangittu kaksi henkilöä todennäköisin syin epäiltynä ihmiskaupasta. Asiaan liittyy myös muita henkilöitä ja rikosnimikkeitä. Epäillyt teot ovat tapahtuneet vuodesta 2012 eteenpäin.

Epäilty ihmiskauppa on tapahtunut ravintolatoiminnassa ja asianomistajia ovat osa ravintolan työntekijöistä, jotka on rekrytoitu suoraan ulkomailta eikä heillä ole ollut kielitaitoa, jolla toimia yhteisönsä ulkopuolella. Heitä epäillään mm. kohdellun alistavasti ja työehdot ovat olleet kohtuuttomat.

Esitutkinta on alkuvaiheessa. Syyte on nostettava viimeistään 14.1.2022.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa asiasta enempää tiedotettavaa. Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan esitutkinnan valmistuttua.
https://poliisi.fi/-/poliisi-tutkii-epailtya-ihmiskauppaa-tampereella
En ole koskaan käyttänyt maskia. Ikinä ei ole tarvittu työntää pumpulipuikkoa nenään. Joka aamu puuron sekaan tyrnimarjoja, mustikkaa, mustaherukkaa ja illalla kynsi valkosipulia pitävät taudit loitolla.

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 270
 • Liked: 1836
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008304126.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

Lainaus
S-MARKETIN naismyyjän kasvoille sylkenyt ja tätä huoritellut kolmekymppinen mies on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa kunnianloukkauksesta.

Mies sai teostaan 30 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan tarkoittaa 180 euroa.

Tuomiosta uutisoi aiemmin Länsiväylä.

VÄLIKOHTAUS sai alkunsa viime talvena Haukilahden S-Marketin kassajonossa. Jono oli ollut pitkä, ja myyjä oli kuullut miehen kiroilevan jonossa.

Myyjä oli pyytänyt miestä olemaan häiritsemättä muita asiakkaita, mistä mies oli raivostunut entisestään.

Päästyään kassalle mies oli haukkunut myyjää huoraksi, viskellyt rahojaan ja heittänyt myyjää ostamallaan tupakka-askilla. Myyjä oli uhannut soittaa poliisit, mihin mies oli myyjän mukaan vastannut, ettei poliisi mahtaisi hänelle mitään.

Ennen poistumistaan mies oli vielä sylkäissyt puolen metrin päästä kohti myyjän kasvoja. Sylkäisy oli osunut myyjän kasvomaskiin.

Lainaus
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus päätyi uskomaan myyjän kertomusta, sillä se oli johdonmukainen, yksityiskohtainen sekä kaikilta osin hyvin selkeä.

Miehen puheista ei voinut sanoa samaa. Oikeuden mukaan miehen kertomus oli lyhytsanainen, yleisluontoinen ja osittain jopa epäjohdonmukainen.

Mies selitti kertomuksen ristiriitaisuutta sillä, ettei hänellä ollut esitutkinnassa käytettävissään tulkkia. Käräjäoikeus kuitenkin huomioi, että oikeuden istunnossa mies kuitenkin pystyi selvittämään asiaansa selväsanaisesti suomeksi. Oikeuden istunnossa miehellä oli myös tulkki apunaan

Tätä tilattiin ja saatiin. Ihanan monikulttuurista ja halpaa (tulkki). Apina mikä apina...

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 11149
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
^ Tulkki. Se paljastaa tämän mokurikokseksi. Toisaalta sylkeminen kasvoihin ei liene suomalaista tapakulttuuria edes rikollisten tekemänä. Se osoittaa halveksuntaa kuten v*tn h*ra solvaus, mikä on toki hyvin yleistä tapakulttuuria varsinkin nuorison puheenpartena. Aina se lienee ollut.

Nimittely taitaa tässä olla kunnianloukkauksen syy eikä sylkeminen, vaikka tapakulttuurin näkökulmasta tilanne on toisin. Sanonta "haukku ei haavaa tee," ei toimi oikeussalissa puolustuksena. Sylkeminen ei taida kunniaa loukata juridisessa mielessä, vaikka se saattaa levittää mitälie tauteja. Se täyttänee pahoinpitelyn tunnusmerkin, mutta uutisen mukaan tuomiona se ei ollut.

Mitä kukin kokee loukkaavana? Juristi, teologi ja lääkäri näkevät nämä eri tavoin. Kunnia, mitä se nykyään on? Länsimaalainen lähinnä halveksii kunniakulttuureiden väkeä, oikeutetusti, mutta niin käy myös toisinpäin, kuten tämä tapaus osoittaa. Jälkimmäisen oikeutusta en puolusta.

Edit. Typo.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2021, 11:44:17 kirjoittanut duc »
Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 373
 • Liked: 6927


Tätä tilattiin ja saatiin. Ihanan monikulttuurista ja halpaa (tulkki). Apina mikä apina...


Käräjäoikeus kuitenkin huomioi, että oikeuden istunnossa mies kuitenkin pystyi selvittämään asiaansa selväsanaisesti suomeksi.

Eli työvoimapulaa on jo paikattu jonkin aikaa.  6 euron päiväsakon määrä kertoo, että nettokuukausitulot ovat alle 615 euroa, ellei elätettäviä ole iso liuta.
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 043
 • Liked: 6010
Lainaus
Vääriä oleskelulupia järjestäneen henkilön esitutkinta valmistunut

6.10.2021 9.47
Tiedote

Suomessa asuvan Pakistanin kansalaisen epäillään syyllistyneen useisiin rikoksiin järjestämällä väärin perustein anottuja viisumeita sekä vääriä Suomen oleskelulupakortteja Pakistanin kansalaisille.

Tutkinta käynnistyi keväällä 2021, kun Pakistanin kansalainen oli yhteydessä Suomen suurlähetystöön Kuala Lumpurissa ja tiedusteli oleskeluluvan viipymistä. Henkilö oli saanut rikoksesta epäillyltä tiedon, että Maahanmuuttovirasto laskuttaa luvasta 6000 euroa ja hän oli hyväuskoisena lähettänyt rahaa Suomessa asuvalle miehelle, joka oli luvannut auttaa lupajärjestelyissä. Lähetystössä hän esitti rikoksesta epäillyltä saamaansa Maahanmuuttoviraston päätösasiakirjaa muistuttavan asiakirjan ja valokuvan omilla tiedoilla olevasta oleskelulupakortista. Esitettyjen asiakirjojen perusteella hänelle olisi myönnetty oleskelulupa Suomeen. Länsi-Suomen merivartioston rikostorjuntayksikkö aloitti tapahtuneesta esitutkinnan. Rikoksesta epäillyn matkapuhelimeen suoritetussa päätelaitetutkinnassa selvisi, että kyseessä on laajempi rikoskokonaisuus, joka oli alkanut jo vuonna 2016.

2016 epäilty oli yhdessä kolmen muun henkilön kanssa järjestänyt väärin perustein viisumit Puolaan 10-12 henkilölle uskonnollista tapahtumaa varten. Tapahtumaan osallistuneiden todellinen matkan tarkoitus oli jäädä Eurooppaan ja seitsemän henkilöä seurueesta haki turvapaikkaa Suomesta.

2019 epäilty oli yrittänyt järjestää väärinperustein viisumeita Pakistanin kansalaisille. Teot kohdistuivat kolmeen perheeseen, joiden oli kuulustelujen perusteella ollut tarkoitus saapua Suomeen pysyvästi. Perheet ovat maksaneet viisumikutsuista epäillylle yhteensä 11 851 euroa. Samaan rikoskokonaisuuteen liittyen epäilty väärensi omia tiliotteitaan edistääkseen viisumien saantia.

2020 epäilty oli väärennyttänyt 12 Pakistanin kansalaiselle väärät Suomen oleskeluluvat ja osalle myös Maahanmuuttoviraston päätöksen oleskelulupa-asiassa. Väärennetyistä oleskeluluvista epäilty oli ottanut noin 6000 euron maksun. Esitutkinnan perusteella epäillyn toiminta väärennys- ja petosrikosten osalta on ollut pitkäkestoista ja suunniteltua. Teoilla hän on pyrkinyt saamaan huomattavaa taloudellista hyötyä itselleen.

Pääepäiltynä olevan pakistanilaisen epäillään syyllistyneen mm. törkeään laittoman maahantulon järjestämiseen, törkeään petokseen ja törkeään väärennykseen 2016 - 2020 välisenä aikana. Esitutkinnan perusteella hänen epäillään saaneen petosrikoksillaan rikoshyötynä yli 50 000€. Rikoskokonaisuudessa on epäiltynä neljä henkilöä, joista kolme on tavoitettu esitutkinnan aikana.

Esitutkinta on valmistunut ja rikoskokonaisuus siirtyy syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjäalueelle.

Lisätietoa antaa tutkinnanjohtaja, luutnantti Tommi Lehtonen, puh. 0295 427 622
https://raja.fi/-/vaaria-oleskelulupia-jarjestaneen-henkilon-esitutkinta-valmistunut
En ole koskaan käyttänyt maskia. Ikinä ei ole tarvittu työntää pumpulipuikkoa nenään. Joka aamu puuron sekaan tyrnimarjoja, mustikkaa, mustaherukkaa ja illalla kynsi valkosipulia pitävät taudit loitolla.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 729
 • Liked: 4383
Oikeasti. Maksan 6000 euroa sillä puheella, että "joku" sanoo Suomessa olevalle henkilölle, joka on luvannut auttaa lupajärjestelyissä?

Huippuosaaja toden totta.

Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 572
 • Liked: 33510
 • Ego sum Spartacus
Lainaus

Syyte poikkeuksellisen törkeästä tapauksesta: Äiti ja isäpuoli kiduttivat pikkutyttöä
Pienen tytön äiti ja isäpuoli ovat syyttäjän mukaan syyllistyneet poikkeuksellisen törkeään lapsen pahoinpitelyyn.

Väitettyjä tekoja voi pitää peräti kidutuksena. Molemmat syytetyt kiistävät teot.
Pikkutytön päätä olisi syyttäjän mukaan painettu veden alle kahden aikuisen voimin, häntä olisi pistelty terävällä esineellä sekä poltettu tulikuumalla esineellä.
Tytön suuhun ja sukuelinten alueelle olisi laitettu chilijauhetta, josta aiheutui polttava tunne.
Rikokset olisivat tapahtuneet Kanta-Hämeessä lokakuun 2016 ja tammikuun 2018 välisenä aikana.

Jutun oikeuskäsittely alkoi torstaina Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Syyttäjä esitti naiselle ja miehelle syytteet törkeästä pahoinpitelystä

Uhrina pariskunnalla oli 3—4-vuotias tyttö. Naissyytetty on lapsen äiti ja miessyytetty isäpuoli. Molemmat syytetyt ovat noin kolmekymmentävuotiaita.

Tekojen paljastuttua tammikuun 25. päivä 2018 tyttö otettiin kiireellisesti huostaan.

X

Lapsen kertomus tapahtumista taltioitiin TAYS:in lasten oikeuspsykiatrisella osastolla. Tuo lapsen oma kertomus väkivallasta ja sen seurauksista on oikeudenkäynnissä syyttäjän todisteena.

Oikeudenkäynnissä kuullaan paitsi vastaajia todistelutarkoituksessa myös kolmea asiantuntijatodistajaa.

Syyttäjän kuvaamia tekoja ei ole näytetty vielä toteen.

Oikeutta käytiin torstaina ja perjantaina. Oikeudenkäynti jatkuu marraskuun alkupuolella todistajien kuulemisella. Tuomion antopäivästä ei ole vielä tietoa.

Äiti ja isäpuoli ovat esitutkinnassa kiistäneet rikokset.

Syyttäjä vaatii kummallekin ehdollista vankeusrangaistusta.

Juttua täydennytty 8. lokakuuta kello 16.44 tiedolla, että oikeudenkäynti jatkuu marraskuun alkupuolella.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/920abc1b-caa1-4413-9e9b-9cc1e749f31e

https://vk.com/photo426827542_457241687?rev=1&z=photo426827542_457241686%2Fwall426827542_11481

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 744
 • Liked: 6035
 • Dirty white boy
Lainaus
———

Syyttäjä vaatii kummallekin ehdollista vankeusrangaistusta.

———

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/920abc1b-caa1-4413-9e9b-9cc1e749f31e

Lokan postauksessahan syy tähän selvisi, mutta silti: Mitä helvettiä nyt oikeasti!?
Yllä oleva viesti on ainutlaatuinen, poikkeuksellinen, kertaluonteinen, oikea-aikainen ja välttämätön Hommaforumin vakauden takaamiseksi.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 412
 • Liked: 42743
 • Boomer
Eivät kaikki matut tiedä, että taikasanan sanomalla Hölmölään pääsee kuka vaan ja kaikki saavat jäädä, joten välikäsiä ei tarvita.
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 172
 • Liked: 3788
Kunnon turpasaunaa tuollaiset lapsen kiduttajat kaipaavat. Kerran viikossa, viiden vuoden ajan.

Ja sen ajan sekä jälkeen linnaan loppuiäkseen.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 729
 • Liked: 4383
Kuten aika moni hommalainen tietääkin, niin chileissä on eroja.

Skaala on jostain johohnkin. Miedosta lämmöstä helvettiin. Kun kerran koskettaa alakertaa chililä leikanneella kädellä, niin tietää mistä on kyse.

Oikeuden pöytäkirjoissa mainittu chilijauhe voi olla mitä hyvänsä. Saa kokeilla, mutta en suosittele.  Voisin ehdottaa oikeuden jäsenille asteikon hakemista ihan kokeilemista. Siihen ei kuole, mutta riippuen lajikkeesta sillä saadan ihan helvetillise# kivut.

Vetäkööt edes normi keskitulista habaneroa esinahahan alle, niin tajuaisivat mistä on kyse. "Polttava tunne" on ihan kiva ilmaisu jos ei tiedä mistä voi olla kyse.
Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 345
 • Liked: 5343
 • Vakava mainehaitta
^Tämä lapseen kohdistuva väkivalta on taas jotain sellaista monikulttuuriunelmaa mitä ei millään loiventavilla asianhaaroilla voi hulluinkaan kommunisti muuksi selittää. >:(
Nämä epäinhimilliset ja sadistiset hirviöt jonnekin pirunsaarelle kauas Suomesta.

Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”Valtio takaa ja pankit jakaa." - Mika Lintilä 9.10.2021

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 172
 • Liked: 3788
Kuten aika moni hommalainen tietääkin, niin chileissä on eroja.

Skaala on jostain johohnkin. Miedosta lämmöstä helvettiin. Kun kerran koskettaa alakertaa chililä leikanneella kädellä, niin tietää mistä on kyse.

Oikeuden pöytäkirjoissa mainittu chilijauhe voi olla mitä hyvänsä. Saa kokeilla, mutta en suosittele.  Voisin ehdottaa oikeuden jäsenille asteikon hakemista ihan kokeilemista. Siihen ei kuole, mutta riippuen lajikkeesta sillä saadan ihan helvetillise# kivut.

Vetäkööt edes normi keskitulista habaneroa esinahahan alle, niin tajuaisivat mistä on kyse. "Polttava tunne" on ihan kiva ilmaisu jos ei tiedä mistä voi olla kyse.
Ei tarvita edes suvunjatkamisvälineiden alueelle. Noille pitäisi laittaa jotain nagajauhetta ihan vain silmiin. Opettaa ymmärtämään vaikutuksen. Ja kyllähän nuo paskat tiesivät miltä se tuntuu, siksihän ne noin tekivät. Hyi helvetti mitä ihmisiä.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 552
 • Liked: 5309
 • Generating Hatespeech since 2011
Ilmeisesti Oulun lapsenraiskaajat on päässeet vapaalle ja nyt on sitten jo toinen kierros menossa.
#turvallinenOulu

https://twitter.com/TurunenJukka/status/1447118852249341953

Tom Packalenin (PS) yritys tuottaa huonolaatuisia vihapuhetutkimuksia nuivia vastaan eikä kukaan PS:stä kommentoi asiaa.

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3299671.html#msg3299671

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 934
 • Liked: 10436
 • Manner-Suomen Tasavalta
^

Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 019
 • Liked: 4479
 • to the maximam!
Tuleekohan tädeiltä ja sediltä kohta taas uusi "No no square" -leikkivideo? Uskomatonta miten nuo ihmissaastat saavat jatkaa lasten raiskauksia PolPon ja oikeuslaitoksen suojeluksessa :facepalm:

Pääsisipä tästä maasta jo nopeammin pois..
O tempora, o mores!

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 572
 • Liked: 33510
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
XNoin kymmenen henkilöä otettiin kiinni perjantaina. Kaksi miestä on vangittu epäiltyinä törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

Helsingin poliisi on lokakuun alussa estänyt vakavan väkivallanteon pääkaupungissa. Helsingin rikospoliisin uutena päällikkönä pian aloittavan Markku Heinikarin mukaan tapaus liittyy katujengeihin. Käytännössä poliisi on estänyt yhteenoton jengien välillä, eikä tappelua ehtinyt syntyä.

– Tämä on ollut merkittävin tapaus, mikä on estetty, Heinikari sanoo MTV:n Rikospaikan haastattelussa.

Poliisi otti perjantaina noin kymmenen henkilöä kiinni tapaukseen liittyen. Kaksi heistä on vangittu.

Toinen vangituista on provokatiivisilla gangstarap-YouTube-videoilla julkisuuteen pyrkivä 21-vuotias mies ja toinen 25-vuotias mies. Heidät on vangittu todennäköisin syin epäiltynä törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta ja törkeästä ryöstöstä.

X

Musiikkivideoillaan mies tuo esiin raa’an väkivallan, aseiden, huumeiden, autojen, juhlien, jengiveljeyden, viranomaisvastustuksen ja muiden gangstakulttuurin elementtien ihannointia. Osassa videoita pidetään esillä Kurdistanin lippua.

– Helsinki city, mä omistan tän kaiken, nuorukainen julistaa yhden musiikkivideonsa lyriikoissa.

X

Markku Heinikari kertoo Rikospaikan tuoreessa haastattelussa, että katujengitilanne pääkaupunkiseudulla on huolestuttava ja loppukesän sekä syksyn aikana se on kääntynyt huonompaan suuntaan.

X

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-esti-vakavan-katujengitappelun-helsingissa-youtube-videoilla-uhoava-21-vuotias-mies-vangittu-torkeasta-rikoksesta-epailtyna/8263956

https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu&q=Milan+Jaff

S.T.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 113
 • Liked: 330
Vähän harmittaa kurdilaisen Jaffin suvaitseminen ja miten ei saada lähetettyä takaisin isiensä maille. Haittamatu läpsytteli Suomeen Bulgarian ja Saksan kautta 2016. Suomessa tehnyt vain rikoksia polttamalla ainakin yhden auton Espoossa ja varastellut muotivaatteita Helsingin myymälöistä. Nyt hengailee ilmeisesti matujengi Mantaqan liepeillä ja hänen rikostouhunsa on nousussa kuuraketin tavoin. Ilmeisesti myös tutkinnassa ollut myös muitakin rikoksia, mutta käräjäoikeuteen vyyhdit eivät ole ainakaan vielä edenneet.
« Viimeksi muokattu: 13.10.2021, 18:36:17 kirjoittanut S.T. »

Videotarkistus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 80
 • Liked: 300
Pääsisipä tästä maasta jo nopeammin pois..

Tehdään mieluummin niin, että me suomalaiset jäämme asumaan omaan maahamme, mutta vieras paskasakki heitetään ulos ja estetään uusien tunkeutuminen tänne.
MATOT ULOS!

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 729
 • Liked: 4383
Pääsisipä tästä maasta jo nopeammin pois..

Tehdään mieluummin niin, että me suomalaiset jäämme asumaan omaan maahamme, mutta vieras paskasakki heitetään ulos ja estetään uusien tunkeutuminen tänne.

Niinpä. Ehdottomaan vankeustuomioon johtaneeseen rikokseen syyllistynyt välittömään palautukseen ja maahantulokielto päälle. Lähtömaahansa sopiva korvaus asiakkaan vastaanottamisesta.

Lähtökohtaisesti tiedetään, että vankeuteen tuomittu on aika kaltevalla pinnalla, jopa pottunokkien osalta. Tällaisten tuontiyksilöiden kohdalla väittäisin ennusteen olevan erittäin paljon huonompi. Maksan mieluummin veroja pohjanmaan Pertin kuntoutuksesta kuin Mohammedin tulkkausavusta.

Jaffi on jo tehnyt asenteensa selväksi.

Jos Pertti pohjanmaalta tekisi ja levittäisi videoita, joissa heilutaan konetuliaseiden kanssa, niin kyllä ovelle aika äkkiä kolkutettaisiin.

En vaan käsitä sitä, että miksi näitä tulokkaita pidetään vaarattomimpina, kuin kotimaisia hörhöjä. Tulevat kulttuureista, joissa AK-47 on torikauppakamaa. Meillä hölmölässä pienoiskivääri menee valtiolle, jos puhallat ratsiassa yli rajan.

Sieltä tulee rajan yli niin paljon rautaa, että romanitkin ovat ihan pikkutekijöitä paukutellessaan. Tornion raja-asema on käytännössä vapaa. Mikä sen helpompaa, kuin rakkaan naapurimaamme etelästä lähtee kuljetus ja maksetaan muutama satanen kaverille, jonka naama tunnetaan rajalla. Rajan yli että heilahtaa ja seuraava kuriiri kuljettaa etelään.

Kalashnikoveja kyllä maailmassa riittää, siitä on pidetty huolta.
Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 177
 • Liked: 4064

Lainaus
Puskurissa hiillostanut hyppäsi autosta ja löi kysymättä kasvoihin – selitti perheen puolustamisella
Kiivas tilanne liikenteessä päättyi toisen kuljettajan pahoinpitelyyn ja sairaalareissuun Espoossa.[/b]

Tässä kohti alkoivat ensimmäiset vaimeat kellot kaikumaan: kuuluisat espoolaismiehet.

Lainaus
Edellä ajaneen espoolaismiehen pahoinpitely toi toiselle espoolaismiehelle vankeustuomion. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi 29-vuotiaan miehen maanantaina 40 päivän ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä. Lisäksi mies tuomittiin maksamaan uhrille noin 1800 euron korvaukset.

Perseilyä, jota jokainen lienee nähnyt liikenteessä, seurasi:

Lainaus
Kiivas kaasuttelu päättyi Kauklahden keskustassa sijaitsevan leipomon kohdalla, jossa edellä ajanut mies pysäytti äkisti autonsa kysyäkseen miksi toinen ajaa niin vaarallisesti. Miehen noustua autosta, takana ajanut mies nousi omastaan, puhui jotain vieraalla kielellä ja käveli vauhdilla kohti.

---

Pahoinpitelijä väitti lisäksi, että toisessa autossa olleet haluavat tapella. Hän kertoi tietävänsä, että hänen entisessä kotimaassaan Ukrainassa autoja on pysäytetty liikenteessä yöaikaan ryöstötarkoituksessa. Erityisesti BMW-merkkiset autot ovat joutuneet ryöstelyn kohteeksi.

Ehdotankin, että kohteliaisuussyistä laadimme näkyvät tarrat ja pienet liput parempien kulttuurien edustajien autoihin, jotta tiedämme antaa heille tilaa. Koska monikulttuurisuus on rikkaus, ja me täällä jäisten lanttujen ja maakuoppien varassa eläneet emme tiedä suuuren maailman meiningistä - kuten BMW-autoista - mitään.

E: linkki https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e29f987-61cb-4d93-8e40-5caeaa74a361


”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 705
 • Liked: 10215
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.

Tässä kohti alkoivat ensimmäiset vaimeat kellot kaikumaan: kuuluisat espoolaismiehet.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e29f987-61cb-4d93-8e40-5caeaa74a361

Itse kohtaaminen sattui Kauklahden  hipsterikorttelissa. Seutu on hieman yllättäen muuttunut köyhemmän väen lähiön ohella trendialueeksi. Sellaisella saattaa olla merkitystä, jos sattumuksesta raportoidaan hieman tarkemmin ja kuvan kanssa.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2021, 23:11:31 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 115
 • Liked: 11196
 • Anyone?
Uusia innovaatioita.
Lainaus
Helsinki-Vantaan lentokentällä on jäänyt viimeksi kuluneen vuoden aikana kiinni useita myymälävarkaita, jotka ovat kehitelleet uudenlaisen rikoskonseptin.

Suomeen on lennetty ainoastaan siksi, että lentokenttämyymälöistä on haluttu varastaa tavaraa.

Kiinni jääneiden henkilöiden lentoliput ovat paljastaneet, että meno- ja paluulennot on ostettu niin, että Suomessa on ollut tarkoitus olla vain muutama tunti.

– He ovat tulleet tänne ainoastaan anastaakseen tavaraa, sanoo johtava aluesyyttäjä Harri Lindberg Etelä-Suomen syyttäjäalueelta.

– Tässä (toiminnassa) ei ole tarkoituskaan käydä maissa.

Lentokentän myymälöistä on viety elektroniikkaa ja kosmetiikkaa.

– Ei ole viety tietenkään mitään suurikokoista, vaan pienempää ja arvokkaampaa tavaraa.

https://yle.fi/uutiset/3-12131312

"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 412
 • Liked: 42743
 • Boomer
^ Mitä ne nyt valittavat, tässähän on vain hyvä esimerkki onnistuneesta ulkomaalaisten osaajien Suomeen houkuttelusta.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2021, 16:40:33 kirjoittanut Uuno Nuivanen »
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 729
 • Liked: 4383
"Moni rosvokeikkaa suunnitteleva saattaa pian pohtia, onko sittenkään järkevää ostaa lentoliput reissulle, joka saattaa hyvinkin päätyä suomalaiseen tuomioistuimeen."

"Suomalaiseen tuomioistuimeen" my @##.

Ensin tilataan tulkki, a' 100 e/h, sitten plarataan papereira eestaas, valde maksaa oikeusavustajan, käräjätuomarikaan ei tee hyväntekeväisyyspohjalta töitä, eikä syyttäjäkään.

Miten olisi vartija, tai poliisi jolla olisi oikeus kaapittaa välittömästi ja laittaa takaiskuventtiili-periaatteella paluulennolle suoraan. Halvin mahdollinen lento. Biometriset tunnisteet talteen ja viiden vuoden maahantulokielto.

Nyt poltetaan rahaa täysin turhaan. Systeemi ruokkii taas itseään.
Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.