Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 4851684 kertaa)

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38004
Ilmeisesti Taponen ei ole päässyr editoimaan tätä Vantaan poliisin tiedotetta

Taponen on töissä Helsingin poliisilaitoksessa. Vantaa kuuluu Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alle (ja Espoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle). Näissäkin on toki kovia selittelijöitä, mutta Taposen tasoisen jatkuva järjestäytyneen rikollisuuden puolesta päällepäsmäröinti taitaa olla harvinaisempaa.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
Syytetyistä toinen on ulkomaalaistaustainen, joten laitan tämän tänne. Abshir Muye kuuli huhun alakoululaisen raiskaamisesta, suuttui, ja pahoinpiteli tekijäksi uskomansa hengiltä ja siinä ohessa kidutti seksuaalisesti. Nyt kun uhri on kuollut, selitys on että Muye yritti vain saada henkilön vaihtamaan selliä, ja homma lähti lapasesta.

Loput linkistä.

Lainaus
Vantaan sellisurmakäräjät: Toinen syytetty muutti kertomustaan, käräjille teräaseen kanssa saapunut Perttu Pyynönen tuki: ”That’s right!”

Joonas Alanne

Tänään klo 8:03 (muokattu klo 18:13)

Vantaan epäillyn sellimurhan käsittely jatkui torstaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Oikeudessa kuultiin syytettyjä.

Murhasta ja törkeästä raiskauksesta syytetään kahta miestä, jotka syyttäjän mukaan kiduttivat ja lopulta murhasivat kolmannen vangin. Rikokset tapahtuivat 25.-27. tammikuuta Vantaan vankilan matkasellissä numero 14.

--

Uhri oli laitettu matkaselliin 24. tammikuuta. Samaan aikaan sinne laitettiin toinen syytetty, Abshir Muye. Väkivalta alkoi seuraavana päivänä ja jatkui pitkään. Tänä aikana toinen syytetty, Perttu Pyynönen, siirrettiin myös samaan selliin. Noin 20-vuotias uhri löydettiin kuolleena torstaiaamuna 27. tammikuuta.

Muyen mukaan Pyynönen siirrettiin selliin hänen pyynnöstään. Hän oli kertonut kaikille sellissä, mukaan lukien Pyynöselle, virheellisesti, että henkilö on tuomittu 8-vuotiaan lapsen raiskauksesta. Parikymppinen miesuhri oli saanut viime syksynä vankeustuomion kahdesta törkeästä lapsen seksuaalista hyväksikäytöstä ja yhdestä raiskauksesta. Rikosten uhreina olivat 14- ja 15-vuotiaat tytöt.

Muye kertoi oikeudessa, ettei pystynyt hyväksymään tekoa tai oleskelemaan samassa tilassa.
Hän kertoi yrittäneensä painostaa vangin pyytämään sellinvaihtoa lyömällä häntä. Väkivalta muuttui parin päivän kuluessa pahemmaksi, kun uhri ei suostunut.

Pyynönen huuteli

Oikeudenkäynti alkoi viime viikolla erikoisella välikohtauksella, kun Pyynönen saapui oikeuteen teräaseelta näyttäneen esineen kanssa. Pyynösen hyökkäys tallentui paikalla olevien toimittajien kuviin ja videoihin. Poliisin mukaan Pyynösen kohde oli todennäköisesti jutun toinen syytetty Muye.

--

Muye kuitenkin muutti keskiviikkona rajusti esitutkinnassa kertomaansa versiota tapahtumista. Hän tuntui siirtävän vastuuta sellin väkivallanteoista itselleen, eikä suostunut mainitsemaan Pyynöstä edes nimeltä, kun teoissa oli ollut joku muu mukana.

– Haluan selvittää vain oman osuuteni tapahtumista, hän sanoi.

Muyelta kysyttiin, liittyykö hänen vaikenemisensa Pyynösestä siihen, mitä tapahtui viime istunnossa.

– Ei liity millään tavalla.

--

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5f4d5596-eba5-4671-af48-db7a03bbae04
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 700
 • Liked: 37907
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

TEMPTATION Island Suomi -ohjelman 10. kaudelle osallistunut Marlon Secomandi vastaa seksuaalirikossyytteisiin Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa Lappeenrannassa tiistaina ja keskiviikkona.

Oikeudenkäynnin alku oli julkinen. Mies ei peitellyt kasvojaan kuvaajille. Muuten istunto käsitellään salaisena.

Secomandia syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Lappeenrannassa kesällä 2018.

Mies oli tapahtumien aikaan 18-vuotias. Asianomistajana on lapsi, joka oli tapahtumien aikaan alle 16-vuotias.

TELEVISIOSARJAAN sinkkumiehenä osallistunut Secomandi on kiistänyt häntä vastaan nostetut syytteet.

X

https://www.is.fi/viihde/art-2000008838223.html

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
"Aasialaiset työllistyvät paremmin."

Lainaus
Kiista oikeudessa ja suvun sisällä: Pakotettiinko sukulaiskokki tekemään töitä tamperelaisessa ravintolassa ilmaiseksi ilman vapaapäiviä vai ei?

Syytettyjen näkemys tilanteesta on ihan päinvastainen. Heidän mukaan kokki on saanut kuukausittain palkkansa tililleen, sai asua vuoden ilmaiseksi ja syödä ravintolassa ilmaiseksi.

Anu Leena Hankaniemi
25.5. 09:50

--

Syyttäjän mukaan kokki houkuteltiin Nepalista lupailemalla, että hän pääsee kanssayrittäjäksi. Vastaaja on syytteen mukaan maksanut yhteisen ravintolan avaamista varten 15 000 euroa, mutta hänet olisikin asetettu työntekijän asemaan.

Syytteen mukaan kokilla on teetetty työtä noin 3,5 kuukautta ilman palkkaa ja töitä on ollut enemmän kuin työsopimuksessa on määritelty. Lisäksi syytteen mukaan hänelle ei ole annettu vapaapäiviä tai asianmukaista palkkaa. Palkasta on otettu syyttäjän mukaan takaisin noin 15 000 euroa.

--

Syytettyjen näkemys tilanteesta on ihan päinvastainen

--

Syytettyjen mukaan kokki on käynyt autokoulun Suomessa, puhuu hyvää englantia ja hänellä on passi. Hänellä olisi ollut syytettyjen mukaan milloin vain mahdollisuus päättää työsuhde niin halutessaan.

--

Kokki on avioliiton kautta sukua toiselle vastaajalle. Vastaajien mukaan sukulaiset ovat olleet järkyttyneitä perheenjäsenten välisestä riidasta, minkä takia asia on sovittu suvun kesken ja kokille on maksettu 30 000 euron sovintoraha.

Pirkanmaan käräjäoikeus antaa tuomion asiasta myöhemmin.
https://yle.fi/uutiset/3-12460518
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 700
 • Liked: 37907
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

PIRKANMAAN KÄRÄJÄOIKEUS on tuominnut seitsemän miestä ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Jokainen tapaus oli erillinen, mutta uhri oli aina sama kehitysvammainen nainen.

Kaikki vastaajat ovat maahanmuuttajataustaisia. Vanhin vastaajista oli tekohetkellä 52-vuotias, nuorin 23-vuotias.

Koska oikeus salasi uhrin henkilöllisyyden, ei hänen ikäänsä kerrota.

ENSIMMÄISEN KERRAN nainen raiskattiin joulukuussa 2017. Viimeisin raiskaus tapahtui helmikuussa 2020.

Viisi miehistä raiskasi uhrin kerran, mutta kaksi vastaajaa syyllistyi tekoon kolmesti.

Uhrilla on kehitysvamma, joka vaikuttaa hänen käytökseensä ja selviytymiseensä erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Jokainen vastaaja kiisti tienneensä kehitysvammasta.

X

UHRIN SISKO SOITTI yhdelle vastaajista, nyt 55-vuotiaalle Sami Al-Mosawille, joka oli tuntenut uhrin pidempään ennen raiskausta. Kun sisko kertoi aikeista tehdä rikosilmoitus, vastaaja suhtautui asiaan siskon mukaan huvittuneesti sanoen, ettei poliisi usko häntä.

X

Samir Jasin Kadir, ikä 37: vankeutta kaksi vuotta ja kuusi kuukautta. Maksettava uhrille 3000 euroa.

Alaa Abdulridha Kamil Al-Saadi, ikä 28: vankeutta kaksi vuotta ja kolme kuukautta. Maksettava uhrille 3000 euroa.

Sami Al-Mosawi, ikä 55: vankeutta kaksi vuotta. Maksettava uhrille 2500 euroa.

Mohammed Ali Mohammed Mohammed, ikä 26: vankeutta kaksi vuotta. Maksettava uhrille 2500 euroa.

52-vuotias mies: vankeutta vuosi ja kymmenen kuukautta. Maksettava uhrille 2500 euroa.

28-vuotias mies: vankeutta vuosi ja kymmenen kuukautta. Maksettava uhrille 2500 euroa.

43-vuotias mies: vankeutta kymmenen kuukautta. Maksettava uhrille 2500 euroa. Lokakuussa 2020 määrätty kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistus vaikutti tuomioon kohtuullistavasti. Nyt käsitellystä rikoksesta oikeus katsoi oikeudenmukaiseksi rangaistukseksi vuoden ja kymmenen kuukauden vankeustuomion.

IS julkaisee niiden tuomittujen nimet, jotka tuomittiin vähintään kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.


https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008841822.html

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 960
 • Liked: 3854
Jotkut tuomituista syyllistyivät tekoon kolmesti. Yhden tuomitun nimessä on kolme kertaa Mohammed - nimi. Nimi on enne? Kuka olisi uskonut että lapsenraiskaajaprofeetan mukaan nimetystä neemusta tulee raiskaaja? Ehkä jopa sarjaraiskaaja. :roll:

Oletan että nämä on taas näitä, joiden motiiveja ei saanut aikanaan sisäministerinä toimineen Petteri Orpon mukaan epäillä. Tai jos epäilit niin sinä rassissti.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
^^Jokainen tuomittiin raiskauksesta mutta ketään ei tuomittu ihmiskaupasta tai avunannosta raiskaukseen. Mietin vain että miten nämä muut saivat tietää että tässä on, lainaus uutisesta, henkilö joka on "luottavainen ja utelias luonteeltaan -- lapsenomaisen kiinnostunut asioista ja muista ihmisistä eikä osaa odottaa mitään pahaa muiden ihmisten taholta"? Ettei vain olisi sana levinnyt maahanmuuttajayhteisössä? Ja myös "uhri oli kohdannut vastaajia eri puolilla Tamperetta, muun muassa Kauppahallissa, Koskipuistossa ja Kauppakeskus Duossa Tampereella"? Ihanko sattumalta kaikki löysivät lihapalan, Tampereen kokoisessa kaupungissa? Vai oliko siinä mukana osa miehistä järjestelemässä tapaamisia, uhrihan oli helposti manipuloitavissa? Mietin vain. Maahanmuuttajathan ovat yhteisöllisiä, sanotaan. Vaihtoehtohan tässä olisi se, että raiskaajamamuilla on herkäksi kalibroitu uhritutka, joka bongaa uhrin väkijoukosta. Kumpi nyt olisikaan vähemmän ikävä vaihtoehto.

Lainaus
43-vuotias mies: vankeutta kymmenen kuukautta. Maksettava uhrille 2500 euroa. Lokakuussa 2020 määrätty kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistus vaikutti tuomioon kohtuullistavasti. Nyt käsitellystä rikoksesta oikeus katsoi oikeudenmukaiseksi rangaistukseksi vuoden ja kymmenen kuukauden vankeustuomion.

12 kuukautta alennusta kun oli tehnyt muutakin. Varmasti kun kuulee tästä, toteaa että Suomessa on kunnioituksen arvoinen oikeuslaitos, kyllä mä nyt parannan tapani wallah.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 936
 • Liked: 5009
Seitsemän raiskausta.

Mitään koventavaa ei sitten löytynyt? Oikeuden mielestä täysin irrallisia tapauksia?
Slava Ukraini.

M13

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 870
 • Liked: 709
Ihanko sattumalta kaikki löysivät lihapalan, Tampereen kokoisessa kaupungissa? Vai oliko siinä mukana osa miehistä järjestelemässä tapaamisia, uhrihan oli helposti manipuloitavissa? Mietin vain. Maahanmuuttajathan ovat yhteisöllisiä, sanotaan. Vaihtoehtohan tässä olisi se, että raiskaajamamuilla on herkäksi kalibroitu uhritutka, joka bongaa uhrin väkijoukosta. Kumpi nyt olisikaan vähemmän ikävä vaihtoehto.
Kun on riittävän aktiivinen ja kokeilee riittävän useaa vastaantulijaa, löytyy lopulta ne, jotka eivät laita vastaan.
Näin lasketaan yksittäistapauksia

"Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly, and applying the wrong remedies."
 Ernest Benn

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 2490
Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Mustapha Kallal -nimisen marokkolaismiehen 2 v 2 kk vankeusrangaistukseen huhtikuussa 2020 tehdystä raiskauksesta. Uhri oli nuori nainen, jonka raiskari "löysi" kadulta. Oiskohan ollut tyrmäystippoja tapauksessa mukana?

Kuntaa ei kerrota, mutta veikkaisin toki Tamperetta.

https://www.kansalainen.fi/marokkolaismies-loysi-kadulta-avuttoman-nuoren-naisen-ja-raiskasi/ (28.10.2020)

Lainaus
Marokkolaismies löysi kadulta avuttoman nuoren naisen ja raiskasi
(...)

Sama saasta tuomittiin nyt alennuksella kehitysvammaisen raiskauksesta. Suomesta ei tosiaankaan poisteta edes raiskareita.

"Mustapha Kallal (1978) tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen sekä 2500 euron korvauksiin. Rangaistusta alentavana on otettu huomioon Turun hovioikeuden ratkaisu 155630, 23.12.2021. Aiemmin Kallal on tuomittu raiskauksesta 2 vuoden ja 2 kuukauden vankeusrangaistukseen Pirkanmaan käräjäoikeudessa 27.10.2020."

https://www.partisaani.com/news/crime/2022/05/25/pirkanmaan-ko-tuomitsi-seitseman-maahanmuuttajaa-vankilaan-kehitysvammaisen-raiskaamisesta/
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 2490
Hyvin löytyy tietoa facesta noista kehitysvammaisen raiskauksista. Yksi ylistää Jesusta muutaman vuoden takaa ja yhdellä on lapsi suomalaisnaisen kanssa, jonka kanssa mennyt naimisiin. Mahtaako liitto joutunut nyt kriisiin?
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Mustapha Kallal -nimisen marokkolaismiehen 2 v 2 kk vankeusrangaistukseen huhtikuussa 2020 tehdystä raiskauksesta. Uhri oli nuori nainen, jonka raiskari "löysi" kadulta. Oiskohan ollut tyrmäystippoja tapauksessa mukana?

Kuntaa ei kerrota, mutta veikkaisin toki Tamperetta.

https://www.kansalainen.fi/marokkolaismies-loysi-kadulta-avuttoman-nuoren-naisen-ja-raiskasi/ (28.10.2020)

Sama saasta tuomittiin nyt alennuksella kehitysvammaisen raiskauksesta. Suomesta ei tosiaankaan poisteta edes raiskareita.

"Mustapha Kallal (1978) tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen sekä 2500 euron korvauksiin. Rangaistusta alentavana on otettu huomioon Turun hovioikeuden ratkaisu 155630, 23.12.2021. Aiemmin Kallal on tuomittu raiskauksesta 2 vuoden ja 2 kuukauden vankeusrangaistukseen Pirkanmaan käräjäoikeudessa 27.10.2020."

https://www.partisaani.com/news/crime/2022/05/25/pirkanmaan-ko-tuomitsi-seitseman-maahanmuuttajaa-vankilaan-kehitysvammaisen-raiskaamisesta/

Mainitsen erikseen, että "vapaan lehdistön maassa" eturivin uutisointia tästä aiheesta edustaa mm. ilmeisen kuulapäinen julkaisu, jonka artikkelit on jaettu kategorioihin:

Uutiset
Kotimaa
Ulkomaat
Pohjoismaat
Yhteiskunta
Politiikka
Aktivismi
Talous
Kulttuuri
Väestönvaihto
Rappiokulttuuri
Valeoppositio
Poliittiset viholliset
Sionismi
Rotu
Tiede & luonto
Teknologia
Hyvinvointi
Filosofia
Rikos
Viihde

Helsingin Sanomat, Alma ja Yleisradio, miten meni noin niin kuin omasta mielestä? :)
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

rätkä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 423
 • Liked: 1056
Hyvin löytyy tietoa facesta noista kehitysvammaisen raiskauksista. Yksi ylistää Jesusta muutaman vuoden takaa ja yhdellä on lapsi suomalaisnaisen kanssa, jonka kanssa mennyt naimisiin. Mahtaako liitto joutunut nyt kriisiin?

https://www.siltalehti.fi/sivustot/silta/juttusilta/ihmiset/me_selviamme_tasta_-_yhdessa.50891.news#3f4dd1b6
Lainaus
Hänen puolisonsa, marokkolaissyntyinen Mustapha Kallal on koronan takia eniten huolissaan iäkkäästä äidistään, joka asuu yksin Marokossa.

Lisäksi oman, viime syksynä perustetun parturiyrityksen tulevaisuus mietityttää miestä. Härmälänrannassa sijaitseva Iloinen parturi on saanut hyvän vastaanoton tamperelaisilta, mutta viime päivinä ovi on käynyt harvakseltaan.

Mustapha ollut ahkera. Rikastuttamisen ohessa saanut naitua lähiövalaan ja perustettua oikein parturiliikkeen. Aihetta eeppiseen ketjuun.


Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Viimeisin kirjoitus 10 päivää sitten, ilmoittaa olevansa selkäkipujen vuoksi toistaiseksi sairaslomalla. Arvaan hätäselitystä, sai tietää että edessä on vuosien linnareissu ja jotain piti keksiä.

https://www.facebook.com/iloinenparturi/posts/746951693387690
https://fi-fi.facebook.com/iloinenparturi/

Onko Kallal ehtinyt mukaan Kokoomukseenkin, vai onko "Aiheeseen liittyvät sivut" vain Facebookin automaattisesti generoimaa sisältöä? Siinä on lueteltu paikallinen Prisma, naapuruston Facebook-ryhmä, ynnä muuta ynnä muuta, ja myös Kokoomuksen paikallisosaston Facebook-ryhmä, ja joku MMA-salikin.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 2490
Kallal:in aikaisemman raiskaustuomion yhteydessä puhuttiin ammattin vaihdon olevan käynnissä hoitoalalle. Tämä on yksi linkki mitä kautta nämä matut ovat vammaiseen pääseet käsiksi. Tampereella on paljon matuja hoivatyön alaportailla. Tätähän meidän valtiojohto on halunnut ja kehunut miten pyllyjä pyyhitään tulevaisuudessa kaapumammojen toimesta.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 136
 • Liked: 63420
 • Takaisinviskaaja, takaisintyöntäjä
Vanhusten pyllyjen pyyhkiminen onkin osoittautunut pyllyjen likaamiseksi. Mikään ei enää yllätä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Olen aina tiennyt, että vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 2490
Instagramissa uskollinen puoliso Erja näyttää olevan raiskarin kanssa Suomen ottelua katsomassa. Suominaiset yllättävät joka kerta uudestaan ja uudestaan. Varmasti raiskari on syöttänyt hyviä tarinoita miksi kumpikin tuomio on vääryyttä.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Pro life

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 426
 • Liked: 783
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/662753c0-d2f0-4b5c-9b16-aa9dc8c9f4ab

Lainaus
23-vuotias varastomies tunnettiin kalliista autoista ja merkkivaatteista – työpaikan turvakamerat paljastivat karun totuuden

Upeista autoistaan ja muodikkaista vaatteistaan tunnettu 23-vuotias varastomies kärysi rysän päältä, kun hän oli lastaamassa laatikoittain uusia tietokoneita autoonsa Postin varastolla Vantaan Tuupakassa.

Mies ei ollut työvuorossa, joten hänen toimintansa herätti kahden muun työntekijän kiinnostuksen. Hän oli päässyt kulkutunnisteellaan varastohalliin, ottanut sieltä trukin ja siirtänyt lavallisen laatikoissa olleita Macbook-tietokoneita lastauslaiturille. Sen jälkeen hän alkoi lastata niitä harmaaseen 500-sarjan BMW-henkilöautoon.

Työtoverit käskivät miestä nostamaan laatikot pois autosta ja ilmoittivat, että poliisit olivat jo tulossa paikalle. Tämän kuullessaan varastomies starttasi autonsa ja kiihdytti karkuun.
...
Jo kolme viikkoa aikaisemmin Postin normaalissa varastoinventaariossa oli huomattu, että sieltä puuttuu 39 kannettavaa Macbookin Air -tietokonetta. Viikkoa ennen käryä oli tehty uusi inventaario, jossa oli todettu 20 puuttuvaa konetta lisää.

Varastomiehen käry lastauslaiturilla sekä Postin varaston valvontakameratallenteet olivat niin vahva näyttö, ettei mies yrittänytkään kiistää tekojaan. Hän tunnusti varkaudet poliisille ensimmäisessä kuulustelussa.
...
Postin inventaarion mukaan varastosta oli kesällä 2019 hävinnyt kaikkiaan 66 tietokonetta. Valvontakameratallenteista saatu näyttö riitti kuitenkin vain siihen, että varastotyöntekijä olisi varastanut 52 konetta. Niiden yhteisarvo oli 46 670 euroa.

Varastetuista koneista saatiin talteen kaikkiaan 19 kappaletta. Mies tuomittiin maksamaan koneista yhteensä runsaat 24 000 euroa.

Tuomitun syyksi luettiin törkeä varkaus ja varkauden yritys. Seuraamus oli vuoden ehdollinen vankeusrangaistus.
...
Kuvateksti: Varastotyöntekijä toimi muina miehinä, mutta täysin avoimesti valvontakameroiden alla.

Postissa (joka tunnetusti rekrytoi maahanmuuttajia) näitä bisnesmiehiä on varmaan enemmänkin, koska kaikenlaista kamaa häviää jatkuvasti.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2022, 20:52:04 kirjoittanut Pro life »

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 144
 • Liked: 9145
Onko kaikilla postin moniosaajilla 500-sarjan bemari? Aikamoista....
"Sananvapautta ei ikinä rajoiteta, jos sananvapaudesta rajataan ulos ne alueet, joita rajoitetaan." - Matti Molari

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 030
 • Liked: 22616
Raiskauksen uhrin tuska ei lopu – Ninan tarina
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/98a87767-bbb5-45f8-bc99-12855efedab5

Lainaus
Raiskaus tuhosi Ninan luottamuksen ihmisiin ja vei psykoterapiaan. DNA-näyttö tukee hänen versiotaan tapahtuneesta. Nina kertoo nyt koko tarinansa, jonka varrella ystävyys meni poikki ja avoliittokin päättyi.

Nina havahtui hereille. Hän käännähti sohvalla ja kohtasi ystävänsä miehen katseen.

Mies pelästyi, kun Nina heräsi. Hän lähti makuuhuoneessa nukkuvan vaimonsa luo.

Kesämekossa sohvalla nukkunut Nina otti kuvan puolireiteen riivityistä pikkareistaan. Hän lähetti kuvan miesystävälleen avunpyyntöviestin kera. Hän viestitti myös eräälle ystävälleen.

Ystävän mies oli raiskannut hänet.

Nina kokosi tavaransa ja ryntäsi rappukäytävään. Ulkona hän soitti hätäkeskukseen.

Paikalle tuli kaksi poliisipartiota. Toisessa poliisiautossa istunut Nina näki kun mies vietiin aamutakkiin verhoutuneena poliisiautoon.
...
– Olin tavannut ystäväni ulkomaisen miehen muutaman kerran aiemminkin. Hän oli mukava ja korostetun kohtelias. Ei yhtään flirtti. Olin onnellinen, että ystäväni oli löytänyt elämäänsä rakkauden.

Illan mittaan yksi seurueen miehistä oli humaltuessaan lähennellyt yhtä naisista. Toiset olivat yhteistuumin tuominneet hänen käytöksensä.
...
Oloa ei parantanut se, että hän oli Naistenklinikalla ollessaan puhunut väitetyn raiskaajan vaimon eli ystävänsä kanssa. Ystävätär syytti Ninan keksineen kaiken.
...
Saadakseen apua mielensä kaaokseen hän hankkiutui raiskauksen uhreille tarkoitettuun tukiryhmään. Rikosuhripäivystyksen kautta hän sai tukihenkilön.

– Näiden kautta sain ja saan edelleen tukea ja apua.

Tapahtunut hallitsi hänen mieltään ja arkeaan. Opintoihinsa hän ei kyennyt keskittymään. Ne viivästyivät.

Hänen avomiehensä oli vaikea hyväksyä tapahtunutta ja tukea häntä. Suhde kariutui.

Esitutkinta valmistui vain kolmessa kuukaudessa. DNA-näytteet vahvistivat Ninan kertomusta tapahtuneesta.

– Kuvittelin, että DNA-näytteet avaavat ystäväni silmät. Niin ei käynyt. Vastapuoli kehitteli mitä mielikuvituksellisimpia kuvioita selittämään DNA-löydökset.

Nina sai myös tiedon siitä, että epäilty raiskaaja sairasti yleisvaarallista sukupuolitautia. Ninaan se ei onneksi ollut tarttunut. Lisäksi hän joutui käymään kolmesti vuoden aikana HIV-kontrollissa, että saattoi olla varma negatiivisuudesta.

Pitkä ystävyys epäillyn tekijän vaimon kanssa kariutui. Tapaus jakoi yhteisen ystäväpiirin.

– Minusta maalattiin katkeraa ämmää, joka halusi tuhota ystäväni onnen. Yllätyin kuinka moni nainenkin oli valmis ajattelemaan, että olin keksinyt kaiken.
...
Vastaaja matkusti palmun alle
...
– Vastaaja on varmasti tiennyt, että uusi käsittelypäivä tulee äkkiä, koska se tuli alkuperäisenkin käsittelypäivän jälkeen. Siitä huolimatta hän on lähtenyt kuukausiksi pois. Eikä hän ole edes rikkonut lakia kotimaahansa lähtiessään.

Sukupuolitautien tartunnanjäljitys (37/09)
https://www.kaypahoito.fi/sll32641

Lainaus
Yleisvaaralliseksi sukupuolitaudiksi luokitellaan kuppa, ilmoitettaviksi sukupuolitaudeiksi klamydia, tippuri, HIV, lymphogranuloma venerum, ulcus molle ja hepatiitti B.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 232
 • Liked: 4234
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Onko kaikilla postin moniosaajilla 500-sarjan bemari? Aikamoista....
Vain suojavärisillä postilaisilla on varaa. Nollatyösopimuksella olevan mustan työkaverit olettavanevat tämän saaneen autojen ja vaatteiden ostamiseen rahat kultaseinästä.
Miksi OYJ Posti Group, entinen Itella, entinen Suomen Posti a) palkkaa yön timoja nollaspimuksilla B) säilyttää jossain avovarastossa läjäpäin helposti varastettavaa omaisuutta juuri esim. kalliita kannettavia läppäreitä?

p.s. viidakossa ei tunneta turvakameroita

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 380
 • Liked: 10387
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Lainaus
Monikulttuuria Oulun käräjäoikeudessa
Käräjäoikeuksien julkiset juttulistat antavat Suomen monikulttuurisesta todellisuudesta kuvan, jota valtamediaa seuraamalla ei voi saada.

30.5.2022 alkavalla viikolla Oulun käräjäoikeus käsittelee useita tapauksia, joissa syytettynä tai syytettyjen joukossa on nimen perusteella rotumuukalainen.

30.5.2022 Spyrou Emmanouil on syytteessä törkeästä raiskauksesta.

Samana päivänä Achraf ben Moussa ja Nabil Koriba ovat tuomiolla törkeästä lapsenraiskauksesta.

31.5.2022 Ahmad Azad Sami on syytteessä pahoinpitelystä.

Samana päivänä on myös Achraf ben Moussan ja Nabil Koriban jutun toinen käsittely.

1.6.2022 törkeästä varkaudesta on tuomiolla Mario Mihael Barbu, Constantin Dragomir sekä Alin-Florin Pruiu.

Samana päivänä syytteessä näpistyksestä on Albert Ghassan Faitrouni.

Kesäkuun ensimmäisenä käsitellään myös henkilön Ferrer Gema Sanchez-Grande tekemä valitus.

2.-3–6., 6.6. ja 9.6. Oulun käräjäoikeus käsittelee törkeää petosta, jossa syytteessä on Leif Allan Rikhard Asp, Zanjar Chir, John Mikael Geisor, Allan Dimitri Grönstrand, Tamara Irmeli Hagert, Anselika Melisa Lindgren, Dimitri Allan Lindgren, Terno Antero Lindgren, Tino Rainer Lindgren, Markus juhani Meitsalo, Tommi Aukusti Mettovaara, Kyösti Tino Allan Palm, Pavel Podleski sekä Erno Sakari Ruotsalainen.

2.6.2022 on lisäksi Mario Mihael Barbun, Constantin Dragomirin ja Alin-Florin Pruiun törkeän varkauden toinen käsittely.

2.6. syytteessä törkeästä veropetoksesta on muuan Nashaat Mansour.

Samana päivänä tuomiolle törkeästä raiskauksesta pääsee Aziz Lachab.

3.6. käsitellään jälleen Mario MIhael Barbun, Constantin Dragomirin ja Alin-Florin Pruiun törkeää varkautta.

Samoin kesäkuun kolmantena on käsittelyssä jälleen Aziz Lachabin syyte törkeästä raiskauksesta.

Nämä ovat syytetyn nimen perusteella monikulttuurisiksi määriteltyjä rikosjuttuja yhden ainoan viikon ajalta Oulun käräjäoikeudesta. Pidätkö monikulttuurisuutta edelleen rikkautena?

Lähde: Oulun käräjäoikeus

https://www.partisaani.com/news/race/2022/05/28/monikulttuuria-oulun-karajaoikeudessa/
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 816
 • Liked: 18053
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/662753c0-d2f0-4b5c-9b16-aa9dc8c9f4ab

Lainaus
23-vuotias varastomies tunnettiin kalliista autoista ja merkkivaatteista – työpaikan turvakamerat paljastivat karun totuuden

Upeista autoistaan ja muodikkaista vaatteistaan tunnettu 23-vuotias varastomies kärysi rysän päältä, kun hän oli lastaamassa laatikoittain uusia tietokoneita autoonsa Postin varastolla Vantaan Tuupakassa.

Mies ei ollut työvuorossa, joten hänen toimintansa herätti kahden muun työntekijän kiinnostuksen. Hän oli päässyt kulkutunnisteellaan varastohalliin, ottanut sieltä trukin ja siirtänyt lavallisen laatikoissa olleita Macbook-tietokoneita lastauslaiturille. Sen jälkeen hän alkoi lastata niitä harmaaseen 500-sarjan BMW-henkilöautoon.

Työtoverit käskivät miestä nostamaan laatikot pois autosta ja ilmoittivat, että poliisit olivat jo tulossa paikalle. Tämän kuullessaan varastomies starttasi autonsa ja kiihdytti karkuun.
...
Jo kolme viikkoa aikaisemmin Postin normaalissa varastoinventaariossa oli huomattu, että sieltä puuttuu 39 kannettavaa Macbookin Air -tietokonetta. Viikkoa ennen käryä oli tehty uusi inventaario, jossa oli todettu 20 puuttuvaa konetta lisää.

Varastomiehen käry lastauslaiturilla sekä Postin varaston valvontakameratallenteet olivat niin vahva näyttö, ettei mies yrittänytkään kiistää tekojaan. Hän tunnusti varkaudet poliisille ensimmäisessä kuulustelussa.
...
Postin inventaarion mukaan varastosta oli kesällä 2019 hävinnyt kaikkiaan 66 tietokonetta. Valvontakameratallenteista saatu näyttö riitti kuitenkin vain siihen, että varastotyöntekijä olisi varastanut 52 konetta. Niiden yhteisarvo oli 46 670 euroa.

Varastetuista koneista saatiin talteen kaikkiaan 19 kappaletta. Mies tuomittiin maksamaan koneista yhteensä runsaat 24 000 euroa.

Tuomitun syyksi luettiin törkeä varkaus ja varkauden yritys. Seuraamus oli vuoden ehdollinen vankeusrangaistus.
...
Kuvateksti: Varastotyöntekijä toimi muina miehinä, mutta täysin avoimesti valvontakameroiden alla.

Postissa (joka tunnetusti rekrytoi maahanmuuttajia) näitä bisnesmiehiä on varmaan enemmänkin, koska kaikenlaista kamaa häviää jatkuvasti.

Kädellinen ympyräsuinen lienee alunperin ihmetellyt, että tällaisiinkiin ansioihin voi näköjään päästä. On luultavasti soittanut etelään sukulaisiin ja kertonut. "Ette saatana usko mutta mä pääsin tämmösiin hommiin ... ja hahaaha ... tästä tulee palkka päälle ... haahhah"

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 525
 • Liked: 1278
 • Teillä oli unelma
Liekö varastamies pöllinyt bemarinsakin pakettipostin seasta :) Nuo läppärit on varmaankin ollut postin omaan käyttöön kun kerran inventaariossa mukana, maksaja kun on selvillä niin laitettu saman tien tonnin macbookit. Toki näiden valinnalle on varmasti hyvät perusteet, mutta jääkö murto-osan hintaisella asuksella hommat miten pahasti jälkeen? Näitä kun käytetään kuitenkin vain se vuosi-pari jonka jälkeen lentävät roskiin...


Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 720
 • Liked: 7651
Otin talteen videon tuosta työvoimapulan paikkaajasta joka ei todellakaan ole penaalin terävin kynä.

https://www.youtube.com/watch?v=mttp3U6o7PM

Hyvä talteenotto. Mutta olisiko otsikkoon tai txtkenttään hyvä lisätä kyseessä olevan
varkausrikoksen todistusaineistoa ja tekijän saaneen tuomion.

Vuosien päästä tapauksen jo unohduttua, voi tärähtäneistö muuten väittää videon esittävän ahkeraa, töissä käyvää keeneriä

Pahimmassa tapauksessa video päätyy jonnekkin rhc;n aivopesumateriaaliin esimerkkinä työllistyneestä mamusta  ;D

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 127
 • Liked: 10236
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Otin talteen videon tuosta työvoimapulan paikkaajasta joka ei todellakaan ole penaalin terävin kynä.

https://www.youtube.com/watch?v=mttp3U6o7PM

Hyvä talteenotto. Mutta olisiko otsikkoon tai txtkenttään hyvä lisätä kyseessä olevan
varkausrikoksen todistusaineistoa ja tekijän saaneen tuomion.

Vuosien päästä tapauksen jo unohduttua, voi tärähtäneistö muuten väittää videon esittävän ahkeraa, töissä käyvää keeneriä

Pahimmassa tapauksessa video päätyy jonnekkin rhc;n aivopesumateriaaliin esimerkkinä työllistyneestä mamusta  ;D
Normaaleissa piireissä tämä ymmärretään jo nyt niin että Neeker1 vain palautti niitä iTuotteita jotka suomaalaiset varastivat Afrikasta. Mitali 2025? Eduskuntaan tai suojatyöpaikkaan ennen 2030?
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Zen12345

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 1
Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Mustapha Kallal -nimisen marokkolaismiehen 2 v 2 kk vankeusrangaistukseen huhtikuussa 2020 tehdystä raiskauksesta. Uhri oli nuori nainen, jonka raiskari "löysi" kadulta. Oiskohan ollut tyrmäystippoja tapauksessa mukana?

Kuntaa ei kerrota, mutta veikkaisin toki Tamperetta.

https://www.kansalainen.fi/marokkolaismies-loysi-kadulta-avuttoman-nuoren-naisen-ja-raiskasi/ (28.10.2020)

Lainaus
Marokkolaismies löysi kadulta avuttoman nuoren naisen ja raiskasi
(...)

Sama saasta tuomittiin nyt alennuksella kehitysvammaisen raiskauksesta. Suomesta ei tosiaankaan poisteta edes raiskareita.

"Mustapha Kallal (1978) tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen sekä 2500 euron korvauksiin. Rangaistusta alentavana on otettu huomioon Turun hovioikeuden ratkaisu 155630, 23.12.2021. Aiemmin Kallal on tuomittu raiskauksesta 2 vuoden ja 2 kuukauden vankeusrangaistukseen Pirkanmaan käräjäoikeudessa 27.10.2020."

https://www.partisaani.com/news/crime/2022/05/25/pirkanmaan-ko-tuomitsi-seitseman-maahanmuuttajaa-vankilaan-kehitysvammaisen-raiskaamisesta/

Nämä kiinnostaa kovastikin.

Kuinka saisin näistä lisätietoa? Miten oikeudelta saa pöytäkirjoja, onko niissä lisää tietoa tapauksista ja maksaako?

Täällä porukka varmasti tietää ja kyseltykin aikaisemmin. Onko antaa yksinkertaisia ohjeita tai  joku jo tilannut lähettää minulle?

Tulipas kysymyksiä...

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 936
 • Liked: 5009
Näitähän pompsahtelee esiin ihan ullattaen. Kuvittelevatko ihan oikeasti, että kukaan ei ole hereillä? Yksi jantteri iLaitteita ja toinen soittelee kavereilleen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201806202201026862

"Kaupungin siivooja varasti työnantajan SIM-kortit - soitti puheluita yli 30 000 euron edestä

Helsingin kaupungin palveluksessa olleen siivoojan epäillään varastaneen työnantajaltaan kaksi SIM-korttia ja soittaneen niillä yli 30 000 euron puhelut Afrikkaan.

Siivoojan epäillään varastaneen työnantajaltaan kaksi SIM-korttia ja pitäneen niiden kautta tiivistä yhteyttä Nigeriaan.

Siivoojan epäillään varastaneen työnantajaltaan kaksi SIM-korttia ja pitäneen niiden kautta tiivistä yhteyttä Nigeriaan

Rikosepäilyt heräsivät yrityksen sisäisessä tarkastuksessa, kun kahden puhelinliittymän poikkeuksellisen suuret laskut kiinnittivät tarkastajien huomion.

Iltalehden tietojen mukaan kyseessä on Helsingin kaupungin omistama palveluyhtiö, jonka kahdesta matkapuhelinliittymästä oli runsaan kahden kuukauden aikana soitettu puheluja runsaan 30 000 euron edestä. Puhelut oli soitettu Nigeriaan Länsi-Afrikkaan

Asiasta tehtiin tutkintapyyntö poliisille.

Epäilyt siivoojaan
Rikoskomisario Pekka Seppälä ei halua ottaa kantaa kyseiseen yritykseen, mutta myöntää poliisin tutkineen kevään ja alkukesän aikana "Helsingin suurimpiin työnantajiin" kuuluvaan yritykseen kohdistunutta varkautta ja törkeää luvatonta käyttöä.

Seppälä kertoo, että tutkinnan aikana poliisi teki yhteistyötä kyseisen yrityksen kanssa profiloidakseen isot puhelinlaskut aiheuttaneen henkilön.

- Saimme heiltä työntekijöiden työvuorolistoja. Tutkinnan aikana käytettiin myös pakkokeinoja, kuten televalvontaa sekä laite- ja kotietsintöjä, Seppälä kertoo.

Lopulta epäilyt kohdistuivat yrityksen alihankkijan palkkalistoilla olleeseen siivoojaan. Epäilty mies on oleskellut Suomessa pari vuotta.

Kymmeniä kännyköitä
Epäillyn hallusta löytyi kymmeniä matkapuhelimia, joissa hänen epäillään käyttäneen kaupungilta varastamiaan kahta SIM-korttia. Puhelimista ja teletiedoista selvisi, että Nigeriaan suuntautuneita ja sieltä epäillyn puhelimiin tulleita soittoja oli yhteensä liki 2400 kappaletta.

Puhelut oli soitettu 10. tammikuuta - 19. maaliskuuta välisenä aikana. Laskua oli niistä ehtinyt kertyä yhteensä noin 31 000 euroa.

Vuonna 1983 syntynyt epäilty oli tutkinnan aikaa hetken kiinniotettuna. Poliisin mukaan hän ei ole kuulusteluissa myöntänyt soitoista muita kuin yhden omakseen.

Esitutkinnassa ei ole ilmennyt, että kyse olisi ollut soitoista mihinkään maksulinjoille. Siivoojan epäillään soitelleen lähinnä kavereilleen ja tutuilleen. Mies ei enää ole työsuhteessa kyseiseen palveluyritykseen.

- Tutkinta on loppulausuntoja vaille valmis. Juttu lähtee syyttäjälle loppukesästä, rikoskomisario Pekka Seppälä arvelee."
Slava Ukraini.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 361
 • Liked: 11348
 • Manner-Suomen Tasavalta
Kiinnostaisi tietää, miksi rikollisorganisaation pomo tuli juuri Suomeen, jossa sitten jäi kiinni? Lomamatkalle, vai bisnesmatkalle? Mitä täällä tapahtuu?

Loput linkistä.

Lainaus
Rajavartiolaitos käräytti kovan luokan ihmissalakuljettajan – tuonut henkilöitä laittomasti myös Suomeen

Olli Vainio

Tänään klo 16:57

Rajavartiolaitoksen Turun rikostorjuntayksikkö on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa kansainvälinen rikollisorganisaatio on järjestänyt laittomasti ihmisiä Turkista Kreikkaan ja edelleen muihin Euroopan maihin.

Yksi rikollisorganisaatioon kuuluvista epäillyistä otettiin kiinni Suomessa. Hän on edelleen vangittuna.

Rajavartiolaitos epäilee Iranin kansalaisen syyllistyneen törkeään laittoman maahantulon järjestämiseen ja törkeään väärennykseen.

--

Salakuljetuksia myös Suomeen

--

– On varmistettu, että kuusi henkilöä on salakuljetettu Suomeen ja he ovat iranilaistaustaisia. Saksaan on salakuljetettu varmasti enemmän porukkaa ja siellä aloitetaan tutkinta asiasta. On vaikea arvioida, mikä henkilöiden kokonaismäärä on, Lehtonen kertoo.

--

Puhelimessa oli 24 000 kuvatiedostoa erilaisista asiakirjoista. On siis olemassa mahdollisuudet sille, että rikollisorganisaatio on järjestänyt henkilöitä enemmänkin Eurooppaan. Ja on siis toki mahdollista, että Suomeen on salakuljetettu enemmänkin henkilöitä, hän kertoo.

--

Tutkinnanjohtaja Lehtosen mukaan laittoman maahantulon järjestäminen tapahtuu Kreikan suunnalla, jonne pyritään pääsemään merireittejä pitkin ja sitä kautta pyritään pääsemään muualle Eurooppaan.

Rajavartiolaitoksen esitutkinnan perusteella matka Turkista Kreikan kautta muihin Euroopan maihin maksaa keskimäärin 10 000 euroa. Vaikka Schengen-alueella on vapaa liikkuvuus, ilman matkustusasiakirjoja on käytännössä mahdotonta päästä liikkumaan, hän kertoo.

--

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/de11ffba-6cdc-4340-89ab-9a8c474046e6
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tagit: