Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5401342 kertaa)

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 847
 • Liked: 4597
Lainaus
Oululaiselle osuuskaupalle 200 000 euron pakkolasku poliisilta – Syynä jengirikollisuus

Osuuskauppa joutuu maksamaan Valkean kesäkadun järjestyksenvalvonnasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9af75c01-e3e3-4e2d-91b4-0bfc9efd5bb8

Taas palaa rahaa rikastukseen, kun matujen terrorisoima kauppakeskus tarvitsee ympärivuorokautista järjestyksenvalvontaa. Laskun maksavat viime kädessä osuuskaupan asiakkaat, vaikka lasku pitäisi lähettää niille, jotka ovat halunneet kehitysmaalaisia Suomeen.

On myös mielenkiintoista, että käsky vartioinnin järjestämiseen on tullut poliisilta, jonka omat resurssit eivät kuulemma riitä. Mikähän Oulun poliisille on tärkeämpää kuin maturikollisuuden torjunta?  :facepalm:
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 317
 • Liked: 12946
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Lainaus
Oululaiselle osuuskaupalle 200 000 euron pakkolasku poliisilta – Syynä jengirikollisuus

Osuuskauppa joutuu maksamaan Valkean kesäkadun järjestyksenvalvonnasta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9af75c01-e3e3-4e2d-91b4-0bfc9efd5bb8

Taas palaa rahaa rikastukseen, kun matujen terrorisoima kauppakeskus tarvitsee ympärivuorokautista järjestyksenvalvontaa. Laskun maksavat viime kädessä osuuskaupan asiakkaat, vaikka lasku pitäisi lähettää niille, jotka ovat halunneet kehitysmaalaisia Suomeen.

On myös mielenkiintoista, että käsky vartioinnin järjestämiseen on tullut poliisilta, jonka omat resurssit eivät kuulemma riitä. Mikähän Oulun poliisille on tärkeämpää kuin maturikollisuuden torjunta?  :facepalm:

Valkea on erikoistapaus, kun sen läpi kulkeva sisäreitti on entinen katu, mutta onko tässä avaus laajemmalle yleisen järjesryksen ulkoistamiselle yksityiselle turvallisuuslalle? Tulevaisuudessa yksi peruste kauppakeskusten rakentamiselle voi yhä avoimemmin olla, että siten yksityinen turvallisuusala pystyy huolehtimaan paikan ja sen yhteydessä mahdollisesti olevien julkisten palveluiden ja yksityisasuntojen turvallisuudesta.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2023, 23:03:46 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 965
 • Liked: 6639
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Nuori kiinalais­mies toi naisen seksi­työhön ja hankki niin paljon asiakkaita jonoon, että naista piti hoputtaa

Suomeen muuttanut 22-vuotias kiinalaismies syyllistyi törkeään paritukseen värvätessään noin 30-vuotiaan kiinalaisnaisen tekemään seksityötä Suomeen.

Vyyhti sai alkunsa vuonna 2021, kun mies laati kiinankielisen ilmoituksen seksityöstä Suomessa. Ilmoituksen mukaan Suomessa olisi mahdollisuus tienata jopa 30 000 euroa kuukaudessa.

Nainen kiinnostui työstä, sillä hän oli pahasti velkaantunut asuinmaassaan Italiassa ja Kiinassa. Työt kosmetiikka-alalla eivät auttaneet velkojen maksussa, ja naisen Kiinassa asuva pieni tytär tarvitsi rahaa silmäsairauden hoitoon.

Nainen oli tehnyt seksityötä Italiassa ja Sveitsissä saadakseen rahaa kasaan.
Otettuaan Suomessa asuvaan mieheen yhteyttä mies osti hänelle lentoliput Helsinkiin.
-----
Nainen työskenteli Suomessa kahteen eri otteeseen. Ensimmäisellä kerralla hän teki töitä 35 päivää putkeen ilman vapaapäiviä. Tässä ajassa hän otti vastaan yli 400 asiakasta. Se tarkoittaa yli 12 asiakkaan päivätahtia.
-----
Uhri kertoi oikeudessa, että vaikka työ oli vapaaehtoista, oli työtahti henkisesti ja fyysisesti väsyttävää. Hän ei olisi halunnut tehdä seksityötä, mutta velkojen vuoksi oli pakko kestää.
-----
Mies kiisti syyllistyneensä asiassa rikokseen. Hän kertoi oikeudelle, että ei ollut vapaaehtoisesti parittanut naista. Hän väitti tehneensä niin ikään paritusta velkojensa vuoksi ja pakon edessä.

Oikeus ei kuitenkaan pitänyt miehen versiota tapahtumista uskottavana.

Vuonna 2001 syntynyt mies kertoi muuttaneensa lapsena Kiinasta Italiaan ja sieltä edelleen teini-ikäisenä Suomeen. Hän opiskeli rikosten tekoaikaan lukiossa.

Miehen mukaan hän pelkäsi valtavasti omia velkojiaan, jotka olivat uhanneet hänen vanhempiensa henkeä. Hänen ja velkojien välisiä väitettyjä keskusteluja ei oltu kirjattu mihinkään ylös.
-----
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen vuoden ja kymmenen kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen törkeästä parituksesta. Mies vaati hovioikeutta kumoamaan tuomion, mutta Helsingin hovioikeus piti käräjäoikeuden tuomion voimassa.

Koko juttu:
HS: Nuori kiinalais­mies toi naisen seksi­työhön ja hankki niin paljon asiakkaita jonoon, että naista piti hoputtaa

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 235
 • Liked: 26743
Taksimies raiskasi naisen auton takapenkillä - Tampereen seutu
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010033644.html
Lainaus
LEMPÄÄLÄSSÄ naisen raiskannut taksimies ei saanut 2,5 vuoden ehdottomaan vankeustuomioonsa helpotusta Turun hovioikeudesta.

Mies vaati hovioikeudelta syytteensä ja korvausvelvollisuutena kumoamista, mutta hovioikeus ei nähnyt tähän perusteita. Siten se piti käräjäoikeuden tuomion ennallaan.

Raiskaaminen tapahtui kesken taksimatkan elokuussa 2022.

Nainen ja mies eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.
...
MIES kiisti raiskauksen ja väitti, että nainen suorastaan vaati häneltä seksiä. Oikeus piti miehen kertomusta epäuskottavana, joskaan ei mahdottomana. Oikeuden mielestä miehen syyllisyydestä ei jäänyt kuitenkaan epäselvyyttä.

Raiskaukseen syyllistynyt Ali XXX, 58, joutuu maksamaan naiselle yli 15 000 euroa kivusta, särystä, kärsimyksestä, traumaperäisestä stressihäiriöstä, ansionmenetyksistä ja muista kuluista.

Turun hovioikeuden perjantaina antama tuomio ei ole lainvoimainen. Tuomitun nimi on Suomessa harvinainen, joten samannimisiä henkilöitä ei tule kytkeä tähän rikokseen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 693
 • Liked: 6810
^ Vaikka olisi kuinka vongannut, niin kiitos, mutta ei kiitos.

Kaikki selviävät paljon helpommalla, kun käyttäydytään asiallisesti.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16068
 • junior koodari
Ja taas mennään,,
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cc72a90f-358b-464b-94c3-16bf394b5ee1
Lainaus
– Minä kostan sinulle ja palaan sinun takiasi vankilaan. Minä vannon, että palaan sinun takiasi vankilaan.

Noin viikkoa myöhemmin mies törmäsi tuttavaan Helsingin keskustassa ja pahoinpiteli hänet yhdessä ystävänsä kanssa.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Jameel Badr Akram Al-Saeedin, 34, törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta, kahdesta oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta sekä pahoinpitelystä 3,5 vuoden vankeusrangaistukseen.
« Viimeksi muokattu: 05.12.2023, 17:46:54 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 803
 • Liked: 7799
Lainaus
Esitutkinta rahapelirikoksesta ja törkeästä rahanpesusta siirretty syyteharkintaan

Julkaisuajankohta 8.12.2023 11.30
UUTINEN

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa selvitettiin epäiltyä rahapelirikosta ja törkeää rahanpesua sekä tutkittiin liiketoimintakiellon määräämisen edellytyksiä. Esitutkinnan perusteella kyse on ollut Suomessa laittomaksi epäillyn rahapelin toimeenpanemisesta sekä toisen valtion lottoarpojen myynnistä useiden miljoonien eurojen edestä.

Poliisi aloitti esitutkinnan vuonna 2022 liittyen arpajaislain vastaiseen rahapeliin ja arpojen myyntiin. Esitutkinnassa selvisi, että kaksi Suomessa asuvaa toisen valtion kansalaista oli toimeenpannut luvattoman rahapelin sekä myynyt ja välittänyt arpoja arpajaislain vastaisesti. Pääepäilty hallinnoi toimintaa ja rahaliikennettä, ja toinen epäilty hankki pelaajia ja välitti rahapanoksia. Lisäksi kolmannen henkilön epäillään osallistuneen rahapeliin liittyvän rikoshyödyn käsittelyyn, kuten varojen vastaanottamiseen ja välittämiseen. Kaikkia kolmea henkilöä epäillään törkeästä rahanpesusta. Poliisi on esitutkinnan aikana takavarikoinut epäiltyjen omaisuutta.

Esitutkinnan mukaan lainvastaisessa rahapelitoiminnassa on liikkunut vuosien 2016–2022 rahaa useita miljoonia euroa. Päätekijän epäillään hyötyneen rikoksista lähes miljoonan euron verran.

Esitutkinnan mukaan pääepäilty on Suomessa välittämissään arvonnoissa ottanut vastaan rahapanoksia ja tilittänyt voittoja, jotka ovat perustuneet toisen valtion lottokierrosten tuloksiin.

– Kyseessä on varsin poikkeuksellinen rikostutkinta Suomessa. Aihe on ollut julkisuudessa vähemmän esillä, mutta ilmiönä tällaista laittomaksi epäiltävää rahapelaamista on esiintynyt Suomessa jo pidemmän aikaa. Epäilty oli tässä tapauksessa pitänyt yhteyttä asiakaskuntaansa muun muassa Facebookissa, missä hän oli myös julkaissut aiheeseen liittyviä viestejä ja tietoja arvottavista pelikierroksista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Janne Takkunen.

Rikoskokonaisuus siirtyi syyteharkintaan lokakuussa.
https://poliisi.fi/-/esitutkinta-rahapelirikoksesta-ja-torkeasta-rahanpesusta-siirretty-syyteharkintaan
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 235
 • Liked: 26743
Viisikymppinen mies houkutteli karkein poikia kotiinsa Helsingissä ja alkoi maanitella seksiä
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010044112.html
Lainaus
Oikeudessa käsitellyssä rikoskokonaisuudessa oli yhteensä kuusi asianomistajaa, jotka olivat tapahtuma-aikaan 12–13-vuotiaita.

Mies oli houkutellut nuoria poikia asunnolleen tarjoamalla tupakkaa, karkkia ja ruokaa. Pojat olivat yleensä olleet miehen asunnolla joukolla.

ASUNNOLLAAN mies oli kosketellut poikia ja yrittänyt saada heitä mukaan seksuaaliseen toimintaan korvausta vastaan. Mies myös teki itselleen seksuaalisia tekoja videopuhelun aikana.

Mies oli myös kiristänyt poikia uhkaamalla lähettää näiden vanhemmille kuvia siitä, kuinka pojat polttavat vesipiippua ja sähkötupakkaa.

12-vuotiaan uhrin mies myös yritti raiskata. Mies onnistui väkivaltaa käyttäen riisumaan uhrin, mutta uhri onnistui pakenemaan tilanteesta.
...
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1970 syntyneen Ali XXX törkeästä raiskauksen yrityksestä, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kolmesta seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta, kuudesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, laittomasta uhkauksesta sekä pahoinpitelystä seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen.

Miehellä on taustalla kaksi tuomiota lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tämä otettiin huomioon koventamisperusteena.

Kas kun ei tällä kertaa aiempia tuomioita käsitelty lieventämisperusteena...
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 803
 • Liked: 7799
Lainaus
Pahoinpitely yksityisasunnossa Kemissä

Poliisille ilmoitettiin pahoinpitelystä yksityisasunnossa perjantai-lauantaiyönä. Partion tullessa paikalle, oli ulkomaalainen nainen kertonut, että mies oli lyönyt häntä kasvoihin. Naisella oli lieviä vammoja kasvoissaan. Asunnossa ollut mies tuotiin kiinniotettuna Kemin poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelystä.
https://poliisi.fi/-/lapin-poliisin-paivittaistiedote-1
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 965
 • Liked: 6639
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Puukottaja hyökkäsi miehen kimppuun tavaratalossa – Myyjä tuli väliin

Savolaismiesten riita äityi niin raivokkaaksi, että toinen oli menettää henkensä.

45-vuotias mies puukotti tuttavaansa vähintään viidesti keskellä kirkasta päivää Kuopiossa sijaitsevassa tavaratalossa.
-----
Mies kertoi käyttäneensä veistä, sillä halusi antaa tuttavalleen "opin esimerkkinä”. Hän ei kertomansa mukaan ollut kuitenkaan huomannut veitseniskujen osuvan uhriin. Väkivalta oli hätävarjeluna tehty, eikä hänen pyrkimyksensä ollut surmata miestä.

Pohjois-Savon käräjäoikeus katsoi toisin, ja tuomitsi Mesut Sagandan tapon yrityksestä neljän vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseen.
-----
Sagandan mukaan uhri oli kutsunut häntä terroristiksi tai kurditerroristiksi. Väite jäi näyttämättä toteen.
-----
Koko juttu:
IL: Puukottaja hyökkäsi miehen kimppuun tavaratalossa – Myyjä tuli väliin

Että semmoinen "savolaismies".
« Viimeksi muokattu: 10.12.2023, 10:04:10 kirjoittanut Kemolitor »

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 693
 • Liked: 6810
^ No just. Parasta hätävarjelua ovat jalat, ei puukolla huitominen. Siitä ei seuraa mitään hyvää kenellekään ikinä. Ja syynä huutelu, täysin tyhjäpäiväinen perustelu.

Milloinkahan nuo oppivat?

Todennäköisesti eivät milloinkaan.

Tiedän yhden henkilön, joka on taistellut Nicaraguassa lapsisotilaana. Hemmetin mukava tyyppi, aina toisinaan vetää psykoosiin ja hakeutuu hoitoon vähän vetämään henkeä. Hän on ainakin kokenut muutakin kuin marketissa huutelua.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 881
 • Liked: 6904
 • Minä olen kaapumies!
^^ Kato perkele, sossu.

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 847
 • Liked: 4597
Lainaus
Sagandan mukaan uhri oli kutsunut häntä terroristiksi tai kurditerroristiksi. Väite jäi näyttämättä toteen.
Päinvastoin, väitehän näytettiin hyvin toteen, kun tämä Saganda alkoi huitoa uhria puukolla. Ei tuo ole ainakaan minkään keskiverron savolaismiehen käytöstä.

Ja tämäkin wannabe-savolaismies on ollut Suomessa jo pitkään, mutta tavat ovat kyllä edelleen jostain aivan muualta.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 673
 • Liked: 4860
Keski-ikäinen mies raiskasi bussipysäkillä tapaamansa naisen väkivalloin heti kun sai tämän kotiinsa
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010050046.html

Lainaus
Mies kutsui bussipysäkillä tapaamansa naisen kotiinsa – Kohtelias käytös muuttui heti oven sulkeuduttua

Keski-ikäinen mies raiskasi bussipysäkillä tapaansa naisen väkivalloin heti kun sai tämän kotiinsa.
....
Vuonna 1978 syntynyt Yussif Iddris tuomittiin käräjäoikeudessa kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen raiskauksesta.


I rest my case :facepalm:

Lisätty linkki uutiseen ja uutisotsikko
« Viimeksi muokattu: 12.12.2023, 10:57:04 kirjoittanut Skeptikko »
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 057
 • Liked: 4485
Yussif lupasi näyttää naiselle suomalaisia nähtävyyksiä. Kämpällä alkoi uho ja "nähtävyys" vedettiin esille. On sen luokan husutus, että moinen nähtävyys on parempi takavarikoida ja laittaa esille rikosmuseoon. Onkohan nää Lähi-idän billcosbyt vähän liian kotoutuneita? Kuvittelevat olevansa suomalaisia ja kuvittelevat peniksensä olevan suomalainen nähtävyys. Vaikka saattaahan se olla punavihreissä piireissä sellaiseksi luokiteltukin.
Älä husuta lähimmäistäsi!

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 693
 • Liked: 6810
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010050683.html

"Mies myi kännykän kaverilleen, mutta alkoi katua ja tarttui kääntöveitseen
Mies tuli katumapäälle myytyään kännykkänsä ystävälleen. Erimielisyydet johtivat puukotukseen Espoossa."

Ehti siinä välissä myös kolmannen osapuolen asuntoon.

"Tämän jälkeen verinen mies tunkeutui kolmannen miehen asuntoon parvekkeen kautta veitsi kädessään. Mies alkoi penkoa asukkaan tavaroita ja uhkailla. Sen lisäksi mies viilsi itseään käsiin ja jalkoihin."

"Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1994 syntyneen Mustafa Ammar Adnan Al-Hellin törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen."
« Viimeksi muokattu: 12.12.2023, 10:16:59 kirjoittanut Niobium »
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 965
 • Liked: 6639
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Ulkomaalaistaustainen 17-vuotias oppilas raiskasi 13-vuotiaan oppilaan koulukeskuksessa

Maanantaina 11.12.2023 puolenpäivän jälkeen Ylitorniolla Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtunut seksuaalirikos. Rikoksen tekopaikkana on koulun WC tilat. Koulun 16 vuotias ulkomaalistaustainen oppilas oli WC tiloissa tehnyt seksuaalista väkivaltaa 13 vuotiaalle oppilaalle. Tekoa tutkinaan törkeänä raiskauksena. Poliisi ei tiedota asiasta enempää, alaikäisen uhrin ja hänen omaistensa suojaamiseksi.

https://poliisi.fi/-/torkea-raiskaus-ylitorniolla

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 921
 • Liked: 19310
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Lainaus
Ulkomaalaistaustainen 17-vuotias oppilas raiskasi 13-vuotiaan oppilaan koulukeskuksessa

Maanantaina 11.12.2023 puolenpäivän jälkeen Ylitorniolla Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtunut seksuaalirikos. Rikoksen tekopaikkana on koulun WC tilat. Koulun 16 vuotias ulkomaalistaustainen oppilas oli WC tiloissa tehnyt seksuaalista väkivaltaa 13 vuotiaalle oppilaalle. Tekoa tutkinaan törkeänä raiskauksena. Poliisi ei tiedota asiasta enempää, alaikäisen uhrin ja hänen omaistensa suojaamiseksi.

https://poliisi.fi/-/torkea-raiskaus-ylitorniolla

17-vuotias vai "17-vuotias"?  :o
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 693
 • Liked: 6810
Otsikko näköjään korjattu. Fiddu, poliisin virallinen sivusto, ja sinnekin pääsee typoja.

Tässä mitään puhdasta kieltä itsekään kirjoita, mutta johonkin pitäisi voida luottaa.

16- vuotias, tosiaan. Kenen ilmoituksen mukaan?
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 593
 • Liked: 49095
Ylitornion v2006 syntynyt raiskaajamatu oli Ylen iltauutisissa muuttunut 15-vuotiaaksi.
Loppuviikosta raiskuri lienee jo 13v uhriaan nuorempi.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 286
 • Liked: 11243
 • Mullaki o kissa
Valemedioissa oli yksi sana jäänyt pois raiskaaja-oppilaan edestä. Ette arvaa kuitenkaan, mikä sana, joten vinkki, liittyy kaverin etniseen taustaan...
Brunein Sulttaani

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 593
 • Liked: 49095
Neuvokas tämä nuori uhri, että on kertonut asiasta aikuisille eikä vain vetäytynyt kotiin yksinäisyyteen haavojaan nuolemaan.
Näistähän ei aina ilmoitella, kuten tiedämme.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 775
 • Liked: 129691
Valemedioissa oli yksi sana jäänyt pois raiskaaja-oppilaan edestä. Ette arvaa kuitenkaan, mikä sana, joten vinkki, liittyy kaverin etniseen taustaan...

Finnkinon 16-vuotiaasta ampujasta ainakin mainittiin Ylen tv-uutisissa, että "kantasuomalainen". Poliisikin oli kommentoinut Seiskan kysellessä taustoja, että "täysin supisuomalainen poika, jolla ei ole ulkomaisia juuria".

Hienoa tämä uusi avoimuuden aika.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 235
 • Liked: 26743
Uudessakaupungissa asuva huijari onnistui saamaan tuhansia euroja viideltä uhrilta
https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000010041973.html
Lainaus
Uudessakaupungissa asunut huijari esiintyi sosiaalisessa mediassa sekä miehenä että naisena.

UUDESSAKAUPUNGISSA asuva ulkomaalaistaustainen mies onnistui huijaamaan kevään 2022 aikana rahaa neljältä naiselta ja yhdeltä mieheltä, ennen kuin hänen hämärätoimensa paljastuivat.

Yksi naisista oli tutustunut mieheen Instagramissa, jossa he olivat kirjoitelleet toisilleen. Puhelinnumeroiden vaihdon jälkeen keskustelu oli siirtynyt WhatsAppiin. He olivat viestitelleet noin kuukauden, ja mies oli lähettänyt itsestään kuvia sotilas- ja siviilivaatteissa. Mies oli kuvissa länsimaalaisen näköinen ja vaalea.
...
Nainen oli siirtänyt rahaa, mutta mies kertoi, että rahat eivät olleet tulleet perille. Nainen oli sanonut, ettei pysty lähettämään enempää, jonka jälkeen mies oli lähettänyt itkuviestejä. Nainen oli heltynyt lähettämään lisää. Yhteensä hän siirsi rahaa 3 000 euroa.

Toinen nainen kuvitteli viestittelevänsä vaalean kanadalaismiehen kanssa, joka kuitenkin oli osannut suomea. Hän oli siirtänyt 6 000 euroa lentolippuja varten mutta pyysi pankkia palauttamaan ne seuraavana päivänä. Sen jälkeen mies oli pyytänyt häneltä rahaa kerran, mutta hän ei ollut maksanut.

MIESPUOLINEN asianomistaja kuvitteli olevansa yhteydessä Afganistanissa palvelusta suorittavaan naiseen.
...
Syytteen mukaan viisi uhria oli siirtänyt vastaajan tilille eri suuruisia summia, yhteensä 39 700 euroa. Yksi asianomistajista oli siirtänyt peräti 20 000 euroa. Pankki oli palauttanut osan summista uhreille, ja osan poliisi oli takavarikoinut.

VASTAAJA kertoi tulleensa Suomeen töihin ja avanneensa kolme tiliä eri pankkeihin. Hän oli huomannut, että hänen tililleen oli tullut rahaa, mikä oli ollut yllätys. Hän uskoi, että hänen tilejään on käyttänyt joku ulkopuolinen mutta ei tiennyt, missä vaiheessa hänen tietojaan on kalasteltu tai varastettu.
...
Vastaaja tuomittiin törkeästä rahapesusta 10 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänet tuomittiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä 29 700 euroa.

Miksi valtio omii rahat eikä palauta uhreille?
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 847
 • Liked: 4597
Valemedioissa oli yksi sana jäänyt pois raiskaaja-oppilaan edestä. Ette arvaa kuitenkaan, mikä sana, joten vinkki, liittyy kaverin etniseen taustaan...

Finnkinon 16-vuotiaasta ampujasta ainakin mainittiin Ylen tv-uutisissa, että "kantasuomalainen". Poliisikin oli kommentoinut Seiskan kysellessä taustoja, että "täysin supisuomalainen poika, jolla ei ole ulkomaisia juuria".

Hienoa tämä uusi avoimuuden aika.
Ampujan kantasuomalaisuuden lisäksi mainittiin, että uhrilla ei ollut Suomen kansalaisuutta. Avoimuus toimii hyvin siis näin päin, mutta jos roolit olisivat olleet toisin päin, niin meillä olisi vain korvia särkevä hiljaisuus.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 156
 • Liked: 3148
Valemedioissa oli yksi sana jäänyt pois raiskaaja-oppilaan edestä. Ette arvaa kuitenkaan, mikä sana, joten vinkki, liittyy kaverin etniseen taustaan...

Finnkinon 16-vuotiaasta ampujasta ainakin mainittiin Ylen tv-uutisissa, että "kantasuomalainen". Poliisikin oli kommentoinut Seiskan kysellessä taustoja, että "täysin supisuomalainen poika, jolla ei ole ulkomaisia juuria".

Hienoa tämä uusi avoimuuden aika.
Mitä tuo termi ”supisuomalainen” nykypäivänä sitten tarkoittaakaan :roll:

Voi siis olla esimerkiksi kulmahousu tai neljännen polven kuukeri?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 640
 • Liked: 61689
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Lainaus
Ulkomaalaistaustainen 17-vuotias oppilas raiskasi 13-vuotiaan oppilaan koulukeskuksessa

Maanantaina 11.12.2023 puolenpäivän jälkeen Ylitorniolla Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtunut seksuaalirikos. Rikoksen tekopaikkana on koulun WC tilat. Koulun 16 vuotias ulkomaalistaustainen oppilas oli WC tiloissa tehnyt seksuaalista väkivaltaa 13 vuotiaalle oppilaalle. Tekoa tutkinaan törkeänä raiskauksena. Poliisi ei tiedota asiasta enempää, alaikäisen uhrin ja hänen omaistensa suojaamiseksi.

https://poliisi.fi/-/torkea-raiskaus-ylitorniolla

Yleensä tällaisissa jutuissa suojellaan uhria. Tuo koulu ei liene kovin suuri. Ja 13 v ikäluokka ei myöskään liene suuri.
Ylitornion sivuilta koko peruskoulun oppilasmäärä (luokat 1-9) on 271. Keskimäärin 30 per ikäluokka.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 545
 • Liked: 15438
Lainaus
Ylitornion lapsenraiskaukseen lisätiedote
14.12.2023 12.14
Lainaus
Asian rikosnimike on tarkentunut ja tekijää ei esitetä vangitavaksi

Maanantaina Ylitornion Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtuneen rikoksen esitutkinta on edennyt. Rikosnimikkeeksi on teonkuvauksen mukaisesti tarkentunut epäilty lapsen raiskaus. Rikoksesta epäiltyä ei syyttäjän ja poliisin välisen neuvottelun perusteella tulla esittämään vangittavaksi. Rikoksesta epäilty ei palaa Ylitorniolle. Poliisi päättää asiasta tiedottamisen.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 593
 • Liked: 49095
Lainaus
Ylitornion lapsenraiskaukseen lisätiedote
14.12.2023 12.14
Lainaus
Asian rikosnimike on tarkentunut ja tekijää ei esitetä vangitavaksi

Maanantaina Ylitornion Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtuneen rikoksen esitutkinta on edennyt. Rikosnimikkeeksi on teonkuvauksen mukaisesti tarkentunut epäilty lapsen raiskaus. Rikoksesta epäiltyä ei syyttäjän ja poliisin välisen neuvottelun perusteella tulla esittämään vangittavaksi. Rikoksesta epäilty ei palaa Ylitorniolle. Poliisi päättää asiasta tiedottamisen.

Miksi ei esitetä vangittavaksi? Pääseekö muslimi kuin koira veräjästä?

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 144
 • Liked: 23930
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
^ eihän se, että 13-vuotiaan raiskannut pääsee vapaaksi, ole keneltäkään pois. Eikä se tuo neitsyyttä raiskatulle takaisin. Besides, kok & sdp sidosryhmät tienaavat paremmin näin. Ja koulun rehtorikin voi olla tyytyväinen koska kouluun on turvallista tulla.

Voittavalla reseptillä Suomi eteenpäin.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

Tagit: okpere