Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5511108 kertaa)

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 281
 • Liked: 15740
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Poliisi tiedotti asiasta, mutta Ilta-Sanomat jättää etnisen taustan mainitsematta. Ja vielä uutisoi että "tällainen epäilty on"! :roll:

Tosin myös, pisteet lehdelle siitä että kertoo epäillyn taloustiedot, tuota en nähnyt muissa medioissa. Toimittaja on siis tehnyt työtään, ja kaivanut tietoja esille rekistereistä. Ja ilmeisesti myös tehnyt työtään, kun yritti salata murhanyrittäjän etnisen taustan.

Lainaus
KOTIMAA

Tällainen on 47-vuotias nainen, jota epäillään perhemurhan yrityksestä Vantaalla

Väkivaltarikos tapahtui osapuolten yhteisessä kodissa Vantaan Keimolanmäessä tiistaina. Poliisin käsityksen mukaan teossa on käytetty useampaa kuin yhtä tekovälinettä.

Epäilty perhesurman yritys tapahtui Vantaan Keimolanmäessä sijaitsevassa uudehkossa kerrostalossa.

Kia Kilpeläinen
9:29

--

IS:n tietojen mukaan naisella ei ole aiempaa rikostaustaa ainakaan viimeisen kymmenen vuoden ajalta eikä myöskään sitä vanhempia asioita kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa. Nainen asuu tämänhetkisten osoitetietojen mukaan asunnossa, jossa epäillyt väkivallanteot tapahtuivat.

Nainen on kuitenkin joutunut useasti vuosien varrella tekemisiin käräjäoikeuden kanssa, sillä hän on ollut vastaajana useissa velkomusasioissa vuosien varrella. Lisäksi naisen kaksi eri vuokranantajaa on hakenut oikeudessa vuokrasopimuksen purkamista. Viimeisin vuokrasopimusasia on vielä vireillä käräjäoikeudessa.

--

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010353278.html

Ja minulla on muuten kuvakaappaus tästä artikkelista, eli jos etninen tausta myöhemmin päivitetään sinne, niin olisi myös suotavaa lisätä maininta päivityksestä, ja päivityksen sisällöstä, ihan näin Ilta-Sanomille huomiona. :)
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 281
 • Liked: 15740
 • Manner-Suomen Tasavalta
Nainen sai henkilökohtaisen avustajan – heti ensimmäinen käynti päättyi painajaiseen

20-vuotias mies raiskasi fyysisistä rajoitteista kärsineen uhrinsa tämän kotona.

--

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010349770.html

Vähän huomioita:

Lainaus
Nainen kertoi hänelle entuudestaan täysin tuntemattomalle avustajalle koronatartunnastaan. Naisella oli ollut myös kuumetta, ja hänen olonsa oli huono.

Heikkovointinen tartuntatautinen, tottakai sellaiseen pitää koskea (munalla)? Resa Hoseinilla ei ole edes mitään itsesuojeluvaistoa.

Lainaus
RIKOSTA edelsi viattomaksi tarkoitettu hartioiden ja jalkojen hieronta. Avustaja kertoi oikeudessa yrittäneensä estellä naista, kun tämä laittoi hänen kätensä rinnoilleen.

Tästä tilanne avustajan mukaan eteni yhteisymmärryksessä sukupuoliyhteyteen saakka.


Naisen näkemys oli toinen. Hän kertoi kieltäneensä avustajaa ja yrittäneensä vastustaa tätä myös fyysisesti. Missään tapauksessa hän ei halunnut seksiä avustajan kanssa.

"Mutku emmämitään."

Tuollainen ihminen oletettavasti ei tule koskaan saamaan mitään työtä Suomessa, koska kaikki inhoavat häntä, paitsi ehkä toiset saman kulttuurin maahanmuuttajat. Kaikkien kannalta olisi hyvä jos hänet karkotettaisiin takaisin sinne mistä tulikin, sillä siellä hän voi rakentaa itselleen elämää. Täällä olisi edessä vain syrjäytyminen, ja ehkä rikollisuus tai jihad.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 712
 • Liked: 52332
 • Taas Suamen jellona elämöi...
^ Mutku työvoimapula on niin huutava..tarvitaan osaajia..rits..osaajia..räts..osaajia...  :-\

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 446
 • Liked: 64498
 • Kekkosen re-inkarnaatio
"Kristityt maahanmuuttajat kotoutuvat paremmin."

Lainaus
Kulttuuri | Valokuva

Itse kuvaa oli sotkettu päälle piirtämällä, ja kuvan viereen kirjoitettu mustalla tussilla englanniksi uhkauksia, jossa vaadittiin kuolemaa homoseksuaaleille ja viitattiin Raamatun Sodoman ja Gomorran hävitykseen.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010350945.html

Lasitalossa on varmasti turvakamerat. Jos tekijää ei löydy, niin liekö False Flag, jonka tarkoitus on kääntää huomiota pois muslimeista?

Miten niin false flag?
Miten niin Raamatusta?

Hesarissa oli oikein mässäilty sanalla Raamattu, koska se oli oikein kursivoitu.

Kuitenkin Loot (arabiaksi Lut) on myös koraanin profeettoja. Sodoman ja Gomorran hävitys löytyy myös koraanista ja sitä käytetään vertauksena homoseksuaalisuuden turmiollisuudesta ja synnistä. Wikipedia:
Lainaus
Lut (Arabic: لوط, romanized: Lūṭ, [luːtˁ]), also known as Lot in the Old Testament, is a prophet and messenger of God in the Quran.[1][2] According to Islamic tradition, Lut was born to Haran and spent his younger years in Ur, later migrating to Canaan with his uncle Abraham.[3] He was sent to the cities of Sodom and Gomorrah as a prophet,[4] and was commanded to preach to their inhabitants on monotheism.

Though Lut was not born among the people he'd been sent to preach to, the people of Sodom are still regarded as his "brethren" in the Quran.[5] Like the Biblical narrative, the Quran states that Lut's messages were ignored by the inhabitants of the cities, and Sodom and Gomorrah were subsequently destroyed. The destruction of the cities is traditionally presented as a warning against homosexuality in Islam as well as other things.

Kyllä siinä nyt on hesarin toimittajalla ollut tehotippa nokassa, kun hän on oikein kursivoinut, että nyt on olleet Raamatunpalvojat asialla, kun todennäköisimmin kyseessä on olleet ihan jotkut muut...

Jos tuhrussa ei lukenut Bible, vaan viitattiin vain Sodomaan ja Gomorraan, niin Raamattu on toimittelijan omaa tulkintaa.

-i-

Muoks:
Jos tuhrija on muslimi, niin pyytäköhän toimittelija ja kommentoijat anteeksi kristityiltä. Vihervasemmistolainen ateistirunkkaus on alkanut. Ja saavat persutkin osansa, vaikka meillä on kaksi nuorta homoseksuaalia kansanedustajana. Ja toki natsikorttikin viuhuu:

Lainaus
Toivon, että asiasta on tehty rikosilmoitus ja syyllinen/syylliset saadaan kiinni. Toiseen ihmisryhmään kohdistuvalle vihalle ei ole eikä saa olla minkäänlaista jalansijaa Suomessa.

Jos joku kokee, että hänen uskontonsa kieltää homoseksuaalisuuden, hän voi _itse_ toteuttaa tätä vaatimusta _omassa_ elämässään, mutta toisten ihmisten elämänvalintoihin, itsemäärämisoikeuteen ja koskemattomuuteen ei sen varjolla voi puuttua.

Toivon myös, että Suomen kristilliset yhteisöt tuomitsevat teon selväsanaisesti ja siten viestivät jäsenilleen, että tällainen toiminta ei ole sallittua eikä myöskään kristillisten arvojen mukaista.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (10)
---
Järkyttävää! Suomi on olevinaan tasa-arvoinen maa, mutta esimerkiksi oresidentin vaalit toivat näkyväksi, että siihenkin pestiin tärkein ominaisuus on olla hetero.

Hyvä että teos uusitaan ja laitetaan esille. Näitä homojen uhkauksia on myös esittänyt mm.eduskunnan puhemies ja hänen puolueensa jäsenet. Pridelippuja on poltettu ja niissä on hyökätty osallistujien kimppuun ja uhkailtu jne.

Nämä antigender-ideologiaa levittävät tahot pitäisi laittaa vastuuseen toimistaan ja kirjoituksistaan.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (122)
---
"En usko, että asialla on suomalaiset, varsinkaan aidot ja tiedostavat kristityt."

Suomessahan kristityt ovat taannoin surmanneet toisiaan rakastavia miespareja, useampiakin, muun muassa Turussa roikottaneet miesparkoja hirtettyinä pidempiäkin aikoja "varoituksena muille".

Ja nykyäänkin esim. Ugandassa, amerikkalaistenkin kristittyjen agitoimina säädettiin jopa kuolemantuomiolakikin rakastaville miehille.
Mm. Ugandassahan puhutaan englantia. Ja 200 miljoonan asukkaan Nigeriassa on myös pitkät tuomiot ja lynkkaksia toisiaan rakastaville miehille ja toisiaan rakastaville naisillekin.

Kristinuskonnossahan on harjoitettu Euroopassa ja maailmallakin siirtomaissa monien miesparien elävältä polttamisia ja muita kristillisiä julmuuksia.
natsitkin metsästivät homoja ja surmasivat heitä keksitysleireillään toistakymmentä tuhatta
.
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (105)
---
Herkän ja taiteellisen kuvan kummatkin henkilöt ovat olleet tuttuja eri yhteyksistä jo noin neljänkymmenen vuoden takaa, sattumoisin tavatessa aina tervehditään ja vaihdetaan kuulumisia.

Kuoleman vaatiminen homoseksuaaleille Suomessa, ja jostain kumman syystä englanniksi kirjoitettuna, herättää hämmennystä, kummastusta ja jopa vihaa. En usko, että asialla on suomalaiset, varsinkaan aidot ja tiedostavat kristityt. Kyse voi olla ties millaisista motiiveista ja lähtökohdista tehdystä ajattelemattomasta ja halveksittavasta kannanotosta sekä törkeästä vahingonteosta. Sodoma ja Gomorra -Raamatun teksti ei sen enempää oikeuta moiseen kuin anna tukeakaan itse asialle.

Tulisi nyt se maailmanloppu. Tulta ja tulikiveä vähän tännekin...

-i-
« Viimeksi muokattu: 13.04.2024, 19:53:09 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 753
 • Liked: 5173
Serkumpi on paitsi herkumpi, myös potkittavampi!
Lainaus
Sukulaismiesten välille syttyi riita elokuussa 2018 Puhoksen ostoskeskuksessa Helsingissä.

Vuonna 1997 ja 1986 syntyneet veljekset tuomittiin pahoinpitelyistä, joiden uhri oli heidän serkkunsa.

Uhri oli aiemmin ollut naimisissa veljesten siskon kanssa, mutta uhrin ja tekijöiden välillä ei ollut ollut yhteydenpitoa yli kymmeneen vuoteen.

Kolmikko oli kohdannut, kun uhri oli ollut parturissa ja veljekset olivat tulleet paikalle. Uhrin mukaan veljekset syyttivät uhria siitä, että uhri olisi puhunut pahaa veljesten perheestä.

Tästä oli käynnistynyt tappelu, jossa veljekset löivät uhria kasvoihin. Uhri kaatui, ja veljekset jatkoivat maassa makaavan uhrin potkimista.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010327909.html
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 058
 • Liked: 2891
 • Pernau
Lainaus
Sukulaismiesten välille syttyi riita elokuussa 2018 Puhoksen ostoskeskuksessa Helsingissä.

Kauan tätäkin oikeudenkäyntiä on jouduttu odottamaan.
Missä ******i siellä ongelma.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 915
 • Liked: 7423
Albanialaista viljelytaitoa ja hienoja sähkövirityksiä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010357378.html

Lyhyesti:

"Syyttäjän näkemys oli, että teko on ollut suunnitelmallinen, koska käyttöön oli vuokrattu omakotitalo tekaistulla nimellä pääosin kasvatustoimintaa varten. Kannabista on kasvatettu myynti- ja levitystarkoituksessa, oli syyttäjän tulkinta.

Mies käytti itävaltalaisia henkilötietoja, jotka osoittautuivat väärennetyiksi. Itävallan viranomaisilta poliisi sai tiedon, jonka mukaan henkilötietoihin sopivaa itävaltalaista ei ole olemassakaan.

Viljelijä käytti lisäksi sähköä, joka ei ollut hänen omaansa. Sähkö tuli taloon sähköenergiamittarin ohittavan kytkennän avulla.

Kiinteistölle tullut sähkö ei kiertänyt sähköenergiamittarin kautta, joten kulutus ei tullut Lahti Energia Sähköverkko Oy:n tietoon. Teosta koitui reilussa kahdessa kuukaudessa yhtiölle lähes 11 400 euron vahinko."

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 851
 • Liked: 7911
Lainaus
Vanki huusi "fuck Fin­land", sylki työn­te­ki­jää kas­voi­hin ja käyt­täy­tyi ag­gres­sii­vi­ses­ti Oulun van­ki­las­sa – sai kah­dek­san kuu­kaut­ta van­keut­ta

15.04.2024  14:00

(...)

Rikosseuraamusesimiehen mukaan vangilla oli ollut skype-puhelinaika hänen kotimaahansa, joka ei kuitenkaan ollut toteutunut. Rikosseuraamusesimies kertoi oikeudessa, että vanki oli tilanteessa kiihtynyt. Vanki alkoi yhtäkkiä lyömään itseään ja huusi "fuck Finland".

Tämän jälkeen vangista otettiin hallintaote ja hänet kuljetettiin toiselle osastolle eristysselliin. Sinne vietäessä vanki sylkäisi rikosseuraamusesimiestä silmille. Vanki myös käyttäytyi tilanteessa aggressiivisesti tekemällä vastarintaa muun muassa potkimalla, vääntelehtimällä ja työntämällä käsillään. Hänen taltuttamiseensa osallistui useita vartijoita.

Samainen vanki oli tapellut vankilassa myös edeltävänä päivänä. Hän oli tapellut tuolloin toisen vangin kanssa, minkä vuoksi hänet oli siirretty asumaan kerrosta alemmaksi.

Vanki kiisti oikeudessa sylkäisseensä rikosseuraamusesimiestä. Hän väitti, että vartijat käyttivät liiallista voimaa häntä vastaan.

(...)

Hänen mukaansa hänellä on hyvä yhteistyö vartijoiden kanssa ja hän oli tehnyt vartijoille pitsaakin.

(...)

Oikeus tuomitsi vuonna 1981 miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Vankeusrangaistus tuomittiin ehdottomana, sillä vanki syyllistyi rikokseensa suorittaessaan vakavasta väkivaltarikoksesta saamaansa pitkää ehdotonta vankeusrangaistusta.
https://www.kaleva.fi/vanki-huusi-fuck-finland-sylki-tyontekijaa-kasvoih/6299543
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 915
 • Liked: 7423
Lainaus
Vanki huusi "fuck Fin­land", sylki työn­te­ki­jää kas­voi­hin ja käyt­täy­tyi ag­gres­sii­vi­ses­ti Oulun van­ki­las­sa – sai kah­dek­san kuu­kaut­ta van­keut­ta

15.04.2024  14:00

(...)

Rikosseuraamusesimiehen mukaan vangilla oli ollut skype-puhelinaika hänen kotimaahansa, joka ei kuitenkaan ollut toteutunut. Rikosseuraamusesimies kertoi oikeudessa, että vanki oli tilanteessa kiihtynyt. Vanki alkoi yhtäkkiä lyömään itseään ja huusi "fuck Finland".

Tämän jälkeen vangista otettiin hallintaote ja hänet kuljetettiin toiselle osastolle eristysselliin. Sinne vietäessä vanki sylkäisi rikosseuraamusesimiestä silmille. Vanki myös käyttäytyi tilanteessa aggressiivisesti tekemällä vastarintaa muun muassa potkimalla, vääntelehtimällä ja työntämällä käsillään. Hänen taltuttamiseensa osallistui useita vartijoita.

Samainen vanki oli tapellut vankilassa myös edeltävänä päivänä. Hän oli tapellut tuolloin toisen vangin kanssa, minkä vuoksi hänet oli siirretty asumaan kerrosta alemmaksi.

Vanki kiisti oikeudessa sylkäisseensä rikosseuraamusesimiestä. Hän väitti, että vartijat käyttivät liiallista voimaa häntä vastaan.

(...)

Hänen mukaansa hänellä on hyvä yhteistyö vartijoiden kanssa ja hän oli tehnyt vartijoille pitsaakin.

(...)

Oikeus tuomitsi vuonna 1981 miehen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Vankeusrangaistus tuomittiin ehdottomana, sillä vanki syyllistyi rikokseensa suorittaessaan vakavasta väkivaltarikoksesta saamaansa pitkää ehdotonta vankeusrangaistusta.
https://www.kaleva.fi/vanki-huusi-fuck-finland-sylki-tyontekijaa-kasvoih/6299543

Vai että oikein pitsaakin oli tehnyt, mahtoikohan sekaan livahtaa jotain ekstraa?

Miten mulla aina joskus tulee mieleen kaasupullojen kuljetuskärryt näiden kanssa? Sähköä esiruoaksi ja sitten kuormaliinoilla kiinni.

Ennenkaikkea ajattelen vartijoiden työturvallisuutta. Minusta ei fyysisten mittojeni puolesta olisi hillitsemään tällaisia tyyppejä, enkä ainakaan söisi yhtään mitään heidän tarjoamaansa safkaa.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 851
 • Liked: 7911
Lainaus
Esitutkinta huumausaineiden maahantuonnista valmistui – ruotsalaisepäilty otettiin kiinni Egyptistä
 
Julkaisuajankohta 17.4.2024 13.57
UUTINEN

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa ruotsalaisen miehen epäillään järjestelleen yli 300 kiloa huumausaineita Suomeen. Epäilty otettiin helmikuussa kiinni kansainvälisen etsintäkuulutuksen perusteella Egyptissä, mistä hänet noudettiin Suomeen.

Vuonna 1983 syntynyttä Ruotsin ja Palestiinan kansalaista epäillään Suomessa kaikkiaan 20 törkeästä huumausainerikoksesta. Suomeen noutamisen jälkeen hänet vangittiin Oulun käräjäoikeudessa kyseisistä rikoksista epäiltynä.

Miehen epäillään toimineen huumausaineiden maahantuonnin järjestelijänä rikoskokonaisuudessa, jota Keskusrikospoliisi tutki yhteistyössä useiden poliisilaitosten kanssa vuoden 2023 aikana. Tutkinnasta tiedotettiin tämän vuoden helmikuussa: Poliisi epäilee useita ihmisiä ulkomailta johdetusta törkeästä huumausainerikoskokonaisuudesta - Poliisi. Kyseinen kokonaisuus on käsitelty Oulun käräjäoikeudessa kevään aikana ja nyt tutkinnan osalta loppuun saatettu juttu on siirtynyt syyteharkintaan Pohjois-Suomen syyttäjäalueelle.

– Miehen epäillään organisoineen laajamittaista huumausaineiden salakuljetusta Ruotsista Suomeen ja ohjanneen muita toimintaan osallistuneita henkilöitä eri pikaviestisovellusten välityksellä. Esitutkinnan perusteella hän on aktiivisesti johtanut ja ohjannut kaikkia rikolliseen toimintaa osallistuneita henkilöitä ulkomailta käsin, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Nurmenniemi Keskusrikospoliisista.

Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee miehen järjestelleen Suomeen vuosien 2022-2023 aikana yhteensä noin 107 kg amfetamiinia, 164 kg hasista, 50 kg marihuanaa, 5 kg kokaiinia ja 1460 ekstaasitablettia.
https://poliisi.fi/-/esitutkinta-huumausaineiden-maahantuonnista-valmistui-ruotsalaisepailty-otettiin-kiinni-egyptista
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 712
 • Liked: 52332
 • Taas Suamen jellona elämöi...
^ Mikäs siinä, kunhan laittavat kultamunan Ruotsiin lusimaan. Muuten alv on pian 30%.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 915
 • Liked: 7423
Tuomiot | Mies raiskasi kaksi naista vain muutaman viikon välein – yli kolme vuotta vankeutta: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010370681.html

Normisettiä taas kerran.

"Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Issam Rafilin kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen."

Jutussa ei mainittu ensikertalaisuutta, eli ei ole ennen jäänyt kiinni.

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 281
 • Liked: 15740
 • Manner-Suomen Tasavalta
Jännämies yritti saada eksän sukulaiset päästämään naisesta ilmat pihalle tms.

Lainaus
Kaupunki | Tuomiot

Naisen lähdettyä mies meni tolaltaan: Lähetti uhrin pikkuveljelle ja muille tutuille pariskunnan seksivideon

Mies lähetti nuorta naista halventavia kuvia ja videoita suurelle joukolle ihmisiä sen jälkeen, kun nainen halusi lopettaa suhteen.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen ehdolliseen vankeuteen.

Anne Kantola HS
17.4. 15:33 | Päivitetty 17.4. 15:47

--

Äidin ja pikkuveljen lisäksi hän oli jakanut kuvamateriaalia suurelle joukolle muita ihmisiä. Tuomion mukaan miehen toiminta on voinut aiheuttaa halveksuntaa naista kohtaan, kun ottaa huomioon naisen uskonnon. Tuomion mukaan kyseinen uskonto ”suhtautuu tällaisiin asioihin jyrkemmin kuin monet muut uskonnot”.

--

HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi miehen muutama viikko sitten annetussa tuomiossa reilun vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Miehellä ei ollut aiempia tuomiota.

Mies sai tuomion yhteensä 11 syytekohdasta, joista osa koski samoja rikoksia, mutta tuomiot tuli lakimuutoksien vuoksi kahdella eri nimikkeellä.

--

Kommentit (11)


--

Ilmoita asiaton viesti
17.4. 16:07

No niin - tuollaisesta melko massiivisesta häirinnästä tuli ehdollista. Mistään korvauksista ei ollut mainintaa. Toivottavasti joku piti edes vakavan puhuttelun.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (504)


--

Ilmoita asiaton viesti
17.4. 16:16

Ja ehdollisella selvisi. Pelkästään kuvien levittäminen on jo vakava rikos. Ne ovat todennäköisesti jo netissä ja ikuisesti siellä

Mitenköhän tämäkin tarina päättyy, kun tämä vasaralla uhkailija jäi vapaalle jalalle?

Mitä täytyy tehdä, jotta oikeuslaitos ottaa naisiin kohdistuvat uhat tosissaan?
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (658)
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010359706.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 281
 • Liked: 15740
 • Manner-Suomen Tasavalta
54-vuotias "perussuomalainen" vei uroskoiransa koirapuistoon, ja sanoi siellä olleelle 32-vuotiaalle "neekerille", ettei tämän narttukoiran kohtalo kiinnostanut häntä. Perussuomalainen aloitti tappelun, mutta joutui pian alakynteen, ja turvautui georgefloyd-huutoon. Oikeusprosessi kesti melkein 5 vuotta.

Lainaus
Törkeää herjausta ja tappelu omistajien välillä: Maininta koiran juoksuajasta koirapuistossa johti selkärankamurtumaan

JULKAISTU 21.04.2024 21:09

REBEKKA HÄRKÖNEN

--

Tilanne alkoi, kun 54-vuotias mies oli viemässä koiraansa puistoon ulkoilemaan. Puistossa omaa koiraansa ulkoiluttanut 32-vuotias mies käski hänen viedä uroksensa toiseen koirapuistoon, koska hänen rottweilernartullaan oli juuri ollut juoksuaika.

– Puisto on tarkoitettu perussuomalaisille, ei neekereille, 32-vuotias kertoi uroskoiran omistajan vastanneen.

Todistajan mukaan 54-vuotias oli jatkanut nartun omistajan herjaamista toteamalla, että tämän koiran rotuvalinta viittaa siihen, että omistajalla on pieni sukuelin. Todistajan mukaan nartun omistaja nimitti puolestaan uroksen omistajaa homoksi.

--

"Älä tapa sitä miestä"

Repäisyn johdosta panta irtosi koiran kaulasta, jonka jälkeen 54-vuotias huitaisi pantakädellä 32-vuotiasta päähän. Lyönnin seurauksena 32-vuotiaan otsaan ilmaantui kuhmu.

Nuorempi mies kävi vanhemman kimppuun, kaatoi tämän maahan ja ryhtyi kuristamaan häntä. Nyt tilannetta todisti myös kaksi muuta paikalle tullutta henkilöä, joista toinen soitti hätäkeskukseen.

Tässä vaiheessa alakynteen jäänyt mies oli huutanut apua ja toistellut, ettei saa henkeä.

Sama paikalle tullut todistaja kertoi, että tilanne oli näyttänyt hänen silmiinsä pahalta ja hän oli huutanut nuoremmalle miehelle, että "älä tapa sitä miestä".

--

Kuristaminen aiheutti murtuman vanhemman miehen kaularankaan.

Molemmille tuomio

--

Yhteenotto tapahtui kesäkuussa 2019 Vantaalla.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/torkeaa-herjausta-ja-tappelu-omistajien-valilla-maininta-koiran-juoksuajasta-koirapuistossa-johti-selkarankamurtumaan/8921644
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 851
 • Liked: 7911
Lainaus
Esitutkinta: Rikollisryhmä salakuljetti pienlentokoneella kokaiinia Suomeen
 
Julkaisuajankohta 22.4.2024 13.00
UUTINEN

Rikollisryhmän epäillään salakuljettaneen Suomeen huumausaineita, joita on levitetty pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä vuoden 2023 aikana. Esitutkinta asiassa on valmistunut ja se etenee syyteharkintaan huhtikuun loppupuolella.

Esitutkinnan aikana on selvinnyt, että kansainvälisen järjestäytyneen huumausaineorganisaation jäsenet ovat salakuljettaneet huumausaineita Suomeen muun muassa Unkarin kautta. Suomessa toimivan järjestäytyneen rikollisorganisaation jäsenten epäillään puolestaan vastaanottaneen, säilyttäneen ja levittäneen huumausaineita Suomessa.

- Osa epäillyistä on kuulunut poliisin tietojen mukaan Outlaws MC -järjestöön. Esitutkinnan mukaan varsinaisen huumausaine-erän varastointi ja hallinnointi tapahtui Jyväskylässä, josta huumausaineita jaettiin pienemmissä erissä pääasiassa pääkaupunkiseudulle, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Heinonen Keskusrikospoliisista.

Outlaws MC on kansainvälinen rikollisjärjestö ja yksi vanhimmista Hells Angelsin ja Bandidoksen kanssa. Outlaws MC:n oman kertoman mukaan perustettu vuonna 1935 Yhdysvalloissa, Illinoisin osavaltiossa. Järjestö on levittäytynyt maailmanlaajuisesti ja sillä on yli 300 osastoa.

Esitutkinnan aikana poliisi on vanginnut 12 henkilöä, joista 7 on esitutkinnan valmistuessa edelleen vangittuina. Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat Suomen, Iso-Britannian, Ruotsin, Viron, Yhdysvaltojen ja Unkarin kansalaisia.

Takavarikkoon amfetamiinia, marihuanaa ja kokaiinia

Poliisi takavarikoi järjestäytyneen rikollisryhmän hallusta 76,6 kg amfetamiinia, 7 kg marihuanaa ja 15 kg kokaiinia, sekä 190150 euroa käteistä rahaa. Kokaiinin salakuljettajiksi epäillään kolmea henkilöä. Heidän epäillään tuoneen Suomeen kokaiinia pienlentokoneella.

- Pienlentokone laskeutui Hyvinkään lentokentälle lokakuussa 2023 ja sitä kuljettaneita henkilöitä epäillään 20 kilon kokaiinierän salakuljettamisesta, kertoo Heinonen.

Esitutkinnassa on tehty tiivistä yhteistyötä Sisä-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Esitutkinta siirtyy syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjäalueelle huhtikuun loppupuolella.
https://poliisi.fi/-/esitutkinta-rikollisryhma-salakuljetti-pienlentokoneella-kokaiinia-suomeen
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 753
 • Liked: 5173
Lainaus
Mies eksytti juhliin aikoneen teini­tytön Helsingin Mustikka­maan metsään ja raiskasi

32-vuotias mies raiskasi 15-vuotiaan tytön ulkoilmajuhlissa Mustikkamaalla. Mies sai viiden vuoden vankeusrangaistuksen.
....
Mies oli neuvonut uhrille väärän reitin ja ohjannut tämän syvemmälle metsään, missä mies oli painostanut tyttöä juomaan kaljaa. Tyttö oli kieltäytynyt.

Metsässä mies alkoi ahdistella tyttöä ja kosketella tätä tytön kielloista huolimatta. Mies oli sanonut tytölle englanniksi, että haluaa ”pitää pientä hauskaa”.
....
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1991 syntyneen Ousman Ceesayn viiden vuoden vankeuteen lapsenraiskauksesta.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010376926.html

Ullatus. Onneksi nuoret eivät enää suhtaudu rasistisen epäileväisesti vaan luottavaisesti "erilaisiin" ihmisiin.
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 089
 • Liked: 43957
 • Ego sum Spartacus

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 007
 • Liked: 6787
 • Understanding is a three-edged sword.
Vuonna 1991 syntynyt Usama Al-Idrissi tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa 5 v 7 kk vankeuteen seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta henkilöltä, törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä lapsenraiskauksesta. Unri oli 14-vuotias tyttö.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009437586.html (7.3.2023)
------------

Usamalle pukkaa lisää tuomiota, onneksi sentään vähän tuli alennustakin kovasta yrittämisestä:

Lainaus
Mies huumasi ja raiskasi nuoria, joista osalla ei ollut paikkaa mihin mennä – tekojaan salakuvannut sai vuosien vankeustuomion

Kolmikymppinen mies sai pitkän vankeusrangaistuksen raiskattuaan ja muuten seksuaalisesti kaltoinkohdeltuaan neljää henkilöä. Kaksi heistä oli niin sanotusti hatkassa lastensuojelun laitoksesta.

Teoista vakavimmassa sijoituspaikastaan karkumatkalla ollut nuori oli majoittautunut miehen kotona kahdesti, kummallakin kerralla noin kolme viikkoa, jolloin mies lähes päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä oli sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan kanssa. Seksuaaliset teot olivat hyvin monimuotoisia ja niitä tehtiin myös erilaisin välinein. Teot sisälsivät muun muassa kuristamista, käsi- ja jalkaraudoittamista ja suun peittämistä.

Mies oli lisäksi antanut lapselle kannabista, kokaiinia ja ekstaasia, jonka vuoksi lapsi oli oikeuden mukaan erittäin päihtyneessä ja sekavassa tilassa. Mies oli lisäksi salakuvannut yhdyntöjä ja jakanut siitä kuvia eteenpäin.
-----
Vuonna 1991 syntynyt Usama Al-Idrissi tuomittiin kahdesta törkeästä lapsenraiskauksesta, yhdestä törkeästä raiskauksesta, raiskauksesta, kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja sen levittämisestä, pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja laittomasta uhkauksesta.

Teoista annettiin 8 vuoden 3 kuukauden ehdoton rangaistus, jota alensi miehen tänä vuonna saama pitkähkö hovioikeuden tuomio. Aiempi rikos koski hyvin samankaltaista hatkassa olleen lapsen raiskaamista.
-----
Koko juttu:
MTV: Mies huumasi ja raiskasi nuoria, joista osalla ei ollut paikkaa mihin mennä – tekojaan salakuvannut sai vuosien vankeustuomion

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 851
 • Liked: 7911
Lainaus
Rahapussivarkaita Lapinlahdella
 
Julkaisuajankohta 23.4.2024 14.02

UUTINEN
Kaupassa olleen asiakkaan ostoskärrystä anastettiin rahapussi Lapinlahdella.

Maanantaina iltapäivällä paikkakuntalainen vanhempi nainen asioi Lapinlahdella kauppaliikkeessä, kun hänen luokseen oli saapunut ulkomaalainen nuorehko mies kysymään jotakin myytävänä olleeseen tuotteeseen liittyvää. Miehen seurassa oli ollut nainen. Pian tuon keskustelun jälkeen asiakkaana ollut vanhempi nainen oli havainnut rahapussinsa anastetuksi. Myöhemmin on vartija selvittänyt, että  tuon keskustelun aikana vanhemman naisen rahapussi anastettiin ulkomaalaisen miehen mukana olleen naisen toimesta.
https://poliisi.fi/-/rahapussivarkaita-lapinlahdella
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 089
 • Liked: 43957
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
X

Somevaikuttaja Yousra Chafak avautuu rikostuomiostaan: "Jos tässä tilanteessa olisi kantasuomalainen..."
Somevaikuttaja tuomittiin maaliskuussa Helsingin käräjäoikeudessa avunannosta törkeään petokseen.

X

Yousran rikostuomio koskee sitä, että hän oli Helsingin käräjäoikeuden mukaan auttanut silloista miesystäväänsä huijaamaan ihmisiltä rahaa niin sanotuilla Hei äiti -tekstareilla.

Käräjäoikeuden mukaan Yousra oli kääntänyt englannista suomeksi viestejä, joita hänen englantia puhuva silloinen miesystävänsä oli lähettänyt uhreille.

Mies sai huijausviestien avulla melkein 20 uhria lähettämään hänelle yhteensä noin 66 000 euroa.

X

https://www.seiska.fi/rikos/somevaikuttaja-yousra-chafak-avautuu-rikostuomiostaan-jos-tassa-tilanteessa-olisi-kantasuomalainen/1329016

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 851
 • Liked: 7911
Lainaus
Oulaisissa ulkomaalainen mies jäi kiinni näpistyksestä. Mies oli anastanut terveystuotteita kauppaliikkeestä, mutta jäi kiinni vartijan puuttuessa asiaan. Paikalle hälytetty poliisipartio löysi miehen käyttämästä autosta huomattavan määrän erilaisia myyntipakkauksessa olevia tuotteita. Tavaroiden epäillään olevan anastettu muista kauppaliikkeistä. Mies otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja poliisi jatkaa asian tutkintaa.
https://poliisi.fi/-/rikoksentekijoita-jai-poliisin-haaviin-oulussa
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5262
Lainaus

Somevaikuttaja Yousra Chafak avautuu rikostuomiostaan: "Jos tässä tilanteessa olisi kantasuomalainen..."
Jos tuossa tilanteessa olisi kantasuomalainen, niin päätös olisi ollut ihan sama. Se voi toki matuja yllättää, jos suojaväri ei aina toimikaan toivotulla tavalla.

Ja avunanto törkeään petokseen, harva siihen vahingossa syyllistyy.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Viimeinen linja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 154
 • Liked: 2615
Jokos tämä sattumus oli porukalla tiedossa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/irakilaiskaksosten-epaillaan-valmistelleen-vakivaltaiskua-supoa-vastaan-miehet-vaativat-jattikorvauksia-kotietsinnasta/8926314

Irakilaiskaksosten epäillään valmistelleen väkivaltaiskua Supoa vastaan – miehet vaativat jättikorvauksia kotietsinnästä.

Tässä mehukas kohta:

Toista veljestä kuljettanut poliisi kertoi, että tämä huusi koko kuljetuksen ajan ääriuskonnollisia uhkauksia poliisia ja myös koko Suomen kansaa kohtaan.

Mies myös jatkoi samaa uhkailua koko kiinniolonsa ajan.


Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 210
 • Liked: 2708
Jokos tämä sattumus oli porukalla tiedossa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/irakilaiskaksosten-epaillaan-valmistelleen-vakivaltaiskua-supoa-vastaan-miehet-vaativat-jattikorvauksia-kotietsinnasta/8926314

Irakilaiskaksosten epäillään valmistelleen väkivaltaiskua Supoa vastaan – miehet vaativat jättikorvauksia kotietsinnästä.

Tässä mehukas kohta:

Toista veljestä kuljettanut poliisi kertoi, että tämä huusi koko kuljetuksen ajan ääriuskonnollisia uhkauksia poliisia ja myös koko Suomen kansaa kohtaan.

Mies myös jatkoi samaa uhkailua koko kiinniolonsa ajan.
Täydennetään tätä samasta uutisesta:

Sittemmin he päätyivät tutkintavankeuteen äärimmäisen kovien rikosepäilyjen takia. Heidän uskottiin osallistuneen Camp Speicherin joukkomurhaan Irakin Tikritissä kesäkuussa 2014.

Miehet olivat prosessin aikana vangittuina melkein puolitoista vuotta. Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi syytteet toukokuussa 2017 ja Turun hovioikeus helmikuussa 2020.  Valtiokonttori maksoi syksyllä 2020 molemmille miehille vapaudenmenetyksen aiheuttamasta kärsimyksestä niin kutsuttuja koppikorvauksia runsaat 213 000 euroa, eli 400 euroa päivältä. Miehet vaativat korvausten kaksinkertaistamista yli 400 000 euroon, mutta Helsingin käräjäoikeus hylkäsi veljesten vaatimukset syyskuussa 2022.

Eli jätkät nettosivat korvauksia kumpikin 213 000 euroa. Sillä pääsee Suomessa jo mukavasti elelemään, ei edes Kelaa tarvita heti. Voi ostaa ok auton ja hankkia vuokra-asunnon, tyttöystäville voi ostaa hienoja koruja, pukeutua tyylikäästi sporttisesti. Käydä ravintoloissa, jossa palvellaan rahamiestä kohteliaasti jne.   :(

Ihmetyttää tuo korvausumma 400e/päivä, minäkin alan haluta tehdä rikollisia tekoja taitavasti. Kyttä pidättää ja pitää putkassa, mutta minä en tunnusta ja ei todisteita. Vapaus koittaa ja tili odottaa.

 

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 281
 • Liked: 15740
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Miten lasketaan hinta ihmisen elämälle? Ikivanha filosofinen pulma, ja tuossa on nyt siihen yksi vastaus. Normiväestökään ei palkkatyössään tienaa tuollaisia summia, vuokralääkärit ehkä.

Jäin miettimään, että mitä jos olisin julkisen terveydenhoidon potilas, ja pahan taudin hoitaminen maksaisi 400 euroa päivä. Suostuttaisiinko tähän, vai tehtäisiinkö päätös, että julkisella sektorilla ei nyt valitettavasti ole varaa ihan kaikkeen? Oikeuslaitos on tehnyt päätöksen, että varaa on.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5262
Eli jätkät nettosivat korvauksia kumpikin 213 000 euroa. Sillä pääsee Suomessa jo mukavasti elelemään, ei edes Kelaa tarvita heti. Voi ostaa ok auton ja hankkia vuokra-asunnon, tyttöystäville voi ostaa hienoja koruja, pukeutua tyylikäästi sporttisesti. Käydä ravintoloissa, jossa palvellaan rahamiestä kohteliaasti jne.   :(
Pitää muistaa, että nämä korvaukset ovat heille hoitaneet vielä veronmaksajien kustantamat asianajajat. Matut itse tuskin ymmärtävät Suomen laista paljoakaan, ja heidän kotimaassaan se laki ei ainakaan tällaista mahdollista.

On tämä järkyttävää. Ulkomailta kärrätään väkivaltaisia matuja, jotka eivät sopeudu tänne ja rötöstelevät, ja nämä vielä lopulta palkitaan tästä kaikesta.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 627
 • Liked: 16088
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Lainaus

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ousman Ceesayn 5 vuodeksi vankeuteen lapsenraiskauksesta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010378719.html

Onpa mielenkiintoisen nimen saanut. Saattaapi olla ulkomaalaisperäinen.

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5262
Lainaus

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ousman Ceesayn 5 vuodeksi vankeuteen lapsenraiskauksesta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010378719.html

Onpa mielenkiintoisen nimen saanut. Saattaapi olla ulkomaalaisperäinen.
Suomalaismies, synttärit tammikuun ekana.

Matu oli kotiutunut hyvin ja tunsi seudut, kun löysi Mustikkamaalta riittävästi suojaa raiskaamiseen. Jos siellä on paljon ihmisiä, kuten jossain tapahtumassa yleensä on, niin puskaan piiloutuminen ei ole helppoa. Tämä oli varsin taitavaa, mutta se taas oli silkkaa tyhmyyttä, että matu antoi tytölle numeronsa. Hyvä toki että antoi, jotta saatiin kiinni. Vain matun aivot voivat ajatella sillä tavalla, että väkisin otettu nuori tyttö haluaisi nähdä seuraavankin kerran.

Ja tietenkin matu on ainoa syyllinen, mutta minkä helvetin takia seurusteleva nuori tyttö ylipäänsä lähti jonkun epämääräisen matun matkaan? Kalja ei riitä syyksi. Suomessa on jo vanhastaan namusetäperinteitä, ja matut ovat vieneet nämä ihan uudelle tasolle. Kukaan ei ikinä tarjoa teinitytölle vastikkeettomasti kaljaa - miten helvetisti tätä pitää paukuttaa teinien päähän? Tämä ei voi yllätyksenä tulla.

Nimi vaikuttaa kyllä siltä, että kaveri on hyvin ruskettunut.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 215
 • Liked: 133284
Irakilaiskaksosten epäillään valmistelleen väkivaltaiskua Supoa vastaan – miehet vaativat jättikorvauksia kotietsinnästä.

Tässä mehukas kohta:

Toista veljestä kuljettanut poliisi kertoi, että tämä huusi koko kuljetuksen ajan ääriuskonnollisia uhkauksia poliisia ja myös koko Suomen kansaa kohtaan

Varmaan jokin kieliongelmista johtuva väärinkäsitys.

Lainaus
Näin Isis-terrorisyytteistä vapautuneet irakilaiskaksoset uhkailivat poliisia – iskulauseita ja huutoja pään katkaisemisesta

"Vannon, että tulitus on vasta alkanut. Sotaonni vielä kääntyy, oi kaikki te Jumalan viholliset! Vannon, että katkaisen pään. Te koirat! Te vääräuskoiset! Islamilainen valtio!" Muiden muassa tällaisia ääri-islamistisilla iskulauseilla irakilaiskaksoset uhkasivat poliisia ja kaikkia suomalaisia sen jälkeen, kun poliisi oli ottanut heidät kiinni viime elokuussa.

Huudot tallentuivat videoille. Ne esitettiin todisteina oikeudessa perjantaina, kun Helsingin käräjäoikeus käsitteli veljesten laittomaksi väittämää kotietsintäasiaa.

MTV Uutiset seurasi käsittelyä paikan päällä.

– Tapan teidät. Jumalan luvalla.

– Jumala on suuri! Jumala on suuri! Leikkaan pääsi [irti].

– Jumalan nimeen ja ylistetty olkoon Jumala, Jumala. Vannon, sen jälkeen, kun tapan kenet tahansa.

– Tulitus on vasta alkanut. On alkanut. Jumalan luvalla, ylistetty ja ylevä olkoon Hän.

– Fucking police. I kill you!


Vain osa iskulauseista ja uhkauksista tallentui videoille. Molemmat kaksoset nyökkäilivät videoiden esittämisen ajan hyväksyvästi kaikelle videoilta kuullulle.

[...]

Videoilla viitattiin muiden muassa terrorijärjestö Isisiin, irakilaisen terroristiryhmän johtajaan ja "Jumalan luvalla tehtyihin valloituksiin".

[...]

– Avustaja vaatinut eri korvausta kuin mitä minä olisin tahtonut vaatia. Minä vaadin 50 000 euroa per henkilö kotietsinnästä, toinen veljeksistä totesi oikeudessa.

Valtionkonttori on kirjallisessa vastauksessaan ottanut kantaa veljesten vaatimuksiin pyytäen ensisijaisesti oikeutta hylkäämään ne perusteettomina.

Jos oikeus kuitenkin toteaa kotietsinnän laittomaksi, Valtionkonttorin mielestä kohtuullinen korvaus on korkeintaan 300 euroa miestä kohden.

Ennen oikeudenkäyntiä veljekset pitivät arabiaksi jonkinlaista puhetta aulatiloissa ja halusivat tulla kuvatuiksi. Tulkin mukaan he kertoivat, millaista vääryyttä he ovat kokeneet Suomen viranomaisten taholta siitä saakka, kun tulivat Suomeen 2015.

– Kaikki ystävämme on viety autoihin Suojelupoliisin kuulusteltavaksi. Poliisi on pahoinpidellyt ja kohdellut meitä väärin yli 40 kertaa. Olemme kestäneet yhdeksän vuotta sortoa, ensimmäinen veljeksistä sanoi oikeudessa.

– Haluamme, että oikeus näyttää koko maailmalle, miten väärin meitä on kohdeltu, toinen veljeksistä sanoi oikeussalissa tuomarille.

Oikeudessa tuomari joutui keskeyttämään veljekset moneen kertaan, kun nämä vaativat oikeutta ottamaan kantaa asioihin, jotka eivät olleet käsiteltävinä oikeudessa.

[...]

Molemmat poliisitodistajat pitivät uhkauksia hyvin poikkeuksellisina.

– Minulla tulee kohta 30 vuotta täyteen poliisissa, eikä minua ole tällä tavalla uhattu kertaakaan aiemmin. Tuli sellainen mielikuva, että hänellä todella oli tahtotila toteuttaa uhkauksensa jossakin vaiheessa, toisen kaksosen kuljetuksessa mukana ollut poliisi kertoi.

– Vielä kiinniotettuna hän uhkasi vartijaa sekä tutkijaa tappamisella. Kun vartija kysyi hänen vointiaan, hän pyysi vartijaa tulemaan huoneeseen, jotta voisi katkaista tämän kaulan. Lisäksi hän uhkasi myös repiä vartijalta pää irti, myös tutkinnanjohtaja Lehtonen kuvailee.
MTV 27.4.2024

En viitsi kirjoittaa, mitä ajattelen näistä oikeustalossa Euroopan omistajina esiintyneistä veijariveljeksistä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5262
Jos on kokenut yhdeksän vuotta sortoa Suomessa, niin olisi luullut, että siinä ajassa olisi jo vaihtanut maisemaa. Ei kai sinne kotimaahan palaamista olisi kukaan estänyt? Tai olisihan ollut mahdollista etsiä jokin muu uusi kotimaa? Mikä nämä on pitänyt Suomessa, jos kerran niin kurjaa on?

Näitä ei pitäisi kuunnella tai ymmärtää yhtään. Potku perseeseen ja lentolippu kotiin, tai ihan minne tahansa pois. Näköjään hyvää vuosikertaa 2015, sieltä sitä rikkautta on totisesti tullut.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.