Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5549220 kertaa)

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 997
 • Liked: 5426
Tuo jaksaa aina hämmästyttää, kuinka moniosaaja on saanut jo Suomen kansalaisuuden, mutta kieli ei suju, vaan tarvitaan tulkkia. Ja näitä "suomalaisia" on lähiöt täynnä.

Ehkä suomen kielessä ei ole tarpeeksi tarkkoja ja moninaisia ilmaisuja kunnian puolustamiselle.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Lainaus
Oikeudenkäynnit

Katso, miten Kärkkäiselle piiloutunut mies tuli esiin yöllä ja varasti 180 000 euron edestä tavaroita

Ylivieskassa tapahtui syksyllä huomattavan suuri ja suunnitelmallinen varkaus, jonka kohteeksi joutui tunnettu tavaratalo. Kaksi romanialaismiestä tuomittiin teosta vankeuteen.

--

EETU RUONAKOSKI
19:58 • Päivitetty 20:33

--

Liikkeessä miehet tutustuivat muun muassa myynnissä olleisiin älykelloihin, koruihin sekä jääkiekkokasseihin. Seuraavana päivänä miehet saapuivat paikalle uudestaan hieman ennen sulkemisaikaa.

Toinen miehistä poistui liikkeestä ennen ovien sulkeutumista. Toinen piiloutui vaateosastolle.

Puolenyön jälkeen valvontakamerat todistivat, miten mies putkahti esiin vaaterekkien välistä ja hiippaili kaupan koruosastolle rinkan kanssa.

Hetken kuluttua mies sulloi laukkuun suuren määrän koruja ja muuta arvotavaraa. Hieman myöhemmin hän tyhjensi tehokkaasti myös toista hyllykköä.

--

Korukassit täyttänyt mies ilmiantoi itsensä myöhemmin syystä tai toisesta Romanian rajaviranomaisille. Hän tunnusti rikoksen poliisitutkinnassa. Syy ei käräjäoikeuden tuomiosta selviä.

Kuljettajana toiminut mies puolestaan otettiin kiinni kansainvälisen etsintäkuulutuksen perusteella.

--

Yli kaksi vuotta vankeutta

Koska toinen miehistä antautui itse, hänen asiansa ennätettiin käsitellä Suomessa oikeudessa aikaisemmin.

Käräjillä mies myönsi rikoksen, mutta selitti, ettei hänen alkuperäisenä tarkoituksenaan ollut tulla Suomeen tekemään varkautta vaan etsimään töitä.

Hän kertoi osallistuneensa tekoon, koska pelkäsi toisen miehen hylkäävän hänet rahattomana ja kielitaidottomana Suomeen. Hän koki, että toinen mies oli huijannut hänet matkaan.


Oulun käräjäoikeus tuomitsi miehen törkeästä varkaudesta. Rangaistukseksi vuonna 1986 syntynyt Dumitru Boroica määrättiin 2 vuoden ja yhden kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeuteen.

Tuomio tuli huhtikuun alussa ja se on lainvoimainen.

Pakoauton kuskina toiminut, vuonna 1986 syntynyt Vasile-Cristian Clipei puolestaan sai tuomionsa huhtikuun lopussa. Myös hänet tuomittiin törkeästä varkaudesta 2 vuoden ja kuukauden mittaiseen vankeuteen.

Erikoinen selitys

Käräjillä Clipei kertoi asioista hieman eri tavalla kuin Boroica. Hän kiisti törkeän varkauden ja katsoi, että oli toiminut rikoksessa vain avunantajana.

Hänen mukaansa pääsyyllinen oli Boroica. Hän väitti lähteneensä Suomeen tämän pyynnöstä.

Tarinan mukaan miesten tarkoituksena oli etsiä Suomesta joitain piilotettuja kolikoita. Mies kertoi jopa kaivaneensa Ylivieskassa maata ruuvimeisselillä rahojen löytämiseksi. Kolikoita ei ollut kuitenkaan löytynyt.

Käräjäoikeus ei uskonut erikoista tarinaa. Sen sijaan oikeus katsoi, että miehet olivat tasavertaisia tekijäkumppaneita.

--

Mitään miesten anastamista tavaroista ei ole löydetty.
https://yle.fi/a/74-20088668
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 789
 • Liked: 5334
Lainaus
Käräjillä mies myönsi rikoksen, mutta selitti, ettei hänen alkuperäisenä tarkoituksenaan ollut tulla Suomeen tekemään varkautta vaan etsimään töitä.

Siis työperäinen maahanmuuttaja! Yksi niistä 40 000/annum, joita EK ja Kokoomus niin kovasti keskuuteemme halajavat.
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 019
 • Liked: 6832
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Mies pahoinpiteli vaimoaan ja uhkasi turmella kasvot hapolla – toimi lääkärikäynneillä puolisonsa tulkkina

Maahanmuuttajamies pahoinpiteli ja uhkaili vaimoaan miltei kahden vuoden ajan jatkuvasti. Lääkärikäynneillä mies toimi vaimonsa tulkkina ja kotona uhkasi heittää happoa naisen kasvoille. Oikeudessa mies väitti, että nainen maskeerasi vammansa lääkärille.

Rikokset tapahtuivat Turussa vuosina 2020–2021.

Mies löi vaimoa kasvoille kädellään ja hakkasi latausjohdolla sekä vyöllä eri puolille kehoa. Lisäksi hän potki naista ja heitteli tätä seinille. Pahoinpitelyn lisäksi mies uhkasi heittää happoa vaimonsa kasvoille ja tappaa hänet. 

Naisen mukaan mies ryhtyi harjoittamaan psyykkistä ja fyysistä väkivaltaa häntä kohtaa lähes saman tien, kun pariskunta muutti Suomeen. Ensimmäisen puolen vuoden aikana mies pahoinpiteli vaimonsa 3–4 kertaa kuukaudessa.
-----
Vaimo sai väkivallan seurauksena mustelmia, ruhjeita sekä nenäverenvuotoa. Lisäksi hänen tärykalvonsa rikkoutui korvaan osuneesta iskusta, mikä vaikutti kuuloon.
-----
Naisen turvattomuutta lisäsi tekoaikana se, ettei hän osannut suomea, eikä kunnolla myöskään englantia.

Naisen mukaan aviomies takavarikoi myös hänen puhelimensa. Naisen eristämistä avitti se, että lääkärikäynneillä ei käytetty virallista tulkkia vaan keskusteluita tulkkasi aviomies.
-----
Oikeus määräsi miehelle rangaistukseksi viisi kuukautta ehdollista vankeutta. Lisäksi mies joutuu maksamaan ex-vaimolleen 1 800 euroa kärsimyskorvauksia.

Koko juttu:
MTV: Mies pahoinpiteli vaimoaan ja uhkasi turmella kasvot hapolla – toimi lääkärikäynneillä puolisonsa tulkkina

Sen verran kova tuomio tuli naisenhakkaajalle, ettei taida toista kertaa tuollaiseen kepposteluun ryhtyä. Onneksi meillä oikeus antaa kunnon tuomioita, kotimaassaan ei varmaan olisi saanut mitään rangaistusta, pitäähän sitä vaimoa kurissa pitää.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Siis työperäinen maahanmuuttaja! Yksi niistä 40 000/annum, joita EK ja Kokoomus niin kovasti keskuuteemme halajavat.

Ja tuossahan sanottiin, että mies tyhjensi hyllyjä tehokkaasti. Ahkera tekijä siis.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 960
 • Liked: 7554
^ Ja työllistäjä. Alkaen poliisilaitoksesta, johon kytkeytyy täyden ylläpidon palvelut. Sitten oikeuslaitos, joka sai viimein jotain puuhasteltavaa. Sitten yllättävän kova tuomio Suomen mittakaavassa, jonka aikana työllistää ympärivuorokautisen täyden ylläpidon.

Että lisää näitä tänne vaan, kyllä meillä paapotaan. Lähtömaassaan olisivat voineet joutua jopa täysin epäinhimillisiin oloihin lusimaan.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 883
 • Liked: 8014
Lainaus
Poliisi paljasti huumausaineita ja huumaavia lääkeaineita salakuljettaneen ryhmän

Julkaisuajankohta 17.5.2024 8.06
UUTINEN

Helsingin poliisi on paljastanut huumausaineiden ja huumaavien lääkeaineiden maahantuonti- ja levityskokonaisuuden. Poliisi epäilee, että Suomessa toiminut pääepäilty järjesteli Suomeen noin 3,5 miljoonaa huumaavaa lääketablettia, lähes 37 kiloa amfetamiinia ja kolme kiloa kokaiinia. Lisäksi Suomeen epäillään tuodun noin 30 kiloa kannabista.

Poliisi epäilee, että rikollinen toiminta alkoi syksyllä 2023. Poliisi otti helmikuussa 2024 Helsingissä kiinni useita henkilöitä, kun he olivat levittämässä Suomeen salakuljetettua lääkeaine-erää eteenpäin.

Kiinniottojen aikana poliisi takavarikoi Ksalol 1 mg -lääketabletteja, jotka epäillyt olivat salakuljettaneet Ruotsista Suomeen.

Pääepäilty oli vuokrannut autotallin, jota käytettiin lääkeaineiden vastaanottamiseen ja käsittelyyn, kuten purkamiseen ja pakkaamiseen.

Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee, että Suomeen järjestettiin syksyn 2023 ja helmikuun 2024 välisenä aikana noin 2,6 miljoonaa Ksalol-lääketablettia. Poliisi takavarikoi kiinniottojen ja etsintöjen yhteydessä lähes 960 000 Ksalol-tablettia.

Lääke- ja huumausaineita myytiin esitutkinnan perusteella eteenpäin suurissa kertaerissä.

Huumaus- ja lääkeaineita levitettiin pääkaupunkiseudulle ja Lounais-Suomeen

Tutkinnassa selvisi, että huumaus- ja lääkeaineet oli salakuljetettu ajoneuvoissa Ruotsista Suomeen. Aineita levitettiin pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja myös Porin alueelle.

Ryhmän jäljille päästiin poliisin oman paljastavan toiminnan ansiosta. Tutkinnassa tehtiin tiivistä yhteistyötä Keskusrikospoliisin ja Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin yksikön kanssa.

Rikoskokonaisuuteen liittyvät henkilöt ovat Suomen, Ruotsin ja Alankomaiden kansalaisia. Osalla epäillystä ei ollut aiempaa rikostaustaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Janne Ylinenpää.

Rikoskokonaisuudessa on seitsemän epäiltyä, joista kolme on edelleen vangittuna. Rikosepäilyt siirtyvät seuraavaksi syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjäalueelle. Syytteenostamisen määräaika on 4.6.2024.
https://poliisi.fi/-/poliisi-paljasti-huumausaineita-ja-huumaavia-laakeaineita-salakuljettaneen-ryhman
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 997
 • Liked: 5426
Lainaus
Käräjillä mies myönsi rikoksen, mutta selitti, ettei hänen alkuperäisenä tarkoituksenaan ollut tulla Suomeen tekemään varkautta vaan etsimään töitä.

Siis työperäinen maahanmuuttaja! Yksi niistä 40 000/annum, joita EK ja Kokoomus niin kovasti keskuuteemme halajavat.
Voi olla tyhmä kysymys, mutta miten minusta olisi järkevämpää, että sillä maahanmuuttajalla olisi töitä jo tiedossa, kun hän tänne tulee. Että ei tulla vain etsimään. Se töiden etsijä voi nimittäin päätyä yllättävän nopeasti hyysäyksen ja tulkkauksen ja koko matupaskakoneiston asiakkaaksi, ja sieltä ei tunnetusti takaisin tulla. Toinen vaihtoehto on sitten rikollinen tie, vaikka ovathan nämä mahdollisia yhdessäkin.

Ihan jäätävä perustelu kuitenkin tuo, ettei ollut tarkoitus tehdä rikoksia vaan työllistyä ;D

Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Nuorukainen puukotettiin kuoliaaksi Vantaan Myyrmäessä – 28-vuotiaalle miehelle vaaditaan elinkautista
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010432998.html
Lainaus
28-VUOTIASTA miestä syytetään 19-vuotiaan miehen murhasta. Tapauksen käsittely alkaa maanantaina kello 9 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa Vantaalla.
...
Verijäljet sängyn luona ovat alle metrin korkeudella. Syyttäjän mukaan se osoittaa, että puukotuksen alkaessa uhri oli makuullaan tai lähes makuullaan ja puolustuskyvyttömässä tilassa.
...
Syyttäjä kertoo, että uhri ja vastaaja olivat ystäviä. Vastaaja asui uhrin asunnossa ainakin osan ajasta.

Tapahtuma-aikaan vastaaja ja uhri olivat kahdestaan uhrin asunnossa. Illan aikana vastaaja oli alkanut uhkailla uhria.

Syyttäjän näkemyksen mukaan uhri oli soittanut noin kello 20.30 toiselle ystävälleen ja kertonut, että vastaaja on kertonut aikeista tappaa hänet.

Syyttäjän mukaan puukotus alkoi yllättäen, kun uhri makasi sängyllä. Uhri oli päässyt ensin nousemaan sängyllä, mutta puukotus oli jatkunut, kun uhri oli seisaalla.

Uhri kuoli vammoihinsa asunnossa. Vastaaja hyppäsi asunnosta ulos ikkunasta. Veitsi jäi asuntoon. Asunnosta ei löytynyt merkkejä, että siellä olisi ollut tapahtumahetkellä muita.
...
Vastaaja väittää, että henkirikoksen uhri oli hyökännyt vastaajan kimppuun, joka oli puolustautunut hyökkäykseltä.

Vastaajan mukana hän oli onnistunut puolustautumaan ja torjumaan hyökkäyksen, saanut veitsen haltuunsa ja kohdistanut yhden lyönnin uhriin. Sen jälkeen vastaaja oli poistunut asunnosta.

Henkirikos Vantaan Myyrmäessä 4.2.2024 - afrikkalaismies syytteessä murhasta
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=40947
Lainaus
Afrikasta oli tekijä ja uhri. Ei suomen kansalaisuutta.
...
Mahmud XXX (010196) on vangittu tod.näk.syin epäiltynä taposta Vantaalla 4.2.2024.
Syytteen nostamisen määräpäivä asiassa on 7.5.2024.
Diaarinumero on PK 24/704.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

mikael.andersbole

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 19
 • Liked: 59
Tuo jaksaa aina hämmästyttää, kuinka moniosaaja on saanut jo Suomen kansalaisuuden, mutta kieli ei suju, vaan tarvitaan tulkkia. Ja näitä "suomalaisia" on lähiöt täynnä.

Ehkä suomen kielessä ei ole tarpeeksi tarkkoja ja moninaisia ilmaisuja kunnian puolustamiselle.

Jos ilmoittautuu luku- ja kirjoitustaidottomaksi voidaan kielitaitovaatimuksesta (pakolaiselle) kansalaisuuden ehtona joustaa. Vaadittu maassaoleskeluaikakin on heille vain neljä vuotta. Toimeentulovaatimuksena riittää, että on osoittaa riittävä määrä Kelan maksuosoituksia joilla on voinut tulla toimeen.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 883
 • Liked: 8014
Lainaus
Unkarilaiset pyörittivät paritusta Suomessa ja muissa pohjoismaissa seitsemän vuoden ajan
 
Julkaisuajankohta 20.5.2024 14.06
UUTINEN

Helsingin poliisin valtakunnallinen ihmiskaupparikosryhmä siirsi syyteharkintaan epäillyn törkeän paritusrikoksen, joka jatkui useiden vuosien ajan Suomessa ja Ruotsissa. Tutkintaa tehtiin yhteistyössä Unkarin esitutkintaviranomaisten kanssa, koska paritustoiminnan pyörittäjät ovat unkarilaisia. Helsingin poliisi sai apua tutkintaan myös muista poliisiyksiköistä, rajavartiolaitokselta ja Europolilta.

Esitutkinnassa selvitettiin vuosien 2016–2023 aikaisia tapahtumia Suomessa ja Ruotsissa. Esitutkinnassa havaittiin viitteitä samojen henkilöiden harjoittamasta paritustoiminnasta myös Norjassa, Tanskassa ja Islannissa.

Pääepäilty on noin 30-vuotias unkarilainen nainen, joka on ollut vangittuna Suomessa. Myös kaksi muuta paritustoimintaan liittyvää henkilöä ovat olleet vangittuna tutkinnan aikana. Kaikki paritetut seksityöläiset ovat kotoisin Unkarista.

– Olemme pystyneet tunnistamaan yli 60 prostituoitua, jotka ovat tehneet seksityötä Suomessa, Ruotsissa tai molemmissa maissa. Esitutkinnassa jäi myös identifioimatta useita kymmeniä naisia, jotka tekivät seksityötä parittajan alaisuudessa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Hannu Kortelainen.

Epäillyt parittivat asianomistajia kaikissa suurissa kaupungeissa Suomessa

Prostituoitujen tavanomaiset työjaksot Suomessa kestivät kahdesta kolmeen viikkoa. Tutkinnassa tuli ilmi myös pidempiä työjaksoja. Asianomistajat vaihtoivat asuntoa ja kaupunkia yleensä kolmen tai neljän päivän välein, mutta he saattoivat työskennellä suurissa kaupungeissa pidempäänkin.

Epäillyt harjoittivat paritusta kaikissa suurissa kaupungeissa ympäri Suomea. Yleensä seksipalveluiden myyntiä ja paritustoimintaa pyöritettiin lyhytaikaisissa vuokra-asunnoissa.

Poliisi on laskenut paritustoiminnan liikevaihdoksi 1,6 miljoonaa euroa, joista rikoshyödyn osuus on noin 800 000 euroa. Parittajan osuus seksinmyynnillä saaduista tuloista oli 50 prosenttia.

Parittajat toimivat ulkomailta ja hallinnoivat viestiliikennettä

Paljastetut paritusringit toimivat modernin paritusmallin mukaisesti, jossa parittaminen tehdään pääosin ulkomailta ja apuna käytetään verkko- ja teleyhteyksiä. Tässä tapauksessa lähtökohtaisesti vain seksipalvelun tarjoaminen tapahtui kasvotusten Suomessa.

Modernissa paritusmallissa parittaja ohjaa seksikaupan kohteena olevia prostituoituja ja hallinnoi näiden asiakasliikennettä sekä järjestelee prostituoitujen matka- ja majoitusjärjestelyjä usein ulkomailta käsin.

Nyt tutkitussa tapauksessa esitutkinnassa selvitettiin yli 500 lentomatkaa, jotka liittyivät parittajan järjestämään paritukseen. Seksinmyynti-ilmoituksessa prostituoidun yhteystiedoksi annetaan esimerkiksi suomalainen prepaid-liittymä, jota tosiasiassa hallinnoi parittaja.

– Valtakunnallinen ihmiskaupparikosten tutkintaryhmä on osoittanut tarpeellisuutensa juuri laajojen tapausten tutkinnassa, joissa paritusringit tapahtuvat usean poliisilaitoksen alueella tai ympäri maata. Yksittäisten poliisilaitosten olisi mahdotonta yksin tutkia tällaisia kokonaisuuksia, koska työntekijät ja aika eivät riittäisi esitutkintaan, sanoo tutkinnanjohtaja Hannu Kortelainen.
https://poliisi.fi/-/unkarilaiset-pyorittivat-paritusta-suomessa-ja-muissa-pohjoismaissa-seitseman-vuoden-ajan
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 883
 • Liked: 8014
Näin sitä päästiin lopulta "laillisesti" lihapatojen ääreen kun tarpeeksi yrittää.

Lainaus
Toistuvasti maahantulokieltoa rikkonut mies vangittiin

Poliisi otti sunnuntain 12.5. kiinni miehen, jolle oli määrätty kansallinen maahantulokielto Suomeen. Mies tavattiin Vantaalla poliisitehtävän yhteydessä.

– Mies oli rikkonut hänelle määrättyä maahantulokieltoa tätä ennen jo lukuisia kertoja aiemmin. Tällä kertaa poliisi esitti miestä vangittavaksi. Hänet vangittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keksiviikkona 15.5, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.
https://poliisi.fi/-/hairiokayttaytymisia-itsetuhoisia-ja-liikennetehtavia-ita-uudellamaalla
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 931
 • Liked: 94053
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Näin sitä päästiin lopulta "laillisesti" lihapatojen ääreen kun tarpeeksi yrittää.

Lainaus
Toistuvasti maahantulokieltoa rikkonut mies vangittiin

Poliisi otti sunnuntain 12.5. kiinni miehen, jolle oli määrätty kansallinen maahantulokielto Suomeen. Mies tavattiin Vantaalla poliisitehtävän yhteydessä.

– Mies oli rikkonut hänelle määrättyä maahantulokieltoa tätä ennen jo lukuisia kertoja aiemmin. Tällä kertaa poliisi esitti miestä vangittavaksi. Hänet vangittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keksiviikkona 15.5, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.
https://poliisi.fi/-/hairiokayttaytymisia-itsetuhoisia-ja-liikennetehtavia-ita-uudellamaalla

Jos miestä ei saada pysymään pois maasta, niin rangaistukseksi hänet saadaan pysymään maassa.

Vain Suomessa.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vanhaan uutiseen päivitys, Toomas Pusi tyytyykin tuomioonsa.

Uhri ja tekijä juttelivat, ja uhrilla oli passi mukanaan. Uhrikin lienee Virosta Suomeen tullut.

Lainaus
KOTIMAA

Seksityöntekijä joutui hirveän teon uhriksi

Henkilökohtaisia palveluja yksityisasunnossa tarjonnut nainen joutui suoraviivaisen ryöstön kohteeksi Turussa.

Uhri teipattiin tällä pakkausteipillä. Naisen vaaleita hiuksia tarttui teippiin.

Petri Elonheimo
Lauantai 2.3.2024 klo 20:20 (päivitetty 20.5.2024 klo 16:30)

--

Ryöstäjä otti naisen passista valokuvan. Hän uhkasi naista kertoen olevansa rikollinen. Häntä ei kannattaisi vastustaa, mutta jos nainen olisi suostuvainen, ei tälle kävisi mitenkään.

--

Ryöstäjä ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi. Hän juoksi ovelle ja iski nyrkillä toista poliisimiestä. Tämä kaatui menettäen hetkeksi tajuntansa.

Toistakin konstaapelia ryöstäjä yritti lyödä, mutta tämä väisti iskun.


--

Syytetyn kertomus

29-vuotias Toomas Pusi sai syytteet törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä pahoinpitelystä.

Pusi kiisti ryöstörikoksen ja vapaudenriiston. Poliiseihin kohdistuneet teot hän myönsi.

Pusin tarina oli vastakkainen kuin naisen.

--

Kertomus ei vakuuttanut

--

Pusi sai kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen. Käräjäoikeus passitti hänet Turun vankilaan rangaistustaan suorittamaan.

--

Toomas Pusi valitti käräjätuomiosta Turun hovioikeuteen, mutta peruutti myöhemmin valituksensa. Hovioikeus totesi tilanteen kuluvan viikon maanantaina. Hovioikeus lausui, että käräjäoikeuden tuomio jää pysyväksi.

Jutun loppuun on lisätty 20. toukokuuta tieto siitä, että käräjäoikeuden tuomio jäämässä pýsyväksi.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c57c352a-0301-4bf8-9677-b123fc841428
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

sutki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 589
 • Liked: 1393
"Baari-ilta päättyi raiskaukseen – Nuorelle miehelle ehdoton tuomio Etelä-​Karjalan käräjäoikeudessa:

Käräjäoikeuden mukaan uhrin kertomus ja muu välillinen näyttö olivat niin vahvoja, ettei miehen syyllisyydestä jäänyt varteenotettavaa epäilystä.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut 23-vuotiaan miehen kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Oikeuden asiasta antaman julkisen selosteen mukaan mies raiskasi nuoren naisen lokakuussa 2021.

Nainen oli päätynyt baari-illan jälkeen kaverinsa kanssa asunnolle, jossa hänelle entuudestaan tuntematon vastaaja oli ollut viettämässä iltaa omiensa kavereidensa kanssa.

Kun muut asunnossa olleet henkilöt olivat menneet nukkumaan, mies oli syytteen mukaan ryhtynyt suutelemaan asianomistajaa, kosketellut tämän vartaloa ja alkanut riisua tämän vaatteita.

Nainen oli yrittänyt vastustella pyytämällä miestä lopettamaan sekä siirtämällä päätään ja miehen käsiä pois useita kertoja."

Juttu maksumuurin takana (Etelä-Saimaa)
https://www.esaimaa.fi/paikalliset/6787078 mutta liittyy tähän ketjuun.
Vuonna 2000 syntynyt Turkin kurdi hoiti hommat paljaalla meisselillä käsistä kiinnìpitäen.
2,5 vuotta meni ennen kuin käräjöitiin.
Li Andersson 2.4.2023:  ”Vituttaa kuin pientä eläintä” :():

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 883
 • Liked: 8014
Lainaus
Varaskolmikko tarkkaili ja varasti ikäihmisiltä – jäi kiinni valvojien ansiosta

Julkaisuajankohta 24.5.2024 11.31
UUTINEN

Länsi-Uudenmaan poliisi sai 18.5. tietoonsa, että kolme henkilöä ovat kohdistaneet varkauksia ikäihmisiin kauppakeskuksessa. Kolmikko on jäänyt kiinni, ja nyt poliisi kehottaa mahdollisia muita uhreja tekemään rikosilmoituksen.

Iso Omena -kauppakeskuksessa liikkui lauantaina 18.5. kolmikko, joka lähestyi iäkkäitä ihmisiä hämärin tarkoitusperin. Kolmikko piiritti valitun kohteensa ja harhautti tätä samalla, kun uhrilta vietiin lompakko sisältöineen. Ulkomailta saapuneiden varkaiden epäillään mahdollisesti seuranneen uhrejaan pidemmän aikaa ennen tekoa. He myös katsoivat uhrien pankkikorttien PIN-koodeja olan yli maksutapahtumien yhteydessä.
 
– Varkaat jäivät kiinni kauppakeskusvartijoiden ja järjestyksenvalvojien hyvän yhteistyön ja valppauden ansiosta. Poliisilla oli ilo palauttaa anastettua omaisuutta takaisin oikeille omistajille. Yksittäisessä tehtävässä onnistuminen on yhtä tärkeää poliisityön kuin kansalaisenkin kannalta, toteaa apulaispoliisipäällikkö Kimmo Markkula.

Valvontatallenteilta on tunnistettu anastusrikoksen uhreja, mutta tallenteiden perusteella uhreja saattaa olla enemmän. Poliisi pyytääkin tekemään rikosilmoituksen mahdollisimman pikaisesti, jos on itse joutunut anastusrikoksen uhriksi tai läheinen on kokenut vastaavaa 18.5. Iso Omena -kauppakeskuksessa.
 
Yleisesti poliisi muistuttaa näppäilemään pankkikorttien PIN-koodit niin, ettei ulkopuolisten ole mahdollista nähdä sitä. Myös lompakkoa kannattaa säilyttää matkassa siten, että se on mahdollisimman vaikeasti anastettavissa.

– Lompakkoa ei kannata jättää esimerkiksi esille kauppakärryyn. Myös lompakon sisältävän laukun pitäminen irrallaan kauppakärryssä voi olla riskialtista. Paljon ihmisiä vetävissä paikoissa valitettavasti liikkuu myös lompakkovarkaita, kertoo rikoskomisario Katja Rekola.
https://poliisi.fi/-/varaskolmikko-tarkkaili-ja-varasti-ikaihmisilta-jai-kiinni-valvojien-ansiosta
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 816
 • Liked: 5224
 • Puolinuiva
https://www.hs.fi/pkseutu/art-2000010346580.html

Lainaus
Mies erehtyi baarituttavuuden sukupuolesta ja joutui raiskatuksi

Tuomiot|Mies luuli tanssineensa naisen kanssa ja lähti jatkoille kostean illan päätteeksi. Perillä asunnolla mies raiskattiin.
[...]
HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1990 syntyneen Muhammad Yusri Bin Jaafarin raiskauksesta sekä laittomasta uhkauksesta kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen.

Hänet määrättiin maksamaan uhrille yhteensä 5  500 euroa korvauksia.

Tuomio ei ole lainvoimainen.
Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Ruotsin ääriväkivaltainen rikollisryhmä asettui Suomeen
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-tiedot-ruotsissa-toisiaan-vastaan-verisesti-sotivan-foxtrot-rikollisverkoston-molemmat-haarat-toimivat-suomessa/8944098
Lainaus
MTV Uutisten tietojen mukaan Ruotsissa kovin ottein toisiaan vastaan sotivan Foxtrot-rikollisverkoston molemmat haarat toimivat Suomessa. Ryhmittymät pyrkivät jatkuvasti vahvistamaan asemaansa Suomen huumemarkkinoilla.

– Tiedustelutiedon perusteella viitteitä tästä on paljon, vahvistaa rikoskomisario Marko Heinonen KRP:stä MTV Uutisille.

– Toki kummankaan ryhmittymän johtajaa ei ole vangittu, viety käräjille asti ja tuomittu niin, että voitaisiin sanoa sillä tavalla täysin varmaksi, että he vaikuttavat Suomen huumemarkkinoihin.

Sotaisaa ja ääriväkivaltaista Foxtrot-verkostoa johtaa Ruotsissa Kurdiketuksi itseään kutsuva Rawa Majid. Viime kesään saakka Majidin rinnalla järjestön johdossa toimi Mansikaksi itseään kutsuva Ismail Abdo.

Lempinimet jäivät elämään, kun miehet käyttivät niitä koodiniminä rikollisten aiemmin suosimissa salatuissa Encrochat- ja Sky ECC -viestijärjestelmissä.

Viime kesän lopussa miehet ajautuivat välirikkoon, joka leimahti pian täysimittaiseksi jengisodaksi Ruotsissa. MTV:lle jotkut ammattirikollisista ovat luonnehtineet Ruotsin rajua välienselvittelyjen jatkumoa ”sisällissodaksi”, jota keskenään taistelevat ryhmittymät rahoittavat huumekaupalla.

– Suomessa ensimmäiset viitteet näiden ruotsalaisryhmittymien toiminnasta alkoivat näkyä noin kaksi vuotta sitten, Heinonen kertoo.
...
Riidan seurauksena Foxtrot-ryhmittymä jäi Kurdiketun haltuun. Mansikan johtamalla ryhmittymällä ei ole varsinaista nimeä vaan sitä kutsutaan verkostoksi. Molempien ryhmien johtajat piilottelevat Ruotsin viranomaisia ulkomailla ja ovat Interpolin etsintäkuuluttamia.
...
Jengisodan ensimmäinen uhri oli Mansikan äiti, jonka ampumisen Kurdiketun epäillään järjestäneen. Kuusikymppinen nainen tapettiin Uppsalan Gränbyssä viime syyskuun alussa.

Tämän jälkeen keskenään sotivat ryhmittymät ovat vahingoittaneet ja tappaneet vuorotellen toistensa jäseniä Ruotsissa. Suomessa tällaista ei KRP:n mukaan ole tapahtunut.
...
Suomessa poliisi on törmännyt Foxtrotiin huumausaineisiin liittyvissä esitutkinnoissa. Yksi uutisoiduimmista oli KRP:n ja Helsingin poliisin tutkima ruotsalaiseen Dödspatrullen-rikollisjärjestöön liittyvä rikosvyyhti.

Esitutkinnan yhteydessä poliisi sai viitteitä siitä, että osa Suomeen päätyneistä huumeista oli mahdollisesti peräisin Foxtrot-järjestöltä. Poliisi alkoi tutkia vyyhtiä syksyllä 2022.

– Sen jälkeen, kun näitä ruotsalaisryhmittymiä on käsitelty julkisuudessa, Suomen poliisin ruotsalaisryhmistä kansalaisilta saamien vinkkitietojen määrä kasvoi räjähdysmäisesti, Heinonen kuvailee.

– Tällä hetkellä meillä tulee ovista ja ikkunoista tietoja, joissa puhutaan siitä, mitä Dödspatrullen, Foxtrot, Kurdikettu ja Mansikka täällä Suomessa hääräävät.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Ruotsin ääriväkivaltainen rikollisryhmä asettui Suomeen
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-tiedot-ruotsissa-toisiaan-vastaan-verisesti-sotivan-foxtrot-rikollisverkoston-molemmat-haarat-toimivat-suomessa/8944098

Tätä sivuten toinenkin juttu:

Ruotsalaisen rikollisryhmän ja Bandidos MC:n välit kireät Suomessa
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-lahteet-ruotsin-foxtrot-rikollisverkostosta-irtaantuneen-ryhman-ja-bandidos-mc-n-valit-kiristyneet-suomessa/8944128
Lainaus
Suomeen asettuneiden ruotsalaisten rikollisryhmien sotaisuus on uhkakuva myös Suomessa. MTV Uutisten tietojen mukaan Foxtrotista irtaantuneen ryhmittymän välit ovat ehtineet jo kiristyä Suomen Bandidos MC:n kanssa.

– Poliisin tietoon ei ole tullut tietoa sellaisesta väkivaltaisuudesta, että esitutkintakynnys olisi ylittynyt, muotoilee rikoskomisario Marko Heinonen keskusrikospoliisista MTV Uutisille.

– Tietysti olemme erittäin kiinnostuneita ja hereillä asian osalta.

Foxtrot-rikollisjärjestö on ilmoittanut julkisesti vihollisekseen kansainvälisen moottoripyöräkerho Bandidos MC:n. Foxtrot on valmistellut ja toteuttanut Ruotsin Bandidosta kohtaan useita väkivaltaiskuja.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Aina kannattaa valittaa.

Hesari muuten kertoo nimen, vaikka korjattu tuomio on alle 2 vuotta. Onkohan tämä uutinen koskettanut toimitusta niin, että on tehty poikkeus, vai mistä moinen? ???

Lainaus
Miesasiakas vaati thai-hieronnan lopuksi seksiä – raiskasi hierojan väkivalloin

--

Anne Kantola HS
15:06

VUONNA 1986 syntynyt mies raiskasi thai-hieromon työntekijän, kun nainen ei suostunut myymään miehelle seksiä hieronnan päätteeksi.

--

Uhrin mukaan tilanne kesti useita kymmeniä minuutteja. Nainen kertoi saaneensa tapahtuneesta vammoja kasvoihinsa ja kärsineensä kovista kivuista sekä voimakkaasta ahdistuksesta teon jälkeen.

POHJANMAAN käräjäoikeus tuomitsi Danilovs Vjaceslavsin aiemmin kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan naiselle korvauksia lähes 8 000 euroa.

--

Vaasan hovioikeus piti voimassa tuomion raiskauksesta mutta alensi miehen tuomiota ja tuomittuja korvauksia.

--

Lisäksi teosta oli hovioikeuden mukaan kulunut huomattavan pitkä aika.

--

Hovioikeus tuomitsi miehen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi miehelle tuomittiin 60 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Miehen korvattavaksi laskettu rahamäärä pieneni lähes 8 000 eurosta 700 euroon.

--

Kommentit (7)


Ilmoita asiaton viesti
15:22

Järjettömän lievä tuomio!
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (217)Ilmoita asiaton viesti
15:23

Suomihan on EU:n väkivaltaisimpia maita naisille. Oikeusjärjestelmä (liian usein) mitättömillä rangaistuksillaan oikein viestii siitä, että naisiin kohdistuva väkivalta ei ole vakava rikos.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (185)Ilmoita asiaton viesti
15:29

Uskoni suomalaiseen oikeusjärjestelmään murenee. Ilmeisesti raiskauskin alkaa olla pian hyväksyttävä teko.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (132)Ilmoita asiaton viesti
15:29

Ei mahdu oikeustajuun. Oikeuslaitos tupeksii valituksen kanssa ja rikollinen saa siksi alennusta korvaukseen sekä ehdolliseen tuomioonsa.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (161)Ilmoita asiaton viesti
15:37

"Lisäksi teosta oli hovioikeuden mukaan kulunut huomattavan pitkä aika."

-Sehän ei ole asianomistajan vika että oikeuslaitos toimii hitaasti.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (143)


Ilmoita asiaton viesti
15:54

Onko hovioikeuden jäsenet enää ajantasalla missä mennään, järjetön tuomion kevennys, ei muuta kuin hierontalaitoksiin, jälkeenpäin voi vedota tähän tuomioon, jos sattuu astumaan rikoksen tielle.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (27)Ilmoita asiaton viesti
16:09

Oikeuslaitos on jälleen raiskaajien puolella - ja on muuten myös tolkuttoman hidasta päätöksen tekoa.

Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (0)
https://www.hs.fi/suomi/art-2000010451687.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 373
 • Liked: 24854
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
^ nimi voidaan poikkeuksellisesti kertoa vaikka mamu. Kunhan kyseessä on valkoinen, kristityn maan heteromies. Muuten ei.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Googlasin muuten "Vaasa työvoimapula 2018" ja löytyi tämmöinen artikkeli:

Lainaus
Pohjanmaalla maan suurin pula osaavasta työvoimasta – lääkäreitä, hoitajia ja hitsareita ei riitä kaikille työnantajille

--

PÄIVI RAUTANEN
20.9.2018 17:38

Tuoreen ammattibarometrin mukaan työvoimapulasta kärsivien ammattien määrä on lisääntynyt. Koko maassa työvoimapula-ammatteja on suhteellisesti eniten Pohjanmaan Ely-keskusalueella.

--

https://yle.fi/a/3-10415399

Kunhan vain tässä pähkäilen, että miten lie Vjaceslavs päätynyt Vaasaan.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 9073
 • Je suis Charlie
https://www.hs.fi/tutkiva/art-2000010448529.html

Lainaus
Helsingissä ainakin aiemmin asunut Suomen kansalainen on asetettu Yhdysvaltain pakotelistalle terrorisminrahoituksen vuoksi. Yhdysvaltain pakotepäätöksen mukaan mies on toiminut osana kansainvälistä verkostoa, joka on järjestänyt rahoitusta Somaliassa toimivalle al-Shabaab-terroristijärjestölle.

Maaliskuussa Yhdysvaltain valtiovarainministeriö lisäsi listalle 16 henkilöä tai yritystä muun muassa Arabiemiraateissa, Keniassa, Ugandassa, Kyproksella ja Somaliassa.

Verkoston keskeinen yritys on Dubaissa Arabiemiraateissa toimiva Haleel Group. Pakotepäätöksen mukaan Helsingissä asuva suomensomalialainen mies on käyttänyt rahanvälityspalveluita ja hawala-verkostoa tukeakseen al-Shabaabin rahanpesuoperaatioita, jotka yhdistyvät Haleel Group -verkostoon.

Hawala on epävirallinen käteisen rahan siirtojärjestelmä, joka käytetään yleisesti muun muassa Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Pakotelistattu helsinkiläismies on 37-vuotias suomensomali ja toiminut Suomessa yrittäjänä. HS:n selvityksen mukaan hän on pyörittänyt vähittäiskaupan alan yritystä Helsingissä ja on osakkaana kahdessa muussa yrityksessä, joiden toimialaa ovat rahoituspalvelut. Näitä yrityksiä ei ole asetettu pakotelistalle.

Loput linkin takaa. Juttu on kohtuullisen pitkä, mutta nimeä siinä ei mainita. No onneksi se ei haittaa, kun pakotteet ovat kuitenkin julkisia.


starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 605
 • Liked: 2703
Kyllä näitä tapahtuu myös kantiksille, mutta tässä kortin menettänyt lähi-idän mamu ajoi auto täynnä (sisällä 6 kuusi ihmistä) suomalaisnaisen kuoliaaksi suojatiellä. Väitti oikeudessa ettei nähnyt suojatien yli tulevaa naista, kun aurinko häikäisi, mutta takana tullut autoilija näki. Ja sivulta tapahtuman nähneet todistajat kertoivat kovasta musiikista, joka autossa paasisi. Kertoi itse oikeudessa, että oli tulossa juhlista itäkeskuksen suuntaan (tarkemmin Mellunmäki käräjäoikeuden papereissa). Tuomio kortitta ajosta, kuolemantuottamuksesta ja liikenteen vaarantamisesta 4kk ehdonalaista ja 920€ sakkoja.

Lainaus
Polkupyörällä ajanut nainen kuoli jäätyään auton alle Helsingissä elokuussa 2022.

Onnettomuus tapahtui Itä-Helsingissä Länsimäentiellä, kun Tesla-merkkistä autoa kuljettanut, tapahtuma-aikaan vasta 18-vuotias mies törmäsi suojatiellä tai sen vieressä olleella pyörätien jatkeella polkupyöräilijään.

Nainen päätyi törmäyksen seurauksena tuulilasin kautta auton katolle ja sieltä lopulta maahan. –

Nainen oli ollut väistämisvelvollinen pyöräillessään suojatielle tai pyörätien jatkeelle, joista jommankumman kohdalla törmäys tapahtui. Nainen kuoli rintakehän vammoihin.

Syyttäjä katsoi, että kuljettaja oli silti syyllistynyt törkeään kuolemantuottamukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, koska ei ollut ennen suojatietä ja pyörätien jatketta hiljentänyt vauhtiaan juuri ollenkaan, vaikka oli havainnut suojatien ja aurinko oli haitannut näkyvyyttä.

Miehellä oli tapahtuma-aikaan kyydissään viisi ihmistä, joista osa oli pieniä lapsia. Häntä syytettiin myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta, sillä hän oli ollut tapahtuma-aikaan ajokiellossa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010426032.html
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Tuomio kortitta ajosta, kuolemantuottamuksesta ja liikenteen vaarantamisesta 4kk ehdonalaista ja 920€ sakkoja.
Lainaus
Onnettomuus tapahtui Itä-Helsingissä Länsimäentiellä, kun Tesla-merkkistä autoa kuljettanut, tapahtuma-aikaan vasta 18-vuotias mies törmäsi suojatiellä tai sen vieressä olleella pyörätien jatkeella polkupyöräilijään.

--

Häntä syytettiin myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta, sillä hän oli ollut tapahtuma-aikaan ajokiellossa.

18-vuotias, ja jo ajokiellossa? ??? Ja sitten joku ensinnäkin lainaa sellaiselle yhtään mitään autoa, ja lisäksi vielä Teslaa (kallis, ja vaarallisen nopea)? ??? Tapahtumaketjussa varmasti on ollut "rikkaita" kulttuuripiirteitä mukana. Vaikea on kuvitella kotimaiselle tuollaista. "Meidän Toni, kaasutti tuoreen korttinsa heti hyllylle, hei ota tästä mun kallis nopea auto alle, sinä nuori hurjastelija. Pitäähän pojan päästä kulkemaan." Yhteisöllisempi kulttuuri?
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 789
 • Liked: 5334
Lainaus
Mies raiskasi 14-vuotiaan tytön kauppa­keskuksen vessassa Helsingissä

Hovioikeus korotti miehen saamaa tuomiota neljällä kuukaudella.
....
– Rangaistuksen mittaamisessa on huomiota erityisesti kiinnitettävä siihen, että sukupuoliyhteys ei ole perustunut asianomistajan vapaaehtoisuuteen, hovioikeus muun muassa perusteli.

Mustapha Fatty syyllistyi lapsenraiskaukseen ja seksuaaliseen kajoamiseen lapseen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010462114.html
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
^
Lainaus
Seuraavien 25 minuutin aikana mies kosketteli tyttöä ja yritti yhtyä tähän, mutta se ei onnistunut wc-kopin ahtauden takia. Lopulta mies oli saanut siemensyöksyn laitettuaan siittimensä tytön käteen.

Todellista osaamista! Hyvä tietty meidän muiden kannalta, mutta aika säälittävältä sähläriltä kuulostaa. Ja onko työpaikalla yhtä hyödytön?

Luultavasti ei karkoteta, joten ensi kerralla sitten ymmärtää mennä invavessaan, jossa on enemmän tilaa.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 328
 • Liked: 15872
 • Manner-Suomen Tasavalta
Bensaa ja kirves, Roni on toiminnan miehiä.

Lainaus
Mies iski kaappaamaansa uhria kirveellä ja valeli tämän bensiinillä

Tuomiot | Ehdonalaisessa ollut mies kaappasi miehen pakettiauton kyytiin ja pahoinpiteli tätä nyrkeillä, pesäpallomailalla sekä retkikirveellä.

--

Milla Palkoaho HS
17:38

--

Mies oli työntänyt uhrin pakettiauton kyytiin. Pakettiauton takatilassa mies oli alkanut lyödä uhria. Mies uhkaili toistuvasti uhria esimerkiksi jäihin upottamisella.

VÄLILLÄ uhri jätettiin yksin pakettiautoon kun mies ja kuljettaja poistuivat paikalta muutaman tunnin ajaksi.

Sen jälkeen uhria oli alettu taas kyyditä ympäriinsä. Matkan aikana uhria lyötiin retkikirveellä muun muassa otsaan ja polveen.

Lopuksi uhrin päälle kaadettiin bensiiniä. Tässä vaiheessa uhri hyppäsi ulos liikkuvasta autosta ja sai huudettua apua.


--

ITÄ-UUDENMAAN käräjäoikeus tuomitsi Roni Birger Korpasin törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä vapaudenriistosta, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta neljän vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen.

Mies oli tapahtumien aikaan ehdonalaisessa vapaudessa. Rangaistukseen sisältyi täytäntöönpantavaksi määrätty jäännösrangaistus.

--

Kommentit (1)


Ilmoita asiaton viesti
20:17

"ITÄ-UUDENMAAN käräjäoikeus tuomitsi Roni Birger Korpasin törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä vapaudenriistosta, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta neljän vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen."

Pelkästään törkeästä pahoinpitelystä maksimirangaistus on kymmenen vuotta vankeutta, tässä oli vielä nuo kaikki muut rikokset. Naurattavan lyhyt tuomio.
Vastaa viestiin Hyvin argumentoitu (12)
https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010462510.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Sarja-ahdistelijaa ei saada kuriin Kuopiossa – sai tuomion ja piinaa taas naisia
https://yle.fi/a/74-20091114
Lainaus
Ehdolliseen vankeuteen jo kertaalleen tuomittu mies on samojen syiden vuoksi tutkintavankeudessa jo kolmatta kertaa.
...
Ahdistelutapauksia epäillään olleen tänä keväänä vähintään 8–10, mutta poliisi arvioi uhrien määrän olevan neljättä vuotta jatkuneen toiminnan vuoksi useita kymmeniä.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Petri Sahimaan mukaan tänä keväänä tapahtuneet naisten ahdistelut ovat kohdistuneet yksin kulkeviin täysi-ikäisiin naisiin, joita mies on seurannut, häirinnyt ja kosketellut seksuaalisesti.
...
Savon Sanomien mukaan viime vuonna mies meni koskettelemaan 14-vuotiasta tyttöä kauppakeskus Apajan portaikossa Kuopion keskustassa. Sivullinen keskeytti teon.
...
– Poliisiin tietoon tulleita saman miehen ahdisteluja oli viime kesänä todella paljon, parisenkymmentä, Lyytinen sanoo.
...
Lyytisen mukaan miehen toiminta on siinä mielessä ainutkertaista, ettei hän näytä mitään rauhoittumisen merkkejä.

– Mies ei ota oppiakseen.

Lyytisen mukaan kuulustelut käydään tulkin välityksellä, ja siksi on ollut vaikea arvioida hänen motiivejaan tai ymmärrystään. Tekojen tuomittavuuden hän kuitenkin ymmärtää.

Auttaisikohan harkinnanvaraisena toimeentulotukena annettu palveluseteli prostituoitupalveluiden käyttöön?
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 428
 • Liked: 27322
Ainakin yhden uhrin suhteen vaikuttaisi kyseessä olevan monikulttuurinen selkkaus. Mahtaakohan tekijäkin olla maahanmuuttajataustainen?

Lapsi käytti pippurisumutetta ja sähkölamautinta toisiin lapsiin urheilukentällä Helsingissä
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/urheilukentalla-vakivaltatilanne-helsingissa-osallisena-koululaisia-uhkaavasti-kayttaytyneella-henkilolla-sahkolamautin/8947656
Lainaus
Helsingin Munkkiniemen urheilukentällä on Helsingin poliisin mukaan tapahtunut väkivaltatilanne, jossa osallisena on ollut Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaita.

Lapsi käytti pippurisumutetta toisiin lapsiin Munkkiniemen yhteiskoulun läheisellä urheilukentällä, kertoo poliisi. Poliisin mukaan viisi lasta altistui sumutteelle.

Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaat olivat viettämässä tapahtumapäivää, kun koulun oppilaisiin kuulumaton lapsi oli saapunut paikalle ja käyttänyt pippurisumutetta koulun oppilaisiin.

Lisäksi epäilty käytti sähkölamautinta yhteen lapsista.
...
Lapset toimitettiin terveyskeskukseen saamaan jatkohoitoa.
...
MTV Uutiset haastatteli Ahmed Al-Jumailia, joka kertoo hänen 15-vuotiaan poikansa olleen läsnä väkivaltatilanteessa. Al-Jumailin mukaan paikalla oli 8-luokkalaisia oppilaita. Myös opettaja oli urheilukentällä.

Al-Jumailian mukaan Munkkiniemen urheilukentälle tuli sähköpotkulaudalla kangasnaamioon sonnustautunut henkilö.

Hänellä oli sähkölamauttimen lisäksi mukanaan jonkinlainen kaasutin, Al-Jumailia kertoo.

Al-Jumailin mukaan hänen pojallaan on niskassaan sähkölamauttimen tekemä jälki.

Oppilaat käyttivät huumeita kesken koulupäivän Helsingissä
https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010463477.html
Lainaus
MUNKKINIEMEN yhteiskoulussa on oppilaita, jotka käyttävät huumeita. Asian vahvistaa rehtori Aki Holopainen.
...
ASIA tuli HS:n tietoon sen jälkeen, kun tiistaina alle 15-vuotiaan epäillään hyökänneen oppilaiden kimppuun kesken koulun tapahtuman ja suihkuttaneen pippurisumutetta sekä käyttäneen sähkölamautinta oppilaisiin.

Epäilty tekijä on ulkopuolinen, mutta käynyt aiemmin Munkkiniemen yhteiskoulua.
...
Munkkiniemen yhteiskoulu on yksityinen koulu Helsingissä. Siinä toimivat yläkoulu ja lukio. Rehtori Holopainen ei tiedä, onko hyökkäyksellä ja koulun huumetapauksilla yhteyttä.

KOULUN oppilaat ovat tietoon tulleissa tapauksissa käyttäneet Ksalol-tabletteja ja mahdollisesti kannabista, Holopainen vahvistaa.
...
VUODEN sisällä koulussa on tehty neljä määräaikaista erottamista.
« Viimeksi muokattu: 31.05.2024, 14:32:29 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/