UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2011-06-11: SK: Aziz Sheikhani: Maahanmuuttajat tarvitsevat oman puolueen  (Luettu 381367 kertaa)

nimetönkeskustelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 943
 • Liked: 1855
Humanitaaristen maahanmuuttajien ja heidän lastensa ei tulisi automaattisesti saada oikeutta äänestää Suomessa. He ovat muuttaneet vieraaseen maahan ja heidän tehtävänsä on oppia sen tavoille ennen kuin mielipidettä kysytään.

Demokraattisen päätöksenteon ydin on siinä, että äänestyksissä mielipidettä kysytään nimenomaan oman maan kansalta eikä vierailla kansoilla tule olla mitään vaikutuskanavaa maan asioihin.

Alunperin koko pakolaisasia esiteltiin suomalaisille siinä muodossa, että nyt autetaan hädänalaisia, jotka kyllä sodan loputtua palaavat heti kotiseuduilleen. Samaa lässytystä kuulee vieläkin kun telkkarin somalit selittävät halustaan palata kotimaahansa. Kotiinpaluun pitäisi olla lähtökohta eikä todellakaan sen, että nyt ulkopuoliset kansat lähtevät aktiivisesti vaikuttamaan Suomen sisäpolitiikkaan vain siksi, että turvapaikkajärjestelmän väärinkäytön vuoksi maahan jää notkumaan yhä enemmän TP-hakijoita, joilla ei edes ole mitään perustetta turvapaikalle ja jotka useimmat maailman maat käännyttäisi heti rajalta.
Eikö jokaiselle tullut jos selväksi että kommunismi ei ole koskaan toiminut missään? Mistä näitä uusmarxisteja oikeen sikiää?

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 077
 • Liked: 16317
Lainaus
Eduskuntavaalien tulokset viittaavat siihen, että Suomi ei ole valmis äänestämään maahanmuuttajaehdokasta eduskuntaan.

Eduskuntaan valittiin maahanmuuttaja.

Kuka..?

Elisabeth Nauclér.

Nauclér valittiin jo edellisissä eduskuntavaaleissa ja jo silloin hän oli maahanmuuttaja (gasp!), mutta tämä ominaisuus oli epäuutinen siihen mittaan saakka, että media itsekin alkoi uskomaan ettei eduskunnassa ollut yhtäkään maahanmuuttajaa, tai ettei niitä olisi ollut aiemminkaan (joka ei pidä paikkaansa). Joko politiikan toimittajat eivät tiedä mistä puhuvat, eivät suostu kertomaan tuntemiaan faktoja tai ovat niin vahvassa uskossa/painostuksessa, että heidänkin sanavarastossaan "maahanmuuttaja" on muuttunut "tummaihoinen / muslimi" -termien synonyymiksi. Voi tätä hulluutta.

Käsittämättömän tästä kuviosta teki ainakin itselleni se, että näiden vaalien alla meuhkattiin entistäkin enemmän maahanmuuttajakansanedustajan/-edustajien saamisen tarpeesta. Olisi voinut olettaa, että arvon toimittajat olisivat saaneet aika helposti selville että sellainen jo on, jos olisivat halunneet.

Onneksi sentään saatiin Jani Toivola - vaikka hän on syntyperäinen suomalainen, hän on periaatetasolla maahanmuuttaja ihonvärinsä ansiosta. Zyskovicz, joka ei ollut syntyessään Suomen kansalainen ei jostain syystä voisi ikinä saavuttaa samanlaista arvostuksen astetta antirasististen, ihonväriä tuijottamattomien journalistien piirissä.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2011, 23:13:58 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

MaisteriT

 • FM
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 314
 • Liked: 7
 • Realisti, antirasisti, vapaamielinen traditionisti
Lainaus
Eduskuntavaalien tulokset viittaavat siihen, että Suomi ei ole valmis äänestämään maahanmuuttajaehdokasta eduskuntaan.

Nauclér valittiin jo edellisissä eduskuntavaaleissa ja jo silloin hän oli maahanmuuttaja (gasp!), mutta tämä ominaisuus oli epäuutinen siihen mittaan saakka, että media itsekin alkoi uskomaan ettei eduskunnassa ollut yhtäkään maahanmuuttajaa, tai ettei niitä olisi ollut aiemminkaan (joka ei pidä paikkaansa).

Epäuutisuus on kyllä mielenkiintoista.

Nauclér ja termi "varsinainen maahanmuuttaja" lanseerattiin 11.12.2008 Helsingin Sanomissa.

http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttopolitiikan_hahmottelua_osa1.html
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011, 12:59:55 kirjoittanut MaisteriT »
AL: Jussi Halla-Aho (kuvassa) poseeraa tässä arkistokuvassa virallisesti puvussa. Tiistaina hänet nähtiin eduskunnassa rennoissa kesävaatteissa.

Oho

 • Vieras

Seuraavassa on olettamuksia, ja OT:

Ystäväni oli nähnyt vaalien alla tämän samaisen Aziksen Tampereen Kissanmaan pitseriassa töissä. Ilmeisesti Aziz siis kertoo mieluummin satuja siitä mitä tekee työkseen. Ystäväni oli tunnistanut henkilön pitserian ovessa roikkuvasta vaalimainoksesta.

Kuis, eihän tuossa kuivalehden kuvauksessa ollut muuta kuin hiukan sokeroitu tapa kertoa, että hän on yhteiskuntatieteiden jatko-opiskelija. Ei kaikilla jatko-opiskelijoilla mitään tutkijan virkaa tai tutkijakoulupaikkaa ole. Tutkijakoulut ainakin ovat pikemminkin harvojen herkkua ilman huolta huomisesta.

Sinänsä pitääkö maahanmuuttajia käsitellä yhtenä ryhmänä vai ei? Tässä tulee jatkuvasti jotenkin ristiriitaisia viestejä joista toisissa korostetaan moninaisuutta ja toisissa maahanmuuttajuutta jotenkin identiteettiä, tarpeita ja tavotteita dominoivana piirteenä.

Rouge

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 259
 • Liked: 73
SK:ssa julkaistiin Azizille tyly vastine. Boldaukset ja mahdolliset kirjoitusvihreet (c) Rouge. Nimestä päätellen kirjoittaja on itänaapurista peräisin, kenties inkeriläistaustainen, ja tekstistä päätellen ymmärtänyt täysin oikein miten homma toimii.

Lainaus
Maahanmuuttajilla on jo puolueita

Aziz Sheikhanin kirjoitus maahanmuuttajapuolueesta järkytti. Jos kirjoittaja halusi lietsoa vastakkaiasettelua, hän onnistui.

Sheikhani väittää syyttä suomalaisen yhteiskunnan ja median kohtelevan maahanmuuttajia huonosti. Lääkkeeksi hän tarjoaa suomalaisilla verorahoilla toimivaa maahanmuuttajapuoluetta.

Itse maahanmuuttajana olen syvästi kiitollinen suomalaiselle yhteiskunnalle siitä, että minun on sallittu asua täällä. En tarvitse erityiskohtelua. Kantaväestölläkin menee huonosti. Suomalaisten luottamus ja paikka suomalaisessa yhteiskunnassa on ansaittava rehellisyydellä, nuhteettomuudella ja kovalla työllä eikä maahanmuuttajakiintiöillä kantaväestön kustannuksella.

Ellei saa palkkatyötä, voi perustaa yrityksen. Voi kouluttautua ikäihmisten hoitajaksi. Työpaikka on taattu ja koulutus ilmaista. Mahdollisuuksia täällä riittää.

Maahanmuuttajat ovat erilaisia, eikä heitä voida käsitellä ryhmänä. En äänestäisi Sheikhania vain koska hän on maahanmuuttaja. Suomessa on jo maahanmuuttajapuolueita eli Vihreät, Vasemmistoliitto ja Suomen Islamilainen Puolue.

Igor Ranne
Helsinki

Tuo puoluelista on vaan vähän ristiriitainen. Jos tarkoitetaan innokkaimpia rajat-auki-suku-tänne -puolueita niin missä on RKP? Jos tarkoitetaan puolueita joita rehellisen, nuhteettoman ja ahkeran maahanmuuttajan kannattaisi äänestää, niin mitä ihmettä Vihr, Vas ja Islamistit tekee listalla?

Sunt Lacrimae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 319
 • Liked: 2080
 • Kesän netsi kun oon, nuiva luonteeni on.

Lainaus
Äänestäjille on tärkeä siirtolaisehdokkaiden uskontokin. Omilla korvillani kuulin, että ei muslimia eduskuntaan.

En ateistisena Suomen kansalaisena äänestä aktiivista muslimia yksissäkään vaaleissa, joihin minulla on äänioikeus, kuten en myöskään äänestä jehovantodistajaa, mormonia, helluntailaista, viidesläistä, lestadiolaista tai skientologia. Miksi?

Koska uskonto liittyy (valitettavasti) edelleen monin tavoin politiikkaan, minulla on syytä olettaa uskonnollisen poliitikon tuovan politiikassa ajamaansa agendaan oman uskontonsa piirteitä ja vaikutteita ja haluan äänestää lähellä omaa ajatusmaailmaani olevaa ehdokasta.

Niin yksinkertaista se on, Aziz hyvä.
Play stupid games, win stupid prizes.

Reich

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 277
 • Liked: 206
Maahanmuuttajan ei kannata äänestää mitään muuta puoluetta kuin perussuomalaisia. Perussuomalaiset pyrkivät rajoittamaan ei-toivottua maahanmuuttoa ja poistamaan ulkomaalaiset rikolliset maasta. Perussuomalaiset pyrkivät torjumaan ulkomaalaisella halpatyövoimalla pyörivää harmaata taloutta. Näin negatiivisten kohtaamiset ja kansalaisten pelko vähenisi ja näin maahanmuuttajiin kohdistuisi paljon vähemmän vihaa.

Perussuomalaiset myös poistaisivat kateutta ja vihaa lietsovaa maahanmuuttajien positiivista erityiskohtelua. Perussuomalaiset eivät kouluttaisi maahanmuuttajista sosiaalituilla eläjiä, kuten nykyisten valtapuolueiden agenda on, vaan ekonomiset olot olisivat työnteolle kannustavia. Perussuomalainen Suomi olisi rehelliselle maahanmuuttajalle ihanneyhteiskunta.
"Summalla, joka käytetään yhden turvapaikan saaneen kotouttamiseen, pelastettaisiin tuhansia ihmishenkiä lähtömaassa."

Fatman

 • Vieras
Aziz on tyylipuhdas poliittinen pyrkyri, jolle mamut ovat apuväline hänen omille tavoitteilleen:
http://www.vihreat.fi/aziz.sheikhani

"..Maahanmuuttajataustaisena ehdokkaana olen sitä mieltä, että aidossa yhteistyössä ja mahdollisuuksien saamisessa voi syntyä kantaväestön ja maahanmuuttajien välille yhteenkuuluvuuden tunne, joka tuottaa mielihyvää kaikille.
Olen 38-vuotias vapaa toimittaja, luennoitsija ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut Tamperelainen. Olen naimisissa ja meillä on kolme lasta.
[hieno "human interest"- täky]

"Olen YTM ja tohtorikandidaatti ja saamassa opettajan pätevyyden kesäkuussa 2011. Olen Pirkanmaan poliisin neuvottelukunnan varajäsen, Mamu-hankkeen ohjausryhmän jäsen, Hallilan koulun vanhempainyhdistyksen hallituksen jäsen, yhdenvertaisuustyöryhmän jäsen,Opetusalan ammattijärjestön jäsen, Tampereen vihreiden hallituksen jäsen (2.v) ja monien muiden projektien ja yhdistyksien aktiivijäsen."
[Hakee uskottavuutta titteleillään]

Nyt on tekojen aika ja pirkanmaalaiset ja maahanmuuttajataustaiset voivat vaikuttaa asioihin äänestämällä nimienomaan maahanmuuttajataustaista ehdokasta. Teemme tätä työtä maan ja maassa asuvien puolesta"
[Uskottelee, että kaikki maahanmuuttajat ovat samaa mieltä hänen  tavoitteistaan ]
 8)

Wtg Iran/Irak/Kurdistan/Whatever. Valmis poliitikko.

Sunt Lacrimae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 319
 • Liked: 2080
 • Kesän netsi kun oon, nuiva luonteeni on.
Omaksunut ainakin perimmäiset poliitikkomantrat kuten ah niin epämääräisesti määriteltävissä oleva "yhteinen etu".
Play stupid games, win stupid prizes.

Tagit: