Kirjoittaja Aihe: EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?  (Luettu 322632 kertaa)

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #30 : 14.06.2011, 09:55:21 »
Tässä on ehkä yhden EU -liittovaltiokiimaisimman tilitys eduskuntavaalikuluistaan, voinemme vain arvailla tahoja, jotka tähän 'ravihevoseen' ovat panostaneet.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/stubbin-kampanjakulut-toistaiseksi-korkeimmat/art-1288395318713.html
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.

matkamasentaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 653
 • Liked: 195
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #31 : 14.06.2011, 11:05:00 »
Kalifornia konkursissa.

Näin liittovaltiossa. Ei se ole elämä liittovaltiossakaan niin ruusuilla tanssimista ole.
http://www.reuters.com/article/2010/01/14/us-economy-california-idUSTRE60C5Z620100114Ja Kaliforniassa on jenkkilän suurin talous osavaltioista.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 636
 • Liked: 15394
 • 100% kaafir, 100% goy
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #32 : 14.06.2011, 11:32:54 »
Kalifornia konkursissa.

Näin liittovaltiossa. Ei se ole elämä liittovaltiossakaan niin ruusuilla tanssimista ole.
http://www.reuters.com/article/2010/01/14/us-economy-california-idUSTRE60C5Z620100114Ja Kaliforniassa on jenkkilän suurin talous osavaltioista.

Ja paljon suoria kansaäänestyksiä...

Ja paljon laittomia siirtolaisia...

Taidan kyllä arvata, kummistako ruuska haluaa jatkaa :)
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #33 : 14.06.2011, 11:57:01 »
Lainaus
Viite Belgiaan onkin hyvin mainio:

http://www.uusisuomi.fi/u...a-%E2%80%93-loppua-ei-nay

Kun lukee tämänpäiväisen ylläolevan uutisen "liittovaltion" siunauksellisuudesta Belgialle heti perään. Itse olen monesti pohtinut, mitä Belgiassa sijaitsevassa Brysselissä majailevat EU-komissaarinilviäiset ovat ajatelleet asiasta; heidän tulisi arvata Belgian tien olevan lopulta koko EU:n tie. Molemmissa ongelmat ovat samanlaisia: on naitettu eri kansoja luonnonvastaisesti yhteen, ja pakkoavioliitosta ei tahdo tulla mitään. Suomenkin hallituskriisissä on mielestäni hieman samaa meininkiä kuin Belgian kriisissä; on syvä kiista integraation lisääjien ja siitä poispyristelevien välillä. Koska jälkimmäisten mielipiteitä ei haluta lainkaan ottaa mukaan hallitusohjelmaan, kunnollista hallitusta ei saada syntymään.

Freddy Van Wonterghem lienee asiantuntija tässä aihepiirissä. Hän on ilmaissut vahvan EU-vastaisuutensa ja vahvat perustelutkin siihen. Mutta kuunnellaanko häntä muualla kuin persujen keskuudessa?
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Kommeli

 • Vieras
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #34 : 16.06.2011, 15:13:20 »
Huomasin, että Suomessa:
Arvonlisäverosta on kokonaan vapautettu mm. eräät terveys- ja vammaishuollon palvelut. 1. tammikuuta 2003 alkaen on taiteilijoiden myymät taideteokset muutettu arvonlisäverolliseksi myynniksi (8 %); taideteosten välityksessä ALV on 22 %. Yksityishenkilöiden, yleishyödyllisten yhteisöjen, sokeiden, vaikeavammaisten ja yritysten, joiden vuosimyynti on alle 8500 euroa, ei tarvitse maksaa myynnistä arvonlisäveroa.

Ruotsissa asiasta on taisteltu ilmeisesti aika kauan, vuodesta 2008 asti, että yleishyödylliset järjestöt, kuten nappulaliigan urheiluseurat, välttyisivät alvin maksulta.
http://svt.se/2.21335/1.2378321/ideella_foreningar_tvingas_betala_moms&from=rss
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4430861

Allmännyttiga ideella föreningar som inte är skyldiga att betala inkomstskatt för näringsverksamhet är heller inte skyldiga att deklarera och betala moms. Ni ska då inte ta ut moms vid försäljning av varor och tjänster och får inte heller dra av moms på inköp för er verksamhet. Om ni felaktigt tar ut moms på t.ex. reklam, annonser, sponsring m.m. har köparen ingen avdragsrätt för den felaktigt debiterade momsen. Ni ska ändå redovisa momsen i en särskild skattedeklaration.
"Yleishyödylliset yhdistykset, jotka eivät ole velvollisia maksamaan ansiotuloveroa elinkeinotoiminnasta, eivät myöskään ole velvollisia ilmoittamaan ja maksamaan alvia. Yhdistykset eivät siis lisätä alvia myyntituotteiden ja -palveluiden hintoihin eivätkä toiminnan harjoittamisen kustannuksiin. Jos näin kuitenkin virheellisesti tapahtuu mainosten, ilmoitusten tai sponsorointitoiminnassa, ei ostajalla ole vähennysoikeutta. Yhdistykset joutuvat silti tilittämään alvin erityisessä veroilmoituksessa."

Alvin ajo yleishyödyllisille yhdistyksille on komission päätös, mistä ei aiota suoda Ruotsille erityisehtoja kiistassa.
Tämä siis koskee erityisesti ymmärtääkseni esim. pieniä nuorten urheiluseuroja (taloyhtiön talkootoimintaa jne.), jotka aiotaan panna verolle.

Edit.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2011, 15:38:38 kirjoittanut Kommeli »

wannabe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 539
 • Liked: 370
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #35 : 17.06.2011, 13:04:00 »
Eli 67 EI -ääntä pitäisi Isosta salista löytyä.
Ketäs löytyy 39:n persun lisäksi?
Löytyykö muista puolueista enää Isänmaallisia? 28 tarvittaisiin.
Mauri Pekkarinen vastustaa liittovaltiota, Ylellä jossain ohjelmassa näin nyt hallitusneuvottelujen aikaan lausui.
Taisi olla pressiklubi. Pietari Jääskeläinen sanoi siinä ohjelmassa, jota juontaa mm. Jan Andersson ja joku näpsäkkä, että nämä kriisitoimet hivuttavat aina päätöksentekoa Brysseliin päin.


Jossain oli lausahdus: "from 'crisis management' to 'management by crisis'."
"En minä teitä tarvitse. Minulla on jo teidän lapsenne." -AH

Kommeli

 • Vieras
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #36 : 30.06.2011, 20:22:11 »
http://hommaforum.org/index.php/topic,52015.msg708875.html#msg708875
Lainaus
Laitetaan tähän Stubbin taistelun perään.
Lainaus
EU-komissio ehdottaa uusia EU-veroja saadakseen useita miljardeja kruunuja, paljastaa budjettikomissionääri Janusz Lewandowski.
-Ehdotus johtaa alennettuihin jäsenmaksuihin jäsenmaille ja budketin yksinkertaistamiseen. Kyseessä ei ole tulojen kasvattaminen EU:lle, vakuuttaa Lewandowski.
Eu-komissio siirtää seuraavan pitkäaikaisbudjetin julkistuksen vuosille 2014-2020 29.kesäkuuta, jolloin julkaistaan budjettiehdotus. Mutta Janusz paljastaa jo nyt ehdottavansa useiden EU-verojen perustamista.
-Ei ainoastaan yksi , vaan useita, sanoo Lewardowski.
EU:n mahdollisuus omiin veroihin on kyseenalainen kysymys monissa jäsenmaissa mutta EU:n pykälissä lukee, että budjetti tulee rahoittaa omilla tavoilla.
Komissiolla on kuusi erilaista veroa, joista valita:
finanssisektorin verottaminen, energivero, päästökauppavero, lentovero, yritysvero tai EU-arvonlisävero. Näistä lentovero ja päästövero voidaan ottaa käyttöön suoraan, muut pitää asettaa voimaan jäsenmaiden verovirastojen toimilla.
Janusz Lewardowski peräänkuuluttaa tasapainoista ehdotusta, jossa taakka jakaantuu tasaisesti, siksi komissio tulee ehdottamaan useita veroja.
[...]
EU-budjetti on runsas 1% jäsenmaiden bruttokansantuotteesta. Ruotsin pääministeri on vaatinut alle 1% lopputulosta. Jotkut maat ovat vaatineet budjetin kasvattamista 5%, jotta kaikista päätöksistä selvitään.
[...]
http://www.dn.se/ekonomi/nu-ska-eu-borja-ta-ut-egna-skatter

http://www.youtube.com/watch?v=i-QqRRXNqG0

HS:EU-komissio haluaa panna rahoitusmarkkinat verolle
Korjataan taas Hesarin ansiokasta uutisointia ja lisätään kyseiseen, että EU haluaa lisäksi ottaa käyttöön Unionin sisäisen arvolisäveron, joka otettaisiin käyttöön maiden omien verovirastojen avulla. Tämä tarkoittaisi siis arvolisävero korotusta myös Suomessa.

VA:venskt nej till EU:s budgetförslag
Lainaus
EU:S BUDGETFÖRSLAG får tummen ner från Sverige och flera andra medlemsländer. Bland förslagen finns en EU-moms och en avgift på finansiella transaktioner för att finansiera en femprocentig ökning av EU:S budget.

– Den mest provocerande budget som EU någonsin har lagt, säger riksdagsledamoten Jonas Sjöstedt (V)
[...]
(tummennettu kohta)Ehdotusten seassa löytyy myös EU-arvonlisävero.
Ruotsi on sanonut ei budjettiehdotukselle.

Tietääkseni neuvotteluja uudesta budjetista kaudelle 2015-2020 käydään seuraavat kaksi vuotta.

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2838
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #37 : 30.06.2011, 22:14:22 »
Lainaus
EU haluaa lisäksi ottaa käyttöön Unionin sisäisen arvolisäveron, joka otettaisiin käyttöön maiden omien verovirastojen avulla.


Mitään uusia veroja ei tarvita. Vanhojakin on riittävästi. Jos EU tarvitsee rahaa, se voi korottaa jäsenvaltioiden jäsenmaksuja. On sitten valtioiden oma asia, miten ne keräävät varat jäsenmaksuihin. - Kreikka lainannee rahat Suomelta!

Uusien suoraan EU:lle tilitettävien verojen keksiminen luo turhaa byrokratiaa. Todennäköisesti strategiana on vähitellen kasvattaa suoraan EU:lle tilitettävien verojen osuutta ja samalla vähentää osavaltioille tilitettävien verojen osuutta. Aluksi osavaltioiden verohallinnot keräävät EU-verot. Mutta vähitellen valtiokohtaiset verohallinnot harmonisoidaan ja lopulta niistä muodostetaan EU-verohallinto, jolla voi olla paikallistoimipisteitä eri osavaltioissa.

Ehkä tulemme näkemään propagandaa, jossa väitetään EU-verojen vähentävän kansalaisten kokonaisverorasitusta ja olevan siten veronkevennyksiä. Loppupeleissä, 30 vuoden kuluttua, voimme olla tilanteessa, jossa kaikki verot menevät EU:n verohallinnolle, jolta osavaltioiden hallintoelimet saavat määrärahoja.

EUn hallinto on olemassa itseään varten.

2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 680
 • Liked: 93255
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #38 : 30.06.2011, 23:01:11 »
... neuvotteluja uudesta budjetista kaudelle 2015-2020 käydään ...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Viisivuotissuunnitelma:
Lainaus
Viisivuotissuunnitelma on termi, jota monet valtiososialistiset maat ... ovat käyttäneet tai käyttävät kansantalouden suunnitteluun. ...
 
Viisivuotissuunnitelmat kuuluivat mm. Neuvostoliiton ja Itä-Saksan hallinnoimismetodeihin. ... Niitä on kritisoitu samoin perustein kuin suunnitelmataloutta yleisesti.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #39 : 01.07.2011, 01:14:39 »
Kertoo jotain A. Stubbidub&co, jos hän käyttelee jotain toisia sanoja kuorruttaakseen oman agendansa. Liittovaltiolla on tosiaan huono leima, koska ihmiset eivät halua sitä. Miksi Stubbidubbi&co siis valehtelee ja kuorruttelee sitä sanaa?

Ihan vaan siksi, koska katais&stubbilaisille on luvattu sellaiset €U -liittovaltiokiimavirat, että sellaisia ei ole vielä koskaan Euroopassa nähty, ei kuultu.
Super Puma -helikopterilla haetaan aamupäivällä muutamaksi toviksi 'virastoon' papereita allekirjoittamaan, sitten märälle lounaalle ja johonkin sopivaan virkistäytymismestaan iltapäiväksi.
Edes ministeri -Audikyyti ei ole yhtään mitään näiden uusien maansa myyneiden ilma-aluskyyditysten rinnalla.
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 580
 • Liked: 15553
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #40 : 17.07.2011, 17:51:38 »
Leijonapaita uusiksi?

2011-07-15 Daily Mail: Now Brussels wants to force British sports stars to wear EU flags on their strips

Brussels bureaucrats will today make a desperate bid to shore up their plans for a European superstate by forcing British sports players to wear the EU flag on their strips. The shock plans will demand that all of the country's national heroes in sports such as football, rugby and cricket, display the blue and yellow flag - or face hefty fines of thousands of pounds.

EU symbols will also have to be displayed prominently at major tournaments including the FA Cup final, the Ashes series, Wimbledon, Rugby tournaments and the Grand Prix.

MEPs at the European Parliament are predicted to support the controversial idea today, which will push it closer to becoming a reality.
--

Earlier this week it emerged that an overwhelming majority of voters want Britain to withdraw from the European Union – with support draining away thanks to the economic chaos surrounding the single currency. A poll showed that the public would vote by 50 to 33 per cent to abandon Brussels if a referendum were held tomorrow
--
The University of Northampton was recently fined £56,000 for not displaying the EU symbol.

Viimeksi mainittu oli saanut EU rahoitusta. EU lipun olisi pitänyt liehua kampuksella koko ajan. Stasi meininki kun tuollaisesta jää kiinni. Vähemmän yllättäen kommenttipalsta täynnä tulta ja tappuraa. Brittihuumori on kyllä loistavaa.

Sikäläisten fiilisten kehittyminen kiteytynee hyvin 15 sekuntiin, jotka meille tarjoavat Statler & Waldorf
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 580
 • Liked: 15553
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #41 : 17.07.2011, 19:49:15 »
Kannattaa suhtautua skeptisesti Daily Mailin uutisantiin.

Ei kannata. Tämä tapaus on ollut ympäri brittimediaa. Guardiania ja BBC:tä lukuunottamatta. Löytyy myös UKIP:in tuubista.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

vepa

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 35
 • Liked: 0
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #42 : 17.07.2011, 20:19:58 »
Kannattaa suhtautua skeptisesti Daily Mailin uutisantiin.

Ei kannata. Tämä tapaus on ollut ympäri brittimediaa. Guardiania ja BBC:tä lukuunottamatta. Löytyy myös UKIP:in tuubista.

Totta kai kannattaa suhtautua roskalehden uutisointiin skeptisesti, vaikka se nyt saattaisi joskus totta puhuakkin.

Lentomestari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 12
 • Odottavan aika on pitkä
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #43 : 17.07.2011, 20:29:53 »
Eikös tässä olla ennemmin hajoamassa, kun liittoutumassa, Pekkarinenkin kannatti varautumista EU,n hajoamiseen.

vepa

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 35
 • Liked: 0
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #44 : 18.07.2011, 03:39:53 »
Kannattaa suhtautua roskalehden uutisointiin skeptisesti, vaikka se nyt saattaisi joskus totta puhuakkin.

Eli jos olisin linkannut saman minkä vaan muun appatirallaa 50:stä muusta asiaa käsitelleestä brittilehdestä, niin olisit kommentoinut itse asiaa? Nussi itseäsi.

No linkkaat varmaan suomen uutisoinnissa mieluummin Hesariin kuin Seiskaan. Tässä vähän esimerkkiä Daily Mailin laatujournalismista.

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 305
 • Kun normikonservatismi ei riitä
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #45 : 18.07.2011, 20:22:06 »
EU-liittovaltio saattaa tulla, mutta ilman Saksaa, Itä-Eurooppaa ja Pohjoismaita, mites sitten suu pannana Mr. Sarkozy?
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Pekkaa kahvassa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 300
 • Liked: 1
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #46 : 21.07.2011, 11:49:07 »
Lainaus
Euroopan uusi hallinto vaatii: “Vähemmän hyvinvointia”

Riikka Söyring, 16.07.2011


Euobserver kävi läpi EU:n jäsenmaille annetut uudet suositukset. Luvassa on lisää leikkauksia, talouskuria ja yksityistämisiä.

EU:n antamat suositukset Suomelle ovat mm. eliniän kytkeminen elinajan odotteeseen sekä palvelusektorin yksityistäminen.

Portugalin ja Kreikan tukipakettien nimen alla kulkevia pankkitukia Saksan ja Ranskan pankeille sekä liittovaltiomuotoista Euroopan Unionia, jossa on Neuvostoliiton kaltainen suunnitelmatalous, ajetaan nyt väkisin läpi talouskriisin varjolla.

Mediapimento EU:n liittovaltiokehityksestä talouslehtiä lukuun ottamatta on ollut lähes täydellinen.

Euroopan komissio ajaa keskitettyä taloushallintoa, joka jättää hyvin vähän liikkumavaraa jäsenmaille itselleen ja parlamenteille vain kumileimasimen roolin.

Komission johtaja Jose Manuel Barroso kertoi europarlamentille: – Implementoimme nyt uuden Euroopan hallinnon.

“Uusi Euroopan hallinto” pitää sisällään lisää leikkauksia julkisiin menoihin, palkkojen jäädyttämistä, irtisanomisten helpottamista sekä suuntaamista pois verotuksen progressiosta. Kaikki 27 jäsenmaata joutuvat alistamaan budjettinsa ja taloussuunnitelmansa komissiolle. Komission annettua hyväksyntänsä, paperit palaavat jäsenmaiden parlamenteille hyväksyttäväksi.

Tämän jälkeen jäsenmaiden hallituksilla on 12–18 kk aikaa tehdä komission ja Euroopan neuvoston määräämät muutokset.

Niskoittelevia maita rangaistaan sakolla, jonka suuruus voi olla jopa 0.5 prosenttia bruttokansantuotteesta.

Lähteet:

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/recommendations_2011/csr_finland_en.pdf

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/recommendations_2011/csr_finland_en.pdf

http://euobserver.com/9/32462

http://www.magneettimedia.com/?p=6579


Kansa kyykkyyn.
´´Suomen perustuslakia muutetaan laittomasti ja ilman mediahuomiota!´´ - http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1100

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #47 : 21.07.2011, 12:02:51 »

Lainaus
Euroopan uusi hallinto vaatii: “Vähemmän hyvinvointia”

kataisen hätätilasekametelihallitus on kyllä maininnut kansalaisten hyvinvoinnin ihan ykkösprioriteettina.
Työuran jälkeisestä eliniän rajoittamisesta en ole vielä kuullutkaan, mutta siellä se varmasti on Lapsineron piironginlaatikossa valmiina lakialoitteena.
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.

sunimh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 632
 • Liked: 162
 • Epäilyttäviä taipumuksia omaava fundamentalisti
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #48 : 21.07.2011, 12:03:36 »
“Uusi Euroopan hallinto” pitää sisällään lisää leikkauksia julkisiin menoihin, palkkojen jäädyttämistä, irtisanomisten helpottamista sekä suuntaamista pois verotuksen progressiosta. Kaikki 27 jäsenmaata joutuvat alistamaan budjettinsa ja taloussuunnitelmansa komissiolle. Komission annettua hyväksyntänsä, paperit palaavat jäsenmaiden parlamenteille hyväksyttäväksi.

Kelpaa minulle. Jos vielä autoverosta päästäisin eroon, niin bring it on. Tosin ihmettelenpä vain miten kommunisti-Barroso ja muut aikovat tämän toteuttaa. Voi nimittäin tulla hiukan levotonta ainakin tuolla Alppien eteläpuolella.
Finland - the small Nordic nation, known for its high suicide rates, heavy drinking and domestic violence.
   - Fox News, 31.12.2009

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #49 : 21.07.2011, 12:10:38 »
Lainaus
Euroopan uusi hallinto vaatii: “Vähemmän hyvinvointia”

Riikka Söyring, 16.07.2011


Euobserver kävi läpi EU:n jäsenmaille annetut uudet suositukset. Luvassa on lisää leikkauksia, talouskuria ja yksityistämisiä.

EU:n antamat suositukset Suomelle ovat mm. eliniän kytkeminen elinajan odotteeseen sekä palvelusektorin yksityistäminen.

Portugalin ja Kreikan tukipakettien nimen alla kulkevia pankkitukia Saksan ja Ranskan pankeille sekä liittovaltiomuotoista Euroopan Unionia, jossa on Neuvostoliiton kaltainen suunnitelmatalous, ajetaan nyt väkisin läpi talouskriisin varjolla.

Mediapimento EU:n liittovaltiokehityksestä talouslehtiä lukuun ottamatta on ollut lähes täydellinen.

Euroopan komissio ajaa keskitettyä taloushallintoa, joka jättää hyvin vähän liikkumavaraa jäsenmaille itselleen ja parlamenteille vain kumileimasimen roolin.

Komission johtaja Jose Manuel Barroso kertoi europarlamentille: – Implementoimme nyt uuden Euroopan hallinnon.

“Uusi Euroopan hallinto” pitää sisällään lisää leikkauksia julkisiin menoihin, palkkojen jäädyttämistä, irtisanomisten helpottamista sekä suuntaamista pois verotuksen progressiosta. Kaikki 27 jäsenmaata joutuvat alistamaan budjettinsa ja taloussuunnitelmansa komissiolle. Komission annettua hyväksyntänsä, paperit palaavat jäsenmaiden parlamenteille hyväksyttäväksi.

Tämän jälkeen jäsenmaiden hallituksilla on 12–18 kk aikaa tehdä komission ja Euroopan neuvoston määräämät muutokset.

Niskoittelevia maita rangaistaan sakolla, jonka suuruus voi olla jopa 0.5 prosenttia bruttokansantuotteesta.

Lähteet:

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/recommendations_2011/csr_finland_en.pdf

http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/recommendations_2011/csr_finland_en.pdf

http://euobserver.com/9/32462

http://www.magneettimedia.com/?p=6579


Kansa kyykkyyn.

Tämä kaikki olikin odotettavissa. Kaikki kaadetaan sellaisten niskaan jotka eivät millään tavoin voi asioitten kulkuun vaikuttaa. Niin on tehty iät ajat. Mutta meillä suomalaisilla on mahdollisuus erota koko paskakoneistosta.
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 721
 • Liked: 52382
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #50 : 21.07.2011, 12:13:18 »
Ei kai kultamunien hyvinvoinnista sentään leikata?!?  :-\

AstaTTT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 983
 • Liked: 1775
  • Rakkaudesta Suomeen
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #51 : 21.07.2011, 12:17:07 »
Mutta meillä suomalaisilla on mahdollisuus erota koko paskakoneistosta.

Tämä liikkeelle niin pian kuin mahdollista. Oletettavasti jäsenyys on sovittu muutaman metrin pinolla lakitekstiä, mutta eroaminen on purettavissa, kun vain päätetään niin. Kansanäänestys?

t. Nim. Ihminen, joka uskoo, että Suomea koskevia päätöksiä ei tule tehdä salaa EU:n pimeissä huoneissa.

Rapsakka Rapu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 572
 • Liked: 156
 • Lisääntyy taas
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #52 : 21.07.2011, 12:52:45 »
"Eliniän kytkeminen elinajan odotteeseen".

Eli päivä jälkeen 65-vuotissynttärien ei muuta kuin saunan taakse.
 :D kertaa 100

Aivan kammottava sanahirviö! Mitä tuolla tarkoitetaan?
Jos [youtubevideon] nimessä lukee 'matunainen' niin eihän sitä kukaan ei-rasisti katso

Tähtitoimittaja Mari Pudas (twiitti poistettu)

Kommeli

 • Vieras
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #53 : 21.07.2011, 12:56:59 »
Lainaus
Euroopan uusi hallinto vaatii: “Vähemmän hyvinvointia”

Riikka Söyring, 16.07.2011


Euobserver kävi läpi EU:n jäsenmaille annetut uudet suositukset. Luvassa on lisää leikkauksia, talouskuria ja yksityistämisiä.
[...]
http://www.magneettimedia.com/?p=6579
Mikä ihmeen magneettimedia? Lukiko teistä kukaan noita nimenomaan Suomelle suunnattuja pdf-tiedostoja? Tuo postaus on turhaa pelottelua ainakin Suomen osalta.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #54 : 21.07.2011, 12:59:33 »
"Eliniän kytkeminen elinajan odotteeseen".

Eli päivä jälkeen 65-vuotissynttärien ei muuta kuin saunan taakse.
 :D kertaa 100

Aivan kammottava sanahirviö! Mitä tuolla tarkoitetaan?

Elinajan odote? Noutaja voi tulla koska tahansa. Lisäksi kyseinen hahmo on aika seksistinen: miehet ovat listan alkupäässä. Valitettavan moni äijä on haudassa kauan ennen virallista eläkeikää.
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #55 : 21.07.2011, 13:16:35 »
"Eliniän kytkeminen elinajan odotteeseen".

Eli päivä jälkeen 65-vuotissynttärien ei muuta kuin saunan taakse.
 :D kertaa 100

Aivan kammottava sanahirviö! Mitä tuolla tarkoitetaan?

Käytännössä sitä, että KAUANKO aiot työurasi päättymisen jälkeen keikkua eläkkeensaajana ja siis nettosaajana.
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.

RTT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 744
 • Liked: 31
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #56 : 21.07.2011, 13:36:57 »
Tämä "Eurooppalainen lukukausi" (European semester) on ollut käytössä tämän vuoden alusta. Järjestelmän toiminnasta voi lukea esim. täältä. Lyhyesti siis jäsenmaiden talouspolitiikan suunnittelu on siirretty EU:n komissiolle ja ministerineuvostolle. Kansallisten parlamenttien tehtävä on hyväksyä komission vuosittain tekemät ja ministerineuvoston hyväksymät taloustoimet. Mikäli "six pack"-lakipaketti menee EU-tasolla läpi, seuraa komission suunnitelmien noudattamatta jättämisestä rangaistus, eli mistään vapaaehtoisesta asiasta ei ole kysymys.

Onko Suomi enää "täysivaltainen tasavalta" jossa "valta kuuluu kansalle?"

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #57 : 21.07.2011, 13:47:06 »
On selvää, että EU tulee kaatumaan ja se on vottopuolisesti vain hyvä asia.
Impossible situations can become possible miracles

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39365
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #58 : 21.07.2011, 14:26:47 »
Kaikki keskustan edustajat äänestivät jo kertaalleen perustuslain uudistuksen puolesta.
Kepu saa vielä toisen mahdollisuuden. Äänestyksessä on kaksi pointtia, ensinnäkin tämä perustuslakimuutos ja kepulle vielä tärkeämpi eli se onko kepu seuraavien vaalien jälkeen olemassa vai ei. Käytännössähän päätös riippuu yksinomaan Kepusta. Ei pysty Mari perustuslain muutosta kepun jäsenkunnalleen selittämään vaikka seuraavassa vaalimainoksessa esiintyisi tissit paljaana ja pikkumustissa etupuolella teksti ASIAA. Marin asia kun kepun jäsemille löytyy sieltä takapuolelta ja on väriltään ruskeaa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Vastaus #59 : 21.07.2011, 14:34:50 »
Kepulien saattovirsi on veisattu jo keväällä ja pian on mullatkin heitetty.
Kiittää saavat Vanhasta, Kaikkosta, Kiviniemeä, Pekkarista jne....se on morjens Kepu!!!
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.