HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut

<< < (3/2391) > >>

Hauki:
Oho. Vaikken Perussuomalaisista niin välitäkkään, niin onpahan (konservatiivi-?)nuivilla entistä vahvempi ääni. Toivottavasti nuivuus lisääntyy myös muissa puolueissa. Hommahan näyttäisi olevan nousussa.

Alpo:

--- Lainaus käyttäjältä: Karma Police - 02.01.2009, 17:25:37 ---Jesh! Itken sinivalkoisia kyyneleitä kun 10% ylittyy.  :D

--- Lainaus päättyy ---

Odota nyt vaalituloksista se 10%, äläkä gappupien takia ala vetistelemään. ;)

Hieno juttu, vaikka en minäkään Persuja omakseni täysin koe. Puolue kuitenkin edistää Hommaa ja on loistava vastapaino sekä vaihtoehto kaavoihinsa jumittuneelle poliittiselle koneistolle. Tästä on hyvä jatkaa nousua.

Ernst:

--- Lainaus käyttäjältä: tusujusuu - 02.01.2009, 16:55:14 ---Perussuomalaisten kannatus on uusimpien mittausten mukaan kohonnut jo 7,1-prosenttiin!

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/45768-kokoomus-repii-eroa-keskustaan-ja-sdphen

--- Lainaus päättyy ---


Muistelen jonkun ajattelijan (ei ollut Halla-aho) todenneen, että ihmisillä on taipumus yliarvioida muutoksen suuruus lyhyellä aikavälillä ja pidemmällä aikavälillä ihmiset aliarvioivat karkeasti muutoksen suuruuden ja merkityksen.

Suomeksi tuo tarkoittaa perussuomalaisille (tai muulle nuivistipuolueeelle) kohtalaista voittoa eurovaaleissa ja ihan älyttömän suurta voittoa eduskuntavaaleissa.

Kyllä jämpti on näin!

Kaukasialainen:
Asia mainittiin pääuutislähetyksessä, mutta valtavaa nousubuumia ei perusteltu millään lailla, vaikka maahanmuuttokriittisyys on suurimpia yksittäisiä asioita jotka erottavat PS muista.
Vielä ei ole Erkon Mafia valmis tunnustelemaan tosiasioita. Eduskuntavaalien jälkeen tulee moni asia muuttumaan median käyttäytymisessä.
Halla-Aholle virtaa sorvin ääreen !

Teemu Lahtinen:
Huomioitavaa on myös Vasemmistoliiton keräämä 8,2% kannatus.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta