HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut

<< < (2431/2479) > >>

Jaska Pankkaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: -PPT- - 17.11.2022, 18:08:01 ---Vassareiden äänestäjissä on edelleen jonkin verran buumerikommareita jotka luulevat että maailma on yhä samanlainen kuin 1970-luvulla ja äänestävät duunarin asialla olevaa puoluetta. Niin he siis itse uskovat.

--- Lainaus päättyy ---

Juuri näin, tiedän itsekin muutaman tällaisen 60 - 80 vuotiaan. Yleinen katkeruus elämälle, pillerismi ja alkoholismi luo myös vankkaa kannatuspohjaa Vasemmistoliitolle hieman nuoremman 40 - 50+ vuotiaiden sukupolven toimesta vaikka se oma työura olisikin jäänyt lyhyeksi, kuten yleensä aina onkin jäänyt ja se syy on aina muissa.. Nuorempaa polvea ei kuulu tuttavapiiriin tai herranjumala varsinkaan sukuun :D

Hämeenlinnan Oraakkeli:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 17.11.2022, 14:00:27 ---Kepun kannatus vaaleissa on varmaan jotain gallup-kannatuksen ja 13% välimaastosta. Siellä ydinalueilla (kaikki Pohjanmaat) kannetaan mummot ja lapsenlapset väkisin uurnille, mutta muualla maassa missä enemmistö suomalaisista asuu onkin sitten hiljaisempaa. Näinköhän missään kunnassa tulee enää 60% kannatusta, tai edes 50%?

--- Lainaus päättyy ---

Eikös lestat äänestä aina keskustaa? Tämä luo osassa maata aina vahvan pohjakannatuksen.

Nuiva kansalainen:

--- Lainaus ---Yle: Keskustan kannatus sukelsi historiallisen matalalle

Keskustan kannatus vajosi alle 10 prosenttiin Ylen puoluekannatusmittauksessa ensimmäistä kertaa koskaan.

Ylen puoluekannatusmittauksessa keskustan kannatus on ensimmäistä kertaa alle 10 prosentissa. Keskustan kannatus on nyt 9 prosenttia, mikä on lähes 2 prosenttiyksikköä vähemmän kuin marraskuun mittauksessa.

Ykkösenä on edelleen kokoomus 24 prosentilla. Sen kannatus on noussut 0,1 prosenttiyksiköllä viime mittauksesta.

Sekä kakkosena olevan Sdp:n että kolmosena tulevan perussuomalaisten kannatus on noussut 0,7 prosenttiyksiköllä. Sdp:n kannatus on nyt 18,9 prosenttia ja perussuomalaisten 17,4 prosenttia.

Taloustutkimus haastatteli mittaukseen yli 2 700:aa ihmistä, joista puoluekantansa ilmoitti reilut 1 900. Tutkimuksen virhemarginaali on korkeimmillaan 1,8 prosenttiyksikköä suuntaansa.

--- Lainaus päättyy ---

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009252561.html

Jokohan hiljalleen myös kepun johdolle alkaisi selvitä, miten karmea virhe oli lähteä mukaan Suomen historian vasemmistolaisimpaan hallitukseen?

Pakko kyllä edelleen ihmetellä tuota demareiden suosiota. Marin voisi vaikka pakkolunastaa kaikkien suomalaisten omaisuuden valtiolle ja laittaa heidät pakkotyöhön. Silti demareiden kannatus pelkästään nousisi.

Tabula Rasa:
Grafiikat. Toivotaan että tästä tulee viimeinen hallitus johon aina pettävä osallistuu ikinä.

viisitoista:

--- Lainaus käyttäjältä: Tabula Rasa - 08.12.2022, 06:55:49 ---Grafiikat. Toivotaan että tästä tulee viimeinen hallitus johon aina pettävä osallistuu ikinä.

--- Lainaus päättyy ---

Mutta kun persut tarvitsee kepuleita muodostaaksen oman hallituksensa...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta