HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut

<< < (2655/2655)

viisitoista:

--- Lainaus käyttäjältä: Caucasian - 16.07.2024, 08:15:22 ---Hesarin gallup. Demarit laskussa, kokoomus ja persut nousussa.
Myös KEPU LASKUSSA!
Yllättävää, että kanki ei ole aiheuttanut nostetta kepulle.
Tämä gallup on hyvä uutinen persuille!
Saa nähdä aiheuttaako Trumpin salamurhayritys muutoksia kannatuksissa.

--- Lainaus päättyy ---

Olisiko käynyt niin että Kaikkonen ikään kuin "nosti tililtä" tuomansa vaatimattoman kannatusnousun jo etukäteen, viime kuukausien aikana, kun tiedettiin jo ennalta että hänestä tulee uusi pomo?

Ja kun hän nyt sitten lopulta saapui, niin tuliko kepulien kannattajien keskuudessa jo pienoista anti-kliimaksimaista pettymystä? Kunhan tässä spekuloin, sillä olisi voinut hyvin odottaa kepujen kannatuksen pikkuisen nousevan laskun sijasta.

viisitoista:
Kun taas persut puolestaan tuntuivat jo etukäteen ottaneen turpaansa eurovaalien nöyryyttävän huonon tuloksen kesäkuun gallupissa, ja nyt ollaan jo päästy siitä traumasta yli ja valmiita uusiin koitoksiin. Näin ainakin toivon.

viisitoista:

--- Lainaus käyttäjältä: Caucasian - 14.07.2024, 10:33:50 ---Tällä hetkellä seuraava hallitus vaikuttaisi olevan kok, kepu, demarit + rkp.

--- Lainaus päättyy ---

Tuossa skenaariossa demarit voisi alkaa vuotaa vakavasti niin vasemmalta kuin oikealtakin laidaltaan vassareihin ja persuihin - varsinkin jos joutuisivat porvarien sylikoirina rupeamaan leikkaustalkoisiin. Soini aikoinaan väitti ettei SDP mene mihinkään hallitukseen jossa sen molemmat sivut olisivat uhattuina tuolla tavalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta