HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Halla-aholaisuuden kritiikki

(1/50) > >>

reino:
Halla-aholaisuuden kritiikkiä käsittelevään blogiin on varmaankin lähiaikoina tulossa runsaasti päivityksiä:

http://halla-aholaisuuden-kritiikki.blogspot.com/

Kannattaa ehdottomasti lukea myös samalta kirjoittajalta talteen otettu Epäkorrektin teoria:

http://vanhasuomi.blogspot.com/2007/11/epkorrektin-teoria.html

Jokainen voi sitten ihan itse muodostaa mielipiteensä siitä, että kumman kirjoituksen osalta Surreal on aikansa paremmin käyttänyt.

Pöllämystynyt:
Kiitos surreal tekstistä ja reino vinkistä! Tämä epäkorrektin teoria on yksi arvokkaimmista teksteistä mitä olen lukenut, ja olen lukenut aika paljon. Jos joku maahanmuuttokriittinen teksti pitäisi jakaa kaikille vähänkin sivistyneemmille ihmisille, se voisi olla juuri tämä. 

Miniluv:
Saisinko tiivistelmän Epäkorrektin teoriasta. Kiitän todella, jos joku sellaisen tänne laittaa. Keskeiset ideat ja perustelut.

Peltirumpu:
Kun aikoinani luin sen Epäkorrektin Teorian pidin sitä mahtavana, ehkä osa syystä meni myös osuvalle kuvitukselle ja videoille, joka tuosta Reinon laittamasta toisesta linkistä puuttuu.. Teksti sinänsä ei ole menettänyt tehoaan. Harmi ettei Epäkorrekti jatkanut blogiaan. Ensimmäiseen linkkiin en ole vielä kerennyt perehtyä.

reino:
Ellilämäinen "oppikirjamaisesti" käytetty kuvitus tosiaan puuttuu tuosta, kun otin aikoinaan talteen pelkän tekstin. Osa niistä videoista oli muistaakseni sen verran hurjaa kamaa, että voi olla, ettei niitä enää edes netistä löydy.

Siinä lyhennelmässä olisikin tekemistä.  :D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta