UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa (Breivikin iskut)  (Luettu 411510 kertaa)

acc

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 591
  • Liked: 2043
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa (Breivikin iskut)
« Vastaus #2310 : 04.01.2019, 18:07:52 »
Se, ettei islamistien Euroopassa tekemistä terroriteoista ole tehty yhtään elokuvaa, johtuu yksinkertaisesti pelosta, eli islamistiterroristit ovat onnistuneet pelon levittämisessä. Ei kukaan elokuvatuottaja tai ohjaaja halua pommia kotiinsa tai teatteriketjun omistaja, että hänen teatterinsa palavat.

Huippuosaajat ovat osoittaneet, että Euroopassa terrori tehoaa ja on kannattavaa. Tarvikkeet ovat edullisia ja tekijöille palkkioksi käy kuolema tapahtumapaikalla. Ainoa investointi on, että jokunen hengenmies vaivautuu silloin tällöin pitämään innoittavan puheen ja potentiaalisiin tekijöihin suunnataan tekoihin kannustavaa viestintää. Tekijät hankkivat veitset, kivet ja ilotulitteet omalla kustannuksellaan. Se joka luo pelkoa ympäristöönsä, luo itselleen valtaa.
Swedish municipality is offering Muslim refugees courses in how to ‘pick up’ white Swedish girls
https://www.theisraelwire.com/2019/03/23/swedish-municipality-is-offering-muslim-refugees-courses-in-how-to-pick-up-white-swedish-girls.html

P

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 14 815
  • Liked: 7785
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa (Breivikin iskut)
« Vastaus #2311 : 04.01.2019, 18:29:08 »
Oliko Eugen mielestänne terroristi?

Mielestäni ei ollut, ainakaan määritelmällisesti.

Eugen Schaumanin motiivi oli putsaa pois yksittäinen henkilö, joka pyrki hävittämään suomalaisuuden ja Suomen. Kyse oli siis väkivaltaisesta poliittisesta aktivismista yhdellä konkreettisella tavoitteella. Tarkoitus ei ollut luoda jotain pysyvää pelkotilaa tai uhkaa (terroria) maahan.

Poliittinen murhaaja hän oli. Tähtäin oli pelkästään kenraalikuvernööri Bobrikoffissa. Ei muissa. Hän oli yhtä vähän terroristi, kuin Kennedyn murhaaja(t)?

Eli Schaumann ei ollut terroristi. Jos hän olisi räjäyttänyt pommeja valtioneuvostossa ja tappanut satunnaisesti sen henkilökuntaa. Tai räjäytellyt kaduilla ohimarssivien venäläisten santarmien kohdalla, olisi terroristi.

Schaumann ei yrittänyt luoda yleistä pelkoa, vaan saada "Keisarin huomion".
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991